Un produs Blogger.

sâmbătă, decembrie 17, 2011

Tabel cu pensiile MApN care scad, ordonat pe judete si sectoare

31 comments
Domnul Vasile Trofin va prezinta tabelul cu "descendentii" pe judete si sectoare

Deschideti --->AICI

31 de comentarii:

Trofin spunea...

O constatare.
Cresterea cuantumului celor 69160 de pensii revizuite este ata de mare incat daca s-ar anula toate pensiile militare nesimtite ( care se diminuiaza) , in numar de 7546 si care totalizeaza doar 27.260.169 lei din totalul de 149.290.647 lei ( la nivelul Dec. 2010), nu ar suplini cresterea de 34.756.097 lei rezultata in urma aplicarii Legii 119/2010. Deci suntem prea putini nesimtiti pentru a compensa nevoile de austeritate bugetara pe anul 2012.Fara suparare , aici s-a ajuns din cauza lipsei de capacitate de predictie la aplicarea unei masuri.Asemenea analize puteau fi facute tacit , cu acelasi efort bugetar si apoi sa se fi implementat masuri de corectie la sistemul de pensii speciale.Cineva a sugerat, pe un anumit blog , o plafonare a diminuarilor si a cresterilor. Dintr-o simpla simulare , la un prag de +/- 10% ar fi rezultat o majorare a bugetului lunar de pensii pentru militari de numai 4,864% fata de 19,04% cat a rezultat dupa aplicarea Legii 119/2010.

fiducius spunea...

ROG CONSULIANTA JURIDICA
SUNT IN INSTANTA IN RECURS pentru anularea deciziei de recalculare PE 12.05.2012 LA CURTEA DE APEL ALBA. PROCESUL CIVIL ESTE IN CURS NU POATE FI CONTINUAT SI ANULAREA DECIZIEI DE REVIZUIRE.
EXISTA VREO SOLUTIE DE AMANARE A DIMINUARII PENSIEI MILITARE SI A NEINCEPERI RETINERILOR PANA LA SENTINTA DEFINITIVA?
ORDANANTA PRESEDENTIALA LUIND IN VEDERE SI DECIZIA 29 A ICCJ

fiducius spunea...

Se indica obiectul actiunii: fie pastrarea unui drept care s-ar pagubi prin intarziere, fie prevenirea unei pagube care nu s-ar putea repara.

fiducius spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Plano10 spunea...

@Fidicius
Spune daca te regasesti si in tabelul cu revizuirile, ca sa stim despre ce vorbim.
Adica, as vrea sa stiu daca decizia de racalculare, cea pe care ai contestat-o, ti-a fost calculata pe baza veniturilor reale sau si a salariului mediu?
De ce? Pentru ca, daca decizia din ianuarie a fost data, in totalitate, pe baza salariului real, ea nu mai era revizuibila din oficiu si are sens sa te bati pentru ea in Justitie.
Daca a fost calculata si pe baza salariului mediu, decizia este revizuibila, vei primi decizie de revizuire cu care vei lua de la capat procedura de contestare.
-Decizia ICCJ in RIL pe L 119/2010 nu poate sa constituie temei juridic pentru a cere pe cale de ordonanta presedintiala suspendarea aplicarii deciziei de revizuire.
Fondul cauzei se judeca in actiunea de contestare a deciziei de revizuire.

fiducius spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

fiducius spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

fiducius spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

fiducius spunea...

RASPUSUL UNUI AVOCAT complicat.
teoretic ati putea obtine o hotarare care sa suspende efectele ordonantei de diminuare pana la momentul judecarii recursului.

Plano10 spunea...

@fidicius
In recurs, ati fi putut introduce un capat de cerere,suspendarea aplicarii deciziei de recalculare, daca ea n-ar fi fost practic anulata prin OUG nr.1/2011 si nu s-ar fi revenit la cuantumul din decembrie 2010.

Don Corleone spunea...

@.....
am vazut nr de mandat si cuantumul pensiei.Exista dar nu vreau sa comentez.(deocamdata)
@fiducius
oricum ....succes!!!

fiducius spunea...

Va Multumesc. Daca judecata omului nu este corecta intervine judacata DIVINA
"CREDINTA,SPERANTA ,IUBIRE"

Plano10 spunea...

@fidicius
Mai ai nevoie de pensie cand ajungi la judecata divina? :):)

fiducius spunea...

PUTEREA CREDINTEI FACE MINUNI. EU CRED

Don Corleone spunea...

off topic& mos alecu
ia cititi dvs aici si comentati.Eu ma abtin

preluare infoM

zae says:
Decembrie 17, 2011 at 7:24 pm
Când va aproba CSAT suspendarea salariilor de merit date la foc-continuu din 2009 aceloraşi oameni??? ACELORAŞI!!!!!!!!!! I-a condamnat la MERIT PE VIAŢĂ!!! Toţi dintre cei enumeraţi in articolul ce murdăreşte Armata Română, respectiv cei condamnaţi pentru matrapazlâcurile de la Piteşti, IAU SALARIU DE MERIT! Incredibil, nu?! Dar adevărat. Trăim in Romania! Sa nu uităm!

mos alecu spunea...

@Don Corleone 17 decembrie 2011, 22:40 :
Si ... am spus eu , vreodata , ca este corecta chestiunea aceasta ???

Ca sa nu mai spun ca "timpenia" asta au legiferat-o "ai vostri" : din 2010 a intrat in vigoare prima lege unitara a salarizarii (aia care prevedea 705 lei pentru coeficient de ierarhizare "unu" ) .
Prin acea lege (330/2009) disparuse salariul/solda de merit) .
Pentru a o pune in aplicare , dar si pentru a nu produce distorsiuni incontrolabile in sistemul de salarizare , timpitii au hotarit ca se calculeaza salariile/soldele dupa noul sistem ... dar sa se plataesca valorile avute la 31.12.09 . Ca urmare ... celor care aveau salarii/solde de merit (si in civilie si in armata) le-au ramas acele sume in salariu/solda ... Asta pentru ca timpitii vostri nu au stiut sa stabileasca o valoare a coeficientului "unu" care sa nu diminueze salariile/soldele (in plata la 31.12.09) , dar care sa asigure aplicarea noii legi de salarizare ...

Daca nu ti-a obosit "mintea" citind ditamai textul explicativ ... poate vei intelege ca nu am nici o vina si ca nu sustin asemenea aberatie ...

CEZAR spunea...

Gata DC.-iarasi s-a scos Mosul asta cu Abac+2 neuroni!!! De doi ani sustine ca IC+SM au luat doar merituosii..bla bla..acum a rasucit-o!! Ce javra!!

mos alecu spunea...

@CEZAR 18 decembrie 2011, 09:53 :
Pe "colegul" tau intr-ale mincatului de c...t la adresa mea , l-am intrebat ceva cu ...zda ma-sii ... Pe tine nu te pot "onora" tot cu o astfel de intrebare deoarece nu ai nici , macar , putinatatea mintii lui ...
Nu am sustinut nicaieri ca IC si SM luau doar merituosii ... am fost , insa , de acord ca nemerituosii , ca tine , nu au mai luat ... de la un moment dat .

CEZAR spunea...

.....asa-i Mosule,mai concret cand datorita ,,Reformei" a trebuit sa trec pe o functie inferioara fara ..si fara...
PS. Eu cica eram mai tanar si in plus nu mai mirosea a praf de pusca prin atmosfera patriei! Acum pe functii bune cu de toate, puteau fi puse fomeile si neamurile ! Cand ai dreptate ai..chit ca functionezi cu doar 2 dintre care unul are lipsa de ...sinapsa(ha,ha..)
PS. pe mine sa nu ma injuri de mama ,caci eu nu sunt boier ca DC sa intor si celalalt obraz!!!!Ave!!

mos alecu spunea...

@CEZAR 18 decembrie 2011, 10:55 :
Aprecierile oricui altcineva ... m-ar onora ... venite din partea ta , orice aprecieri sint dubioase prin lipsa oricarei logici a lor ...
Comentariul meu referitor la solda de merit era in contextul reluarii unui comentariu (al lui zae) de catre colegul tau (vezi definirea lui ... mai sus) . Deci eu ma refeream la solda de merit din perioada actuala nu din perioada cind ai fi avut tu asa ceva ...

CEZAR spunea...

Stiu mosule...dar am prins si eu momentul sa te...frig!!!Nu-mi dai voie?!!

mos alecu spunea...

@CEZAR 18 decembrie 2011, 12:16 :
Vai de mine !... Niciodata nu mi-am afirmat puterea de a impiedica pe prosti sa se faca de ris atunci "cind vrea muschii lor" ...

CEZAR spunea...

Mosule -Gata, ai pierdut pe toate planurile! Intelege chestia asta ! ...si ai fost dotat si cu....ABAC pe langa cei 2 singuratici!!!

fiducius spunea...

CONSULTANTA JURIDICA
CUM AFECTEAZA DECIZIA 1310/2011A CURTII CONSTITUTIONALE PUBLICATA IN MO PE PENSIONARII MILITARI CARE LE SCADE PENSIA ?

fiducius spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Plano10 spunea...

Decizia 1340/2011 a CCR se refera la o OUG privind protectia consumatorilor.

fiducius spunea...

rectificare cu scuzele cuvenite
D 1359 MO 0895/16/2011
MEA CULPA

Plano10 spunea...

Fidicius
Am reusit s-o citesc.

Nu e nimic nou. CCR respinge o exceptie de neconstitutionalitate ridicata din oficiu de CA Craiova pentru o parlamentara care se plange ca este discriminata fata de ofiteri si fata de magistrati.

O voi publica zilele urmatoare.Este instructiva.

CCR este competenta sa se pronunte pe incalcarea Constitutiei nu si pe incalcarea Conventiei Europene. Aici sunt competente instantele.

Plano10 spunea...

cei care vor sa citeasca decizia CCR 1359 din MO 895/2011 o pot face aici

http://www.monitoruloficial.ro/emonitor2/mon_pdf.php

fiducius spunea...

Va rog
sa comemtati celor care li se diminuaza pensia cu 20%
CONFORM PROPORTIONALITATII IVOCATA DE ICCJ
MAIAU SANSE SA AJUNGA LA PNsIA INTIALA
INDIVIDUAL :RATE LA BANCII, chirie, BOLI GRAVE SURVENITE IN ARMATA CU CHELTUIELI MARI PENTRU MEDICAMENTE BOALA PARKISON ,TULBURAERE AFECTIVA BIPOLARA

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Nu stiu ce categorii de militari se pot regasi in tabelul de mai sus, insa numarul meu de cupon nu-i pe acest insectar-etalare a ,,generozitatii'' statului si a MApN fatza de militari si recunostinta ce li se aduce pentru sacrificul depus! Rusine!