Un produs Blogger.

vineri, aprilie 05, 2019

Balada lui Lazăr-bricege de la Aiud

46 comments
La noi, frate, în România
S-a terminat cu omenia.
Pentru a ta ideologie
Te bagă la pușcărie.
In pușcăria Aiud.
Grele zile am petrecut
Mercenarii comuniști
Bătăuși și optimiști
Dau în cap și pe spinare
Si te bagă-n izolare.
Lazăr este procuror,
Seful mercenarilor
Vine pe la izolare
Si are o gură mare:
Ai dezarmat militarul
Si acum nu respecți programul?.
Cât vei sta în izolare
Tot cu lanțul de picioare
Si cătușe chinezești
Hoțule să chinuiești
Că ai vrut să ne reclami
Pentru drepturi și program


                                Muntean Ion, deținut la Aiud, acum cu domiciliul în SUA.

46 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Cand padukele, a se citi Lazar/PG iese in frunte, sansele sa scape sunt minimale!

De ce m-aţi dus de lângă voi,
De ce m-aţi dus de-acasă?
Să fi rămas fecior la plug,
Să fi rămas la coasă.

Atunci eu nu mai rătăceam
Pe-atâtea căi răzleţe,
Şi-aveaţi şi voi în curte-acum
Un stâlp la bătrâneţe. (GOGA)

Iulian Mareș spunea...

În apărarea sa, Lazar/PG a spus că rolul acestei comisii nu era de a dispune punerea în libertate a unor condamnați, acesta fiind exclusiv atributul instanței de judecată. Ceea ce este fals. Reprezintă o încercare de denaturare a adevărului juridic și de manipulare a opiniei publice. Conform Legii 23/1970, privind regimul executării pedepselor, procurorul era șeful Comisiei pentru liberare condiționată, iar măsura dispusă de Comisie privind amânarea liberării condiționate nu era supusă controlului instanței de judecată. Judecătorul cenzura doar hotărârile Comisiei din cadrul penitenciarului, care vizau punerea în libertate a unui deținut. Și astăzi, în România, un stat de drept, doar pe hârtie, cel care deține adevărata putere privind destinul unui suspect sau inculpat este procurorul și nu judecătorul. Nu puține au fost situațiile, mai ales în ultimii zece ani, când judecătorul primea un bilețel de la procuror cu soluția pe care urma să o pronunțe. Când respectivul judecător refuza să dea o atare soluție, devenea el subiect al unui dosar penal. Autoritatea procurorului cu atât mai mare era în regimul comunist. Dacă un judecător nu răspundea comenzilor securității sau partidului, era detașat sau exclus din magistratură. Până în 89, practică menținută și în primii ani după 90, procurorul era cel care emitea un mandat de arestare și nu judecătorul.

iceparu spunea...

Terminati cu prostiile.La Aiud dupa 1975 nu se batea.Eu am ruda apropiata care a facut puscarie pt. manifestare anticomunista si cunosc lucrurile in detaliu.Omul a fost condamnat 6 ani si a executat 4.Mai mult decat atat a fost reangajat in acelasi loc de munca.
Dupa 1990 puterea instalata nu i-a dat nici un fel de recompensa.Conventia Democrata cu greu i-a oferit ceva.E rasul curcilor ca PSD sa critice comunismul.Romanul in general are "calitatea" sa uite raul.Foarte multi din cei batrani il regreta pe Ceausescu si regimul acestuia.
Cine crede ca dupa 1990 cineva a putut sa faca milioane de euro de la zero si fara sa fi fentat statul are pitici pe creier.Si mai tampit e cel care doreste iesirea Rou din UE pt. libertatea unui grup de hoti de talie nationala.Nu mai putin tampit e cel care crede ca din postura de saloariat la stat poti sa ajungi milionar in euro.

Iulian Mareș spunea...

Partizanul este cu spatele la zid!

”Dacă președintele Klaus Iohannis nu îl demite pe Augustin Lazăr înseamnă că este complice cu torționarii regimului comunist. Iohannis s-a declarat tot timpul fervent anti-comunist. Este proba pe care trebuie să o dea ca să-l credem că nu are doar un discurs de fațadă și că, de fapt, în spate sunt poate interese care îl determină să-l țină în funcție pe Lazăr” (Tăriceanu)

"Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la procurorul general al României, Augustin Lazăr, Colegiul CNSAS, în şedinţa de astăzi, 04.04.2019, a decis reverificarea sa, pornind de la elementele noi care au fost dezbătute în mass-media", se arată într-un comunicat al CNSAS.

Stelian P. spunea...

@Iulian
Dvs. verificati ce postati sau doar va faceti numarul ?

Legea nr. 23/1970 pentru aprobarea Decretului nr. 126/1970 pentru completarea Decretului nr. 784/1969 privind organizarea și funcționarea Ministerului Finanțelor

Militar de la 14 ani spunea...

Așa cum a acționat fiecare dintre noi pe timpul comunismului, adică respectând legea, așa a acționat și Lazăr. El nu putea propune eliberarea deținutului dacă nu se încadra în anumite condiții. Și nu el, ci o comisie.
Restul sunt impresii. Aș vrea să știu câți dintre noi aflați în locul lui ar fi procedat altfel. Numai viteji sunt unii pe aici dar dacă îi pui să ia o decizie... vai de capul lor. E o temă falsă dar foarte bună oentru postacii de meserie, care sunt și aici cu duiumul.

CEZAR spunea...

Dar'' TORTIONATUL ''de serviciu ce mai face ?? Bine merci..?
Nici un fir de par alb pe cap...prezentabil ca un actor..hi..hi..hi...
Cred ca stie si ..engleza...maistrul militar...
Daaa..pasaporet pentru SUA cine i-a dat asa la fix....
Acum iti trebuie viza...
Dans baieti si fete..

CEZAR spunea...

VIVAT PSD-ALDE...:D...:D
BOICOT REFERNDUMUL LU KLAUSS...:D..:D

Huhu Rezea spunea...

Cumm sa nu te amuze niște indivizi care pânâ mai ieri ne vorbeau de ciuma roșie și dintr-odată devin penibili susținători ai unui ilustru ciumat roșu cocoțat pe funcția de procuror general al unui stat NATO.
Indivizii ăștia nu au principii, au idoli și se fac ecoul zicerilor i-do-liiii-lor.
Să-i vede ce vor mai zice când idolul va trebui sa actioneze în zilele următoare, pentru a și salva reputația.

Iulian Mareș spunea...

Exact Ice,
Acolo era room service moka și baie kiar și cu apă!
Când Portocala aranja că fostul Procuror Șef/PH să doarmă pe preșul ud, eu cred că minte și de fapt era saltea cu spuma cu memorie...
Așa suntem noi alcătuiți, căci dacă am uita ce s-ar întâmpla?
Aștept cu nerăbdare că să văd mustar pe sediul PG!

Mihai spunea...

AM Obtinut cu greu după un an si ceva de la CNSAS dosarul de condamnat politic pe Decretul 6 din 14 1anuarie 1950 (condamnare de catre MAI fara proces in instanta) al tatalui soacrei considerat chiabur si opozant doar pentru ca propaga zvonul ca vor veni americanii sa ne elibereze si se opunea colectivizarii, omorat prin tortura la canal în 1950 ,eliberat certificat de deces abia in 1958 de catre sp.9 din Bucuresti ,moment in care mama soacrei s-a inbolnavit ,a facut infarct si au ramas doi copii ,soacra de 10 ani si fratele de 8 ani orfani crescuti din mila de membrii familiei ,deposedati de averea agonisita de parinti ,impiedicati sa urmeze școli ,etc.
Când soacra a vazut dosarul ,pe tatal ei in poza de detinut si a aflat din dosar tortionarii care l-au denuntat si tortionat in puscarie nu s-a oprit din plans o saptamana si a avut lacrimi in ochi o luna de zile si le mai are si azi.
Au crescut in greutati ,si-au educat si dat la scoli copii ,i-au asezat prin munca cinstita si credinta multa in Dumnezeu la casele lor iar acum se pregatesc de plecare cu un gust amar in suflet si cu iertare pentru informatori si tortionari.
Tortionari care se stie bine cine au fost .
Daca politicienii ar avea putin respect si le-ar pasa de fenomen ar debloca legea 221 / 2009 si ar acorda minime despagubiri pentru suferintele produse celor condamnati si urmasilor afectati toata viata.
Dar nu le pasa. Acum fac circ si simuleaza ”durere” pentru suferintele lui ”IUlius” ,in schimb tinta politica a lor este procurorul incomod pentru ei. Și atât.
La fel au facut doar propaganda si cu VIsinescu ca sa-și justifice activitatea angajatii Institului de Studierea crimelor comunismului. Adica dece doar unul pus pe rolul instantei din miile de tortionari când au sub nas inca sute de dosare la dispozitie.
Nici judecata ,nici despagubiri. Circul continua.
Ieri pe A 1 dadeau un film cu un tortionar de la GIurgiu care primea lista cu detinutii din puscarie pe care trebuia sa-i lichideze. Si îi lichida . Cuprins de remuscari ,dat afara de copii din casa dupa prezentarea interviului s-a prezentat cu ani in urma la politie ,etc ca sa se autodenunte. Nu l-a bagat nimeni in seama si a murit linistit .
Tatal soacrei nu are niciun mormant la care sa-i puna o coroana la capatâi.
Nu trebuia lustratie decât puse dosarele din arhiva CNSAS pe rol .
Punct.

O lectie si pentru d-voastra domnule @ Mares & co ca sa stiti ce să comentati.

Iulian Mareș spunea...

#,
Crezi că o corectura asupra numărului unei legi skimba esența?
Hai mai, nu exagera!
Dar, câte nerozii partizane politic postezi....
Explică-i și lui C, căci el a înțeles altceva din faza cu Mtr!...el crede că faci referire la foto...

Patrascioiu spunea...

Mandatul lui Lazar ori cum expira.Ca sa-l demită numai așa ca sa dea satisfacție PSD-ului e aiurea .Lazar are și susținători și dacă Iohannis o face pierde voturi.Iî doare în p. pe cei de la PSD de foștii deținuți politici cu atât mai mult cu cât partidul a fost pușor pe picioare de eșalonul 2 al PCR,respectiv burghezia clasei muncitoare.

Iulian Mareș spunea...

C,
Din cate am înțeles, după pușcărie și mediatizarea cazului în Polonia și Europa Liberă, omul a fost la ambasada US din ROU (probabil kemat). Aici i s-a dat viza pt US, cred că plecarea a fost negociată la nivelul cel mai înalt!
Contează atitudinea lui f curajoasă și faptul că nu i-au putut inkide gura și a îndurat atâtea atrocități pt delict de opinie! Pe Dna Cornea au anjetat-o, au și boxat-o, dar nu a făcut pușcărie cu doar supravegheată la domiciliu!

Iulian Mareș spunea...

Nicu_T Abia,
Să înțeleg că ție îți place cu torționarul pe postul de PG! Așa spune, nu mă plimba prin hățișuri legislative!
Ia mai caută, că nu PSD l-a denunțat.... altcineva a umblat prin dosarele SIPA!

Patrascioiu spunea...

Am trăit sa văd și ăsta. PSD deplânge tragedia unor oameni care au avut curajul sa critice regimul comunist și ăsta pentru voturi.Pe cine prostesc?Când cei de la Timisoara au cerut acceptarea unei legi a lustrației cine s-a opus?PSD.Când partidele istorice au propus cine s-a opus?PȘD.Cata fățărnicie. Când partide politice au propus activarea legii ilicitului cine s-a opus?PSD.
Ăsta nu înseamnă ca Lazar nu are bube în cap.Dar cei care au bube peste bube ar trebui sa tacă.

Huhu Rezea spunea...

@ice
Extremistii de dreapta au interesele lor politice sa spună ca PSD este un partid comunist, dar numai handicapații mintali ar și crede ca un partid care a băgat România în NATO și UE este un partid comunist.
Uite cum maistrul militar de la Cluj v-a băgat molima Ciuma roșie printre viețuitoarele de la Cotroceni și sediile partidelor #rezist.

Gigi spunea...

Domnilor,să judecăm drept,în calitatea noastră de observatori ai evenimentelor de mult apuse și a dramelor acestui popor bun și răbdător care de-a lungul istoriei a trăit drame din cauza lipsei de interes a conducătorilor vremii.
Acum,văd,și cu părere de rău o spun,că istoria se repetă.
Din discuțiile cu diferiți oameni de generații diferite am aflat că țara noastră a fost întotdeauna supusă pierzaniei datorită faptului că oamenii nu au fost stăpâni pe destinele lor,li s-au impus de alții soarta pe care urmau să o aibă.
Perioade scurte au fost în care s-au ridicat conducători care au ieșit în față și au luptat pt.libertate,pt.neatârnare,dar au fost trădați și am luat-o din nou de la capăt.
Am fost tratați de marile puteri în funcție de interesele lor la vremurile respective.
Un singur om a încercat să ne redea libertatea de a fi noi,de a fi stăpâni pe tot ce avem.
Dar,interesele unora a frânt că întotdeauna acest deziderat.
Acum,eu nu pot să știu și nu pot să mă pronunț despre acest militar,despre drama trăită de el,ce a gândit la timpul respectiv.
Toți am avut în familie pe cineva care a trăit drame.Atât în perioada de dinainte de comunism,cât și în perioada bolșevică.
Ce este bine de ținut minte este că,aceste drame nu trebuie să se mai repete niciodată, niciunul din noi nu trebuie să mai sufere pentru știu eu ce moft al unora sau altora.
Masele de cetățeni,este bine știut că sunt ușor de manipulabili.
Exemplul cel mai elocvent este cel de acum din zilele noastre,îl trăim pe viu.
Cui folosește?Răspunsul este la îndemâna tuturor!
Un singur lucru este cert și ne negociabil.Cei vinovați de dramele suferite de români trebuie să dea socoteală,dar numai în fața legii!

Leo spunea...

Nu e mult si-o sa ne scoata......
MIMA si GOGOSI

Iulian Mareș spunea...

Când spui prostii îți cumperi 2 nume?
....asta o poți face și cu unul singur, sau urmează să emiți enunțuri cu un nume și să comentezi cu cel de-al doilea?
...in fine, într-un film un tip se întreba în fiecare dimineață cine este el?
Soluția....: filmare 24/24h, 7 zile!

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Ia caută și vezi cum a fost tratat în arestul Câmpina fostul și actualul procuror șef al parketului de pe lângă CA Ploiesti, acum 2-3 ani!
Gigi, acum 2-3 ani, auzi? Omul a fost repus în funcție:Faptele nu există!
Despre ce vorbim?
Repetivitatea este facilitată de faptul că uitam, iertam fff ușor! Ia să-l pui pe Lazăr la belgiug, mai îndrăznește un procuror? Ia să-l culci pe țiganul Portocala pe preșul ud, lângă ușă, în celulă cu criminali sadici și bolnavi psihic, să vedem mai îndrăznește unul să încalce legea?
Să știi că în dosarul lui erau trecute toate, doar in CV erau omise...
L-am pus eu PG? Să și-l asume, să stea de gât cu el așa cum dobitocul asta de Lazăr se poza cu cretinul ăla ce-și zice "Ceaușescu"! Doi derbedei...
Singura țară din UE și NATO, la 30 de ani de la "viitură" cu PG din regimul comunist și încă asimilat colaborator SECU și torționar!
Pe țigănește: pupați-l voi #, în cur, să meargă drept pe drum!
Asta este durerea....uitam mult prea ușor!
Germania amica și partenera de zbenguială a Rusiei!
Amicii Germaniei sunt amicii Rusiei, dar să facă lowe pe față și să nu dea vina pe alții!
Deci, cine-i Ciuma Roșie? Aud?
Logica este încă știință, nu?

Iulian Mareș spunea...

Toată viața mi-a fost pardon de fraierii cu ștaif; bine, că se cred și filologi dar nu știu să despartă fraza in propoziții, nu ar fi nimic, dar când îi doare la troacă se leagă de stâlp și spun că păzesc stâlpul!
Dorind sa dea cu mucii în fasole, nu conținutul legii îl interesează pe frustrat ci anul emiterii!
Cu aceasta ocazie fac eu rectificarea ce-l pune în ofsaid: L 23/1969, intrată în VIGOARE de la 01.01.1970!
Mai vrei ceva? Pupa-l și tu în cur pe Lazăr! Eu cred (99%} că Lazăr și-a pariat și pensia pe calul mârțoagă și o va lua în botic!

https://lege5.ro/Gratuit/he2dcmjv/legea-nr-23-1969-privind-executarea-pedepselor

Deci pe # nu conținutul ci mizilicurile îl tentează...gen #Dide, inapt spălat caii la cur!
Merci, "camarade", dar să nu mai văd că ai replici la persoana mea! Ai drumul tau...

Gigi spunea...

@Mares
Eu condamn,după cum am și precizat în intervenția anterioara,toate dramele trăite de cetățeni acestei țări,din perioade diferite,inclusiv de acum.
Poate că,d-voastră nu ați citit cu atenție ce am vrut să spun,nu mai aveți răbdarea necesară,sincer și mie mi se întâmplă deseori același lucru.
Oricum,ideea este că de-a lungul timpului,au fost destule drame trăite de români,care au avut curajul să se ridice și să spună adevărul,indiferent ce ocârmuire a fost,Să fie clar pt toată lumea.
Să nu uităm anul 1907,cel mai elocvent.
Am spus,că,din păcate,trăim și azi aceleași drame.
În perioada antebelică plecau bogații și eminențele cenușii,săracii,rămâneau în țară.Acum,pe lângă eminențele cenușii ne pleacă tineretul și forța de muncă aici rămân bătrânii și cei bogații.
Cât o mai râmâne din ultima categorie cu timpul.
Asta este drama cea mai mare,d-le.

Mihai spunea...

Cum nu publica Huhurez comentarii care sa lumineze lumea ! Oare care o fi cauza ?

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
M-am adresat ție, dezvoltând subiectul, pt că nu doresc sa port conversații cu cei 5%#...
Nu are rost să încerci să explici unui specimen rar, dat fiind procentul lor și aici!
Ei au lumea lor...

Mihai spunea...

Daca actualii rezolva problema asta atunci pot deplange soarta detinutilor politici.
Daca nu rezolva aceasta problema totul este doar o oportunitate de a isi satisface niste pofte.

Art 5 din L 221/ 2009 blocat la punere in aplicare

"(1) Orice persoană care a suferit condamnări cu caracter politic în perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989 sau care a făcut obiectul unor măsuri administrative cu caracter politic, precum și, după decesul acestei persoane, soțul sau descendenții acesteia până la gradul al II-lea inclusiv pot solicita instanței de judecată, în termen de 3 ani de la data intrării în vigoare a prezentei legi, obligarea statului la:
a ......, b .....c ....."

Respingeri de neconstituționalitate (6),

Patrascioiu spunea...

