Un produs Blogger.

duminică, iunie 23, 2019

Cioloș, lider al grupului Renew Europa, s-a unit cu "ciuma roșie", în PE, împotriva neamțului Weber

15 comments
Cioloș îi pupă mâna Vioricăi
La summitul european de joi şi vineri s-a confirmat că niciunul dintre cei trei capi de listă ai principalelor grupuri politice europene nu sunt susţinuţi de o majoritate a liderilor europeni pentru a prelua conducerea Comisiei Europene, şi anume popularul german Manfred Weber, socialistul olandez Frans Timmermans şi liberala daneză Margrethe Vestager.
Vorbind în faţa presei la finalul summitului european la care liderii statelor UE nu au ajuns la un acord privind desemnarea viitorilor şefi ai principalelor instituţii europene, premierul ungar, Orban, a spus că va refuza ca la preşedinţia Comisiei Europene să ajungă un politician care ''nu respectă Ungaria sau statele central-europene'' sau unul care să fie un susţinător al migraţiei, adăugând că Weber şi Timmermans ''nu îndeplineau niciunul dintre aceste criterii, aşadar plecarea lor este o veste bună pentru Ungaria'', informează agerpres.ro.
Premierul ungar a anunţat că la mijlocul săptămânii viitoare liderii statelor Grupului de la Vişegrad (Polonia, Republica Cehă, Slovacia şi Ungaria) se vor întâlni pentru ''negocierile finale'' dinaintea summitului european extraordinar convocat pentru 30 iunie după eşecul summitului de joi şi vineri. La summitul de duminică Grupul de la Vişegrad va face propuneri în interesul Europei Centrale, a mai spus Orban, adăugând că acest grup va avea şi candidaţi pentru posturile de conducere din instituţiile europene.

Grupurile Social-Democrat, Renew Europe și Verzii din Parlamentul European au anunțat că nu îl vor sprijini candidatura liderului PPE, Manfred Weber, la conducerea Comisiei Europene, informează Politico Europe.
Informația a fost confirmată și de Dacian Cioloș, ales miercuri în funcția de lider al grupului Renew Europe.
Grupurile S-D, Renew Europe și Verzii au împreună 336 de membri din Parlamentul European.  
Este pentru prima dată când PPE (181) și S-D (153) nu mai pot forma o majoritate în Parlamentul European, de minimum 376 de parlamentari. 

15 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Lasă, lasă că mai bun este individul născut viu, soveran în Corporația Statală numită Romania, Ciolos, protoromânul!
Cu fața aia îmi aduce aminte de gardianul scolii de corecție din Pistruiatul: Zzâât!
Ăsta are și specialista în des-stresare (😂🤣😂😅 nu-i spune nimeni că-i 🙉?), să moară cei 2% de necaz!

reddog spunea...

Iulian Mares

Era aia cu "miroase parchetul" 😂

Dvs aveti trecut tangibil si puteti avea si viitor.
Depinde ce baricada alegeti. 😁

Iulian Mareș spunea...

Individul soveran, născut viu, neplătitor de taxe și impozite, din Corporația Statală numită Romania, întrucât nu recunoaște Contractul juridico-social al lui Jean Jacques Rousseau, proprietar de drept natural de imobile și terenuri are venituri anuale crescânde:
"Veniturile salariale ale preşedintelui Klaus Iohannis au scăzut, în timp ce ale soţiei sale au crescut, la fel ca şi încasările din chirii ale celor doi, potrivit declaraţiei de avere a şefului statului, publicată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale."

https://www.stiripesurse.ro/cum-arata-declara-ia-de-avere-a-lui-iohannis-chiar-daca-veniturile-salariale-au-scazut-pre-edinte_1361421.html

*Dă-ne soverane cei 320000€ înapoi și ne gândim dacă pierzi în turul 1 spre 2!

Iulian Mareș spunea...

Red,
Eu am prezent și voi avea viitor indiferent de baricadă!
Dar, mai bine ar fi anarhie... ne-am autoguverna, ca soveranii!

Iulian Mareș spunea...

Viitorul suna bine!

