Un produs Blogger.

luni, mai 16, 2022

"Trenulețul" UNIRII a primit punctaj maxim de la juriul din România dar, fraudulos, organizatorii Eurovision l-au transferat Ucrainei

25 comments
La fel s-a întâmplat și cu punctajul maxim acordat de juriul de la Chișinău pentru melodia Llamame cântată de Urs la Eurovision.
Bravo lui Turturică, președintele TVR, care a dat un comunicat de presă prin care a cerut socoteală organizatorilor care au falsificat votul României și Moldovei într-un mod care punea în discuție atașamentul locuitorilor din cele două țări față de valorile culturii românești. 
Se pare că la fel s-a procedat și cu voturile a încă 4 țări.
Dacă organizatorii și-au propus să scoată Ucraina pe primul loc, puteau să falsifice voturile celor 5 membri permanenți ai Eurovisionului: Franța, Germania, Regatul Unit, Spania și Italia.
S-a mințit și că sunt probleme tehnice pentru a obține legătura cu București pentru a prezenta în direct rezultatul votului juriului din România.
Prezentatoarea TVR,  Eda Marcus, s-a înregistrat când era pregătită să intervină în direct, dar în locul său pe ecrane a apărut coordonatorul EBA care a anunțar că România ar fi dat cele 12 puncte pentru Ucraina. 
Pentru cei care nu au ascultat melodia Moldovei, care a luat locul 2 la televotingul europenilor, prezint mai jos clipul oficial.
 
Vedeți, de asemenea, uluirea prezentatoarei Eda Marcus în momentul în care în locul ei europenii l-au văzut pe micile ecrane pe reprezentatul EBU.


 

25 de comentarii:

anonim spunea...

Na!!.... c-a trebuit sa-l mut pentru o diferenta de cateva minute.
Dar nici de dincolo nu l-am sters.De ce?? Pai normal!!...de-al dracu' !!


Leo
Sa traiti bo$$!!
Pai nu ne-ati f*** dvs la "icre" fo'trei luni, ca ne mai spuneti ceva bla...bla despre pensii in luna mai??
....de acolo din sferele alea inalte unde aveti sursele de informatii?
Ca asa ziceati pana mai deunazi.Sa nu faceti si in sept ca acum in mai, ca e rusinicaaa....
Sau cititi presa si apoi "ne informati" si pe noi cu cate un link-dic mic de la vreo "jurnalizda" proasta ca noaptea?Ca asa fac si io!....si altii inclusiv "pretenul" meu incornoratul si paricopitatul...hmmmm.
Oricum de remarcat ascensiunea fulgeratoare si binemeritata a "artistilor" ucrainieni(n.m.-asa se scrie corect) pe cele mai inalte culmi ale artei si civilizatiei mondiale
Au inceput cu muzica 🤑🤑 Ce daca au fost descalificatii juratii din 6 tari pt a se ajunge la aceasta "performanta"...Ce ne incurcam in "maruntisuri"?
Merita si meritati sa va iau sub ocrotirea mea.....Ar mai fi unul dar ala minte mai mult ca mine si imi fura si tronul.....plus ca are "umezeala" multa si stinge focu' sub cazane 😎
Sa inchei asa cum e frumos,cum am inceput
Sa traiti bo$$!!
*Slava extraordinarilor si inegalabililor artisti ucrainieni!
Vedeti ceva ce nu s-a mai vazut 😆😆si nici n-o sa mai vedeti.O "capodoperaaaa"!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=F1fl60ypdLs

anonim spunea...

Inadaptatilor!
Habar nu aveti sa recunoasteti democratia autentica
Tocmai ni s-a servit un exemplu....inca unul!
Nici dupa 30 de ani habar nu aveti ce e aia freedom/ democracy /sau politically correct
Cereti si voi consiliere la cei cu pensii de peste 15000lei si veti fi lamuriti de ce e bine sa fie asa

Best regards from God's counselor

Huhu Rezea spunea...

Ptiu!
A ajuns politically correct și în Bartolomeu...

anonim spunea...

