Un produs Blogger.

vineri, mai 13, 2022

Cristian Gațu, fost președinte al CSA Steaua: echipa lui Becali este STEAUA!

18 comments
Se rejudecă procesul dintre FCSB și CSA Steaua în privința atribuirii mărcii notorii STEAUA
ICCJ


Din declarația lui Gațu:

"În 1998 s-a hotărât, cu concursul domnului Babiuc, desprinderea secției de fotbal de CSA, prin proces civil al divizării, echipa de fotbal cu atributele ei, loc în clasament, coeficient european, tradiții glorioase și continuitate sportivă au trecut la AFC, la domnul Păunescu. Prin toate actele și prin dorința armatei, echipa lui Becali e Steaua. Din punctul meu de vedere este aceeasi echipă. 
Prezența domnului Becali a însemnat viață, pe care i-a dat-o acestui club, pentru că banii i-a dat. Fără Păunescu și Becali, Steaua nu mai era nimic, nu că divizia a cincea. Mai rău, se desființa. Am fost nevoiți să facem trecerea, altfel nu mai existam. Gigi Becali nu a furat Steaua. Din 2003, AFC Steaua Bucuresti putea să facă orice voia cu patrimoniul său, să o înstrăineze. Verificați Statul de bază pe care s-a făcut acest lucru"
Vizionați mai jos de la minutul 25

18 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mai traiește moș Garagațu, slab ca țîru' sau cârmațu'? Hadale, hadale, pirpiriu si slabanog din nastere dar in tinerete facea zilele freipte si amare apararilor adversare, si-a avut saraul mai tot timpul chiar si probleme medicale, stomacale, si daca dzice dumisale ca Steaua trebuie sa revina in vechile șenale, apai, frate. trebuie sa-i dam dreptate! Moș Gațu, viata luuunga si sanatate, caci pentru noi si pentru sport vei ramane in eternitate o mare somitate!!

Cezar spunea...

Beeeecali crede ca daca o sa cîstige...sa fie Steaua...echipa lui de 2 bani va juca mai bine?
Prost cioban...
De ce nu gasim pe piata lactate "Beeecali"..care sa bata pe Danone..??

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Foamea-i mare, chiorala mă si doare, bicicletele-s scumpe tare ca de aia am inceput sa halesc si din litere!

Viorel spunea...

Don Cezare. Pentru că are nevoie de un administrator școlit în domeniul ovine / caprine / bovine ca și dv. pentru a scoate pe piață asemenea produse. Nu ratați ocazia. O cerere la Becali și sunteți angajat. Apare imediat produsul. Cașcaval Padina, Caș de oaie Don Cezare, etc.

Cezar spunea...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Si virful de lance :..brînza imputita si mucegaita..Viurel..majurul de la C.I. !

Cezar spunea...

Asezonata cu versurile lu Paunescu..desigur!
Buna.i viata la ciobanit
Dar cînd vine cîte o ploaie
Si te uda pin la - oaie
Iti bagi ..lupa in ea de oaie!
Paunescu
NU CONTEAZA
.MIEL SA IASA
SI SA FIE SI DE RASA!

Gigi spunea...

Am mai spus si o repet: Trecerea sau tranzactia sectiei de fotbal Steaua la primul cioban al tarii,este cam cusuta cu ața albă si pute rau de tot.Acolo a fost ceva nereguli,care in orice tara normala multi erau dupa gratii.CSA Steaua si-a ispasit "pedeapsa" a luat-o de la zero.Cinste lor ca au avut puterea asta.FCSB-ul a pierdut tot,prin mai multe procese.Oare de ce?

Huhu Rezea spunea...

GIGi
D-ta reciți aici o poezie oficială a ministerului. SE vede că nici nu ai citit sau nu ai înțeles ce spune Gațu, președintele CSA, cel care a transmis Steaua, echipa de fotbal, către o entitate privată, nu a lui Becali, ca urmare a adreselor proimite de la FRF și de la Liga.
Ce a pierdut Steaua, fosta castigătoare a Cupei campionilor? Nimic! Doar și-a schimbat numele în FCSB și a continuat în Divizia 1.
Special am pus ultima decizie a ICCJ, pentru a vedea că, în privința acordării mărcii, procesul se rejudecă.

