Un produs Blogger.

vineri, aprilie 03, 2020

Desant polițienesc în Ialomița

22 comments
Localitățile critice în care diasporezii roma nu respectă măsurile de distanțare socială sunt Țăndărei și Bărbulești. Poate i-a speriat cele câteva decese ale unor localnici, care nu fuseseră la "muncă" în străinătate. Sunt victime ale iresponsabilității celor care au venit speriați de afară.
Prefectul face apel să se instituie carantină la Țăndărei, unde situația tinde să scape de sub control.
 Trupele au sossit deja.
Printre țigani se răspândise zvonul că pe ei nu-i atacă noul coronavirus.

„Nu au ascultat să stea izolați. Acum trag”, spune un cadru medical de la Spitalul Județean din Slobozia, unde au ajuns unele dintre cele mai grave cazuri din Țăndărei.




22 de comentarii:

Mihai spunea...

De astia nu ar trebui sa va fie frica cât timp circula la aprovizionare de prima necesitate cu izolata specifica zonei.

https://m.facebook.com/?_rdr#!/photo.php?fbid=895056374249420&id=100012351964020&set=a.410552592699803&source=48&refid=8&__tn__=EH-R

Viorel spunea...

Problema trebuie analizată de către Președinte, Guvern, Parlament la nivel national și luate cele mai drastice măsuri la nivel national. Dacă până acum vorbeam de lumea interlopă de pe plan local, acum trebuie să ne fie frică de grupurile de infractori (spărgători de locuințe, hoți la drumul mare, violatori, tâlhari) ce se reorganizează la nivel de cartiere pentru că s-au întors acasă și vor confortul pe care l-au avut afară. Oamenilor acum le este frică nu numai de coronavirus ci și de faptul că s-ar putea trezi în miezul nopții cu hoții peste ei, atacați pe stradă, etc. Măsuri draconice domnule ministru al A.I. și pedepse maxime. Deja piețile sunt pline de ei (preferă locurile cât de cât agglomerate pentru ciordeală), mărfuri de contraband de toate felurile.

Calinmihaib12 spunea...

..ADEVARUL...de care ... in special noi ..ROMANII ..CAM..FUGIM..(!..) este ca .."ETNIA"..asta ..care..VOLENS- NOLENS = ESTE: CETATEANA =GENERIC...A NOASTRA, a ROMANIEI..!=CU ACELEASI "DREPTURI" SI "OBLIGATII" ca si NOI ="CEILALTI"..!. STATUL .Român . -cel puțin in ultimii 30 de ani ..NU PREA A FACUT..MARE LUCRU ..IN SCOPUL AMELIORARII VIETII =MAJORITATII OAMENILOR EI =a etmiei(..si nu numai a lor..!).Ba chiar mai mult:sub o formă sau alta ,statul român ..PRIN ACTIUNE sau INACTIUNE..(..!?) . a .."incurajat" DEZVOLTAREA unei MINORITATI (..din ORICE ETNIE ..!).SUPERBOGATE,SFIDATOARE.. A LEGILOR si BUNULUI SIMT,..CHIAR CRIMINALE..iar ACUM "..CULEGEM ...CA AM..."SEMANAT"..!

roman sadea spunea...

De ce tot pui domnule ".."? Regulile spun ca, eventual, se pun cate trei, dar in situatii in care exprimarea o cere.
Probabil ca ai vrut sa ne comunici o idee (poate chiar interesanta) in textul tau, dar e obositor sa lecturezi ceva printre atatea diacritice puse aiurea.

Gigi spunea...

Colorații nu respectă nimic,pe unde merg lasă urme să se vadă că au trecut.Au un tupeu de neimaginat. Singurul lucru de care se tem este lupul,ca și sexul frumos.Asta o știu de când eram copii,când ne strângeam în serile frumoase de vara în vatra satului,iar noi,copii fiind,ascultam atenț la Moș Gigore,care a luptat în WW2,atât în est cât și în munții Tatra.Așa o fi?😀

mihaighiba@gmail.com spunea...

Trebuie obligați să muncească pentru a avea ce mânca, dacă nu vor răspunsul e simplu: să-și mănânce castelele cu turnulețe, BMW-urile,etc.Nu se poate și una și alta, după această situație nimeni nu trebuie să-i mai lase așa.Vrei să mănânci muncești!

Iulian Mareș spunea...

Eu am alte curiozități, de exemplu, cum stăm cu evaziunea fiscală în această perioadă și care ar fi concluziile trase?

Iulian Mareș spunea...

Noi ar trebui sa facem ceea ce au făcut și alții:
-stop vieții nomade;
-stop cerșetoriei, ajutoarelor sociale nemeritate, nemunciți....
-impunerea obligației de educație pt copii
-aplicarea nediferențiată a legii majoritari/minoritari;
-sustinerea câtorva ONG-uri că utilitate publică, pt rezultate concrete în comunitatea țigănească!
*Aplicarea modelului francez!

Iulian Mareș spunea...

Prin anagramare COVIDUL înseamnă LUDOVIC!
Și el și Dulapul vor rămâne în istorie ca virușii "Epocii Wuhanis"!

Alex spunea...

Pentru a veni in "sprijinul" fortelor de ordine si a le"usura" munca si asa ingreunata de sosirile masive de cei care au"lucrat"pe dincolo ,ca pesti,prostituate,cersetori si hoti de buzunare,Gorhiu A. a gandit,cantarit si apoi a pus pe hartie,un proiect de lege prin care toti care au 7(sapte ani) de inchisoare cu executare,sa o faca acasa.
Ce cretin poate gandi asa ceva? I-o fi dor de Olteanu?Vrea sa-l aiba permanent acasa?Ar trebui gasita modalitatea de s ajunge si ea langa iubit dupa gratii.Doar asa s-ar mai potoli focul dragostei ce arde in paparuda liberala.
Se pare ca fericitii detinuti ar sta la dimiciliu,bucurandu-se de toate placerile vietii,avand un dispozitiv electronic la picior.I-ar durea direct in fund de dispozitiv.Ar comite infractiuni si cu bratara dupa el.
Intre patru ochi i s-o fi atras atentia.....sper,ca gandeste cu fundul.Fata intr-adevar are probleme ...mari.Doamne ,pe mainile cui a ajuns tara!Toate guvernarile de o vreme buna de timp se iau la intrecere,pentru a vedea care da cel mai mare numar de idioti.

Iulian Mareș spunea...

Hai sa ne cacam din picioare! (https://dexonline.ro/definitie/caca)

Aud ca unii doctori semneaza petitii impotriva bonusului de stat de 500 Euro/luna, celor care lupta impotriva COVID-19!
Insa nu am auzit de petitii cu stop_mita_pacienti!...nici de stop_salariul_3-4 mii_euro_pe_luna!
De atata "morala" mai ca-ti vine damblaua!
Sa fim decenti si sa intelegem ca riscul trebuie compensat! Nici macar nu m-a deranjat cand salariul celor din medical a crescut intr-o singura transa, intelegand strategia demersului, insa a deveni ipocrit este o indeletnicire omeneasca, poate kiar un viciu!

Mihai spunea...

Mesaj de interes public din partea conjudetenilor lui T2 si I. Mares.

https://www.facebook.com/1551055035128598/posts/2612274925673265/?sfnsn=mo

Iulian Mareș spunea...

O scrisoare deschisă menită să-i facă și kiar ii face nasul maron (cu ok) deputatului Năsui!

https://m.mediafax.ro/coronavirus/scrisoarea-unui-militar-catre-parlamentarul-usr-propus-taierea-pensiilor-speciale-vi-pare-dificila-viata-situatie-urgenta-bine-ati-venit-armata-egali-eram-comunismul-acela-dupa-tanjiti-19044316

CEZAR spunea...

Ar dreptate ....
Te astepti ca MaKiss-T2 si m-Alul sa priceapa ceva..??

Alex spunea...

