Un produs Blogger.

miercuri, aprilie 22, 2020

Mircea Badea a înfruntat politica redacțională a A3 în scandalul înscenat pentru sperierea vârstnicilor

42 comments
In cursul zilei de ieri, stiristele de la Antena 3 s-au inrolat în corul mass media care glorifica intervenția președintelui Iohannis în liniștirea bătrânilor speriați de amenințarea pusă în gura profesorului Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Balș, cum că vor fi mutați cu forța de la domiciliu și carantinați înstituționalizat în spații decise de stat.
Antena 3 avea suficiente materiale prin care ar fi putut demonta din fașă diversiunea preluată de Iohannis dar, se pare.... că,  de la o vreme, acest post și-a modificat politica redacțională. Nu e el singura televiziune din România parteneră a CNN?
S-a încercat ceva pe la prânz, dar.... invitații online Teodorovici și Tăriceanu erau complet nedocumentați, subliniind totuși că ei l-au auzit pe ministrul Tătaru spunând asemenea enormități. Așa s-a ajuns ca, pe la orele serii,  Radu Tudor să iasă elegant din încurcătură, anunțând câ subiectul nu merită atenția, fiind vorba de un document mai vechi. 
Credeam că Mihai Gâdea va încerca să pună lucrurile la punct, mai ales că l-a avut invitat pe ministrul Tătaru. Gâdea s-a limitat să obțină garanții de la Tătaru că bătrânii nu vor fi carantinați forțat, nedepunând niciun efort pentru a lua apărarea profesorului Streinu Cercel. 
A venit ora de intrare în emisiune a lui Mircea Badea, care l-a anunțat pe șeful său că.... cu riscul de a fi pentru ultimă oară realizator al emisiunii "In gura presei",  va abandona subiectele de can-can, cu care își obișnuise telespectatorii după alegerile prezidențiale, și se va ocupa de demontarea fake-news-urilor lansate de propaganda iohannistă despre Streinu Cercel.






Conform vedetei de la Antena 3 totul nu este decât o mare diversiune coaptă în laboratoarele de la Cotrocenu, cu acceptul preşedintelui României, Klaus Iohannis.
„Vă arăt pas cu pas toată diversiunea la care mulți români au pus botul. A avut trei scopuri: glorificarea lui Werner, mazilirea lui Streinu Cercel și un experiment sociologic.
Asta pentru că oamenii nu pot citi decât titluri. S-a făcut și un studiu la nivel mondial care arăta că majoritatea oamenilor citesc doar titlul, nici nu mai intră pe articol.

Auzisem eu ceva ieri de documentul cu bătrânii de 65 de ani. Și azi m-am uitat la tv că se certa Stamule cu Teodorovici și, la un moment dat zice Stamule că documentul e din februarie.
Și Werner iese pe 21 aprilie, ca un erou, zicând: bătrâni, vă apăr eu de doctorul cel rău. Am citit tot felul de titluri, am citit și documentul. O să vi-l prezint și vouă.
Titlurile din presă sunt fake-uri, 100% minciuni. Astea au fost peste tot. Uriașul aparat de propagandă securistoido-prezidențial a propagat acest fake-news ca să stârnească panică asupra populației României”, a spus Mircea Badea la emisiunea „În Gura Presei”.

42 de comentarii:

Mihai spunea...

De când un președinte care a ieșit sa liniștească pensionarii speriați si panicati dupa ce tot fb si alte mijloace de comunicare au bubuit de înjurături și apostrafari la adresa celor care au inițiat si lansat "Vacanța Mare" poate fi numit "manipulator" mai ales ca era obligat sa faca in motivatie referire la acel document fara a învinui cu nume si prenume pe cineva?
Dar oare un oficial ,specialist în domeniu,care lansează astfel de prezumtii poate fi acuzat de zadarnicirea tratării bolilor?
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/streinu-cercel-coronavirusul-de-10-ori-mai-slab-decat-virusul-gripal-trebuie-sa-ne-spalam-cu-apa-si-sapun-pe-maini-1267382

gheo spunea...

