Un produs Blogger.

vineri, mai 29, 2020

Ipocrizia guvernanților în pandemie

98 comments
Petrecere în toată regula în plină pandemie, în clădirea Guvernului.
Covidul(Ludovic) este cu țigara aprinsă fumegând în nasul Pușchinei. Aceasta și-a tras masca sub barbie... pentru a savura fumul. Paharul cu bere este în fața Covidul-ui. 
Ministrul de Externe, Aurescu, mai cosmopolit, fumează din trabuc protejat cu mănuși chirurgicale în mână... iar masca a cam aruncat-o pe masă. 
Nu știu cine este cel cu paharul de whisky în mână și nici cel care pare a fi gazda relaxării.
Vedeți vreo deosebire între această gașcă și cea a conlocuitorilor care și-au pus pozele cu petrecerile pe net, probe în baza cărora au primit amenzi usturătoare pentru zădărnicirea combaterii pandemiei? 
Chiar așa, cine i-o fi pozat? Gurile rele de pe pagina de fb a lui Radu Herjeu, cel care a difuzat fotografia, spun că poza este făcută de purtatorul de vorbe, Dancă...tocmai în momentul când cineva le-a distras atenția petrecăreților... că se află în interiorul unei clădiri.

Covudul mai și duhănește în sedința de guvern

98 de comentarii:

Leon spunea...

Sa Nu faci ce face Popa, sa faci numai ce zice Popa..!!
PS. Cel cu paharul de whisky pare ca este ministrul Economiei, Virgil Popescu..!

Alex spunea...

Deocamdata se vede ca sunt mai putin de 8 ,respecta cat de cat distantarea fizica ,desi sarbatoresc Ziua Rezervistului ,ai dreakulu(vorba d-lui Cezar) fumeaza in spatiu public si consuma si bauturi alcoolice.Sigur discuta despre pensiile noastre.

Viorel spunea...

Lipsește persoana cea mai importantă pentru noi, ministrul Apărării domnul Ciucă. Nu apare în poză pentru că era de planton în afara ușii. S-ar părea că a adormit în post și inamicul trădător a făcut poza.

Xman spunea...

In stilul asta heirupist e condusa tara de 30 de ani sau poate dintotdeauna.Nu va mai mirati ca au avut de la cine invata...si de asta suntem unde suntem...

Huhu Rezea spunea...

Or fi petrecut si ceilalți, nimic de zis, ca să-i scuzăm politic p-ăștia, dar ailalți nu erau în pandemie.

Iulian Mareș spunea...

Aurescu,
ori nu a mancat si doar a fumat ori, ca orice evreu zgarcit stinge si reaprinde trabucurile!Este deja scurtat de la fumat....fumeaza de aproximativ 30 minute!

*Cumparati baieti prelungitoare Legrand nu turcisme ieftine!

Leon spunea...

Daca si Ion Cristoiu citeste comentariile de pe acest blog,..:))
"Jurnalistul Ion Cristoiu nu a ratat ocazia să taxeze, pe Facebook, ceea ce au făcut premierul Ludovic Orban și miniștrii în sediul Guvernului.
"Liberalii merg pe principiul: să faci ce spune popa, nu ce face popa.
Ei către popor: Purtați măști în spații închise!
Păstrați distanța socială!
Ei au deschis șampania. Și whisky, și țigări.
În rolurile principale: Ludovic Orban, Raluca Turcan, Lucian Bode, Virgil Popescu și Bogdan Aurescu".(stiripesurse)..

Iulian Mareș spunea...

Mircea..., col(rtg):
"..... pe 2 iunie, se va desfasura la Parlament, la Comisiile de Munca si Aparare ale Camerei Deputatilor, semifinala confruntarii dintre SCMD si directiile Generala-Juridica si Financiara ale MApN, care se opun inlaturarii gravelor consecinte produse de Ordonantele de Urgenta care au distrus Legea Pensiilor Militare de Stat."

Iulian Mareș spunea...

Declaratie de manelist, gen Spartacus:

"O fotografie "scăpată" pe Internet din biroul premierului Ludovic Orban prezintă o parte a membrilor Executivului care se relaxeazu fără măștile de protecție, beau alcool și fumează.

În imagine sunt surprinși Lucian Bode, ministrul Transporturilor, vicepremierul Raluca Turcan, premierul Ludovic Orban, Virgil Popescu, ministrul Economiei și Bogdan Aurescu, ministrul de Externe.

Pe masă se află pahare de șampanie și o frapieră, Orban fumează și are un pahar de bere în față, Popescu are un pahar de whiskey în mână, iar Aurescu fumează un trabuc, cu mănuși. La reuniunea din biroul premierului se mai aflau Ionel Dancă, Cristian Barbu, și încă persoane apropiate premierului.



Ce spune premierul Ludovic Orban


Ludovic Orban încearcă să clarifice contextul în care a fost făcută fotografia. Premierul a precizat că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naşte şi că dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc ", a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, pentru Mediafax.

Cât despre faptul că se fuma în interiorul Guvernului, Ludovic Orban îşi recunoaşte greşeala şi plăteşte amenda dacă e nevoie.
„Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor", a spus Orban."

Leon spunea...

Erau mai multi:
https://m.dcnews.ro/ludovic-orban-reactie-dupa-fotografia-din-biroul-de-la-guvern_751316.html

Iulian Mareș spunea...

Despre amanarea mariri punctului de pensie! Exact o paralela cu L223!

"Socrate Toma
Doamna Deputat, o situație la fel de dramatică s-a petrecut și cu Legea 223/2015 privind pensiile persoanelor provenite din Sistemul Național de Apărare prin acte samavolnice de ciuntire dictate de guvernele conduse de Dacian Cioloș în 2015 și de Mihai Tudose ( PSD) în 2017 dar nu am auzit niciun politician mai de substanță să producă o opinie favorabilă . Așa cum s-a tăcut în privința ciuntirii Legei 223/2015 ar fi cazul să se tacă și acum , cu toate că nu sunt de acord. pentru a vedea reacția pensionarilor beneficiari nu reacțiile politicienilor profitori de necazurile oamenilor. .

Valter Cojman
Timp de 6 luni, IohaniSS, "guwernerul meu fascist" OrbaniSs si, mai ales, Citu, au spus ca banii pentru majorarea pensiilor sunt prevazuti in bugetul pe 2020.
Faptul ca acum spun ca nu mai sunt bani pentru majorarea pensiilor, inseamna ca IohaniSS, "guwernerul meu fascist" OrbaniSS si, mai ales, Citu + PNL au furat/deturnat banii pentru majorarea pensiilor.
La puscarie cu talharii!!!!

Dragomir Gheorghe
Dumnezeu sa ne ajute, sa fim sanatosi, iar la toamna la serbarea recoltei vor culege ce seamana,asa ca Iohanis si ai lui cei care fac treba buna sa astepte."

https://www.dcnews.ro/cea-mai-asteptata-informatie-5-milioane-de-romani-vizati-oana-florea-psd-ce-face-pnl_751240.html

monteoru spunea...

Au avut de unde invata.Au facut-o pe riscul lor.In opinia mea.Tampiti.Initial m-am gandit ca poza e o facatura dar uitandu-ma mai atent pare destul de autentica.E interesant de stiut cand a avut loc evenimentul.Iohannis ar trebui sa-i felicite.

Gogu Pintenogu spunea...

Nu ați înțeles. Xman se referea la Brătieni și la Rațiu! Și cred că sunteți răi. Organ (Lucovid) are în pahar bere fără alcool pentru că dacă ar bea apă ar trebui să ia Apuretin și celălalt servește Nestea să se hidrateze după ce a pus la cale economia țării. Despre Ciucă, nimic ca de obicei. El nu există!

brenda spunea...

credeti?

Gogu Pintenogu spunea...

Este un exemplu pentru toți! De acum înainte chirurgii au voie să fumeze în sala de operații, militarii în corpul de pază, polițiștii în sediul poliției, profesorii în sala de clasă, polițiștii de la penitenciare în arest,preoții în altar,etc,etc,etc. Dacă este ziua lor!

Iulian Mareș spunea...

Era ziua când Orban a început să facă umbră umbra pamantului, complet degeaba!

Iulian Mareș spunea...

Brenda,
Sunt agnostic!

Iulian Mareș spunea...

...și gravidele pe masa de nașteri!

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/cozmin-gusa-se-distreaza-maxim-pe-seama-fotografiei-de-la-guvern-ala-micu-cu-trabucu-ne-scapa-de-masti_1470106.html

Leon spunea...

Daca tot este Pandemie, putin umor nu strica:
https://www.stiripesurse.ro/acestea-sunt-pozele-care-dau-clasa-fotografiei-cu-ministrii-liberali-sfidand-romanii-si-legile_1470116.html

brenda spunea...

idealist.....?dle MAREȘ......

Marian spunea...

Imi vine greu sa cred ca un govern liberal a adus tara in halul asta. In timp ce oameni se chinue sa supravietuiasca o gasca de derbedei fac paranghelii. Pentru asta trebuie sa moara oameni mai Ciocanys ?

Ein Stein spunea...

Pe scurt "Sapte strengari si o strengarita", cine-si mai aduce aminte de film. Nu inteleg de ce sunteti rautaciosi cu ei, strengarul Sica Mandolina a spus clar ca era dupa ora 15, adica in timpul programului, deci nu fugisera de la munca ca alti inconstienti, nu se jucau nici cu chibriturile. A fost doar o mica sedinta de lucru cu uishiane, femei, tigari, atat si nimic mai mult. De maine o vor lua de la capat cu gogoritele cum vor restructura, vor da afara pe cei care nu-si fac treaba, etc. Obraznicia si tupeul ciumei galbene nu are limite.

