Un produs Blogger.

luni, aprilie 27, 2020

Misterul convorbirii telefonice Trump-Iohannis,

65 comments
Misterul convorbirii 
telefonice Trump-Iohannis.

DT    -Hello... Klaus!
KWI  -Hello... mister Donald!
DT    -Il vreau în America pe 
         medicul ăla al vostru... Ureche.
KWI  -Imi pare rău, domnule președinte... daaaar, din ce imi spun mie colaboratorii, noi avem unul Cerceeeel, dar e străiiin.




65 de comentarii:

BONIFATIE spunea...


Am onoarea!
Sper că nu vom fi într-o ureche să renunțăm la d-l Cercel.
Totuși, la CV-ul d-lui doctor, „cancelarul” (era să scriu cancerul, bine că am autocorecție) nostru a avut o ieșire impardonabilă, ca să exprim eufemistic și să nu fiu mârlan.
Pe de altă parte se mai întâmplă ieșiri grețoase în mass-media când se combină profesionalismul cu politica, chiar fără intenție.
Văd că ați scris cu albastru. E cam albastră... situația.
La covind-19 nu sunt de folos nici sistemele americane HIMARS (M-142 High Mobility Artillery Rocket System) dar sunt bune la casa omului.
Vă rog să modificați programul ca să putem să scriem și noi în culori sau măcar cu scris italic, boldat.
Trec la a doua cafea.

Calinmihaib12 spunea...

""DISCUȚIA""..?!!= e o gluma..(..=SURPRISE!=pt."pt.ca "device-ului meu destept imi sugera "proasta") :=."buna"..!?

Calinmihaib12 spunea...

In SUA: LUPTA POLITICA între CONSERVATORI=REPUBLICANI si DEMOCRAȚI se duce ..IN PRINCIPAL: pe "tema" virusului corona.. ceea ce SUGEREAZA că "ceva.." = e PUTRED" in..LUME..!, pt. că : dacă ceea ce se întâmplă în lume e adevarat și:" mare atentie:NATURAL,FARA "INGERINȚA"..DELIBERATA a OMULUI..= ATUNCI NE ASTEAPTA vremuri..grele.!

M spunea...

😂

Calinmihaib12 spunea...

Dacă va mai uitați și pe la tv-urile prietene(cu sau fara ghilimele= după "afinitățile" fiecaru(e)ia): la TV: CGTN= CHINA, azi 27.04.a.c. pe la orele 15,... într-un reportaj: era o chinezoaica mascată si un student african NE-MASCAT, precum și un text in engleza care spunea că .." nici un student african din WUHAN nu are CORONAVIRUS.. !; cam CIUDATA (.=.nu si pt. mine..!) aceasta "PREFERINTA" SI "SELECTIVITATE" = de a "proteja" pe tinerii africani =a "dracusorului" de virus.. NATURAL..! CUM INCEARCA..UNII SA ..FIXEZE în.. mințile noastre (.. =NATURALETEA...!?), mai ales - în contextul în care CHINA = ARE MARI SI MULTIPLE INTERESE in..:AFRICA..!..;vorba cuiva - de la un post românesc de radio, cu o voce oarecum guturala:.."să te auzim..!

M spunea...

"Personalul medical, cel al serviciilor de securitate, angajaţii centrelor comerciale şi mulţi alţii - oricine munceşte mult ar trebui ca în viitor să aibă mai mulţi bani în buzunare. Este o chestiune de justiţie socială, dar, în perioade ca aceasta, acest lucru este necesar şi pentru a stimula consumul intern", a afirmat Sebastian Kurz cancelarul Austriei.

"La nivel naţional şi european, vom combate toate formele de evaziune fiscală şi toate practicile incorecte ale marilor companii, deoarece toată lumea trebuie să îşi achite contribuţiile în mod corect în perioade de acest fel"


Din păcate România este condusă de un partid antinațional care are toată puterea executivă.

Calinmihaib12 spunea...

M:..😂..,😪

avianyc spunea...

Sursele oficiale spun ca Trump l-a mai rugat pe Iohanis sa-i mijloceasca cumpararea serialului "Vulpita" produs de grupul INTACT pentru a fi difuzat in masa in USA.
Cererea se intemeiaza pe faptul că americanii au închiriat sateliți orbital ca sa poata urmări serialul la costuri exorbitante.
Raspunsul dnul Iohanis a fost tranșant. Cererea trebuie adresată sponsorilor pesedisti ai grupului Intact 🤣😂🤣😂

M spunea...

Bai avia ca de obicei ai dat-o in gard! 😁 Vulpita e de-a voastra, iubitoare de Johannis ca e la nivelul ei! V-am zis sa o puneti prim-ministru!!!! Aveati si voi pe cineva destept in guvernul ala!


"Îmi place că Iohannis este om simplu și vorbește corect. Vorbește rar și drăguț”, a zis Vulpița despre președintele României.


Chair nu ai inteles ca doar fraierii voteaza cu Johannis?!?!?

