Un produs Blogger.

duminică, mai 10, 2020

"In cuiul cătării" a fost suspendat?

50 comments
Da, suspendarea a fost suspendata, după orele 18, 00!



De circa o ora, acesta este anuntul care apare dacă dati căutare pe site-ul In cuiul cătării, serios implicat în ultima săptămână în dezvăluirile privind greșelile comise de 2 Case Sectoriale, cele ale MApN și SRI, în actualizarea pensiilor militare și controalele pe care Curtea de Conturi le are în desfășurare pe această temă la cele 2 case sectoriale.
Oare acesta să fie motivul pentru care site-ul lui Marin Neacsu din Craiova a fost suspendat?
Acest cont a fost suspendat.
Pentru mai multe informații, contactați furnizorul de găzduire .

50 de comentarii:

Nea Nicu spunea...

Spuneam acum vreo câteva zile că e mai a dracu' cenzura asta față de cea dinainte de 1989. Să trăiască structurile de monitorizare ! Civile dar mai ales militare! Pică bine, azi e ziua lui domn director Luca...l- am cam criticat și pe dumnealui... O fi bine, o fi rău? Hai că 5 zile trec repede, vineri vine LIBERAREA !!!

necaptivpolitic spunea...

Nu cred ca suspendarea este rezultatul criticarii CPS a MApN si SRI.Mai sapa.


Leon spunea...

Cred ca are voie sa vina cu ceva noutati pe acest blog ; noi îl asteptam..!

Huhu Rezea spunea...

Chiar il rog să publice aici Avertismentul si Comunicatul pe care ANCOM i l-a transmis pe e-mailul asociat contului.

Marian spunea...

Din prostie, MApN și SRI prin suspendarea site-ului ,,În cuiul cătării,, recunosc greșelile comise pentru actualizarea pensiilor militare. Totodată este și un avertisment menit să îl facă pe dl. Neacșu Marin să înceteze cu noile dezvăluiri promise.

Huhu Rezea spunea...

Articolele de pe site pot fi citite aici
http://neacsum.blogspot.com/

A publicat si câteva articole prin care nega existenta noului CORONAVIRUS. M- a surprins atacul său la profesorul Streinu Cercel.

Leon spunea...

Mai degraba articolele despre Covid 19 au dus la Suspendare !
Uemeaza SCMD ?
http://sindicatulcmd.blogspot.com/2020/05/glasul-care-striga-kialto-szo-sau-ce-se.html?m=1

Iulian Mareș spunea...

L-au suspendat pe Marin?

raul spunea...

Traiasca Partidul Comunist Liberal in frunte cu tovarasul internationalist ,urmas al germanilor Marx si Engels ,Klaus Johannis!

Gigi spunea...

Jos Cenzura!Sunt alãturi de Marin Neacşu şi Blogul sau!
Cenzuraţi-ma,acum şi pe mine!

Iulian Mareș spunea...

În acest caz ANCOM suspendă/interzice!
Interesant că, în această perioadă Grupul de Comunicare Strategică solicita aceste măsuri!
Așa s-a întâmplat și cu www.justitiarul ro

Viorel-Mihai spunea...

In data de 26.05.2019 activitatea site-ului XPM.R0 este suspendată sine die.
Asta a fost aproximativ acum un an. Acum IN CUIUL CATARII.
Deja sunt 2 siteuri care a deranjat pe alții, deoarece erau siteuri care se ocupau de problemele militarilor, politistilor, sts, sri, OARE ACEST SITE MAI REZISTA MULT IN ACTUALELE CONDIȚII?

Huhu Rezea spunea...

XPM.RO nu este suspendat, il poți citi și în prezent. Nu mai este administrat.
Ti-am mai spus să-l întrebi pe @mosmartin

Viorel-Mihai spunea...

@mosmartin cum pot citi siteul XPM.RO?

cjipa spunea...

Articolul despre COVID-19 a fost scris pe 29 aprilie a.c., dacă nu mă înșel!
A fost necesar să treacă aproape două săptămâni pentru a bloca un blog cu "informații false" despre această "pandemie"?!!!
Indiferent de motivul suspendării, îl așteptăm pe dl Neacșu cu precizări!
Trebuie să fim alături de acest camarad pentru tot ce a făcut pentru noi!

ifrim spunea...

Ce-aveți fraților auziți voci?Blogul e sănătos tun!(acum)😅Cam odată pe lună cenzura îl atrage de atenție!

Iulian Mareș spunea...

Dar pt ce? Că nu folosea mereu diacritice?

Iulian Mareș spunea...

Pardon, se scrie și se citește Wuhanis!

Iulian Mareș spunea...

De la dreapta la stânga! 👍😂

cjipa spunea...

E deblocat!

Gigi spunea...

I.Mares
😂

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

În prima faza ți se dă avertismentul și ți se indică ce anume să scoți sau să stergi!
Daca nu te conformezi in timpul indicat Grindeanu te interzice!
Mai mult că sigur că cineva l-a dat in gat cu articolele SARS COV-2, considerat de EI că știre falsă....
De fapt, incep sa cred că Marin Neacșu "zadarniceste efortul de limitare a virusului" și "își exprimă neîncrederea în autorități și politică politică g privind sănătatea poporului"!

Acum i-au dat vot de blam cu avertisment! Dar mâine?
Mâine vor da și Constituției?

Iulian Mareș spunea...

A fost avertizat!?

Neacsu spunea...

In Primul rand multumiri gazdei aceseti pagini pentru mana ntinsa. In al doilea rand multumitri tuturor celor care au comentat si si-au manifestat indignarea, supararea sau intentia de a ajuta cu ceva. VA MULTUMESC TUTUROR!!.
Eu astazi nu am stat pe net, am avut de lucru lagradina, asa ca habar nu am avut ca am fost suspendat si ca ati luat atitudine. Imi cer scuze ca nu am stiu.Nu stiu de ce am fost suspendat, nu am parola de la mailul paginii, pagina a fost construita de altcineva care a folosit adresa lui de mail pentru recuperare si.. si-a inchis contul, asa ca Huhu, daca ANCOM a trimis ceva pe mailul site-ului, sa fie sanitar.
Nu am avut ocazia sa imicontactez gazda, de vreme ce nu am stiut de nlocaj pana seara cand deja era deblocata. O sa verific maine. Cred insa ca pagina nu a fost deblocata de cei care se ocupa de securitatea paginii ci de cei care au blocat-o, si asta probabil datorita interventieivoastree. Sa nu credeti ca nu sunt citite paginile acestea. Asa ca inca odata multumiri. Este semn ca totusi aceasta pagina conteaza in economia jocului. Vezi Huhule, ce spuneam eu, astfel de... multumiri astept eu de la colegii pensionari, implicare.Cat timp ne ajutam intre noi si luam atitudine putem rezolva ceva cat timp asteptam sa ne rezolve altii problemele, nu vom rezolva nimic. INCA ODATA MULTUMITI HUHU, MULTUMESC TUTUROR! Mergem inainte. In ceea ce priveste materialul promis, dupa 30 mai, daca problema pe care am sesizat-o nu va fisolutionata, o voi face publica. Daca va fi solutionata, o voi mentiona doar ca problemacare a fost rezolvata. Sa vedem ce va fi.

Iulian Mareș spunea...

cam dat, se face o analiza la GCS, o adresa la ANCOM, analizeaza si astia, emit un avertisment...etc!
Mai multe, solicitati direct lui Grindeanu!

Iulian Mareș spunea...

A.
Petru Romosan:
De chip-uri şi de vaccinuri se ocupă în primul rând doctorul în miliarde de dolari Bill Gates, împreună cu asistentul său întunecat, Anthony Fauci. De actualii politicieni români, loviţi în moalele capului de criza coronavirusului, vom scăpa însă foarte uşor. Ei, oricum, din fabricaţie, au o valoare de întrebuinţare limitată. Criza economică devastatoare din a doua parte a anului 2020, cu ce va urma, îi va mătura, cu siguranţă, pe toţi. Pentru că, dacă nu vor fi ei măturaţi, va fi terminată România celor mulţi, România tăcută.

Între timp, ni s-a confirmat un lucru cunoscut de mult, că lupta pentru drepturile omului e şi ea o şmecherie (CEDO – Curtea Europeană a Drepturilor Omului). La fel de dubioasă ca şi lupta împotriva terorismului. Laura Codruţa Kövesi, numită politic la Bucureşti chiar de odiosul Sistem, s-a miorlăit la CEDO şi CEDO cea închiriată de George Soros i-a dat o ţidulă de bună purtare de tip CNSAS. Ca să-i repereze onoarea care fusese foarte rău şifonată. Fără ruşine şi fără baze legale. Dar astfel e bună pentru UE, o UE care poate se şi termină odată cu instalarea lui Kövesi, tocmai potrivită pentru o uniune în derivă.

B.
May 10, 2020 at 5:30 pm, STUTTGART: ADUNARE IN STUTTGART IN CIUDA RESTRICTIILOR DE ADUNARE ALE CARANTINEI CONTRA PANDEMIEI.

Nemtii cer democratie iar pentru urmatoarea pandemie cer REFERENDUM!
CER RESPECTAREA DREPTURILOR UMANE DE BAZA CARE LE-AU FOST CONFISCATE DE STAT .
CER MAI PUTIN STAT SI MAI MULT RESPECT PENTRU CETATEAN.

BILL GATES NU A FOST NICIODATA ALES DE NOI, DECE TELEVIZIUNILE II ACORDA REGULAT LOC SI TIMP , EL NU E DOCTOR! SI DE CE STERGE YOU TUBE TOT CE OPUNEM SI CRITICAM NOI LUI WHO(World Health Organization)! GATES NU E DOCTOR. PENTRU NOI DECIDE CU AROGANTA O PERSOANA CARE A STUDIAT FIZICA (MERKEL); CEREM O COMISIE CARE SA INVESTIGHEZE CIRCUMSTANTELE CREATE DE FENOMENUL CORONA PENTRU CARE NOI NU AVEM NICI MACAR MASTI DESTULE. ACEASTA CONDUCERE TREBUIE SA RENUNTE LA CONDUCERE. CEREM NORMALITATEA ADEVARATA A UNEI DEMOCRATII DE BAZA! NU IDEILE LUI MERKEL DESPRE CONDUCERE. NU VREM GLOBALIZAREA SI CONCERNELE PRODUCATOARE DE MIZERIE PENTRU MULTI SI BOGATIE EXCESIVA PENTRU PUTINI. VREM RESPECT PENTRU VIATA NATURALA, DACA SISTEMUL ASTA NU O INTELEGE, MACAR SA-L RESPECTE!
OAMENI BUNI, REPETATI:

“DEMNITATEA OMULUI ESTE DE NEATINS!
NOI TOTI SUNTEM PARTE DIN FAMILIA UMANA.”

Iulian Mareș spunea...

Scris de un alt fel de ardelean (Nistorescu), articolul se adreseaza cu prioritate ardelenilor cu minte ieftina!
Precum avia!

https://www.cotidianul.ro/depre-obsesia-cu-vina-psd/

CEZAR spunea...

Ifrime..hait ca ..puti a ..menopauza....:D

Huhu Rezea spunea...

Daca poti redacta pe site, poti intra si in in boxul e-mailului contului sau. Mi s-a parut mie sau sunteți mai multi editori pe site?
Oricum, SUSPENDAREA nu a fost din setari. Avertismentul era similar cu cel care apare la Justitiarul.

Nu-i mai certa pe rezervisti! Nici nu stii cât de neajutorati sunt in legislatia pensiilor militare, dar din mândrie ostășească nu vor să recuunoască. AU MARE NEVOIE DE UN CAMARAD CA TINE, CU RELATII PUBLICISTICE IN MEDIUL MILITAR. LE ESTI MAI UTIL DECAT O ASOCIATIE FORMALA DE REZERVISTI.

Leon spunea...

ANDROPAUZA,...la Barbatii mai in varsta!

Ein Stein spunea...

Eu cred ca site-ul a fost suspendat de gazda, provizoriu, pentru lucrari de mentenanta. Pe aceasi adresa IP mai e un site virusat de pe care se trimite spam, ceva cu acoperisuri, probabil gazda a fost avertizata sa ia masuri iar administratorul le-a suspendat pe rand ca sa identifice cauza. Nu cred ca e o conspiratie a contopistilor.

Ein Stein spunea...

@Neacsu
Site-ul conteaza si trebuie continuat, ar trebui totusi remarcat usurinta cu care ne putem pierde dreptul la libera exprimare. Nu a fost cazul in cazul suspendarii temporare, probabil pentru mentenanta, insaaaaaaa, ideea de baza e ca deja ne-am dus cu gandul catre un abuz, frica trebuie sa puna stapanire pe noi. Daca statul de drept nu e sustinut cu toata forta, orice agarici ajuns la butoane poate sa faca orice ii trece prin tartacuta, culmea e ca daca mai e si idiot crede cu putere ca face bine si atunci sa te tii.

Leon spunea...

https://m.jurnalul.antena3.ro/special-jurnalul/anchete/politia-romana-si-a-tras-unitate-big-brother-echipamente-de-recunoastere-faciala-de-peste-un-milion-de-euro-844656.html

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Postavul specialist in capre are sex incert!

Iulian Mareș spunea...

Ce înseamnă "statul de drept"?
Ce înseamnă "șeful statutului"?
Sunt consfințite legal)constituțional cele 2 noțiuni?
Exista o legătură între cele 2 expresii, mult prea ușor uzitate azi?

CEZAR spunea...

@Leon.
Stiu EU ce SPUN..!

Dan spunea...

Este cineva care a putut acesa IN CUIUL CATARII, azi?
Eu nu pot... când intru pe link-ul Google unde se gaseste site-ul imi apare o pagina de loading apoi sunt directionat catre pagina de inceput Google.

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Calinmihaib12 spunea...

DOMNULE DAN:eu am accesat ușor site-ul mentionat("..in cuiul.catarii.") asta seara,in jurul orei 23,00../11.05.2020,..dar e cam greu de citit, pt. ca scrisul e mărunțel si înghesuit- pe "device-ul.. meu cu ecran mic...!

Iulian Mareș spunea...

Pentru
Leon,
M,
Gigi
si ceilalti, mai putin si kiar interzis lui
avia!

https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2019/09/03/o-scrisoare-avertisment-adresata-poporului-roman-de-un-profesor-sarb-de-istorie/

Leon spunea...

Iulica, noi mai stiam cate ceva, asa ca acest material sa-l citeasca mai ales @Avia si altii ca el...!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Leon & M,
Afirmativ 100%!

În plus să nu uităm cu s-au comportat în sec XIX grecii cu aromânii!...până i-au alungat cu ce aveau pe ei!

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/curtea-constitutionala-a-germaniei-ultimatum-pentru-bce-mircea-cosea-cea-mai-proasta-veste-risc-de-dizolvare-a-ue_748144.html

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

Alo ..........
Comitetul, comitzia - specialitate dimboviteana. La fel ca braga, șerbetul, baclavaua, rahatul și halvitza. Simțiți gustul ?

Semneaza : ”Comitet ”

Iulian Mareș spunea...

Nicu T.....,
Să știi că scrii adânc! 👍😂
Peste 1 h, nici tu nu știi ce ai dorit să să postezi!
Ramai la condiția ta: zăr și sădilă!

Iulian Mareș spunea...

M, la noi zboară cu zmeul! 😂
Kiar am făcut parte dintr-un colectiv ce a încercat să modifice instrucțiunile privind transportul și decontarea. Am explicat, cu argumente Fi, că este mai benefic deplasarea pe distante mari cu avionul.
Ex.: Ofițer/ESP ce executa serviciul operativ la Bruxelles sau Mons (7-8 servicii/luna) se deplasa la Madrid cu cursa de linie și nu-și adusese familia, inkiriind o vilă pe 2-3000€!
Categoric, DGFi s-a opus, cu toate că fuseseră pentru înainte! Au adus argumente de te durea capul!
Cred că erau ofticați că nu erau ei inițiatorii!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.