Un produs Blogger.

miercuri, februarie 05, 2020

Iohannis nu a venit să caute dinozaurii din ultima noapte a guvernului Sică

142 comments
Țestoase uriașe în Seychelles
Zeci de ordonanțe adoptate în ultima noapte de guvernare a liberalilor.
A fost legalizat turismul electoral, fapt care confirmă cine a folosit pe scară larga această formă de fraudare a alegerilor.
Conform prevederilor legale existente până în această noapte, alegătorii puteau vota doar în circumscripția lor județeană, listele cu candidații fiind pe județe. Acum pot să voteze oriunde în țară, pe liste suplimentare, adică pot să aleagă pentru alții.
A fost privatizată și sănătatea! Clinicile private vor putea deconta servicii medicale prestate pentru asigurații CASS. Diferențele în plus vor fi achitate de asigurați.

 

142 de comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Sigur, mie mi-a placut iesirea ministrilor la 23.30 sa explice ce au facut.....
   Ar trebui sa nalizam ce inseamna acest corect! Macar dpv filozofic, cantitativ vs calitativ!

   Ștergere
  2. marşav@
   Este ironie,sau o constatare?
   Sunt nedumerit...

   Ștergere
 2. Daca n-ar fi de PLANS, sigur ar trebui sa radem..!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ieseau ca scolarii la tabla sa informeze despre marile lor indreptari din OUG, pt ca azi este votul pe Motiune!
   Cel mai interesant era purtatorul de vorbe, pe post de prezentator, ... , parea ca la un spectacol de 1 Iunie!

   Ștergere
 3. Noaptea ca hotii !!!!#rezistii......nu mai ies in strada ??? Se confirma 100%...daca mai era de confirmat......CA MARILE DEMONSTRATII......erau regizate......nu ca ii dureau in cur pe #rezisti ca PSD nu guverna bine....DOAMNEEEE.....in ce tara de KKT traim ....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De ce ar trebui să protesteze #rezist?
   Incă o dată se confirmă că electoratul de stânga este pomanagiu, așteaptă să pice din cer, nu reacționează nici când dreapta își face nevoile în capul său.

   Ștergere
  2. Ok d-le HUHU......ELECTORATUL DE STANGA ESTE POMANAGIU....SI CEL DE DREAPTA DIRIJAT !!!

   Ștergere
  3. Nu țara este de rahat colegu'. Țara-i nici prea mare,nici prea mică;nici prea rece,nici prea călduroasă;nu-i săracă dar nici cea mai bogată,avem steag,avem si stemă,monedă,limbă oficială,relief variat,istorie... etc. Bancul ăsta arată ce ne lipseste.
   ''Se spune că, atunci când a făcut lumea, Dumnezeu a răsturnat sacul cu minuni în locul unde este acum România. Uimit şi puţin şocat de bunăvoinţa excesivă a stăpânului său, un înger Îl întreabă:
   - Ce faci, Preasfinţite, le dai prea multe!
   La care Dumnezeu îi răspunde:
   - Stai să vezi ce conducători le dau… ''

   Ștergere
  4. 60% din români au spus că asta vor.
   Cine sunt acum "neadaptații"?
   Nu mai vorbesc de cei 99% din diasporeni.

   Ștergere
  5. Alegători cu drept de vot la alegerile președințiale = 18.968.840 (700.843 DRS);
   Vot popular KVI = 6.509.135 (66,09%) + VD = 3.339.922 (33,91%) = 9.849.057;
   Total: 18.968.840 – 9.849.057 = 9.124.783 (48,09%);
   Cetățeni cu drept de vot care au stat acasă la gura sobei cu un vin fiert în față
   = 9.124.783 (48,09%);
   Deci domnule M, 6.509.135 (66,09%) dintre români au spus că asta vor, dar, 66,09% nu dintre româniii cu drept de vot (18.968.840 / 100%) ci din 9.849.057 (51,91) / procent participare vot.
   Să vedem la următoarele alegeri, cei 9.124.783 (48,09%) care au lipsit de la vot, vor face la fel ? Dacă vor schimbare, dacă vor o viață mai bună, atunci să nu stea acasă. Au timp de gândire, dacă poporul nu alege anul acesta cu cap și participare masivă la vot, atunci următorii cel puțin 3,5 ani = viață de coșmar, ei cu sacii în căruță și călare, noi pe jos și desculț.

   Ștergere
 4. Stimati colegi,

  Oare ce contine Ordonanta de la pct.25 de pe ordinea de zi de ieri a Guvernului?

  Cu multumiri anticipate,

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ASTA AM INTREBAT SI EU DAR DL H POATE STIE CE TAMPENII MA ASCUNDE

   Ștergere
  2. Mâine la publicarea în MO. A fost o întreagă secretomanie. Oameni aduși de cu mașinile, băgați în birouri unde scriau de zor acte normative.
   Am dubii că aveau toate avizele și cred că de aceea se întârzie cu ele. Se vorbește că unii de pe la justiție nu au vrut să dea avize... mai ales pe ștergerea de datorii alte băncilor care au sponsorizat mișcarea rezist.

   Ștergere
 5. azi pleaca si maine vin innapoi,ciolanis nu renuntza la ei ca ar fii in mare pericol de suspendare,ei se cearata.noi comentam si nimic nu se skimba,dovada ca am palavragit degeaba pe aici,nici macar nu s a pus in discutie ceva in legatura cu militarii,daca in toamna kiar se maresc cu 40 la suta pensiile,cele meletare ramain cum si a dorit tembelul de dogaru,a vrut meletare,uite ca ne am luat tzeapa,inmulti fiecare punctele de pensie din decizie cu 1775 ai comparati,sa fim sanatosi ca sula in kur o avem pina la moarte

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "Ciolanis" si PNL urmaresc interesele tarii si ale fiecaruia dintre noi. Cati dintre ofiterii armatei Romane am avut grija si am educat soldatii care ne-au adus gradele pe umeri? Soldatii instruiti de noi nu au fost prosti, cum ii considerau unele cadre militare, iar acum sunt in functii politice, ei sau rudele lor si vor dreptate...cu alte cuvinte stiu ce a facut Basescu, Oprea, ancmrrr-ul si altii care au fraudat crescand unele pensii militare la grad de nesimtire totala. Cati dintre cei care comunicati pe site ati profitat, pe nedrept, de facilitatile promovate de sleahta basescu, oprea, olguta, ancmrr?

   Ștergere
  2. marvas66,
   Dacă poți trimite și mie niste iarba sau ayahuasca....am niste gâște îndărătnice!
   Plătesc, cum sa nu!

   *Numai prostii scrii! Ludovic se lauda la a dat jos un guvern legal că să poată fi numit un comisar UE din cadrul PPE!
   Dacă asta nu este un act de trădare națională înseamnă că nu treci Testul Pisa!
   Și tu ești alogen si trădător?
   Șterge mizeria aia ieșită din fundul curții, din latrină!

   Ștergere
  3. Și tu ai profitat ca toți ceilalți. Te-ai bucurat la ajutoare, plăti compensatorii, pensie. Alții nu s-au bucurat de ajutoare, poate s-au bucurat de o pensie mai bună ca cei de dinainte. Dar niciodată nu s-au bucurat de răul altuia sau au dorit răul așa cum propovăduiești.
   Cred că ești luat cu ayahuasca dacă ai simțit facilități la Băsescu, LOV...

   Ștergere
 6. Vai, mama noastra de talharie in miez de noapte! Plavanul spanzurat nu mai chițcuie ca apucatul si sa sesizeze pe furis DNA si statul paralel, sa faca arestari cu dosare pe comanda politica?

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu as denumi-o asa: Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. SA FIE ULTIMA DE PROSTITUTIE IDIOTII DRACULUI DAR CE DRACU FACE GENERALUL MINISTRU INTRE NEBUNII ASTIA NU ARE RESPECT PENTRU EL CUM SA VA RESPECTE PE VOI

   Ștergere
  2. "Avocatul Poporului consideră că adoptarea într-o singură ședință de Guvern a unui număr de 25 de ordonanțe de urgență este nu doar fără precedent, ci o gravă abatere de la normele art. 115 din Constituție, Guvernul substituindu-se practic Parlamentului.

   La momentul adoptării lor, unele acte normative erau deja în procedură parlamentară, urmând să fie votate de “unica autoritate legiuitoare a țării”, așa cum este definit Parlamentul de către Constituție. De asemenea, au lipsit avizele Consiliului Legislativ și ale Consiliului Economic și Social, deși există o obligație legală fermă privind existența acestora anterior adoptării unei ordonanțe de urgență.

   Avocatul Poporului își rezervă dreptul de a sesiza Curtea Constituțională cu excepții de neconstituționalitate privind acele ordonanțe de urgență care aduc atingere direct sau indirect drepturilor fundamentale și cele care încalcă decizii anterioare ale Curții Constituționale”, arată Avocatul Poporului."(Stiri pe surse).

   Ștergere
  3. Și Renate este o veke liberală, autentică!

   Ștergere
  4. Pentru Brenda...ciuca este instruit sa joace la fel indiferent cine-l dirijeaza!!! Asta face parte din ofiterii zero de care am vorbit anterior!

   Ștergere
 8. Eu nu am reținut decât două realizări: mărirea salariilor la profesori (toți suntem egali) și că Vela a rezolvat-o cu trotinetele.

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu vă agitati domnilor .........!
  Scaparea o_tilor s-a mutat la C....C....R !!!
  Chiar si pe mandat de siguranta natională ........... !!!

  RăspundețiȘtergere
 10. Dece sunteti supărat domnule Leon ?
  Cumva pentru ca pnl pune in aplicare masurile din programul psd ? Păi daca nu-l pune in aplicare mai ia voturi ?
  Nu pot să cred ca nu v-ati dat seama ca programul ala a fost dat si pentru,in mod special, atragere de votanti!!!!
  Ca s-a nimerit sa-l puna in aplicare pnl ar insemna cumva ........ghinion ?

  RăspundețiȘtergere
 11. Cine a guvernat România în ultimii 27 ani?
  PSD = 12 + 2 in alianță USL = 14 ani
  PNL/PD = 12 + 2 in alianță USL = 14 ani
  Cioloș cu tehnocrații = 1 an

  (89 - 92 nu se pun că a fost un amalgam)

  Așa că ciocu' mic că ați fost și voi destul la ciolan!

  RăspundețiȘtergere
 12. Răspunsuri
  1. Cu tot respectul...pentru un marinar....ca d-voastra....Ciuca ??? Sa fim seriosi !!!

   Ștergere
  2. N-a mai avut loc😁😁!Asa suntem ,lasati la urma, ca suntem prostul satului!

   Ștergere
  3. Revin...99,99 %....e....cu cumpararea de avioane, echipamente...la mana a DOUA...de la aliatii AMERICANI din NATO...pardon OTAN....doar de asta a fost CHEMAT plavanul la Vasington....nu ca ii era dor lui blondul de plavanul.....

   Ștergere
  4. DUPĂ MOȚIUNE, ADIO O.U.G.-URI.NE-AU DUS CU PREȘUL ȘI ĂȘTIA.PROFESORII ȘI MEDICII PE PRIMUL LOC, NU ȘI CEI DIN MApN.MI SE PARE DISCRIMINARE, DAR DEJA NU MAI CONTEAZĂ.

   Ștergere
  5. Eu știam că, pe ordinea de zi, ar fi fost 28 proiecte OUG. Aș vrea să cred că, printre cele trei, ar fi fost și proiectul lui Ciucă, unul elaborat de ciracii lui din minister, fără amendamente din partea structurilor asociative ale pensionarilor militari. Dar nu cred!
   Azi, am rezonat cu WKI privind alegerile anticipate, dar „balonul” s-a spart imediat, căci eu vizam alegerea președintelui, nu pe cea a legislativului.
   Așadar, nu pot avea așteptări de la guvernul impus de Iohannis, căci nu mai este îndrituit la a emite OUG, speranța mea fiind „ancorată” la Parlament.

   Ștergere
 13. Majoritatea care va demite astăzi Guvernul lui Sică va fi atât de mare ....încât, Iohannis nu va îndrâzni să ignore această majoritate decât cu prețul suspendării sale.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. NU PICĂ !
   (din păcate , pt. a se l[muri apele cu anticipatele)

   Ștergere
  2. Daca cumva pnl nu asteapta nerebdator miscarea ! Chiar aș inclina sa cred că îi vor ajuta cu voturile unor ”dizidenti de o zi ” din partid !
   Aș inclina si sa cred ca este un joc perfid al unui psd majoritar dar la 20% in sondaje si că multi nu vor vota !
   Dar mai sigura prima varianta ,zic eu !

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  4. ICE , 20% , încă şi acum mai votează indivizi "care au improvizat locuri de parcare si le-a vandut prin licitatie"....Adică unul din 5 românaşi.....

   Ștergere
  5. Va înșelați aveti de aface cu un nebun

   Ștergere
 14. Asearã în emisiunea ROU 9(TVR),s-a spus cã una sau mai multe dintre acestea se referaà la stergerea unor datorii de sute de mil.de euroi a unora cu datorii.
  Idiotul de Tariceanu a spus cà nu voteaza motiunea.
  Aştept reacţii .

  @

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Răzgândiceanu , se gudură și el pe la ușa pnl-ului că mai vrea o tură în parlament ca să scape cu imunitate...
   Nici nu vrea să știe ce-l așteaptă anul acesta.

   Ștergere
  2. Cica cei de la MJ au amenintat ca asta inseamna puscarie si de aici a iesit un intreg balamuc mai ales ca cele doua banci finantasera miscarile rezist.

   Ștergere
 15. Cea mai buna ordonanta pentru romani in ultimii 30 de ani!
  Finantarea din bani europeni a introducerii gazului in localitatile fara gaz si infintarea unitatilor de distribuire in respectivele localiati.
  70% din romani care folosesc combustibil solid ( lemn ,carbune) pentru incalzire asteapta de 30 de ani aceasta miscare.
  Asta va salva padurile si va mai risipi mafia padurilor .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sigur trebuia sa primeasca si clientela de partid niste banuti! Adica nu avem retele de zeci de ani si si-au dat seama azi-noapte de unde si urgenta!

   Ce naiba?! Sunteti copil stimate domnule avianyc?

   Ștergere
  2. T3, mersi pentru aceasta Informatie foarte importanta !
   In aceasta vara NU mai cumpr lemne pentru iarna urmatoare..:))).

   Ștergere
  3. M,
   Așa a primit și el textul pe mail! 😂🤣😜😝

   Ștergere
  4. Dupa parerea dvs.,padurile au fost taiate de austrieci pentru a da lemne de foc romanilor.
   Iar au avut romanii ghinion! Daca nu trecea motiunea,de maine incepeau lucrarile pentru extinderea retelelor de gaze in toata tara!

   Ștergere
  5. Dacă bagă gaze peste tot le rămâne mai multă cherestea pentru recoltat!

   Ștergere
  6. Negrițoiu,
   Nu de mâine, de noaptea trecută a inceput deja! 😂🤣👍💪

   Ștergere
  7. @ Negritoiu
   Daca peste 70% din gospodariile din Ardeal ,Banat se incalzesc nu au gaz ,pentru ce crezi ca ar putea folosi lemnul. Stii ca sunt orase si municipii in vestul tarii nu au gaz si in anumite zone cu cartiere de locuinte la sol se incalzesc cu lemne.
   Nu stiu cum este in alte zone geografice ,dar pe aici cam asa stau lucrurile.
   Stii cam cat lemn de foc se taie intr-un sezon pentru incalzirea locuintelor din vestul si centrul tarii preponderent fara gaz in gospodarii? Enorm. Stii ca trecerea gaspodariilor taranesti pe incalzire centrala inseamna un consum de cel putin 2 camioane de 10 m.steri pe iarna daca nu mai mult. Oamenii nu mai incalzesc in gospodariile taranesti o singura cameră ca pe vremuri ci toata casa de cel putin 3 camere ,bucatarie ,baie,etc.
   Plus ca statul nu a pus niciodata stavila mafiilor care au predilectia de exporta lemnul de foc inclusiv din depozitele primarilor in Ungaria.
   Stiti ca deja se simte lipsa lemnului de foc datorita exploatarii excesive si se procura din ce in ce mai greu si la preturi din ce in ce mai piperate 3-4000 lei 10 m steri anul asta. Si daca se mai continua in ritmul asta e de rău?
   Introducerea gazului poate salva situatia si tempera avantul lemnarilor dispusi la praduiala si profit. Plus civilizatie ,dezvoltrea afacerilor ,etc
   Ca sa nu mai zic cat se vinde legal si cat se fura cu antemergatori pentru preventie si evitare organe de control la camioanele in cauza .
   Stiti ca mafia lemnului are curajul sa se ia de gat cu politistul si padurarul in plina zi pe traseu unde este depistat?
   Stiti ca sunt anumite camioane sub anumite numere de care nu se leaga nimeni ?
   Complicata si paguboasa pentru buget zona asta !!!!!

   Ștergere
  8. @ Ifrim
   Tu poti sa faci diferenta intre partida din padure cu lemn de constructii si partida cu lemn de foc ?
   Daca nu ,las-o balta . Nu merge nici la pret ,nici la configuratie ,esență lemn,etc.
   De cherestea se ocupa alte gasti ,nu intra la lemn de foc.

   Ștergere
 16. Stiti cate proiecte de legi au inaintat hotii de la PNL catre Parlament in cele 4 luni de guvernare? Fix 2! DOUA!!!!

  Si atunci de unde vrajeala ca le pune PSD piedici si nu pot sa legifereze?
  Vrajeala pentru trepanatii lor!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. M,
   Când l-am văzut pe puiul de Secu cum rage in Parlament am crezut că iese prin TV și am fugit să-mi verific încărcătoarele și pistolul! Autoapărare! Parcă era pitbull! 😝😂😠😈👿👹

   Ștergere
  2. @Iulian Mareș

   Am confirmarea ca nu au ce sa trimita la MO pentru ca proiectele nu sunt gata si inca se lucreaza la ele. Asta e PENAL!
   Fara a mai vorbi ca nu le-au trimis la CES.

   Romania este in criza evidenta! Penalii de la PNL (ce misto suna!) fac numiri pe banda rulanta inca de dimineata!
   Au privatizat serviciile de urgenta!
   Este extrem de grav!
   Eu vad posibil ca urmatorul prim-ministru sa fie Ciuca. Tara este aruncata intr-un haos de aceste grupari mafiote pnliste si un militar ar creea impresia ca se restabileste ordinea!

   Ștergere
  3. @ Leon
   Poti să cumperi de pe acum si centrala pe gaz !
   Chiar ma ia cu silă cand trec prin oraselele fara gaz si vad stivele de lemne ,drujbe in lucru printre blocuri,fum pe hornuri sau cand trec printr-un sat unde se incalzesc cu ,cărbune si trebuie sa pun masca de oxigen ca sa nu ma intoxic de la mirosul emanat in atmosfera.
   Nu pot sa sa tin evidenta de cate ori cade reteaua electrica nemodernizata iarna mai ales si vara din cauza celor care se incalzesc cu centrale pe curent sau a brutariilor ,restaurantelor ,pensiunilor ,etc etc care folosesc curent la cuptoare sau in bucatarii si consuma exagerat peste limitele retelei. Atunci trebuie scoase toate lemnele din centrala automatizata ca sa nu explodeze cazanul .
   Daca nu am avea gaz ,as mai zice. De 20 de ani astept si de 30 de ani benefiarii din sate ,orase ,etc ordonanta asta pentru ca firmele care asteapta sa poata demara proiectele in multe localitati deja aprobate dar blocate de Transgaz care nu are bani pentru implementare desi are obligatia sa traga conductele până la poarta.
   Prin introducerea gazului in restul localitatilor fara gaz(aprox 70%) se face un mare pas inainte spre civilizatie ,dezvoltare economica , venituri la buget si nu în ultimul rând protejarea mediului si a pădurilor.
   Acest comentariu este interzis celor ......virusati din cartierele capitalei , obisnuiti fara caldura in calorifere din cauza cedarii sau planificarii reparatiilor la conductele de apa calda in plină iarnă !!!!!

   Ștergere
  4. T3,..vise Taica, ...Vise..!

   Ștergere
  5. Domnule r x r, comentariul dumneavoastră este absurd (prima parte), în partea a doua reveniți cât de cât la normal. Ca și în politica de azi, dimineață PNL, după amiază PSD.
   Cum poate să vă fie silă de orașele descrise, orașe în care trăiesc de zeci sau sute de ani oameni de toate vârstele în condițiile descrise de dumneavoastră, oprițivă pe stradă și spunețile în față localnicilor „îmi este silă de orașul vostru”, aveți curaj ?
   Ar trebui să vă fie milă nu silă de situația în care se află acești oameni.
   De ce nu spuneți politicienilor „îmi este silă de voi” (celor ce merită).
   Doar de la miros nu vă puteți intoxica iar masca de oxigen se folosește doar în probleme grave de sănătate, mai precis în insuficiența respiratorie. La ce fel de mască vă referiți ?

   Ștergere
  6. T-3,
   Dar tu ești dus rău...
   Câte prostii poți debita zilnic!
   Să-ți explic eu cum se face branșarea pt puterea consumată de instalații pt o pensiune cu bucătărie și plita electrică adecvată? Și Enel este prost sau corupt...?
   *O cabană de la munte nu are farmec fara fum de brad pe coș! Eu ador asta...