Din pacate, exista extraordinar de multi conationali care inca nu au aflat sau nu vor sa stie ca mass-media este pionul principal al "monstruoasei masinarii a manipularii si dezinformarii" care desi ii si alarmeaza si dezinformeaza, tot nu are efect. Confucius ne-a lasat un celebru proverb, nu o sa-l redau exact dar acesta spune ca, "asculta-i pè toti ce au de spus dar, fi destul de intelept sa faci diferenta dintre minciuna si adevar", ce folos ca un intelept de acum circa 2500 de ani, era mai intelept decat multi altii dupa ... 2500 de ani, daca dupa acesti 2500 de ani nu am invatat nimic iar minciuna a devenit "mai adevarata decat adevarul" spusa cu nonsalanta de oameni platiti sa o spuna pe bani multi si murdari.

Calinmihaib12 spunea...

.."Atitudinea".. lui Badea : NU VINE "IN CONTRADICTIE" CU....POLITICA POSTULUI..respectiv....!...

Leon spunea...

In cele 24 de minute, Mircea Badea a aratat adevarul privind documentul de lucru gandit de Institutul Matei Bals inca din luna februarie a.c., document care a si fost aplicat in proportie de 90% de catre Presedinte si Grupul de lucru.
Ati remarcat ca in februarie se propunea sa ai asupra ta o ADEVERINTA, cand parasesti locuinta, iar Declaratia pe propria raspundere a aparut ulterior ?
PS. Am remarcat si eu ca pe acest blog avem destui colegi(superficiali), care citesc NUMAI titlul linkurilor, si apoi comenteaza pe langa subiect.
Ceva mai multa responsabilitate ne-ar prinde bine, doar suntem militari, ce naiba..??

Huhu Rezea spunea...

Măi, desteptule, poți tu să numești o măsură aberantă propusă de Institutul Matei Balș? Chiar atât de îndărătnic esti , că nu depui efortul de a înțelege un inscris, dar iei de bun ce scriu cei care il proslavesc pe Ioha?
Documentul în sine nu a panicat lumea timp de 2 luni. Abia când propaganda a pus titluri si subtitluri alarmiste, neconcordante cu continutul documentului, spaima s-a generalizat în două zile.
Toți cei care au băgat spaima în bătrâni, pentru a-l transforma pe Ioha în salvatorul lor, trebuie cercetați pentru săvârșirea infrațiunii reglementate de art. 404 din noul cod penal:

Art. 404. - Jurisprudență, Reviste (2), Doctrină (4)
Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Mihai spunea...

Ma simt flatant de onoarea ce mi-ati facut-o ! "Mai desteptule "😂😂😂😂😂😂🙋‍♂️
Sa mai zică " miticii" ceva ......

Huhu Rezea spunea...

Miticii cântă:
Treceți batalioane române Carpații!

Mihai spunea...

@ Leon

Un program prost si ineficient.
Si daca s-a mai si aplicat 90% este si mai grav si vizibil irațional si ineficient.
Daca ar fi copiat modelul nemțesc sau ceh din prima azi eram azi in cu totul alta faza a eliberarii mosilor din domiciliul forțat.
Aproape sau chiar nimeni nu a facut asa ceva.
Noroc ca i-au făcut vânt lui Costache și a venit acest Tătaru care si-a riscat sanatatea si a tratat fiecare situatie prin implicare directă la fata locului ,nescarpinand intre coarne managerii indiferent de culoare politică au fost, reușind să reducă efectul catastrofei ce se prevedea in urma aplicării a 90% din acele masuri.
Bravo lui ,merita toata aprecierea ,stima si sustinerea.Bravo medicului Nu sta si altora care s-au implicat direct la capul pacientului.
Era cat pe aci ,daca nu intervenea hotarat presedintele ,sa puna si Tataru botul la un plan absurd ,la fel cum aerianul Costache a pus botul la planul cu testarea întregii populații a Bucureștiului.

Mihai spunea...

La fel cântăm noi ,numai ca in sens invers ,de la Nord spre Sud 😂🙋‍♂️

M spunea...

