Un produs Blogger.

duminică, aprilie 26, 2020

Ion Cristoiu denunță cenzurarea site-ului "Justițiarul" din Sibiu de către regimul Iohannis

58 comments

"Justițiarul" din Sibiu, revistă de investigații, editată online de ziaristul Albin Marinescu, a fost interzis de Grupul de Comunicare Strategică al stării din urgență din România sub motivul că a publicat materiale care promovează teoria consirației cu privire la apariția noului coronavirus.
Pe acest blog găsiți mai multe materiale preluate din "Justițiarul" privind mafia imobiliară din Transilvania cu moștenirea fostei organizații naziste, Grupul Etnic German, imobile confiscate prin Decret Regal în octombrie 1944.
Consider că principalul motiv pentru care a fost inchis "Justițiarul" este lupta lui Albin Marinescu pentru demascrea implicarii actualului președinte în retrocedarea unor imobile din proprietatea publică a statului către succesorii organizației interzise de regele Mihai I, prin Decretul Lege nr. 485/07 10 1944, pe care îl puteți citi AICI
Heblul, nu hlebul,  închiderii site-ului a fost tras de ANCOM, instituție condusă de Sorin Grindeanu. 

58 de comentarii:

avianyc spunea...

Bancul zilei!
Grindeanu inchide o fituica a propagandei pesediste din Sibiu😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ION spunea...

Asa si...Cine-i Cristoiu?Un fost comunist altoit redactor la un ziar care se straduia sa indobitoceasca tineretul.Dupa 1990 s-a dat la fund si mai apoi a scos capul.

un om - spunea...

Dreptul la OPINIE IL AU TOȚI ... MAI PUȚIN COMUNIȘTII ????? - Atunci, viitorul sună RĂU!

Huhu Rezea spunea...

Pramatie, învață să comentezi pe subiect, nu te mai lega de persoanele care au opinii.
Să înțelegem din, refularea de mai sus, că tu ești de acord cu cenzura? Comunistule ...de la GP

gigi 2 spunea...

Si tu cine esti? Unul care se ascunde in spatele unui pseudonim.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

ION, basismul si iohannismul liberal au strans si ingerat toate continuturile closetelor din Romania, si nu ma mira ca judeci cu un creier infectat!

Leo spunea...

Este și întemeitorul Ev. Zilei , care avea tiraj de 500.000, că citeau românii pe nerăsuflate cum sunt violate găinile și caprele despre care nu se mai știa precis dacă sunt animale sau poziții , cum au vițeii 2 capete și 5 copite, cum trenurile pline cu mineri în calitate de investitori erau dirijate la CJ ca să salveze Caritasul , etc...
Ce vremuri frumoase au mai fost după răscoala din 89...

Iulian Mareș spunea...

Bă Ioane, ești autist?
Tu ai trăit degeaba?!
Te-ai îmbâcsit in cap numai cu idei greșite. Nu-ți scriu că ești beat, nu am de unde ști asta, dar ești varză...
În definitiv, nici nu mă interesezi și cred că postezi sub diferite nume pt că uiți cine ești!
Păcat că ai îmbătrânit urât; dacă tu ai fi fost peste Cristoiu in jurnalism, sau egalul lui, înțelegeam că ești ros de invidie, așa că eu cred că ești doar redus...

Iulian Mareș spunea...

Corect, îl au toți,
însă cum sa apreciezi pe un jurnalist când tu scrii cu greu 2-3 fraze?
Și îl mai și maculezi, kiar denigrezi! De ce ai face asta? Pt că poți?

Gigi spunea...

Dacã unii de pe aici sunteţi de acord cu cenzura şi cu cei care cenzureazã,atunci de ce au mai ieşit în stradã oamenii în '89 şi au murit pt.libertate?
Bããã,aveţi grijã ce vã doriţi,unii,cã s-ar putea sã se întoarcã împotriva voastrã mai devreme sau mai târziu!
Sã ziceţi vreodatã cã nu va-m spus!
Nimeni,dar absolut nimeni,nu trebuie sã îngrãdeascã libertatea de exprimare.Sã fie clarã.Bine,asta nu înseamnã sã jigneşti pe cineva,aducându-i injurii sau acuze nefondate,folosind cuvinte de stânã sau Cort,trecând în zona contrventionalã sau penalã.Asta e altã mâncare de peşte!

avianyc spunea...