   Ștergere
  7. Domnule Viorel ,cu respect.
   Nu doar mie imi este sila ( termenul este potrivit) ci insusi celor care locuiesc in astfel de conditii le este sila de conditiile in care traiesc din vina autoritatilor nepreocupate sa racordeze la gaz un orasel care altadata avea termoficarea de la un combinat aflat la 4 km de oras si care prin reorganizarea activitatii nu mai furnizeaza agent termic orasului .Ramasi fara singura sursa de caldura alternativa nu a fost decât centrale comune pe scara sau bloc cu functionare pe lemne sau carbune ,aprovizionat de la niste mine din zonă. Ce poate fi mai grotesc intr-un oras din vest decat sa vezi masini de lemne stivuite printre blocuri ,lemne stivuite prin garaje si duse cu bratul sau cosul la etajul 4 ,sobe cu teava scoasa prin pereti sau geamuri ,fum la greu in timp ce conductele de gaz ale Transgazului traverseaza judetul la vreo 20 km de orase sau sate.
   De cine sa-ti fie milă? Probabil de handicapatii din politica si institutii care nu sunt preocupate de probleme.
   Locuitorii sunt oameni mandri ,castiga bine din combinat si industria orasului.
   Nu au nevoie de mila sau compasiune si in mod sigur i-ai jigni prin exprimarea sentimentelor de mila.
   Desi stau pe zacaminte de gaz sunt peste 70% din satele judetelor BH,SJ,BN,MM,SM,AR ,AB,MS, fara gaz in gospodarii.Oradea iin care lucreaza foarte multi moldoveni in cautare de munca are gaz doar in in cartierul dinspre Ungaria ( Santandrei) in rest nu.
   Si asta din cauza ca desi este obligatie prin lege ,Transgazul nu are fonduri sa traga gazul la poarta proprietatilor. O masina de 10 m adusa la Oradea costa pana in 3500 -4000 lei si nu este suficienta.
   Retelele electrice fac cu greu fata centralelor pe curent.
   Incendii zilnice peste tot.
   Arderea carbunelui in comunnitati si in instalatii fara filtrare corespunzatoare a emanatiilor de gaze ar trebui interzisa atat la oras cat si la sate.
   Este suficient sa ai o bronsita cronica sau alte afectiuni ,alergii,etc ca sa le agravezi ,plus ca iti invadeaza locuinta in interior
   Parcurgeti acest material despre arderea carbunelui si mai discutam.Am exagerat putin cu masca dar doar pentru atragerea atentiei asupra gravitatii fenomenului.
   Daca s-ar pune in aplicare pe bani europeni aceasta ordonanta ar fi o mare bucurie pentru toate aceste comunitati.

   https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.agir.ro/buletine/213.pdf&ved=2ahUKEwiyifrO67rnAhXLAxAIHbg0Ch0QFjABegQIARAB&usg=AOvVaw01BHk4ZTZc8bZipBCwUdHB

   Ștergere
  8. @ Mares
   Stii ca pentru asigurarea tensiunii normale pe reteape langa calibrare mai trebuies si transformatoare,transformatoare care nu sunt si pe care nu au posibilitate sau vointa sa le achzitioneze. Stii cate transformatoare cad prin orasele si satele care se aliniaza de-a lungul E 60 numai intre Cluj si Oradea ,zona făra gaz dar cu sate si orase cu industrii si afaceri serioase plus zone turistice cu pensiuni din km in km cu centrale termice de apartament , bucatarii pe plite cu inductie , cuptoare electrice ,etc,etc.
   Stii cam cat injura lumea Electrica ,nu numai pentru nemodernizarea liniilor si dotarea cu transformatoare ci si pentru faptul ca nu raspund si nu au personal suficient pentru interventii.Stii ca sunt posturi libere la interventii si nimeni nu se prezinta pentru angajare ?
   Cam stii ce costuri per luna sunt daca folosesti totul pe curent vizavi de daca folosesti gaz ?
   Stii ca deja toamna trebuie sa faci matanii pe la asociatii , depozite pentru o masina de lemne datorita epuizarii resursei ca rezultatat al exploatarii excesive si exportul neîngradit al lemnului de foc in Ungaria. Mafia lemnului prefra castigul din livrarea la oras sau Ungaria vizavi de gospodaria taraneasca de la 2km de padure.
   Stii ce bucurie pe oameni la anuntul acestei ordonante ,in speranta ca Transgazul care din lipsa de bani nu-si respecta obligatiile legale de a trage gazul pâna la poarta proprietatilor . Oamenii,inclusiv eu, speram ca prin bani europeni alocati prin aceasta ordonanta se vor bucura de racordare la gaz.
   Strain rău de cele lumesti domn presupus mare șef de birou.

   Ștergere
  9. @r x r

   Ce simpatic sunteti! A zis Orban ca baga el gaze peste tot! Oooooo, e primul politician care promite ceva deci cu siguranta ca o sa si faca!!!

   Comentam aiurea! Va mai amintiti de Sova care zicea ca o sa doarma pe santierul autostrazii Ploiesti-Brasov?

   Ce naiba? Sunteti om serios! Chiar ati crezut vreodata minciunile astora (aici ii bag si pe psdei!)

   Ștergere
  10. Domnule r x r, vă înțeleg pledoaria, dar de ce acest sentiment de silă îl exprimați dumneavoastră în numele lor. Eu am fiul plecat din Moldova și locuiește în Sighetu Marmației, cuscri, cetățeni români de etnie maghiară (niște oameni deosebiți) locuiesc exact la et. 4 și au avut până acum 2 ani sobă (cu serpentine/boiler/calorifere) pe lemne. Prin sacrificii și-au tras gaz și centrală termică. Băiatul și-a cumpărat casă și vrea la fel să-și tragă gaz și știu de câte aprobări are nevoie și cât timp durează din lipsă de societăți care execută lucrările specifice, existente doar în Baia Mare.
   Nu i-am jignit prin exprimarea sentimentelor de milă față de ei (pentru că societatea nu îi ajută), pentru că un om mândru, harnic și care câștigă bine nu trebuie să-i fie silă de orașul sau condițiile în care locuiește, dacă este mândru atunci caută și găsește modalități de îmbunătățire, dacă este doar “mândru” și acceptă condițiile în care trăiește, să fie sănătos. De curiozitate, în ce procent a participat Ardealul la vot la alegerile președințiale pentru a încerca să schimbe ceva în viața lor ?
   Or fi de vină (și sunt) autoritățile, dar aceste autorități, de cine au fost votate ?
   Mereu și mereu aceeași oameni, mereu și mereu aceleași probleme sau chiar mai multe.

   Ștergere
  11. @Viorel
   Ca sa fiti convins ca stiu ce spun dupa ce v-am lamurit cu nocivitatea arderii carbunelui va lamuresc dece ,nu eu ci oamenii aia pe care ii cunosc bine folosesc termenul de sila fata de guvernele succesive care nu au favorizat Transgazul sa rezolve problema asta.
   Vedeti aici va rog;

   https://www.alesdonline.ro/local/alesd/incendiu-la-un-cos-de-fum-din-alesd/

   Ștergere
 17. @Cornelius
  Circula prin targ un zvon
  Cica Ponta-i de bon ton
  Si va fi o zarva mare
  Cu Oprea la Aparare
  Si urmeaza vrei nu vrei
  Bunaciuni in '223

  RăspundețiȘtergere
 18. Eu nu cred că Or_Banul va mai fi nominalizat și nici președinte PNL nu mai rămâne mult timp....

  RăspundețiȘtergere
 19. Moțiunea trecând, demonstrează o alianță majoritară in Parlament..., iar Iohanu este pus în încurcătură.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. M@ai grija.Pistolul nu este pt.copii.Mai bine foloseste fosta ta scula.Ochiul si timpanul.

   Ștergere
  2. Da doamne da vorba de ca plavanul adta este un îmbuibat

   Ștergere
  3. GP,
   Și aia este o artă! Numai pt oameni aleși!

