Un produs Blogger.

vineri, mai 13, 2022

Cristian Gațu, fost președinte al CSA Steaua: echipa lui Becali este STEAUA!

18 comments
Se rejudecă procesul dintre FCSB și CSA Steaua în privința atribuirii mărcii notorii STEAUA
ICCJ


Din declarația lui Gațu:

"În 1998 s-a hotărât, cu concursul domnului Babiuc, desprinderea secției de fotbal de CSA, prin proces civil al divizării, echipa de fotbal cu atributele ei, loc în clasament, coeficient european, tradiții glorioase și continuitate sportivă au trecut la AFC, la domnul Păunescu. Prin toate actele și prin dorința armatei, echipa lui Becali e Steaua. Din punctul meu de vedere este aceeasi echipă. 
Prezența domnului Becali a însemnat viață, pe care i-a dat-o acestui club, pentru că banii i-a dat. Fără Păunescu și Becali, Steaua nu mai era nimic, nu că divizia a cincea. Mai rău, se desființa. Am fost nevoiți să facem trecerea, altfel nu mai existam. Gigi Becali nu a furat Steaua. Din 2003, AFC Steaua Bucuresti putea să facă orice voia cu patrimoniul său, să o înstrăineze. Verificați Statul de bază pe care s-a făcut acest lucru"
Vizionați mai jos de la minutul 25

18 comentarii:

 1. Mai traiește moș Garagațu, slab ca țîru' sau cârmațu'? Hadale, hadale, pirpiriu si slabanog din nastere dar in tinerete facea zilele freipte si amare apararilor adversare, si-a avut saraul mai tot timpul chiar si probleme medicale, stomacale, si daca dzice dumisale ca Steaua trebuie sa revina in vechile șenale, apai, frate. trebuie sa-i dam dreptate! Moș Gațu, viata luuunga si sanatate, caci pentru noi si pentru sport vei ramane in eternitate o mare somitate!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Beeeecali crede ca daca o sa cîstige...sa fie Steaua...echipa lui de 2 bani va juca mai bine?
  Prost cioban...
  De ce nu gasim pe piata lactate "Beeecali"..care sa bata pe Danone..??

  RăspundețiȘtergere
 3. Foamea-i mare, chiorala mă si doare, bicicletele-s scumpe tare ca de aia am inceput sa halesc si din litere!

  RăspundețiȘtergere
 4. Don Cezare. Pentru că are nevoie de un administrator școlit în domeniul ovine / caprine / bovine ca și dv. pentru a scoate pe piață asemenea produse. Nu ratați ocazia. O cerere la Becali și sunteți angajat. Apare imediat produsul. Cașcaval Padina, Caș de oaie Don Cezare, etc.

  RăspundețiȘtergere
 5. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Si virful de lance :..brînza imputita si mucegaita..Viurel..majurul de la C.I. !

  RăspundețiȘtergere
 6. Asezonata cu versurile lu Paunescu..desigur!
  Buna.i viata la ciobanit
  Dar cînd vine cîte o ploaie
  Si te uda pin la - oaie
  Iti bagi ..lupa in ea de oaie!
  Paunescu
  NU CONTEAZA
  .MIEL SA IASA
  SI SA FIE SI DE RASA!

  RăspundețiȘtergere
 7. Am mai spus si o repet: Trecerea sau tranzactia sectiei de fotbal Steaua la primul cioban al tarii,este cam cusuta cu ața albă si pute rau de tot.Acolo a fost ceva nereguli,care in orice tara normala multi erau dupa gratii.CSA Steaua si-a ispasit "pedeapsa" a luat-o de la zero.Cinste lor ca au avut puterea asta.FCSB-ul a pierdut tot,prin mai multe procese.Oare de ce?

  RăspundețiȘtergere
 8. GIGi
  D-ta reciți aici o poezie oficială a ministerului. SE vede că nici nu ai citit sau nu ai înțeles ce spune Gațu, președintele CSA, cel care a transmis Steaua, echipa de fotbal, către o entitate privată, nu a lui Becali, ca urmare a adreselor proimite de la FRF și de la Liga.
  Ce a pierdut Steaua, fosta castigătoare a Cupei campionilor? Nimic! Doar și-a schimbat numele în FCSB și a continuat în Divizia 1.
  Special am pus ultima decizie a ICCJ, pentru a vedea că, în privința acordării mărcii, procesul se rejudecă.

