Un produs Blogger.

sâmbătă, septembrie 04, 2021

Iohannis, deranjat că Cioloș și Barna au rupt coaliția cioburilor

101 comments

Julian Săvulescu în vizită la Universitatea București

"Coaliția cioburilor" este o licență a lui Ciolacu de Buzău.
Atât Werner cât și liberalii cîțoi se folosesc de analfabetismul funcțional al  electoratului lor care nu poate să distingă ce înseamnă un partid extremist.

Este ceva similar cu studiul despre o odioasă teorie progresistă a doi autori  care, pentru a obține un rezultat favorabil la un sondaj în rândul studenților de la Universitatea George Mason din SUA, au disimulat o întrebare despre dreptul părinților de a putea ucide pruncii, pâna la vârsta de trei ani, sub nevinovata întrebare despre  dreptul de avort în al patrulea trimestru de sarcină. Studenții care nu știau că o sarcină durează numai 3 trimestre au semnat ca sunt de acord cu avortul post-natal. 
Articolul "Avort post-natal" a fost publicat de doi specialiști în Filosofie aplicată, colegi cu profesorul australian de origine română, Julian Săvulescu(tatăl său era originar din Ploiești). Săvulescu și cei doi colegi de filosofie aplicată consideră că dreptul părinților de a-și putea ucide copiii de până la vârsta de 3 ar face parte din valorile societății liberale. Mai multe puteți citi aici.

Asemănarea dintre USR și AUR este că ambele sunt partide antisistem. Deosebirea dintre ele este că unul este un partid național/ist... iar celălat este un partid globalist/progresit. E greu să le încadrezi în partide extremiste.

101 comentarii:

Cezar spunea...

Daca PSD...ÎI FACE JOCURILE LU NEAMNTU...TREBUIE DARÎMAT !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dti-i morții că tâlharii strigă ,,hoții,'' iar banditul atarnat in inaltul prepeleac, vazand ca a dat cu oistea-n gard, vrea sa dreaga busuiocul, arza-l-ar focul in grindă, de nu i-ar mai da iapa aia ingenunchiată halca de mizdă!!

Leon spunea...

https://m.ziare.com/florin-citu/fost-broker-bursa-comportament-gambler-citu-imprumuta-maxim-plateste-oricat-1698526

Leon spunea...

https://ziare.com/klaus-johannis/stiri-klaus-johannis/iohannis-reactii-facebook-postare-alianta-ursplus-aur-1698507?utm_source=Adevarul.ro-Cross-article&utm_medium=Iohannis%2C+f%C4%83cut+praf+%C3%AEn+mii+de+comentarii+la+postarea+%C3%AEn+care+critic%C4%83+asocierea+USR+PLUS-AUR.+%22Vi+se+datoreaz%C4%83+aceast%C4%83+colaborare+contra+naturii%22&utm_campaign=Interpromo

M spunea...

@Leon

😁 Dacă vă amintiți cum l-am înjurat pe Cîțu in cazul condamnării din SUA, cum am demonstrat că fapta nu s-a prescris și nici nu a fost reabilitat înțelegeți că sigur nu îl iubesc, dar votarea moțiunii de cenzură înseamnă închiderea dosarelor lui Barna și a lui Clotilde.

Valul de valul de "analiști" care explică cât de corect este USR, cum luptă ei pentru binele poporului român este impresionant. Ziare.com face spume! 😂 Pericolul mare pentru USR este să îi lase AUR și PSD în offside. Cîțu nu este indispensabil dar USR la butoane este vital pentru dușmanii României!!!

M spunea...

Cum dracu până alaltăieri Cîțu era primul ministru providențial și de azi aruncă ăștia cu lături în el ca în Dragnea? G4media e pe perfuzii, libertatea are deja icter, national mai are puțin și se sufocă. 😂

Leon spunea...

Se pare ca PSD va depune propria Motiune de cenzura impotriva Guvernului Catu, Luni la prima ora !
Daca se va dezbate motiunea PSD, ce vor face parlamentarii USR+, care lasa impresia ca mai mult sanrajeaza decat voteaza..!!

Huhu Rezea spunea...

Eu zic că ar fi bine ca PSD, USR și AUR să voteze moțiunea care ajunge prima la vot.
Adoptarea primei moțiuni puse la vot ar lăsa fară obiect pe cea de-a doua.
Respingerea primei moțiuni ar continua cu supunerea la vot si a celei de-a doua motiuni.

Respingerea ambelor motiuni ar afecta grav credibilitatea USR și PSD.
Faptul că miniștrii USR nu și-au prezentat demisia dar nici Cîțu nu le-a propus revocarea lasă posibilitatea împăcării între PNL și USR.
Noua strategie a PSD îi obligă pe USR-iști să ia o decizie până luni... dacă înghit sau scuipă broască din gușa bibiloiului Cîțu.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Va fac un deranj cu un sondaj de portbagaj, si Câțosul de ciudă sa moara daca nu-i de ultimă oră:
*PSD 40; HAUR 17%; PNL 17%; USR 8%, pe ultimii dreackul sa-i ducă si sa-i vută pe valută!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, treburile sunt si nu prea probabile: Colacu s-a grabit jmecherit si le-a bagat morțiunea de centura primul pe gaura din gură, si tare se pare ca ea va fi pusa spre dezbatere, in loc sa hie intelept si dăstept s-o tina stransa la piept, lasandu-i găștii cu hauristii si neomarxistii sa-si depuna icrele mortiunii sa fie dezbatuta la inceputul sesiunii, ca nu se stie daca mortiunea pesedista va fi votata de formatiunea neomarxistă... Sper ca ceva se va face, sa scapam de aceste criminale dobitoace, dar cea depusa de gașca ciudata se pare ca la semnaturi a fost fraudata!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Intr-un comentariu, Razvan Savaliuc l-a facut praf si pulbere pe Plavan Muian, nescotandu-l din vanzator
penal de copii, hoț penal de case, sluga a lui Merkel, tradator si vanzator de tara, numirea criminala a lui Cîțu, scumpirile de care se face vinovat cu guvernul lui de panarame, si tot felul de epitete siropoase, articolul fiind pe pagina mea fb! Tare si bun acest jurnalist de nota 10!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca e Duminică, dozati-vă vaccinul de prună si poamă, stins cu pită si slană, după aceea duceți-vă să vă rugați si să cantați la Sfânta Biserică, in Strană! Doamne, ajută si, sănătate multă!

Mirelaperianu spunea...

PSD se scalda .Eu ni cred ca vor sa ia acum dezastrul facut de astia .Alegerile anticioate ar fi bune chiat acum

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La inceputul saptamanii, toti din bloc au primit vestea proasta ca sa ne pregatim in primavara de evacuare ca blocul a fost vandut unui alt patron, care il renoveaza si-l pune in vanzare, deja scara cealalta a fost evacuata din toamna cealalta, ceilalti ingesuiti pe scara asta, acum fiind terminat si gata de a fi vandute garsonierele, modernizate cu bucatarii si bai. De unde atatia bani sa cumperi, cam 70.000 lei, cat pensia unui grof, sau pe chirie 150 euro? Am vorbit cu patronul, directoarea, administratora, asa e! Maine ma duc in audienta la primar sa vad ce pot sa fac, dar la telefon vrea sa-mi faca o oferta la un bloc in care n-as tine nici cainii comunitari, rau famat, tiganie, manele, etc, ori noi avem nevoie de tihana si liniste, si la ultimul etaj, unde legumele nu mai pot urca! Am ,,noroc'' cumva cu certificatul in handicap ,,grav'' al Anăi, in care este scris ca este netransportabila, nu poate sa-si faca menajul singura si nu se poate folosi bine nici de tacamuri, nu-i deplasabila decat pe cadru sau carucior, caci a fost exertizata din nou la Bacau, cand i-am facut mutatie si acolo, in fata lor, a facut panica cu epilepsie si tensiune 20, fiind dusa din Comisie in Urgente, i-a dat pe viata in handicap grav si mi-a interzis sa ma mai duc la ei ca s-au speriat, la fel s-a intamplat si cand am dus-o la expertize la toti medicii pentru verificare si scrisori medicale, si nu-mi mai dau voie sa ma duc ce ea la ei, ducandu-ma doar eu sa-i ia medicamente si consultatiile facandu-le prin telefon, caci risca accident cerebral sau infarct. Si eu sunt o leguma ambulanta, asa ca e grav si foarte greu... Dumnezeu e mare si sper sa ma ajute intr-un fel, dar in aceasta guvernare fascista sansele pot fi modificate, caci tot sistemul social este distrus total! La doua legume sa le dai pensii criminal de mici, 500 si 1.128 lei, inghetate de ani si ani, mai ales ca cei pe insulina au nevoi speciale, e crunt, si te mai trezesti si aruncat in strada! Primaria i-a acordat 1378 lei, fix cat dam pe testere si medicamentele care nu se compenseaza, ea avand un diabet periculos de atipic, cu cresteri bruste si scaderi bruste, se testeaza si de 10 ori pe zi, chiar si mai mult, 60 lei fiind 40 teste, luand lunar si de cate 600 sau 700 lei aceste teste, caci fac si eu, deja ma apropii si eu de insulina de la stres si suparari, iar medicamentele sunt criminal de scumpe, chiar si compensate fiind, dar multe tare si se ridica sumele la amandoi. Ce inima de caini! Glumesc pe aici, dar inima mea este fiarta...

M spunea...

-Hei, PSD, depunem și noi moțiunea asta de cenzură și am avea nevoie de votul vostru ca să dăm jos Guvernul.
-Da' ce-ați pățit?
-Ne-am certat cu jegoșii ăia.
-Ai voștri miniștri au greșit cu ceva?
-Nu, ai noștri au fost perfecți. Cîțu e singurul vinovat!
-Ah, nasol. Și vreți să treceți în opoziție?
-N-am prea vrea.
-Atunci vreți să guvernați singuri?
-Nu, că n-avem cum.
-Aaaaa, atunci vreți să guvernați alături de încă un partid.
-Exact!
-Cu noi?
-Nu, ce-ai? Sunteți niște hoți ordinari, m#ie PSD!
-Și-atunci cu cine vreți să fiți la guvernare?
-Cu ăștia cu care ne-am certat acum.
-??????
-Ce ziceți? Votați cu noi la moțiune ca să-i dăm jos? Dacă nu vreți să ne fie nouă bine e clar că sunteți trădători, lași și vânduți. Oricum, tot m#ie PSD!

Leon spunea...

https://m.ziare.com/ivan-patzaichin/ivan-patzaichin-amurit-dario-bonetti-buchet-de-flori-1698623
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE PE ACEST ROMAN ADEVARAT !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ehei, @Unknown, e risc mare pentru PSD sa preia acest dezastru si cu sabotorul de la Cotroceni, care i-ar infrana! Doar sa-l demita, ca ar avea destule semnaturi, si tot rau si asa! Nu ne mai revenim multi ani!

Xpert 86 spunea...

Eu nu a-si posta pe site articole legate de politicieni,care nu merita sa fie bagati in seama pentru lupta lor pentru ciolan!!!!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

*Sondaj pe bune: 93% dintre romani il vor debarcat pe Iohannis, vinovat de tot dezastrul cu guvernul lui!
*Dumnezeu sa-l ierte si sa-l binecuvanteze pe marele sportiv si patriot roman, Ivan Patzaichin. Amin.

Leon spunea...

Acesti Romani adevarati vor ramane in Istoria Romaniei( Nadia , Patzaichin, etc.) NU alde Câțu s.a..!

Leon spunea...

"Fosta sportivă Nadia Comăneci a postat în social media un mesaj după trecerea în nefiinţă a lui Ivan Patzaichin, “un prieten drag”, “o legendă nemuritoare”.

“Un gigant al sportului …o legendă nemuritoare …un prieten drag…. un om minunat. RIP Dragă Ivan Patzaichin”, a scris Nadia Comăneci pe Facebook.(ziare.com).

Mirelaperianu spunea...

Acum ar fi momentul.

Mihai spunea...

@ Leon
Uite ceva care te-ar putea interesa.
Poate si pe @ M 😂,de Huhurez nu mai vorbesc.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2861839417460308&id=100009028340368

Mihai spunea...

Si Gheoghe Hagi a postat un mesaj emoționant.

"Din păcate, astăzi am primit o veste mult prea tristă. România e mai săracă fără Ivan Patzaichin.

România a pierdut una din cele mai mari legende ale sportului, "amiralul flotei românești" și un om deosebit, pe care am avut onoarea și bucuria să îl cunosc.

Ivan Patzaichin a fost și va fi mereu un model de cum se construiește succesul: dăruire, voință, profesionalism.

Rămas bun, prietene!"

Leon spunea...

I'm sorry, nu am Fb..!

Huhu Rezea spunea...

Mai, da' despre pruncucidere ca noua valoare a societății liberale nu comenteaza nimeni nimic? Voi va dati seama ce teorii fasciste inghesuie progresiștii sub eticheta de liberalism?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

A murit si Ion Caramitru azi, tot la Elias, care se pare ca e cimitir de personalitati! Dumnezeu sa-l ierte.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Interpreta de muzica usoara, Marina Voica, dusa de urgenta la spitalul din Campina, in urma unei infectii, care s-ar fi instalat si la inima, acolo unde fusese operata in primavara pe cord deschis. ,,Nu ma condamnati ca vreau sa traiesc,'' a declarat apreciata artista. Sa-i dea Dumnezeu sanatate, ca ar fi prea mult sa avem trei plecati dintre noi in doar o singura zi! Flamanda esti, moarte. Opreste-te!

Laleaua neagră spunea...

Mama prostilor e tot timpul gravida...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am citi si m-am ingrozit, si daca se generalizeaza treaba se va incuraja laba! Cu astia nu-i de glumit, cand seful lor e țăcănit!

Viorel spunea...

Știri: astăzi, 18:21 Nu este vorba despre Președintele Partidului AUR George SIMION ci despre:
Botoșăneanca Simona Radiș, AUR și RECORD MONDIAL în Polonia, Elisabeta Lipă: Avem cel mai bun lot de tineret din Europa
Sportivii români au obținut 5 medalii de aur și 5 de argint la Campionatele Europene de Canotaj Under 23.

Mihai spunea...

Vorba cuiva " Stati linistiti la locurile voastre".
Eu pun pariu ca alianta cu toate toxinele incluse merge mai departe.Si cu Catu in frunte.
Mai iese Iohan inca odata la interval si se liniștesc.
Macelaria inca mai are marfă.

Burebista spunea...

Dumnezeu să-i ierte și pe Ivan Patzaichin și pe Ion Caramitru. Două mari valori ale României.
Încet încet dispar toate marile valori adevărate ale României.
DRUM LIN CĂTRE CER!

Huhu Rezea spunea...

RIP este mai realist.
Nu vă mai amăgiți cu Cerul când Pământul este foooaaarte primitor.

Huhu Rezea spunea...

După USR... și fracțiunea Orban sare la Klaus. Nu mai rămâne lângă Werner decât cârdul
de cîțe(bibilici)

”Mai e un lucru pe care vreau să vi-l spun. Sunt convins că un personaj foarte important din România a stat el şi s-a gândit şi a zis că poate trebuie să decreteze ca Orban să nu mai fie preşedinte al PNL. Sunt convins că a comunicat acest lucru către mai mulţi”, a declarat Orban.

Iulian Mareș spunea...

@M
Afirmativ, 100%!

Iulian Mareș spunea...

Cand scrie si despre tenismenul si jucatorul de golf de langa Piața Leu?

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Nu ai FB, Nu existi! Nu te poti infrupta din cultura de Facebook! ...acolo este miezul....de acolo se adapa telectualii!

Iulian Mareș spunea...

Pe Ion Caramitru cred ca l-a ucis coruptia, ca asa urla fi-su!

Liviutatarush spunea...

Exact! Numai ca stiu sigur ca Orban nu vrea prim ministru cand o cadea Citu si, cu voia dumneavoastra, personajul ala foarte important o sa-l propulseze pe Ciuca sa formeze un guvern. Este marioneta perfecta pentru cei patru (poate doar doi daca va fi ales sa-l inlocuiasca pe Charles Michel) ani de mandat cat mai are personajul foarte important.

M spunea...

@Viorel

Succesul este datorat si lui Lipă și regretatului Patzaichin, doi ambasadori extraordinari ai acestui sport!

Să nu uităm că ultimile luni de viață ale lui Patzaichin au fost marcate de lăturile aruncate de USR asupra sa.

Președintele USR Sulina a scris despre Patzaichin că „este prietenul ciumei roșii” și a lansat o serie de atacuri mârșave în presa locală pentru discreditarea marelui campion și protejarea grupărilor mafiote locale de braconieri. (Ivan Patzaichin făcea parte dintr-un grup format pentru desemnarea noului administrator al Deltei - funcție ce revenise la împărțirea ciolanului USR)

Urmare acestor "atacuri violente" ale grupării USR (unele lansate chiar de pe pagina de FB a lui Cioloș) Ivan Patzaichin, un om cu mult prea mult bun simț, s-a retras din comisia respectivă.

M spunea...

Nu are legatura cu topicul dar e despre aparare! Nu văd de ce dacă preluăm știrile trolilor ruși nu am prelua și informații despre situația de tot râsul în care au ajuns?!

Aviația militară rusă nu are nevoie de războaie ca să fie pusă pe butuci. Statistica cu avioanele prăbușite luna trecută
31 iulie (avion de atac Su-35, în Sahalin),
14 august (avionul amfibiu Be-200 Altair, Turcia),
17 august (avion de transport ușor Il-112V, regiunea Moscovei)
18 august (avion de asalt MiG-29SMT, regiunea Astrakhan),
23 august (tot un MiG-29SMT, și tot în Astrakhan)
27 august (bombardier Su-24, Perm).

Din păcate și-au pierdut viața și 9 piloți. Deși nu ne sunt prieteni, să le fie țărâna ușoară!

Alexcta spunea...

Dacă nici acum, când va fi Prim-ministru, colegul meu de clasă de la LM, NU va gândi cu propriul cerebel, Înseamnă că are mentalitate de Yesmen și mă voi dezice de el!!!!!

Leon spunea...

https://m.ziare.com/sporturi/mircea-lucescu-ivan-patzaichin-cel-mai-mare-din-istorie-explicatie-1698712

Viorel spunea...

Și uite așa, încetul cu încetul, parte din scursurile politicii românești, ne bagă în pământ valorile umane, pentru că atunci când vezi o nedreptate și nu poți face nimic pentru remedierea ei, furia te macină zi de zi și-ți afectează sănătatea.

Huhu Rezea spunea...

In următoarele minute Iohannis va decide soarta guvernului Cîțu. Probabil îi va cere lui Cîțu demisia pentru a reface alianța cioburilor.

M spunea...

@Huhu Rezea

Adică recunoaște că a greșit dându-i mandatul lui Cîțu și sprijinindu-l inclusiv în lupta pentru șefia PNL? 😂😂😂 Cum să facă asta?

USR să revină la butoanele justiției măcelărită de Stelian Ion? Să își pună USR șefi la parchete ca să rezolve definitiv furturile lui Barna, Clotilde și Stelian Ion iar mai apoi să facă niște dosare membrilor PNL? 😂

Acum când e clar că "dezvăluirile" despre penalul Cîțu provin de pe filiera USR-istă (fiind indirect un atac la Johannis)?

Păi înseamnă că neo-marxiștii l-au îngenuncheat și pe Comandantul Suprem!

Calinmihaib12 spunea...

..orice..se va..intampla (!).., PSD
=partidul socialiștilor..deveniți ..bogați..( fără.."supărare"..!) NU CRED că va întra..la guvernare.. ACUM..!!
..e prea devreme,..ciorba..nu a fiert.."SUFICIENT",..zarzavaturile nu s-au..",topit",..carnea nu s-a "muiat"(..e cam.."ațoasă"..!),cu alte cuvinte..,"ciorba"..nu are gustul..și "aroma"..DORITE..!

M spunea...

Știe cineva unde s-au luat becurile alea de 1800 de euro prin PNDL cu care se tot flutură USR-ul????? Am întrebat și pe FB, pe pagina USR și mi-au răspuns cu o "investigație" recorder despre drumuri!!! 😂

Cu celălalt exemplu, toaleta de 315.000 lei în 19.10.2019 și apoi scumpită tot de UM Digi 24 la prețul de "aproape 400.000 de lei" în 23.10.2019 m-am lămurit! E vorba de cel mai longeviv primar din Teleorman, un domn de la PNL, care păstorește o localitate în care rromii sunt majoritari. Trag concluzia ca USR are ceva cu minoritatea rromă!!

Bun, dar unde sunt becurile de 1800 de euro????

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Bravo, @M, sa vada pupincuristii dreptei cE fac golanii si țeparii, care urlau ca lupchii la luna: ,,PEEE SEEE DEEE, PEEE SEEE DEEE, BEHEHE!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Azi am fost la primar si am rezolvat cu casa, bloc social cu bucatarie si doua camere, chirie 30 lei, dar Ana fiind cu handicap grav cu insotitor va fi zero, 10 lei toata apa pe luna, zero gunoi, doar lumina, dar si acolo o scadere. Blocul este in plina renovare la standarde europene, cu gaze, va baga si caldura centralizata pana ne face aici evacuarea, azi am depus cererea. Singurul inconvenient grupul social la comun, dar separat pentru fiecare locuinta. Pentru 1 persoana se da o camera si-o bucatarie, pentru 2 se da 2 camere si bucatarie, etc pana la 4 persoane cu 4 camere. Mie-mi convine, decat nimic, mai ales ca sunt renovate de la zero si pana la cheie. O ora am stat la primar in audienta, solo, asa ca am avut cate discuta, mai ales ca mi-a fost patron la ziar si suntem si rude, insa totul pe lege, acte, certificate medicale, etc, si am rezolvat ca toti din bloc, cand vor fi evacuati, sa intre in spatii locative sociale, cu prioritati batranii, bolnavii si pensii-venituri mici, asa ca am facut si un bine tuturor. Sa traiesc si eu si Ana sa ne fie mai bine in noua casa!

M spunea...

@Cornelius Flavius Ifrim

👏👏👏👍 Recunosc ca postarea in care descriati, cu demnitate, situatia in care erati mi-a facut, la propriu, rau!
Da, stim in general ca sunt cazuri disperate dar cand te afecteaza personal (iar, pentru mine, orice camarad este aproape un membru de familie) e cu totul si cu totul altceva!

Leo spunea...

BRAVO Flavius !
Să urgentezi cu mutarea și să nu o lălăi.
Bine că ai plecat de acolo unde plăteai de te rupea chiria + întreținerea + etc...
Să trimiți o poză cu noul domiciliu.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@M, Multumesc pentru gandurile si sentientele de compasiune si intelegere, si chiar eram disperat s-o rezolv!
@Leonard, de scos de aici ne va scoate la anul dupa iarna, pana atunci primarul da zor sa termine de renovat blocul, transformand unul rau famat intr-o bijuterie, din camere mici in apartamente, cu bucataria cat o camera, la capatul orasului, pe centura, iesirea spre Com. Casin si spre Brasov, primul bloc la intrarea in oras. A fost candva un bloc model, dar cand s-a dat drumul la vanzari apartamente, gâgancii si-au vandut apartamentele, au halit banii si s-au mutat acolo, facandu-l praf, se rahatau pe holuri, furau curent, batai, gunoaie pe ferestre, ca peste tot pe unde intra ei, primarii nedorind sa se bage. Acum 4-5 ani, actualul primar s-a apucat de el, l-a evacuat de rapandule, dar la 1 an politic a fost suspendat din senin cu o smecherie liberala pe o motivatie naiba mai stie, urmatorul primar dupa el de la PSD aducand orasul la starea de lale, acel bloc parasindu-l si oprind renovarile, iar tixindu-l de insecte maneliste, si furiosi onestenii l-au votat pe actualul, chiar daca a canditat pe PMP-Vreme (Pentru Bacau, Cons Jud). Vreme n-a luat, primarul a luat peste PSD la dublu voturi, stiind ca e gospodar, si a redresat Onestiul in cateva luni cu toate strazile asfaltate, toate parcarile dublate si triplate, toate trotuarele cu dale, orasul fiind un santier, plus locuri de munca si va face Parc industrial, plus se redeschide Fabrica de cauciuc sintetic si alte obiective. E patron de lant de Mall-uri si stie sa investeasca, stie sa gospodareasca, pornind de la o taraba la piata cu marfa din Turcia si cu chestii valutare, cum era in anii '90, la 18 ani facand primul imprumut bancar garantand cu apartamentul mamei, si si-a deschis 2 magazine ,,38.000 lei'' si de acolo a adunat si a facut lanț magazine ,,Nevila'' in Onesti, Tg Ocna, Moinesti, Comanesti, Adjud, etc cu sute locuri de munca, apoi macelarii, afumatorii, fabrici mici de mezeluri, paine, etc
E modest, corect, afacerile predate sotiei, prietenos, darnic si toate calitatile bune, fiind foarte religios, investind din propriul buzunar, de exemplu 100.000 lei pe lumini de iarna, plus sute de mii la Catedrala, pomeni la saraci de Craciun si Pasti, paine gratuita la pensionari, paine de 85 bani din propria brutarie, franzele de exceptie pe vatra.

marvas66@yahoo.com spunea...

Maciuca...cu cerebel??? hai ca ma faci sa rad...

M spunea...

Ia căutați informații despre proiectul de OUG privind înființarea Agenției de Investiții în Sănătate, cu un buget tot de 10 miliarde la dispoziția oamenilor lui Vlad Voiculescu. Adică un PNDL3 numai pentru usr-iști.

Așa mie o greață de javrele astea mincinoase!

Iulian Mareș spunea...

Dar de troli, nimic, nimic?

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,

https://www.romaniatv.net/un-fost-primar-in-onesti-condamnat-definitiv-la-inchisoare-in-conflict-de-interese_276863.html

Sorin spunea...

a-si...?

Leo spunea...

A venit șansa ca pnl-ul să-și regăsească drumul glorios cu cataramă președinte pnl.
O șansă ca asta vine cu frecvența cometei Halley...........

M spunea...

Surse din MM spun ca e din ce in ce mai posibil ca din noua lege a pensiilor sa dispara reducerea varstei de pensionare ca urmare a activitatii in grupele de munca.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Catarama este o elita, un patriot, un om de o seriozitate exemplara, un erudit inteligent si cu o gandirea aproape social democrata, si daca ar prelua partidul l-ar aseza pe un piedestal concurential al esichierului politic, L-AR EDUCA SI L-AR SCOATE DI PORCIA URII, si va fi un adevarat concurent al stangii, si abia atunci, ca in America, se vor contura doar 2 partide permanente, concurentiale, si cine va fi mai generos, serios si pentru bunastarea si prosperitatea romanilor, cu asigurarea progresului Romaniei, acela va guverna! Vor dispare si antagonismele, si grobianismul si ura feroce, specifica dreptei, pentru ca acest Catarama mai intai este educat si cu bun simt, nu un porc de Mangalita, precum ciurucurile actuale care conduc PNL! Cand stanga si dreapta colaboreza pe sistemul bunului simt si a interesului national, tara prospera si romanii o duc bine!

Huhu Rezea spunea...

Cataramă, cel mai slab politician din fosta aripă tânără a PNL, cea care rupsese partidul lui Radu Câmpeanu.

M spunea...

@Iulian Mares

Trebuie sa recunoastem ca USR este un maestru in cosmetizarea adevarului. Cel mai bun exemplu e 10 august, data ramasa in memoria colectiva ca fiind ziua in care "Jandarmeria a dispersat brutal o manifestatie pasnica."
Cele 6 ore de aruncat cu bolovani si sticle, discursurile ce indemnau la ocuparea in forta a Guvernului, atacarea celor doi jandarmi si luarea armamentului, pericolul reprezentat de un scelerat USRezist inarmat si dotat cu munitie de razboi.... toate sunt trecute la "provocari".

Americanii spun ca "elementul central al democratiei este compromisul".
USR, ca toate partidele extremiste, este incapabil de compromis, deci, pe cale de consecinta, este incapabil de democratie!

Inaintasii USR-isti, in timpul Revolutiei ruse, nu au cautat un compromis cu burghejii ci i-au bagat in gulaguri.

Sansa Romaniei ar fi indepartarea acestui partidulet nascut artificial care taraste tara din criza in criza. Nu credeam sa o spun vreodata dar: mai bine cu PSD decat cu partidul neo-marxist USR!

Leon spunea...

Iulica, desi condamnat, onestenii l-au ales din nou primar in anul 2020 :
https://unupetrotus.ro/ultima-ora-foto-primarul-onestiului-laurentiu-neghina-a-depus-juramantul-cine-va-fi-noul-viceprimar/

Leon spunea...

Reducerea varstei de pensionare a fost si in Legea nr.19/2000, este si in prezent in Legea nr.263/2010, dar acordarea unor punctaje suplimentare de 25% si 50%(pentru grupa a II a si a I a de munca ) a fost introdusa ulterior de Tariceanu prin OuG. nr.209/2008 ; initial, cine opta pentru reducerea varstei de pensionare nu beneficia si de acest punctaj suplimentar, iar Punctajul asiguratului nu putea fi mai mare de 3 puncte într-un an calendaristic..!

M spunea...

Când vă uitați la "fecioarele" de la USR amintiți-vă de știrea asta:
După ce a căzut de 5 (cinci) ori la examenul pentru ocuparea unei funcții la Spitalul Municipal Oradea (la care a participat de fiecare dată singur), soțul specialistei în depilare inghinală, ministru USR al sănătății, brusc și deodată a devenit competent! Asta s-a întâmplat joia trecută, în plin scandal, concursul fiind organizat pe repede înainte într-o singură zi!

Fiind la Oradea.... Trăiască Bolojan! 😂

Curații de la USR racordați la banul public! Javrelor!!!! Terminați cu minciunile și cu victimizarea! Sunteți cei mai corupți din România!

Cezar spunea...

Omul ..Catarama..la nivel individual...i.am citit biografia detaliata..este o exceptie..ceva greu de egalat !
Se pare..ca nu poate sa se adapteze la meandrele slinoase ale politicii
De asta a si parasit PNL..ul
Sa intrii pe vremea lu Ceasca la ASE cu 10 si sa termini facultatea cu 10...spune multe!!
Basca faptul ca are si o nevasta..Adina..doctorita..te faci bine doar de o privesti
Asta.i soarta noastra...sa nu avem oameni de exceptie in frunte..
Avem un basexu..un fritz...

CEZAR spunea...

LUMEA SE TREZESTE..TIRZIU II ADEVARAT!

Eduard DomanLiga ofiterilor, maistrilor militari si subofiterilor rezervisti
21h ·
Și totuși! Fundamentul existenței pensiilor militare, este că pensionarul militar poate fi scos oricând din pensie, și trimis pe front. Pe o funcție, pe un post, compatibil cu instruirea sa ca militar.
Așa că - dacă cu militarii treaba este clară! Ce fac pe front polițiștii care după o viață de funcționari civili, s-au trezit doar la pensie echivalați ca militari! Întrebarea este adresată în mod deosebit polițiștilor intrați în sistem după demilitarizarea din 2002/2004!
De reținut, că de exemplu, un subofițer de armată comandă de regulă o grupă, înzestrată cu blindate, mitraliere, aruncătoare de grenade, dirijează focul, intervine la cooperare, execută diverse manevre tactice, după proceduri și standarde NATO! Așadar, ce face la război, agentul de poliție ajuns subofițer în rezervă și căruia la război i s-a dar funcția de comandant de grupă? În condițiile în care acesta nu a avut în toată cariera de polițist civil, nici un dram de instruirea privind comanda unei grupe de luptă a armatei?
La ofițeri, situația este similară, doar că nivelul de instruire este mult mai complex. Așadar, ce face la război, ofițerul de poliție ajuns ofițer de armată în rezervă, și căruia la război i s-a dar funcția de șef de stat major, locțiitor sau chiar de comandant de batalion într-o structură a armatei? În condițiile în care acesta nu a avut în toată cariera de polițist civil, nici un dram de instruirea privind comanda unei structuri de luptă a armatei? Nici la logistică nu există compatibilități, nici altundeva, întrucât toate specialitățile armatei acționeaza după standarde NATO, implementate în urma unor ani și ani de instruire!
A nu cădea în capcana, cum că la război polițiștii ar fi activați tot ca polițiști! Este exclus, polițiștii nu au atribuțiuni la război. Conceptul de mobilizare în caz de război se adreseaza militarilor în rezervă. Niciodată un militar în rezervă nu poate fi activat ca civil, ci doar ca militar activ!
A nu cădea nici în capcana, cum că la război polițiștii ar fi activați la poliția militară! Unitățile de poliție militară nu au în comun cu poliția civilă, decât maxim 1%, respectiv doar acele misiuni de dirijare a circulației. 99% dintre misiunile poliției militare fiind de infanterie pură. Iar armamentul poliției militare depășește cu mult, dotarea cu un banal pistol.
Mulți se vor ofusca, însă întrebările și comparațiile sunt extrem de serioase și au ca miză, accentuarea unei breșe extrem de vulnerabile în caz de mobilizare a armatei române. Mai ascundem mult această vulnerabilitate sub preș? O dezbatem sau fugim de adevăr?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Onorabile, la recenta rectificare bugetara, MApN a primit 59 mld de lei. Sper ca banii nu sunt de lumanari, sicrie, colive si parastase, si poate ca se baga ceva si la pensii!

Leo spunea...

Flavius ai plecat după fentă 😂.........
Există un cântec englezesc al cărui titlu se potrivește lui cataramă "Strange kind of man".

M spunea...

@Leon

Da, știu povestea. Ideea e că MM vrea să nu mai reducă vârsta de pensionare. Asta ar afecta mai ales Snaopsn unde majoritatea se bucură de așa ceva.

În plus se va impune "normalizarea" condițiilor de muncă.

😂 O altă chestie mișto e reducerea la MAI a procentului de "lucrări de excepție" de la 50% la 30% și acordarea lui pe bază lunară (la unele structuri).
30% din SF aduc cam 8-10% în plus la pensie (asta dacă ai bafta să îl iei 6 luni consecutiv). Altfel procentul e chiar nesemnificativ.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Miroase cumva a dezbinare intre ministerele de forta, invrajbirea acestora, crearea premizelor de a ne slabi coeziunea. Oricum, noi suntem camarazi si ne respectam pe picior de egalitate, fiecare cu responsabilitatea greutatilor serviciului respectiv. Eu as face asa: Grila pensii pentru Ministerul de Interne, grila Aparare, la fel cu magistraturile, la fel cu siguranta nationala, conform specificului activitatilor, sub un titlu: Pensii contributive din Aparare, Ordine Publică si Siguranță Nationala, magistraturile trcand la civili, nolens-volens, sa-i injure aia!

Iulian Mareș spunea...

Spitalul nu este în subordinea lui BoLoJan, inima geotermalelor? Waw...nu se poate, Bolojan, cel mai deștept dintre prosti este miezul din dodoașca...
Susțin Bolojan și concursul patronat...

Iulian Mareș spunea...

Aștept un curs serios, cu o programa analitica coerenta, bazata pe legislație națională și internațională, eventual DIU...
Ceea ce am citit m-a ajutat la prima ora de religie, pt că mi-am făcut niște cruci lari, mai sa-l întrec pe Becali! În concret eu ni am înțeles cum e faza privind cooperarea și ce înseamnă "manevre tactice" ...adică, de ce se numesc așa...?
Profesorii noștri vorbeai altfel despre manevre...!
Oricum, dacă ai reținut "manevra interzisa" (singura) putem începe la încropirea unui draft de curs!

*Nu te baga la PM, pt xa nu are nicio legătură cu arma infanterie și poate sunt și pensionari din PM...rad cu sughițuri!

Leon spunea...

Cornele, Bugetul MApN pentru acest an este de aproape 23 mld.lei !!

Sorin spunea...

La aviație ar pune stopele la roti iar la marina ar spăla puntea si ar manevra paramele...

M spunea...

@Iulian Mares

😂 Nu am sa cad in plasa asta! Bolojan e un NIMENI! Un el de Chirica mai micuț. Un baronaș local care însă, spre deosebire de alții, e de partea "corectă" a justiției, de partea "corectă" a țării.

Ehei.... dacă era de la PSD sau măcar din Teleorman acum avea o sută de mii de dosare la DNA câte unul pentru fiecare panseluță și dală de beton pusă.

Sau credeți că dacă era candidatul PSD filmat târâind sacii cu voturi, noaptea ca hoții, acum nu era în beciul Poliției?

Leo spunea...

Ba DAAAAAAAAAA , avem
"Am auzit eu că" este în faza avansată la pnl+usr , o iniţiativă de manoperă de HIMENOPLASTIE şi ROZETOPLASTIE , gratis..........

Calinmihaib12 spunea...

Cezar:..ce scrii despre..el..,în multe cazuri asemănătoare: nu e relevant, adică nu e un "certificat". .că intr-o funcție publică..ar face.. ONEST,..LEGAL.."ceea ce trebuie"..!
..Adică..deceva..ani
a cam luat-o "razna" ..( ca să zic așa..!) ..și minciuna" de început":..cum că și-a început "afacerile" ..cu 5.000 de lei..ÎL ..arată așa cum e în ..realitate: un "farsor", scos din jobenul plin..cu "carieriști"..al unor "servicii"..!
..și.."PNL"-ist..s-o crezi numai tu..! că este sau a fost.. vreodată..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leon, au zis la România porcușorului Ghițâșor! A si repetat, cand zicand 59 mld, cand 58 mld, si cred ca au zis si 57 mld!! Am avut treaba, ca daca ascultam din ora in ora ajungeau la 23 mld!!!

M spunea...

Grupul PPE din Parlamentul European a inițiat un proiect de rezoluție prin care cere Comisiei Europene să sancționeze România pentru că nu a recunoscut căsătoria dintre două persoane de același sex, oficiată la Bruxelles.

Rares Bogdan este seful delegatiei Romaniei in PPE!!!!

Leon spunea...

Militarii care au calitatea de Revolutionar, sa citeasca Pl x nr.192/2021, adoptat in sedinta de plen de astazi a CD, cu 264 voturi Pentru..!

Leon spunea...

Tot in sedinta de plen de astazi, CD a adoptat si:
1. Pl x nr.58/2021, prin care d-ul PETROV ramane fara avantajele acordate unui fost Presedinte dovedit colaborator al Securitatii, cu 264 voturi Pentru, 3 Impotriva si 11 Abtineri.
2. Pl x nr.210/2021, proiect de lege privind Consumatorul Vulnerabil, unde majoritatea Amendamentelor PSD au fost acceptate , Vot Pentru 281, o Abtinere !

Leon spunea...

Cornele, este ca la Radio Erevan, la MApN nici nu s-a dat nici nu s-a luat !
o sa citim Ordonanta in MO, maine probabil, si ne lamurim..!

M spunea...

@Sorin

Ha, ha, ha! Stiti dumneavoastra ca incepe un al treilea razboi mondial? 😁

Nu stiu exact cum sta treaba dar sa luam de exemplu razboiul ruso-ucrainian ca e acilea, mai aproape de noi, mai recent! V-ati uitat ce forte au fost implicate? Ia cautati si cititi!

Atitudinea aroganta nu va face cinste!
Pe principiul asta sa nu fie in lege nici SRI sau SPP ca nici aia nu au tancuri! Sau SIE... ca nu au vapoare cu steagul SIE in Marea Neagra!

Leon spunea...

Si Jandarmii pot fi Eroi, in timpul liber:
https://cvlpress.ro/07.09.2021/un-jandarm-doljean-erou/

Cezar spunea...

Nu exista militari cu calitatea de revolutionar..

Leon spunea...

Dar militarii de la Garzile patriotice ??

M spunea...

@Șacalul

Da! Sunt mai multe situații.
De exemplu un civil la revoluție care apoi a primit statutul de militar ca urmare a angajării/finalizării unei instituții de învățământ militar.

M spunea...

@Leon

Bravo lui. Asta înseamnă serviciu 24 din 24.

Leon spunea...

"..De prevederile prezentei legi nu beneficiază persoanele care sunt dovedite că în perioada 1945-1989 au deţinut funcţii în structura de conducere a Partidului Comunist Român sau gărzilor patriotice, după caz. De prevederile prezentei legi nu beneficiază persoanele care sunt dovedite că, în perioada 1945-1989, au fost militari în Armata Română, cei care au făcut parte din aparatul de represiune (securitate şi miliţie) şi care au dezinformat sau au folosit mijloace de informare în masă în scop de diversiune ori au acţionat, sub orice formă, împotriva Revoluţiei Române din Decembrie 1989, au emis ordine şi dispoziţii în favoarea menţinerii structurilor fostului partid comunist şi pentru apărarea dictatorului", se arată într-un amendament care aparţine deputatului PNL Florin Roman, iniţiator al proiectului de lege"(ziare.com)

Iulian Mareș spunea...

Leon,
mai tare ”ca Cîțu!”

Iulian Mareș spunea...

M,

Viata a fost traita si ”A la Legere!”...de multi
Bat palma ca niciunul din comentatorii de mai sus nu au gandit la organizarea/paza/logistica unei tabere de refugiati de razboi! Ca sa nu mi vorbim de cele pentru prizonieri!
Asta e asa o sclifoseala ...zic ei.

Iulian Mareș spunea...

Am primit si mi-a placut...
”Cîțu a demis miniștrii USR! Cîțu e hotărât!
Dacă mai fumează ceva demite pe Iohannis, apoi pe Biden!”

Iulian Mareș spunea...

Interzis cosmopolitilor!

https://www.youtube.com/watch?v=tZlbhhUwawk&lc=z22jd5woiqnqfldhu04t1aokgpem2rnzqelgkjctdojubk0h00410

M spunea...

@Iulian Mareș

Asta e consecința sistemului de învățământ militar.
Eu îmi amintesc cursurile de doctrină militară (cursuri cu 00) în care am învățat despre cooperarea între forțe. Ați punctat fost câteva din misiunile pe care le pot îndeplini colegii noștri. Nu vorbesc de culegerea de informații de exemplu. Războiul nu înseamnă doar linia întâi. Dar când pregătirea militară se face pe HBO la Rambo și nu la UNAP....

😁 Parcă văd un marinar spunând: ce nevoie avem de tancuri la război? Nici măcar nu plutesc!

M spunea...

@Leon

😂 Deci pompierii pot primi!!!! 😂
În ceea ce ne privește ne-au fost aplicate prevederile MApN. Adică, pe scurt, nu poți fi revoluționar dacă ești sub ordin!

Cezar spunea...

Nu luam prizonieri..iar refugiatilor le dam adresa lu Merkkel
Altceva..??

Iulian Mareș spunea...

1-Despre statutul și organizarea prizonierilor de război nu scria în Manualul Gradatului și nici în AN-4.
2-Refugiatii din eventualele zone de conflict din TN (Teritoriu National) nu pot fi obligați sa părăsească tara! Doamne ferește de un asemenea gând cretin 100%!
...*ca fapt divers: exista tabere de refugiați uriașe, unele au și 20000 de oameni! A amesteca într-o tabăra șiiți cu sunați fac dovada Scolii de Gradați din anii 50!

M spunea...

Cum? A dat-o Cîțu afară pe chestorița USR Irina Alexe? 😂

Ați văzut că deși USR găsește mereu motive să dea vina pe alții în cazul chestoriței au tăcut mâlc!

Mă minunez însă cum oamenii cred vrăjelile aruncate de USR... că ei erau cu reforma, că au stopat furturile.... Cum dracu să crezi asemenea minciuni când faptele urlă împotriva lor! Chiar așa idioți sunt românii?