Un produs Blogger.

joi, septembrie 06, 2012

Legitimație militară de rezervist

0 comments

Ministerul Apărării Naţionale
Direcţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail: presamapn@...
Contact: 021-319.60.22
 

Comunicat nr. 181
Data: 05.09.2012

PRECIZĂRI


Cadrele militare în rezervă şi în retragere pensionari militari, provenite din Ministerul Apărării Naţionale, pot beneficia începând cu luna ianuarie 2013, în condiţiile stabilite de Ordinul ministrului apărării naţionale nr. M 76/2012, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 518/2012, de legitimaţii care certifică provenienţa din Ministerul Apărării Naţionale, gradul militar şi funcţia avute la data trecerii în rezervă sau direct în retragere.

Legitimaţia facilitează accesul pensionarilor militari în spaţiile aflate în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, destinate serviciilor medicale, refacerii capacităţii de muncă sau cazării, precum şi activităţilor recreative, sportive, culturale, în condiţiile stabilite prin actele normative specifice în domeniu.

Pentru cadrele militare aflate deja în rezervă sau în retragere, emiterea legitimaţiei se face, la solicitarea scrisă a acestora adresată comandantului centrului militar pe raza căruia domiciliază, conform formularului anexat.

Procedura de elaborare şi emitere a legitimaţiilor va începe din ianuarie 2013, când vor fi alocate fondurile necesare acestui demers.


Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale
 
 
 

Niciun comentariu: