Un produs Blogger.

miercuri, iunie 05, 2019

Colegul turnat de Băsescu regretă că l-a votat și la recentele europarlamentare

23 comments
„Nemernic, jigodie, javră.... l-am votat și duminică!”
Cine găsește și celelalte 20 note informative furnizate la institutul de Marină de informatorul ”Petrov”?

23 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Pt mediul civil, neavizat este uluitor!
Pt cei care mai stiu cate ceva este ca un vis urat!....asa procedau unii, aici subsumand si mediul marinaresc si al aviatiei civile, care mult timp si-a format personalul calificat alaturi de noi!
Cand apele s-au mai limpezit, in primavara-vara lui 90, am fost rugat sa iau in subordine cel putin 1 din cei 2 ofiteri CI, intrucat nimeni nu-i dorea si ramaneau pt trecere in rezerva! Ei bine, i-am luat pe amandoi! Cu unul, cel care mai si gandea ma salut si vorbesc si astazi, cel care ma "incondeia" nici nu ma vede pe strada! Nu-i bai, soarele ne incalzeste pe amandoi la fel, doar ADN de tip KGB/GRU este mai rece!
Sunt convins ca toti aveam o fisa bine conturata!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca-i dau acum un telefon fanaticului, Valerian Vreme, sa-l intreb ce parere are despre tarasenia asta, precis o sa-mi zica: ,,Prostii, Dle Ifrim, chiar credeti ce tampenii scriu astia despre Dl Basescu?!'' Ca el, au ramas ancorati in basism multi fanatici, precum religiosii in secte, chiar si pe aici avem. Pe ei nu-i scoti din fixismul basist, nici cu stampile sau documente autentice. I-am dat un telefon in toamna sa-l intreb ce orientari politice mai are, daca drojdierul nu mai detine puterea, si dupa ce primise o decizie definitiva ca-i vindecat intr-un dosar, si imi spusese cu fermitate ca s-a retras din politica, definitiv si ireversibil, si chiar il invitasem sa preia UNPR Onesti, fiind un foarte bun organizator de campanii electorale si m-a refuzat categoric pe motivatia lecuirii de politica, eu nestiind ca si de basanism, ca sa raman cu gura cascata in primavara cand mi-a telefonat sa-l ajut eu in campania de strangere de semnaturi pentru PMP, la care l-am refuzat categoric. Basismul asta, inca va mai dainui pentru foarte multi fanatici, chiar si daca idolul lor ar fi zvarlit dupa zabrele pentru cat rau a facut in viata. Hidos, chiar urat ca o masca depresiva, hilar la necazurile altora, etilist cronic, gregar si persiflant, deci total respingator, a reusit, oameni buni, de doua ori sa-i imbrobodeasca pe romani sa duca doua mandate si doua guvernari cancerigene. Acum basistii il neaga si nu recunosc marsavia de-al vota repetitiv, insa fanaticii si acum ti-ar da in cap, daca vrei sa le arati adevarata ,,valoare'' si hidosenia cainoasa a acestui derbedeu politic, strecurat in politica precum o cobra veninoasa, muscand totul in jur ca sa ajunga doar el nomber one! L-am sprijinit electoral pentru bani, ca muream de foame, sau ca mi se impunea de redactorul sef la ziarul la care scriam, dar intoateauna votul meu din urna a fost impotriva lui si a bandei lui de raufacatori. Macar recunosc ca am pus umarul la basism, independent de vointa mea, pentru ca urasc ipocrizia si lasitatea, dar mi se pune pata cand vad ca unii dintre noi, chiar nenorociti de acest bandit, tot nu-l lasa din brate si il sustin, ca pe Hristos! Da-le, Doamne, minte si intelepciune!

reddog spunea...

Asa zisele dezvaluiri privind aceste note informative sunt fix 0, nada, niente, nothing.
Drept dovada ca acest Ion Bargau a facut cariera.
Basescu a fost cosmarul gastii ciordace PSD si al Anetei3. 😁
Amintirile ii chinuie pe micuti.
Basescu cu toate pacatele lui a luptat si lupta pentru Romania.
Este mult mai patriot decat multi dintre contestatarii sai.
E rexomandabil sa cantaresti bine cand judeci un om.

Huhu Rezea spunea...

@Flavius
Nu e cazul sa-l mai întrebi pe VV. Ai chiar aci un câine roșu turbat și îndobitocit de băsism.

Arfy spunea...

Ifrime ești ca o trestie la mal!

reddog spunea...

Huhu Rezea

Vad ca va cam mananca...
Vreti sa stricam iar vorbitoru? 😁😂

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
prietenul se califica in cei 2%, sau mai exerseaza/antreneaza?

Stelian P. spunea...

@Huhu
Interesant punct de vedere aveti. Si foarte educat. Nu dvs. sunteti indobitocit si turbat de un infractor si gruparea lui ci cei care il critica sau sustin alte idei care nu concorda cu viziunile dvs.

Unknown spunea...


Traian Basescu a recunoscut in nenumarate randuri ca el si familia sa au trait bine si pe vremea regimului comunist. Depozitul de la CEC al lui Traian Basescu era de patru ori mai mare decat cel al lui Nicolae Ceausescu.

La Revolutie, averea actualului sef de stat insuma 200.000 de dolari: 60.000 de dolari in conturi, un milion de lei la CEC (echivalentul a 83.000 de dolari la acea data), 20.000 de dolari in obiecte din aur si 35.000 de dolari in ceasuri de lux.

In lucrarea sa biografica "Ascensiunea lui Traian Basescu", istoricul Marius Oprea a dedicat un capitol special averii actualului sef de stat. Oprea a cules toate declaratiile date de Traian Basescu pe aceasta tema si a concluzionat ca fostul comandant de nava avea in dec 1989 o avere de 2,4 milioane de lei.

In 1989, aceasta suma era echivalentul a 200.000 de dolari (la un curs oficial al dolarului de 12 lei). "Dupa 12 ani de serviciu pe mare, dupa trei ani de serviciu in Belgia, eram un om care castigase bani multi. Daca ma cautati la CEC in vremurile acelea, vedeati ca aveam un milion de lei", declara Basescu, in 2002, conform "Libertatea". Adunati toate salariile lui basescu pana in dec 1989 si vedeti ca nu poate fii justificata averea lui , din salarii, mai ales ca nevasta lui n-avea serviciu si se ocupa de cresterea fetelor. Din "turnatorie" nu se fac bani decat in metalurgie dar se pot "inchide ochii"

M spunea...

Nu stiam de ce reddog este asa de intors! Acum m-am lamurit: este un micutz basist! Nu credeam sa mai existe asa ceva, dar iata!
Si, in stilul basistilor din toata lumea (uniti-va) este nu chior ca seful lor ci orb de-a binelea! Ciordacul sef cu Udrea, Cocos, Vidieanu, Blagosi et Co. este iesit din spuma marii!
Da, a dat cu ciocu la secu' dar ala parat nu a murit la canal, deci Basescu un tip ok!
Ia intreaba-l tu mai reddog pe tac-tu basescu cum a fugit el cu masina de paine de la cotroceni de frica colegilor tai cand cu "iesi afara, javra ordinara". Curaj mare! S-a ascuns intre lazile cu cornuri si merdenele si l-a asteptat Pahontu dincolo de statuia "leu".

Mr. St. spunea...

am impresia că unora le cam bâzâie o muscă maaaree deasupra căciulii...

reddog spunea...

M
Nici pe departe nu e "tatal" meu Basescu.
Pe tatal meu il cheama Oprea Andrei si a fost/este cel mai mare om din aceasta lume.
Totusi, Basescu a luptat/lupta pentru Romania si din acest motiv a avut votul meu.
Nu va obositi sa-mi explicati chestiunea cu "javra ordinara" noi penitenciaristii am lansat acest slogan apoi s-au solidarizat si politistii cu noi...
Una-i una si alta-i alta.
Basescu una peste alta este pe plus.
Asta pentru cineva obiectiv si care cantareste bine.
Pentru coloneii fomisti (dar nu numai) patrioti doar cu numele ramane sa miaune ca pisica la tomberon... 😁

Mihai spunea...

