Un produs Blogger.

marți, mai 31, 2022

Telegram: Dinamo n-a retrogradat! Desfășoară doar o operațiune specială cu Diviziunea B

25 comments

 Din presa cu scaun la cap:

"Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a pierdut barajul cu U Cluj şi a retrogradat. Echipa din Ştefan cel Mare va juca, în premieră, în Liga 2 după un sezon de coşmar.


Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează."



Boc a intrat în vestiarul U Cluj-Napoca



25 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

De cand pe pamant ma stiu, rosul ăsta sangeriu-purpuriu apartine de bovine, unui taur in arene ca sa lupte sa invingă sabiile toreadoriene, nu la câine care latra sus la stele, si de aia si ghinioanele, vezi Hâldan ce a indoliat cu a sa moarte stadioanele, cat si multe altele, sau cu Porcea ce a umplut cu blaturile vesel puscariile, caci ghinioanele o sa se țin val de val din mal in mal si an de an, pana cand un alt penal o sa rascumpere echipa s-o readuca cât de cât pe alt șenal...

BONIFATIE spunea...

Am onoarea!
Azi este, deja, 01 IUNIE.
Să le urăm urmașilor noștri LA MULȚI ANI!
Să aibă parte de conducători demni, onești și patrioți, mai mult noroc, de o perspectivă și de o viață mai bună decât a noastră.
Să mai și glumim... în miez de noapte: ”CCR a decis că retrogradarea echipei de fotbal DINAMO BUCUREȘTI în Liga a II-a este neconstituțională”.
Nu râdeți, chibiți ai altor echipe, care strigați tare, ascunși în spatele gloatelor gregare ale galeriilor, că mai la anul care vine, DINAMO va renaște precum pasărea Phoenix din propria cenușă.
Nu sunt și nu am fost dinamovist.
Noapte bună tuturor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La multi ani, dragi camarazi albiti de vremuri si intemperii, inca nesenili si ajunsi din nou la mintea de copchii zglobii! Azi daruiti-va singuri la protezele din guri gustoase dulcegarii si prăjituri, si nimeni nu va opreste, Doamne, fereste sa apelati la un pește care pe centura de castitate se oboseste sa va ofere servicii speciale sa va distrati cu niscaiva domnisoare ca sa rededescoperiti ce delicatese senzationale v-au rezervat intre dolofanele copane goale, daca va tin pensiile speciale din dotare, caci de pasaricile din coliviile de acasa probabil ca nu va mai pasa, dat fiind ca nu mai va impresioneaza sa va tina sentinela treaza, când prizează in abatajele carbunelui din Valea Jiului! Incheiati toata tevatura, daca v-a tinut figura sa finalizati lovitura, nimerind la mina ,,Gaura'' galeria cu brânza si cașul luminate cu lămpașul, inchinand mai multe pahare sau paharele in cinstea artileriei grele din propria dotare ca inca se mai incadreaza tare la normele si actele de tactici militare, pana cadeti lați de beți intre cele sape rabatabile de fălcele, cu azimutul si scara miimilor reglate pe aparatele de ochire pe Liberare catre Cimitire in bratele sfintilor Petre sau Ilie! Cu sanatate sa va fie pana la chindie, fi-ar sa fie cu bucurie!

reddog spunea...

CFI
De ce nu trimiteți pamflete-reclamatii și la Dinamo?
Mai rad și oamenii aia de acolo.
Celor din institutiilor statului sigur le-ați adus zâmbetul pe buze.
Daca ar ști Anilu ce scrieți pe aici cred că ați dormi vreo două săptămâni pe preșul de la intrarea în Penthouse.
Forza DINAMO! 💪🐕

F16 spunea...

Bunaaaa!!!!Dobitocul visează cu gura căscată.Ce imbecil cu turba în dovleac

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Reddog, eu nu scriu la directori dulăi lătrăi, care peste noapte devin căței cotei anșoa de liga a doua, care din mari viteji venali vor sa devina campioni nationali din postura de infractori penali, situatie in care se afla mai toate echipele din campionatele nationale, oricare, ca de la Revolutie *incoaie,* măi tataie laie bălaie, ca rachații in ploaie, de-al de Porcea, 'nea Mitică, Givani Becali Olaie sau Mafie Nicolae, cu banii, coruptie si blaturi pe șustache si pe rupte, frate, au castigat campionate, nu pe dreptate, ca de aia si Naținala, ca sarmaua care a afumata oala, arata cum arata ca o ratată, care nu v-a castiga niciodata o grupa selectată sa acceada la o Cupa Mundială de categorie super speciala... Anilu e prea bolnava sa mai vada cum chițibuțesc cu mare ispravă pe a laptop-ului estradă de șaradă!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cuiva nu i s-a deschis parașuta, sau i-a murit santinela la poarta lui țața Maria, lăsând-o abandonată si necepuită s-o cuprindă frezoanele si lăcăria, dar asta e un mare fleac neînsemnat pe langa faptul ca e cazut in dovleac, dupa ce s-a catapultat din tractorașul inharipat!