Un fragment emoționant din viața de ziarist!

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.hotnews.ro/stire/5873315&ved=2ahUKEwjh_cHz8IXpAhUPmIsKHc5wAcg4ChAWMAJ6BAgHEAE&usg=AOvVaw2IZ0f0JNk6jK5ehC-tM67Z

Gigi spunea...

Rectific pt.cârcotasi:v-am, în loc de va-m.

M spunea...

1. Cum spuneam : după creierele spălate ale camarilei lui Johannis, cine critică marele Conducător trebuie să fie un psdist murdar!

2. Închiderea unui site este un atac la libertatea de exprimare. Psdeii nu fac asta o fac și lui Johannis. Psdeii nu ai închis site-urile cu tot felul de valize de documente atacându-l pe Dragnea sau Ponta.

3. Dacă pupi kur de neamț poți să scapi de datorii schimbând numele din Realitatea în Realitatea Plus (urmează Realitatea Minus, Înmulțit, Împărțit).

4. Pumnul în gură se aplică doar adversarilor. Cercel nu are voie să zică decât ce vrea Maus, site-ul cu pricina la fel.

5. Spălații pe creier nu înțeleg că nu vor fi veșnic la ciolan și că se creează precedente periculoase. Uitați-vă la precedentul creat de idiotul de Băsescu care vroia neapărat să se ducă el la Consiliul European. România a rămas reprezentată de Președinte, funcție aproape complet fără atribuții executive, fără mijloace de negociere, fără capacitate de angajament.
Se întoarce roata!

Fost parasutist spunea...

Pentru un spalat pe creier care linge de zor la dosul prezidential, a inchide o publicatie care scoate la iveala doar o infima parte din faradelegile acestuia, desigur este un act de dreptate, nu-i asa? Constat ca fericirea ta este maxima atunci cand Retardatul are diaree. Atentie insa ca intr-o zi va veni unul cu limba mai catifelata si-ti vei pierde painea!

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Aici trebuie să îți spui opinia dacă ești de acord cu cenzura sau nu.
Per a contrario, dacă il ataci pe Cristoiu pentru că se ia de iubitul tău Ioha, înseamnă că esti pentru cenzură.
Aș dori tare mult să discutați subiectele puse în discuție și nu să va moțați voi să calificați în fel și chip persoanele care exprimă opinii la care voi nu rezonați.
Erai mult mai corect dacă spuneai direct că masura regimului de a cenzura este bună , decât să vii cu snoave despre Cristoiu. î

Leo spunea...

Eu l-am lăudat pe Cristoiu că a reușit tiraje care nu vor mai fi egalate vreodată. Mi-a plăcut Cristoiu. Acum NU. Nu am observat nici o cenzură deci nu am ce să spun despre ea.

avianyc spunea...

Am trăit si locuit cam 7 ani in Buzau.
Chiar nu-l schimb sub niciun aspect cu Sibiul.
Asa va place asa sa trăiți.
Sper ca acum ai aflat/ vazut ca SMURD are vehicule auto cu terapii intensive peste SAJ a caror ambulante sunt fabricate/asamblate într-o localitate de lângă Cluj.
Un coleg de la Buzău imi relata chiar o faza hazlie .
Se deplasa cu familia de la Buzau spre Germania.
Alta data trecand prin Sibiu mi-a zis ; ba ,aici la voi este cu totul alta lume ,alta viata ,nu se compara cu ce-i dincolo. Oare dece ?
După Intorsura Buzăului il intreaba soacra; AM ajuns in Occident!((((
Nu sunt fan Iohanis ,dar crezi ca ar fi ales 3 mandate,(si ar fi fost ales pe viata daca nu pleca) la rand de sibieni, un sfert valceni care si-au gasit loc de munca in Sibiu?
Stii tu in cate case săsești locuieste nomenclatura comunistă care a vânat sasii si i-a exportat apoi s-au instalat cu chirie in casele lor cu repartiție de la primăria comunistă?
Acum nu le mai pot întreține si le vand de la 120000 in sus ,după ce pe L112 le-au cumparat dupa revolutie pe bani de nimic.
Dacă nu stii roaga-l pe administrator sa ti le arate ca le are in arhiva.
Toate ce s-a retrocedare este bine îngrijit de fdrg ,atrag turisti ,sunt in folosul public prin spatii culturale ,scoli si grădinițe super dotate si cu program prelungit la care romanii se înghesuie sa-si dea copii.
Clădirile ,foste proprietati săsești,precum fostele Case ale Pionierilor i altele rămase în administrarea M.Invatamantului ,m Tineretul si Sportului cade tencuiala de pe ele.
Asa ca inainte de varsă latură, realizeaza despre ce vorbesti.


