Un produs Blogger.

marți, iunie 18, 2019

Cine grăbește actualizarea pensiilor militare?

47 comments
Comisia de apărare din Camera Deputaților respectă termenul de 20 iunie acordat de Biroul  Camerei Deputaților pentru depunerea Raportului la PL x265/2019 privind modificarea L 223/2015, principala modificare, cea  care ne interesează pe noi, fiind reintroducerea instituției actualizării pensiilor militare după ce fusese desființată de gulerele albe din instituțiile de apărare prin guvernul PSD al lui Tudose, cel care a emis OUG nr. 59/2017.
Totuși, să nu ne entuziasmăm, pentru că Raportul trebuie disciutat și în Comisia de muncă, comisie care nu și-a rezervat vreo sedință în această săptămână.
Raportul pornește de la varianta aprobată de Senat, pentru a respecta principiul bicameralismului.
Varianta Senatului o puteți citi AICI

47 de comentarii:

 1. După ce corabia a intrat la apă, LOV a fost debarcată din toate funcțiile din PSD. Acest lucru reprezintă un lucru bun și ne dă mari speranțe de reintroducere a instituției actualizării pensiilor militare în L223/2015.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu cred că în primul rând dorește asta PNL, că de aceea mâncau rahat și în al doilea rând uniunea politică URSS și ROU + (cruce)!

  RăspundețiȘtergere
 3. A cazut haita lui Dragnea, acum vin cei care sunt considerati intelectuali si cerebrali. Azi, de la Comisia de munca Camera Deputatilor, s-a dat aviz negativ pentru modificarea Lg 223/2015, gasiti informatia pe Liga Politistilor, de unde am cules-o, si o gasiti pe mai toate blogurile militare unde am distribuit-o, sau in pagina mea. Vedeti ca are o poza, dar la distribuire s-a pierdut poza si a ramas informatia originala. Deci prin asta s-a decis ca Lg 223/215 sa ramana in integrum. Cezarica, imposibil sa n-o fi vazut pe aceasta postare-informatie importanta, primita si difuzata la amiaza.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cătălin,
  LOV a executat un ordin/hotărâre de partid, exact ca-n bancul cu evreul, rabinul și cămilă scoasă) băgată în casă!

  RăspundețiȘtergere
 5. @Catalin, Olguta se pregateste pentru.."Prezidentiale"...)).
  @Cornel, Sedinta de care vorbesti, nu apare pe nicaieri, cred ca au secretizat-o..)).

  RăspundețiȘtergere
 6. Esecul dreptei la morțiunea de centura denota slabirea balamalelor statului paralel! Tot ieri, sef la CSM pe compartimentul cercetarii abuzurilor magistratilor, pe care dreapta politicii o vor desfiintata de frica ca abuzivii ca Cucuvoi, Portocala si alti inchizitori tortionari vor intra la bulau, a fost aleasa doamna magistrat, Adina Florea, cu creieri democrati si neatinsa de cretinismul cotrocenist si sorosist. Dreapta s-a facut de rahat, fiind penibila si cu acelasi caracter mahalagist, care a confundat europarlamentarele cu firescul votului universal din Romania, in care nu stiu daca si la locale sau parlamentare vor lua mai mult de 20%. Rares Bogdan, sustinatorul taierii pensiilor speciale, un amator si ageamiu paralelogram, aterizat in politica pe gargara cotrocenista, pupincurist si lingau, repudiat acum de PNL, disperat de propriile prostii debitate, a declarat, tot ieri, ca asa ceva nu se poate din cauza ca CCR interzice taierea pensiilor. Raluca Turcan, Ludovic Orban si alti sacali din basism au demonstrat prostia fara seaman ale unor fiare idioate, care nu stiu sa faca politica fara mahalagisme si fara ajutorul DNA, cu amenintari si intimidari. Sincer va zic, fratilor, ca fara nenorocitul de Dragnea, care distrugea totul in jurul lui si intimida grosoan pe toti, am vazut in Viorica Dancila o femeie capabila, echilibrata, de bun simt, calma si educata! M-a uimit pur si simplu, facandu-i ko pe toti oponentii aceia grobieni, grosolani, needucati si mahalagisti, adica niste panarame userist-liberale de tot rahatul! Poate inima mea ma vrea in dreapta politicii, sa zicem, daca n-as fi uneperist, ca si alti romani doritori de o schimbare, dar asta este dreapta cu asemenea maimute, retardati, ratati, mahalagisti, betivani si mafioti din USR si PNL? Cititi pe fb cate articole apar cu mafiotii Barna si Clotilde Armand, ori altii, cum deturneaza fondurile, cum au afaceri mafiote cu statul si mulg la modul infractional milioane de euroi in numele partidelor, unii bani din donatii nationale si internationale, pe care ii baga in propriile afaceri si buzunare! Avem cea mai urata si cretina dreapta politica din toata Europa, dar poate de pe toata planeta, unde s-au adunat toate scursurile, gunoaiele si closetele publice intr-o singura vidanja, cloaca PNL-USR, in care s-a bagat adanc cu capul, mai nou, si gibonul tradator si lichea, Poantă! Vai, mama lor!

  RăspundețiȘtergere
 7. Să presupunem că se modifică luna asta Legea 223 astfel cum se doreste şi în topic.
  Ce se întâmplă , totuși cu Art. VII şi 84 din oug 59 şi 114 , devin aceste articole inactive de la sine ? Nu ar trebui precizat clar și explicit în textul acestei modificari al L 223 despre abrogarea acestor articole de oug ?
  Deoarece , atât așteaptă lichelele gulerate , orișice portiță sau scăpare ca s-o speculeze în buna lor tradiție.
  PS
  Personal sunt sceptic.
  O văd ca pe o MIMĂ această inițiativă. Să mă inșel aș vrea.

  RăspundețiȘtergere
 8. Asta ar insemna ca lEgea 223 sa ramana si art in care la 80 in loc de 60 ? ar insEmna recalculare a pensiilor obtinute in 2016/? ACTUALIZAREA DIN 2018/?

  RăspundețiȘtergere
 9. Acum 5 min.la psd-tv(Ro-tv) a anuntat ca se amana cu un an legea pensiilor civile din lipsa banilor.Se pregateste maine si "e normal' (zicea un pesedist la-be 1 tv ) un OUG cu pensii speciale la primari si viceprimari! Care vor putea cumula pensia speciala, dupa un mandat de 4 ani, cu toate tipurile de pensie civila , militara etc. ..Pesedistul din studio zicea ca e normal ca exista un precedent in Belgia unde dupa 4 ani de mandat primesc inca o pensie ( asta speciala) plus 'bonus' 200 de mii de euro la plecare.Nu comentez mai mult!

  RăspundețiȘtergere
 10. @Cornele, dupa ceva cautari am descoperit ca:
  -Raportul comun al Comisiei ptr.munca + Comisia juridica din Senat este de Respingere a L 206/2019, privind Abrogarea pensiilor speciale, inclusiv Politisti, initiata de cei mai talentati 4 liberali..Catu, Stirbu, etc...!
  -Cu siguranta va fi respins de plenul Senatului
  -Posibil sa fie discutata in comisiile din CD in sesiunea din toamna.

  RăspundețiȘtergere
 11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 12. DLE Cornel , nu vad ca este ceva de la camera deputatilo , inca nu a fost pus in discutie , de unde ati scos-o ?

  RăspundețiȘtergere
 13. Nu mai răspândiți informații fake news. Comisia de muncă nici nu a luat în discuție PL x 265/2019.
  Pițifelnicul de Coarnă și al său sindicat merg în comisii cu propunerea ca pensiile militare să fie actualizate numai cu majorările soldei de grad. Cu ce i-o deranja actualizarea cu creşterile soldei de funcţie?

  RăspundețiȘtergere
 14. @Cezar
  Vrei să-i crești traficul lui Curba de nivel? Intr-un an ae trafic căt este aici într-o săptămână.

  RăspundețiȘtergere
 15. Domnule Huhu,Comisia de aparare din CD a dat astazi 19.06.2019 raport de respingere a PLX 265

  RăspundețiȘtergere
 16. https://m.dcnews.ro/dancila-despre-legea-pensiilor-reluam-totul_664958.html

  RăspundețiȘtergere
 17. @Huhu R - și spun că datorită multitudinii de tipuri de funcții creșterea este incapabilă.
  Le-am propus 3 variante de luat în considerare :
  1. Creșterea medie a soldelor de funcție corespunzătoare gradului avut la trecerea în rezervă.
  2. Creșterea medie a soldelor de funcție pe "ramură"
  3. Creșterea salariului mediu.
  Evident că eventual 50%.

  RăspundețiȘtergere
 18. FSNPPC/19.06.2019

  COMUNICAT
  Proiectul ,,Brăiloiu”, privind modificarea Legii pensiilor militare de stat, respins, în integralitate, în Comisia de Apărare a Camerei Deputaților (upgrade la informarile anterioare)

  Așa cum am informat anterior, în cursul acestei dimineți, începând cu ora 09,00, a avut loc ședința Comisia de Apărare a Camerei Deputaților, pentru dezbatearea proiectului de modificare a Legii pensiilor militare de stat – inițiativa legislativă a senatorului Tit-Liviu Brăiloiu (Pl-x 265/2019).

  In urma dezbaterilor, la fel ca și în ședința Comisiei de Muncă, de ieri, proiectul a fost RESPINS în integralitate.
  Președintele FSNPPC, Dumitru Coarnă, a participat la discuțiile din acestă Comisie (cu rol de raport) și a susținut RESPINGEREA PROIECTULUI, concomitent cu reluarea dezbaterilor referitoare la adoptarea celebrelor OUG nr. 57/2015 și 59/2017, situație de natură să schimbe radical regimul juridic actual, devaforabil, al pensiilor militare de stat.

  Comisia a apreciat amendamentele FSNPPC și urmează să stabilească, în curând, data reluării dezbaterilor asupra regimului juridic al pensiilor militare de stat.

  Vom reveni cu detalii, funcție de evoluția evenimentelor.

  BIROUL EXECUTIV CENTRAL

  RăspundețiȘtergere
 19. 19.06.2019 COMUNICAT - Proiectul ,,Brăiloiu”, privind modificarea Legii pensiilor militare de stat, respins, în integralitate, în Comisia de Apărare a Camerei Deputaților (upgrade la informarile anterioare)
  19.06.2019 COMUNICAT - Proiectul ,,Brăiloiu”, privind modificarea Legii pensiilor militare de stat, respins, în integralitate, în Comisia de Apărare a Camerei Deputaților (upgrade la informarile anterioare)
  Așa cum am informat anterior, în cursul acestei dimineți, începând cu ora 09,00, a avut loc ședința Comisia de Apărare a Camerei Deputaților, pentru dezbatearea proiectului de modificare a Legii pensiilor militare de stat – inițiativa legislativă a senatorului Tit-Liviu Brăiloiu (Pl-x 265/2019).

  In urma dezbaterilor, la fel ca și în ședința Comisiei de Muncă, de ieri, proiectul a fost RESPINS în integralitate.

  Președintele FSNPPC, Dumitru Coarnă, a participat la discuțiile din acestă Comisie (cu rol de raport) și a susținut RESPINGEREA PROIECTULUI, concomitent cu reluarea dezbaterilor referitoare la adoptarea celebrelor OUG nr. 57/2015 și 59/2017, situație de natură să schimbe radical regimul juridic actual, devaforabil, al pensiilor militare de stat.

  Comisia a apreciat amendamentele FSNPPC și urmează să stabilească, în curând, data reluării dezbaterilor asupra regimului juridic al pensiilor militare de stat.

  Vom reveni cu detalii, funcție de evoluția evenimentelor.  BIROUL EXECUTIV CENTRAL

  RăspundețiȘtergere
 20. Bugetarii,pensionarii s-au vazut cu sacii-n caruta(salarii marite,grupe de munca,bani din urma) si nu s-au mai prezentat la urne.Este normal sa apara si reculul unei actiuni(in cazul de fata inactiune).Daca creierii programului de guvernare Dragnea sunt la beciul domnesc,Valcov urmeaza inseamna ca boborul nu a fost de acord cu programul lor si nu poti avea pretentia sa se continue cu mariri cand parintii acestora sunt cu bila de picior!

  RăspundețiȘtergere
 21. @All
  Sa fim raționali si sa constatam ca atât sindicatele polițiștilor cât si Liga Militarilor Profesioniști - prin senatorul Fifor si-au făcut un obiectiv de a menține vârsta de pensionare redusă pentru condiții de munca la 45 ani, in detrimentul actualizării pensiilor militare concomitent cu majorararile soldelor de funcție si grad ale activilor!
  Toți cei care au militat pentru aceste obiective nu au urmărit decât obiectivul imediat, aducă de a se pute pensiona cât mai devreme, la 45 de ani, după care, conform opiniei lor... Dumnezeu cu mila!
  In opinia mea toți cei care gândesc astfel sunt de criticat!

  RăspundețiȘtergere
 22. Asa ca se va rediscuta oeg 57 si 59 ......la anu si la multi ani .... astia iar ne plimba

  RăspundețiȘtergere
 23. Cr.1 - de unde ați luat informația!?! Actualizarea pensiei numai la grad este ca și cum nu s-ar modifica nimic! Creșterea procentuală pentru grad este nesemnificativă!

  RăspundețiȘtergere
 24. Comisia pentru muncă şi protecţie socială
  Ordinea de zi a şedinţei din 18 iunie 2019, orele 17:30
  consultaţi: Ordinea de zi
  sala: 23, et.PM, corp B4
  Nr.Crt.
  Nr.înreg.
  la CD
  Denumirea iniţiativei legislative sau a problemei înscrise pe ordinea de zi şi menţionarea raportorilor
  Competenţa CD potrivit
  art.75 din Constituţie
  Data
  sesizării
  comisiei
  Scopul
  sesizării
  Termen de soluţionare
  Observaţii
  1.
  PLx 265/2019
  Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.223/2015 privind pensiile militare de stat
  Cameră decizională
  5.06.2019
  Raport comun
  20.06.2019
  Invitaţi: MAN, MAI, MMJS
  2.
  PLx 249/2019
  Proiect de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.24/2019 pentru modificarea şi completarea Legii nr.211/2004 privind unele măsuri pentru asigurarea protecţiei victimelor infracţiunilor, precum şi a altor acte normative
  Cameră decizională
  3.06.2019
  Aviz pentru Com. Juridică
  10.06.2019
  Invitaţi: MJ
  3.
  PLx 251/2019
  Proiect de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.25/2019 privind protecţia know-how-ului şi a informaţiilor de afaceri nedivulgate care constituie secrete comerciale împotriva dobândirii, utilizării şi divulgarii ilegale, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative
  Cameră decizională
  3.06.2019
  Aviz pentru Com. Industrii Com. Juridică
  10.06.2019
  Invitaţi: MJ, Consiliul Concurenţei
  4.
  PLx 264/2019
  Proiect de Lege pentru recunoaşterea meritelor personalului din cadrul sistemului naţional de apărare, ordine publică şi securitate naţională, participant la misiuni şi acţiuni militare sau la alte operaţii pe teritoriul sau în afara teritoriului statului român, precum şi acordarea unor drepturi acestuia şi urmaşilor celui decedat
  Cameră decizională
  5.06.2019
  Aviz pentru Com. Apărare
  13.06.2019
  Invitaţi: MAN, MAI
  5.
  PLx 270/2019
  Proiect de Lege pentru completarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal
  Cameră decizională
  5.06.2019
  Aviz pentru Com. Buget
  13.06.2019
  Invitaţi: MFP

  RăspundețiȘtergere
 25. Mitica Coarna nu a mintit.Comisia de munca din CD a avut loc ieri.Avizul este negativ.

  RăspundețiȘtergere
 26. DECI DL H A SPUS BINE ,CA CINEVA SE GRABEA .ASA E BINE SA SE REDISCUTE , CE SA SE MAI REDISCUTE CAND OK AU FOST PARAREDISCUTATE , DAR SA VEDEM CAND OR SA O IA DE LA CAPAT SI CUM?

  RăspundețiȘtergere
 27. Pai cand v-am postat acum cateva zile pozitia SNPPC de ce nu ati zis nimic?
  Poate o fi bine, poate nu, dar ati trimis opinii la SNPPC? Coarna - 0728 282 624
  Acum iar o sa ma acuze unul ca i-am violat datele personale! E pe site-ul lor bai pateticule!

  RăspundețiȘtergere
 28. La câte dosare sunt pe rolul instanțelor de judecată și la sacul gol de la buget , găurit de hoții din sistem cum credeți voi domnilor că o să mai dea bani la grad și funcție la pensionarii militari .
  Până nu le pui țeava de la tanc sau o torpilă pe masa guvernanților nu vom vedea nici un leu .
  Ne tot freacă prin instanțe ca să pierdem si restul banilor de pensie pe avocați iar apoi să poți pleca la razboi dar făra armă sau cu armă dar fără trăgaci întrucât muniția a fost furată.

  RăspundețiȘtergere
 29. Pt T3!

  https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/noua-lege-a-pensiilor-a-fost-respinsa-in-senat-1148812

  RăspundețiȘtergere
 30. Ordinea de zi a şedinţei din 19 iunie 2019, orele 11:00
  consultaţi: Ordinea de zi
  sala: 23, et.PM, corp B4
  Nr.Crt.
  Nr.înreg.
  la CD
  Denumirea iniţiativei legislative sau a problemei înscrise pe ordinea de zi şi menţionarea raportorilor
  Competenţa CD potrivit
  art.75 din Constituţie
  Data
  sesizării
  comisiei
  Scopul
  sesizării
  Termen de soluţionare
  Observaţii
  1.
  PLx 265/2019
  Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.223/2015 privind pensiile militare de stat
  Cameră decizională
  5.06.2019
  Raport comun
  20.06.2019
  Invitaţi: MAN, MAI, MMJS
  2.
  PLx 249/2019
  Proiect de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.24/2019 pentru modificarea şi completarea Legii nr.211/2004 privind unele măsuri pentru asigurarea protecţiei victimelor infracţiunilor, precum şi a altor acte normative
  Cameră decizională
  3.06.2019
  Aviz pentru Com. Juridică
  10.06.2019
  Invitaţi: MJ
  3.
  PLx 251/2019
  Proiect de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.25/2019 privind protecţia know-how-ului şi a informaţiilor de afaceri nedivulgate care constituie secrete comerciale împotriva dobândirii, utilizării şi divulgarii ilegale, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative
  Cameră decizională
  3.06.2019
  Aviz pentru Com. Industrii Com. Juridică
  10.06.2019
  Invitaţi: MJ, Consiliul Concurenţei
  4.
  PLx 264/2019
  Proiect de Lege pentru recunoaşterea meritelor personalului din cadrul sistemului naţional de apărare, ordine publică şi securitate naţională, participant la misiuni şi acţiuni militare sau la alte operaţii pe teritoriul sau în afara teritoriului statului român, precum şi acordarea unor drepturi acestuia şi urmaşilor celui decedat
  Cameră decizională
  5.06.2019
  Aviz pentru Com. Apărare
  13.06.2019
  Invitaţi: MAN, MAI
  5.
  PLx 270/2019
  Proiect de Lege pentru completarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal

  RăspundețiȘtergere
 31. În Senat nu a fost repusă în discuție întreaga lege a pensiilor ci numai cele 2 articole cu probleme semnalate de CCR.

  RăspundețiȘtergere
 32. @Huhu Rezea, oricum acest proiect de lege privind sistemul public de pensii, PL x nr.725/2018, intra in vigoare la data de 1 septembrie 2021 (Art.182), iar majorarea punctului de pensie la valoarea de 1265 lei este stabilit deja in OuG.114/2018...!

  RăspundețiȘtergere
 33. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 34. http://m.ziare.com/udmr/udmr-explica-de-ce-nu-a-votat-proiectul-de-eliminare-a-pensiilor-speciale-1566096

  RăspundețiȘtergere
 35. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 36. 1. Avizele sunt consultative.
  2. Legea pensiilor urma să aibă efecte începând cu 2021. Timp berechet! 😁
  3. În plus se poate face și sesiune extraordinară. Dacă e posibil pentru a schimba condițiile de vot pentru căpșunari pot să o facă și pentru pensionari. Mă gândesc însă că pensionarii nu sunt atât de importanți.

  RăspundețiȘtergere
 37. @draghici
  Nu te băga acolo unde ești bâtă!
  Instituția juridica nu este o persoană juridică.
  Instituţia juridică constă în norma sau normele juridice care
  reglementează o anumită grupă unitară de relaţii sociale, conturând o
  categorie aparte de raporturi juridice

  RăspundețiȘtergere
 38. M,
  Oare pt alegerile prezidențiale se poate inkiria și o anumită casa din Miami, pt românii mei din Florida?
  Votezi și treci apoi la piscina! Este f cald acolo...

  RăspundețiȘtergere
 39. Abea acum , se poate răspunde la topicul formulat sub forma interogativă .
  Deci , răspunsul este următorul:
  Actualizarea pensiilor militare este "grăbită" de LICHELELE F&M din , - Comisiile raportoare din CD care au respins actualizarea pensiilor militare.-
  Si uite asa se pot "conexa" cu "succesuri" 2 teme "de poveste" .
  NOAPTE BUNĂ COPII (de peste 60 de primăveri).......

  RăspundețiȘtergere
 40. @Mares - sigur, și cum alegerile o să țină cam o lună, să aibă timp căpșunarii lui Johannis să iasă de ore tarla îți dai seama ca o sa aibă ochii roșii de la clorul din apă! 😁 Ghinion!!!!

  RăspundețiȘtergere
 41. Am înțeles ca respingerea actualizărilor, s-a făcut cu acordul fsnpp,, acolo fiind și sindicalistul Coarnă, care chiar a recomandat această respingere a actualizărilor, Coarnă sugerând sa se întâlnească în viitor pentru niște discuții pe tema Ord. 57 și 59!Aștia de la fsnpp, spun că au promisiuni de la politic, ca anul viitor cu ocazia alegerilor parlamentare se vor face niște modificări la cele doua Ord.:57 și 59!Deci, trebuie sa așteptăm pana la anul!
  ..... Derbedeii!

  RăspundețiȘtergere
 42. @Misu
  Proiectul anula parțial efectele OUG 59.
  Trebuie sa fii un mare ticălos ca să ceri Respingerea proiectului, ca să ce?
  Să discuți tocmai la anu... aceleasi modificări.
  Degeaba s-au dus la comisii și niște șefi de asociații! Dacă nu știu drept, ii sucește tupeistul de Coarna pe deget.

  RăspundețiȘtergere
 43. Mircică face oleacă de valuri pe Olt la R.Vâlcea
  http://sindicatulcmd.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 44. În Dosarul 448/98/2018 , azi s-a decis că trebuie "săpat" mai mult în lămurirea terminologiei şi a unor noţiuni de drept comparat.....
  Pănă la urmă , tot justiţia va grăbi actualizarea pensiilor militare si ale polițiștilor.

  Ora estimata: 12:00
  Complet: S8 Completul 15 recurs NCPC
  Tip solutie: Sesizare ICCJ
  Solutia pe scurt: Respinge excepţia nulităţii recursului ca nefondată. Dispune sesizarea ÎCCJ în vederea pronunţării unei hotărâri prin care să dea rezolvare de principiu următoarei chestiuni de drept: Dacă în situaţia poliţiştilor aplicarea prevederilor H.G. nr.1/2017, H.G. nr. 846/2017 şi H.G. nr.973/2017 se face prin analiza comparativă a nivelului salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată cu cel al cuantumului salariului de funcţie al poliţiştilor, astfel cum este reglementat în cuprinsul Legilor-cadru de salarizare a personalului plătit din fonduri publice nr. 284/2010 (art.4 din Anexa VII) şi nr.153/2017 (art.3 şi 4 din Anexa VI), stabilit în plată potrivit legilor anuale de aplicare etapizată a acestor legi-cadru de salarizare. Suspendă judecata recursului până la pronunţarea hotărârii prealabile pentru dezlegarea chestiunii de drept. Fără cale de atac. Pronunţată în ?edin?ă publică astăzi, 21.06.2019.
  Document: Încheiere - Suspendare 21.06.2019

  RăspundețiȘtergere
 45. Domnule Leonard
  Referitor la faptul că justiția v-a da vre-un verdict favorabil și definitiv în vre-un dosar privind actualizarea pensiilor militare eu garantez 100% că așa ceva nu se va intâmpla niciodată .
  DA mergi victorios până la un punct foarte bine stabilit de mafia militară și acolo te învârte sistematic instanța ,te mai întreabă dacă vrei si ceva despagubiri ,dacă ești de la noi din țară apoi judecătorii se mai uit pe pereții instituției unde justițiabilul transpirat la cur de frica să nu-i dea cu biblia în cap obosește și se uită spre direcția înainte ca broasca la inundație întrucăt nu stie nici măcar cea spus atât el cât și juriștii militari absenți întrucăt prin Centrul Teritorial aceștia nici habar nu au ce vor iar avocații platiți zâmbesc că au mai prostit un pensionar militar și apoi STOP. Doua pronuntari una inițială alta prealabilă și verdictul ZERO. Mă uit la un dosar a Domnului Corneliu =îl învârte ca la BĂLACEANCA iar pe mine m-a lăsat fara muzică ,joc ca boul singur cu vânătorul vânat.

  RăspundețiȘtergere
 46. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere