Un produs Blogger.

luni, septembrie 20, 2021

Liviu Dragnea anunță vremuri grele pentru cei implicați în trădarea intereselr României

24 comments

 După reacțiile halucinante ale site-urilor controlate de Deep state de Romania, lungul interviu transmis aseară ore întregi de Realitatea Tv de fostul lider PSD a provocat mari neliniști la Cotroceni, SRI și SPP. 

Deși este Stan Pățitul, Liviu Dragnea încă nu realizează că peste tote acestea este puternicul Serviciu de Informații al Armatei, implicat în totul și în toate cele petrecute în România ultimului secol.

Dacă observi cine a tăcut din exteriorul țării după condamnarea lui Dragnea, nici nu e greu de ghicit cine a coordonat eliminarea acestuia din viața politică.

In ultimii 2 ani guvernarea de dreapta a comis numeroase abuzuri în privința drepturilor și libertăților cetățenești, in desfășurarea  alegerilor și în gestionarea economică financiară a țării. Ati mai auzit cumva declarații tupeistice din partea ambasadelor SUA, UK, Franța, Olanda, Austria? Acesta este semnul că serviciile noastre de informații și magistrații răspund unor comandamente venite din exterior, chiar dacă acei comanditari sunt aliații noștri. 


„Nu am vorbit cu Grindeanu de mult timp. Cu Sorin s-a rupt lanțul în momentul în care a fost acasă la Iohannis, dus de Pahonțu. A început să devină foarte neimplicat în activitatea guvernului. Mihai Tudose îmi spunea des asta. Eram dispus să-l ajut să-și construiască o carieră politică. M-a dezamăgit. 

Construiam o discuție, dar se pierdea pe drum. Nu l-am simțit conectat la SRI, dar s-a dereglat atunci când a fost la Iohannis. L-am ajutat să ajungă ministru, să ajungă la ANCOM. 

În România sunt multe dosare care zac. Această țată are nevoie de 2 acțiuni - amnistie, cu excepțiile tradiționale, și amnistie fiscală. NU putem spera că firmele românești au șansa să mai reziste, atunci când ele merg cu tot felul de interpretări de la ANAF. Este cel mai puternic instrument ce poate fi luat din mâna statului paralel. Faptul că nu vor mai putea amenința și șantaja pe nimeni. Atunci știm că nimeni nu e șantajat de nimeni. 

Sub influența SRI  era Mihai Tudose, dar nu am spus că este securist. Tudose s-a lăsat influențat de un consilier, care era inflitrat. Sorin Grindeanu era păcălit de Eduard Hellvig, că eu vreau să-l schimb. Sub influență totală era Georgian Pop . E nevoie de o schimbare a legii de funcționare a SRI, SPP, SIE. Ei au fonduri foarte mari, care nu sunt controlate de Curtea de Conturi. Nu am nimic cu lucrătorii SRI.  Problema o am cu cei care conduc aceste structuri și folosec acești oameni în scop personal. " a spus Dragnea

Liviu Dragnea a anunțat că va acorda asistență partidului înregistrat deja la Tribunal sub numele de Alianța pentru Patrie. Ca să nu i se pună contre, demersurile lui Codrin Stefănescu la Tribunal au fost discrete, fondatorii partidului fiind 4 cetățeni curajoși. Nu mă îndoiesc că Serban Nicolae se va afla printre membrii acestui nou partid și că mulți parlamentari și activiști PSD vor migra și ei. 

Despre Gabriel Oprea a spus că este un om de bună credință, dar s-a lăsat folosit în mod naiv. PUNR-ul a fost creat de structurile informative, la sugestia lui Băsescu , un soi de contrapondere la UDMR.

Totuși, se pare că Dragnea s-a cam grăbit. Codrin nu a înregistrat încă la Tribunalul București partidul Alianța Pentru Patrie.


24 de comentarii:

ifrim spunea...

Eu îl consider patriot pe Dragnea,sunt de stânga fără carnet PSD,PRO România doar votant.Acum mă înscriu cu declarație de adeziune în acest partid, bine, rău îmi asum!

Leon spunea...

Dupa Emisiunea de aseara( am urmarit si eu prima parte ..!) sa nu ne mire daca i se vor coace noi dosare, cu sprijinul nemijlocit al statului paralel..!!

marvas66@yahoo.com spunea...

Buhaiul de Oprea a fost mai apropiat de politisti decat buhaiul de Ciuca fata de armata... Ce a facut Dragnea cand VOlguta a intepenit pensiile militare???

ED spunea...

Acum este acum! Ce vor face militarii PSD-isti convinsi care afirmau ca fostul lider al PSD pe nume Dragnea, este un erou? Rămân cu PSD sau cu noul partid a lu' Dragnea denumit "Alianța pentru Patrie"? Dilema ramane: cum de aleg romanii de 32 ani, aceleasi partide? Adica pe PSD si pe PNL, prin rotatie! Niciodata nu au ales un partid patriotic sau nationalist? Si apoi aceiasi romani urla ca Romania este colonie ...🙂.

micutzul spunea...

Dragnea a fost ,, executat,, de mafia din conducerea ascunsă a Romaniei, de mastodontii industriali cărora dorea să le renegocieze părțile....Dar dacă stie bine cine pe cine a manipulat poate ne spune cine l-a manipulat pe el să facă praf rezerva armatei și in special pe cei care au absolvit până in 1990. Adică cei epurați cu OG. 7....

Huhu Rezea spunea...

Dragnea a mai spus că nu plânge de grija poporului carese lasă manipulat de propaganda deep state.

Alexcta spunea...

@Huhurezea
Aveti un email cu Cererea de chemare in judecata CPS/MApN vs CC.

Calinmihaib12 spunea...

..sunteți.."mici copii"..în evaluarea "situației generale",..a ceea ce se întâmplă și se pune la cale..!; timpul va confirma..ASTA..!
..eu cred că insul..nu a prea stat..în închisoare, ci a fost prin "alte zări"..!
..nu ați fost atenți la interviu..!, scăpându-vă un amănunt..mic,dar relevant, care oarecum confirmă bănuială că el nu a prea stat în închisoare,și anume:(citez aprox.): a reproșat moderatoarei.."că cafeaua oferită lui..E REA..",și că vor bea la alt interviu.."cafea braziliană" .."FOARTE BUNĂ"..!..
..în lumea "aia"..nu tot ce zboară se..și mănâncă,nu tot ceea ce se afișează e și real..,e un "joc de oglinzi"..ÎNȘELĂTOR..pt.PROȘTII dispusi..să vadă și să asculte.. "cântecele de sirene"..AMĂGITOARE..!

Iulian Mareș spunea...

Un Suveranist în viață executat de un Autist încă în libertate!
Alegeți singuri ce va doriți..., însă dilema și viitorul este al Democrației Participative-Directe în detrimentul Democrației Reprezentative!
Valul 3 se face simțit...

Iulian Mareș spunea...

A fost în excursie pe Amazon sa prindă pești Arapaima!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dragnea, bun gagiu, caci după interviu, la scurt timp, tata moderatoarei azi noapte a mierlit-murit subit! A zis bine de Grindeanu Buzemoi, ca un goi de strigoi si gonoi, ca s-a bagat in barlogul
si gugul Iohannisului cu varvul benizului, si dupa iesire s-a cunoscut ca dadea pălituri pesedeului cu agiutoriul sereiului, si am vazut panarama parlamentara cu multa gargara si pălitură cu morțiunea de centură, dar si Tudose Star Strek cat si despre alti tartori ciufuți beliti, carele au fost numiti ca de servicii au fost momiți, iar in ceea ce-l priveste pe Generalul Oprea, se pare ca a spus-o fara perdea ca-i un om bun, ca o acadea si cum il am si eu in inima mea, ca de panarame ne-am tooot saturat, ca de dreack! Sunt bune interviurile luate in miez de noapte de la razbunatorii cu pujcărie pe inventate fapte, fir-ar sa fie, caci ei poarta incă in amintire vie realitatea nedenaturata, asa cum a fost ea odată si, cand vomita prin compresoare cu exemple compromitatoare, explodeaza meme toate sticlele tv, cu tot cu ziare si personajele acestea bizare din politica securana si iohanniană, caci ele fac legea fortei in țară! Doar Firea si un vicepresedinte nu au stat cu gururile pe ceaunul fierbinte cu hiertura radacinilor amare ale structurilor securane, in rest magioritatea sunt vanduti si cumparati, ca niste ratati si spurcati!

Iulian Mareș spunea...

Depinde de ceea ce fac cei cu USR în suflet!
Dumneata?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Hopa: Ca un pacat, @Onorabilul a scos topicul cu documentul secretizat al imoralilor MApN si clocarilor, care se cred stat in stat, de influentare degradabilă a unui proces ce ar trebui SUSTINUT pe o procedura constitutionala si echitabila!

Mihai spunea...

Părerea mea este că era mai corect titlul " Vin vremuri grele pentru Dragnea".
Dosarele grele in lucru ii produc in mod sigur insomnii.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ehei, uitasem sa taxez zerviciile secretoase brotăcare, care isi vara botulismele intre incrăcănatele plantare, pompand prin dantură de la fiecare figură pana la ultima picatură de udadură de clisură: Spune spanzuratul din inaltul prepeleac ca Icsulescu trebuie eliminat, terfelit si terminat? Atunci zecretosii Directiei sar asupra secretiei respectivului impricinat si cu toate fortele il iau la pompat pana-l vad terminat, facut praf si secat! Sa nu credeti ca daca Fofoaia o face pe gestapovista pe la Europoaia, sau pe unde a belit dreackul oaia, sta pe acolo dăgeaba facandu-si damblaua cu pasii sau laba, caci printr-un cordon ombilical, poate ca si sublingual si inghinal, are o legatura de canal si dura cu spanzuratul muratură din castelul de pe centura, sa-i termine pe cei rai de gura, sau din opozitia actuală, pe care ii acuza ca prea des li se scoala sa instiga la nesupunere civica sau rascoala sa dea jos puterea actuala, folosindu-se dă gorilele statul paralelogram indopati cu darapuri de salam din zcule dă cal, adicatelea zerviciile zecretoase si băjinoase care activeaza in Ministrezul Abărarii Brotăcare de mare găgare si care mai bine s-ar ocupa de mafiotii care dinstrug prin sabotaje ordinare penziile meletare! Dragnia asta chiar ca nu e prea prost si aseara a facut-o pă Seful dă Post, tragandu-le-o cu puleanul pre indarat de i-a facut terci dă compot, tremurandu-le acum budigăii in gur dă frică ca si in viitor, la o adică, o sa mai scoata din răpălie si alte amintiri din neolitiq sa le compromita viitorul politiq! Bai, aia din zerviciile de sorginte brotăcară pentru bâjbâială si codoșeală sa faceti politicienii stangii de ocara sa-si ia politic papara, bagati-va adanc cu botulismele voastre iscoditoare si pe la Maciuca de penzii dinstrus penziile brotacare, ca la cate ne-a facut si drepturile ni le-a vutut, merita sa-l dati si pe el in gat, ca nu mai aveti mult si o sa mancati impreuna cu noi, din acelasi castron de tabla goala, aceeasi papară națoală!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Avianyc, vezi-ți de treaba, camarade, ca pica curand governul si pe Dragnia nu mai are cine-l arde, ca daca se intoarce stanga o sa le-o traga liberalilor peste cefe si botulisme cu mataranga!

Leo spunea...

Nu numai dosarele.
Și irinuca........

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Toate casele teritoriale sunt institutii inchizitoriale, sabotoare si paraditoare de pensii brotacare, conduse de personaje expres bine alese, mintea sa le bese, bine instruite si sfatuite sa loveasca precum niste vite generatiile ,,invechite,'' care s-au nascut, crescut si scolile militarea le-au absolivit intr-un trecut care le put a caca del popo celor din NATO, deci o discriminare uluitoare care a dus si la o invrajbire si scindare a generatiilor cadavrelor brotacare, insa daca ne uitam la vecinii din fostul bloc din comunism nu observam acest extremism si fascism, ceea ce ne determina sa observam si realizam ca singuri din interiorul Armatei ne condamnam si persecutam, motivatia fiind lacomia acestei purulente supuratii si ulceratii ale noii generatii, reprezentata de acea dobitocime si sobolanime, careia ii zicem pe buna dreptate, CLOCARIME, si, pana ce nu va fie eliminata si extirpata, numai prin petitii, plangeri si tribunale ne vom petrece viata toata, caci nici politicul nu mai are ce sa faca sa elimine aceasta cloacă cand si sinistrul sabotor, care o patroneaza, e o sluga si-o căcărează, ce a fost expres numit pe functie de călău si bandit, făra milă, de spanzuratul Muilă, sa ne belească adânc broasca cu trei degetare, fara cruțare, la penziile meletare, cât si la ce-om mai avea cu cătare in ițari, pe din dosul de la buzunare!!!

Iulian Mareș spunea...

avianyc,
posibil sa ai dreptate insa nu ma asteptam la atat de multa impartialitate de la un om care a studiat, printre multe altele, deptul!
In afara faptului ca a fost condamnat pt o vina comuna ce insuma nici 5000 Euro, tu ce crezi ca in toti acesti ani nu era agatat cu un asa zis ”dosar greu”?
Regret profund ca nu-ti dai seama ca Subteran inseamna cei care isi aroga puterea fara a fi votati, kiar si in aceasta pacatoasa de democratie reprezentativa!
De final: tu ce crezi ca cele peste 47 dosare ”magistral inkise, unele de taica Lazar” pot sau nu fi reactivate?...plus inca cate unul pe saptamana! Stai sa intram in ultimul am de mandat!
Pana atunci se pot intampla foarte multe, mai ales daca socialistii germani obtin o victorie confortabila!
Sa te tii! .... timp sa ai cate vei citi!
*Si o intrebare totusi:
Comisioanele la semnatura pentru contractul ferm de vaccinuri si imprumuturile uriase facute in 1,6 ani unde si la cine sunt?

Iulian Mareș spunea...

sa mai si radem....
Am constatat la unii dubla personalitate! ...o fi de la Covid?

https://www.youtube.com/watch?v=V2UitlmX7Uo

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Wooow! Se pare ca postarea mea a dat de belea, ca in loc s-o postez la topicul cu procestul am postat-o ca prostul p-acilea la comentariile cu Dragnia! @Onorabile, escuze mois, sau mutati-o d-acilea!

Leo spunea...

Flavius , mai bine mut-o tu direct la secția de HIMENOPLASTIE de la CPS a MFA.

CEZAR spunea...

Mai ales ..Irinuca !!!~

Iulian Mareș spunea...

Hai sa ne cenzuram si noi istoria ca nu ne-au cenzurat-o alții!
256: 2+5+6=13! Ghinion!