Huhu Rezea spunea...

@Leonard
La un asemenea răspuns de șmecheraș, te iau ca la cursul gimnazial;
Despre ce este vorba, dacă ai citit, în povestirea de mai sus, despre Cristoiu sau despre cenzurarea publicației Justițiarul?
Deranjau hotărârile judecătorești care se găseau pe acel site despre jaful imobiliar de la Sibiu.
Nu-i nimic, decretul regal, hotăririle judecătorești și Ordonanțele Parchetelor lui Lazăr care l-au albit pe Iohannis sunt preluate și pe acest blog.

Iulian Mareș spunea...

Alte fantezii mai ai?
Pt aceleasi niște tencuieli o alta primărița și-a luat porția de brățări!
Orice discuție o aduci la genul minimalizat! Înseamnă că tu nu ieși din Rășinari...
Uite, mie sincer nu-mi place SB și nici TM, dar nu incerc sa denigrez....
Tu nu poți, altfel? De aia nu te accepta majoritatea!

Fost parasutist spunea...

Ma omule, eu vorbeam de inclinatia spre dictatura a geambasului de copii, inclinatie observabila din suprimarea publicatiilor incomode, dorinta de a elimina pluripatidismul, tendinta de a controla totul, desigur, la ordinele sefei celui de-al IV-lea Reich etc, etc, iar tu-mi spui de Sibiu. Ce-are bula cu prefectura? Dar daca tot te umfli-n pene,ia vezi tu, de pilda, cam cum stau cele doua orase la capitolul (Lu)Covid, ca si asta este tot un aspect de civilizatie, in fond! Si-ti mai spun ceva: n-as da buzaul pe Sibiu (unde am locuit cativa ani) nici daca ai veni tu cu L-39 si-ai trage cu PRND-uri dupa mine! Prin urmare, nu mai incerca sa le bagi altora cu forta in cap ideile tale, caci nici macar tu nu esti detinatorul adevarului absolut. Si-acum, pa, ca ti-am acordat prea mare atentie si iar te umfli ca tiganu-n pene!

Calinmihaib12 spunea...

Evenimentul Zilei= gazeta ROȘIE (cu si fara ghilimele) relativ SCUMPA- comparativ cu alte ziare- asemenea -in 1990 =a INAUGURAT EPOCA ..:FAKE-NEWS-urilor =in ROMANIA!

Iulian Mareș spunea...

M,
Am dat alertă de joi!
Dlui. Albin Marinescu i s-a pus botniță de cel mai parșiv fost Premier, fost PSD-ist, fost la instructaj in Pădure in după-amiaza OUG13! Cine are sfori la mâini și picioare are și tărâțe in loc de creier!
Orice simpatie am avea, normalitatea și logică democratică ne conduc la a spune NU cenzurii!

Huhu Rezea spunea...

@Icepar, Ion , Haret ...
Te mai public doar când vorbești serios despre pensii.
Google mă anunță ca a primit o reclamație de la un cititor la adresa blogului.

Leo spunea...

Și în ce constă reclamația respectivă ?

avianyc spunea...

@ Mares @ Fost parasutist
#Mares Nu are nicio treaba Primaria cu clădirile care aparțin si sunt administrate direct de ministere. Casa Pionierilor apartine de Ministerul Culturii ,altele de al sportului,etc
Ale primăriei sunt in ordine.
Greu de deslușit pentru tine răspunderea alocării financiare functie de apartinator.
Sa inteleg ca Alexandria ,Caracal si Bucurestiul fara caldura si apa calda iarna,depășesc in urbanism si confort SB si TM ?
Nu stiam!!!!

@ Fost parasutist
Nu am stiut ca daca cineva impune respectarea legii si a regulilor de buna conviețuire inseamna dictatura sau cenzură.
Cred ca daca romanii de la politicieni pana la omul de rand ar avea in obișnuință respectarea legii fara constrângeri ,daca ar mai civilizati si beneficiari al unei educatii mai elevate am sta cu totul altfel si nu ar fi nevoie de impunerea respectului legii prin organele de ordine folosind forta ,amenda ,etc Si am fi văzuți cu totul altfel in lumea civilizată din Vest. Asa ca eu consider ca trebuie facut inca mult in aceasta privinta in Ro iar impunerea respectării legii nu mi se pare dictatura sau cenzura.
Iar daca nu convine exista cai de atac.
Eu prefer sa-mi petrec vacanțele înspre vest ,trec Carpații doar de nevoi de serviciu.La balacareala de pe posturile romanesti ma uit doar cand nu am încotro.
Am model de respectarea a legii si practicare a spiritului civic Germania ,Austria , unde cauti cu lupa un muc de țigară aruncat pe jos si nu-l găsești.
Poate doar daca trec ai nostri pe traseu.
La Covid tine cont ca pe aeroportul Sibiu operează șapte companii aeriene care transporta personal si zilieri inspre si dinspre zonele rosii.
In lipsa stopării curselor WIZZaAir de pe Craiova (singurul operator pe extern pe acest aeroport) aproape toti zilieri din Oltenia se îmbracă la Sibiu.
Stiu asta de cand făceam cursele Blue air de Germania de pe Sibiu și pe Craiova nu opera pana in 2016 nicio companie aeriana pe extern.
Asa ca la traficul din Sibiu nu-s nici multi ,nici putini depistați infectati.
Iti respect convingerile, dar raman la convingerile mele formate ca trăitor intr-o regiune multietnica cu influențe puternice occidentale.
Respect pentru toti fostii colegi aviatori si parasutisti de la Buzău.
Ultimul parasutist al generației anilor 80 Buzau gasit pe fb si recuperat F Feizula.
Am sters cu buretele cele rele.
Toate cele bune!

M spunea...

@Iulian Mareș

Închiderea unui site sau al unei instituții de presă reprezintă o măsură extremă motivată doar de un derapaj grav de la normalitate. Nu a fost cazul în România sau în acest caz trebuia închis și ziare.com care a publicat constant știri false dar pe placul găștii penale din fruntea țării.

Mie îmi e teamă efectiv nu de suprimarea unui site ci de reacția de satisfacție a spălaților te creier. Am ignorat prea mult cererile lor fascistoide de eliminare a Antenei 3.

Asta e!

roman sadea spunea...

Uitati-va la fayza lui Grindeanu...

Iulian Mareș spunea...

La faptul că un moș senil apasă pe taste....

Iulian Mareș spunea...

Niet!
Era doar o presă cu titluri de senzații!

Iulian Mareș spunea...

Avia,
Tu și fost născut cretin,vsau te-ai prostit ulterior?
Când fac o paralelă patre primarul Craiovei și Sibiului privind renovarea unor fațade eu știu ce spun!
Tu, de ce ești un tâmpit manipulator? De ce mănânci rahat? În definitiv clădirile sunt in urbe și mai puțin contează vărul lavabil, însă grăsimea din țeasta ți-a fost spălată cu Ariel!
De acum cu tine comunic numai în acești termeni pt că ești IDIOT! Și mai ai și nasul maron de la cât a stat între bucile criminalului!
Hai, că m-am saturat de cretinism ele tale și te voi tampona numai așa....
Din capul ăla triunghiular al tău ce plm sa iasă? Numai rahaturi de globalist neterminat!
Hai, că ai zis de multe X că îți iei tălpășița și ai revenit sa lingi flegme și să halești pe ultimul ...cald!
Kiar produci greață!

Leo spunea...

Reclamația să nu fie plecată de la vreo LICHELUȚĂ GULERATĂ , aflată "pe monitorizare"..........

