Un produs Blogger.

luni, aprilie 19, 2021

Caloian Monica, șefa departamentului juridic al SCMD, fostă grefieră de ședință în Procesul CPEx

71 comments

 Așa rezultă din destăinuirile președintelui completului de judecată, col magistrat Ciobotaru Gheorghe, absolvent și apoi cadru didactic al Scolii Militare de Ofițeri de Securitate.

După procesul din 1990-1991, grefiera Caloianu s-a angajat la proasptul SRI- Măgureanu.

Memoriile despre procesul foștilor membri CPEx ale fostului judecător militar le puteți citi în întregime în  nr. 44 al revistei Vitralii-Lumini și Umbre, pe pagina ACMRR din SRI.






71 de comentarii:

ACID spunea...

Nu ma mira . ,,Conserve'' ( parca asa li se spune )ca asta , au parazitat totul. Ochiul si timpanul rezista peste ani ...ca piramidele. Ce-or zice membrii la aflarea stirii ? Dar cred ca stiau . Sunt la fel ( vezi Dogaru- suspiciuni colaborare cu GRU ) AU MANIPULAT SI INAINTE,O FAC SI ACUM . LA ORDIN . Execrabil.

Periamu lucica spunea...

Esti un prost

Periamu lucica spunea...

Aia morti sant regrupati in nu va lasa sa faceti ce vreti voi

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa nu ne mire, daca nu cumva are trase fire de la ZRI la ZCMD pe inainte, in secret si repede cu ordine clare sa tranteasca toate procestele deschize pe penZii meletare, ca prea bate la ochi niste activitati specifice, carpatine si mioritice cu referire la ofiterii sub acoperire, caci naravu' vechiu nu are lecuire! Polcovnicul linstoric si doftorand, Meclea Doparu, care nu mai o are precum parul, este prea plâpand s-o cheme sub asternut cu o bulina de putut s-o descoase cu ce a facut sa zaboteze, bagand piuneze in procestele rezervistilor din ordinul politicienilor, ca sa-si rupă garlejele cum se frang nuielele cand smardoiesc si lichesc bulbucile, buleanele si șelele! Usturoi n-o hi mancat, dar tot ii pute mestecatoarea a Arahat in care ca ratata s-a bagat cu ochii mijiti pentru un pumn de arjinți, zic eu catre toate domniile unse cu toate alifiile in probleme de jmenari si jmenuiala de praduiala in cestiunea nazoală de penzie meletara de ocară!

Huhu Rezea spunea...

Nu era nicio intenție de a denigra cariera militara a Monicăi, ci doar o invitatie pentru citirea memoriilor magistratului militar.

marvas66@yahoo.com spunea...

Ai dreptate, si Dogaru este antiromanism, el doreste sa-i fie vasal lui Putin. Pentru el comunismul e medicamentul de dimineata, pranz si seara... Avem in momentul de fata cateva mii de militari activi care au afinitati catre Rusia, de ce? Pentru ca parte din managerii Armatei sunt drone rusesti! Daca Ciuca nu este drona inseamna ca drona lui dirijoare este foarte bine pilotata de Putin si slugile lui din dispozitivul politic roman...indiferent de partid...curve gasim in toate partidele

Ionel spunea...

Asa, si !? Vedeti, titlul articolului este formulat astfel incat desi autorul precizeaza ca a vrut cu totul altceva, lasa loc de interpretari - grefiera la procesul CPEx, SRI...SCMD Ce are, ma scuzati, S... cu P....... ? Ca sa fii grefier trebuie sa ai dreptul. Daca a ajuns unde este inseamna ca este bine pregatita profesional. Nu sunt membru SCMDD si nici nu agreez acest sindicat. Odata in plus se dovedeste ca fiecare interpreteaza cat si cum il duce capul. De regula, in sens negativ. Ce ar fi fost daca doamna ar fi lucrat si in securitate inainte de '89 !?

raul spunea...

Ma dezamagiti...!Toti!Cine naiba mai e roman atunci?

Iulian Mareș spunea...

