Un produs Blogger.

luni, ianuarie 22, 2018

TopTen-ul BLOGULUI după 10 000 000 de ACCESARI

21 comments
Graficul ilustrează fidel evoluția interesului sau dezinteresului rezerviștilor față de problematica pensiilor militare.
Acestea sunt cele mai citite titluri din cele 2078 publicate în ultimii 4 ani.

Afișări de pagină astăzi
6.558
Afișări de pagină ieri
8.389
Afișări de pagină luna trecută
300.631
Istoricul general al afișărilor de pagină
9.999.999


Postări


Intrare                                                           Afișări de pagină
OUG nr. 2/2017 privind majorarea valorii punctului...
7 ian. 2017, 63 comentarii                                      70526

6 mar. 2017, 81 comentarii                                    51807

4 sept. 2017, 116 comentarii                                  45892
13 apr. 2016, 177 comentarii                                 42100

13 ian. 2017, 62 comentarii                                   40760
31 oct. 2016, 116 comentarii                                 30414

11 aug. 2017, 41 comentarii                                  29940

13 oct. 2013, 133 comentarii                                 27753

9 dec. 2015, 109 comentarii                                  22382

7 aug. 2017, 75 comentarii                                   21281

21 de comentarii:

Pop Iuliu spunea...

@ Admin
Popularitatea blogului pe care il administrați este normal sa aibă asemenea cote, întrucât pe fondul dinamicii legislației privind pensiile militare majoritatea postărilor au vizat subiecte de real interes care au generat dezbateri aplicate, aici fiind expuse argumente juridice si de tehnica legislativă relevante rezerviștilor militari. Mulțumim Admin pentru munca de documentare depusă si felicitări userilor care au respectat politica blogului, contribuind prin postările dumneavoastră la informarea reciproca. La cât mai mulți huhurezi pe blog!

Leon spunea...

FELICITARI si cat mai multe ACCESARI si in anii urmatori..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

***Felicitari adminului Huhu Rezea, care are grija de soarta noastra si a pensiilor noastre militare, permanent schingiuita de catre guvernarile vremelnice, mafiote, MApN si Casa de Pensii militare! Sa dea Dumnezeu sa invinga, pana la urma, DREPTATEA si ADEVARUL! Multumim cu recunostinta, ONORABILE! Va ofer cadou frumoasa melodie italiana, originala, Tiritomba, in interpretarea lui Lotti, pe Youtube, iar calailor autisti ai pensiilor militare le ofer, in particular si pe ghiftuite, poezia marca pamfletar Corneliu Ifrim: ,,TIRITOMBA LE OLE VAI DE CAPUL PSD CA PROGRAMUL GUVERNARII NU MAI E!'' Daca nu era usor ,,vulgar-obscena'' merita citita de catre toti, si nu doar de catre o parte dintre camarazii carora le cunosc adresele de Mail! Asta merita ei, asta compun eu pentru osteneala lor de a schilodi pensiile militare! Aleluia!
Doamne, ajuta-ne!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Ar fi interesanta o statistica gen nr de accesari si postari MAI, MApN si servicii, nu?


Corneliunsson,
Eu te rugasem ceva, referitor la e-mail! Daca vrei scrie oricate insiruiri de fraze....

Leo spunea...

Fratilor,
Pe langa laude , felicitari si multumiri, mai faceti cate un clik si pe "rochitele" care ascund niste "pensionare" de ultima generatie care clipocesc pe blog. Eu le-am vizitat dar pana la urma am cumparat la oferta niste becuri "led filament" tot de ultima generatie.......

Iosif spunea...

Domnule H,

Felicitari. Este o dovada certa a utilitatii blogului. Succes pe mai departe pana la obtinerea unei legislatii a pensiilor militare corecta si stabila.

