Un produs Blogger.

luni, mai 30, 2022

Șepcile roșii i-au retrogradat pe Câinii roșii. "Doar Dinamo București!"

19 comments

 Este o știre reală, nu o farsă!

Galeria " Javrele roșii" și-a făcut un titlu de glorie pe 16 august 2016 când, la meciul FCSB- Manchester City,  meci contând pentru play-off-ul UEFA Champions League, a  profitat de proverbiala naivitate a patronului Gigi Becali si i-a păcălit pe fanii steliști care, chiar ei, au afișat, în alegoria regizată de o firmă dinamovistă, plătită chiar de Gigi, textul "Doar Dinamo București." Farsa a făcut înconjurul lumii fotbalistice.

Astăzi face înconjurul aceleiași lumi fotbalistice stirea, nu farsa, că DINAMO BUCUREȘTI A RETROGRADAT. Lovitura finală a fost dată de fostul stelist Lincar, antrenorul Șepcilor Roșii din Cluj Napoca. 

STEAUA BUCURESTI, astăzi FCSB, este singura echipă care nu a retrogradat din prima divizie.


Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a pierdut barajul cu U Cluj şi a retrogradat. Echipa din Ştefan cel Mare va juca, în premieră, în Liga 2 după un sezon de coşmar.

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

19 comentarii:

reddog spunea...

Avem Derby de România în B.
Dinamo are șanse să joace în Ghencea înaintea FCSB. 😁
Huhu, e cam greu să-mi dați foc.
Sunteți prea mic pentru un rezbel atât de mare. 😂🏊🍺

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@I-am scris si lui @Reddog pe topicul din urma ca nu ma bucura stirea, si am destule motive, ca stelist, din cauza ca cele mai frumoase rivalitati si meciuri s-au petrecut intre Dinamo si Steaua, de cand sunt ele in activitate, iar lipsa cainilor rosii din peisajul de prima liga va face ca viitorul campionat sa fie unul anost, lipsit de meciuri senzationale si acea atmosfera incendiara la intanlirile celor doua mari echipe! E aberant sa se bucure cineva pentru doborarea unui titan fotbalistic, care mereu a contribuit la Nationala cu oameni de legenda, in ciuda duritatii fizice si traditionale cu care aceasta echipa s-a facut renumita nu prea placut. Retrogradarea inseamna ca antrenori platiti cu bani grei au fost niste incapabili si chiar imorali, ca daca realizau dezastrul iesit de pe mainile lor isi cereau demisiile si inlocuti cu altii mai buni si poate alta avea sa fie soarta cainilor rosii astazi, dar banul e ochiul dracului si se trece si peste cadavre, sau se ajunge la dezastru tinandu-se cu dintii de functii, chiar daca aceasta drama poate insemna distrugerea unui palmares de zeci de ani si atatea milioane de inimi frante! Pacat, si regret tragedia aceasta care putea fi evitata!

Huhu Rezea spunea...

CSA Steaua, nu este FC STEAUA!
Despre ce derby poate să fie vorba?
Procesul dintre Clubul Armatei și FCSB se rejudecă.

reddog spunea...

Huhu
Să vedeți ce atmosfera va fi la Dinamo-Steaua in B.
Fanii Stelei sunt cu CSA.
Are șanse să promoveze în Liga 2 o altă mare echipa: FC Corvinul Hunedoara.
Fanii lui Dinamo au făcut tot ce era omenește posibil pentru a ajuta clubul.

Gigi spunea...

¹Fotbalul românesc= o mizerie,unde regasim condamnați care conduc Clone,care se dau continuatori ai echipelor de traditie,echipe faliment,redenumite,care se dau continuatoare ale echipelor de traditie(Wcsb,craiovele,rapid si altele)?Mizerabilii,au reusit sa falimenteze(ca asta o paste si pe Dinamo)singura echipa de traditie! Vezi arbitrajul din ultimii 5 ani.Și totul a pornit de la umilinta de pe National Arena când suporterii Wecesebisti au scris cu trupurile lor "Doar Dinamo Bucuresti",Unii de pe Jilava au jurat ca nu se vor lasa pana nu va distruge echipa.Stiam ca vor reusi.Dar,Dumnezeu pe care îl invoca un falseor,nu doarme si mai devreme si mai târziu,acea Clona va disparea precum un fumul din furnalele otelariilor patriei,falimentate acum si ele.Hai Dinamo!

Gigi spunea...

@H Pe mine nu ma intereseaza cine este continuatoare echipei Steaua.Când niste mizerabili conduc fotbalul romanesc pe care l-au bagat in lumea a 3-a,NU MA INTERESEAZĂ de acum inainte!Sunt interese numai sa câstige,performante..... Ioc!
Daca echipa wcsb este continuatoarea stelei,atunci va meritati soarta.

Huhu Rezea spunea...

Gigi
Poți să-ți duci javrele la hingheri!

Gigi spunea...

Liga a doua va fi mai atractiva de acum inainte,dat fiind faptul ca se reintalnesc cele mai titrate echipe din fotbalul romanesc,Dinamo si Steaua.
In liga 1,vor ramane Clonele,conduse de puscariabili(Unii),unde interesele vor prima,iar fotbalul românesc va intra in lumea a 4-a.Vor eimti asta cei care detin dreptul de tv.O sa se bata care sa transmita liga 2.Cine sa se mai uite la wcsb,voluntari si alte panarame?

