Un produs Blogger.

sâmbătă, mai 07, 2022

FC STEAUA, redenumită FCSB, a câștigat Cupa Campionilor Europeni, pe 7 mai1986, pentru Clubul Sportiv al Armatei.

21 comments


 Eroul finalei a fot portarul Helmuth Ducadam, care a apărat 4 lovituri de la 11 m, în condițiile în care și Majaru și Boloni rataseră câte un 11 m. Priviți cât de riscant a bătut Lăcătuș cel de-al 3-lea 11 m. Cel mai sigur a bătut Balint. Nu a mai fost nevoie de executarea celei de-a 5-a serii de lovituri, spre mirarea regelui Juan Carlos al Spaniei, care arăta în lojă că mai trebuia executată câte o lovitură.

Coca Cosma Teohari, crainicul televiziunii române, care a comentat meciul în absența celebrului  Cristian Țopescu, striga, în entuziasmul ce-l cuprinsese după apărarea de către Ducadam a celui de-al 4-lea 11 m, că abia suntem finaliști, nenimerind să spună că eram campioni. 

Actuala echipă de fotbal CSA Steaua, divizionară B, creată abia în anul 2017 în Divizia  IV, nu are niciun merit în cucerirea acelui trofeu, fiind altă echipă a Clubului Sportiv al Armatei, după ce echipa din Divizia A nu a mai primit dreptul să joace sub marca comercială Steaua.


i

21 de comentarii:

Huhu Rezea spunea...

Stelica
Daca vrei să vezi autogolul lui Bănel pe Bernabeu, in anul 2006, in meciul Real Madrid Steau, nu la mondiale.

https://www.huhurez.com/2022/01/soldelesalariile-de-functie.html
Portarul Cernea a apărat tot, mai puțin gafa lui Nicoliță. Beckham l-a consolat pe Bănel.

reddog spunea...

Respect Maccarone!

https://youtu.be/RImwavgtAQA

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La multi ani si campionii in eternitate sa fie sanatosi, ca alta echipa romaneasca nu va mai pupa acest succes pana la a doua venire a lui Iisus Hristos! Rablele de azi nu se pot compara cu genialii vitezisti de ieri! Si ei beau, fumau, se duceau la femei sau chefuiau, dar pe teren erau stralucitori si ne creau acele emotii formidabile, care azi nu mai exista la nici un meci! Eterna recunostinta pentru trofeul obtinut, cu tot atatea refelicitari! Steaua-i Steaua, pana moare, si n-are asemanare in toata cloaca fotbaliatoare care azi e doar o ramă taratoare si cheltuitoare fara palmarese de valoare!

csej spunea...

Sunt subofiteri mai prosti si mult mai prosti.Subofiteri cu o oarecare inteligenta si cu bun simt exceptie dela regula.Poti sa-ti dai seama dupa pseudonimul ce si-l alege.Animalul e la putere.Sacalul,Caine rosu spune totul.

reddog spunea...

csej
După cum ați formulat mergea mai bine si-l aleg nu și-l alege.
csej ce animal e? Pare unul exotic.

Viorel spunea...

csej. Cum adică: „Sunt subofiteri mai prosti si mult mai prosti.Subofiteri cu o oarecare inteligenta si cu bun simt exceptie dela regula”. Poți să fii mai prost decât prost ? În plus (universal valabil nu doar pentru Sof.), poți fi inteligent dar nesimțit în același timp și invers. Ce are pseudonimul cu inteligența, pregătirea intelectuală, comportamentul fizic sau verbal al unui individ ? Crezi că ăsta (pseudonimul) îl caracterizează ? Citești strâmb și judeci la fel.

Huhu Rezea spunea...

@ Stelica
Dacă ești obraznic cu ofițerii nu te mai public.

Viorel spunea...

„CSEJ =Collective for Social and Environmental Justice (Colectiv pentru Justiție Socială și de Mediu)”. Un fel de SCMD, Asociația Șoimii Patriei, Liga de Fotbal, etc. Adică un ghiveci de grupuri, grupulețe cu fel de fel de denumiri cât mai pompoase și cu activitate în folosul obștii 0 (zero). Cu ce se mănâncă acest CSEJ ? Se laudă că promovează drepturile omului și soluționează conflictele la nivel local, national și global. Conflictele dintre interlopi (nivel local), CPS ale celor 2 ministere și SRI / Curtea de Conturi / CApB (la nivel național) și conflictual dintre Rusia și Ucraina (nivel global), nu le soluționează ? Sau nu este de competența lor ?

reddog spunea...