Si in Bartolomeu si in Bartolotau
"Sinsăreli"

Leon spunea...

"Liviu Plesoianu
Ieri la 15:28 · Facebook for Android ·
Români, E VREMEA SĂ NE TREZIM! A ieșit la suprafață o MIZERIE de netolerat: România și Moldova au fost pur și simplu UMILITE! Pentru că trebuia musai să câștige Ucraina, voturile juriilor din România și Moldova au fost pur și simplu ANULATE! Deși România și Moldova își acordaseră reciproc 12 puncte, în toiul nopții păpușarii au aruncat la gunoi voturile, NU ne-au mai lăsat să intrăm în direct și, atenție, au prezentat ce note au vrut ei ca fiind notele noastre! ...Asta după ce au presat fără succes juriul din România să dea 12 puncte pentru Ucraina și 0 pentru Moldova! ...Asta în contextul în care formația Zdob și Zdub transmitea MESAJUL UNIRII!
Dacă nici acum nu pricepem că suntem tratați cu respectul oferit hârtiei igienice, înseamnă că ne merităm soarta!"

M spunea...

😂😂😂 Când îl văd pe postacul lui putin cum se îneacă cu propria-i vomă eu zic că Eurovision și-a atins scopul!!!!

Pentru plăcerea de a vedea postacii jerpeliți ai rusiei (o țară mediocră cu vise demente de mare imperiu) pufnind împotriva democrației și libertății sancționarea României mi se pare chiar OK!

Cred că toată lumea observă că problema lor e democrația, libertatea, civilizația!! Pentru asta ucid copiii ucraineni!! Pentru că ăia vor să iasă de sub jugul lor scârbavnic!

Ai dracu când hoții de ruși luau voturi de la toți sateliții lor cu "...stan" era OK pentru javrele rusești! 😂😂😂

Oricum Ucraina câștiga pentru că au fost votați de milioanele de refugiați din toate țările Europei. Ca să zic așa... cam cum lua și România mereu 8 sau 10 puncte de la Italia sau Spania (indiferent de ce cacofonie trimiteam acolo).

Repet, satisfacția de a vedea postacul rus înecat de oftică este neprețuită!
Pentru restul avem Mastercard (aia pe care rușii nu o mai au 😂😂😂)


Slava Ukraini!!!!! ❤ Trăiască România liberă și independentă!

Leo spunea...

May I help ....
În luna MAY , conf. Art. 6 din Ordinul comul al MF și MMSS ,trebuie să se reunească Comitetul/Comisia PNRR privind R6 din C8 , dar și a promisiunilor lui Budăi din DEC. 2021 că peste 120 de zile ne va spune detalii privind evoluția R6 din PNRR. Deci eu pe aceste argumente m-am bazat când am spus e luna MAY , care este acum la jumătate. Vom vedea dacă Budăi se ține de cuvânt și vine cu detalii după cele 120 de zile pe care tot el le-a cerut ca răgaz. Din ce ar trebui să ne spună Budăi în luna MAY , se pot trage indicii privind soarta pensiilor militare în sensul dacă vor fi trecute pe contributivitate. Dacă nu va face nici o precizare despre pensiile militare , atunci mai mult ca sigur ele vor fi pe o LEGE SPECIALĂ depsre care vom afla prin SEPT. sau OCT. cțnd va trebuyi să intre în transparență decizională și publică.
AMR 7 luni .

radud spunea...

O victorie care duce fenomenul artistic, ca și ideea de competiție în sine, în zona ridicolului.
Pentru acest gen de performanță o sumedenie de artiști de talent și staffurile lor muncesc din greu luni și ani, pentru ca în momentul-cheie să li se spună, sorry, avem pe unii necăjiți care trebuie ajutați moral.
Conform acestui raționament, Siria ar trebui să câștige mondialul de fotbal, pentru că are milioane de refugiați din cauza războiului civil, Coreea de Nord ori Ghana ar revendica Eurovisionul sau Oscarul pe motiv de foamete șamd. Ne oprim aici ca să nu dăm idei.