Iulian Mareș spunea...

Nu numai pentru globalistul fara creier, avia:
Ia de aici:
"Ziarul „Justițiarul” a publicat și articolul unuia dintre cei mai valoroși istorici de istorie contemporană a României în viață, prof. univ. dr. Ioan Scurtu, membru al Academiei Oamenilor de Știință din România, care a demonstrat științific incorectitudinea situației retrocedărilor de bunuri ale statului român către FDGR. Dl. prof. univ. dr. Ioan Scurtu a fost dat în judecată de FDGR și, cum nu s-a putut dovedi că nu are dreptate științifică, a fost amendat „pentru defăimare” (?!)."

Iulian Mareș spunea...

Pentru lingatorul avia:

"A fost restrictionat dur pt cititorii din ROU si "DeVeghePatriei" acum doua saptamani, al doilea site nationalist alaturi de ,,Justitiarul”,tot de catre molima securista tradatoare care e mai nimicitoare decat Sars Cov2.
Romania si natiunea romana este tradata la greu de serviciile secrete vandute dusmanilor acestui neam romanesc,iar romanii nu au nicio sansa sa scape de la pieire ca neam deoarece nu mai au eroi care sa trezeasca masele din somnul cel de moarte."
Mana care a semnat si a lovit se numeste tot Grindeanu!.....*un banatean de Padure!

M spunea...

@Tehnocrat

Am cautat articolul original. Il gasiti aici: https://www.timesofisrael.com/top-israeli-prof-claims-simple-stats-show-virus-plays-itself-out-after-70-days/

Mai are tot felul de informatii pe care articolul romanesc le-a "uitat"!

In plus The Sun (da, stiu, tabloid UK, nu prea de incredere) a raspandit stirea mai departe!

Deci a fost practic doar o interventie in cadrul unei emisiuni. NU a prezentat decat niste grafice (care analizate in UK nici nu se sutin) si a fost poternic contrat chiar in timpul emisiunii respective de Prof. Gabi Barbash (director de spital si fost Ministru al Sanatatii).

Nu este "fake news" dar nici o parere stiintifica acceptata de comunitatea internationala!

M spunea...

Poate ar trebui sa ne potolim cu parerile politice. Spalatii pe creiere care vad forumul asta ca fiind "un site pesedizat" vor reclama mereu, in intentia de a il inchide (rezolvarea preferata a actualei conduceri a patriei).

Un camarad din Sibiu care a postat pe Facebook materiale despre mafia retrocedarilor din Sibiu condusa de actualul locatar de la Cotroceni s-a trezit si el cu contul blocat saptamana trecuta.

Pumnul in gura este mijlocul preferat de control al organizatiilor extremiste.

Eu sunt gata, la solicitarea administratorului acestui forum, sa nu mai comentez negativ despre mareata noastra conducere!

Iulian Mareș spunea...

Să ne aducem aminte când o pramatie de jurnalistă, prinsa in foto când își îndesa pe gat un carnat de 15 cm, urla că apucată: Să inkida imediat televiziunea asta, care critică!
Doamne ferește, de zăluda asta!

Iulian Mareș spunea...

M,
subscriu ideii, căci mi-e frică de nazi!
Hai, să elogiem conducerea măreață, ce ne poartă din victorie în victorie!
*Regula serviciilor din toată lumea: în ultimii 2-3 ani din mandat scapă "copilul" din brațe și adoptă altul!

Iulian Mareș spunea...

👌👍
Apreciez sfatul, însă cum scoate capul îi aduc aminte că-i dau mielul cu o nară!

avianyc spunea...

Vai ,da șe să zică si tov tigri 2 -Motanul romi_nizat ghe Vanesa de Hurzicani. Dă la mini dnul colonel o tabla de haluminiu să-ți fac un burlan!!!!!!Nu n-am nevoie ,incearca la Mares!!!!
Apoi montane, pi undi p ta erai cand eu propuneam pe aici transformarea tuturor sporurilor ,contributiilor ,primelor orare de zbor ,parasutare, scufundare,etc restrictionate de 85% si OG 57 art 40 in procente proportinale pana 50% in g-uri si introducerea lor in baza de calcul?
Ne alegeam toti cu ceva ,asa asteapta pana iti rezolva D sau guvernanții problema ca sa-ti dea pensie de la 15 -20 mii in sus !

