Un produs Blogger.

marți, septembrie 28, 2021

Avertismentul cercetătorului Ocravian Jurma: Orbii vor decide că nimeni nu va mai putea să șofeze

38 comments

 "România va demonstra lumii ce înseamnă nu doar să ai lideri negaționiști, ci și o majoritate intoxicată de propagandă negaționistă. Pentru mine este evident că am devenit o majoritate negaționistă care se reflectă atât în guvernare cât și în parlament. Seduși de propaganda negaționistă și antivaccinistă, românii au ajuns la un consens: cei vulnerabili vor plăti cu viața pentru confortul celor care se cred invulnerabili."

România devine încet și sigur raiul repetenților și incompetenților, care trebuie doar să nege valoarea educației, a științei și în cele din urmă a rațiunii. Urmează zile foarte grele. La nivel individual tot ce putem face este să ne protejăm în primul rând cu ajutorul măștilor FFP2 și apoi intrând într-un scenariu roșu personal sau de familie până când incidența va coborî din nou sub 1 la mie (decembrie?)”




38 de comentarii:

M spunea...

@Huhurez

👍👍 Cine are ochi să vadă.... Cine are urechi să audă!

De la colegii încă activi: "Habar nu aveți cât de rea e situația în realitate!"

Tămă Coco spunea...

Mă nene jurnal ,tu știi mă idiotule câți au murit în urma vaccinării sau erau în pragul morții? Mă ticăloșilor,chiar ne credeți idioți? Cum sa cred eu într-un bazin sponsorizat de Bill gates,care mai deunăzi spunea că suntem prea multi pe pământ și că tre sa mai murim,așa cam la doua treimi? Mă javrelor,voi chiar sunteți medici,sau cămătari! Pai dacă ați ajuns sa ne dați mici sa ne vaccinam,ce etica mai aveți voi mă javrelor.bagativa zeama in cur și în familiile voastre ticalosilor

Niky spunea...

Dar e dovedit clar că și cei vaccinați sunt purtători ai virusului, ce dreak’ mai vor acești politicieni, medici și alți aserviți ai BigPharma și ai globaliștilor? Nu mai zic că nu are nimeni dreptul să supună o persoană la tratamente medicale fără acordul ei(legi și tratate internaționale), sub niciun argument! Deci, e clar că vaccinarea asta forțată e ceva dubios, cel puțin…..

Huhu Rezea spunea...

D-ta ai apucători groaznice de sinucigaș...Ești de compătimit.
Cei vaccinați se infectează de la nesimțirea voastră.

Huhu Rezea spunea...

D-ta ai apucători groaznice de sinucigaș...Ești de compătimit.
Cei vaccinați se infectează de la nesimțirea voastră a antivacciniștilor, care vă complaceți să fiți transformați în culturi ambulante pentru viruși.
Neîncrederea în autoritățile sanitare nu este justificată nici măcar de neîncrederea in actualele autorități politice.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Spre realul ekilibru ar trebui sa postezi si lista cu medicii sponsorizati de marii producatori din cadrul Big Pharma!
Numai asa, analiza poate fi exhaustiva!

Huhu Rezea spunea...

Nici macar asta nu ar fi un motiv ca antivacciniștii sa se comporte ca o comunitate sinucigașă. Doar sectanții bigoți refuză un act medicasl salvator primit gratuit.
Cei din lumea a 3-a s-ar vaccina dar nu au vaccin, fie el aplicat de medici sponsorizati de Pfaizer.

M spunea...

@Iulian Mares

Aici ne despartim, stimate coleg, in abordare! 😁 Adica daca sunt bugetari inseamna automat ca il iubesc pe Citu si ar sari in prapastie pentru el?

Interlopii Pricu și Bălănel sunt cei care au inițiat protestele anti-mască din martie de la Alba Iulia. Ce inseamna asta? Toti care nu cred in masca sunt interlopi?

Tot timpul comparati vaccinul cu centura de siguranta ca sa aveti o analogie rezonabila!!!

"Si cei vaccinati pot transmite boala" = "si cei care poarta centura de siguranta pot sa moara intr-un accident"

A dat unul doua tratate internationale.... toti au devenit maestrii in Conventia de la Oviedo (unii citesc doar art. 5 - care restrictioneaza vaccinarea obligatorie si nu mai vad articolul 26 care stabileste exceptii privind aceasta regula - inclusiv cea privind pandemia).

