Pentru cei din Țaratul româno-bulgar al nevaccinaților

"Referitor la vaccinare! Libertatea de a decide (mă vaccinez/ nu mă vaccinez) în legătură cu sănătatea și propria viață nu înseamnă și libertatea de a crea o stare de pericol pentru sănătatea și viața altora!", transmite Tudorel Toader, rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
Un produs Blogger.

sâmbătă, aprilie 03, 2021

Din nou despre circulația in sensul giratoriu

5 comments

Urmare la topicul Care dintre șoferi va primi amendă în caz de tamponare cu discuții în contradictoriu despre indicațiile circulariștilor din Oradea, cei care susțin că în sensul giratoriu benziile de circulație sunt fictive.
Concluzia care se impune este că preselecția de la intrarea în sensul giratoriu nu anulează semnificația benzilor din interiorul sensului.
Când părăsiți sensul giratoriu semnalizați dreapta și dați prioritate celor care circulă pe benzile din dreapta din interiorul sensului giratoriu. 

 

5 comentarii:

 1. Portocaliul de langa ax merita amenda, ca țăranul contras din romanul lui Marin Preda, clar, ca vine catre scuar sau, ma rog, face ca boul cotire la dreapta fara sa se fi incadrat regulamentar, sa taie la toti fața, ca un dobitoc de cocalar! Ce prioritate sa dea, ca o grindă, doar sa se asigure câș in oglinda? E o postare plina de viclenie, pentru ca Onorabilul sa va stie aptitudinile de soferie! Este ca trebuie sa-i spunem, Bravos, maestre!?

  RăspundețiȘtergere
 2. Portocaliul(PDL) a gresit in circulatia normelor publice, galbenul(o ipoteza) va avea acelasi drum,nu vad un auto de culoare rosie(cred ca astia nu sunt hotarati)pentru situatia in care paraseste giratoriul pe a 3-a iesire?

  RăspundețiȘtergere
 3. Oricum respect Octavian Pertea,aviz carcotasilor...

  RăspundețiȘtergere
 4. Hai sa continui șarada stradală cu situatia asta perpendiculară care de fapt se invata la scoala si nu in circulatia stradală: Dar cretinul cu verde nu stie si nu vede, ca Dl Presedinte, ca s-a incadrat prost s-o ia inainte? Incadrarea se legitimeaza pe fapta ca neaparat trebuie s-o coteasca la dreapta, si nu ca un dinte inhipt pe directia incisiv-inainte! Amandoi sunt bun de un perdaf, amendat si scos la arat si semanat, ca poate asa au timp si de meditat si invatat! Na, ca am spus-o sa ma racoresc pe cei care circulatia n-o halesc!

  RăspundețiȘtergere
 5. https://www.4tuning.ro/funny/ce-s-a-intamplat-cu-circulatia-dintr-o-intersectie-din-america-dupa-ce-autoritatile-au-instalat-un-sens-giratoriu-imaginile-au-devenit-virale-46539.html?utm_source=InterPromoziare&utm_medium=flux&utm_campaign=direct#ziarecom

  RăspundețiȘtergere