M spunea...

👌👍

Iulian Mareș spunea...

Doar pt juriștii cu studii la zi, ăia care au o singura meserie, însă și-o fac cu dedicație!

art. 30 alin. 1-4 din Constituţia României care statuează:
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabil.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

Iulian Mareș spunea...

Autiștii nu țin minte.
Sporurile au fost introduse din timpul sublimului Guvern Boc, pardon, Băsescu, pt a estompa nu pierderea veniturilor lunare ale activilor, care au fost peste 40%! Vrei sa știi și cauza care a acutizat aceasta nemernicie?
Nu ți-o spun, dar a fost de o gravitate ieșită din cele mai sumbre așteptări! Boc- un bou cu minte înceată, modică, căzut si în cap la Tv...
Ai priceput mă sofistule (ca să nu zic boule)?

avianyc spunea...

# Mares ,Mares .......,iar hop ca musca-n curul calului .
De la unul care se pretinde fost conducător cu functii inalte nu ma asteptam.
La tine nu-i nicio mirare.

OUG 1/ 1999
Art. 4.
Pe durata stării de asediu și a stării de urgență, proporțional cu gravitatea situației ce a determinat instituirea acestora și numai dacă este necesar, poate fi restrâns exercițiul unor drepturi sau libertăți fundamentale înscrise în Constituție, cu acordul ministrului justiției.

M spunea...

@Iulian Mareș

De aceea eu tot spun că ar trebui schimbată componența
Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență și adăugat și Avocatul Poporului.
Avizul de legalitate al Ministrului Justiției nu este suficient putând să apară derapaje. Cum era dacă PSD era la putere și închidea Digi 24 pentru fake news cand a anunțat moartea doctoriței de la Gerota?

Iulian Mareș spunea...

avia,
Bă da bou ești!
Drepturile și libertățile se pot restrânge prin legi!
Tu, țiganule vrei prin OM?
În troaca ta nu este nicio diferență între urgență și asediu?

Iulian Mareș spunea...

avia - Juristului de stana Rășinari!
Ia citește ce fac alții...

O idee pentru Orban-Iohannis: Austria mărește impozitele multinaționalelor și reduce impozitele clasei de mijloc și ale muncitorilor!
Înțelegi sau mai postez odată?

Gigi spunea...

La Sighii,o legătură de ceapă verde,care se compunea din 3 cepe,costă 5-6 lei!!!???
Am fost cu câteva zile până în Paște.

Gigi spunea...

Dar nu e mai bine să nu le mai publicați,sau blocați definitiv pe reclamangii?

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Daca nu mă înșel, același idiot a făcut la fel pe Elita lui Olescu!

Calinmihaib12 spunea...

roman sadea: GRINDEANU ,locuitor in Timisoara are numele GRINDEANU : compus din rădăcina:= "grind"= de origine slava,insemnand= depunere aluvionară fluvială, marina si fluvio-marine;
=sufixul: "-eanu" adăugat (mai des..) la rădăcina numelui persoanelor dinafara arcului carpatic: Vechiul regat,Dobrogea..etc.
In concluzie : nu cred ca tov.
GRINDEANU e timișorean
get-beget..!

Leon spunea...

Poate ne da amanunte Gelu Olescu..!

Unknown spunea...

Observ că unii care au trecut pe lîngă o localitate fie și Sibiu, dețin adevărul absolut despre acea comunitate și golăniile din acea zonă. Definiția idiotului este despre cei care au impresia că știu tot, dețin adevărul suprem, părerile, opiniile lor sunt adevărate, ceilalți sunt nimic pe lîngă idiot. Realitatea este că tot ce s-a publicat despre cei din Sibiu, sunt mai mult decît reale, evidente, dar asta o știu toți din acea zonă. De ce nu protestează, fiindcă urmașii slugilor din imperiul austro și ungar nu au în reflex în educație acest lucru.

M spunea...

Pavel Popescu (PNL): dacă ar fi după noi, am închide mii de siteuri.