Sondaj "increderea in personalitati" de acum o saptamana:

Arafat, Johannis, Vela, Tătaru, Străinu-Cercel

Locurile Vela si Străinu-Cercel si-au luat-o imediat de la aparatul de propaganda. De Arafat mai e nevoie dar prevad un dosar DNA iar Tătaru.... mai vedem!

Johannis august, anul trecut:
"Incercarea de a infrange vointa oamenilor printr-o reactie violenta a fortelor de ordine este o solutie condamnabila."

Anul asta:
"Condamn vehement violențe de stradă, felicit poliția pentru intervenția fermă."

Iar acum politia chiar l-a impuscat pe unul mortal!!!!

Chiar nu vedeti ca Johannis NU STIE CE VORBESTE? Pana acum credeam ca ii scrie discursul Puscalau Ayahuasca si d-aia o ia prin balarii!!!

Apropo, cica ar fi fost pe la Cotroceni Denise Rifai.... se pregateste de purtator de cuvant?

Huhu Rezea spunea...

Când eu îți spun că nu gândești ci doar mimezi, te superi.
Asa sunteti voi, niște minți încete.
Tătaru este un medic chirurg care știe să asculte de specialiștii în boli contagioase. Este mai mult decât un propagandist voluntar, cum esti tu!

Huhu Rezea spunea...

Crezi că avea aceleași vorbe dacă era un guvern social-democrat?
Oricum, după încetarea stării de urgență, Guvernul Orban va fi demis prin moțiune de Cenzură.

Leon spunea...

@T3, se vede ca nu prea deschizi linkurile postate de mine..!
Tocmai ca Nelu Tataru "a pus botul" acum cateva zile la Realitatea plus !
Reiau linkul si urmareste la final videoclipul:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.stiripesurse.ro/amp.php%3Farticle_id%3D1455245&ved=2ahUKEwiznfu60_noAhXb8qYKHR2ACSoQFjAAegQIBBAB&usg=AOvVaw28-mqhrZ5FoTl4uiJO4fLo&ampcf=1

Iulian Mareș spunea...

M,
cata inconsecventa poate afisa acest om, este cu mult peste "democratul" Basescu de azi!
Omul asta este o contradictie in viata, este o butaforie! Se foloseste de oricine si apoi il mazileste...
Mai acum ceva creme si un mancurt il lustruia pe doctorul de la Polisano, azi il desfide!
Tantalaii nu au inteles nici acum de ce trebuie facuta testarea in masa! Nici nu o sa inteleaga! bine ca sunt 2%! Cand Firea voia sa testeze bucurestenii (toti) o facea pe banii primariilor nu de la buget, insa forta exemplului i-a speriat pe idiotii de pnl-isti!
Deja Orban este la gunoi, numai virusul il tine in viata!

Iulian Mareș spunea...

Arafat aduce medicii si pe viitorii medici, actualii studenti, cu picioarele pe pamant!

"Șeful DSU, Raed Arafat, le-a dat studenților la medicină, cărora le e frică să se întoarcă în spitale după data de 15 mai, un răspuns memorabil.

Raed Arafat a primit o întrebare din partea unui telespectator, care se referea la faptul că studenților de la Medicină le este frică să se întoarcă în spitale după data de 15 mai, pentru că spitalele pot fi evident și focare de COVID-19.

Răspunsul medicului nu a ezitat să apară și a fost unul cât se poate de ferm: "Dacă studenților de la medicină le e frică să se întoarcă în spitalele cu COVID, poate că trebuie să se gândească dacă au ales meseria corectă pentru ei. Îmi pare rău, dar ăsta e răspunsul meu".

În viitor, toate spitalele se vor lupta cu COVID-19

Ba mai mult, Raed Arafat a adăugat că "în viitor nu vom mai avea spital care e liber de COVID și spital plin de COVID. Toate spitalele, unitățile de primiri urgențe trebuie să aibă segmente care sunt destinate pacienților suspectați, infectați și pacienților care nu au această problemă, dar toate spitalele s-ar putea să se confrunte, fiecare om, fiecare medic este posibil să se confrunte cu pacienți COVID pozitiv, știind sau neștiind acest lucru.

Deci părerea mea e că cei cărora le e frică de această boală, au o problemă mare, mai ales dacă sunt studenți la medicină. Așa cum militarii intră în Armată și când e război, e război, așa e în medicină... când e pandemie, e pandemie! Te duci și te lupți ca medic cu această problemă. Noi, medicii, suntem militarii acestui tip de război care este pandemia și trebuie să fim în linia de front", a completat el."

Mihai spunea...

Domnul ministru Ioan Marcel Vela si-a rezervat timp si a avut amabilitatea sa raspunda după cum a promis intrebarilor adresate pe pagina de fb.

https://www.facebook.com/vela.marcel/videos/610520209538972/

M spunea...

Încerc să mă abțin să scriu că Johannis e dus cu capul.

Înțeleg lupta politică. Chiar și esența gândirii sintetizată in m#ie să zicem că poate fi înțeleasă!

Dar repet, SNAOPSN nu este jucăria politicienilor, nu contează cum îi cheamă! Și PSD a avut asemenea derapaje dar la nivelul dus de acest falsificator nu s-a ajuns niciodată!

Huhu Rezea spunea...

Păi... da, că de pe ecran l-a scos Ioha, când a văzut că Vela crește în sondaje.

Leon spunea...

O analiza pe intelesul tuturor:
https://m.jurnalul.antena3.ro/stiri/politica/marea-diversiune-inumanul-cercel-si-presedintele-salvator-842828.html

Mihai spunea...

Mai bine ati face un topic din link fiindca raspunsurile lamuresc framantarile multor cititori ai blogului.
In privinta ”Akord”-ului (nu cel de la Brasov) chiar domnia voastra a elogiat interventia promta apresedintelui in caz.
Sper ca ati luat la cunostiinta cu incântare si stupefactie despre adevarata diasporă romanească ,bine crescuta si educată in spiritul promovarii intereselor nationale, obligata sa paraseasca scena cu datoria de a face cinste si cunoscute pe alte meleaguri institutiilor in care s-au pregatit si activat lasand locul liber incapabilelor sinecuri politice si gramezilor de slab pregatiti ,inclusiv cu grade ,din institutiile statului,un exemplu in acest sens fiind inclusiv si comentatorii de pe aici care se gasesc la lit- M -in ordinea alfabetică .....

Petrut spunea...

Buna ziua ,as deschide discutia referitoare la pastrarea carantinarii persoaneleor de peste 65 de ani. Parerea mea ca medic si fost militar este ca in cazul ca se ridica restrictiile pentru categoria de varsta 0-65 pericolul reprezentat de o noua infectare nu ar fi semnificativ . ...

Considerati acest fapt -carantinarea selectiva pe varste ca fiind o discriminare ..?
Considerati ca va este astfel incalcat un drept fumdamental -Libertatea de miscare...?
Considerati o favoare faptul ca masura este asa zis in avantajul individului cu varsta de 65 si mai mult..?
Considerati ca statul in casa prelungit si dupa expirarea Masurii de Urgenta ,in inactivitate ,separare sociala ,izolare chiar si in interiorul familiei de fapt este benefic sanatatii noastre ,a celor de peste 65 de ani...?...

M-as bucura sa aflu si parerea Dvs. a celor pensionari de varsta peste 65 de ani ....

Mihai spunea...

11.00 -13.00
Ora psd - continuarea dezbaterii tema " documentului științific "emis la I M Bals.

De data asta explicat pe înțelesul tuturor.
"Stai acasa Vasile" de acum 45 de ani !

https://m.facebook.com/?_rdr#!/story.php?story_fbid=856491281480318&id=100013583627772&refid=8&__tn__=%2As%2AsH-R

Leon spunea...

O varianta ideala:
Pensionarul peste 65 de ani sa aiba o Nevasta sub 65 de ani care sa mosteneasca o Casa cu Gradina,...pentru pregatire fizica..:)).

Huhu Rezea spunea...

Uite, vezi...un răspuns deștept!
Nu ca poasta aia de la Mediafax care a inebunit moșii.

Mihai spunea...

Se aproba.
Izolare la Olanesti ,trei mese imbelsugate pe zi ,Spa si bodyguard cu pistol.
Pensia se varsa in contul statului pe aceasta perioadă.

M spunea...

Adevărul e că diasporenii sunt oameni harnici.
Cum au venit în România au și pus mâna pe furci, pe topoare, pe cazmale și pe pari!!! 😂😁😂😁😂

Diaspora este o adunătură. Marele Rareș Bogdan a evaluat că diaspora întoarsă acasă reprezintă cel puțin 10.000 de curve.

Eu nu cred ce spun sociologii că media studiilor absolvite de diaspora este de 6 clase. Nu cred nici că peste 60% lucrează la negru.
Cred însă că au un nivel scăzut de pregătire și că majoritatea trăiesc din furturi, prostituție, trafic de persoane.
Asta nu exclude că printre diasporeni nu sunt și oameni deosebiți, extrem de bine pregătiți etc. Noi vorbim de majoritate! De aia care a inventat m#uia că slogan politic, slogan ce s-a lipit atât de bine de Johannis.

M spunea...

Gata!!!!!!

Javrele pnliste l-au demis pe Streinu - Cercel.

Îmi e scârbă! Dar e bine că tot mai mulți oameni încep să înțeleagă ce însemnă acest regim al lui Johannis.

Îmi cer scuze că uneori am apărat regimul Johannis. Nu merită! Niște jeguri ordinare!

Hai, Johannis pune tu în locul lui Streinu-Cercel pe ginecologul lui Carmen. Sau una din fostele tale eleve care ți-au înfundat bani pentru așa zise meditații!

Scuze de limbaj dar sunt complet revoltat!

Leon spunea...

"Conducerea Ministerului Sănătăţii a decis modificarea Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID 19 prin introducerea mai multor specialişti în boli infecţioase, cardiologie, epidemiologie, hematologie, precum şi înlocuirea prof. dr. Adrian Streinu Cercel din funcţia de preşedinte al acestei comisii", afirmă sursa citată într-o informare transmisă joi."

mihaighiba@gmail.com spunea...

Țara nu trebuie condusă fascistoid,trebuie înlăturați de la conducerea țării cu orice risc ! Și partidul lui Hitler era minoritar!Acum vor pofti totul,pentru că altă șansă nu vor mai avea!Istoria nu minte ,de câte ori au fost ei românii au avut de suferit!Chiar dacă se spune de Romania Mare,tot ei au făcut-o mică!Sunt foarte periculoși,numai și după felul cum vorbesc în emisiunile Tv..

M spunea...

Cum s-a construit mazilirea lui Cercel?

Pas cu pas, cum ii place lui Johannis! Cu oamenii lui si in aplauzele spalatilor pe creier!

Klaus Werner IOHANNIS, 24 martie: "Persoanele de peste 65 de ani
vor trebui să stea practic tot timpul acasă!"

Klaus Werner IOHANNIS, 21 aprilie: "Măsuri TOTALITARE!
Altfel n-aș putea să le spun!"

JURNALIST, 16 aprilie: "V-ați gândit la carantinarea TUTUROR persoanelor peste 65 de ani?"
Ministrul Sănătății, TĂTARU, 16 aprilie: "Ne-am gândit efectiv și la niște metode sa îi ducem într-un hotel, să-i ducem într-o camera cu tot confortul!"

Ludovic Orban, 21 aprilie: "Ministrul Tătaru a spus CLAR că NU susține!"

JURNALIST, 16 aprilie: "Presupun că sunt și foarte puține spații ca să puneți TOȚI VÂRSTNICII..."
Ministrul Sănătății, TĂTARU, 16 aprilie: "E stare de urgență... spațiile le vom gasi, în hoteluri, rechiziționate sau nu, contra cost sau nu..."

Ludovic ORBAN, 21 aprilie: "Un act iresponsabil! Cercel vorbește în nume personal! Nu are nicio legătură cu deciziile la nivelul Guvernului..."

Cu ce i-a deranjat, de fapt, STREINU-CERCEL, pe 11 aprilie:
"Am propus încă din februarie închiderea granițelor! ...NU s-a întâmplat! Iar eu constat CU STUPOARE că dăm muncitori la export, îi trimitem în ZONE CU FOCARE! UNDE este protecția pentru cetățeanul român? Mă întreb și eu, ca medic..."

Huhu Rezea spunea...

Mai mult ca sigur cele doua proiecte vor fi reunite intr-o singură lege.
Singurele operațiuni propuse în cele 2 proiecte care nu modifică algoritmul de calcul al pensiei militare, respectiv baza de calcul și procentul de vechime, sunt cele referitoare la indicii de corecție ai cuantumului cuvenit sau în plată și actualizarea cuantumului pensiei cuvenite cu creșterile soldei de grad și de funcție prevăzute în Legea 153/2017.
Pe noi ne interesează în special actualizarea cuantumului pensiei cuvenite( adică pensia recalculată în 2016 și actualizatâ în 2017), care nu necesită emiterea unor noi decizii de actualizare, pentru că prima actualizare a avut loc deja în anul 2017.
Actualizările din fiecare an de după 2017 se regularizează cu indexările deja operate în anii respectivi, așa cum trebuia să facă și în 2017. Plata cuantumului actualizat se face numai pentru viitor, de la intrarea în vigoare a actualizării.
Orice modificare care ar propune modificarea algoritmului de calcul ar trebui să se aplice numai celor care se pensionează după intrarea în vigoare a legii, pentru a evita o nouă recalculare a tuturor pensiilor militare în plată.
Stiu că sună prost pentru mulți, dar... decât să bramburească actuala lege cu o nouă recalculare, ar fi mai bună o nouă lege a pensiilor pentru militari.

Leon spunea...

Profesorul Universitar Mircea Beurean, Profesorul Universitar Streinu Cercel,...!

Huhu Rezea spunea...

Streinu Cercel invitat la Sinteza Zilei la A3, după ora 21,00.

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

L-ai auzit pe tucalarul de Orban? Fraierul nici nu-și dă seama că tot așa arată și demiterea lui!
Am mai spus...tehnica Iohanului este de a-și elimina, la un moment dat, colaboratorii!

ifrim spunea...

Păi și după altă lege care dureaza și aia 5 ani nu se ajunge tot la recalculare care are și aia termen de finalizare 2 ani?Ce-ai făcut Bobiță?

Calinmihaib12 spunea...

.. TOATA POVESTEA ASTA CU "DEMITEREA" DR. STREINU-CERCEL :..pare o : INSCENARE,..a :GUVERNULUI,cu scopul:de a AVEA :..UN PURTATOR DE CUVANT din "afara", LIBER sa poata SPUNE : TOT CE GUVERNUL : nu vrea, nu poate ..etc. sa faca..si sa spuna..!

Iulian Mareș spunea...

"Si nu uitati ca “Frica este adevaratul virus!”. Aceasta este lozinca actualei Revolutii americane impotriva Noii Ordini Mondiale. Milioane de americani sunt astazi in strada, spre disperarea CNN-ului, pentru Trump, in California, Florida, Texas, Arizona, Colorado, Montana, Washington. Tennessee, Dakota de Nord si Illinois… Este “Operatiunea Grid Lock Arizona” impotriva comunism-globalismului, a lui Gates si Soros.

Lui Trump nu-i e frica! Nici noua!"

Leon spunea...

Sa nu uitam si de Profesor Doctor Mircea Beuran, inlocuit de la conducerea unei Sectii de la Spitalul Floreasca, cu sotul doamnei doctor Diana Paun, Consilier prezidential la Cotroceni..!

Calinmihaib12 spunea...

TRUMP e un purtător de cravată ROSIE..!

Calinmihaib12 spunea...

.."Globalism"..=cand pomenim acest cuvant:CRITIC,NEUTRU,.SAU LAUDATIV, trebuie să VEDEM SI SA INTELEGEM ca: VRAND-NEVRAND, FARA "EL" = NU AM PUTEA ..ACUM = COMUNICA = pe această cale..!

Calinmihaib12 spunea...

Legat de subiectul:..Dr. BEURAN, pot sa spun că- inca din primii ani de facultate ..a fost :..un "protejat al "sorții..!