Calinmihaib12 spunea...

AVIA:... 😂😂😂😂..,dar,..o vorba din bătrâni,..purcica-i moartă..in coteț ..!

Leon spunea...

Iată ce spunea Adrian Streinu-Cercel în 2019 în epidemia de gripă:


”Problema este igiena personală. Apa și săpunul sunt sfinte. Trebuie să reluăm modalitatea în care ne spălăm pe mâini, de câte ori ne spălăm pe mâini, cum ducem mâna la nas și la gură, cum strănutăm. Nu strănutăm în mână, nu strănutăm sub formă de con. Astfel doar proiectăm particulele încărcate cu virus către partener", a spus într-o conferință de presă dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, în 2019.

„În acest context, e bine să purtăm și masca de protecție. Masca nu se poartă sub nas, pentru că o purtăm degeaba. La nivelul nasului există o încărcătură virală fantastic de mare. Prin nas în continuare veți da celor din jurul dvs și veți contamina suprafețe din jur. Dacă folosiți masca, acoperiți și nasul. Ca să puneți masca corect, are o bentiță mică, metalică. Aia se pune deasupra nasului și se mulează după conturul nasului, în așa fel încât să nu permită particulelor virale să părăsească zona respectivă. Nu o folosiți așa pentru că o folosiți degeaba", a mai spus medicul în ianuarie 2019.

„Nu uitați că trebuie să ne spălăm în nas. Când ne spălăm pe față, spălăm și interiorul nasului, pentru că îl decontaminăm. Tot ce învățam la grădiniță trebuie să punem în practică în mod real. Ai tușit în mânuță, poți să îi dai colegei dacă vrei să o saluți. Astea sunt lucrurile simple pe care trebuie să le punem în funcțiune", a adăugat Adrian Streinu-Cercel la începutul anului trecut, cu mult timp înainte să apară COVID-19"(dcnews)

M spunea...

Ura, victorie! Johannis a mai marit niste salarii!!!!!

"Personalul din sistemul sanitar care ocupă funcţiile de farmacist, biolog, biochimist, chimist, fizician şi psiholog (...) beneficiază, începând cu data de 1 iulie 2020, de salariile de bază prevăzute de lege pentru anul 2022"


Si repet pentru ca unii au memoria scurta: ma bucura ORICE MARIRE data ORICUI dar prea sunt unii cu tunurile pe noi si cu avantajele pe altii!

Leon spunea...

Te-ai dat de gol...Iohannistule..:))
Presedintele a promulgat proiectul de lege initiat de PSD&PRO, dupa 20 de zile de studiu la Cotroceni !
Bine ca n-au apucat sa-l conteste PNL-isti !

avianyc spunea...

De asemenea , tot sursele oficiale spun ca Trump l-a felicitat pe dl Iohan pentru faptul că după 30 de ani de democratie cu ”alternanta la guvernare” - vorba tatucului Ilici,încă mai avem ”industrie ” indigenă si ”tehnologie” să fabricam ”Izolete” si 500 000 masti /zi prin ROMARM , că restul pana la 1.500.000 /zi le face bietul privat.

@ Câlinmihaib @gmail.com
Adevarat graiti ........purcica-i moartă-n cotet ....numai că mai grohăe!
Mă intreb daca era stare de razboi ,tancuri ,tunuri ,proiectile ,munitii, etc pe unde le fabricam ............
Cu ”IZOLETA” inaugurata cu mare tam -tam am inteles ....dar cu restul .......

spiritul lui Haret spunea...

M toti este fraieri numai pesedistii este destepti.
Se mai zice ca actualul guvern se comporta si bine si gresit dar daca ar fi fost fosta guvernare era jale.
Avia@Nu-l baga in seama.E si el un biet subofiter si e bucuros nevoie mare ca are posibilitatea sa se dea la un ofiter superior .Sarmanul a uitat ca se uita cu ceva vreme la un ofiter superior cu binoclul intors.

Iulian Mareș spunea...

Dar el în coteț doarme...

Iulian Mareș spunea...

Numai cu farmacista sunt de acord! Până în 35 de ani! 👏👍😂

Calinmihaib12 spunea...

Acum câteva minute :azi 27.04.a.c.la B1 TV:emisiunea: "Bună,Romania!",apare un invitat= la telefon :dr. A.T.I. - Radu TINCU :"arunca" in "eter"..! o mica-mare "bombă":..cum că daca aplicăm la Romania mortalitatea de 5 % =MONDIALA = IN ACEST AN (200.000 MORTI prin corona v. ÷ 4.000.000 prin toate cauzele = 5% ..!),in Romania morții prin corona v. ar fi vreun milion:1.000.000..!= în perioada luată în calcul, cu cifre "reale" =din STATISTICA comunicată de statele lumii != în acest an =adică ian.-aprilie =prezent..! Problema e ca dr. TINCU : VOIT sau NU: GRESESTE.! = IN PLUS.!; el a dat 5 %= MORTALITATEA/LETALITATEA SIMPLA ! cifra care trebuia = Recalculata CA: MORTALITATE /LETALITSTE CORECTATA ..in functie de fiecare țară = în parte !! ; pt. Romania : morții prin Co-V. se raportează la nr.total de morți prin toate bolile,deci trebuie să cunoaștem cele 2 cifre ,ca să putem aprecia mortalitatea prin Co-V.2.(sau orice alta boala..). Se IMPUNE INTREBAREA: de ce un personaj PUBLIC = COMUNICATOR=? PUBLIC=? iese cu cifre VADIT INCORECTE..? Cauze posibile (dar NESCUZABILE =la un COMUNICATOR PUBLIC AUTORIZAT.!): 1.NEȘTIINȚĂ..?,2.BUNĂ- ȘTIINȚĂ =MANIPULAREA= si "sperierea" ..poporului ? ,3. Care este SCOPUL ACESTEI MANIPULARI GROSSIERE..?

BONIFATIE spunea...


URA!!!
Avem voie 3+3 ore în jurul blocului. Sper că nu ne trebuie și declarația cu C.I. în buzunarul de la trening (nemții nici nu au introdus obligativitatea cu declarația; bine, ei nu fac chermeze prin cimitire).
Referitor la postarea d-lui M...
Bine, este corect și stimulant, unii chiar merită, adică medicii,farmaciștii și cei care fac testele și analizele de laborator (cei din linia I) pentru că sunt în contact cu virușii d.p.d.v. profesional dar pe lângă ei, cum este obiceiul la români, au mai „lipit” și fizicienii (intră și profesorii de fizică?) și cei ologi cu psihicul (poate cu excepția psihologilor care fac de serviciu pe la ATI, UPU sau la casele de bătrâni).
Cred că mai îndreptățiți erau cei din linia a II-a care stau în stradă 24/24 de ore.

Leon spunea...

Imparatul nu l-a dorit Premier pe Dragnea, chiar mai mult, l-a trimis la ,,Beciul Domnesc,,..!

Huhu Rezea spunea...

Ba, pardon, avem 4+3 ore si obligativitatea declarației pe proppria răspundere,
Nu te plimbi fara rost prin oras, nici in intervalele orare 09-11: 19-22

M spunea...

@Leon

Cum o dau tot nemulțumesc pe cineva! 😁

@Mareș Iulian

Și eu!!! 👍

Leon spunea...

Adevar sau Minciuna :
https://m.jurnalul.antena3.ro/stiri/observator/convorbirea-trump-iohannis-nu-e-mentionata-pe-site-ul-casei-albe-843335.html

M spunea...

@Spiritul lui Haret

Unde dracu am zis eu că psdeii sunt plini de minte?

Spun numai că sunt mai deștepți decât pnl-iștii.

In rest, ești pe dinafară! Să mă risc? Ești pnlist?

Numai un prost at putea să jignească subofițerii!
Dar îi las să se apere singuri, deși nu cred că o să se coboare până la nivelul tău!

Rămâneți, tu, avia și cu Vulpița in admirație pentru Johannis. 😂😂😂 Coleg cu Vulpița, cu Dide, cu Ceaușescu... Selectă adunare!!!!!

Iulian Mareș spunea...

Din toate câte ceva!
Cam cum au procedat sârbii și Brucan cu 60000 morți în TM, în 88.…!

Calinmihaib12 spunea...

..vierul:grohaie,purcica: ..guiță ..!(avia: in Ardealul de centru,la sat: se spune:.. " ma intrec",adică, într-un fel: glumesc !

M spunea...

Am râs cu lacrimi!!!! A luat Banciu de la B1 amendă!! S-a plâns ca orice borfaș, zici că era Spartacus, idolul fetelor!😂😂😂

La un moment dat s-a scăpat că știe de ce a luat amendă dar apoi s-a redresat și a luat-o pe arătură!!! 😂😂😂

Uitați-vă pe B1!!!!😁😁😁

"Cum să mă oprească? Singura mea prezență în masină era suficientă! Cum să mă oprești, mă, pe mine, mă?!?"
"Ce, bă, eu sunt un coate goale?"

Mor de râs!!!🤣😁😅🤣

"Aveam cât de cât niște documente la mine...."

Săracu nu înțelege cum e cu achitatul in 15 zile.

Bravo agentului care nu a fost intimidat de Gură Mare!
Du-te mă în instanță și "dovedește-ți nevinovăția". Nu ziceai tu așa băi idiotule? Nu ziceai tu că nimeni nu are drepturi in fața legii?

Iulian Mareș spunea...

Erata: 89 in loc de 88! :))

Iulian Mareș spunea...

