Un produs Blogger.

marți, iunie 04, 2019

Așa a reintrodus Senatul actualizarea pensiilor militare

23 comments
Guvernul nu este de acord cu proiectul, în schimb liderul PSD din Senat a cerut urgentarea votului.
 Raport suplimentar 1, fără modificarea vârstei de pensionare.

23 de comentarii:

 1. Milițianul secretar de stat la MFA,pus pe sinecură ca fiind pila lui daddy și al danei, a transmis mesajul penticostalului venit la el pe filera lichelelor gulerate.
  Rezumând , milițianul sinecurist a transmis senatului mesajul guleratilor. A fost ultimul lui mesaj , deoarece nu peste mult timp va trebui ca împreună cu dana sa scrie o carte despre The ten-th of August...........

  RăspundețiȘtergere
 2. @Huhu Rezea, ati facut foarte bine ca ati selectat momentele referitoare la acest proiect de lege si le-ati postat aici !
  Sper ca ne-am convins toti ca plenul senatului a votat raportul suplimentar cu amendamentele aprobate de comisia pentru aparare si votul pentru proiectul de lege L 180/2019 cu 71 voturi DA, 11 NU si 28 Abtineri; banuiesc ca cele 39 de voturi sunt cele ale opozitiei, inclusiv senatori USR, cei care "sustin" pensiile militare..!
  PS.Cele 3-4 voturi diferenta in plus fata de afisaj sunt ale senatorilor care au pierdut cartelele si au votat prin ridicarea mainii..:)).

  RăspundețiȘtergere
 3. "Guvernul nu a fost de acord"
  A se citi: Gulerații de prin ministerele SNAOP nu sunt de acord!?
  Ce o mai dau de garduri!

  RăspundețiȘtergere
 4. Dle H,
  Cat tupeu la reprezentantul MAPN sa aiba o pozitie ostila propriilor parlamentari!!!
  In ce lume traim?? Cine a generat acest Guvern? Nu parlamentul majoritar PSD ALDE?
  Incredibil....
  Cu stima,
  PS
  Cum se va pune in practica?

  RăspundețiȘtergere
 5. @Leon
  Până una alta guvernul tău fuse deampotriva.
  Adica tandemul gulerati -Teodorovici hotarara.
  Pentru asta nu avem monetar.Si cand guvernul spune ......poate conta la votul final in CD.
  Numai ieri imprumutara iar 4 miliarde prin subscriere de actiuni la dobanzi peste piata.
  Oare dece daca economia duduie?

  RăspundețiȘtergere
 6. Senatorul Șerban Nicolae este cel mai îndreptățit să ocupe postul de președinte al PSD.Calitățile sale sunt incontestabile.Felicitări pentru propunerea de a fi urgentat votul la la proiectul de modificare al Legii 223/2015!

  RăspundețiȘtergere
 7. De ce mor impuscati oameni nevinovati, si doar ca-si fac datoria sa apere cetatenii de infractori, iar la infractotrii astia nu se da nimeni, macar cu niscaiva flaimuci? De ce dormi, Doamne?!

  RăspundețiȘtergere
 8. Lămuriți-mă și pe mine!
  De ce suntem încântați că a crescut vârsta de pensionare? Ma rog, ați înțeles, reducerea de 13 ani dar nu mai mare de 10 ani.
  Asta în condițiile în care tot PSD propune un altă lege reducerea cu 3 ani (ăștia au un fix cu cifra asta) a vârstei de pensionare pentru dascăli spunând că plozii din ziua de azi au "probleme de comportament ce stresează dascălii."
  Ca să ma leg de ce a scris onorabilul Cornelius să înțeleg că infractorii au un comportament din ce în ce mai civilizat?
  Cu plăcere vă informez că de ieri am început munca "la privat". 😁

  RăspundețiȘtergere
 9. T3, punctul de vedere al Guvernului se refera strict la propunerea initiala a proiectului de lege, nu la amendamentele admise ulterior.
  Daca ai rabdare citeste si cele 6 pagini cu argumentele Guvernului care au dus la un aviz negativ..!

  RăspundețiȘtergere
 10. @M
  Imi pare rău, dar co tat că și dta intri la categoria celor care comentează fără sa citească articolele.
  Raportul suplimentar 1, cel care a fost votat, nu mai mărește vârstă de pensionare.

  RăspundețiȘtergere
 11. Prietenul lui Leonard ne-a informat:

  http://sindicatulcmd.blogspot.com/2019/06/proiect-de-lege-pentru-abrogarea.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+SindicatulMilitarilor+%28Sindicatul+Militarilor%29&utm_content=Yahoo%21+Mail

  http://sindicatulcmd.blogspot.com/2019/06/proiect-legislativ-pentru-modificarea.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+SindicatulMilitarilor+%28Sindicatul+Militarilor%29&utm_content=Yahoo%21+Mail

  Leonard, acum te consideri informat bine? Pai nu? :))

  RăspundețiȘtergere
 12. @ Huhu - eu zic ca am fost destul de clar:
  "De ce suntem încântați că a crescut vârsta de pensionare? Ma rog, ați înțeles, reducerea de 13 ani dar nu mai mare de 10 ani."
  Le am si eu pe ale mele dar de citit am citit!!! :D NU am zis ca a ramas 63 ci doar ca nu se mai reduce cu maxim 13!
  Pe de alta parte stiu ca iesirea la 47 de ani (60 - 13) e mai mult teoretica, ca nu prea se poate sa ai la 47 de ani 26 de ani exclusiv in conditii speciale sau alte conditii.