Studiu:

Un nevaccinat bolnav aflat într-o comunitate de 50 nevaccinați poate transmite boala la 8 persoane.
Un nevaccinat bolnav aflat într-o comunitate de 50 vaccinați poate transmite boala la 3 persoane.
Un vaccinat bolnav aflat într-o comunitate de 50 vaccinați poate transmite boala la 1 persoana.

Ce intelege șoșoacă? "Aha!!!!!!! Și vaccinații pot transmite boala și se pot îmbolnăvii!!!!"

O bună prietenă e într-un cămin de bătrâni chiar acum. În cămin s-a declarat focar de covid. Din cei 9 depistați pozitiv, 8 nevaccinați, 1 vaccinat. Deja unul dintre ei (nevaccinat) a murit!

Cei nevaccinați nu s-au vaccinat pentru că aveau boli conexe care nu le permiteau vaccinare.

Zilnic sun băiatul prietenei mele să aflu dacă a fost depistată pozitiv și deci trebuie să ne pregătim de înmormântare.

Nu e ușor, camarade!!!!


y spunea...

„Drumul spre iad este pavat cu intentii bune” – Samuel Johnson (1709 – 1784)
1. Această segregare a populației în două categorii (și crearea unui antagonism între ele prin sloganuri preluate și fără suport), una PRO (superioară) și alta precaută și care caută răspunsunsuri la întrebări legitime și greșit categorisită ANTI (inferioară) va avea consecințe grave și da, bănuite în viitor (pentru că am mai văzut în trecut așa ceva) ... regretele vor fi târzii, dacă va mai fi cineva care să-și aducă aminte.
2. Procedeul de modificare a celulei umane prin transcripția unui mesaj ARN, livrat întro capsulă nanolipidică și introdus în corp printro soluție injectabilă intramuscular NU ESTE VACCINARE! Poate fi numită eugenie, eugenism, terapie genetică, dar nu vaccin sau vaccinare.
3. Până la urmă, ce aleg adulții pentru ei înșiși, mai mult sau mai puțin pe bază de informații (de cele mai multe ori forțat, dezinformați, pe bază de propagandă, manipulare, sau pentru motive NEmedicale – mici, spectacole, etc.), ar trebui să fie alegerea lor personală și numai a lor; totuși, când este vorba de copiii lor, ar trebui să fie mult mai precauți când se vrea supunerea acestora unui experiment medical, care NU A MAI fost aplicat pe oameni până acum și a cărui siguranță nu poate fi garantată de nimeni!
4. „Să-i scăpăm pe copii de părinții lor” rețineți aceste vorbe, căci s-ar putea să fie profetice. Vă las curiozitatea de a afla singuri cine le-a rostit și să vă întrebați ce-ar putea să însemne. Aștept și răspunsuri!
5. Și totuși, dacă totul este așa de sigur și frumos și minunat, de ce nimeni nu vrea să-și asume responsabilitatea pentru consecințe (și în special producătorii și medicii) și nu se anulează legile prin care li se acordă imunitate de răspundere?

https://crsreports.congress.gov/product/pdf/LSB/LSB10443
https://www.federalregister.gov/documents/2020/03/17/2020-05484/declaration-under-the-public-readiness-and-emergency-preparedness-act-for-medical-countermeasures
https://www.phe.gov/Preparedness/legal/prepact/Pages/PREP-Act-Guidance.aspx

Laleaua neagră spunea...

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://euro-stiri.net/peste-3000-de-doctori-romani-sponsorizati-de-pfizer-lista-oficiala/&ved=2ahUKEwjE8J3S56PzAhWsNOwKHc4kAPgQFnoECAQQAQ&usg=AOvVaw1Y4J-vKzLCVBtShq1AVwwz

Huhu Rezea spunea...

Taci dracului, sectantule!
Voi antivaccinistii sunteti niste ignoranți, tot atat de habotnici ca și iehoviștii care preferă să-și lase copiii să moară decât să fie salvați prin transfuzii de sânge.
Ai devenit tu mare om de știință!
Ia vezi, nu contești și legea gravitației?
Ai bunul simt și izolează-te dacă vrei să te sinucizi, dar nu mai infecta și pe alții.

M spunea...

@Y

Dar nu este absolut nici o segregare. Este o alegere pe care o faci conștient. Negrul nu "alege" sa fie negru. De aceea e discriminare.

Ai sa spui acum ca lumea e segregata in șoferi și neșoferi. 😁

Pentru cei nevaccinați nu există NICI O îngrădire a libertății. Poți chiar să spui că "neșoferii" au dreptul la liberă circulație restrâns? Nu! Pentru că li se oferă nenumărate variante: tren, autobuz, avion, taxi.

Singura întrebare reală e dacă vrem sau nu să trăim în comunitate? Comunitatea înseamnă și restricții, respectarea unor reguli. 😁 Mie îmi vine de exemplu să sparg dinții cretinului care a infectat un azil de bătrâni. Nu o fac pentru că trăiesc în comunitate și respect regulile.

Am constatat însă ca antivaxeri folosesc nu nonșalantă cuvinte pe care nu le înțeleg. De aici si răspunsul la întrebarea: de ce sunt atât de ușor acceptate teoriile conspirative decât cele științifice?
Pentru a le înțelege pe cele științifice trebuie sa fi mers la scoală!

Oare întâmplător pe ultimele locuri la vaccinare sunt romanii si bulgarii!

Veti spune cu emfază: NOI SUNTEM DEȘTEPȚII PĂMÂNTULUI!! TOȚI ĂILALȚI SUNT PROȘTI!!!

Iulian Mareș spunea...

Din principiu nu suport medicii de duzină, însă consider xa nu-i drept sa nu fie primiți la "munca" pe motiv de nevaccinare, după ce le-ai dat de la 3000 € în sus!
SUSPENDA-LE ASIGYRAREA DE SĂNĂTATE!
Ciuma roșie...este vinovată!

*CTP: IN IRMA ACESTEI PANDEMII, PRIN FINALUL TRIST AL NEVACTINATILOR IN ROU VA CRESTE BRUSC NIVELUL IQ_ULUI!
SI REÎNCARNATUL SE BUCURĂ CREZÂND CĂ ESTE VORBA DESPRE EL ȘI JEGUL ĂLA DE CALORIFER SUPER RUGINIT DIN BUCĂTĂRIE...

Iulian Mareș spunea...

M,
Ce bine-mi pare ca în 2021 în UK se trăiește ca în ROU în anii 80!
Raționalizarea combustibil Au, cozi uriașe la pompe și batalii la cozi ... Fascinant!
Sa simtă și ei în cerul gurii puțin neomarxism și globalismul în gâtlej...

*Propunerea lui Cîțu: Înlocuirea certificatului verde de vaccinare anticovid cu QR cu Carnetul portocaliu de membru PNL!

CEZAR spunea...

HAI VACCINOSII..!! Scandal uriaș în Germania. Medicii dau OMS în judecată pentru crime împotriva umanității. Testele PCR, false în proporție de 90% Articol de pe EVZ disparut de pe site dupa cateva ore... Peste 10.000 de medici și 1.000 de avocați au dat în judecată CDC, OMS și Forumul Davos pentru crime împotriva umanității, ce au avut loc pe fondul pandemiei de coronavirus. Medicii susțin că toate cele zece principii stabilite prin Codul de la Nürnberg au fost încălcate. O echipă de peste 10.000 de medici și peste 1.000 de avocați din Germania, în frunte cu doctorul Reiner Fuellmich, au acționat în instanță Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC), Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Forumul Mondial Davos, pentru crime împotriva umanității, pe fondul pandemiei de coronavirus. Echipa amintită susține că toate cele zece standarde de la Nürnberg au fost încălcate. Testele PCR au raportat fals 90% dintre cazurile Covid-19 Doctorul Reiner Fuellmich împreună cu celelalte cadre medicale acuză că testele PCR pentru depistarea cazurilor de infecție cu coronavirus au determinat o raportare falsă a 90% dintre presupusele cazuri Covid-19. Potrivit echipei medicale în cauză, testele PCR nu au fost concepute în așa fel încât să detecteze prezența agenților patogeni. Presa străină scrie că CDC a recunoscut că, la nivelul testelor PCR, există un prag de „cicluri" care nu trebuie depășit, astfel încât testele să raporteze corect (in)existența unei infectări cu coronavirus. În contextul pandemiei de coronavirus, testele de depistare rapidă Covid-19 prezintă un prag reprezentat de cifra „28 (cicluri)". În cazul în care acest prag este depășit, cazurile de infectare cu coronavirus sunt raportate greșit. CDC a recunoscut, conform presei internaționale, că a dat spre utilizare teste care prezentau praguri de „37-45 cicluri" și, automat, raportau că persoanele testate ar fi infectate cu coronavirus. Începând cu pragul de 35 (cicluri), testele PCR sunt 100% incorecte, susțin medicii care au atacat în instanță OMS, CDC și Davos. Ei mai spun că instituțiile internaționale au comis crime împotriva umanității, deoarece au obligat medici să raporteze cazurile de deces ale persoanelor cu comorbidități drept decese cauzate de Covid-19. Vaccinul este experimental Potrivit echipei de cadre medicale și avocați care au atacat în instanță CDC, OMS și Davos, vaccinul – care este „experimental" – încalcă articolul 32 din cadrul Convenției de la Geneva din 1949, care instituie că „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare tratării medicale al unei persoane sunt interzise". Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice la nivelul cetățenilor constituie o încălcare gravă a Convenției. Vaccinul „experimental" încalcă toate cele 10 principii de la Nürnberg – ceea ce înseamnă că oricine nu respectă aceste legi internaționale poate fi condamnat cu moartea. Vaccinul oferă imunitate la virus – Aici este vorba despre o terapie genetică „indiscretă", care nu oferă imunitate la coronavirus și totuși, susține că reduce simptomele bolii. În realitate, acum, 60% dintre pacienții vaccinați cu ambele doze au nevoie de intervenția departamentelor de urgență ale spitalelor sau trebuie internați la Secția de Terapie Intensivă, fiind infectați cu coronavirus, conform echipei de medici sus-citate. Vaccinul protejează populația de infecția Covid-19 – Vaccinul nu oferă imunitate împotriva coronavirusului. Chiar și cetățenii vaccinați cu ambele doze de ser anti-coronavirus pot să se infecteze și să transmită mai departe virusul, mai arată cadrele medicale. Vaccinul reduce numărul deceselor Covid-19 – Vaccinul nu determină scăderea deceselor din cauza coronavirusului. Persoane imunizate deja împotriva noului coronavirus au murit, susține grupul de cadre medicale.

M spunea...

@Iulian Mareș

😁😂😁😂 Eu de exemplu nu aș mai primi la muncă niciun pompier care spune că el nu crede că apa stinge focul. 😂😁😂😁

Niky spunea...

Încă o data: Nu este nimeni obligat la tratamente medicale împotriva voinței lui, indiferent de consecințe pentru el sau pentru alții! Iar restrângerea drepturilor civile, mai ales că s-a dovedit că vaccinul este ineficient în privința răspândirii virusului, este un abuz clar! Cei care vă dați pe mâna BigPharma comiteți o mare eroare!

Huhu Rezea spunea...

D-ta ai dreptul să ignori conecințele nerespectării deciziilor autorităților sanitare cu privire la viața și sănătatea d-tale nu si față de consecințele aasupra altor persoane.
In virtutea acelorași drepturi, vaccinații sunt îndreptățiți să-ți ceară ca ieșirea d-tale în spațiul public s-o faci în condițiile impuse de autorități sanitare.
Nu te mișcă deloc avertismentullui Jurma că, in egoismul vostru, voi îi condamnați la pieire pe cei vulnerabili la virus?

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/youtube-va-elimina-toate-videoclipurile-care-promoveaza-continut-antivaccinist_839631.html

Niky spunea...

@Leon, păi cenzura e evidentă în pseudodemocrația actuală! Numai dobitocii mai pot crede că asta este democrație……….

Huhu Rezea spunea...

Confundati cenzura cu nepasarea fata de cetățean. Poti sa vorbesti dar nu te baga autoritățile în seamă.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
... asta vara ce masuri profilactice a luat Guvernul? Ei stiau din graficele de predictie care va fi deznodamantul, de aia se batea cu țucalu peste bot ministru invatamantului ca EL, MARELE EL, nu va baga scoala in on-line decat de la 6 la mie in sus!
Cand autoritatile devin necredibile/ipocrite, iar staul isi dilueaza pana 0 forta in Teritoriul National, ce se poate intampla?
Poarta cetateanul aceasta vina, este tot el dalmat?

