Un produs Blogger.

vineri, aprilie 09, 2021

Imagini de vremea când regele Mihai I al României păștea oile, la Sinaia, cu printul Philip, soțul reginei Angliei

11 comments

Astăzi a murit și prințul Philip, soțul reginei Angliei. 

Fotografii istorice

Au ieşit la iveală o serie de fotografii din copilăria lui Mihai I alături de nimeni altul decât prinţul Philip, Duce de Edinburgh, soţul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.  Cei doi au petrecut momente frumoase împreună în copilărie şi în adolescenţă atât în România, la Constanţa, Sinaia, dar şi în Italia, fiind de aceeaşi vârstă, născuţi în 1921.
Poza pare a fi din adolescența lui Mihai I, anii 30, când fusese detronat de tatăl său, Carol al II-lea.Fotografiile fac parte din arhiva Casei Regale a României şi au fost publicate de Principele Radu al României.

11 comentarii:

Andrei spunea...

Regele Mihai a fost si cdt. Pl 1, Cp. 1, B. 21 VM Predeal. Desigur, onorific. A fost organizat un ceremonial la care a participat Carol II. Au preluat o traditie specifica anglo-saxonilor. Poate si a altora.

Iulian Mareș spunea...

Și ta-su a fost, însă a făcut ceva probleme...🤣🤪

Gogu Pintenogu spunea...

Ce să faci cu nimicul, insignifiantul Werner, că ăsta de deștept ce a fost nu a învățat nici să coase nasturi! Are argați români pe care i-a numit miniștri: Ciucă, Nicolae, Ionel, etc, etc şi alte zeităţi care au luptat de sub pod la Nasiria.

AURICA GEAMANTAN spunea...

Ăla din spate cu oile este Paduraru din stânga iar cel din dreapta ,care este o ea ,este de la CPS a MApN cu decizia lui Palagheanu la recalculare pe ART.40 din Legea 223/20215 când umbla cu Delegația în proțap cî nu si incadrează .

Leon spunea...

https://adevarul.ro/entertainment/celebritati/concidenta-bizara-moarteaprintului-philip-nunta-charles-familia-regala-nu-pomenit-nimic-despre-lucru-1_607068e65163ec4271c730b9/index.html?utm_source=ziarecom&utm_medium=https://adevarul.ro/entertainment/celebritati/concidenta-bizara-moarteaprintului-philip-nunta-charles-familia-regala-nu-pomenit-nimic-despre-lucru-1_607068e65163ec4271c730b9/index.html&utm_campaign=CrossPromo#ziarecom

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l binecuvanteze, in vesnicie, pe Printul consort din insulara monarhie, un om bonom, inteligent, jovial si plin de umor, care niciodata nu s-a bagat in intrigi, scandaluri politice sau de culise, fiind un tata si bunic nu numai pentru familie ci si pentru intreaga monarhie a Regatului Unit, meritand numele sa-i fie onorat si cinstit de toti cei care l-au respectat si iubit!

y spunea...

Înduioșător ... daaa ...
https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/06/18/regalitatea-britanica-moderna-eugenisti-nazisti-si-neo-feudali/
https://www.prisonplanet.com/Pages/100604_prince_philip.html
și pentru ei plâng ... că nu au destul ... or fi și banii noștrii acolo?
https://www.forbes.com/sites/kenrickcai/2021/04/06/here-are-the-richest-tech-billionaires-in-2021/?
Aici este de plâns ...
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/spitalul-foisor-din-capitala-devine-spital-covid-pacientii-evacuati-pe-targi-si-in-carucioare-situatie-tensionata-in-fata-spitalului-1490471

Iulian Mareș spunea...

Dumnezeul sa-l odihneasca in pace!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
impresionante fotografiile!

Margarit Fernand spunea...

Pentru România era mai bine dacă acest ”așa-zis rege” rămânea la oi!

Gigi spunea...

Dumnezeu sa-l ierte şi sã îl odihneascã în pace! Despre morti numai de bine!➕⛪