Masti din carpa poate face orice gospodina! principal este sa indeplineasca niste standarde de protectie si sa ai materialul necesar, pe langa tehnologia de "a coase" fara ac si ata!
De ce nu le avem? ,,,simplu: pentru ca ani de zile am mers pe mana globalistilor si in conceptul economic si industrial! Acum, platim tribut prostiei celor ca tine! Stii cat costa o masca FPP-2 la Bruxelles?
Sper ca dusul asta rece sa ne trezeasca si dupa inca 4 ani negri(se poate si mai repede) sa ne revenim si sa reconstruim ceea ce am stricat! Macar in parte!

Iulian Mareș spunea...

@M,
Vine si decontul pt importuri castigate de firme de cartier!

Iulian Mareș spunea...

Nebunia ia amploare si prin panouri publicitare:

https://www.facebook.com/eduard.barbu/posts/3180354541996274

Iulian Mareș spunea...

Primele masuri se implementeaza in Austria: marirea impozitelor pt multinationale si scaderea taxelor si impozitelor pt clasa de mijloc si patura cea mai saraca!

La noi? ...tot anticipate sau amanate? ...caci guvernul LUI nu face mare lucru in domeniul economic si financiar!

Iulian Mareș spunea...

@M,
nu a inteles! Poate doar, daca-i repeti de 100 de X...!

M spunea...

@BONIFATIE

Mă întreb dacă primesc sporul și ăia cu 7000 euro salariu?
Sau ăia care și-au dat demisia sau au cerut concedii de odihnă imediat ce au văzut că e nasol!

M spunea...

@Iulian Mareș

Visezi camarade! Prima lor grija a fost sa isi puna sefii de parchete si de instante! DAR CHIAR PRIMA LOR GRIJA!

Cred ca o sa faca ceva sondaje sa vada daca romanii mai sunt cu Arafat. In functie de asta o sa ingroape chestia sau o sa dea totul pe Arafat, Ciuma Rosie, m#ie, Dragnia...

Iulian Mareș spunea...

Interesul poartă fesul! 👍🤣😂

Iulian Mareș spunea...

M,
Crezi că #a....urolacul nostru înțelege ceva?

Iulian Mareș spunea...

Știrea este pe site-ul inkis abuziv, justițiarul ro

Leon spunea...

O intrebare pentru T3:
"În problema care au fost primii în Ardeal, legenda spune că atunci când a venit Attila cu voinicii lui au poposit pe malul Mureşului.
Văzând ei apa aşa de limpede şi clară au descălecat, s-au dezbrăcat de blănuri şi s-au îmbăiat cu toţii. Când au ieşit din apă nu tu cai, nu tu blănuri. Ei… care au fost atunci primii în Ardeal?"(gazeta de sud)

M spunea...

@tehnocrat

Cam ati inteles unde bateam eu. Totodata pot sa intreb cum naiba un brancardier are venituri lunare agale cu solda unui maior?

Sau mai intreb: de cei 2500 de lei se bucura si subofiterii-pompieri de la SMURD?

BONIFATIE spunea...


D-le HUHU! Am spus sport în jurul blocului, nu prin oraș. Corect cu orele, diferența fiind pentru dus gunoiul la ghena de lângă bloc.
Pensionarii din București, și nu numai, n-au înțeles nimic (unii) cu O.M 10 pentru că azi deja au luat-o cu frenezie, la grămadă, spre piețe. Un elefant, care dădea un interviu la tv, nici nu avea mască.
Gata, dau pe autostrăzi să vedem cum muncesc la A10, cu vizionare din dronă.

Iulian Mareș spunea...

Trebuia și pocnit, căci sigur a orăcăit idiotul ceva!
În instanță să demonstreze nevinovăția, demagogul spurcat!
A luat-o in muie, ipocritul drakului!
👍😂😀
👏👮

M spunea...

"Domnul" Banciu daca l-ati uitat va amintesc eu ce zicea: Am înțeles că totuși militarii, și polițiștii, și jandarmii, în general cei care lucrează în aparatul ăsta fost milițienesco-securist, rămân cu pensiile. Magistrații, nu. E o problemă aici, e o problemă și de constituționalitate, și de etică.

Până la urmă, ce a făcut armata în ultimii 30 de ani pentru România?


Deci acest "domn" a iesit (zice el) la ora 23:50 din emisiune si a fost surprins la 23:55 in masina in Ilfov (ca el e Speedy Gonzales, dar ma rog, asta era ca sa justifice de ce nu avea declaratie si pe ziua abia inceputa - se accepta).

Dar nu avea nici adeverinta de la angajator nici legitimatie pentru ca, vorba lui: "Ce, bă, eu sunt un coate goale? Cum să mă oprești, mă, pe mine, mă?!?" Cica nu trebuie sa aiba legitimatie ci politistii sa se uite la emisiunea lui si sa il recunoasca iar daca politistul nu l-a recunoscut inseamna ca "e un taran".

Initial intentia era sa ii dea 2000 de lei dar politistul constatand probabil ca nu se indeplinea conditia de ocrotire a relaţiilor sociale şi de formare a unui spirit de responsabilitate a ridicat cuantumul amenzii.


