Un produs Blogger.

duminică, mai 29, 2022

Ce tineri erau odată!

25 comments

 Celebrul grup suedez ABBA a apărut în public 26 mai 2022 pentru a păși pe covorul roșu la noua Arena ABBA din Parcul Olimpic din Londra.  A participat la premiera seriei  de concerte virtuale pentru a sărbători recentul lor album Voyage , unde își aduc cele mai mari hituri pe scena digitală ca „ABBA-tars”, care descriu trupa așa cum arătau în 1979.


In 1974, pe scena Eurovision, la Brigton, Regatul Unit


25 de comentarii:

Leon spunea...

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.digi24.ro/amphtml/magazin/timp-liber/showbiz/abba-a-sustinut-primul-concert-virtual-cu-holograme-la-premiera-de-la-londra-au-fost-prezenti-regele-si-regina-suediei-1954531&ved=2ahUKEwig6O3y2YT4AhWKvaQKHfOfB-sQ0PADKAB6BAgGEAE&usg=AOvVaw29aw-MA0LPmnCzk8K35bl8

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cel de la pian se pare ca e mort, bruneta este in baston. Au fost, alaturi de Gianni Morandi, un alt titan al muzicii usoare, iubirile vietii mele muzicale, cu mare pretuire si respect pentru ce au realizat pentru omenire, pentru suflet, pentru frumos, pentru fericire si armonie sufleteasca, fiind de o acuratete, muzicala si morala, desavarsite! Geniali, frumosi, superbi chiar si nemaipomenit de talentati. Sa ne ramana vesnic in amintiri, ca niste bijuterii de mare pret, pentru ca nu vor mai avea egal, niciodata!

Viorel spunea...

O formeție care merită toată stima și respectul pentru tot ce au realizat în lumea muzicală, nu ca mare parte dintre paparudele noastre autointitulate VEDETE MUZICALE ÎN CHILOȚI ȘI ÎN SANDALE DAR FĂRĂ COARDE VOCALE.

Huhu Rezea spunea...

Toți sunt în viață.
Benny Andersson, Agnetha Faltskog, Anni-Frid Lyngstad și Bjorn Ulvaeus au scris istorie în muzica pop. Au dominat topurile mondiale timp de opt ani, iar melodiile lor sunt şi acum difuzate în toată lumea. Cei patru s-au întâlnit pentru prima dată în 1972, apoi Bjorn s-a căsătorit cu Agnetha, iar Benny cu Frida. Au ales acronimul ABBA, deşi acelaşi nume era folosit de o firmă de conserve de peşte.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Nebunule, e poza cand era viu! A murit in 17 sau 18 Nov. 2016, dar am gresit zicand ca e pianistul, fiind basistul, Rutger Gunnarsson! Colajele se pot face rapid pe Net, sa puna mortul in functiune la orice eveniment! Asta e, ca doar nu-s Mafalda sa le stiu pe toate exact! Important e ca va ramane viu in inimile noastre... Măi, dar ce trupa si ce melodii fantastice, de neuitat! Tineti minte ca prin 1987 circula un metraj in cinematografe cu Abba? L-am vazut la Lupeni, fiind detasat in Valea Jiului, la mina, cred ca de vreo patru ori intr-o saptamana, acum mai mereu pe Youtube cand imi vrea muschiuletul ala cu care ii dau bobarnace Ciucalelui-obrăjori de fesieri!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In circuitul de la Monaco, fiul lui Schumacher, Mike, era s-o mierleasca, rupandu-i-se bolidul in doua, dar a scapat nevatamat! Sa fiu in locul lui, m-as lasa de jocul asta cu moartea...

Gigi spunea...

Da,era odata,bine spus,odată.Asa eram si noi,odată,tineri si nelinistiti,când toata !umea era a noastra,când "zdrobeam"multe inimimi la fel de tinere si nelinistite ca si ale noastre,poate mult mai tinere.Ce repede au trecut anii,parca a fost ca ieri!Formatia ABBA a fostt la timul ei un fenomen care a facut furori printre generatia tânara ci nu numai.Respect pt.acesti mari artisti,ajunsi la vârsta când își deapănă amintirile și au ce depăna pe buna dreptete.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Intrebati Google cand a murit basistul trupei Abba, si va da raspunsul, dar el era in umbra, chiar fiind membru, un colaborator cu cei 4, mai mult cu Bjorg, astfel afland ca trupa era mai dezvoltata numeric in fapt. Dumnezeu n-are taine? Astia din muzica de ce n-ar avea si ei tainele lor? Daca as avea o amanta, i-as spune lui Anilu sau gastii de aici? Ai? Nu se stie niciodata cand Flavius a lui Corneliu, tată, isi duce calul inspumat la apa, sa-l adape din galeata fantanii de la poarta unde-i mangaie spatele incins si coama mandra cu ochii ca mura, sa ma cheme-n batatură dintr-o dulce uitatură, si sub bolta de la via unde-si duce vaduvia, dorurile, pohtele si iubirea...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, hai sa ne uitam in PNRR, nu cumva scrie acolo ca militarii, adica apararea si ordinea publica au pensii ocupationale, iar diplomatii, parlamentarii, personalul aeronautic civil, magistratii si personalul auxiliar al acestora au pensii de serviciu? Cum justificam ,,pensiile speciale'' noua? Scrie in PNRR. ???!!!

raul spunea...

Si noi@
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DFnbPhl09BVg&ved=2ahUKEwj9jdbQt4X4AhUDOewKHWjgCOwQwqsBegQIBBAF&usg=AOvVaw2aUPsYdLTEnwtMQoK10TRE

Huhu Rezea spunea...

Pensiile militare nu sunt pensii ocupaționale în sensul juridic al asigurărilor sociale, chiar dacă cineva le numește așa.
Un lucru este sigur. Comisia europeană a înțeles să acorde finanțare României dacă, printre altele, restructurează și raționează toate pensiile plătite din fonduri publice.

F16 spunea...

cfi esti DEMENT!!!!

Ster spunea...

@Cornelius Flavius. Nu stiu daca vorbeati cu mine. Ziceti de pensii ocupationale? Nu ne uitam in PNRR, ci in lege. Unii dintre ai nostri folosesc aiurea termenul de pensii ocupationale. Pensiile ocupationale ca si concept sunt pensii private facultative, asa numitul Pilon 3. De exemplu, angajatii Dacia isi trag un fond propriu de pensii, cotizeaza acolo si cand ies la pensie primesc pensie de la Dacia. De regula, astfel de pensii sunt suplimentare unui fond public de pensii sau de stat. Ceva cum au si avocatii nostri care au sistem propriu de pensii. Asa este mai mult pe alte meleaguri, la marile companii precum Genral Motors, BMW etc. Noi nu avem cum sa avem pensii ocupationale, decat daca la armata s-ar crea un fond propriu in care sa decartam in timpul activitatii, iar la apoi sa incasam pensii.

M spunea...

@Huhu Rezea

România a cerut bani de la Bruxelles pentru a restructura sistemul de pensii.

Pe cei de la UE îi durea în kur de sistemul nostru de pensii. Noi trebuia să venim cu proiecte iar ei să le aprobe!
Ghinea Slinosul și cu Cuțu s-au gândit ei să ia PSD-ului cozonacul pe care ăștia îl împărțeau în campaniile electorale.

Pentru că au lucrat pe ascuns au definit ca niște idioți ce pensii vor fi afectate, uitând de cele militare.

A intervenit apoi (probabil Cioloș) cu grupul lui parlamentar și au venit cu o "erată".
😁 Mie îmi amintește de erata dată de CCR când românii l-au trimis acasă pe Băsescu!

Deci noi am cerut cerut nu vei de la Bruxelles!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Ster, nu, doar intrebam lamuritor pe @Onorabil, deci m-a lamurit.
@F-16, sunt demential, ca dement oi fi si eu intr-un fel, acum la batranete, dar nu ca aia care taie si ingheata pensiile militare! Aia-s cu diplome, si inca din alea copy paste sa ia gradenele de Jenerali sau functii politice in partide! Cat despre clocari, astia sunt chiar de Socola vesela, sa traiasca, sa infloresca si sa imbatraneasca acolo!

Huhu Rezea spunea...

După aplicarea L 127/2019 cu modificările aduse potrivit PNRR, toți pensionarii contributivi vor avea pensiile recalculate sau stabilite cu același punct de referință, indiferent că s-au pensionat în anul 2000 sau se vor pensiona în viitor.
Stagiile complete de cotizare vor mai fi utilizate doar pentru deschiderea dreptului de pensie, nu și pentru calculul cuantumului pensiei.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Raul, superba melodie in colaj artistic!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, ceea ce afirmati face sa dispara multe, foarte multe dezechilibre si cuantumuri aiurea, deci poate fi o fatalitate pentru gusteroi si un beneficiu amaratilor! Bine ai venit, presupusa si tainica dreptate!

Cezar spunea...

F.16
Problema.i ca are si TURBA IN CAP!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Reddog, ai cumva un monolog cu Dinamo Pneunopatia care a retrogradat in Liga a doua, de *buni* birlic ce sunt la jmecherii din buric, manele cu puradele si cititori in stelele cu cinci colturi de pe sticlele cu taricele?! Vai de steaua lor in țărână, ca a lui Becali e la stână! Cainii rosii-s cățălandrii cu care ataca rușii in Ukraina, bata-i vina, care mușcă insângerați țărâna si chelacaie cu plânsa ca vor țâța de la mă-sa?!

Leon spunea...

@Ster, in principiu ai dreptate, numai ca principalul contributor este ANGAJATORUL, nu Angajatul,iar Pensia Ocupationala este Pilonul 4 de pensii:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.digi24.ro/amphtml/stiri/actualitate/social/apare-o-noua-pensie-in-romania-asf-a-autorizat-primul-administrator-de-fond-pentru-pilonul-4-1841251&ved=2ahUKEwjVrcX4p4b4AhUa_7sIHWMvCmIQFnoECA8QAQ&usg=AOvVaw3r7tI-302GM3T9_R9kXibw

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Cezare, cam multe pahare cu zamă de strugure, bre, ceea ce iți dă boala oii nebune, capie, dar ninainte de a scrie o prostie cu tenta dilie injecteaza-ti in zona cu buricul doza cu antirabicul, caci microbul nu-i in lapte, branza si smantana ci in balele cainilor de la stana!

reddog spunea...

Forza DINAMO!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Reddog, hai ca esti tare si ai un moral de 10! Nu ma bucur, pentru ca Anilu este dinamovista pur sange si ii respect placerea. Eu il vreau pe ciobanul ala de Becali in Liga a 2 a, pana i-oi spune eu sa intre in prima Liga! Dinamo mereu a fost mereu o redutabila echipa de forzza, dar numai cand antrenorii au fost zbiri, cum era Cornel Dinu, dar si altii de odinioara, cand isi controlau jucatorii si noaptea in pat sa nu aiba sticlele si damele de consum sub asternuturi, sau ii scoteau din cluburile de noapte in suturi, caci asa te mentii in prima Liga SI AI SUCCESE, DAR DIN MOMENT CE PICI JOS INSEAMNA CA ACOLO ANTRENORII SUNT CEI MAI VINOVATI, DAR SI PROSTI FACUTI GRAMADA! Ca stelist, candva feroce, mereu m-au incantat rivalitatile cu Dinamo in sensul bun al cuvantului, pentru ca la cele doua echipe mari roiau stelele fotbalului romanesc, cei care alimentau Nationala cu mari valori fotbalistice, niciodata nedorindu-mi ca Dinamo sa pice in jos, caci disparea si farmecul competitional cauzat de aceste rivalitati, dealtfel superbe in viata fotbalistica! Asta e o lectie dura pentru viitor, pentru echipa si poate alti antrenori mai buni, de unde se pot trage mari invataminte si se pot elimina greselile actuale, dar cu siguranta la anul Dinamo isi va reveni si va fi din nou in prima Liga, uite asa, de-al dracului, doar ca sa moara ciobanul ala de Becali de necaz!

BONIFATIE spunea...



Am onoarea!
Când tinerețea noastră în alb-negru era mai frumoasă decât viața în culori... de acum.
https://www.youtube.com/watch?v=FwF7S0qQSV0&list=RDMM