  RăspundețiȘtergere
 9. D-le H,putin ma intereseaza pe mine ca dinamovist de când ma stiu,ce au stat la baza preluarii sectiei de fotbal de unul sau de altul,sau cum la preluat.Echpele fanion ale țării care au avut si au adus faima tării,au fost cele doua cluburi departamentale,ale armatei si MI,de când au fost preluate de asa zisi oameni de afaceri s-a ales praful,inclusiv de natională!De ce!Nu mai spun eu de ce,se cunosc cauzele,le stiti si d-voastră.Asta ne doare pe noi cei care iubim acest frumos sport.Pacat!

  RăspundețiȘtergere
 10. Gigi. Înainte de 1989 ne oprea obligatoriu pe statul de plată 5 lei pentru Clubul Steaua în ansamblu nu doar pentru secția fotbal. Acum dacă ai fi activ și ți-ar opri 50 de lei din soldă ai sari în sus 7 m mai ceva ca la săritura cu prăjina făcând gât și afirmând (ca ex.) cât câștigă un fotbalist pe lună comparativ cu solda dv. Politicienii au privatizat întreaga economie pe nimic, era și normal ca și cluburile să se privatizeze. Câte miliarde de euro rulează pe an marile cluburi din Europa ?

  RăspundețiȘtergere

 11. Gigi
  Pe dinamoviști i-a deranjat enorm implicarea lui Becali în salvarea echipei Steaua, principalul adversar al câinilor roșii.
  După cum vezi, pentru Dinamo nu se găsește un salvator. Noroc cu DDB-ul.

  RăspundețiȘtergere
 12. Idee de vacanta pentru avianyc.
  Înainte poate trece s-o vadă pe Olguța la primărie.

  https://greatnews.ro/litoralul-oltenesc-locul-din-sud-in-care-te-simti-ca-la-mamaia/

  RăspundețiȘtergere
 13. Pt APV-isti le place, nu le place asta e adevărul. Armata a dat echipa de fotbal pt bani. Acum, în bunul spirit românesc, se dezic. Adică mănâncă ceva turcesc.

  RăspundețiȘtergere
 14. Deoarece nu am avut timp azi,vreau sa urez tuturor dinamovistilor de zi aniversara un LA MULTI ANI!
  Putine mai sunt echipe in campionat care nu au fost Clonate.Sper,ca toti dinamovistii de altfel,sa ne salvam de la retrogradare si anul acesta.După,vom vedea.

  @Viorele Ce cotizam inainte era un fleac,acum un membru DDB cotizeaza benevol aproape 50€.Stiam ca sunt cam 15.000 de membri.Asta da iubire fata de un club care azi implineste 74 ani de viață.
  ..

  RăspundețiȘtergere
 15. Gigi
  Cel mai mic abonament este de 48 de euro iar cel mai mare de 19480 de euro.
  Forza DINAMO!

  RăspundețiȘtergere
 16. @ reddog am spus o cifra rotundă,da mai bine așa😀

  Aseara am vazut cun finu l a executat in d irect pe nasu.Sincer nu ma asteptam,cinste primarului Pndele,ofiter in rezerva,ca nu a stat oaie(capra).In schmb nasu era f.f.revoltat ca finu nu a stat capra.A mai spus ca nu se astepta ca finu sa-i faca una ca asta,adica in traducere libera,sa faca blat.
  Arbitri erau de partea nasului(vezi primul gol al fcsb-ului,nu a atins mingea,dar a inlu3ntat faza.Mi-e creu sa cred ca cefereul se mai impiedica cu Crai-Olguta,nu da el oaie din mâna cu capra de pe stâncă.Dar,in fotbal,mai ales cel de pe la noi,se intâmpla multe!

  RăspundețiȘtergere
 17. Cota pentru meci egal intre Voluntari- FCSB a fost 1 la 6.
  Printre câștigători prin intermediari vor fi și cârtițele din lotul lui Becali.
  Un apărator este considerat în joc chiar daca se duce în spatele liniei de poartă. Stiai asta, @Gigi?

  RăspundețiȘtergere
 18. La bine și la greu langa Dinamo!
  La FCSB Becali și-a bătut joc de fani.
  La Dinamo nu merge așa.

  https://www.programddb.ro/

  RăspundețiȘtergere

Aviz trolilor și celor predispuși la atacuri la persoană: blogul poate funcționa și fără comentarii.