Comitetul celor 300 . Acestia sunt ADEVARATII CONDUCATORI AI LUMII !
Auzim adesea că „ei” fac asta, aia sau ailaltă. „Ei” par capabili să scape nepedepsiţi chiar şi după cele mai odioase crime. „Ei” măresc impozitele, ne trimit fiii şi fiicele să moară în războaie care nu aduc nici un câştig, par intangibili, invizibili, frustrant de nebuloşi atunci când trebuie să se ia măsuri la adresa „lor”. Nimeni nu pare capabil să-i identifice clar pe „ei”.
Cu siguranţă, un număr apreciabil dintre noi sunt conştienţi că oamenii care ne guvernează nu sunt cei aflaţi cu adevărat la comanda pb politico-ec. Faptul că e vorba de o reală conspiraţie deschisă împotriva lui Dumnezeu şi a omului, care include înrobirea majorităţii fiinţelor omeneşti rămase pe acest pământ după ce au fost exterminate de războaie, epidemii şi genocid, nu e foarte bine ascuns. În comunitatea informativă se învaţă că modul cel mai sigur de a ascunde un lucru este acela de a-l pune la vedere.
Guvernul secret de la nivel superior nu acţionează din camere subterane secrete. Aceşti oameni acţionează în văzul tuturor. Ei sunt slujbaşii Guvernului Unic al Lumii în Noua Ordine Mondială. La fel ca violatorul care opreşte maşina ca să-şi ia victima de pe marginea şoselei, nici ei nu par nişte monştri, deşi asta sunt. Adevăraţii monştri poartă costume la două rânduri şi se duc cu limuzinele la serviciu. Ei apar adesea la TV în ipostazele cele mai „inocente”. Dar trebuie să fim conştienţi că nimic din ceea ce fac ei nu este așa. Cine sunt conspiratorii care servesc marele şi atotputernicul Comitet al celor Trei Sute, şi care este scopul final?
Cei mai bine informaţi dintre concetăţenii noştri sunt conştienţi că există o conspiraţie care funcţionează sub diverse denumiri, cum ar fi Iluminaţii, Francmasoneria, Masa Rotundă, Grupul Milner.
Problema este aceea că informaţiile cu adevărat importante despre activităţile trădătoare ale membrilor guvernului invizibil sunt foarte greu de găsit. Ceea ce face Comitetul să fie ocultat este incredibila secretomanie care domneşte în jurul lui. Nici mass-media n-a menţionat vreodată această ierarhie a conspiratorilor; prin urmare, aşa cum e de aşteptat, oamenii se îndoiesc de existenţa lui.
Comitetul celor 300 este SINGURA ierarhie de putere organizată din lume care transcende toate guvernele şi indivizii, oricât de puternici şi de siguri pe sine s-ar crede. Acesta acoperă 7kkk luifinanţele, domeniul apărării şi partidele politice de toate coloraturile şi orientările. Nu există nici o entitate pe care Comitetul să n-o poată depista şi controla, inclusiv religiile organizate ale lumii. Iar Coroana Britanică este punctul său de control.
Scopul lor final este acela de a contopi toate ţările într-o Nouă Ordine Mondială fără nici un Dumnezeu, cu un Guvern Unic Mondial, care va împinge lumea înapoi, în condiţii mult mai grele decât cele din Evul Mediu.
Cu mult timp în urmă, Comitetul celor 300 a decretat că va exista o lume mai mică – mult mai mică – şi mai bună, adică ideea lor despre ceea ce ar constitui o lume mai bună. Miriadele de consumatori inutili care devorează resursele naturale sărăcite trebuie să fie decimate. Progresul industrial susţine creşterea demografică. Prin urmare, porunca de a creşte şi a ne înmulţi pentru a stăpâni Pământul, găsită în Geneză, a trebuit să fie desconsiderată.
Această măsură a presupus un atac împotriva creştinismului, dezintegrarea lentă, dar sigură, a naţiunilor-state industrializate, distrugerea a sute de milioane de oameni, denumiţi de Comitetul celor 300 „surplus demografic” şi înlăturarea oricărui lider care îndrăznea să stea în calea planificării globale a Comitetului pentru atingerea obiectivelor asumate.

Iulian Mareș spunea...

II

Există cel puţin 40 de „birouri de ramură” cunoscute ale Comitetului celor 300. Odată ce vom studia acest sistem, ne va fi mai uşor să înţelegem cum poate acţiona cu atâta succes un singur corp conspirativ central şi de ce nici o putere de pe Pământ nu-i poate respinge atacul contra celor mai elementare baze ale unei lumi civilizate şi progresiste, bazată pe libertatea individului

Dan spunea...

Cand vad comentariile infigatorului de scobitori in harti M-ale imi vine sa cer cetatenia bozgoreasca.

M spunea...

Cât de simplu:
Oameni politici cu probleme penale cer desființarea DNA.
Magistrații cu probleme penale cer desființarea SIIJ.
Aceeași atitudine de borfași!
În România persoanele cu probleme penale au din ce în ce mai mult tupeu.
Și domniile voastre se minunează că Cioloș a făcut nu știu ce alianță?

radu spunea...

Iulian Mareș,
...si Ceausescu supranumit''copilul inocent al Internationalei Comuniste''ce mai obstacol trebuie ca o fi fost!

Iulian Mareș spunea...

Fălticeni îl nu are 777 bloguri și s-a jurat pe carne de porc că pleacă să crape?

Iulian Mareș spunea...

Radu,
Afirmativ! Cred că 10 ani l-au tot pândit și înghesuit!
Greu de ucis! 1,2,3,4 și 5!

capitanu nemo spunea...

Pensii speciale pentru primari date de psd prin codul adminisrativ .La militari nu se poate face actualizarea pentru ca nu sunt bani,votati psd care prin lov ne-a batjocorit.

M spunea...

Culmea tupeului la PSD.
Un dobitoc psdist explica cum ca "pensiile speciale ale primarilor, viceprimarilor etc. sunt normale și că în definitiv și aceștia au aceleași privațiuni pe care le au și militarii."
Sa fie clar: nu îmi pare rău că să dau bani în plus unor pensionari!
Dar, nu compara primarul cu militarul și nu te folosi de un asemenea argument.
In plus, militarilor le îngheți pensiile dar găsești motive să dai primarilor.
In ultimul rând tot PSD a permis primarilor să își facă singuri salariile unele ajungând la mii de euro.

ifrim spunea...

Nicio problema,vine dreapta la governare si anuleaza tot si inca ceva pe deasupra.Pzdeii cred ca daca primarii lor organizeaza alegerile sunt in avantaj dar mai mult inraiesc electoratul!

Dan spunea...

Azi a fost data ultima flegma politica pe cadavrul coloniei de rahat cu populatie de sclavi lasi.Pensii speciale (retroactiv din 92′) pentru un mandat de 4 ani ca primar viceprimar,sef CJ etc.https://adevarul.ro/news/politica/guvernul-alesilor-locali-pensii-speciale-oug-lege-identica-picase-ccr-1_5d121715892c0bb0c6c7fdbe/index.html