👍

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Se glumujdește pe la cornere ca fraierele greiere de la Hapărare, Mort De Tot Ciucale, ar fi propus Sef la pulane de melițieni si melițiane, fără cașchete si cu buleanele goale, deoarece Marele Spanzurat din Inaltul Prepeleac il are pe plac, si cicătelea ar fi de belea peste toată pacostea de incașchetați, care acum sunt băgați in tot felul de pradaciuni, cafteli cu mortaciuni, spagi in pizza si barabule prajâte, sa nu mai punem ca fiecare vute pe vrute sau nevrute la tot ce fac umbră pe bordura de pe centură, sa presteze, sa pună si ele ceva, de foame, in gură... Deci, daca pe fonctia de pana acum a facut Harmata pulbere, fum si scrum, iar penziile meletare le-a inclestat tare cu un PLX 199 de o zculă si două ouă prin cancelarie si zertare sub un lacăt de inchisoare, acum se duce la Hinternele melețienilor sa dea lustru pulanelor in cortul adormitilor? Ăpai, o sa adoarmă cu puleanul frecăcios in mânuri, continuand jmecherii aia incașchetați sa dea găuri si jmenuri, sa bată in beciuri, sa bea la masa cu interlopimea si toata pulimea care aruncă jpaga cum arunc eu marmelada pe garleaja infometată si lasată uscată, fara penzia majorată, chiar de catre acest impotent si inconstient, adormit in al cortului ambient, inca de pe timpul lui Basarab Vodă, indrojdiat si îmbălsămat cu palincă si vodcă! E doar un zvon lansat la oha si la moca sa vada daca prostimea face gâlci sau va bate toba otova, ce si cum si daca o sa-l consideram rau sau bun, si dupa aia sa se decidă daca are verde sa fie injurubat sinistru la hernia Sinistresului de Hinterne! Pana atunci, bazati-va pe duamna j(c)uristă de la ZCMD ca o sa dea pălitura veței ei de legistă si mare zpecialistă hartistă in trecerea dozarelor pe litijii in revistă, buirea si numerotarea lor cu creoane golorate, asezate șucar in sertare intunecate si perderea in instanțele de judecate la hordinul venit de ,,sus,'' via ,,Hristos Isus'' zereist, care ii da si zolda pentru itinerariul navetist-trazeist, presarat de ,,sfinți'' cu porcoaie de arjinți! Si in pulitică lucrurile se precipită, numarandu-se horele si menutele sa se sparga toate tratatele si buboaiele dintre ușcheriști-plouseriști si lăbărali, dar-ar gâlca în gârleaja lor de penali si venali!

Calinmihaib12 spunea...

Cunosc o grefieră..fără studii superioare,pensionată acum câțiva ani,cu o pensie peste 6.000 de lei..!

gigi 2 spunea...

Totusi multi dintre cei care comenteaza aici,daca nu ar fi fost comunismul in veci nu ar fi fost ofiteri si subofiteri ai armatei romane. Si inca ceva, la rusi armata este respectata. Asa ca lasati-o mai moale cu ,,capitalimul" asta care a distrus tot absolut tot in tara asta, care a adus la conducerea tarii numai nulitati.

HALA spunea...

Ionel, pe cine vrei sa mai manipulezi căci ați mai rămas la discuții doar voi între voi manipulatorii.
Au studiat dreptul grefierele dar de cand? De când pana și vânzătoarele de la alimentara au studii "superioare".
Soția mea avea chiar și prin anii 2000 grefiere eleve la liceul seral și care acum au dreptul iar pensia tripla celei a profesorului.

ACID spunea...

D-le HUHU ,mai lasat cu onoarea nereperata.Ai cenzurat [doar asta-i trendul ,nu ?] un mesaj corect gramatical si civilizat preferand unul jignitor si agramat. Daca asa cantaresti parerile, asta e . Sa stii ca in viata militara NU TOTI am fost cu ,,caprele'' , ,, sefi de tulumba'' , ,,GAZ-isti '' cum se descriu/ataca unii ,,veterani'' de pe aici. Nu moderezi cu aceeasi masura . S-AU MAI SCHIMBAT GENERATIILE. In sfarsit ,multumesc pentru putinul timp acordat.

CEZAR spunea...

De trei zile ma uit , citesc si nu-mi vine a crede : Am scapat de "M"- militarul TULUMBAR!
NB
Se pare ca totusi mai miorlaie sub denumirea de -Unknown
20 aprilie 2021, 09:08D-le
"HUHU ,mai lasat cu onoarea nereperata"---descoperiti greseala ..anal.fabetului !