   Ștergere
 20. Ludovic Orban:
  "Schimbul de geci a fost făcut cu următorul scop. Preşedinţii celor 2 partide de atunci, dl Antonescu şi dl Geoană, ne-au cerut nouă să ieşim la conferinţa de presă îmbrăcaţi aşa. Nu cunoaşteţi ce s-a întâmplat. După ce am probat gecile, dl Dragnea a ieşit cu geaca galbenă, dar eu nu cu aia roşie, pentru că mi-ar fi fost ruşine să o port. "
  Ca sa vezi,...uite ca lui Iohannis nu i-a fost rusine sa poarte GEACA ROSIE..!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce face dl general ?păcat ca.nu a facut nimic din.ce a promis

   Ștergere
  2. @Sorina
   Tu chiar ai crezut ca va face ceva... a fost doar cacialma politica sa castige ceva timp pt PNL...

   Ștergere
 21. La sediul Asociației Alcoolicilor Anonimi a fost un miting de susținere spontan!
  De la Cotroceni se auzeau scandările acestora: Or_Ban te iubim, Noi pe tine te dorim!
  ...cu maximum 1/2 din normă, căci este prea mult sa reziste după 4 ore și trece pe alcool și mandolină!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ...cã cat(ine)nu gãsim!
   A dreakului politica aste,e mama curvelor!

   Ștergere
  2. IulicăM.Sîcă mandolina e veche,dă refreche la porecle a devenit Sică bălălaică, este mai chic!

   Ștergere
 22. Nu mai întrebați de ce Ciucă nu a băgat și el o OUG!
  Risca neconstituționalitatea ei, întrucât sunt pe țeavă inițiative legislative.

  RăspundețiȘtergere
 23. Nimic mai mult decat o criza politică !
  Ce mi-aș dori să revina psd la guvernare si sa-i vedem ce branză fac spre satisfactia d-nilor @ Leon & ....... pentru punerea in aplicare a pomenilor hotarate de tătucul student .......!
  O motiune ,doar in favoarea celor cu frica de alegeri ! In rest , toate ca la inceput.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Criza politica fortata de Seful PNL si in acelasi timp Premierul Iohannis, care numai la "binele" Romaniei se gandeste.
   Suntem cobaiul UE, asa cum am fost si cu lupta impotriva coruptiei, experiment pus in practica de imaculata L.Kovesi, adusa acum la Bruxelles de PPE cu scopul luptei impotriva coruptiei din partidele adverse..!

   Ștergere
 24. Uite ca motiunea trecu.... ce urmeaza?

  RăspundețiȘtergere
 25. GATA a picat Sac si urata aia de la muncă! !!!! Acum.sa ii vedem daca PSD lasa dim.mana ceva prins ca in caz contrar înseamnă că a fost o.cacealma

  RăspundețiȘtergere
 26. Ne vedem cu Orban și Ciucă în ...noul guvern 😂😂😂

  RăspundețiȘtergere
 27. Motiunea de cenzura a trecut! Guvernul Orban a picat!
  Motiunea de cenzura sustinuta de PSD-UDMR a trecut, asadar Guvernul Orban a picat. Va asigura interimatul pana la alegerile anticipate.

  Parlamentul a adoptat, miercuri, motiunea de cenzura intitulata „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democratiei romanesti”, semnata de 208 parlamentari PSD si UDMR dupa ce Guvernul Orban si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

  Pentru sustinerea motiunii de cenzura au votat 261 de parlamentari. Numarul necesar de voturi era 233. Numarul celor prezenti a fost de 423 si au fost 400 de voturi valabil exprimate.

  RăspundețiȘtergere
 28. Săracu Ciuca a rămas un simplu pensionar, daca nu-l ia Iohannis consilier.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îl așteptăm să posteze și el pe aici. Poate vine cu idei bune.
   În sfârșit își dă seama ce înseamnă să fi pensionar. Acum cred că a ieșit din cort și face un foc de tabără cu Valea, Violeta, Mâțu...

   Ștergere
  2. GIGI, CEL CARE DĂ ȚEAPĂ CADE LA RÂNDUL SĂU ÎN ȚEAPĂ, SAU MAI BINE ZIS ATUNCI CÂND RIDICI SABIA DE SABIE VEI MURI.

   Ștergere
  3. Modificarile in bine la legea pensiilor militare un vis indepartat

   Ștergere
  4. Nu a deskis dosarul de pensie....încă!

   Ștergere
 29. Am o intrebare, cum poate dogaru sa mai adune sindicalisti? De unde ii ia, ce pregatire au... Eu cred ca profita de cei saraci cu duhul... Va intreb, pe voi care sunteti destepti, intelegeti ce inseamna sarac cu duhul???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. „Fericiți cei săraci cu duhul” sau „ Lasă-l în pace că-i sărac cu duhul”. Auzim expresia aproape zilnic, şi cât e de greşit folosită! Mulţi luând în derâdere ca şi cum n-ar şti pe ce lume trăieşte cel căruia i se adresează cu aceste vorbe. Dar nu este aşa, persoanele conştiente de importanţa lucrurilor spirituale sunt mai fericite decât persoanele care se concentrează doar pe lucrurile materiale şi este un păcat să fie judecat cel care nu se ataşează de nimic pe pământ.
   "Însă sărăcia cu duhul este o virtute, o mare virtute! Sărac cu duhul înseamnă să fii sărac de toate lucrurile lumii acesteia, încât duhul tău să nu se lege de nimic, nici de avere, nici de situaţie socială, nici de luptă politică, nici de nimic altceva! Să nu te legi de nimic din cele de care oamenii se ataşează".
   "Sufletul tău să fie liber, să trăieşti liber, dar ca un străin în lumea aceasta. Fiindcă în lumea asta a fi liber înseamnă a fi străin de lume. Lumea te robeşte. Prin toate sistemele ei de legi, prin toate obiceiurile lumeşti, prin toată tradiţia aceasta materială, lumea ne leagă, ne subordonează, ne face sclavi. Iar dacă nu devii sclavul acestor concepţii eşti un corp străin, un element străin în lumea aceasta".
   „Fericiţi cei săraci cu duhul!”. Sunt fericiţi cei care nu s-au legat de lumea aceasta, nu şi-au făcut un idol din lume, nici din învăţătura lumească, nici din gloria lumească, nici din bogăţia lumească. Ei trăiesc ca o fiinţă străină într-o lume plină de păcate".

   Ștergere
  2. Nu sunt sărac cu duhul dar aș vrea mitinguri săptămânale să scap de gura mare a hoaștei comuniste creponate de acasa!La fel cum plec la pescuit fara sa-mi placă peștele!

   Ștergere
  3. Ifrim,
   Treci pe vânătoare...poate îți place o "căprioară"? 😜😂🤣

   Ștergere
  4. marvas66@yahoo.com - Nu-i ridic statuie lui Dogaru…, dar oare, ce-au făcut structurile asociative de militari? În 2010-2011 mișcarea sindicală a funcționat cu certitudine. Atunci, nu aveai loc în săli de cei ce veneau să se înscrie în sindicat…Aștept să văd acțiuni concrete de la cei ce caută funcții în diverse structuri ale militarilor… Dogaru, dacă ați sesizat, face des referiri la membri de sindicat, deci cred că se justifică să fie criticat în primul rând de cei ce aparțin acelei structuri…

   Ștergere
 30. Ciolacu a declarat ca impreuna cu Ponta ,se vor prezenta in fata presedintelui cu un candidat comun ptr.functia de prim-ministru.
  In momentul in care partidele se vor prezenta la negocieri,Mutu bineanteles il va propune tot pe Orban,ptr.ca acesta sa-i numeasca in noul guvern tot pe cei care i-au fost alaturi.Acesta este sl doilea pas spre anticipate.Pentru noi urmeaza din nou o perioada lunga de asteptare ,care nu se stie daca ne va aduce ceva bun.Sunt curios daca Mutu'l-ar propune prim-ministru pe adormitul nostru din cort,ce s-ar intampla?

  RăspundețiȘtergere
 31. Măscăriciul Mandolina, când s-a văzut înaintat în grad, cu epoleți de maimuță pe umăr, și-a schimbat și timbrul vocii pozând o sobrietate care nu-l prea prindea nici măcar când a încercat să-și schimbe ornito-specia, trecând de la papagal la cocoș.
  In prostia și servitorismul slugarnic față de nulitatea călătoare, comoda și leneșă -KVJ-, a trecut la măsuri radicale, abuzive si neconstituționale fără să aibă o majoritate parlamentară în spate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si.cand te gandesti ca a reusit sa "supravituiasca "cu numai 3100 de lei ,la privat.Sa i-o spuna lui mutu'.

   Ștergere
  2. radud,
   Mi-ai plăcut rău! 👍

   Ștergere
 32. "...Cum moţiunea de cenzură a fost adoptată, legea care a făcut obiectul angajării răspunderii se consideră respinsă. Aşadar, în acest moment, prevederile legale cu privire la alegerea primarilor într-un singur tur rămân în vigoare.

  Alegerea primarilor într-un singur tur a fost introdusă de Guvernul Boc, în 2011. Acest sistem a funcţionat la alegerile din 2012 şi 2016. Anterior, primarii erau aleşi în două tururi."(Stiri pe surse)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu ce este mai democratic alegerea in 2 tururi?
   Cu alianțele hoților?

   Ștergere
 33. ###Se anunţã un mare miting de 1 bulion de persoane din catre.#r,pt.a protesta cã ãştia cu geacã roşie şi galbenã au dat OU pe bandâ rulantã,noaptea ca oamenii cinstiţi.
  Cei care participã la acest miting au masinile cu nr.de înmatriculare...UE ciuma(era neclacarã culoarea).

  PS//Nu vã speriaţi,a fost un vis al unei cunoştinţe,relatat la RŞ la colţ de stradã acum câteva ore:)))))

  RăspundețiȘtergere
 34. "Apel catre Parlamentul Romaniei!
  Apel catre Presedintele Romaniei,
  Apel catre partidele politice!
  Apel catre romani!

  Stimati parlamentari, anul 2020 este un an crucial pentru Romania! Se va negocia noul Cadru financiar 2021-2027 si Romania trebuie sa fie la post, sa aiba ministri competenti care sa mearga la Consiliul de ministri sa negocieze pentru Romania!

  Nu ratati ocazia de a numi un guvern competent! Nu faceti doar calcule politice sacrificand tara, faceti si calcule economice si sociale!
  Romania va avea doua alegeri, locale si parlamentare! Informati si mobilizati cetatenii sa iasa la vot si sa voteze valoarea, moralitatea si patriotismul!

  Altfel romanii vor avea de suportat costuri mari! Partidele mari sau mici trebuie sa puna pe lista lor oameni competenti, morali si patrioti! Domnule Presedinte, nu va mai jucati cu guvernele! Dati dovada de responsabilitate!

  Dragi romani, alegeti valoarea si patriotismul!
  Doamne ajuta!' a scris europarlamentarul PSD, Maria Grapini, pe contul său de Facebook.(DCNEWS)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O respect pe aceastã femeie.Nu mai stiu din ce partid mai face parte,dar consider cã este o luptãtoare,un om rosponsabil.Are dreptate ce spune prin aceastã postare!

   Ștergere
  2. Nu este europarlamentar PSD.E solutia imorala a Antenei 3.

   Ștergere
  3. Nu dragii politicieni, presedinte si partidele negociaza cadrul financiar ci profesionistii din institutiile statului, profesionistii care sunt timorati si sufocati de bandele de amante, rubedenii, cunostinte, burghezi bugetari si toata fauna care roieste in jurul banilor de la buget. Guvernul vine si pleaca profesionistii raman. Institutiile statului trebuiesc restructurate, profesionalizate, ocuparea functiilor doar pe baza de examen si interzisa numirea in functii, astfel nu mai poti sa ajungi tu cantaret consilier la Ministerul Muncii si sa-i coordonezi pe cei care stiu meserie, tu un gurist complet analfabet profesional dar numit bine mersi pe criterii politice.
   Daca statul nu e pus in ordine si pus la adapost de poftele mafiote nu avem absolut nicio sansa sa intram in normalitate. Niciuna.

   Ștergere
 35. Bun, a căzut guvernul de incompetenți.

  Bine că s-a oprit jefuirea țării.
  Dacă vine iar PSD nu prea am făcut mare lucru. LOV e tot acolo.

  Doar vreo 6 OUG sunt legale.

  Totuși, revin că nu am primit răspuns: alături de sănătate, și învățământul sare pe grila din 2022.
  ACUM NU MAI SUNTEM EGALI?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru militari, să fim mulțumiți că nu se prorogă.
   Ce mai vor? De la revoluție numai drepturi au avut și stânguri în fund, ca să fiu drăguț.
   Îi doare undeva de noi. Nu avem PR în minister, Olguța ce ne mai susține a. Îmi aduc aminte când spunea, pe ăștia săracii nu-i susține nimeni.
   Suntem orfani.

   Ștergere
  2. Sunt orfan și caut mama roșcată!
   Ia-mă și te iau! 😜👍😂🤣

   Ștergere
 36. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 37. Scrisoare deschisa a mamei ministrului sanatatii:
  “Lasă-i pe PSD-işti să se bucure de infecţiile intraspitaliceşti!“
  Ce mama mizerabila isi invata fiul asa ceva? Ce doctor e ala care intreaba bolnavul cu cine a votat si daca nu ii convine priveste satisfacut cum viata se scurge din bietul amarat!

  Va mirati ca mizerabilul de fiu a privatizat sanatatea? Ca daca nu ai bani mori?

  Daca mamitica gandeste asa fiul trece direct la solutia finala? OUG de introducere de otrava in spitalele ce trateaza saraci? Groaznic e nu numai ca gandeste asemenea monstruozitate dar o si spune! Pentru ca mamitica crede ca asa e corect! Daca nu ai crescut cu pian in casa nu meriti sa traiesti!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O idioată bătrână!
   Infecțiile pot apare în orice spital...
   Mincinoasa a născut și dezvoltat un mincinos și mai mare...

   Ștergere
  2. Nu vreau sa fac polemica pe acesta tema sensibila ,dar cred in conditiile
   din spitalele romanesti lucrurile ar trebui privite intr-o cu totul alta perspectiva.
   Spitalele romanesti dupa noile reguli sunt unitati de utilitate publica automome in privinta managementului institutiei.
   Orice pacient se interneaza pe baza unei foi clinice ,foaie pe care se contabilizeaza tot costul spitalizarii. Acest cost este decontat de la CNAS /per pacient.
   Care ar fi problema daca cineva doreste sa se trateze la un anumit medic care lucreaza la un spital privat si tot pe baza foii clinice spitalul privat deconteaza costurile spitalizarii tot de CNAS . Nu mai deconteaza costurile de la CNAS din partida spitalului de stat ci din partida spitalului privat.
   Ce inselatorie sau ce pierde statul atat timp cat ordonanta prevede acelesi costuri pe procedurile respective in ambele institutii ?
   Conservatorismul romanilor vizavi de o tentativa de a i se oferi alternative la mizeria din sistemul medical de stat..............
   Daca si Asociatia de Protectie a Pacientilor sprijina initiativa in lipsa spitalelor noi si in contextul supraaglomerarii medicilor de la stat cu pacienti ,etc care duce la stres ,oboseala ,plictiseala, mallpraxis , deces pacienti prin UPU etc,etc

   Ștergere
  3. Niste prosti.Se bucura de parca ar fi castigat la loto.Amin.

   Ștergere
  4. Tu ai devenit specialist și în politici de sănătate publică și asistență/asigurare medicală!
   Kiar ești un produs comunist... multilateral dezvoltat!
   La clinica particulara, aleasa pe incompatibilitate ministerială, o operație de ulcer costa 7000; casa decontează numai 3000. Restul, 4000, mars la casierie înainte de operație!

   Ștergere
  5. T3, citeste ce spune un specialist in domeniu:
   https://www.stiripesurse.ro/raed-arafat-mesaj-exploziv-in-miez-de-noapte-intra-la-rupere-impotriva-guvernului-pnl_1428748.html

   Ștergere
 38. Din punctul meu de vedere, Iohannis cu PNL au băgat România în criză politică.
  Iar cum intenționează ca Orban să rămână premier interimar până la alegerea anticipată a legislativului, pentru eradicarea crizei, este absolut necesară suspendarea lui WKI, nominalizarea de către președintele Senatului a unui candidat de premier propus de majoritatea parlamentară și organizarea referendumului de demitere prezidențială.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îți trebuie un procent mare in Parlament...

   Ștergere
  2. Nici cu psd majoritar in parlament si potrivnic la orice initiativa legislativa a pnl nu se poate merge mai departe plus bete in roate cu votarea a tot felul de pomeni care sa creeze probleme in buget.Vezi alocatiile ,etc.
   Evitarea parlamentului prin asumari de raspundere ,Oug este o solutie de forta in defavoarea beneficiarilor.
   La vot si inainte cum decide poporul.

   Ștergere
  3. 1-pomana cu aspect de tradare nationala o constituie stergerea datoriei unei banci straine pe buunarul romanilor;
   2-tradarea intereselor nationale o constituie eliminarea unor taxe pe profit impuse companiilor straine;
   3-tradarea intereselor nationale inseamna caderea unui guvern democratic si legal pt a ujuta PPE la nimirea unui comisar, sluga a intereselor DEU;
   4-tradarea nationala inseamna dictatura democratica prin care rolul Parlamentului este uzurpat de o gasca penala, internationalista;
   5-tot la capitolul tradare intra nerespectarea legilor si a Constitutiei: refuzul majorarii alocatiilor pt copii si a pensiilor.......etc;
   6-clar este tradare cand imprumuti aproximativ 9 mld E si nu poti spune ce ai facut cu ei;
   7-tradarea inseamna si incalcarea ordinii constitutionale, a ordinii de drept prin incitarea la manifestatii ilegale, neautorizate, care duc la anularea si ingreunarea executarii unor servicii publice pe timpul interventiei acestora - ENEl, salvare/SMURD, Gaze, comunicatii, RADET, transport public ... ;
   8-este cel putin decadent sa spui ca dai poporului, fara discriminare, "pomeni"; ori esti prost ori nu-ti iubesti poporul pe umarul caruia plangeai fals ca nu au gaze!

   *Nu sunt futurolog, insa sunt convins ca, prin masurile luate de acesti indivizi devianti, total "antidivergenti" in maximum 4-5, acest partid istoric infestat pana la rarunki de hidra PDL va fi trecut de romani in cosul de gunoi al istoriei! Si asta ma doare, nu faptul ca personaje total obscure din conducerea lui vor fi out din viata politica!

   Ștergere
  4. @avianyc
   Nici cu psd majoritar in parlament si potrivnic la orice initiativa legislativa a pnl.

   In aproape 4 luni Guvernul PNL a avut 2 (doua) initiative amandoua fiind in comisii.

   bete in roate cu votarea a tot felul de pomeni care sa creeze probleme in buget.Vezi alocatiile

   "Pomana" a fpat initiata de PNL cand era in opozitie pentru a creea probleme. PSD doar a sustinut initiativa PNL ca sa vada si ei cum e sa te trezesti cu legi care dau de pomana si tu nu ai bani in buget.

   Asumarea de raspundere este la limita procesului democratic!

   Ștergere
 39. Na dracia dracu, cand sa ne faca si pe noi oameni, Ciuca cu anexa minune, se duse dracu guvernul. Acu are scuze, "eu am vrut da nu m-a lasat ciuma rosie". Poate ne surade norocul si Ciuca ramane doar pensionar. Si-a pus vreodata cineva intrebarea ce s-ar fi intamplat daca am fi avut ministru la armata pe cineva ca Vipera Rosie si ar fi vrut sa indrepte ce era de indreptat? Faptul ca Ciuca a fost si el militar nu are absolut nicio relevanta, importanta este verticalitatea si hotararea, avem nevoie de un ministru bun, un ministru care sa inteleaga problemele armatei si sa aibe stofa de leader.
  Doamne ajuta.

  RăspundețiȘtergere
 40. Nu stiu dacã la aceastã orã neobositul nostru admin mai este pe recepţie,dar trebuie sã spun cã,defunctul guvern,a lãsat ca moştenire dublarea preţului la gaze şi electricitate!!!Oare,aşa o fi?
  Dacã aşa este,atunci e jale,ce jale,dezastru!Sã ne gândim ce ar deriva din aceasta,preţuri SF la toate produsele de larg consum şi nu numai.
  Ce vã spuneam eu acum câţiva ani cã vom ajunge noi,pensionarii militari?
  Sper sã fie doar un zvon numai,sper!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Gigi,
   Acum 2-3 ore T-3, zglobiu la minte, plângea de mila locuitorilor din sate și orașele că nu au gaz! Și plângea și orăcăia...cf textului primit!
   Știa ciocanaru ceva și voia să distragă atenția!
   Asta-i rupt de realitate: dacă îi fac calculul racordării la gaz, cu 2-3 focuri, 15-20 m de țeavă 1/2 parcă, manopera, proiect, deskidere și consum lunar ... un țăran cade pe spate și votează cu anticipație PNL!
   Omul asta o fi întreg la cap? Sau ne crede molcomi la cap, că el și confratii lui?
   Mai are un pas și o să deplângă soarta râmelor roșii, de bălegar!

   Ștergere
  2. Nu au de unde.Mulţi trãiesc din ajutoare sociale,hrana din ce mai cresc/cultivâ prin gospodãrie,arendasul le dã ce vrea el etc.
   De unde bani,dintr-o pensie de 700 lei?
   Iar dublare gazelor ar fi ca o loviturã de mãciucã în moalele capului!

   Ștergere
  3. @ Mares , @ Gigi
   In Ardeal ,oamenii sunt bogati !!!!!! si nu se plang. Muncesc zi ,noapte ,24 din 24 ,mai ceva ca militarii . Daca s-ar putea si 36 din 24.
   Toti refugiatii din Ardealul de Nord pensionari beneficiaza suplimentar la pensie de 200 lei/pentru fiecare an de refugiat, ca despagubiri din partea statului maghiar prin L118 . Sunt care beneficiaza pana la 6-800 lei plus la pensie.
   Ce a oferit statul roman veteranilor de razboi pâna mai ieri cat s-a pus presa cu tunurile pe guvernantii dragnisti ?

   Mai nou iernile sunt lungi . Trebuie sa faci foc cu lemne aprope 6 luni pe ani.
   Asta inseamna cel putin doua masini de lemne de 10m steri/masina. 10 m steri lemn = 3500-4000 lei x 2 = aprox 8000 lei an la nivel 2019.
   Plus manopera de transport ,debitat ,aranjat in magazii ,cenusa ,pericol de incendii etc.
   Daca oamenii reusesc sa-si monteze centrale pe lemne ,mult mai costisitoare decat cele pe gaz ,sigur isi pot monta si centrale pe gaz daca Transgazul respecta legea si le aduce conducta de gaz cu racord pana la poarta proprietatii.Asa scrie legea si asa sunt intocmite proiectele.Pâna acum nu au avut bani de aceste investitii fiindca toate guvernele le-au luat profitul. Pe fonduri europene va fi cu totul altceva si sper ca proiectele sa demareze.
   Din an in an lemnele se procura mai greu .
   Nu de bani se pune problema .Aproape fiecare familie are pe cineva care munceste in diaspora. Cei de la tara beneficiaza de subventii de la APIA pe care le pitesc in electrocasnice ,renovari ,etc . Nu se pune problema banilor.
   Plus ca exista subventiile pentru caldura sub veniturile meci.
   Rar gasesti ,inclusiv in satele de munte gospodarii fara centrale termice pe lemne.
   Trebuie sa fii inapoiat rau sa spui ca este mai preferabil sa te chinuiesti vara cu butelii de aragaz in loc sa-ti vina gazul la orice ora pe conducta.
   De asemenea in loc sa stai cu ochii pe centrala cu lemne nu cumva sa cada curentul si sa se creeze suprapresiune in instalatiin daca se termina acumulatorul pt pompă toamna să apesi butonul la centrala pe gaz si o programezi dupa preferinte plus ca o poti comanda si de pe telecomanda ,telefon.
   Daca se face asta Ardealul explodeaza economic si ca si garda de bunastare,trai civilizatie la potentialul care-l are.
   Majoritatea abia asteapta.
   Ia vedeti voi aici ce se intampla intr-un oras de peste 10000 locuitori dupa ce din anii 90 nu a mai fost aprovizionat ca singura sursa cu agent termic de la un mare combinat care functiona in zona.
   Ce placere sa ai mereu asemenea necazuri si sa-ti toarne pompierii putintica apa prin apartament. Puteti vedea si stivele de lemne dintre blocuri de care vorbeam in comentariile anterioare.
   Gazul si curentul s-a scumpit nesemnificativ . Folosit corespunzator te poti incadra lejer intr-o gospodarie ,apartament ,etc.

   https://www.alesdonline.ro/local/alesd/incendiu-la-un-cos-de-fum-din-alesd/

   Ștergere
  4. T3, vezi ca Olguta deja aduce gazele in localitatile din sudul Olteniei ! Ia citeste aici:https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://gazetadedolj.ro/lia-olguta-vasilescu-localitatile-de-pe-traseul-craiova-segarcea-vor-avea-alimentare-cu-gaze-in-curand/&ved=2ahUKEwjq8Pfy17znAhXvlIsKHQwHCA8QFjACegQIAxAB&usg=AOvVaw03CAB1UYpGG9gSiL54Z13V&cshid=1580983917325

   Ștergere
  5. T -3,
   Nu am nimic cu tine, la modul personal, însă am o vagă vagă impresie: ori ești prost bâtă, ori te prefaci excelent?

   Ștergere
 41. https://m.mediafax.ro/politic/toni-grebla-anunta-ca-cele-25-de-oug-adoptate-marti-nu-mai-pot-fi-publicate-in-monitorul-oficial-18799451

  RăspundețiȘtergere
 42. @ Tehnocrat, Doamne, ajuta! E pe lista de prioritati Oprea la Aparare! Ce-am mai ras de Orban cand i s-a tras scaunul si a cazut in freza, dupa care i-a spus Ponta: ,,Bai, eu am fost in spital cu piciorul rupt, tu ai fost la dezalcoolizare!'' S-a descoperita azi ca una din OUG este admiterea dublarii de la 1 Aprilie a gazelor pt populatie! Va dati seama ca mie mi se dubleaza facturile? De fapt la toti... Chiar ca ma bucur ca au cazut banditii astia pentru marlania cu oug-urile! E clar ca PNL e pentru bogati, nu au vrut sa indrepte pensiile militare si nici nu o faceau, si sa pice a fost o usurare!

  RăspundețiȘtergere
 43. O soltie clara este doar una: Referendum de demitere a spanzuratului, care a devenit extrem de periculos, scumpirile la energia electrica si gaze fiind opera lui! Jos cu fiara fascistoida! El poarta toata vina acestei crize politice, a tot ce este mai rau si chiar de intarziere a dreptatii la pensiile militare!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corneliunsson,
   Are in spate 66% de...zii tu cum să-i numim?

   Ștergere
  2. Si daca il castiga iar cu vreo 70% ?

   Ștergere
  3. Greu, greu!
   Baga-i niște vrăji, ceva cu incantații columbiene.....etc!

   Ștergere
  4. Doar analizele propagandistice au in spate formula "Daca...."

   Ștergere
 44. Dedicatie pentru domnul Presedinte:

  Plânge-l mamă
  Plânge-l mamă că-i al tău
  Si îi e atât de rău
  N-are dreptul la cuvânt
  N-are umbră pe pământ

  Plânge-l mamă că-i bărbat
  Dar în lanțuri l-au legat
  Nimenea ca dânsul nu-i
  Prizonier în țara lui

  Plânge-l, plânge-l, mamă
  Și te roagă pentru viața lui
  Mergi din poartă-n poartă, mamă
  Și te roagă pentru viața lui

  Plânge-l , plânge-l, mamă
  Și te roagă tu la Dumnezeu
  Mergi din țară-n țară, mamă
  Poate că te aude Dumnezeu

  Plânge-l mamă că-i legat
  Și cu moartea doarme-n pat
  N-are ușă, n-are geam
  N-are țară, n-are neam

  Plânge-l mama că-i strârcit
  L-au legat și l-au zdrobit
  Zi de zi l-au omorât
  Și-a înviat numaidecât

  Plânge-l, plânge-l, mamă
  Și te roagă pentru viața lui
  Mergi din poartă-n poartă, mamă
  Și te roagă pentru viața lui

  Plânge-l , plânge-l, mamă
  Și te roagă tu la Dumnezeu
  Mergi din țară-n țară, mamă
  Poate că te aude Dumnezeu

  Plânge-l mamă că-i român
  Și pe mână de păgân
  Și în veacul blestemat
  Noi, cei liberi, l-am uitat

  Plânge-l mamă că e viu
  Dar trăiește ca-n sicriu
  Și curat ca pruncul, sfânt
  Dar trăiește ca-n pământ

  *Vasile Mardare

  RăspundețiȘtergere