Leon spunea...

"31 mai - Ziua Rezervistului Militar
Ziua Rezervistului Militar a fost instituită prin Hotărârea Guvernului României nr. 467 din 12 mai 2010. Prin această hotărâre instituţiile publice din cadrul sistemului de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională pot sprijini, in condiţiile legii, manifestările prilejuite de acest eveniment."
LA MUTI ANI SANATOSI, CAMARAZI, va ureaza un militar in retragere care a purtat 31 de ani UNIFORMA MILITARA !

Alex spunea...

Una peste alta,a fost ziua d-lui Sica M.sau C de la chitara.Daca pana acum s-a descurcat impreuna cu sotia dintr-un salariu net de 3000 de lei,de luna viitoare va trebui sa se descurce cu 50 de lei.Trebuie sa primeasca amenda minim 2500 de lei.Trebuie tinut cont de faptul ca au consumat si bauturi alcoolice in timpul programului,fapt ptr.care in alte conditii erau dati afara din serviciu(muritorii de rand),hai sa-l mai pastram nitel si vedem saptamana viitoare.Daca nu face nimic,D.C.M.(desfacerea contractului de munca) scrie pe el.
Cine sa traiasca...Sica sa traiascaaaaa, la muuuuulti aaaaaaani.!
Fiind invatat cu putin ,putin va da la toata lumea.

Leon spunea...

Au inceput sa vina noile Decizii(CIVILE), cu aplicarea Indicilor de Corectie ptr.cei care au trecut de la Pensie de Boala, la Pensie ptr.Limita de Varsta, dupa data de 01.01.2011, conform Deciziei CCR nr.702/2019..!

Leon spunea...

Titlul corect al filmului este ,,Sapte Baieti si o Strengarita,,, unde juca si frumosul Florin Piersic; acum rolul lui Florin il joaca Sica..:))

Iulian Mareș spunea...

Leon,
7 ciumeți și o țurcăniță!

*Pe Aurescu îl credeam normal la cap!
**Cum dracu bai Sica sa te tragă în poză în sufrageria de la birou?
Daca te trăgea pe canapea, mai treacă-meargă...
Bou mai ești mai gherțoiule!

Iulian Mareș spunea...

Din Premier șomer și invers! 👍😜😂🤕

Iulian Mareș spunea...

Mă bucur pt ei, atât cât se bucura ei pentru noi! Sincer!

Viorel spunea...

În calitate de ministru al Apărării, dumnul Ciucă are ocazia să ne demonstreze că întradevăr este un militar adevărat, că (,) cuvântul este cuvânt, onoarea este onoare și că promisiunea este mai rea ca datoria (vorba românului), dândule ordin celor de la D.G.F.C. și D.G.J. a M.Ap.N. să fie în totalitate de accord cu solicitările noastre (depinde cine le prezintă și cum le prezintă / solicitări). În ultimele 7 luni, Guvernul (PNL) emite O.U., P.S.D. le contest, P.S.D. în Parlament emite Legi, P.N.L. le contestă. Acum a venit rândul dumneavoastră domnule Ciucă în calitate de ministru în Guvernarea P.N.L. să ne susțineți până la capăt cum ați promis în acel Plan de măsuri al M.Ap.N. cu termen 30.06.2020. La fel de bine ne pot susține și domnii din P.S.D., ocazie cu care și-ar recunoaște greșelile prin O.U. emise și ar remedia modificările nefavorabile produse Legii nr. 223/2015.

Leon spunea...

"Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3.000 de lei, la cuantumul maximum prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.
Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție, se arată într-un comunicat al Guvernului României."(stiripesurse)

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/lider-psd-atac-fara-precedent-la-adresa-pnl-dupa-fotografia-care-a-inflamat-internetul-cat-va-mai-rabda-pamantul-leprelor_1470120.html

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am postat-o pe fb, preluata de aici, cu mistourile si caricaturile cele mai semnificative, sa-i vada romanii pe circarii astia ipocriti si dobitoci lăbărali ai ,,guvărnului mău!'' I-am rugat pe prieteni s-o redistribuie masivi, sa-i ,,admire'' tot Romanistanul!

CEZAR spunea...

Traiasca CIUCAAAA CEL MAAAAAREE... cu a sa Ordonanta + Anexa 2 !
Asta-i rezolvarea pentru 100 de ani !

Calinmihaib12 spunea...

...".Mult zgomot pt. nimic"...!

Ein Stein spunea...

@Leon
Ai dreptate. Cand am vazut poza primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost "Sapte strengari si o puslama", am considerat ca totusi nu se cuvine. Insa Sica e un adevarat strengar.

Ein Stein spunea...