CEZAR spunea...

PE.SE..
Si nu uitati ..Militarul TULUMBAR..probabil spre sigur - filiera indirecta...ARE O PENSIE MAI MARE DECIT NAPOLEONUL NOSTRU..m-AL!
NB!
Doresc din inima ca TOTI-TOATE..care au primit grade militare la pensie..devenind nici mai mult nici mai putin..maiori ..Lt.colonei..colonei si chiar generali ...sa-si primeasca tinuta cu gradele respective si..PE GRANITA DE EST...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Fiind Postul Mare al Pastelului, hai sa dam cu totii la pace, sa eliminam inclestarile, inversunarile si ura, bat-o vina, si sa se reînchege la loc prietenia si armonia! Doamne, ajuta!

Gigi spunea...

@gigi2 👍 Nulitati cu bani mulţi,aţi uitat sã specificati.Nu numai în politica,peste tot au patruns.Cei mai mulţi prin administratie. Nu stiu,dar am eu aşa un fix al meu. Acolo e clientela politicã. Scuze pt.cei pregatiti,dar pe lânga ei sunt mulţi nepregatiti,ţinuţi in spate de cei bine pregatiti.

Gigi spunea...

Lasã cã v-o repereaza domn'Ciuca!
@ Hala,am fãcut o glumã, sper cã nu va supãraţi👍

Huhu Rezea spunea...

Foarte puțini cititori au dat clik pe linkul care deschide memoriile judecătorului militar care i-a judecat pe cei 4 ofiteri din garda lui Ceaușescu si pe liderii comuniști din procesul numit al CPEx.
Mai rar se întâmplă să aflăm culisele unui proces de o asemenea anvergură în care, de regulă, acuzarea se străduiește să facă pe plac noilor autorități care au preluat puterea.
Eu abia aștept continuarea memoriilor în numerele viitoare ale revistei.
Recunosc că nu mă așteptam să găsesc în aceste memorii numele actualei șefe a departamntului juridic din SCMD.

Luc 3 spunea...

Corect,Flavius!👍

Gigi spunea...

Dacã rugamintea vine de la pamfletarul Blogului,nu pot decât sã Salut aceastã initiativa!Dar,totuşi,noi nu "ne"mai râdem?😀

Iulian Mareș spunea...

Nu ar fi mai bine sa fii tu testat psihiatric și dpv al cunoștințelor profesionale la nivelul unui lt col actual, cdtB, șef Birou/Bg,i., MC., D.I., SMFT?
Asa...ca sa vedem dacă ești bun măcar în postul de observare, pe granița de Nord și Est?

Iulian Mareș spunea...

Ce este nou? Începând cu 47 cum a fost?
Am scris într-o zi ca mai bine de 1000 de agenți ai Siguranței și peste 2000 de jandarmi și fff mulți militari din Armata au ajuns în pușcării. Nu știai xa invingatorul ia tot potul și face legea, inclusiv rescrie subiectiv istoria?

Iulian Mareș spunea...

Masoneria romana s-a înnoit!!!

https://m.mediafax.ro/social/masoneria-din-romania-are-un-nou-mare-maestru-20047886

Masoneria din România are un nou Mare Maestru
„Masoneria din România îi elimină pe impostori”, anunţă Marea Lojă Naţională din România.
Masonii din Marea Lojă Naţională din România, reuniţi sâmbătă într-un Convent extraordinar, şi-au ales, „în mod statutar” noua conducere, „eliminându-i pe impostori”.
Noul Mare Maestru este ”Prea Respectabilul Frate George Ivaşcu”, fost ministru al Culturii şi Identităţii Naţionale, cunoscut actor şi manager de teatru.
Secretariatul organizaţiei avertizează că „Preşedinte Prof. Univ. Dr. dr.” Bălănescu Radu Ninel, pe care-l numeşte un impostor, nu mai reprezintă organizaţia masonică Regulară şi Recunoscută Marea Lojă Naţională din România.
Mesajul lui Thomas W. Jackson, Preşedintele de Onoare Fondator al Conferinţei Mondiale a Marilor Loji Regulare: „Mă bucur, însă, că această separare nu a avut ca rezultat crearea unei alte Mari Loji.”

ACID spunea...

In mod normal nu meriti un raspuns ,dar sa ataci pentru o cratima lipsa !!! Serios ling..vistule !!! Mesajul nu l-ai priceput ,si-ai zis cratima e problema.Maximum ce poti ,asa-i? Isterie fara sens...

raul spunea...

Luati si cititi:
https://politica-dezastrului.ro/articol/triunghiul-puterii-si-sinistra-treime-1126

Viorel spunea...

Ave Cezar, citiți conținutul următoarelor art. din Legea nr. 80/1995 cu modificările și completările ulterioare. Numai Of. care au gradele următoare și îndeplinesc / condițiile specificate pot fi avansați în gradul următor la trecerea în rezervă / retragere. Nu Cpt., sau Mr. Puneți mâna pe carte unde nu știți iar unde nu înțelegeți, întrebați, altfel greșiți.
Art. 65 (1): „Locotenent-coloneii și căpitan-comandorii în activitate cărora le-a expirat stagiul minim în grad, dar nu au putut fi înaintați în grad pe timpul cât s-au aflat în activitate întrucât nu au fost încadrați pe funcții prevăzute cu grade corespunzătoare celor la care urmau să fie avansați, la trecerea în rezervă sau direct în retragere prin aplicarea art. 85 lit. a) -e) vor fi înaintați în gradul următor și trecuți în rezervă sau direct în retragere cu noul grad, dacă îndeplinesc celelalte condiții prevăzute în prezenta lege.”
Art. 66 (1): „Coloneilor și comandorilor în activitate care au o vechime în grad de minimum 7 ani, au împlinit limita de vârstă în grad și sunt încadrați de cel puțin 4 ani în funcții prevăzute în statele de organizare cu grad de general de brigadă, similare sau superioare, și au fost apreciați în această perioadă cu calificativul "foarte bun" sau "excepțional", la trecerea în rezervă sau direct în retragere li se va acorda gradul de general de brigadă, respectiv general de flotilă aeriană sau contraamiral și vor fi trecuți în rezervă sau direct în retragere cu noul grad.”

Alexandru spunea...

Frumoasa lectură și tare de tot!👍

Huhu Rezea spunea...

Plus că ai acces online la toate cele 44 de reviste VITRALII-LUMINI si UMBRE care s-au publicat în ultimii ani sub egida ACMRR din SRI.

Leo spunea...

Lăsați-o pe MonY că nu la ea arde.
La Lucică arde...........

Cezar spunea...

Viurel....nu ai inteles nimik
Esti bun la c/p..
Era vorba de cei de la MAI...CIVILI IN ACTIVITATE..MILITARI LA ..PENSIE.mai ales alea cu fustita scurta si picioare lungi..COMPRI?

Periamu lucica spunea...

Ce arede ? Iti srde tie mintea

Viorel spunea...

Foarte interesant, stresant și enervant. Noi ne ciondănim pe blog penstru niște sporuri de doi lei acordate prin lege, pentru niște ajutoare suspendate / abrogate (fără motivare logică) ilegal, pentru actualizări, majorări / indexări neacordate, umblăm prin Tribunale și C.Ap., plângem la Înalta Poartă fără rost și ei, „Triunghiul puterii și sinistra treime” profită de funcții și comit abuzuri grosolane fără ca instituțiile abilitate ale statului să se autosesizeze și să intervină atunci când TV. sau presa prezintă astfel de situații de o gravitate ieșită din comun. Și cine le comite. Elita Armatei Române.

Leo spunea...

LucY , ești impulsivă măcar că nu înțelegi nimic. Dovada sunt întrăbările idioate pe care le emiți urmate de selfrăspusnurile și mai cretine. Nu e bine pt. o babă în pragul demenței senile. Ia măsuri !

Leon spunea...

Deci o lege PROMULGATA, poate ajunge pe masa CCR si la solicitarea Avocatului Poporului:
"...În ședința din 20 aprilie 2021, Curtea Constituțională, în cadrul controlului legilor posterior promulgării, cu unanimitate de voturi, a admis excepția de neconstituționalitate ridicată direct de Avocatul Poporului și a constatat că este neconstituțională sintagma „în vârstă de până la 16 ani”..."