Asta si ca sa revenim la topic si ca sa ii facem iar de rusine pe "liberalii" cu te-n-dinti fascistoide!

PS - Pacat ca gandeste asa! Domnul Pavel Popescu e un liberal in mod normal cu mintile la el . Poate va retractea sau va nuanta pozitia!

Iulian Mareș spunea...

El a spus că are un bunic in Gorj!
*Ador etimologia....

Iulian Mareș spunea...

Pun o întrebare?

Judecătorii care amână ședințele procedurale din motive știute, sunt sau nu pasibili de efectele șomajului tehnic?

avianyc spunea...

Ca sa inteleaga mai bine si " culegatorii de praz" ,hai si ceapă, pe care apoi le vand inainte de "Paste" pe piata din Sighii la pret de specula 😂( nicio problema ,s-au prins ca in Sibiu sunt locuri de munca si se castiga bine) ascultati transmisia in direct a reporterului ziarului " Prazaria" in Sibiu.
Ba băieți, este antologică si nebagată în seamă de nimeni disputa intre doua clanuri ( siteuri) de prost gust si imagine din Sibiu sau mai bine zis doua persoane; clanul ultranationalist al lui Alin-Justițiarul din care mai fac parte intre altii ,C Nistorescu ( un proces pierdut cu Fdrg) ,Coja ,etc ,adica un fel de prm-psd si clanul care vrea o Transilvania otonoma condus de M.Daian din care mai fac parte intre altii Gherman ,etc ,si mai nou cultivatul A.Tamas .
Marius Albin Marinescu il face pe Damian tâmplar, Damian pe Alin șofer.
Nimeni nu le ia în seamă și nu da doi bani pe balacarelile lor fara fundament juridic sau științific.
Va redau mai jos o secvență din temele de clinci intre cei doi.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1056858437827705&id=744419342404951&refid=17&ref=bookmarks&_ft_=mf_story_key.2485243968453190%3Atop_level_post_id.2485243968453190%3Atl_objid.2485243968453190%3Acontent_owner_id_new.100009028340368%3Aoriginal_content_id.1056858437827705%3Aoriginal_content_owner_id.744419342404951%3Athrowback_story_fbid.2485243968453190%3Apage_id.744419342404951%3Astory_location.4%3Atds_flgs.3%3Apage_insights.%7B%22744419342404951%22%3A%7B%22page_id%22%3A744419342404951%2C%22page_id_type%22%3A%22page%22%2C%22actor_id%22%3A100009028340368%2C%22attached_story%22%3A%7B%22page_id%22%3A744419342404951%2C%22page_id_type%22%3A%22page%22%2C%22actor_id%22%3A100011404262048%2C%22attached_story%22%3A%7B%22page_id%22%3A744419342404951%2C%22page_id_type%22%3A%22page%22%2C%22actor_id%22%3A744419342404951%2C%22dm%22%3A%7B%22isShare%22%3A0%2C%22originalPostOwnerID%22%3A0%7D%2C%22psn%22%3A%22EntStatusCreationStory%22%2C%22post_context%22%3A%7B%22object_fbtype%22%3A266%2C%22publish_time%22%3A1544389542%2C%22story_name%22%3A%22EntStatusCreationStory%22%2C%22story_fbid%22%3A%5B1056858437827705%5D%7D%2C%22role%22%3A1%2C%22sl%22%3A4%7D%2C%22dm%22%3A%7B%22isShare%22%3A0%2C%22originalPostOwnerID%22%3A0%7D%2C%22psn%22%3A%22EntGroupMallPostCreationStory%22%2C%22role%22%3A1%2C%22sl%22%3A4%7D%2C%22dm%22%3A%7B%22isShare%22%3A0%2C%22originalPostOwnerID%22%3A0%7D%2C%22psn%22%3A%22EntStatusCreationStory%22%2C%22role%22%3A1%2C%22sl%22%3A4%2C%22targets%22%3A%5B%7B%22actor_id%22%3A100009028340368%2C%22page_id%22%3A744419342404951%2C%22post_id%22%3A1056858437827705%2C%22role%22%3A1%2C%22share_id%22%3A0%7D%5D%7D%7D%3Athid.100009028340368%3A306061129499414%3A2%3A0%3A1588316399%3A8229446939053941337&__tn__=HH-R

Sper ca acest video lămurește definitiv ceață din viziunile retrograde ale " culegatorilor de praz" si ceapă 😂vandut la legatura in Sibiu in scop de îmbogățire peste noapte.
Urmăriți pe fb : "Mircea Daian" si " Grupul Marius Albin Marinescu" unde disputa continua Iar spre luare la cunoștință "Justitiarul" pe fb nu este inchis.