Nu stiu daca ati observat ori de cate ori vreun membru al bandei galbene e prins cu mana-n caraiman, e dat pe mana procurorilor si e intrebat de situatie vreun membru al pnl, el spune asa, invariabil:
"Eu am sustinut intotdeauna ca cel care a gresit trebuie sa plateasca". Acum pacat ca nu ii intreaba cineva daca e vorba ca a gresit ca s-a lasat prins de procurori sau ca a savarsit o infractiune. Strengarul Sica se afla in aceaisi postura, a fost prins, cu ce dracu a facut el acolo, si acum smerit plateste amenda, evident sfatuit de cei din clica lui sperand sa acopere prostia facuta. Daca nu-l prindeau iesea un chef de pomina si nu se mai facea atat zgomot. Asta e doctrina dreptace, cel putin asta romaneasca, 'hotul neprins negustor cinstit'.
Eu incerc sa mi-o imaginez pe Merkel la un chef de pomina cu strengari si strngarite, bauturi, droguri, tigari, in biroul ei. Nu prea-mi iese si eu am o imaginatie bogata.

Viorel spunea...

Să mai și glumim pe pielea noastră.
Anul 1962, an în care s-a definitivat colectivizarea începută groi, haotic apoi forțată. Un țăran cu mult pământ dar „descurcăreț foc” nu accepta cedarea pământului. Doi „comuniști” mai șmecherași (ca și unii politicieni de astăzi / sau ca cei din poză) au pus la cale un plan să-l fraierească și să-i ia pământul. Se prezintă la poarta țăranului, sunt invitați în casă iar ei îi povestesc cât de dulce și frumoasă este colectivizarea și ce bine ar fi dacă ar ceda de bună voie pământul. Țăranul stă pe gânduri apoi îl întreabă pe unul din cei doi. Dacă e așa de bine prin colectivizare, o butelie îmi dați ? Îți dăm moșule zise cel întrebat, apoi se adresează colegului. Scoate carnetul și notează-l pe țăranul Ion cu o butelie. Vesel nevoie mare trimite baba după o cană cu vin. Cinstind și stând pe gânduri, țăranul întreabă, da o mobilă îmi dați ? Îți dăm moșule zise cel întrebat, apoi se adresează din nou colegului. Scoate carnetul și notează-l pe țăranul Ion și cu o mobilă. Moșul nu mai putea de bucurie. Trimite baba după altă cană de vin. Între timp cel cu întrebările îi spune moșului. Moș Ioane, te văd în putere la vârsta dumitale, te ții bine, dar cu baba cum mai merge .... ? Păi nu prea bine dragul moșului că nu prea mai am cu ce. Atunci primul se adresează celuilalt, ia scoate carnetul, taie tot ce ai scris până acum și trece-l pe moș cu o P..Ă.
ASTA VOM PRIMI ȘI NOI STIMAȚI COLEGI PENSIONARI DE LA CLASA POLITICĂ.

Gigi spunea...

Cineva,nu spun cine,se lãuda cã aceastã foto este facuta de un consilier PSD.
Acesta este cosilier al prietenei militarilor,adicã Lov,unul Vasilcoiu.
Acum nu stiu dacã e adevãrat!Credeţi ce vreti

D.G.D. spunea...

Ne spune și nouă cine i.a dat sancțiunea? Ne.a comunicat ca a plătit 3000 lei amenda. Hmmm....

Calinmihaib12 spunea...

D-le HUHUREZ: .ai primit emailul cu fotografia .."anunțului".? [de la biblioteca județeană Timis(BASTION)]

Huhu Rezea spunea...

Da, este o masura minima de pretejare sanitară a celor care studiaza in Biblioteca din Timisoara.
Eu nu m-as simți in siguranța daca personalul bibliotecii ar fi indiferent fata de cei care intra acolo, inclusiv fata de cei care ar putea fi purtatori de virus.

Iulian Mareș spunea...

Atunci mai votează+i încă o dată...
Făcând același lucru te aștepți la rezultate diferite?

Iulian Mareș spunea...

Eu mi-am făcut ziua zimai in restaurant cu 40-50 de invitați!
Tu serveai colegii cu covrigi! FB! Ești scoțian!

Iulian Mareș spunea...

Evident! Asculta ce ți-am spus eu de acum 5-6 luni!

Iulian Mareș spunea...

Administratorul P. Victoria!

Viorel spunea...

Puțin domnule Leon.
Domnule Ludovic Orban, nu fiți zgârcit, nu încălcați legea și nu ne luați de proști. Știu că sunteți sărac și nu prea aveți bani (noroc de prieteni și sponsorizări / vorbește gura presei) dar, mergeți frumușel și plătiți 5 amenzi sau chiar 6 și nu una de 3.000 lei și asta pentru că ați încălcat următoarele:
1. Legea nr. 15/2016 privind modificarea şi completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun: Se interzice fumatul în spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă = 1 (una) amendă.
2. Prin adoptarea Legii nr. 319/2006 a securitatii si sanatatii in munca a fost abrogat acest decret, astfel ca obligatia interzicerii alcoolului la locurilor de munca revine exclusiv angajatorului care, prin Regulamentul intern sau prin instructiuni proprii de SSM, trebuie sa prevada sanctiuni disciplinare pentru lucratorii care consuma alcool la locul de munca sau sosesc la serviciu sub influenta bauturilor alcoolice = 1 (una) amendă.
3. Încălcarea prevederilor O.M. 3, 4. (ca inițiator al O.M. și încălcarea acestuia plătiți câte o amendă pentru fiecare abatere):
- nu purtați mască = 1 (una) amendă;
- nu păstrați distanța corespunzătoare = 1 (una) amendă;
- sunteți mai mult de 3 persoane = 1 (una) amendă.
4. Mai puteți plăti o amendă și pentru exemplul personal negativ și moralitate (era cumva vreo înmormântare, ce le spuneți celor ce și-au îngropat părinții, frații, surorile, copiii și au fost obligați să respecte restricțiile impuse de guvern ?).



Viorel spunea...

Domnule Profesor de bune maniere, în ultimii 10 ani de activitate orice serbare a zilei de naștere sau 1 februarie = Ziua Intendenței Militare (spre ex.), etc., se făcea în mod organizat la Cercul Militar, mai nou, în ultimul timp se organiza după program la un restaurant cu separeuri în oraș. Cine nu își permitea, își chema prietenii pe șustache în birou șii servea cu una mică, o gustare, o cafea sau o cola, etc. Dar nu aveam trădători. (Oricum, în ambele cazuri noi făceam o mică chetă șii înmânam un plic să-și cumpere un cadou din partea noastră). Dar nu era Covid-19. Parcă din cauza unui PNL-list a stat Guvernul 14 zile în carantină (vacanță plătită).

Calinmihaib12 spunea...

..OK..!,cele spuse sunt de bun simț =e evident asta; dar mai "reiese" ceva ce CONTRAZICE pe cei care afirmă că procedura de termoscanare cu termoscanere "performante" culege NUMAI temperatura pielii, REAL CULEGE.. si alte "date"= SUFICIENTE pt.IDENTIFICAREA persoanelor scanate ..in magazine,bănci...etc.!,..ceea ce in sine: ..nu ar fi ceva rău..,dacă "..cineva"..=CUNOSCUT,.nu ar fi .."escamotat" = "INCONSTIENT"(..observi ca mă exprim..elegant..!) ADEVARUL - ACCESIBIL -ORICUI are MINIME cunostinte despre "device"-urile astea din.. sec.XXI = care filmează.. si stocheaza imagini alb-negru,..color,infra-rosu..etc., CAM - ..CUM REZULTA DESTUL DE TRANSPARENT :din "anunț"..!(.un termoscaner la ..prețul de ~ 3.000 de lei ARE ...MULTE FUNCTIUNI..PROGRAMABILE.etc...!

Iulian Mareș spunea...

DAAAA!

https://www.dcnews.ro/cristian-vasilcoiu-scandal-cu-violeta-alexandru-cititi-legea-daca-nu-reusiti-v-o-trimit-eu_710393.html

Iulian Mareș spunea...

Calinmihaib@gmail.com

ati lucrat in SM Timisoara?

Iulian Mareș spunea...

erata: "zimai in restaurant" > numai in restaurant

Iulian Mareș spunea...

Update!

"Surse guvernamentale au declarat, pentru Mediafax că Ludovic Orban a sunat, sâmbătă dimineață, la Poliţie pentru a se întâlni cu un comisar. S-a întocmit procesul verbal şi premierul a plătit online două amenzi în valoare cumulată de 3000 lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege.

Aceleaşi surse au precizat că şi ceilalţi miniștri care au apărut în poză vor face acelaşi lucru."

*Insa despre consumul de alcool intr-un obiectiv cu regim special, nimic, domnule Somer de Lux?

Leon spunea...

Marti, mai spre seara, o sa-l vedem din nou pe Presedintele Iohannis, la TV, cum va condamna tot PSD, pentru petrecerea(in timpul programului..!) din Palatul Victoria..!

ifrim spunea...

Și după ce a plătit amenda la poliție se întoarce în același birou și compune o OUG pentru reducerea cu 25% a salariilor polițiștilor reprezentând solidaritatea cu sistemul privat pentru contracararea efectelor în economie a SARS-Cov-2!Cum zicea Gheorghe Dinică:În nemernicia mea ca un câine turbat,am mușcat mâna celui care m-a hrănit....

Marian spunea...

Se toarna intre ei ! Caractere infecte !

Huhu Rezea spunea...

Să vedem dacă de mâine Dancă mai este purtător de vorbe. Se zice că el a greșit grupul WhatsApp în care a distribuit poza. Asa a ajuns poza la Vasilcoiu și Teodorovici.

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leon spunea...

Ce va spuneam mai sus: PSD-ul este de vina..!
"Fotografia de la guvern a fost asumată, explicată, sancţionată. Reacţie firească, într-o altă perioadă, pe vremea PSD, s-ar fi făcut tot posibilul ca lucrurile să fie muşamalizate. Inclusiv criticile din spaţiul public au fost în linia normalităţii, oamenii spunându-şi părerea. Dacă nu ar fi fost critici, personal aş fi fost îngrijorată. Este mai bine cu o greşeală asumată decât cu intimidare şi cu acoperitul lucrurilor prin diverse metode.”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Liviub spunea...

D. Leon, cine a intocmit procesul verbal de contraventie?

Iulian Mareș spunea...

Ifrim,
Și asta-i adevărat! Ignarul ăsta de Orban este capabil de orice...

Iulian Mareș spunea...

Eu o sa scriu cu șerpișori, ca arabii...😂😜👍🤕

Iulian Mareș spunea...

Au fost influențați telepatic de pesede! 👍😜😂😀

Iulian Mareș spunea...

Păi pe Stâncă nici fata nu-l ajută! Mai vițel că el nu poate fi decât Guran care a scăpat de o condamnare, prin prescrierea termenului pe motiv că are o doagă lipsa la cap!

Leon spunea...

Nu-l recunosc pe politist,...purta masca,..:)).

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leon spunea...

Nu cred ca este adevarat !
Este o facatura :
https://www.capital.ro/bomba-zilei-a-aparut-o-noua-poza-cu-ludovic-orban-cum-a-fost-surprins-premierul.html?utm_source=capital&utm_medium=recomandari.

cjipa spunea...

O să ne convingem după ce o să apară reacțiile!
Probabil o să mai plătească două amenzi!

Iată o reacție normală:
https://www.stiripesurse.ro/adriana-saftoiu-trage-cu-tunul-in-ludovic-orban-dupa-fotografia-de-la-guvern-imi-place-scuza_1470196.html

Huhu Rezea spunea...

Tot Vasilcoiu, fost ziarist, consilier parlamentar, din Craiova, apropiat al Olguței publică și noua fotografie. Asta cre ca are acces la camerele de supraveghere din interiorul Palatuliui Victoria

Leon spunea...

Nu cred !
La masa festiva de la ora 15.00, le-a Oprit SPP ul..:)).

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Bă eu cred, pt că o să argumenteze că nu era o ședință de guvern ci se jucau de-a ședința, cum se joacă și de-a guvernarea!
Dar dacă poporului îi plac leprele pe post decizional la nivel cel mai înalt, ce mai pot zice eu?!
Stai sa vezi cum au făcut ei akizitii cu materiale de protecție și medicamente, biocide, alte ekipamente pe timpul pandemiei....
Orban și Cîțu ar face bine să finanțeze rapid construcția unei pușcării! La Kilia sau Plenița ar fi cel mai potrivit loc!

*De gl. Ilie Marin ce mai știi? S-a stabilit în Craiova? Mi-a fost și șef (când era la Craiova) și profesor în UNAp! Mare om, mare caracter!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Calinmihaib12 spunea...

..HOP ..și "M."..!:asteptam să .vad cand te ițesti cu "bunătățile" d-tale DOVEDITE,..prin care DAI - cu tastatura PROPRIE-TI: DOVADA ca nu vrei să vezi realitățile asa cum sunt ele,ci:EXTREMIST, le vezi .. cam: "SUPRAREALIST"..!,daca - nu de- a dreptul..:.."ÎN AFARA REALITATII"...!:1. eu am scris ca se înregistrează "date" [=FATA unui OM ,ba chiar si a unui ANIMAL..etc...: ESTE :(.. ca AMPRENTA..etc.) ]
]= IN BAZELE DE DATE "utile" la:IDENTIFICARE..!; eu NU am făcut EVALUARI de "legalitate"= cum vad ca SARI sa faci - alandala..!-oricand ,e cazul /sau NU..!;..s c r i s u l ACELA : in limba aceea =NECUNOSCUTA = ITI APARTINE..!!;roagă-l- pe D-l HUHUREZ sa-ti arate "poza".. si ATUNCI..vei vedea..si POATE VEI SI INTELEGE = REALITATEA = asa cum e, SI NU CUM TI- O INCHIPUI...!
..SI..ca să nu o mai lungesc.. ! ..."te dai MARE ..."legalist" dar ..cam treci ..pe lângă.subiect.. cam..tot timpul..!

Leon spunea...

"Sigur o poză face cât o mie de cuvinte această mie de cuvinte a fost spusă de la indignare şi până la umor în spaţiul public. Lucrurile sunt foarte simple, această fotografie reprezintă de fapt şi va reprezenta în viitor şi în istorie ceea ce a însemnat guvernul Orban pentru România”, a mai declarat Lucian Romaşcanu.(stiripesurse)

Ein Stein spunea...

@Calinmihai
De ce nu te apuci de pictura? Daca ai picta la fel cum scrii cred ca poti deveni un artist suprarealist de calibru greu. Si cum scrii e suprarealist dar cu pictura sigur ai da o lovitura de rasunet.

Iulian Mareș spunea...

Drăghici,
Dar ce făceai mai de ziua ta? Îți luai concediu medical? Unde dracu ai muncit tu?
Îmi aduc aminte că în 2009 mi-am serbat ziua la Hanul Voievozilor și am lăsat 2800 lei!
Au venit f mulți prieteni și colegi...toți care au dorit și putut participa!
Acum înțeleg de ce ești aguridă!

Leon spunea...

Iulica, din cate stiu eu Domnul General Ilie Marin locuieste in Bucuresti !
Confirm si eu ca este un om deosebit !
Am locuit o perioada impreuna la noul Camin de garnizoana, in anul 1980, si ne intersectam uneori, dansul venise la noua Armata din Craiova de la Vanju Mare iar eu de la Moreni; imi aduc aminte ca in iarna acelui an o Dacie verde cu nr. de MH imi blocase seara masina mea Dacia bleu cu nr. de DB si dimineata nu reuseam sa ies din parcare fiind nevoit sa trimit plantonul dupa proprietar, care propietar era tov. Maior Ilie Marin si cerandu-si mii de scuze, si-a mutat masina !

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Leon,
Eu am lucrat 2 ani la CA Craiova! A fost o onoare și plăcere să fiu în subordine dansului!
După UNAP, eu la Colegiul de Război, nu l-am mai vazut!Avea o voce deosebita când cântă în italiană sau spaniolă, arii de operetă!

Iulian Mareș spunea...

Ați lucrat și la SM Timișoara? Repet întrebarea...

Iulian Mareș spunea...

Salvador Dali?

Ein Stein spunea...

E cam desuet Dali dar poate inventa un nou curent Pictura Psihedelica sau Caligrafia Ciudata. Oricum e ceva nou, revolutionar. Ar fi o risipa de talent sa nu il fructifice.

Calinmihaib12 spunea...

1.DOMNULE IULIAN MAREȘ:..aș vrea să știu motivul întrebării, apoi îți voi răspunde! (SM= SPITALUL Mil...?)
2... Văd..și-NU mă surprinde..DELOC.."asocierea".. "ARTILERIEI"... și a.."ALTOR ARME"..care "deschid focul.." (..întâmplător /sau nu..!)
culmea...contra PROPRIILOR POZIȚII..! (sau - mă înșel..??!)
M.:...pe mine nu mă deranjează NIMIC din "..aprecierile.." domnii..iilor d-voastre(mai glumesc si eu..sper să nu va supăr - prea tare..!); eu scriu românește = cu toate semnele grafice din "dotarea" limbii române ..dar: d-voastră ..vă "asociați" (din motive ..care vă privesc..! ) intr- o.."actiune"..de ..asalt permanent..(?!) contra unor IDEI..!!.INTREBARE SERIOASĂ pt. TOTI: ..vă ..DERANJEAZĂ ..IDEILE SI ADEVĂRURILE...??..!
..și: în final:..am avut un neam : =artist = în mai multe ramuri ale artei, așa că e posibil să am "ceva conexiuni"..cu "zona".. asta..!
Vă zic: O ZI BUNĂ și ...mai PRESUS DE ORICE...=MULTĂ SĂNĂTATE..!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian, eu ma inteleg foarte bine cu G.ralul Ilie Marin, uneor stam la taifasuri pe messinger, in scris. Este foarte respectuos si de treaba, foarte inteigent si si-a schimbat numele, ramanand cel de Ilie, dar Maria, ca profil de fb. Ne gratulam, de obicei, de sarbatorile importante. Este tare la Istorie...

Calinmihaib12 spunea...

..C. F.IFRIM:..Generalul Ilie MARIN,..poreclit în zona noastră:.."NAPOLEON"...!

Iulian Mareș spunea...

O pura curiozitate! "Am trecut" si pe acolo, in calitate oficiala. da, SM=Spital Militar.
Doar daca ati fost va voi povesti, pe adresa de mail afisata, un episod straniu!

Iulian Mareș spunea...

Din discursul fostului Presedinte Emil Constantinescu la deschiderea reuniunii "Cum va arăta lumea după pandemie? (How will the World look like after the Pandemic?)", desfășurată ca video-conferință, organizată de Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului și Rețeaua Universităților de la Marea Neagră, în luna mai 2020...., el insusi un Mondialist!
"Există riscul ca nemulțumirea populară, blocată în perioada pandemiei, să alimenteze mișcările fără ideologie, fără lideri, ale unor persoane fără identitate, mobilizate pe rețele de socializare, care, profitând de anomia creată, să genereze o protestocrație care să amenințe democrația reprezentativă creând premisele derapajului spre un regim autoritar.

Pentru a recâştiga încrederea cetățenilor este nevoie de mai mult decât o reluare a dialogului social. Este nevoie de un nou model cultural pentru că nici un proiect politic nou nu poate avea succes dacă nu este precedat şi fondat pe un model cultural, bazat pe valori morale, singurele care pot crea o solidarizare a energiilor pozitive ale societăţii.

Un nou model cultural într-un viitor marcat de dezvoltări haotice şi incertitudine
Secolul XXI are nevoie de un nou model cultural care să răspundă nu numai şocurilor economice şi sociale ale globalizării, dar şi să creeze o viziune dătătoare de speranţă într-un viitor marcat de dezvoltări haotice şi incertitudine. Există acum şansa istorică de a propune un astfel de proiect.
O examinare critică a proiectului globalizării în lungul drum către solidaritatea mondială
Dacă vom continua să imaginăm proiecte fără să luăm în considerare anxietăţile inevitabile pe care le implică o construcţie politică care afectează viața a peste șapte miliarde de oameni, avem puţine şanse să dezvoltăm o lume puternică şi democratică. Iată de ce cred că lungul drum către o solidaritate mondială trebuie să înceapă din interiorul fiecărei naţiuni, comunităţi locale sau chiar familii. Acolo, de multe ori putem regăsi multe din contradicţiile pe care le descriem ca fiind tipice discrepanţelor dintre Nord şi Sud sau Vest şi Est pe plan mondial, dar unde putem identifica şi liantul identitar al unui ethos comun. Astfel vom putea înţelege mai bine lumea în care trăim."

*Oare trebuie citit de 7-8X de Robot?

Iulian Mareș spunea...

Personal nu sunt agresat de multitudinea de "semnele grafice din "dotarea" limbii române" cu o conditie: stapanirea sensului si scopului lor!
Nu fracturati enuntul de dragul unui semn! :))
In enunt exista un subiect logic, care nu se suprapune cu subiectul gramatical!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Calinmihaib12 spunea...

IULIAN M.: da, am activat si acolo - câțiva ani..!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Ok...
Îți voi scrie pe mail.
Cred că acesta este!

Viorel spunea...

Ei s-au distrat și se distrează, România s-a împrumutat până peste cap pe motivul Covid-19, acum Guvernul Orban se va împrumuta din nou ca să remedieze ce au stricat pe timpul (cote maxime) pandemiei. Acum o lună și jumătate am pus o întrebare ziarului local sperând să primesc un răspuns de la cei în drept, nevoie, „Altă întrebare”. Asemenea cazuri cred că s-au întâmplat în majoritatea spitalelor din România. Oamenii bolnavi preferă să ia medicamente (după ureche) sau cum le spune medicul de familie decât să se interneze într-un Spital sau fost Spital Covid-19 (de frică să nu se infecteze). Redau:
„O întrebare pentru cei care ne conduc destinele cu sau fără a-și asuma și răspunderea în caz de eșec, chiar nu se putea transforma Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” în Unitate / Spital Covid în locul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” cum se zvonea la un moment dat, dând astfel posibilitate persoanelor cu boli oncologice (peste 8.500 după cum a prezentat ziarul dumneavoastră), adăugând pe cei cu boli hepatice, diabet, renale (dializă), etc., având dotările necesare și personalul de specialitate, asigurând bolnavilor o mică speranță de viață și așa nefericită datorită bolilor pe care le au și de care sunt siguri că nu mai scapă și cu toate acestea își pun zilnic întrebarea, DAR DACĂ ? DAR DACĂ DUMNEZEU VA FACE O MINUNE.
Am transformat un spital ÎN CARE SE TRATAU OAMENI în unul în care EVENTUAL SE VOR TRATA OAMENI. O anomalie să dai prioritate minorității (presupuși viitori bolnavi) în defavoarea majorității (bolnavi confirmați). Cine va răspunde de tragedia celor din urmă care s-a petrecut, se petrece și se va petrece mult timp deacum înainte (moral dacă nu juridic). Sunt nevoiți după cum afirmați să ia drumul pribegiei (la Iași), dintr-un spital în altul. „Flămând și gol, făr-adăpost, Și câine eu ți-am fost! ” Ei nu vor pământ cum, spune George Coșbuc, ci DREPTUL LA VIAȚĂ”.


Calinmihaib12 spunea...

.apropo de discutia despre D-nul GEN. Ilie MARIN: ..a fost..si Cdt.-ul DIVIZIEI din TIMISOARA ..in anii:...'80;..si avea o voce de tenor..!

Calinmihaib12 spunea...

DOMNULE IULIAN M.: .. n- ati mai revenit cu.."episodul straniu"...!(..din Timișoara..?)

Leo spunea...

"Sunt profesor universitar , ce pu.a mea...."
Așa arăta la TV că se adresa în gura mare în metrou , un individ care se pretindea a fi prof. univ. unui boadyguard care i-a cerut să-și pună masca în metrou.
Pun pariu că dacă era prof. univ. , atunci era și dottore .
Multă lume umblă liberă pe străzi....

ifrim spunea...

Liberté,egalité,fraternité mu!3 pnl!