Leon spunea...

Doamna Monica ar putea trimite la Avocatul Poporului si/sau Presedintele Romaniei o solicitare de sesizare a CCR( binenteles semnata de Col.Dogaru..) privind ELIMINAREA celor 3 ani de PRESCRIPTIE din Legea nr263/2010 prin discriminarea pensionarilor militari( a se vedea Pl x nr.609/2020, aflata la Promulgare din data de 14 aprilie..!).

Gigi spunea...

"Nimic nou sub Soare!"Totui vechi şi noi sunt toate"

un oscar = o pensie spunea...

ce faci ,militare inchipuit M?
fugi de vechea ta identitate?
asa ai fugit si de munca,ai trecut dupa cateva luni de teren la birou ca erai transpirat de la atata foc de cauciucuri

Gigi spunea...

Un Site ne spune cã poliţiştii care se ocupã cu renumararea voturilor de la Sect.1,alegeri locale,ar fi terminat operatiunea şi cã,surpriza,ar fi câştigat Tudorache cu peste 1300 de voturi.
Cel puţin aşa ne inf.Gândul.ro.

Huhu Rezea spunea...

Se asteaptă comunicatul SIIJ, ultima isprava a temutei sectii de investigare a infractiunilor din justitie, inainte de desfiintare.
He-hei, câți magistrati #rezist sunt implicati în operațiunea de fraudare a alegerilor din Capitală!

akord 75 spunea...

Frank 20 aprilie 2021, 14:19
😂😂😂

Iulian Mareș spunea...

De pe timpul când Președintele ACMRR/SRI era dl.col.(rtg) Teodorescu Filip.

Huhu Rezea spunea...

Da, si ce colegiu de redactie avea prin 2009>
Filip Teodorescu a fost singurul presedinte de structura asociativa care stabilise cu Dragnea un calendar de inlăturare a art. 60 modificat pein OUG 59/2017.
Cine a uitat... este invitat să reasculte înregistrările din aprilie 2019

https://www.huhurez.com/2019/04/colr-filip-teodorescu-presedintele.html

Din păcate, în perioada imediat următoare, lunile aprilie-mai 2019, Filip T a fost schimbat de la conducerea ASCMRR din SRI iar românii au votat impotriva lui Dragnea.

Iulian Mareș spunea...

Sibiul a dat numai oameni valorosi:Barna, Țurcanu, KWI și Șovaiala, mai nou.

Viorel spunea...

Domnule Leon, până trimite doamna Monica Avocatului Poporului cele menționate de dumneavoastră, mi-am permis și am trimis Domnului Președinte al României următorul text (după 2 coduri / parole solicitate mi sa confirmat primirea acestuia).
Am vrut să primesc răspunsul după care să le postez pe ambele pe blog pentru informarea colegilor. Petiția am trimis-o după apariția unui comentari al domnului Huhu Rezea pe blog. Ce răspuns voi primi vom vedea. Principalul este că am sesizat problema.
Domnule Președinte al României Klaus-Werner IOHANNIS. Cu toată stima și respectul pentru persoana dumneavoastră și funcția pe care o îndepliniți în calitate de Președinte al României cât și de Comandant al forțelor armate prin prezenta petiție vă aduc la cunoștință următoarele:
1. În data de 07.04.2021 în Ședința de Plen a Camerei Deputaților a fost votat în unanimitate (302 voturi Pentru, 1 vot Abținere) Proiectul domnului deputat Florin ROMAN, PLx-609/2020 care prevede:
Articol unic: Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 852 din data de 20 decembrie 2010, cu modificările și completările ulterioare, se modifică și se completează după cum urmează:
La art. 107, după alin. (2) se introduce un nou alineat, alin. (21), cu următorul cuprins:
„(21) În cazul în care, din cauza unei erori materiale intervenite în procesul administrativ de evaluare, prelucrare și redactare a datelor în vederea emiterii deciziei de pensionare sau a datelor înscrise în aceasta ori în sistemul electronic de punere în plată a deciziei, prin derogare de la dispozițiile alin. (2), termenul general de prescripție nu se aplică pentru recuperarea de către beneficiarul dreptului la pensie a sumelor neplătite de către organul administrativ competent.”
Acest proiect de lege a fost adoptat de către Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (1) din Constituția României, republicată.
2. Având în vedere calitatea dumneavoastră de Comandant al forțelor armate, solicit ca (,) conținutul în esență al proiectului de mai sus să se aplice și beneficiarilor de pensii conform Legii nr. 223/2015 privind pensile militare de stat prin modificarea art. 65 care în momentul actual prevede:
Art. 65.
(1) În situația în care, ulterior stabilirii și/sau plății drepturilor de pensie, se constată diferențe între sumele stabilite și/sau plătite și cele legal cuvenite, casa de pensii sectorială operează, din oficiu ori la cererea persoanelor îndreptățite, modificările ce se impun, prin decizie de revizuire.
(2) Sumele rezultate în urma aplicării prevederilor alin. (1) se acordă sau se recuperează, după caz, în cadrul termenului general de prescripție, calculat de la data constatării diferențelor.