Aseara la BBC aratau imagini dintr-o mica cafenea suedeza. Au intrat doi politisti, s-au uitat la aia de beau cafea, au chemat patronul si i-au zis ca nu se respecta distanta de 2m, i-au dat o hartie si i-au inchis afacerea. Suedezii au luat ultima gura din cafea, au salutat politistii si au iesit iar patronul a intors placuta de pe usa din "oppen" in "morkt".

Nu te tavalesti ca un rrom pe jos, nu iti pui fustele in cap ca Banciu, nu te duci cu ruleta sa masori distanta! Esti demn, recunosti vina daca o ai daca nu te duci in instanta! Cum e vorba aia? "Nu te tiganesti"
RRomania..... de unde naiba e Banciu asta? De prin Teleorman?

avianyc spunea...

@ Leon
Mărturiile din arhive sunt dovezi indubitabile că hotii au fost iscoadele domnilor Tarii Românești .
Asa ca Attila este îndreptățit să ceară despăgubiri la CEDO .

Neacsu spunea...

https://www.facebook.com/pu.fu.98/videos/1380655255475979/

Gigi spunea...

Agentul respectiv ar merita o primă.Da,o primă.Amintiți-vă ce a zis acest guuruliv de armată,în general de SNAOPSN,de pensii,salarii etc.
Când am spus că agentul merită premiat m-am referit la faptul că omul si–a făcut datoria,nu la altceva. Bravo!

Fost parasutist spunea...

Cum venea Arpad calare,
Intalni Somesu-n cale,
Oparit fiind de zoaie,
A intrat sa fac-o baie.
Intorcandu-se la mal,
Nu tu haine, nu tu cal...

Cine-a fost primu-n Ardeal?

BONIFATIE spunea...



D-le AVIA!
Eu, comparativ cu alții, vă respect dar lăsați-o mai încet cu despăgubirile glumețe pentru că Attila a venit ca un tâlhar ce era, călare pe cal, adică nu ca prieten sau ca un turist care murea de sete, cum spune cronica de la Viena:
„Attila, mergând calare,
Cu gânduri cuceritoare,
Întâlni o apa mare..
Opărit la c...” etc.
Și dacă un hoț a fost primul în Ardeal, credeți că un TÂLHAR era mai îndrituit să facă pe moralistul (apropo și de tâlharii moderni).
Sau cum spuneau doi infractori (era să spun „penali”): „noi escrocii, în mod cinstit, trebuie să fim corecți între noi”.

Viorel spunea...

Domnule tehnocrat, preoții, episcopii, arhiepiscopii, sub comanda P.F. Mitropolit Daniel, călugării (nu prin munca lor fizică, nici cu bani din propriul buzunar / fiecare cum s-a putut descurca: donații enoriași, sponsorizări, contribuții de la stat) au construit biserici (peste 18.000 aparținând Bisericii Ortodoxe Române), mănăstiri, Catedrala Mântuirii Neamului. Bravo lor, băieți deștepți.
Politicienii care au avut și au în mână visteria țării, banii poporului român, ce au construit pentru a avea un popor sănătos fizic și mintal, un învățământ de calitate, un trai mai bun pentru toată lumea nu numai pentru ei sau anumite categorii sociale (aplicarea discriminatorie a Legii nr. 153/2017 Salarizarea personalului plătit din fonduri publice, anticipate pentru unele categorii și nu etapizată cum prevedea forma inițială, armata fiind pe ultimul loc la fel ca și poziția ministrului în cadrul guvernului care tace și nu spune nimic, nu are nici 10% calitatea, onoarea, demnitatea sau cuvântul de militar, habar nu are ce vrea de la ministerul pe care îl conduce). Ar fi fost bine dacă aveam în primul rând salarii și pensii decente pentru a putea trăi în condiții normale de viață pentru a nu ne îmbolnăvi datorită traiului mizerabil de zi cu zi, ar fi fost bune și spitalele (dar când trăiești bine, nu te îmbolnăvești și nu ai nevoie de ele) în cazul nostru actual în număr cât mai mare, mai multe școli, licee, facultăți, cu dotările necesare și personalul încadrat 100% și bine pregătit atât în sănătate cât și în învățământ. Dar cine să le construiască domnule tehnocrat ? Tovarășul Nicolae Ceaușescu ? El a construit în 25 de ani o țară (economie) pe care politicienii au vândut-o în 25 de zile, la ce să ne mai așteptăm de la ei. Și-au donat cumva salariile / indemnizațiile pe 1-2-3 luni pentru achiziționare echipamente medicale și nu știm noi ? Sunteți creștin sau ateu (nu vă întreb cu răutate) ci din dorința de a ști dacă ați fost botezat la naștere, v-ați cununat în biserică atunci când v-ați căsătorit și dacă vreți să fiți îngropat creștinește cu preot sau incinerat.

Iulian Mareș spunea...