Viorel spunea...

Nu mă încadrez în nici un subiect, totuși: Pentru cei agresivi din viața noastră de zi cu zi.
Ai intrat ziua sau noaptea peste om în casă pentru a fura amenințându-l cu moartea, ai tâlhărit pe stradă, ai atacat oameni pașnici și nevinovați, ai lovit, ucis că așa vrea mușchii tăi de șmecher, JUDECAT ÎN REGIM DE URGENȚĂ ȘI ÎN FUNCȚIE DE GRAVITATEA FAPTEI [24h, 48h, 72h, etc.) aplicarea celor mai severe pedepse / modificăm Codul Penal (toate cu pușcărie, nu la domiciliu, cu plata tuturor cheltuielilor de cazare, masa, tratament / la nevoie, dacă nu au bani, la decolmatat canalele de irigații (că și așa e secetă), în mină la muncă (,) ca pe vremea lui nea Nicu / concentrări cu salariu, decontăm cheltuielile, “la liberare / trecerea în rezervă” primesc diferența, dacă mai rămâne].
“Imagini spectaculoase: Membrii bandelor din El Salvador, dezbrăcați și umiliți, după un val de asasinate comandate din închisori.
Președintele din El Salvador, Nayib Bukele, a autorizat împușcarea de către poliție și armată a membrilor bandelor după un val de crime și violențe, cu peste 25 de asasinate pe zi, comandate din închisoare de către interlopi. Biroul de presă al președinției din El Salvador a făcut publice fotografii și înregistrări video spectaculoase cu măsurile luate împotriva acestora, în penitenciare”.
https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/imagini-spectaculoase-membrii-bandelor-din-el-salvador-dezbracati-si-umiliti-dupa-un-val-de-asasinate-comandate-din-inchisori-1298204

M spunea...

@Viorel

Chiar si in conditiile actuale avem zeci, sute de mijloace de a face curatenie. Problema e de vointa, atat politica cat mai ales sociala. Romania a limitat lupta cu infractionalitatea la "coruptie". Gresit! Astfel lupta justitiei a fost si este folosita cvasi-exclusiv la a scapa de inamicii politici. Asta a surpat ideea de lege si de justitie.

Cand TOTI actorii politici si sociali vor fi de acord ca incalcarea legii trebuie pedepsita atunci va fi ordine. Nu uitati ca in Romania sunt 1,5 milioane de dosare penale cu aproape 2 milioane de persoane implicate. Adica un sfert din populatia activa. Acestia voteaza! Momentan cu PNL (dupa cum s-a vazut).

Faptul ca poporul roman nu stie ce vrea e demonstrat de ambiguitatea impunerii legii: daca politistii nu intervin sunt lasi, corupti, incompetenti. Daca intervin sunt violenti, abuzivi si discretionari. Decideti-va in plm ce vreti! 😁😁😁

@avia

Nimeni normal la cap nu se poate uita la imaginile cu CTP-ul. Chiar nu vezi ca saracu e dus cu pluta?

Iti mai spun odata: Sibiul e un micut orasel de provincie. Sa te crezi buricul pamantului este exagerat (si enervant). Aceasta nevoie de a demonstra ca esti extraordinar arata un imens complex de inferioritate. Nu trebuie sa spui TU ca esti nemaipomenit, lasa pe altii sa descopere asta.

PS - din 50 de orase mari de pe glob analizate, Bucurestiul a fost declarat el mai bun oraș pentru munca de la distanță. Este urmat de Huston, Las Vegas si Atlanta. Eu sunt bucurestean, ar fi trebuit sa ma laud cu asta acum cateva zile cand a aparut. Nu, domnule, mie mi se pare normal sa avem succese, pentru ca nu sufar de lipsa de recunoastere!