Un produs Blogger.

marți, mai 22, 2012

Proiecul de modificare a OUG nr.1/2011 la mîna ministrului Florin Georgescu

0 comments
In după amiaza zilei de ieri, 21 05 2012, de  Sfinții Constantin și Elena, a fost planificată ședința comună a comisiilor de apărare și muncă ale Camerei Deputaților în care trebuia să se adopte forma finală a inițiativei legislative cu care se intra în plenul camerei.
Termenul de depunere a raportului era stabilit pentru astăzi. Comisiile au reprogramat discutarea proiectului pentru saptămîna viitoare cînd speră să primească avizul favorabil sau nefavorabil al guvernului.
Incă din data de 08 05 2010 Comisia de Apărare solicitase avizul guvernului Ponta pentru identificarea sursei de finantare, dar răspunsul n-a venit pîna ieri. Mai mult, Florin Georgescu, ministrul Finanțelor, l-a imputernicit pe secretarul de stat Gheorghe Gherghina să ceară, la termenul de ieri, amînarea dezbaterilor pentru două săptămîni pentru că măsura are impact bugetar.
Se apreciază ca ar fi nevoie de cca 60 de milioane lei numai pînă la sfîrșitul acestui an.
Si reprezentantul Ministerului de Interne a solicitat amînarea discuției tot din motiv că nu există, deocamdată, sursa bugetară de susținere a inițiativei legislative.
 La ședința de luni au fost prezenți reprezentanți ai Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere şi Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate

Niciun comentariu: