Un produs Blogger.

vineri, mai 13, 2022

Andrei Ursu- wrs s-a calificat în finala Eurovision, strigând diversitatea

34 comments

Ucraina a câștigat Eurovision în urma unui vot masiv din partea telespectatorilor, care au răsturnat scorul înregistrat după votul juriilor naționale. 
România a încheiat concursul pe locul 18 (din 25 de finaliști), Republica Moldova pe locul 7. 
Podiumul ediției Eurovision 2022 este: Ucraina, Marea Britanie, Spania.




După ce trei ani România a fost eliminată din faza  semifinalelor de la Concursul european de muzică, EUROVISION, anul acesta s-a învățat minte și s-a integrat în diversitatea de sex promovată de acest concurs de largă audiență TV. 
Melodia "Llamame" -Strigă-mă, în spaniolă, interpretată de Andrei Ursu, alias wrs-citit urs- s-a calificat în finala  Eurovision de la Torino, transmisă sâmbătă seara de TVR, orele 22.00.  
Sigur că, pe lângă voturile românilor din străinătate, melodia va primi și voturile amatorilor de diversitate din Europa. Asta... judecând după reacția de joi seara a spectatorilor din sala din Torino.
 de largă audiență
Captură din concert

Întrebat dacă e un dezavantaj sau avantaj faptul că Eurovision este o competiție cu accente LGBT, Andrei Ursu, 29 ani,  a răspuns: ”Mi se pare un mare avantaj... Sunt drăguțel, arăt bine... Îmi place viața mult și mie și relaționez foarte bine cu conceptul show-ului ăstuia de a sărbători diversitatea.

 

34 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Indivizii astia cu hemoroizii si mai inmultiti decat guvizii vor lasa femelele fara obiectul muncii ca si-or lua, fara de barbati intre vintrii, mintile batand câmpii, sau vor trece cat de repede se poate pe jucarii ciudate care sa le scuture si dârdâie cu percuție sa le sature la piersicuțe, iar copchiii se vor plamadi luand materia prima de pe un perete si bagata in eprubete, bolmojind-o cu drojdie de bere si curcubee sa iasa alti indivizi ideali si aspiranti hemoroidali! S-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, droaie dupa droaie, si cand se aduna pe la parade sunt mai multi la o adunare decat armatele invadatoare ale rusnacilor pe teritoriul ucrainienilor... Apai, lumii, saraca, doar asta îi mai lipsea cu practica aiurea cu mumu, pipi si caca, ca in rest, si fara doar si poate le avea pe toate... Aveti grija cum dati indărăt cu marsarierul sa nu va intre intre hemoroizi levierul!

Mihai spunea...

Fără engleză nu depasim bariera!

Buna dimineata vă spune " Apuseni & Bucovina" !

https://www.facebook.com/groups/472181854055234/permalink/578751986731553/?sfnsn=mo

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Avianyc, nu se mai saluta de catre gospodari, dimineata in Ardeal, femelele cu #ulă dimineața si berbanții cu țuică dimineața?!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

O cantare despre denazificare prin invadare, de nebonton la microfon cu capișon, care nu va apare la Eurovizion, s-a intampat in Duma de Stat a Rusiei impotriva Poloniei, cand dumarii, adicatelea șparlamentarii, ii cer sus si tare lui Putina sa aplice in practika cererea cu pricina, aplicandu-le ghiuleaua, granata si bombardeaua, exactemmente ca-n Ukraina, bata-i hemoroizii si mortaciunea! Li s-au facut iar de jafuri, omoruri si violuri, bag sama, de le-ar baga un hemoroidal pe garleje dulama cât țeava de la Katiușa, sa cante cum cantă in stană popa sau Alioșa la armonica ,,Ce frumos e la Moscova''si jioacă din carambii de toc kazacioc ,,tot pe loc, pe loc, pe loc sa ia Rusia toata foc!''

benji spunea...

Oricât de jos ar coborî Europa, nu putem să ne lăsăm şi mai facem un pas. Pe cine mai interesează cultura asta progresistă,promovată în noile cercuri politice americane dar şi de elita bruxeleză, în afară de perverşi bătrâni ca biden şi o generaţie nouă, total debusolată?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Made la romanistani, indopati cu prostani si țopârlani: Intr-un sat hai-hui de printre râpile Covurluilui, sau a nu stiu cui, a disparut ca intrat in pamant un un prostan mutălan, lucrator cu ziua ca mârlan cioban, si daca tot gasise meliția un cadavru pe o pajiste tot satul a zis ca disparutul ăla este, asa ca babahârca de mă-sa, si aia o incuiată ca lacatul pe poartă, s-a imprumutat de mari sume de bani cat sa-i dea in rate in cativa ani, si a ingropat funebru acel cadavru dzicand ca e fiu-su! Deci, de la melitieni aerieni, procorori cerberi si reptilieni, rude si rudeni pamanteni, si pana la experti in cotrobăit prin cadavre, asa cum se răscolesc actele prin sertare, n-au realizat ca mortul nu-i acel disparut si ciudat bade ciufut, plecat după ciobanit ca țapul in rut sa-si caute prin alte ocoale si saivane cu oi si olaie prin alte sate, dobitocii acasa incurcand cele borcane sparte pe altul sa-l ingroape! Acum, autoritatile, precum popa, notarul, melitia si primarele, isi practica ginelile, rusinati de toate cele, dupa pliurile de la perdele si jaluzele, de caz spalandu-si labele, iar mortaciunea vie munceste cu ziua la lume, cu sapa prin vie, sa plateasca datoriile de la inmormantarea sa, facute de mă-sa, 'tui cristomelnița ei de belea! Hai, bagati slagarul ala in vogă cu stangul pe toba cu ,,Mortul de la groapa nu se mai dezgroapă'' in concursul de la Eurovizion, chiar daca cur...cubeul s-a ascuns dupa un nor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ha, ha, ha, vai, mama mea, etc!!! Ce o sa am de zâs si acum am lacrimi in ochi de râs! Si iar ha, ha, ha, duca-se in toată pustia! Iaca așa e povestea mea, dupa Romanistan tv stirea: Clericii-pochii sovietici, sutan langa sutan si in sir indian, sfintesc cu badanaua de busuioc de Kazachstan rachetoaiele intercontinentale... SATAN, parcate pe un maidan! N-am ras in viata mea, la altceva, ca la panarama asta de polologhea cu crucea, agheasmă si badanaua de strocheală in rachetoaicele de bobardeală cu numele amar si șucar de, SATAN! Ha, ha, ha...

Lenovi spunea...

Super piesa, super coregrafie. In sfârșit, un aer proaspăt din Romania pentru Eurovision. Eu zic că are șanse pentru primele cinci locuri

anonim spunea...

Of,of cfi-ule!
Rachetele "satan" 1 sau 2 sunt denumite asa in codificare NATO stabilita de amerikanskii
Ele sunt denumite de rusi ca rachete RS28 Sarmat.... 1 sau2
...Cateva exemple ca atunci cand citesti sa si stii ceea ce citesti
De pilda MiG-29 numit in limbaj NATO Fulcrum
MiG-23 se numeste Flogger iar SU-27 Flanker
s.am.d....
ce inseamna "sarmat" afla singur 😉 (aici ti-am facut cu ochiul,ca nu se vede prea bine)

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

god is busy, can I...?: Iar nenea CFI șugubăț ziceam: Stiam, stiam tam nesam si p'astea, ca doar nu citeam de pomana pe Google despre consumatorii si cheltuitorii de ruble, dar cand vezi pochii cu maturoaiele si aghiasmele pe langa ogivele de la ghiulelele de bombardele, care din intamplare sunt si nucleare, incat te ia o pufneală si asa o hohoteala cu zgâlțâială de ras in hohote de te ustură la pipote!...

Cezar spunea...

Nu se vor califica!

Huhu Rezea spunea...

@Cezar
Ești pe dinafară cu acest concurs, deși este anual. De calificat s-au calificat deja. Poate ai vrut să zici că nu câștigă.
Eu parcă, parcă prevâd că vor fi în primii 10.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Scosul boțolit de sub covor, Lavrov, sinistrul de externe sovietic, fiind ca un vulpoi de siret, sluga-obială fară nici o jenă sau fereală ca pupincurist putinist, cu logos de papagal si bănițoiul de cap de cal, sau mai degraba un hodorog de caine dog, la care i s-au atasat dârlog eprubetele de salivare de turbare a lui Pavlov, o tine din monolog in monolog, pentru ca el nu poate sa întrețină un dialog, amenințând cand cu lansatoare de rachetoaie sau invazii teritoriale, europene sau transnistrene cu trupele alea zdrentuite, flamande si in izmene, mai recent rățoindu-se la autoritatile finlandeze si suedeze sa nu cedeze tentatiei imediate de a adera la tarile aliate, misto baro, in NATO! Eu il stiu de mult pe capatânosul asta fără căpăstru, fiind un descreierat infumurat si un monstru, si tare mi-as dori sa-i vad muiungul ala prelung si brazdat ca de plug, precum goiul cand e castrat porcul, si cu ocarinele umflate cat cepele cand o i se bage grebanosul desirat in lațul de spanzurat, pentru ca eu il vad cel mai mare instigator la viol si la omor si plin de ura in toata aceasta aventura si tevatura de hiene peste teritoriile ucrainiene, chiar daca unii spun sus si tare ca altele ar fi sculele care sunt instigatoare! Mi-e cel mai antipatic personaj malefic din toate care sunt angrenate in mod cretin sa-l sprijine pe schizofrenicul Putin!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, șoldovenii vor lua locul trei si ,,îndărătnicii' trei plus trei, adicatelea o sa-i lase doar pe locul șase!

Huhu Rezea spunea...

Vezi că sunt 3 + două!

reddog spunea...

Rambo cred că bate apropouri la Cezar.

reddog spunea...

CFI daca tot nu nu mârâie in fata lui Anilu se mai descarcă pe aici.

Viorel spunea...

România va ocupa lucul 4 (PATRU) spre aducere aminte.

Leo spunea...

După ce din imagine se mimează "o penetrare" cântătoare , marele artist cântăreţ a ajuns pe locul 18.
UA este pe locul 1.
În curând , ăsta va fi şi clasamentul echipei de penetratori guleraţi din MFA ai L 223.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

O veste de bon ton ar fi ca la Eurovizion, concursul de guristi bombon cu vae curcubiacee popo indaratnice si galinacee zburdalnice si salbatice a castigat destul de detasat si fara dureri de cap, ca sa moara de ciuda in gârleajă cu gheara, Rusia, Slavaaaaaaa Ucrainaaaaaaaa! Celelalte locuri imi sunt necunoscute, dar in cursul zilei de azi domniile voastre a o sa le faca stiute pe aceste blog, ca notele din catalog!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Reddog, Ce sa mai marai, ca-s înnădușât si înnăcăjât, cum zicea candva un un pulifric de babalâc, cata treaba am cu ămpachetatul, îmbalotatul, selectatul si aruncatul la cos a tot ce s-a adunat de prisos, ca am bâldâbâc atata calabalac ca le tin si in doua camere goale din vecinatate, date de administratora ca sunt goale, avand o butelie, cateva corpuri suspendate, un recamier, un sifonier, doua mese, scaune, pantofaraie, haine si multe alte hangarale... Anilu nu vrea sa renunte la nimic, dar o fentez eu din buric, mai ales ca zacand la pat habar n-are ea ce arunc si ce fac sa le mai vin la atatea borfeturi de hac!

reddog spunea...

CFI
Pai cam asta vroiam să zic.
Poate aveți treabă și va reținem.
S-o salutați pe Anilu din partea noastră!

raul spunea...

Romania ar fi acordat cele 12 pct Moldovei ,dar cand s-a vazut MAGARIA Moldovei (de a nu da nici un punct noua),atunci a ,,picat "legatura video si au anuntat ca da cele 12 pct Ucrainei ,asa de ciuda!Huo ,moldoveni!

Huhu Rezea spunea...

Raul
Juriul din România și din alte cinci țări a fost descalificat, fiind inlocuit de un vot din oficiu Eurovision, stabilit pe un vot similar din alte tări.Se pare ca așa s-a manipulat câștigarea concursului de către Ucraina.
Juriile naționale au acordat notele încă de vineri, așa că notele acordate de România nu mai puteau fi modificate în timpul concursului.