Viorel spunea...

3. Dacă Proiectul PLx-609/2020 a fost adoptat de către Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (1) din Constituția României, republicată, mi se pare corect și legal ca ambele categorii de pensionari, atât cei care se încadrează în prevederile Legii nr. 263/2010 cât și cei care se încadrează în prevederile Legii nr. 223/2015 să beneficieze de efectele acestui proiect.
4. Art. 14 din Convenția pentru apărarea Drepturilor Omului și a Libertăților fundamentale interzice DISCRIMINAREA dintre persoane sau anumite categorii de persoane (nu redau textul integral pentru a nu vă răpi din timpul dumneavoastră).
5. Altfel, Tribunalele și Curțile de Apel vor fi sufocate cu zeci de mii de dosare pe această speță ce pot foarte simplu eliminate doar printr-un singur subpunc introdus la art. 65 din Legea nr. 223/2015.
6. Datorită tot unor erori ale Caselor de Pensii ale M.Ap.N., M.A.I. și S.R.I. privind modul de calcul și emiterea Deciziilor de Actualizare a pensiilor militare din anul 2017 a fost sesizată Curtea de Conturi care în urma controlului efectuat se află în momentul de față în proces la Curtea de Apel București (din 2017 și până în prezent sunt mii de dosare la Tribunale și Curți de Apel pe această speță, bani cheltuiți și timp piedut).
Având în vedere că săptămâna ce urmează, legea ajunge la dumneavoastră spre promulgare, cu tot respectul analizați și propunerea prezentată de mine și susținută de zeci de mii de pensionari din cadrul M.Ap.N. și celorlalte structuri care comunicăm pe diferite surse de informare.
Vă mulțumesc, cu stimă și respect.
11 aprilie 2021.


Leon spunea...

BRAVO Viorel !
Petitia cu siguranta a ajuns la un Consilier militar si care, daca este de buna credinta, poate propune Presedintelui Reexaminarea proiectului in Parlament !

Iulian Mareș spunea...

Ionel,
Vrei sa=ti traduc eu fraza lui de final, inepta si care se se vrea subliminala?

Iulian Mareș spunea...

*Cand am plecat v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!
Nici macar nu va puteti da seama cine va da pixul? Stilul apare si mai sus, dar poarta un fel de nume!

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Cand ti-a citit ordinul de trecere in rezerva ti-a citit si pe cel de avansare, asa-i? ....am si numerele lor,,,,

akord 75 spunea...

