Un produs Blogger.

sâmbătă, mai 07, 2022

FC STEAUA, redenumită FCSB, a câștigat Cupa Campionilor Europeni, pe 7 mai1986, pentru Clubul Sportiv al Armatei.

32 comments


 Eroul finalei a fot portarul Helmuth Ducadam, care a apărat 4 lovituri de la 11 m, în condițiile în care și Majaru și Boloni rataseră câte un 11 m. Priviți cât de riscant a bătut Lăcătuș cel de-al 3-lea 11 m. Cel mai sigur a bătut Balint. Nu a mai fost nevoie de executarea celei de-a 5-a serii de lovituri, spre mirarea regelui Juan Carlos al Spaniei, care arăta în lojă că mai trebuia executată câte o lovitură.

Coca Cosma Teohari, crainicul televiziunii române, care a comentat meciul în absența celebrului  Cristian Țopescu, striga, în entuziasmul ce-l cuprinsese după apărarea de către Ducadam a celui de-al 4-lea 11 m, că abia suntem finaliști, nenimerind să spună că eram campioni. 

Actuala echipă de fotbal CSA Steaua, divizionară B, creată abia în anul 2017 în Divizia  IV, nu are niciun merit în cucerirea acelui trofeu, fiind altă echipă a Clubului Sportiv al Armatei, după ce echipa din Divizia A nu a mai primit dreptul să joace sub marca comercială Steaua.


i

32 de comentarii:

 1. Atunci se juca Fotbal pentru VALOARE personală cât și națională .
  În ziua de azi vezi câte o închirșitură care în momentul când intră pe teren deja se crede vedetă .
  Înainte se muncea tare ca să ajungi un jucâtor de club .
  M-am cacat pe mine când atunci Bănel a dat autogol în mondiale . Am râs o săptămână .
  Deci Dukadam apără 4 penalty consecutiv IMPOSIBIL în Fotbalul de pe mapamond,iar ăla a dat gol în propria poartă ,hahahhhhhahhaha
  hahahhhahhha
  Iar ceilalți îl mai și măngâiau la cur să nu mai plângă ,de se dusese la PARASTAS.
  HAHAHAHHAAHHAHAHH
  HAHAHAAHHA
  CINSTE ȘI ONOARE VEȘNICĂ ECHIPEI STEAUA DE ATUNCI, CU TOT CU PERSONALUL AUXILIAR .

  RăspundețiȘtergere
 2. Stelica
  Daca vrei să vezi autogolul lui Bănel pe Bernabeu, in anul 2006, in meciul Real Madrid Steau, nu la mondiale.

  https://www.huhurez.com/2022/01/soldelesalariile-de-functie.html
  Portarul Cernea a apărat tot, mai puțin gafa lui Nicoliță. Beckham l-a consolat pe Bănel.

  RăspundețiȘtergere
 3. Respect Maccarone!

  https://youtu.be/RImwavgtAQA

  RăspundețiȘtergere
 4. Maesre
  Dacă și comentatorul a zis DE MAI MULTE ORI CĂ : NU SE POATE AȘA CEVA .
  DAR uite că se POATE .Bănel a reușit ceva care l-a făcut VEDETA .
  Putea Cernea să apere 100 de lovituri dacă Bănel băga goluri la ei în poartă .
  HAHHAHHAHAHAHHAHHAHHAHHA

  RăspundețiȘtergere
 5. La multi ani si campionii in eternitate sa fie sanatosi, ca alta echipa romaneasca nu va mai pupa acest succes pana la a doua venire a lui Iisus Hristos! Rablele de azi nu se pot compara cu genialii vitezisti de ieri! Si ei beau, fumau, se duceau la femei sau chefuiau, dar pe teren erau stralucitori si ne creau acele emotii formidabile, care azi nu mai exista la nici un meci! Eterna recunostinta pentru trofeul obtinut, cu tot atatea refelicitari! Steaua-i Steaua, pana moare, si n-are asemanare in toata cloaca fotbaliatoare care azi e doar o ramă taratoare si cheltuitoare fara palmarese de valoare!

  RăspundețiȘtergere
 6. Sunt subofiteri mai prosti si mult mai prosti.Subofiteri cu o oarecare inteligenta si cu bun simt exceptie dela regula.Poti sa-ti dai seama dupa pseudonimul ce si-l alege.Animalul e la putere.Sacalul,Caine rosu spune totul.

  RăspundețiȘtergere
 7. csej
  După cum ați formulat mergea mai bine si-l aleg nu și-l alege.
  csej ce animal e? Pare unul exotic.

  RăspundețiȘtergere
 8. CSJE - TRADU CE AI VRUT SĂ SPUI .

  RăspundețiȘtergere
 9. csej. Cum adică: „Sunt subofiteri mai prosti si mult mai prosti.Subofiteri cu o oarecare inteligenta si cu bun simt exceptie dela regula”. Poți să fii mai prost decât prost ? În plus (universal valabil nu doar pentru Sof.), poți fi inteligent dar nesimțit în același timp și invers. Ce are pseudonimul cu inteligența, pregătirea intelectuală, comportamentul fizic sau verbal al unui individ ? Crezi că ăsta (pseudonimul) îl caracterizează ? Citești strâmb și judeci la fel.

  RăspundețiȘtergere
 10. @reddog-vad ca le ai cu ingleza,reddog insemnand ''caine parlit/roscat''.
  CSEJ =Collective for Social and Environmental Justice (Colectiv pentru Justiție Socială și de Mediu )

  RăspundețiȘtergere
 11. @ Stelica
  Dacă ești obraznic cu ofițerii nu te mai public.

  RăspundețiȘtergere
 12. „CSEJ =Collective for Social and Environmental Justice (Colectiv pentru Justiție Socială și de Mediu)”. Un fel de SCMD, Asociația Șoimii Patriei, Liga de Fotbal, etc. Adică un ghiveci de grupuri, grupulețe cu fel de fel de denumiri cât mai pompoase și cu activitate în folosul obștii 0 (zero). Cu ce se mănâncă acest CSEJ ? Se laudă că promovează drepturile omului și soluționează conflictele la nivel local, national și global. Conflictele dintre interlopi (nivel local), CPS ale celor 2 ministere și SRI / Curtea de Conturi / CApB (la nivel național) și conflictual dintre Rusia și Ucraina (nivel global), nu le soluționează ? Sau nu este de competența lor ?

  RăspundețiȘtergere
 13. Analizand zicala:
  „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“ Oamenii care se cred mai competenţi decât sunt nu reuşesc să evloueze, spun psihologiiFOTO: Shutterstock „Sursa fundamentală a problemelor este că în lumea modernă oamenii proşti sunt încrezuţi, iar cei inteligenţi sunt plini de îndoieli“, spunea filosoful Bertrand Russell. Cercetările aveau să confirme această constatare: oamenii ignoranţi sau necalificaţi tind să-şi supraevalueze nivelul competenţă, convinşi fiind că sunt mai buni decât în realitate.

  Orice asemanare cu persoanele ofuscate este...zadarnica,prostul,in fudulia lui nu realizeaza ca-i un fel de musca-n lapte.

  RăspundețiȘtergere
 14. Azi e ziua lui csej!
  La multi ani!

  https://www.agerpres.ro/zig-zag/2022/05/08/it-s-today-my-favorite-day-8-mai-ziua-mondiala-de-lupta-impotriva-cancerului-ovarian-si-ziua-internationala-a-magarului--914272

  RăspundețiȘtergere
 15. Reddog. Valabil 100% și pentru Sylvester Stallone căruia i-am dedicate un comentariu pe care domnul HR nu l-a postat.

  RăspundețiȘtergere
 16. Aici era locul acestor comentarii!

  avianyc spunea...
  Foarte frumos meciul de la Craiova intre doua mari iubiri de altadata.
  Era mai echitabil un scor de egalitate.
  Forza Steaua !
  Titlul in Ardeal !

  8 mai 2022, 21:34
  Viorel spunea...
  Asta ca să câștige CFR Cluj campionatul încă din seara aceasta, nu ? Spuneți mulțumesc pentru un loc 2. Nu ați făcut nimic în Europa ca dealtfel toate echipele calificate indiferent în ce cupă. În plus. Antrenori care v-au câștigat campionatul i-ați schimbat ca pe cârpe (ex. Andone).

  8 mai 2022, 21:55
  Leon spunea...
  Craiova isi poate recupera punctele pierdute astazi, in etapa viitoare de la Cluj..!!

  8 mai 2022, 22:02

  RăspundețiȘtergere
 17. Reddog,am prins ''finetea'' cu care vrea sa se bage in seama acest prost fudul,un idiot cu pretentii de titrat al natiei,un randas care se credeofiter doctorand.Un biet țîști-bîști ,primul peste gradati care a citit cateva versete din biblie si se crede student intr-ale bisericii.Mie mi-e sila de amarat,o canalie de doi bani.Eu am facut dovada competentelor profesionale,la timpul meu si am condus o uzina zburatoare nu o javra cufurita!

  RăspundețiȘtergere

 18. Reddog. A condus o farfurie zburătoare pe care putea sta lejer pentru că în „uzina zburătoare” nu încăpea fiind cubic și cântărind 2 kintale.

  RăspundețiȘtergere
 19. Adoptati un reddog !
  Eu pun umarul la U. CLuj si Hermanstadt🤣

  Guralivii si bataiosii olteni o luara de la Sepsi Sf. Gheoghe.
  Oare sa sufere de inhibitie in fata ardelenilor ?🤣🤣🤔

  RăspundețiȘtergere
 20. @Viorel-spaima javrelor gravide,afla ca pana la iesirea la pensie,dupa 23 de ani de zbor (motor cu reactie si peste 3000 de ore de zbor) m-am mentinut in limitele a 70-72 kg la 1,73 cm si pot dovedi cu carnetele medicale actualizate si parafate.Abia dupa am inceput sa ma ingras,stresul si nemultumirile fata de promisiunile neonorate de catre guvern, acuma iar ma apropii de limita nosrmala dar necazul nu este la mine ca din grasime se poate da jos ci este la tine ca prostia nu se mai vindeca niciodata.OK esti prost ,asta e dar tu mai esti si fudul si cu pretentii de intelectual.Inceteaza,vezi-ti de lungul nasului ca orice incercare de a iesi in fata precum paduchele din blana javrei ce o tii de lesa,te descalifica si te faci de ras pe aici.Analizele tale sunt aiuristice,nu au cap si nici coada,un fel de limbric cu studii la coada cainelui.

  RăspundețiȘtergere
 21. Cristian Gațu, marele campion mondial la handbal, fost comandant al Clubului Sportiv al Armatei în anul 1998, cel care a semnat separarea clubului de fotbal de CSA , spune că Actuala FCSB este fosta Steaua si că,fără Viorel Păunecu și Gigi Becali fosta campioană europeană se desființa. In 1998, FRF si Liga P. Fotbal au somat în scris CSA să privatizeze Steaua, altfel nu o mai pot înscrie in cupele Europene.
  Interviul lui Gațu a fost publicat ieri in PRO.Sport
  https://www.sport.ro/liga-1/zam-primit-ordin-cristian-gatu-comandantul-csa-in-1998-arunca-bomba-zechipa-lui-becali-este-steaua.html

  RăspundețiȘtergere
 22. @Huhu, sunt unii,in general niste sinecure care nu vad alta sansa de a deveni vizibili decat denigrand valori si personaje cu calitati, denigrand marile noastre bunuri ale patrimoniului national cu care ne-am mandrit si ne vom mandri precum marii sportivi-in toate domeniile si marii oaneni de stiinta ,pioneri ai stiintei mondiale.Vad ca unii il persiflau pe Ilie Nastase omul de aur al Romaniei anilor 70 ca de ce a ajuns general dar spre deosebire de alti lingai ,el o merita pe deplin.