Cezar spunea...

@/ Huhu..muzicantu !

Si cum zici? S.au calificat?
Locul 18...???
Cineva priceput comenta.." maneaua servita gretos..prea bun locul 18 !🤣🤣🤣🤣🤣

Huhu Rezea spunea...

Mesaj pro-unionist transmis de melodia "Trenulețul" interpretată de formatia moldava Zdob și Zdup.

"Ţară veche, ţară nouă
Parcă-i una, parcă-s două
Ba aparte, ba-mpreună
Parcă-s două, parcă-i una"

Televiziunea română trebuie să vină cu precizări. Eu nu cred că în votul anulat al juriului din România, Moldova nu a fost pe primul loc. Si eu am dat cca 2 euro ca să votez Moldova.

VIOREL spunea...

Așa muzică, așa loc. Chiar v-a plăcut pidoznico maneaua? Totul este în cheie,,patriotică” nu contează valoarea. Nu comentez gusturile, dacă asta vă place aveți din plin.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Reddog, multumim frumos, la fel si tie, cu respect!
Wooow! A iesit cu scandal pe finala la Eurovizion, deci s-a rasuflat un balon ca un îndaratnic n-a primit o înhingere de bușon printre izmană si pantalon! Mafiile sunt de la pensiile militare si pana la ultima cantare cu ștaif la șoșon de la Eurovizion! Păi, daca le mananca unora in adancitura in care nu bate nici o raza de soare, atunci trebuie sa se scarchine cu o răzătoare să cadă grămadă conopida hemoroidală...

reddog spunea...

TVR a venit cu precizări.
Reacția oficială.
România a acordat 12 puncte R Moldova.

https://m.ziare.com/tvr/tvr-reactie-dan-turturica-eurovision-2022-voturi-anulate-romania-directionate-ucraina-castigatoare-1741090

Calinmihaib12 spunea...

..ne place,nu ne place,muzica noastră
"ușoară"..nu prea e muzică..plăcută ..bunului simț..natural(!),(desigur,cu rare excepții..!); de ce..oare ne place.."mai mult"..(?!) muzica = melo diile..altor popoare (anglo-irlando-saxone,dar și latino-fone..?). Trebuie .."căutat"..în GENELE..noastre..!
..și în plus, "EUROVISION"-UL..a "INVO LUAT"..și "el" de la muzica.. melodioa să, armonioasasă..la..muzica".. "zgomo toasă": de tobe,..sau mai rău: de butoaie..și altele..asemenea,însoțite de "țopăieli"..pe scene improvizate: cu scopul de "a..lua fața".. privito rilor..și nu a "auditorilor" autentici de MUZICĂ BUNĂ (cum a fost= pe vremuri
.."THE POWER OF LOVE"= cântată/inter
pretată de Jennifer RUSH și o ORCHES TRĂ de excepție..)..!

reddog spunea...

A, sa nu uit.
Slava Smenozeala&Ucraina!

Huhu Rezea spunea...

Răspuns tăios al TVR la adresa organizatorilor Eurovision
"am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei.

Responsabilul desemnat de TVR să gestioneze comunicarea cu EBU pentru votul juriului național a sesizat neconcordanța între punctajele transmise în ziua precedentă, după show-ul pentru juriu, și notele pe care EBU, în timpul evenimentului, a anunțat că le va introduce în clasament, ca fiind din partea juriului național.

Totodată, prezentatoarei Eda Marcus nu i s-a permis intrarea în transmisiunea oficială pentru a comunica rezultatele, așa cum TVR agrease în prealabil cu organizatorii, conform procedurilor. "

Gigi spunea...

Concursul Eurovision,a devenit de ult o porcarie mani(pula)tă! Stiam,adica sa nu se ințelega altceva,banuiam cine va fi câștigătorul inca de când am vazut ca in finală este și echipa vecinilor din nord,est si sud-3st.
Pt.a nu pierde timpul m-am uitat la fotbal si ulterior la comentariile din studio.
Ucraina si Moldoa la jurizare nu n3-au acordat nici macar 1 punct!?

magda spunea...

Ma da la Eurovision inca nu au VAR? Ce e cu golaneala asta ...de ani buni nu de acum...