Foarte buna ideea.Ptr.a primi ajutor social,ar trebui sa demonstreze ca au lucrat cu o carte de munca.Nu ai muncit niciodata? Nu primesti nimic.Nici unul ditre ei nu a lucrat o zi.De cand se nasc pana cand mor ,umbla numai dupa combinatii,se gandesc cum sa-l prosteasça pe unul si pe altul.Ar trebui sa se termine cu pomana.Sunt atatea de facut in tara asta,incepand cu agricultura,reabilitarea caii ferate ,canalul Dunare-Bucuresti e.t.c.

Burebista spunea...

Acesti cetățen... nu pot fi convinși decât cu parul sa respecte legea...
https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/interlopi-snopiti-in-bataie-dupa-ce-au-iesit-din-izolare-si-au-atacat-cu-pietre-echipajele-de-politie-detalii-exclusive-224228.html

Alex spunea...

In urma initiativei avute in Senat,Alina Gorghiu l-a enervat la culme pe Sica Mandolina.Intrebat ce parere are despre Alinuta s-a dezis clar de.aceasta,spunand ca nu este de acord cu asa ceva.Intrebat daca va lua masuri impotriva ei Sica,a.explicat ca oricum Alinuta si-s atras oprobiul presei.si al cetatenilor.Cunoscand faptul ca Alinuta a fost o mare iubareata la vremea ei ,Sica trebuia sa o puna pe genunchi,sa-i dea jos chiloteii,si sa-i arda cateva curele peste bucile jucause.Numai asa mintea i se urca de la buci spre cap si nu mai facea propuneri idioate.

Iulian Mareș spunea...

👍...fata partidului!

Gigi spunea...

Are afinități spre acest domeniu,trage spre loc răcoros,umbros
știe ea ce știe! Nu i-ar strica niște pălmuțe la funduleț,aplicate așa părintește să-i vină mintea pierdută prin cotloanele politichiei dâmbovițene.😀

Calinmihaib12 spunea...

D-le ROMAN SADEA: 1.care reguli..?=regulile - in comunicare =tot oame nii le fac..,uneori =ABUZIV mai ales in Romania; semnele diacritice -chiar daca par să " ingreuneze" lectura textului,au menirea sa NUANTEZE, SA SUBLINIEZE ideile..din text; CINE doreste sa citeasca=citeste, CINE nu vrea să citeasca,trece ..inainte.

Iulian Mareș spunea...

Avia,
singura ta lectura este cea de facebook? Nu ma mira!!!
Ia vezi tu la SB ce anomalii sunt prin sistemul sanitar, asa ca de informare!

Calinmihaib12 spunea...

D-le ROMÂN SADEA: pt. ca ma "certi" ...pt. ghilimelele (semne de punctuatie) puse "excesiv,iti reamintesc o situatie- prin care doresc sa-ti exemplific rolul lor in sublinierea,nuantarea, sau SENSUL IN CARE - COMUNICATORUL INTELEGE O SITUATIE DE FAPT: in vara lui 2017, in 16 iulie- (daca nu greșesc ziua) =dupa "LOVITURA DE STAT" din TURCIA ,RT=RUSSIA TODAY -TV scria pe bandă, in subsolul ecranului: "FAILED" COUP in Turkey, asa cum am scris acum cu ghilimele la cuvântul "FAILED"..! ; intrebare- oarecum retorica(eu am "citit"...ghilimelele puse: astfel :comunicatorul =RUSII =SPUN:.. in realitate : PUCIUL NU A ESUAT ,ci- DIN CONTRA...A REUSIT...; ei RUSII- nu pot fi "acuzati" ca NU AR STI CE SE INTAMPLA - MAI ALES - IN PROXIMA VECINATATE A LOR...!),revin la intrebare: cum interpretezi : "ghilimelele" puse ,si ,până la urmă vom vedea ca ,mai des decat am crede ,în comunicarea scrisă- pe ORICE SUPORT MATERIAL: hârtie,electronic,..etc. ghilimelele folosite - au ROLUL LOR..aratat mai sus...!