  RăspundețiȘtergere
 23. Dinamoviștii sunt înfrățiți cu clujenii de la U Cluj.
  Craiova care a luat-o ieri e cea a Olgutei. 😁
  Avianyc e paralel cu chestiunea dar se baga in seama.
  Ca tanga Elenei din Pleșcoi. Era să zic din Troia. 🙄

  RăspundețiȘtergere
 24. @rambo2021

  Chestia cu valorile poporului român am observat-o și eu! Are poporul ăsta o invidie în el......

  Pe de altă parte și valorile trebuie să își respecte statutul. Adică, dacă se bagă în politică atunci poate fi atacat/atacată ca orice alt om politic.

  Ilie Năstase, pentru că ați dat acest exemplu e uriaș ca și sportiv și îi accept excentricitățile dar recent, când a început să repete propaganda pro-rusă dovedindu-se un admirator al lui Putin, a depășit o linie roșie!

  La fel și Halep care după ce a bâlbâit de câteva ori că nu se pronunță, că e vorba de politică, s-a situat prin declarații de partea sportivilor sovietici interziși la Wimbledon.

  Deci: vedeta e vedetă cât își respectă statutul! Când coboară de bună voie de pe piedestal atunci nu mai are dreptul să ceară să fie tratată preferențial!

  RăspundețiȘtergere
 25. @ reddoc
  Cu Tanta de la Plescoi era Kis -Rambo.
  Sigur plangea in hohote cand ii citea confesiunile de pilot cu ...manșa retrasă 🤣🤣

  RăspundețiȘtergere
 26. Ilie Nastase este competent în tenis. Nu trebuie să-și bage nasul în probleme militare și de politică externă, uzând de notorietatea sa în sport

  RăspundețiȘtergere
 27. @M dar politihotii de azi, marii politicheni ai Romanikai , niste mafioti notorii cu ce scop mai fac politica decat acela de a se inavuti pe nedrept si nemerit? Unde mai pui ca au ca acoperire sistemul juridic care le permite orice +poporul adormit intru Domnul care suporta cu sticism toate magariile ''alesilor''.Pana-i sula nu mai explodeaza mamaliga rromaneasca este pripita si mucegaita.

  RăspundețiȘtergere
 28. nastase...a dus in derizoriu gradul de general!
  Culmea.i ca niciun General nu a protestat!
  Tragem o concluzie...cine trebuia sa ne conduca in lupta!!!
  Cine lupta pentru drepturile Armatei...carton si paie!!

  RăspundețiȘtergere
 29. avianyc
  Pe Rambo unde îl încadrăm, la ardeleni sau mitici?

  RăspundețiȘtergere
 30. https://drive.google.com/file/d/1i6GVuX1hRbtZzREYoGA2zhrG82vmiLHN/view

  RăspundețiȘtergere
 31. @reddog
  Pe Rambo il incadram functie de ce debiteaza după ce-si administrează doza zilnica de " ochii lui Dobrin" din " tabloul de bord"!!!!din peretele sufrageriei🍸🥤🥳

  RăspundețiȘtergere
 32. @avyamuci ,alugare ,nepot de-al lui Gagarin si al catelei Laika,sa bei tu cat am baut eu in ultimul deceniu si apoi poti sa te dregi cu ''olaj'' din Artand,ca prea iti place sa-i preamaresti pe honvezi.

  RăspundețiȘtergere

Aviz trolilor și celor predispuși la atacuri la persoană: blogul poate funcționa și fără comentarii.