Calinmihaib12 spunea...

Sigur,e trist pt.suporterii "echipei"
Dinamo..acest episod din istoria clubului..!
La fel a fost și pt.suporterii echipei POLI TIMIȘOARA..prin anii 1988
,când la cârma echipei DINAMO era.. LUCESCU, o bună extremă dreaptă (și la figurat, până atunci..!?),și care a greșit grav (cel puțin..așa era "narativul.."în epocă..!) acționând mișelește împotriva echipei timișorene , care.."și-a permis să-i bată" în tur pe teren pe dinamoviști (cu 1-0, dacă nu greșesc..?!); urmarea Victoriei pe teren a echipei POLI a fost.. RETROGRA DAREA timișorenilor în retur,(e adevă rat că ea era: în clasament în poziție retrogradațbilă..).
Dar,retrogradarea a fost urmarea.. "jocului" de culise, după amenințarea efectivă a lui LUCESCU..în acest sens ..("supărat" din cauza înfrângerii pe teren și a..orgoliului lui excesiv..!) și "manevrele"..făcute..cu scopul realizării efective a retrogradării.. "unfair" a echipei POLI TIMIȘOARA(..!)
MANEVRELE au fost REVELATE..de conse cințe..și mai ales de către "mișcările de trupe"..atât din teren: în timpul jocului din retur a "echipei" POLI cu echipa.."PROGRESUL" (co-partener a echipei..DINAMO..!),adică JOCUL de tip
"non-combat", neapărarea efectivă,cu bună-credință,a propriilor șanse a unui "grup" masiv de jucători timișore ni CORUPȚI efectiv în acest scop(..!),
cât și de "mișcările"..din echipe: adică..transferul masiv,în bloc, de jucători (vreo 4-5)"poliști", din acel grup corupt..unde ,..?..= la echipa.. DINAMO BUCUREȘTI..! QED..!

Huhu Rezea spunea...

Gigi
Șepcile roșii sunt mai de tradiție în fotbalul românesc decât clănțăii roșii ,,,
🙊

reddog spunea...

Nu este o întâmplare că galeria Câinilor Roșii este înfrățită cu cea a Șepcilor Roșii.
Dar ce știe taranul ce-i șofranul, nu dam nume, Huhu.😂
🏊🍺🏖️🍒🍗🐕💪

Margarit Fernand spunea...

Domnule Huhu, de ce îi permiteți unui dinamovist frustrat ca Gigi să ”murdărească” blogul??? Părerile lui de fanatic și vocabularul lui, specific suporterilor acestei echipe de Liga II, nu au ce căuta aici!

Huhu Rezea spunea...

Numai dinamovist să nu fii în anii următori!
Lasă-l pe Gigi să se mai răcorească, atacând Steaua. Cu atât a mai rămas.

reddog spunea...

Cei ce sunt dinamoviști niciodată nu sunt triști!
Forza DINAMO! 💪

Huhu Rezea spunea...

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a pierdut barajul cu U Cluj şi a retrogradat. Echipa din Ştefan cel Mare va juca, în premieră, în Liga 2 după un sezon de coşmar.

Clubul care a fost ţinut în viaţă, în ultimii ani, de fanii din DDB a primit o lovitură teribilă. Retrogradarea din Liga 1 vine la „pachet” cu pierderea patrimoniului!

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

reddog spunea...

Huhu
Palmaresul aparține CS Dinamo.
A fost cedat pe termen nelimitat celor care dețin echipa de fotbal.
S-au făcut tot felul de inginerii juridice și financiare după Revoluție.
E adevărat că Badea prin asociația sa deține siglă și palmaresul.
Dinamo va avea o noua sigla iar CS Dinamo poate ceda palmaresul celor care dețin actualmente echipa de fotbal.
Că nu a venit Badea cu palmaresul de la el de acasă.

Gigi spunea...

Însirate ...,Mărgarite @ Aș putea si eu sa te jignesc mai ceva ca ultrasii din galeria dinamovista,dar ma abtin.Pt.bobul de minte care îl ai sub tartacuta află ca nu sunt frustrat,sunt suparat,ceea ce este normal,tu nu ai fi daca fcsb-ul(fotbal club stoaia b,ar cadea in B?

Echipa lui Badea nu detine palmaresul,ci numai sigla actuala cu cei doi câini + denumirea de FC Dinamo,atât si nimic mai mult.Palmaresul il detine actuala echipa retrogradata.Asta a spus Zavaleanu,adm.judiciar.

Gigi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Calinmihaib12 spunea...

"Starea" fotbalului,ca și a tuturor sporturilor din ROMÂNIA..reflectă..de fapt,starea precara a..ROMÂNIEI..,sub TOATE ASPECTELE VIEȚII..noastre..!
E..TRIST,..dar adevărat..![Cine nu simte "tristețea"..unor fapte de viață ,..nu e OM,..ci..ROBOT..!(.SCLAV..!)].