Sebi spunea...

Steaua - Dinamo si Dinamo - Steaua la matineu, asa mai zic si eu, nostalgicii comunismului care mi-au tot scuipat coji de bomboane agricole in cap si-n coiful din ziarul Scinteia pe Ilie Oana isi iau nepoteii si se duc sa se-njure unii pe altii de mama la ore rezonabile, asa cum le sade bine unor oameni decenti.

Huhu Rezea spunea...

Sebi
Steaua nu a retrogradat niciodată din prima divizie. Și-a schimbat doar numele.
Așa că nu poate avea loc un meci Steaua-Dinamo în divizia B.

reddog spunea...

Huhu
Toarsu' gradu'
A retrogradat dar s-a făcut o mânărie.
Și Ciuca **** se pricepe la astea. 😁
Ii mai trebuie o steluță și e tare că hotelul. 😂
Nu că ala din Dubai de șapte stele evident.

https://ziare.com/steaua/stiri-steaua/doua-saptamani-steaua-a-fost-in-divizia-b-258755

reddog spunea...

Tot pentru Huhureaza.
Talpan zice că steluța a retrogradat în 2003.
Ar trebui să fiți de acord cu el, și dvs va pricepeți la astfel de smenozeli juridice. 😁

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/csa-steaua-are-palmaresul-steaua-a-retrogradat-in-2003-cum-schimba-decizia-instantei-istoria-echipei-in-liga-1-571473.html

Sebi spunea...

Huhu, n-as indrazni sa te contrazic, ca oricum nu se cade, esti gazda :)
Ideea e ca echipa numita Steaua, Steaua "armatei" cum i se spune de cand e Steaua Steaua, nici nu are drept de promovare in liga profesionista, am trecut de la dictatura la un soi de normalitate, chiar daca nu mai avem nici fotbal, nici fotbalisti. Printre multe altele...
Desigur ca daca vorbim despre echipa ciobanului, numita FCSB, al carei palmares oficial incepe din 2003, ai perfecta dreptate. Inca n-a retrogradat.

anonim spunea...

@Bonifatie
@ Dingo(ca bonus 😁 )
Spre deosebire de dvs:"Nu sunt și nu am fost dinamovist."
Eu pot spune:Nu sunt și nu am fost dinamovist.Si nici nu voi fi vreodata!!
E mai bine aici cu talpa iadului decat cu vesnicul transpirat "pufos-libidinos"adeptul lui Onan, Borcea
🤢🤢 🤮

Gigi spunea...

Gazda noastra ne baga art.de sport pt.a ne distrage atentia de la ce s-a votat ieri in parlamentahotie,când ne-au sarit si de data aceasta de la marirea pensiilor.Mai ieri spuneau ca nu au bani de actualizari,dar pt.bugetarii,altii decat SNAOPSN,au,pt.cei 1.300.000,care sunt ai lor,lipitori de afise si mancatori de rahat,in care 50% din ei taie frunza la câini.PSD+PNL=aceiasi mizerie.Punct.

Ster spunea...

Dupa cum stau lucrurile cu pensiile militarilor, eu zic sa ne orientam care spre Ucraina, care spre Rusia.

reddog spunea...

Ster
De ce?
Au pensii militare mai bune rușii și ucrainenii?

HALA spunea...

Nu aveți sindicate dar nici de alte forme de luptă pentru drepturi și dreptate, nu știți?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