Leon spunea...

Pai daca nici pe Câțu nu-l credem, atunci...
"Am văzut câteva studii în această perioadă și o corelație care nu ne face cinste între scorul de la testul PISA și rata de vaccinare. Sunt mai multe studii și aici ar trebui să facem o analiză și să vedem după aceea ce putem să facem”, a declarat Florin Cîțu.(hot news)!

Huhu Rezea spunea...

Daca guvernantii sunt indolenti nu trebuie sa fim si noi ca ei.
Sper ca ai retinut recomandarea lui Jurma ca fiecate sa instituim un cod roșu pentru noi si familiile noastre.. Eu si intreaga familie ne-am vaccinat ieri cu doza 3 Pfaizer. Fără programare.

M spunea...

@Niky

Cu scuzele de rigoare dar nu dumneavoastra antivaxeri, tot fluturati Conventia de la Oviedo? Vedeti ca acolo spune ca anumite drepturi pot fi suspendate atunci cand e vorba de sanatatea publica si ca poti fi obligat la numite tratamente medicale!

Sincer? Habar nu aveam de Conventia asta! Nu se invata in facultatile de drept! Dar zgandarirea disperata a antivaxerilor a adus-o in prim plan! FELICITARI!

Iar chestia ca "vacinul este ineficient in privinta raspandirii virusului" e doar in mintea unora. Va repet exemplul cu centura de siguranta, un exemplu mai simplu, mai pe intelesul dumneavoastra!
Centura de siguranta nu previne accidentele, nici macar nu asigura o rata de supravietuire de 100% dar E O SANSA PE CARE O AI IN CAZUL UNUI ACCIDENT!

Toti antivaxeri sunt la limita in a fi declarati criminali. Din cauza lipsei de vaccinare avem spitalele pline si alti bolnavi cu afectiuni critice nu se pot trata! Sa va ierte Dumnezeu pentru ce ati facut!

Cezar spunea...

@/Tulumbaru
Prin ce ai glasuit mai sus..evidentiezi daca mai era cazul..NEMERNICIA CARE TE CARACTERIZEAZA !
BINE MAI...TE.AI VACCINAT..ESTI SUPER PROTEJAT DUPA MINTEA TA !!
DE CE TE MAI TEMI DE CEI NEVACCINATI? IN FAPT OAMENI SANATOSI??
MII DE MEDICI SPUN APASAT..CA VACCINATII SE INFECTEAZA SI TRANSMIT SI MAI TARE VIRUSUL..PENTRU CA ISI VINTURA HOITUL PESTE TOT
DECI??

M spunea...

Oregon Health and Science University:

1️⃣ Spitalizati (62)

92% nevaccinati (57) - 8% vaccinati (5)

2️⃣ La sectia ICU (similar ATI la noi) (28)

100% nevaccinati (28) 0% vaccinati (0)

3️⃣ pe ventilatie artificala (25)

100% nevaccinati (25) 0% vaccinati (0)

Concluzie?

Cine a fost la scoala intelege!
Cine nu a fost la scoala o sa behaie: "ati vazut ca sunt 8% dintre spitalizati vaccinati? Big pharma, Oviedo, ONU, NATO, Fane de la Curcani, Jean frizeru', ma doare in ARN...., libertateeeeee, ma doare in kur de voi si de copiii vostri... etc"

Leon spunea...

Unele loturi de Pfizer au Expirat astazi, noroc cu Furnizorul, care le-a prelungit valabilitatea cu inca 3 luni !

Calinmihaib12 spunea...

Iulian MAREȘ:
..situația din UK., .acum se poate spune..: "e clar"..:
"BREXITUL"..a fost.. MANIPULAT prin smart phone-uri,.adică prin "aplicațiile si.."anunțurile"DEDICATE fiecărui posesor și utilizator de telefon,tabletă,computer..: în parte..!

Niky spunea...