Gigi spunea...

D-le H,putin ma intereseaza pe mine ca dinamovist de când ma stiu,ce au stat la baza preluarii sectiei de fotbal de unul sau de altul,sau cum la preluat.Echpele fanion ale țării care au avut si au adus faima tării,au fost cele doua cluburi departamentale,ale armatei si MI,de când au fost preluate de asa zisi oameni de afaceri s-a ales praful,inclusiv de natională!De ce!Nu mai spun eu de ce,se cunosc cauzele,le stiti si d-voastră.Asta ne doare pe noi cei care iubim acest frumos sport.Pacat!

Viorel spunea...

Gigi. Înainte de 1989 ne oprea obligatoriu pe statul de plată 5 lei pentru Clubul Steaua în ansamblu nu doar pentru secția fotbal. Acum dacă ai fi activ și ți-ar opri 50 de lei din soldă ai sari în sus 7 m mai ceva ca la săritura cu prăjina făcând gât și afirmând (ca ex.) cât câștigă un fotbalist pe lună comparativ cu solda dv. Politicienii au privatizat întreaga economie pe nimic, era și normal ca și cluburile să se privatizeze. Câte miliarde de euro rulează pe an marile cluburi din Europa ?

Huhu Rezea spunea...


Gigi
Pe dinamoviști i-a deranjat enorm implicarea lui Becali în salvarea echipei Steaua, principalul adversar al câinilor roșii.
După cum vezi, pentru Dinamo nu se găsește un salvator. Noroc cu DDB-ul.

reddog spunea...

Idee de vacanta pentru avianyc.
Înainte poate trece s-o vadă pe Olguța la primărie.

https://greatnews.ro/litoralul-oltenesc-locul-din-sud-in-care-te-simti-ca-la-mamaia/

MIHAI spunea...

Pt APV-isti le place, nu le place asta e adevărul. Armata a dat echipa de fotbal pt bani. Acum, în bunul spirit românesc, se dezic. Adică mănâncă ceva turcesc.

Gigi spunea...

Deoarece nu am avut timp azi,vreau sa urez tuturor dinamovistilor de zi aniversara un LA MULTI ANI!
Putine mai sunt echipe in campionat care nu au fost Clonate.Sper,ca toti dinamovistii de altfel,sa ne salvam de la retrogradare si anul acesta.După,vom vedea.

@Viorele Ce cotizam inainte era un fleac,acum un membru DDB cotizeaza benevol aproape 50€.Stiam ca sunt cam 15.000 de membri.Asta da iubire fata de un club care azi implineste 74 ani de viață.
..

reddog spunea...

Gigi
Cel mai mic abonament este de 48 de euro iar cel mai mare de 19480 de euro.
Forza DINAMO!

Gigi spunea...

@ reddog am spus o cifra rotundă,da mai bine așa😀

Aseara am vazut cun finu l a executat in d irect pe nasu.Sincer nu ma asteptam,cinste primarului Pndele,ofiter in rezerva,ca nu a stat oaie(capra).In schmb nasu era f.f.revoltat ca finu nu a stat capra.A mai spus ca nu se astepta ca finu sa-i faca una ca asta,adica in traducere libera,sa faca blat.
Arbitri erau de partea nasului(vezi primul gol al fcsb-ului,nu a atins mingea,dar a inlu3ntat faza.Mi-e creu sa cred ca cefereul se mai impiedica cu Crai-Olguta,nu da el oaie din mâna cu capra de pe stâncă.Dar,in fotbal,mai ales cel de pe la noi,se intâmpla multe!

Huhu Rezea spunea...

Cota pentru meci egal intre Voluntari- FCSB a fost 1 la 6.
Printre câștigători prin intermediari vor fi și cârtițele din lotul lui Becali.
Un apărator este considerat în joc chiar daca se duce în spatele liniei de poartă. Stiai asta, @Gigi?

reddog spunea...

La bine și la greu langa Dinamo!
La FCSB Becali și-a bătut joc de fani.
La Dinamo nu merge așa.

https://www.programddb.ro/