  RăspundețiȘtergere
 13. De la Aneta 3 citire!

  https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://radu-tudor.ro/o-mare-porcarie-ordonanta-de-urgenta-pentru-pensii-speciale-date-primarilor/amp/&ved=2ahUKEwjltPPM8dHiAhWllYsKHT6qA1UQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw149EcR8MkiJ6F66yRP6_wv&ampcf=1

  Sa nu mai spuna @Huhurez ca nu urmarim sirile de senzatie de pe acest post.
  Asa poate ajung "rosii" la 15-20% !!!!!

  RăspundețiȘtergere
 14. Art. 60 din L 223...cu actualizarea..care a fost facut harcea-parcea de ,,iubita" noastra Olguta. Sa inteleg ca prin adoptarea in Senat, zilele trecute a acelui art. 59 prim...se reia actualizarea. NU ??? O zi buna !!

  RăspundețiȘtergere
 15. Mitică , să nu spui că eşti Mitică de la ancmr Craiova zis şi "omul fără umbră"...

  RăspundețiȘtergere
 16. @Catalin

  Te rog sa iei legatura cu mine ca sa ceri, in apel, Exceptie de Neconstitutionalitate pentru art. 41, alin.1 din OUG 114/2018.

  alex66cta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 17. T3, proiectul privind Codul Administrativ are 303 pagini( ce nr.frumos..cred ca ai fost la clubul 303,clubul studentelor si studentilor din ATM din Bucuresti in anii 70-80..) si este postat pe site ul MDRAP la transparenta decizitionala pana pa 10 iunie !
  Poate trimiti ceva propuneri; ministrul Suciu a zis acum 2 zile ca se asteapta avizul CES !
  Sa nu parcurga si acest proiect acelasi traseu ca Ordonantele lui Toader..!

  RăspundețiȘtergere
 18. Știu mulți care o ard numai în muzică simfonică, operete și teatru! Mor dacă nu vizionează ≥4/săptămână!
  Mai ales în cei 2%, geniile și genialii! 😂🤔😇💩👺👺👺

  RăspundețiȘtergere
 19. @Leonard, sunt doi Mitica, unul comenteaza pe acest blog, celalalt lucreaza in ,,umbra,, Filialei din Dolj; ai uitat ca el si Olguta erau membrii importanti la PRM ul condus de C V Tudor..? Se vede ca ai trecut in retragere..:)).

  RăspundețiȘtergere
 20. Proiectul de lege privind modificarea legii pensiilor militare (senator Tit Brailoiu) a fost deja repartizat la comisiile din CD, cu nr.inregistrare PL x nr.265/2019 si repartizat pentru raport la doua comisii, de Aparare si de Munca (Termen:20.06.2019) si pentru avize la 4 comisii: Buget, Juridica, Egalitate de sanse si Drepturile omului, cu Termen:13.06.2019. De urmarit daca se vor corela art.59prim din proiect cu art.84 din OuG.114/2018 !

  RăspundețiȘtergere
 21. Leon
  Filiala asta din Dolj este un pic ciudata, asta ca sa fiu gentleman.
  Sa te faca una ca LOV care a stat pe sub mese... 😁
  Habar n-am ce grad aveti dar presupun ca sunteti colonel. Cu pieptul de arama.
  😂
  Si coloneii au fantezii ascunse... Gen, biciuiti de una care a stat pe sub mese si are casa cu clante Swarovski. 😁😂

  RăspundețiȘtergere
 22. Leonard....nu sunt ala din umbra..sunt alt Mitica...mare ,,fan " al lui LOV. Si cand ,,s-a luat" cu actualul europarlamentar...i-am urat CASA DE PAIE !!!

  RăspundețiȘtergere
 23. Dacă polițistul Chirică, secretar de stat la MApN, declară-n Senat că guvernul nu susține inițiativa legislativă de amendare a Legii 223/2015, oarecum benefică pensionarilor militari, de ce aș mai „arde gazul” prin CCMRR, patronat de șeful lui, ministrul Leș?

  Nu este evident că, pe cale de consecință, orice propunere care ar fi prezentată ministrului din partea CCMRR ar fi respinsă, dacă nu de ministru, dar cu certitudine de către guvern?

  Apreciez că respectiva amendare ar fi trebuit susținută in guvern de către ministru, iar în cazul unui aviz negativ, ar fi trebuit să demisioneze, dacă tot a declarat că susține rezerva Armatei în demersurile sale.

  Ințeleg că PSD încă nu a priceput că a pierdut apx 1,7 milioane de voturi (militari cu familiile lor) și se tot „duce pe toboganul” electoral.

  RăspundețiȘtergere