Nu cred ca pot fi catalogat "basist" daca spun ca mare -mi este mirarea cum de marii mani_pula_tori de la Anieta tri nu l -au intrebat pi individ daca nu cumva "cei doi impricinati aveau ordin sa se voteze intre ei" daca unul candidează. Huhurez ar fi avut parte de un raspuns plin de enigme.
Basescu ,un dreak belit ,cu lectia vietii la purtator ,uns cu toate mirodeniile ,atractiv pentru unii ca si un carismatic la momente potrivite.Stie bine ce stie si cum sa-i fie de folos ....ce stie.....
Restul le stim toti pe pielea noastra.
Nu pupi ce a pupat el daca nu esti afiliat .........Si astia au nevoie de asemenea specimene cu sange rece....

Gigi spunea...

Domnilor,ușor,ușurel,au inventat ăștia vreo injecție de îi țineți palma? Măi fraților,așa ceva rar mi-a fost dat să văd la niște militari de cariera!Oare,voi sunteți militari?
Ce dovadă vă mai trebuie?
Iar o dați cu pixelul? Cuvântul"Rușine"nu există la voi în Dicționar?
Gânditi-vă numai la faptul că puteați fi voi,cineva din fam.etc.
Multe vieți,cariere,au fost distruse din această cauză.
Aveai pica pe cineva,că era mai bun că ține,ți-a luat prietena etc.erai mâncat!
Dacă,mai găseai și un neam prost care primea inf.si nu o verifica cum trebuie?
Doamne,apără și păzește printre ce oameni putem trăi!
Aș fi curios dacă omul ăsta a pățit ceva,când"Petrov"turna cu sârg și spor pt.al lui viitor (N-am găsit altă rimă!)

reddog spunea...

Avem miliarde de colonei cu pieptul de arama si tari in gura (unii au si dantura ros galben albastra)
Macar daca vedeam cateva zeci de ofiteri in uniforma maine la Valea Uzului...
Astia, ofiterii de azi sunt cu altele: ne mai da ceva?
Sunt si contabili baietii astia. Si specialisti in drept. 😁😂
Nu sunt ca aia de la 1877 in fruntea trupelor...

Noi suntem ofiteri! Mandri si patrioti!

Cum ar spune un clasic in viata, Cezar, niste parliti de soldati nu au dreptul sa vorbeasca... 😁

Gigi spunea...

@câine roșu
Așa este! Să ne fie rușine!
Dar,cei din zonă,ce fac?
Dorm în cizme?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ufff! Turnatori au fost si vor mai fi, durerea este ca astia au bagat oameni nevinovati la puscarie, le-au distrus vietile, carierele si destinele mancand ca...t de altii. Sunt egoisti, infami, carieristi, arivisti si oportunisti pe suferintele, cadavrele si raul facut altora! Basistilor, resemnati-va si spuneti-va ca Basescu n-a existat, altfel riscati ridicolul si marginalizrea! Toate au un capat, dar si un sfarsit. Basescu este un model de fascism retrograd, ceea ce nu trebue sa mai existe niciodata in politica romaneasca, ca si PNL-USR! Cand eram, activ, l-am prins in flagrant pe Sergentul Major, Sion Ion, onestean, un vlajgan osos si betiv in Comandamentul UM 01267 Art. Braila, cum baga un biletel in CP de pe usa CI-stului. Am vrut sa-l scuip intre ocarine, realizand de ce eram mereu persecutat de sefii mari, dupa ce mai scapam bancuri politice in camera Of Serviciu de la Parcul Auto sau ii injuram pe abuzivii frecatori de mangal, care erau niste ofiteri fara functii si trupe pe la Divizioane, luand soldele de pomana si ajutand intendentii de la Baterii sa numere rufele de la spalatorie, sau ajutand pe la magaziile acestora sa dea ciorapi si izmene trupetilor, ori stand pe platou si obligand, ca niste caporali, sa-i salute trupetii la pas de defilare. Pe Majur, doar l-am injurat atunci si blestemat. Dupa nici 3 luni, a fost detasat la Canal, de acolo s-a invoit si a luat o o ocazie. I-a oprit Militia la intersectia Tisita sa verifice soferul, iar Sion profitand de neatentia militianului i-a furat borseta cu acte si bani, fapt care i-a adus trecerea in rezerva si condamnarea 1 an la locul de munca. La cateva luni, am fost detasat Sef Circulatie Garnizoana Braila, si l-am prins in trafic la o interesctie, si neavand treaba legala cu civilii, m-am dus la geamul masinii, caci isi facea puscaria la munca ca sofer, si i-am tras o flegma cat pentru tot neamul lui prost de turnator, la care el, MUCLES HACANAUA!
@ Onorabile, Horararea mea iar s-a amanat pe 12 luna asta din cauza neintrunirii Completului de 3, conform CSM.
@ Leonard, in consecinta, mergem mai departe, pentru ca locomotiva are carbuni si aburi. Nu cred ca neantrunirea celor trei judecatori este cauza, ci probatoriul ,,beton, '' cum zicea Presedinta de complet in Tribunal, si acum conspecteaza toate legile tapetate ca probatoriu! Legea sa castine, nici eu, nici ei, si unde-i Lege nu-i tocmeala!