Dl. @M cu tot respectul, mai sunt încă multe probleme cu vaccinul ăsta, una ar fi că însăși producătorii au recunoscut că aceste este în testare! Profesorul de Drept Constituțional Gheorghe Iancu a spus clar, că în acest caz acesta nu trebuia folosit pentru populație până la clarificări! Iar cererea BigPharma să fie exonerate de responsabilitate pentru aceste vaccinuri, nu este în regulă deloc!

Viorel spunea...

Neglijența, indolența și prostia (guvernanților) a îndoliat / nenorocit din nou România.
TRAGEDIE: Nouă pacienți morți într-un cumplit incendiu izbucnit la secția ATI a Spitalului din Constanța, peste 100 de bolnavi evacuați.
Un incendiu puternic a avut loc vineri dimineață la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.
https://www.botosaneanul.ro/national/noua-pacienti-morti-intr-un-cumplit-incendiu-izbucnit-la-sectia-ati-a-spitalului-din-constanta-peste-100-de-bolnavi-evacuati/

Andrei spunea...

Postare de analfabet functional. Cati au murit nene de la vaccin? Terminati ma cu cretinatatile de vi le baga astia de la televiziunile coprofage pe gat si voi le inghititi ca prostii. Ca de-aia muriti cu zile si va imbolnaviti copiii, din prostie. Vai mama voastra de sosoci cr*tini!

Huhu Rezea spunea...

Andrei, Sinucigaș
Esti de o prostie nemărginită dacă tu crezi că guvernele tuturor țărilor lumii dau date eronate.
Or mai fi murit câțiva și după vaccin, dar nu 4 800 000, pe întreg Mapamondul, adică un sfert din populația României.
Vai de tine ! Mama ta este, poate, mai înțeleaptă.
Ai citit vreodată statistica la zi a imbolnăvirilor si deceselor de Corona pe plan mondial?
Du-te tembelule intr-un spital Covid să vezi în ce chinuri se sting acei oameni?

M spunea...

@Niky

Am doua variante: prima ca sunteti rau intentionat si a doua ca nu sunteti bine informat. Alegeti! 😁

Vaccinul a fost in testare. Atunci cand a inceput sa fie folosit pe scara larga a fost avizat. Pe de alta parte, la naiba, suntem militari!!!! Ce dracu? Ne e frica de o intepatura?

Apropo.... ai auzit de un producator de parizer care sa raspunda pentru efectele sutelor de e-uri? 😁

Eu privesc mai relaxat. Da, este posibil ca vaccinarea sa reprezinte un risc. Consider ca este mai mic decat a face boala si ca vaccinandu-ma ii pot proteja mai bine pe cei dragi mie. Unii sunt de alta parere.

Sunt de acord sa discutam daca nu ne jignim reciproc si daca venim cu fapte nu cu jumatati de adevar.

De exemplu: responsabilitatea (sau lipsa responsabilitatii) producatorilor de vaccinuri este lamurita inca din anii '60 (avand drept punct de plecare administrarea vaccinului anti-tifoidic din anii '20) si acopera inclusiv vaccinurile anticovid. Nu vi se pare interesant ca abia acum lumea s-a inflamat cu privire la acest aspect?

M spunea...

În Portugalia tot armata a asigurat suportul logistic privind vaccinarea (un viceamiral parcă).

Cu o rată de 98% vaccinare a populației eligibile Portugalia a ridicat practic toate restricțiile.
Asupriți de dictatura medicală 😁 portughezii se bucură deci de viață, de normalitate!

Gelu D spunea...

"doctorul" Fuellmich este avocat dr, nu medic! Ca idee!Cautati pe google

Iulian Mareș spunea...

Gelu D,
asa si? Ce pe facebook este diferenta intre Dr si dr.Av.?...ieri am vazut pe strada unul cu 8-10 clase vorbind de ARN mesager, de ziceai ca genetica este in degetul lui mic!

Iulian Mareș spunea...

M,
nici eu nici mata, camarade, nu purtam vina unei campanii idioate pt vaccinare: ”ori esti precaut, ori esti prost!”; tipi cu aspect jegos care vor sa bea o cafea la terasa (80% din romani nu au bani de cafea in Centru Veki!); ”protest cinic”; ”spala-te pe maini des!”...de s-a triplat consumul de sapun in detrimentul rujului si fardului, ca se poarta masca!
Autistii nu pot face lucruri inteligente!