Și când te gândești că nu au trecut mai mult de 10 zile și românii se îmbolnăvesc pe capete in fermele de sparanghel!
Atunci, cel mai antiroman și neam prost de aici dădea cu râtul în troacă! Îmi pare rău pt Velea, însă el, MT, Orban și Iohanis vor răspunde din greu pt măgăria făcută, că sclavi ai globalismului și frumoasei Merkel!
"Nu știm nimic, au fugit pe câmpuri ..."
Am mai spus: înainte de decolare Cdt aeronavei introduce planul de zbor într-un sistem informatic; planul poate fi rejectat de la SURVOL (de către țările survolate) sau țară unde aterizează! Să calculăm: aproximativ 2h zborul + 3 h depunere plan = 5 h la dispoziția ROMATSA/MT! Ia zii aviator/jurist/economist/finanțist și critic literar, știu cum se numește sistemul informatic?

*ROU nu a fost luată prin surprindere cu a existat un plan diabolic, în secret, criminal fata de niște oameni săraci și mulți fara carte! Dar români!
Cum vor pleda la proces, căci sunt deja decese și se pune problema asistentei medicale, de către ROU!

M spunea...

@Gigi

Așa e! Au mai fost "personalități" amendate dar puțini au un caracter atât de josnic ca acest amărât.

Aseară se plângea că a luat zeci de amenzi și de la CNA, și de la Combaterea Discriminării și că, în general, toată lumea are ceva cu el care nu a greșit absolut niciodată. În plus, deși le-a contestat pe toate a și pierdut majoritatea proceselor trăgând deci concluzia că și judecătorii au ceva cu el!

Iulian Mareș spunea...

Domnilor,....
Veți auzi și citi ce nici nu v-ați inkipuit!
Jurnaliștii au întrebat la Ministerul francez al învățământului dacă au făcut experiment pe copii, deskizand școlile într-o regiune, că așa a zis Iohanis?
-Fals, noi nu facem experiențe pe copii! > Iohanu minte!

Ziarele internaționale au luat în vizor guvernul Or-Ban pt corupția la akizitii cu materiale de protecție pandemice!
***Nu pot sa cred așa ceva! Grindeanu sa le inkida site-urile!

Iulian Mareș spunea...

A mai fost inkis un site, la solicitarea GCS/MAI: http://ortodoxinfo.ro!
Avocatul poporului intervine si solicita explicatii GCS!

Iulian Mareș spunea...

De asemenea, GCS a solicitat ministrului Afacerilor Interne blocarea totală a accesului la conținutul site-ului breackingnews.xyz.

Solicitarea a fost întemeiată pe faptul că portalul web a publicat în mod constant informații false, „cu scopul evident de a dezinforma și a induce panica”, transmite GCS pe 25 martie.

Site-ul breackingnews.xyz a fost generat pe o platformă din afara României și nu are reprezentanți care să poată fi contactați, transmite GCS.


Nu este primul site închis de guvern. Pe 18 martie, ministrul de Interne Marcel Vela i-a cerut ANCOM să dezactiveze site-ul stiridemoment.ro pentru transmiterea de știri false, cum a fost și cea privind catastrofica închidere a supermarketurilor în urma decretării stării de urgență.

Propunerea ministrului Vela s-a bazat pe un articol din decretul prezidențial prin care se instituie starea de urgență.

Iulian Mareș spunea...

Sindicatul Europol face acuzaţii grave la adresa modului în care Ministrul de Interne a gestionat informaţiile privind cazurile de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul poliţiştilor şi solicită asigurarea unui spor de risc pentru cadrele aflate în prima linie a luptei cu noul coronavirus. ”Ministerul Afacerilor Interne a ţinut ascuns numărul de angajaţi care sunt infectaţi cu noul coronavirus, deşi majoritatea dintre poliţişti au fost în linia întâi, iar riscul de infectare era iminent”, au transmis sindicaliştii.

Sindicatul a transmis, marţi seară, că 264 de angajaţi ai Ministerului de Interne au fost confirmaţi cu coronavirus, 161 dintre aceştia fiind internaţi în spital. ”Ministerul Afacerilor Interne a ţinut ascuns numărul de angajaţi care sunt infectaţi cu noul coronavirus, deşi majoritatea dintre poliţişti au fost în linia întâi, iar riscul de infectare era iminent”, au transmis sindicaliştii. Aceştia consideră că, la fel ca personalul medical, poliţiştii ar trebui să primească spor de risc.

Este obligatoriu sa primeasca o compensatie, atat ei cat si colegii din MApN, care au participat direct!

Iulian Mareș spunea...

Nu se cunoaște autorul … Parodie după „Acuarela” lui Ion Minulescu

„SIC TRANSIT GLORIA MUNDI…”

În metropola din care, am plecat pe-a vieții cale,

Cetățenii pe trotuare merg încet, pășind agale.

La costum şi la cravată, îmbrăcați de sărbătoare,

Trecătorii, cu mirare, se întreabă: „Cine-s oare?”