M spunea...

@reddog - când să spui de găina capie numită băsescu care a fugit de voi cu mașina de pâine (îi spusese pahontu ca ați venit cu pistoalele) te-ai oprit. 😁
Dăncilă nu are timp să se întâlnească cu coarnă și ai lui dar se pupa cu Dide. Apropo de inapt, pentru iubitorii de animale o știre. Dide a băgat în kkt și niște psihologi. După ce a fost dat inapt să șteargă la kur caii Jandarmeriei s-a rugat de niște psiholoage rezistente să îi dea adeverințe de "om normal"
Colegiul psihologilor români a constatat că avizele de "normal" au fost date ilegal, falsificate probele și a început ancheta!!! 😁 Falsificatori din toate țările, uniți-vă!

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Nu rușine este cuvântul potrivit. Poate nesimțire sau porcie ar defini cel mai bine!
Mi-e și scârbă sa mai amintesc de bilanțul din 2010 când asigura, dând presa afară, că nu se va tăia din veniturile militarilor, cât va fi el președinte!
A durat doar 2 luni!
Acum constat că în afară de cei 2% "genii" sunt și 2% MASOKIȘTI!
Oare au trecut formal pe la investigații psihologice și cabinetul de psihiatrie?!
De asta nici nu purtau arma la serviciu....

Dan B. spunea...

Îmi permit să vă atrag atenția asupra unui aspect, trecut prea ușor cu vederea de către colegi!
Băsescu a fost văzut intrând in sediul Securității, cel din spatele Bibliotecii Naționale din apropierea CC al PCR, și ieșind de acolo cu un vraf de dosare, în dec. 1989. Iar cum presupun, până la certitudine,că intre ele s-ar fi aflat incl dosarul lui, .....
Ar trebui să pricepem că nu toți securișii erau proști, motiv pentru care arhiva a fost microfilmată, dar foștii sefi, ulterior SRI-iști ai lui Măgureanu, l-au protejat pe Băsescu în cadrul unui acord „mutual”, adică fiecare tace în privința celuilalt.
Și abia acum intervine tâmpenia „tăcuților”, care nu au realizat că notele informative ale lui „Petrov” se regăseau și în dosarele „turnaților”, ceea ce ar fi presupus o muncă de sisif întru colectarea lor.
Pun pariu că vor mai urma și alte dezvăluiri similare, ba chiar și ceva microfilme edificatoare, în următoarele luni sau ani de zile!

Huhu Rezea spunea...

Protejarea lui Base și promovarea lui în funcția de președinte este pusa cel mai bine în evidenta de faptul ca ninusculul Partid Național Român al lui Magureanu a înghițit necomestibulul PD condus de matroz.
Asa s-a constituit gruparea de crima organizată Băse, Cocos, Udrea, Blaga, Blejnar, Martha etc, care a subordonat serviciile și o parte a magistraturii, beneficiind și de suportul Deep State american și al multinaționalelor din România.
Cei cu mintea la purtator pot compara prejudiciul enorm, milioane, dacă nu miliarde, produs de gruparea lui Băsescu și prejudiciul de 5000 euro inventat în cârcă lui Dragnia.

Huhu Rezea spunea...

PMP are și în prezent bani pentru o campanie electorala destul de opulenta și agresivă.

M spunea...

Ma intreb cat de mult trebuie sa se afunde in kkt jegul de Basescu pentru ca sa nu mai fie idolul idiotilor?