Azi e ziua lui csej!
La multi ani!

https://www.agerpres.ro/zig-zag/2022/05/08/it-s-today-my-favorite-day-8-mai-ziua-mondiala-de-lupta-impotriva-cancerului-ovarian-si-ziua-internationala-a-magarului--914272

Viorel spunea...

Reddog. Valabil 100% și pentru Sylvester Stallone căruia i-am dedicate un comentariu pe care domnul HR nu l-a postat.

Huhu Rezea spunea...

Aici era locul acestor comentarii!

avianyc spunea...
Foarte frumos meciul de la Craiova intre doua mari iubiri de altadata.
Era mai echitabil un scor de egalitate.
Forza Steaua !
Titlul in Ardeal !

8 mai 2022, 21:34
Viorel spunea...
Asta ca să câștige CFR Cluj campionatul încă din seara aceasta, nu ? Spuneți mulțumesc pentru un loc 2. Nu ați făcut nimic în Europa ca dealtfel toate echipele calificate indiferent în ce cupă. În plus. Antrenori care v-au câștigat campionatul i-ați schimbat ca pe cârpe (ex. Andone).

8 mai 2022, 21:55
Leon spunea...
Craiova isi poate recupera punctele pierdute astazi, in etapa viitoare de la Cluj..!!

8 mai 2022, 22:02

Viorel spunea...


Reddog. A condus o farfurie zburătoare pe care putea sta lejer pentru că în „uzina zburătoare” nu încăpea fiind cubic și cântărind 2 kintale.

Mihai spunea...

Adoptati un reddog !
Eu pun umarul la U. CLuj si Hermanstadt🤣

Guralivii si bataiosii olteni o luara de la Sepsi Sf. Gheoghe.
Oare sa sufere de inhibitie in fata ardelenilor ?🤣🤣🤔

Huhu Rezea spunea...

Cristian Gațu, marele campion mondial la handbal, fost comandant al Clubului Sportiv al Armatei în anul 1998, cel care a semnat separarea clubului de fotbal de CSA , spune că Actuala FCSB este fosta Steaua si că,fără Viorel Păunecu și Gigi Becali fosta campioană europeană se desființa. In 1998, FRF si Liga P. Fotbal au somat în scris CSA să privatizeze Steaua, altfel nu o mai pot înscrie in cupele Europene.
Interviul lui Gațu a fost publicat ieri in PRO.Sport
https://www.sport.ro/liga-1/zam-primit-ordin-cristian-gatu-comandantul-csa-in-1998-arunca-bomba-zechipa-lui-becali-este-steaua.html

reddog spunea...

Dinamoviștii sunt înfrățiți cu clujenii de la U Cluj.
Craiova care a luat-o ieri e cea a Olgutei. 😁
Avianyc e paralel cu chestiunea dar se baga in seama.
Ca tanga Elenei din Pleșcoi. Era să zic din Troia. 🙄

M spunea...

@rambo2021

Chestia cu valorile poporului român am observat-o și eu! Are poporul ăsta o invidie în el......

Pe de altă parte și valorile trebuie să își respecte statutul. Adică, dacă se bagă în politică atunci poate fi atacat/atacată ca orice alt om politic.

Ilie Năstase, pentru că ați dat acest exemplu e uriaș ca și sportiv și îi accept excentricitățile dar recent, când a început să repete propaganda pro-rusă dovedindu-se un admirator al lui Putin, a depășit o linie roșie!

La fel și Halep care după ce a bâlbâit de câteva ori că nu se pronunță, că e vorba de politică, s-a situat prin declarații de partea sportivilor sovietici interziși la Wimbledon.

Deci: vedeta e vedetă cât își respectă statutul! Când coboară de bună voie de pe piedestal atunci nu mai are dreptul să ceară să fie tratată preferențial!

Mihai spunea...

@ reddoc
Cu Tanta de la Plescoi era Kis -Rambo.
Sigur plangea in hohote cand ii citea confesiunile de pilot cu ...manșa retrasă 🤣🤣

Huhu Rezea spunea...

Ilie Nastase este competent în tenis. Nu trebuie să-și bage nasul în probleme militare și de politică externă, uzând de notorietatea sa în sport

Cezar spunea...

nastase...a dus in derizoriu gradul de general!
Culmea.i ca niciun General nu a protestat!
Tragem o concluzie...cine trebuia sa ne conduca in lupta!!!
Cine lupta pentru drepturile Armatei...carton si paie!!

reddog spunea...

avianyc
Pe Rambo unde îl încadrăm, la ardeleni sau mitici?

Mihai spunea...

@reddog
Pe Rambo il incadram functie de ce debiteaza după ce-si administrează doza zilnica de " ochii lui Dobrin" din " tabloul de bord"!!!!din peretele sufrageriei🍸🥤🥳