Este floarea cea vestită, toți cu câte-o facultate,

Adunând de-atunci încoace șaptezeci de ani etate.

Hotărâți sa se-întâlnească, cam în fiecare an,

Până când n-o mai rămâne decât unul… în final.

Am venit din toată țara, unii chiar din larga lume,

La-ntâlnirea cu colegii, să ne ținem iar de glume!

Am fost prieteni buni la școală, şi-așa am rămas mereu,

Dorul de-a-i vedea la față ne apasă tot mai greu.

Pupături, strângeri de mână, glume, vorbe amicale,

Amintiri din tinerețe, când nu prea aveam parale,

Dar aveam o calitate: eram veseli, geniali,

Hotărâți şi noi s-ajungem… ingineri sau… generali…

Ne uităm unii la alții, ne-ntrebăm chiar cu mirare:

Cum a fost, măicuță, oare, o atare transformare?

Am plecat cu toți-n viață, tineri, veseli şi frumoși

Şi ne-ntoarcem în postură … cu par alb sau chelioși.

După ani de trudă multă, am ajuns cum ne e scris,

Să acumulăm, firește, bogății de nedescris:

Pe la tâmple-avem argintul, aurul pus de dentist,

Plumb atârnă la picioare, pietre scumpe-n colecist…

La Snagov nu avem vile, nu avem nici șase case,

N-am făcut nimic pe pile, precum alții fără oase,

N-am avut şi n-avem firme, intrate în insolvență,

N-am intrat la pușcărie… niciunul din intendență!

Însă mergem înainte, nu ne dăm deloc bătuți,

Căci avem umor şi farmec, chiar şi oarece bănuți.

Şi acum, la vârsta-aceasta, ne mai ținem de femei,

…Să ne-ajute-a trece strada sau să nu cădem pe-alei…

Iulian Mareș spunea...

HARCOV, dragostea mea!

"Proiectul de lege referitor la Autonomia Ținutului Secuiesc a fost adoptat tacit de Camera Deputaților pe 23 aprilie. În aceste condiții, Ținutul Secuiesc va avea președinte, iat limbile maghiară și română devin limbi oficiale. Proiectul va fi înaintat Senatului, ca for decizional în acest caz.

Guvernul nu susține adoptarea măsurii legislative. De asemenea, a primit avize negative de la Consiliul Economic și Social (CES) și de la Consiliul Legislativ. Comisiile de specialitate din Camera Deputaților s-au exprimat împotriva adoptării.

Deputații Comisiei de Administrație semnalează că proiectul nu ține seama de dispozițiile din chiar debutul Legii fundamentale a statului, potrivit cărora "România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil ".

"Statul unitar constituie o singură formațiune statală, este el însuși, și numai el, subiect de drept internațional, presupune o unică ordine juridică bazată pe o singură Constituție și un singur sistem de organizare prin care se exercită cele trei puteri fundamentale - legislativă, executivă şi judecătorească, populația sa având o singură cetățenie. Legiuitorul constituant a stabilit că România este nu doar un stat unitar, ci și indivizibil, în sensul că el nu poate fi segmentat, nu poate face obiectul unei divizări, totale sau parțiale, cu regimuri juridice diferite", arată raportul de respingere al Comisiei.

Termenul până la care trebuia dezbătută și votată inițiativa, 25 martie, a trecut, iar parlamentarii au constatat adoptarea tacită în plenul de pe 23 aprilie.

Inițiatori sunt deputații UDMR Zsolt-Istvan Biro şi József-György Kulcsar-Terza.

Ce prevede proiectul Autonomiei Ținutului Secuiesc?

Conform actului normativ, statutul de regiune autonomă a Ţinutului Secuiesc poate fi desfiinţat numai printr-un referendum organizat în Ţinutul Secuiesc.

„Statutul de Autonomie al Ţinutului Secuiesc, adoptat prin lege, se aprobă prin referendum de către cetăţenii Ţinutului Secuiesc", arată proiectul de lege.

Iniţiatorii spun că înfiinţarea regiunii autonome este o expresie a identităţii istorice a zonei şi va asigura egalitatea de şanse a cetăţenilor şi protecţia identităţii naţionale maghiare.

„Ordinea administrativă a Ţinutului Secuiesc se bazează pe condiţiile geografice, economice, sociale şi culturale, pe dezideratul istoric al populaţiei acestuia privind asigurarea autonomiei. Aspiraţia locuitorii regiunii la autonomie are ca obiectiv participarea democratică a cetăţenilor la viaţa societăţii, la dezvoltarea economico-socială, la sprijinirea şi ocrotirea realizării intereselor teritoriale", potrivit iniţiativei legislative a celor doi deputaţi UDMR.