Cu stima,

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leonard, ntz, ntz, ntz! La varsta noastra, inca suntem tari in falcele, tevi si turele, si bine inhipti in culate, insa inchizatoarele sunt slobode si tot poftesc la munitie percutant-fuzanta, proaspata! Baterie, foooc! Atentiune: Rateu de tragere! Deschideti inchizatoarele si retrageti munitia din culata si de pe teava! Fassss...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In ,,Stiri pe surse,'' Ludovic Orban face o analiza la sange si oarecum pertinenta (pana la un anumit punct) pe guvernarile PSD, de pana acum, in aceasta legislatura. Pe capitole, cum ar fie Economie, Sanatate, Educatie, etc, iar la capitolul Aparare si Siguranta nationala se refera si la situatia dezastruoasa de la pensiile militare, afectand, dzice domnia sa, ,,demnitatea si onoarea ofiterior'' (subofiterii si gradatii nu sunt mentionati, din cauza ca sunt negrii! Deh, vechea meteahna mioritic-carpatina de orgolii ranite, de parca Armata e compusa doar dintr-o categorie arian-superioara!)...
E buna si analiza asta, decat deloc! Subofiterii si gradatii se vor corcoli si ei cumva, pe undeva, sa-si recupereze onoarea si demnitatea pierdute, la fel ca si ofiterii! Se pare ca aceste doua calitati morale, demnitatea si onoarea, sunt comune tuturor muritorilor de rand, care dau si dovada ca au facut si fac ceva sa le merite si sa le mentina!
-Ober Paharnic Chef, Ludwing Orbete, pai, nene, se poate ca la beutura sa uiti chiar de baza si grosul Armatei, responsabila cu carca si ruperile de oase ale Oastei?! Vezi ca te-am mai tras eu de perciuni in niste pamflete, pe undeva, candva, si arhiva mea nu minte, de ti-au mers fulgii direct intre sticlele barului, de-ai dormit cu capul pe o fata de perna goala!
- Ziceti-i, va rog, D.le parlamentar, Nicu Falcoi, sa-si ceara scuze de la bravii osteni discriminati, ca altfel ii scoatem dopul si i-o varsam la chiuveta, sa moara de sete, ca noi de ciuda!

Gigi spunea...

Felicitări! Iar,cârcotașilor,chibiților și invidioșilor mai multă minte!
Uniți vom fi mai puternici!
Să nu uităm,suntem simpli pensionari,ce am fost,am fost,pt.
mai marii zilei văd că nu mai contăm,așa cred ei.

Mâine,să ne aducem aminte de înaintașii noștrii care au reușit să înfăptuiască Unirea Mică,câștigată prin jertfă de GLORIOASA ARMATĂ ROMÂNĂ în 1877-1878.
Să le reamintim asta politicienilor,ori de câte ori avem ocazia,să nu uite!

Huhu Rezea spunea...

@gigi
Unirea Mică s-a făcut în 1859 fără lupte armate, dar cu lupte politice și diplomatice. Domnitorul A.I. Cuza a fost ales în ambele principate, Moldova și Tara Românească. Principatele Unite au rămas, totuși, sub suzeranitatea Imperiului Otoman până în anul 1877. Abia atunci, după Razboiul Balcanic, România a devenit țară independentă. Domnitorul Carol I avea să se proclame rege mai târziu, pe 10 mai 1881.

Gigi spunea...

Așa este,poate că m-am exprimat eu greșit,dar fără unire nu cred că reușeam eliberarea de sub ocupația turcească care sute de ani ne-au "jupuit"de vii.
Triburile plătit de principatele române a fost prea mare!

Leo spunea...

Si pana la urma , care este contextul istoric in care A.I. Cuza a fost exilat ? De ce a fost "sanctionat" A.I. Cuza pentru rolul lui major in realizarea "Uhirii Mici" ?

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Dintre țările ce plăteau tribut turcilor, Țara Românească și Moldova au plătit cel mai puțin!
Dorința de suveranitate a fost mereu in noi, dar s-a accentuat de către revoluționarii 48, apoi idealul unității naționale, conștiința și dorința formării de state naționale a cuprins Europa, deci și pe ai noștri înaintași! Nu puteam rata momentul istoric al punerii bazelor statului național modern, ce se va împlini în secolul următor!

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Cuza era cam fustangiu, dar era un bărbat pe care femeile nu l-ar fi reclamat de hărțuire, ca să nu mai vorbim de agresiune sexuală.
A instaurat un fel de dictatură personală pe care a folosit-o pentru a impune reformele economice, juridice și instituționale de emancipare a țării, reforme care l-au făcut celebru.
Fatală pentru debarcarea sa, săltat chiar din dormitorul Elenei Catargiu Obrenovic cu concursul lui Kogălniceanu, a fost secularizarea(confiscarea) averilor mănăstirești. Afurisirea sa de către Biserică, care se zice că și astăzi l-ar ține la acatist, nu îi știrbește cu nimic reputația de domn al Unirii și Reformării României.

Leo spunea...

Am inteles amabilule si multumesc.
Am citit ca dupa ce a fost exilat , clasa ploitica din acele vremuri i-a interzis sa viziteze Romania pana când A.I. Cuza a murit departe de tara. Se pare ca si atunci clasa politica romaneasca a avut o doza de lichelism. Se temeau de A.I.Cuza , cum se temeau lichelele comuniste si post decembriste de Mihai.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Cuza a creat și o camarila personală căreia îi cam dirija banii publici!
Greșeala lui a fost că s-a rupt de cei care l-au înscăunat!
Cert este că domnia lui cât și viața unirii a fost cam limitată că timp, conform înțelegerii vremii!
Soluția aducerii unui prinț străin a salvat tânărul stat și i-a conferit recunoaștere în lume!

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Comuniștii nu aveau de ce să se teamă de Mihăiţă. Ii cumpăraseră tăcerea și inacțiunea cu acea rentă lunară de câteva mii de dolari.
Cei de după 1989 s-au temut mai mult! In 1990, partidele politice istorice, preocupate de lupta pentru putere cu Iliescu și FSN, au uitat de rege. Si-au adus aminte de el abia prin luna aprilie, când s-a declansat mitingul maraton al pieții Universității, după ce se dăduse Decretul-lege cu caracter constituțional care stabilea, conform Proclamației din 22 decembrie 1989, forma de guvernământ Republica și alegerile din 20 mai pentru președintele republicii si Parlamentul ales pe 2 ani cu atribuțiuni de Adunare constituantă.

IPS Calinic a comunicat astăzi că, în primăvara, va fi mutat și Carol al II lea din paraclisul de la Curtea de Arges în noua catedrală, alături de fiul său Mihai I. Va fi adusă de la Laussanne și Regina mamă Elena.

Leo spunea...

Maestre,
1. Corect
2. O mica obsrvatie :
Carol al II-lea este "izolat" intr-o micuta troita din curtea Manastirii. In curtea Manastirii , sunt doua troite cam de 20 metri patrati situate intre Manastire si Biserica Sfanta Filofteia din aceeasi curte. Cine cunoaste locul , a putut vedea ca atunci când l-a transportat pe Mihai de la Manastire catre necropola , era in fundal acea troita luminata aunde este depus Carol II
In paraclisul Manastirii sunt Carol I , Elisabeta , Ferdinand si Maria.
Iar noua necropola , unde este Ana si Mihai are 12 locuri .
Acum , sunt curios cum o sa-i aseze pe Elena si Carol II....

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Clădirea aceea mică de lângă M-rea C de Arges, în care ai fotografiat sicriul lui Carol II, poză prezentă pe blog, se cheamă paraclis.
Nu confunda cu denumirea de pronaos, prima încăpere a unei biserici ortodoxe. Regii Carol I și Ferdinand I au criptele în pronaosul Mânăstirii Curtea de Arges.
Deci, în primăvară monarhiștii au un nou prilej de pelerinaj la Curtea de Argeș.
Ascuns, printre mormintele calugărilor și măicutelor, se află și mormântul metresei Elena Lupescu, al cărei sicriu a fost adus la Curtea de Arges, în 2003, odată cu cel al regelui Carol II, de ministrul culturii Razvan Teodorescu din Guvernul Adrian Nastase. Până atunci sicriele au stat în capela regilor Portugaliei de la Estoril.

Leo spunea...

Eu am citit ca "metresa" i-a devenit nevasta cu acte in regula + cununie religiosa.
Eu cred ca normal ar fi ca pe C II sa-l puna in necropola intre cele 2 neveste si sa le traga si fir de telefon....

Leo spunea...

Semne bune.
Oblio s-a luat in bete cu Daddy...
Ce-mi place cum se mananca intre ei ca sobolanii. Vad ca tara este pe cale sa fie ruinata si nu au apucat sa se indestuleze dupa standardul lui FUR si MINT.