*Ufff, se amana mutarea noastra in noua glastra din fereastă, fiind inca mult la cancioc la renovarea camerelor, dar au convenit primarul cu patronul sa ne mai tina pana la terminarea lucrarilor. Si eu aproape terminasem cu facut bagajelor, am lasat la dispozitie strictul necesar treburilor. Foarte greu si incalcita treaba in sine, dar si cand se va termina va fi foarte bine! Abia astept sa scap de blocul asta, naibii, mare tocator de pensii precare, dar bine ca noul patron ne intelege si ne mai pasuieste o vreme!
**Geolgăii si hăndrălăii din guvărnul Gostat vor sa transforme in secrete de stat tot ce va fi de editat si pastrat cu budgete, imprumuturi, balanțe si creanțe in Ministerul de Finanțe, pe cand Securitatea emana o Lege care sa le asigure transparența activităților si la datul cu clanța, desi n-au ei aceasta abilitate sa emita cu celeritate initiative legislative pentru propriile activitati hibride... Băi, dar nu mai intocmiti dosare penale din initiative personale ale poamelor liberale, ca razbunari sifilitice ale lichelelor politice?! Ce gurvă poate fi o entitate demiurgă, fătată ca nimic de la ei sa se scurgă!
***Lui Mardel Colacu, responsabil in pesedea cu pitpalacul, ziaristii i-au pus capacul cu intrebari deranjante despre salariile majorate ale amantelor si clientelei politice siliconate ce le stau in spate, si cu cat jurnalistii il incolteau cu intrebari care de mai care, el ridica tonul si mai tare ca sa fie ca o panza acoperitoare peste intrebarile stanjenitoare, dar se vedea de la o posta ca pe capac la Colac deja ii palpaia si-o lumanare de inmormantare de drac disperat! Bai, suport de lumanare, dar pentru muritorii de foame, foste cadre militare, pe care voi i-ati transformat in cadavre, nu se gaseau bani de majorare la penziile brotacare, pe langa acele amante ce va stau in spinare?!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Wooow cu pixelul mov made in Molotov si Moscow! Lasati legumele in spumele cu punci si alivenci , pentru ca azi se consuma ,,Sound of Silence'' cu Danna Winner la capat de microfon, aburit intr-un show de alcow, inainte de a fi trasa la indigow prin morcow la popow!

M spunea...

@reddog
Cheltuielile cu pensiile militare în Rusia sunt considerate secret de stat dar acum vreo 5 ani a fost ceva tărăboi pentru că au fost reduse pensiile militare (vroiau să se înscrie la 3% din PIB cu cheltuielile militare). Eu zic să rămânem cu NATO! 😁

reddog spunea...

M
Pai eu mai știu câte ceva despre pensiile de la ruși și ucraineni.
Vreau să-i văd pe cei care se uita in zona aia ce știu.
Că tot vorbesc de tot felul de orientări.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ah, @Onorabile, am gresit postand mai inainte un subiect ce trebuia postat pe topicul urmator, deci, cu rugamintea de ajutor ca va avea nevoie de transfer, daca merita de asta data postata!

anonim spunea...

@CFI
Ce dracu'!! 😈😈😈
Selecteaza textul de unde e postat,da-i copy,baga-l la cosul de gunoi(sau "backspace") dupa care mergi la topicul pe care il vrei si da-i "paste" acolo.
Hai maaaa!!Chiar asaaa!
E ora cam "mica" asa ca ti-am scris pe scurt....la "proza pornografica in rime" nu ma pricep
Am un pic de tb cu niste colaboratori pe fata cealalta a gogoloiului pe care stati si pe care il numiti Pamant....pe naiba "pamant"!Un fir de nisip pe "plaja"Sahara cam asa e de mare bolovanul asta
Salutu'te-as!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Reddog, ce spui tu, straine?, Stefan e departe, oastea lui acuma capete desparte! Ma inveti operatiuni selective care de mine sunt straine, ca eu sunt o brută ciufută: Scriu ce stiu, fara sa mai corectez sau selectez sa ma cainez pentru cele păcate scrise pe apucate, apoi le ejectez pe Huhurez, si daca cum zici tu ca le-as bloca si le-as corecta sa nu se duca anapoda cu sudalma si ocara vulgara, pe admin la cenzura sa-l doara, nu m-as pricepe la acele operatiuni cibernetice sa ma scoata din momentele critice, asa ca ce e un articol eliminat, cand eu am cu banat alte o suta de mii in cap & caps lock sa le trimit la loc?! Saluta-ne-am la o bere pă Litoral, pahar dupa pahar in ultimul hal, s-o facem lată cu doua cadâne turcoaice, de-o parte si cealaltă de masă si de iatac in chirie, sa le-o punem de-o tragedie pentru sfanta si boșolcata hernie, pana la chindie!

Gigi spunea...

Vorbeam acum ceva timp despre fotbal,bucuria unora ca Dinamo a retrogradat,despre arbitraje,arbitri care sumt delegati sa faca meciuri praf etc.Consecintele acestor măgarii se reflecta si in rezultatele echipei nationale.Aseara a avut loc meciul cu Muntenegru,rezultatul catastrofal,atacantii nostri au fost inexistenti si au lipsit cu desavarsire,in ciuda ca a jucat si golgheterul campionatului,jucatorul fcsb-ului,ajutat sa bage mingea in ate,pt.a fi vândut pe sume impresionante.
Vedeti câte goluri a dat la Constanta.Am spus ca vom ajunge cat de curand vom intra cu fotbalul in lumea a 4-a,daca se continua asa in campionat,ca asta avem,campionat slab,unde interesele primeaza,iar arbitrajele fac și ele jocurile.