Aceştia susţin că autonomia comunităţii este dreptul şi capacitatea efectivă a colectivităţii majoritare autohtonă a ţinutului istoric de a dispune de prerogativele de autoadministrare şi de unele prerogative de ordin statal, în scopul preluării sub propria ei responsabilitate şi în interesul întregii colectivităţi, o parte importantă a problemelor de interes public, în conformitate cu principiul subsidiarităţii.
Ţinutul Secuiesc devine o regiune autonomă cu personalitate juridică în cadrul României

„Competenţele regiunii sunt stabilite prin prezentul statut al regiunii, de lege, sau de dreptul internaţional. Competenţele specifice ale regiunii nu pot fi puse în discuţie sau limitate decât prin lege sau aplicând dreptul internaţional. Regiunea are dreptul de decizie şi de gestionare în domeniile care aparţin competenţelor sale specifice. Acest drept include adoptarea şi exercitarea unei politici proprii regiunii. În limitele legii, este de dorit transferarea în competenţa regiunii şi a unor sarcini care aparţin unor competenţe naţionale. Regiunea trebuie să dispună de mijloacele necesare realizării acestui scop", conform proiectului de lege.

Iniţiatorii specifică faptul că autonomia regiunii Ţinutului Secuiesc nu afectează integritatea teritorială şi suveranitatea statului român."

M spunea...

Francezii au deschis facilitati pentru copiii cel,or din linia intai: personal medical si ordine publica - in principal. Au calculat ca nu sunt atat de multi si ca se poate pastra distanta dar si un ajutor pentru cei care sunt ACUM la munca!

Ce dracu fac copiii unei familii de medici? Sau politisti? Acum cu scolile, gradinitle, cresele inchise?

IN REST: PUSCARIE PENTRU JOHANNIS PE "FAKE NEWS"!!!!
😁😁😁😁😁

Ete, na! A furat el case cu acte false si i s-au musamalizat dosarele penale!!!!

BONIFATIE spunea...


Trist, dacă-i așa. Până și trădarea a trecut pe planul doi. Pe locul I este politica.
Cine deține majoritatea și „tace” în CD?!

BONIFATIE spunea...

Potrivit unei postări publicate pe pagina persoanlă de facebook, Robert Cazanciuc anunță reunirea de urgență a senatului la ora 14.00.
Acesta ar urma să respingă legea privind autonomia Ținutului Secuiesc.
„Astăzi, de la ora 14.00, am convocat plenul Senatului cu un singur punct pe ordinea de zi. Senatorii PSD vor vota ÎMPOTRIVA proiectului de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc!”, a scris Robert Cazanciuc.
Sursa. CAPITAL.RO

BONIFATIE spunea...


D-le HUHU, faceți un articol separat pentru a nu fi pe lângă subiect.
Bine, nu va trece proiectul de SENAT, încalcă și Constituția, a ieșit și Ciolacu cu sabia, dar cât de idiot poți fi ca să dai apă la moară adversarilor.
Trebuie abrogată prevederea aprobării tacite. Este un instrument pentru leneși.
Unii fac pe proștii. PSD-ul a convocat SENATUL.
KWI l-a citat, în lipsă, pe CVT.
Cum să nu ști de toate proiectele de lege de la camera la care ești parlamentar.
Cred că mai multe știm noi pe aici decât unii șparlamentari.
Cam mare brambureala politică. Covid-19 trece, pas cu pas, pe planul 2.

Leon spunea...

Daca Iohannis a inceput sa atace zilnic PSD pe teme inventate in labotatorul din Cotroceni, inseamna ca am scapat de Covid 19..??
Poate scaderea in sondaje a PNL&Iohannis sa fie un motiv ?

Iulian Mareș spunea...

Posibil și asta, dar mai degrabă apropierea de "Sala pașilor pierduți" îi provoacă și lui și Or_Banului angoase și ieșiri populiste stupide!
Un ungur și un sas tipa că se dezmembrează țara! Incredibil ce patriotarzi....

Leon spunea...

Iulica, cred c-ai gresit o litera, .." in Sala Sasilor.."

M spunea...

@Iuian Mares

Europol? 😂😂😂 Cine dracu ii asculta pe astia? Am scris si eu ca poate ar trebui un spor de risc pentru politisti, jandarmi, pompieri, militari dar apoi ma gandesc de exemplu (am fost azi la magazin) biata casierita care vede zilnic sute sau mii de clienti?

Eu mereu am sa critic sindicatele care isi pierd busola.

Uite sa iti dau camarade un indiciu:
- politistii conducatori de sindicate sunt suspendati din functie,
- modificarile la L360 permite ca pe perioada starii de urgenta politistii suspendati sa fie chemati la munca,
- sefii sindicatului Europol au fost chemati sa mai si munceasca nu numai sa dea din gura.

CLAR?! 😂😂😂😂

PS - sindicalistii din politie, mai ales agentii, sunt "in razboi" cu politistii din structurile neoperative. Lozinca: "ia uitati cati sunt la birou daca nu ar fi acolo am avea oameni in strada". Ei uita sa spuna ca sefii sindicatelor sunt suspendati si ca si prezenta lor in strada ar aduce un beneficiu de siguranta!