S-a trezit UTC-istul sef sa vorbeasca....asa-i cu carpele...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Haita de hiene lăbărale, cu durligele goale, cum le sta bine cu spilhozii-n crăcane in guvernarea lipsită de inchegare, s-a impacat cu sleahtele hușkeristo-plusz, penale, doar din ratiuni de ciolane, ghini împănate cu hălci macre, carnale, bogat asortate, dupa ce pe la spate s-au mârâit, suduit, porcăit si stuchit in ocarinele lumii, care nu mai dau nici mucii pe acesti corifei ai minciunii, de paie si adunați din gunoaie... Clozet Zbarna, si-a inmuiat muștiucul si goarna, dupa ce Fritzul Spanzurat din Inaltul Brebeleac l-a amenintat aratandu-i harta cu locatia Jilava, intrucat e ghebos tare de atatea dozare penale si se aud zanganind catușile-n zare; Cioclu Voisculamentescu, foncția de sinistru inapoi o bocește si o cerseste, căci fără ocupație îi dă borhaiele în constipație, si e ingrijorat ca cine mai achizitioneaza, ca el, fara licitatie, ori cine mai incendiaza spitalele romanistane, daca el e dat de-a dura la vale si e tinut departe de guwernare?; Lăbar Organ, dupa ce a baut spirt medicinal, pahar după pahar, vrea un transplant de muian al coaliției sa acopere efectele ambiției, ca după păliturile puleanelor miliției, care au adus coeziunii un vertij dintre roz bombonul mij, insignifiantul fleac si scârbavnicul bij, toate reunite sub auspiciile mumului dintre căpreorii gurului, unde dreapta senilă si debilă, condusă de Sase Case Muilă, isi face de cap după bunul plac, sarind din puț in lac! Eu stiam, la o adică, ca gowernarea rahitică nu pică, fiind simulări cu demisionări, cu ruperea membranelor la himene si ca se screme si geme doar sa ne impresioneze cu ce au ei blegos in izmene, caci fiind căzuti in freze si prinsi de scaune in piuneze, nu-i scoti de la guwernare nici cu hoardele tătare si nici cu tancurile melitare din propria dotare, achizitionate de Mortăciune Ciucale din gunoaiele NATOLĂNIT-O SUB PUALE si hamerecane! Si capra, Raluca Muian, pe micul ecran s-a pârțoit strochit si puturos in chiloței ca ministresul ei nu are fofei pentru posmagi la penzionarii si zalariații iobagi... Si toti emisarii puterii, codoși si gargaragii ai acestei famiglii, flamande si insetate de putere si sânge, ii da cu ciocurile inmuiate-n otravă si fiere ca borcanul guvernarii lor de mare putere de fapt este plin cu un de deget subțire de miere, sub capac, si restul e doar un glod de rahat, foarte bun în maț de crăpat de boborul zărac, deoarece e garantat si marcat, cu varful la rist, de golanii nazisti ai @Rezist, supra vizat codoș de madam Anghela Hlocigolași si Moș Szoroș!
Plouă peste Romanistan, si chiar de-ar varsa cu apa sărată a unui ocean planetar e clar, vere, ca nu va mai putea ca sa spele păcatele grele ale aceste guwernari rebele si pusă pe crime si rele, instigată de Marele Muian Spanzurat in Inaltul Brebeleac, si care spasmodic se eczcită, are orgazme cu fleoșcăieli în budigai si izmene, scrașnește cu vome si bale mereu și-i dă din lătrău cu citatul clănțău: ,,SUNT MÂNDRU CU GUWĂRNUL MĂU NĂTĂRĂU ȘI BĂBĂLĂU, MOȘTENIT DE LA PETROV BĂSĂNĂU SI GEOLGĂU CĂCĂRĂU!''

HALA spunea...

"Academicianul" carioca și tenta se vrea și "limbist" dar nu se uita la propria postare!

Iulian Mareș spunea...

"Procurorii SIIJ spun ca zâna dreptății, n-ar fi manglit mai mult de vreo 2 procente, adica rezultatele finale după renumărarea sacilor, ar fi 39,81%, pentru Tudorache de la ciume iar pentru Clotilduta de la uniunea sacul si rucsacul, 37.80%.🤣😜🤪
Concluzia: SIIJ trebuie desființă!🤣😂"

Iulian Mareș spunea...

”ALAH” a subliniat bine ca a facut seralul! Ma si intrebam de ce si cu cine? Acum lamuriciul ne-a lamurit.... Asa ceva? Doar manelistii tigani isi aduc la TV boracii sa cante si ei ”sireacii”, ”sa vaza lumea ce talent este in familie”, l-a dat ma-sa si la pian!

Iulian Mareș spunea...

Alcoolicule, pe strada ta toti sunteti asa de prosti? Buni de ecologie sunteti...si de interviuri tampite!

Iulian Mareș spunea...

Viorele,
ai inteles cum a fost avansat ...., se spune prin efectul legii! :))

HALA spunea...

Totuși cine angajează manipulatorii chiar a rămas în criza de personal de a trebuit sa apeleze la un măscărici ca tine?
Razboinicul carioca și tenta nu se mai uita și în oglinda ci doar da din gura ca proasta satului.

Iulian Mareș spunea...

Manipulatori ca manipulatori, dar proștii cine îi cumpără, căci au identitatea lui Ipu.
Cel mai "dăștept în cap" a stat la mirosit obiele și a făcut carte la seral?
Eu, în niciun caz! Totuși, de ce nu ai fost tu în locul meu?
Macar păreai mai ancorat în realitate, nu ca alți proști ce o țin langa cu acele carioci. Stai blând, nu am făcut nimic la seral și nici BIOTERA!

HALA spunea...

Mai Bula în kaki nu ai tu ani de viata câte examene am susținut eu.
Chiar nu realizezi cât ești de respingător dar mai ales caraghios?

Iulian Mareș spunea...

Caraghios ești tu, bă, când ai simțit sa te șlefuiesc prin muiere...nu realizezi nici acum comicul de situație?
Nu ne batem în examene ci în obiele...si ale tale put, pt că sunt sintetice!
Te-a oprit cineva sa nu concurezi cu mine? Cine, IP-ul?

*Și nu mai fi idiotăn, dacă tot știi numărul lor, citind postările unui amic. Eu nu ma supăr dacă ai cu 2 mai multe...precum trenul IC!
**Kiar nu știu cine este mai caraghios, unul cu identitate asumata sau un Ipu/MA_HALA? poate nici nu înțelegi trimiterea la Ipu și vrei să-ți explic: dpv cinematografic este un personaj totuși rațional într-o lume nebuna și lasă! Fii mândru de tine!..🤪

Iulian Mareș spunea...

Erata: sa te șlefuiesc > sa te șlefuiești

HALA spunea...

Huhurez iarăși procedezi mizerabil.
Publici toate dejecțiile verbale la adresa mea a acestui incult cu mintea împăturita ca harta dar mie nu îmi postezi dreptul la replica.
Rușine!

Leo spunea...

Numa' că până acum s-a dovedit a fi avocata împotriva poporului.

Iulian Mareș spunea...

Pt că tu jignești primul mereu...a la seral!
Ia stai calm și vezi ce bine este...
Pe mine nu ma interesezi, mai ales de când am înțeles ca BOR îți pute...

*Tu carai harta și o impatureai sub supraveghere, alții o lucrau.

CEZAR spunea...

@/Tehnokraci...nu merge !
Trebuie studii ..aprofundate...ca cum ai Tu si m-Aluu!
Mai infiintez o functie de ..asin..si va iau pe amindoi !

Iulian Mareș spunea...

Padina, tocmai ce ne-ai povestit ca din 2 trageri, in 2 ani, ai fost sub linie! Mai ai tupeu...?

Iulian Mareș spunea...

🤣😜🤪 Așa a pățit Cezar! Culmea este ca el a uitat și ceea ce nu știa! Zice că e logodit cu o oaie țigaie..., de își fac țurcanele cruce cu copita.

socrates spunea...

Nu va certati de pomana, Romania dupa 1990, s-a vandut ieftin vestului ca o prostituata flamanda ... dupa ce naiba ???, ca aceiasi Romanie trimitea peste granita "garnutiri intregi de vagoane frigorifice cu carne, cereale, cohorte intregi de tiruri cu legume si fructe, Nu, flamanda nu era tara da , proasta era si inca este. Rusii ne.au demontata fabrici intregi si le-au dus la ei acasa, vestul, ce le-au trebuit cu cumparat pe nimic, restul le-au cumparat prin mita si vandut la fier vechi pe bani mai multi decat pretul platit romanilor. Uitam mereu celebrele vorbe ale lui Brancus :"cand am plecat v-am lasat saraci si prosti, cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti". Mameluci cu gura mare au strigat tot in gura mare, distrugeti tot, oratori bine dresati (de servicii ... nationale convertiti de cele straine) au imbarligat si amagit mintile romanilor, ce am ajuns ???, ca o tara aproape cotropita de "Gingis Han". Aratam noi a popor ?!!!!!!!.

Leon spunea...

@Viorel, Presedintele n-a primit scrisoarea si a promulgat Legea:
https://www.stiripesurse.ro/klaus-iohannis-pensionari-bani-calcule-lege_1762773.html