Huhu Rezea spunea...

Lei
Înțeleg că Șerban întreabă aiurea, dar d-ta puteai da scrii informația pe un topic despre pensii, nu pe unul despre Eurovision.

Gigi spunea...

Deranjează,dom'ne,deranjează!Melodiile cu tentă deranjează! Cotropitorii,și ăia,dar și ceilalți,i-au cuprins fiorii!Mă întreb ce rost mai au astfel de concursuri daca se stie castigatorul inainte de a incepe concursul? Oricum,felicit ambele 3chpe românesti care au participat la EURO(BLAT)VISION!

M spunea...

@radud

Cu Siria e altceva!
În primul rând măcelăreala a început între ei! Nu i-a atacat Irakul de exemplu!

Eurovision e pe voturi și extrem de subiectiv. Mata dai exemplu cu Campionatul de Fotbal care e pe goluri.

Și la Oscar a fost vor emoțional de mai multe ori. 😁 Ăștia nu va deranjat că nu era Rusia implicată?

În sfârșit, oftica pe care o văd la postacii pro-ruși face toți banii!!! Cum vorbesc ei, micuții, de democrație, de corectitudine, de egalitate..... 😁😁 toate idealuri ale Rusiei de când ne știm!

Azi, armata eroică ucraineană a ajuns în regiunea Harkov la granița cu Rusia, aruncând orcii ruși la ei în cocină!!!!!
Slava Ukraini!🇷🇴🇺🇦

reddog spunea...

In R Moldova lucrurile stau un pic altfel.
Juriul nu a dat niciun punct României.
Pentru public Romania a fost a doua opțiune după Ucraina.

https://adevarul.ro/entertainment/muzica/scandal-eurovision-directorul-teleradio-moldova-acuzat-juriul-chisinau-ignorat-concurentul-romaniei-1_628145395163ec427170467c/index.html

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ave, Ukraina si aruncati peste granite borhotina, care v-a creat pricina cu Satana Putina, cat despre festivalul cu muzichia, unde s-a bagat adanc si pana la cotor pulitika, urmarile au fost destul de spasmodice, ludice si cu urlete, caci s-a mânărit ritmat si sacadat la ghizda fantânii cu cinci lindini de ciubăre mici! Data viitoare si dupa Postul Mare, la cantare sa nu se mai intre intre plantare si atat de tare cu pulitika până in fundul de fantână, ci sa ramana numai la lucrul fără frână facut de mână, dar foarte usor sa nu faca bubica cu cotul in calorifer!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Budăi Budigăi Mălai in seara asta ne spunea dihai: ,,Cei cu pensiile speciale, adica cei din aparare si ordine publica, trebuie sa ramana cu pensiile in acel procent de 2% din PIB acordat prin Lege!'' Ehei, Dle Budigai, procentul se refera, daca am dreptate, doar pentru fiarele vechi achizitionate pe spagi sprancenate din alte state democarate, care vad in Romanistan cel mai mare fraierestean si prostan sa le lingă fara mofturi si fasoane toate rebuturile si vechiturile din tomberoane!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa intelegem din ce a zis Budigăi ca noi ramanem pe Lg 223 si nu pe Lg 263?!

anonim spunea...

@Leo
Multumesc pt precizari
@Leon
"Reteta" asta or fi aplicat-o si la alegerile lui kwj-u' si/sau Base? 🙂
La experienta lor in a falsifica nici macar nu s-au mai straduit sa-i dea o usoara aparenta de "politically" d'ala de zice Huhu ca tot creste pe langa garduri acolo pe la Valcea.
Cam asa au facut si astia cu noi.Dar cu bolta.
@CFI
Dupa atatia ani de zile eu inteleg ca nu mai inteleg nimic☹️
I-a gandeste-te la ultimii 5-6 ani? Ce-ai inteles,ce s-a spus si ce s-a intamplat?nula/nada/nema
Oooo si cat s-a scris
Slava contoru' lu' Huhu

M spunea...

@Leon

Liviu Plesoianu a devenit din ce în ce mai mult un fel de Pravda!

Unde mama dracului ne-au dat nouă moldovenii 12 puncte? Ne-au dat 0 (ZERO)!!!!!!!

Așa că mai bine că punctele s-au dus la Ucraina! Nu eram de râsul curcilor noi să dăm 12 puncte moldovenilor și ei să ne dea ZERO?

Nu mi-a plăcut cântecul ucrainenilor. Dar când îi văd pe pro-ruși cum fac spume nu se umflă inima!!!!

Slava Ukraini! 🇷🇴🇺🇦

PS - nu îmi permit să sper să vă amintiți dar înainte de invazie scriam ceva de genul: "Se ceartă Ivan cu Ivanov! Ce dracu e treaba noastră!?"

A devenit "treaba noastră" când Ivan a început să omoare și când postacii pro-ruși ne agasează zilnic cu mesajele lor inepte!

Dragă domnule!!! Prea sunt proști! 😂

Huhu Rezea spunea...

Eu am înțeles că EBU a anulat și rezultatele votului juriului din R Moldova si a incropit el un alt punctaj din care lipsește România.

Leon spunea...

@M, cred ca au dreptate si Liviu P si Huhu R, voturile R.Moldova au fost anulate si redistribuite in favoarea Ucrainei, doar avem granita comuna, nu ?

reddog spunea...

Huhu

https://www.facebook.com/688491715/posts/10158447285476716/?app=fbl

M spunea...

@Huhu

Din cele 6 țări nominalizate lipsește Moldova.

În Moldova este și acolo o investigație pentru a se lămuri cum publicul moldovean a acordat României 10 puncte iar juriul din aceeași țară 0 (zero). Punctajul respectiv fost sunat de juriul moldovean.

Publicul din România a dat 12 puncte Moldovei și 10 Ucrainei.

Deci, chiar dacă s-ar fi dat punctajul României (al juriului mă refer) așa cum era, Moldova tot pe 7 rămânea.

Sursa: https://eurovisionworld.com/eurovision/2022#moldova

M spunea...

@Leon

Stimabile!!!!!! 😁

https://www.digi24.ro/amphtml/stiri/externe/moldova/scandalul-jurizarii-la-eurovision-ancheta-la-compania-publica-de-radio-si-televiziune-din-republica-moldova-1940610

E bine din Digi24.

Huhu Rezea spunea...

Voturile acordate de pe teritoriul României nu puteau fi acordate României, așa că sunt nejustificate remarcile că refugiați ucrainieni nu au votat cu România. Voturile publicului din România pentru Ucraina au fost acordate de ucrainienii din România, voturile pentru Moldova au fost acordate de români și moldoveni. Am mai spus că și eu am votat cu Moldova..
Voturile juriilor naționale s-au acordat încă de vineri, astfel că EBU s-a gândit să convingă 6 țări din vecinătatea Ucrainei să modifice punctajul astfel încât Ucraina să se afle printre primele locuri înainte de voturile publicului.
TVR confirmă că s-au făcut presiuni asupra sa pentru modificarea votului, dar nu a acceptat. Doar România și Georgia nu au comunicat direct notele juriilor, semn ca numai pentru aceste două țări s-a inventat minciuna cu probleme tehnice. Probabil că celelalte 4 țări au acceptat compromisul și de aceea au fost lăsate să introducă în direct crainicii lor.
Probabil că TV Moldova se teme să recunoască târgul făcut cu EBU de a deturna voturile acordate de juriu pentru Romănia să fie deturnate pentru Ucraina.

Calinmihaib12 spunea...

Intrebare:
Ucrainienii din ROMÂNIA (=refugiații)
dacă au sunat la EUROVIZION cu telefoanele lor mobile,..ce fel de cartele au folosit= cele din UCRAINA sau cu cartele cumpărate/primite din ROMÂNIA..?

Huhu Rezea spunea...

Contează de unde s-au initiat sms-ul indiferent de cartela sau abonament. De