Stiti care e culmea ironiei?Vârstnicii din mediul sătesc îl regreta pe N. Ceausescu.Are romanul nostru un dar de a uita teribil .La o analiza sumara se pare ca PSD s-a curățat de nomenclatura comunista.În concluzie apreciez ca expresia "ciuma rosie" e deplasata.În prezent PSD are în compunere mulți smenarii care se lupta cu ghearele și cu dintii sa scape de o eventuala pârnaie.
Va aduceți aminte de Marian Sarbu,ministru muncii în guvernul PDL-PSD?Aflați ca acest individ a venit cu ideia tăierii salariilor și pensiilor.Despre ce vorbim?Ponta și Antonescu au redresat situația. Vedeți ca avem doi ofițeri în comisia de apărare din partea USR care susțin pensiile militare.Pro Rou.lui Ponta se angajează sa lichideze inechitatile din sistemul de pensii militare.Observ ca și PSD clamează dar spre deosebire de alte partide e la putere și printr-o simpla OUG poate rezolva.Dece nu o face?Răspunsul dati-va singuri.
Mares@Îți sunt dator cu o explicatie.Te-ai referit la un subiect precum ca ar avea numai 56% din vechimea cerută. Dacă avem în vedere ca el susține contributivitatea cred ca te înșeli. În plus probabil ca prin 1998 tu erai doar lt.iar funcția ta nu era în pericol.Gandeste-te cum ar fi fost sa fii trecut pe o funcție de sg.maj.Te-ar fi plăcut sa fii trecut pe o funcție inferioara gradului?Sigur alegeai soluția pensionarii.







CEZAR spunea...

@ Patras Coiu...m-Alul te-a facu ..Userist prost !
Waiiii.....Userist..prost !! Pai se subantelegea ..nu trebuia sa zica decat ..userist....!!

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Ce spun eu este logic!
Nu din 98 (deja eram Lt.col) cu din 96 eram pe funcție de col. Calculezi mai greu, dar nu mă supăr...

Iulian Mareș spunea...

Mi s-au pus pata pe cele 2-3 putori!

Tantalailor ce vă puneți în barca torționarului Lazăr, vedeți că a ieșit la iveală scrisoare lui Iulius, adresată lui Lazăr-procurorul, după al doilea refuz .
Voi sunteți la fel ca Lazăr, maimuțoiul torționar ținut în brațe pt inkiderea dosarelor de ultimul Partizan al țării!
Să vă fie rușine; sustineti-va idioțeniile în altă parte....aici nu prinde!
Unu maimuțoi face pe grămăticul corector, celălalt crede că nou nu înțelegem nimic, ci doar el!
Daca In locul lui Iulius era tac-tu ce draku mai ziceai, maimuțoi vândut?
Să fie tac-tu skingiuit, cum ai mai orăcăie azi?

reddog spunea...

Si detinutii astia politici se pare ca sunt de mai multe feluri: falsi si reali. 😁

Falsul

https://www.g4media.ro/documente-detinutul-politic-trimis-la-carcera-in-anii-80-de-augustin-lazar-era-de-fapt-un-recidivist-condamnat-pentru-talharie-a-atacat-un-granicer-si-i-a-luat-pistolul-mitraliera.html


Realul

https://m.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/detinut-politic-penitenciarul-aiud-un-procuror-n-avea-nicio-putere-decizie-miza-scandalului-lazar-alta-1_5ca747b8445219c57e231959/index.html


Si domnul Iulius Filip este un detinut politic autentic.
Ar merita sa fie onorat de catre Armata Romana.

Iulian Mareș spunea...

Ice,
am avut f multi colegi care au acceptat o functie mai mica gradului, temporar, un an, mai ales ca erau platiti tot pe vekea functie! Intelegi ceva?....in plus niciodata un lt nu poate fi pe functie de subofiter, sunt corpuri diferite!

Iulian Mareș spunea...

Prieteni buni!

”Marian Ceaușescu mi-a dat următorul sms chiar acum, adică la ora 22:50: Augustin Lazăr are dreptate. Nu a fost colaborator sau lucrător la Securitate. A fost coleg de serviciu cu ei. Repet: COLEG! Știți cine mi-a scris? Marian Ceaușescu, cel mai virulent protestatar. Deci ne putem aștepta la muștar pe clanța de la Parchetul General”, a relatat Sorin Roșca Stănescu.

”Marian Ceaușescu a înțeles, în timp ce urmărea emisiunea de la Antena 3, ce alții de la PNL nu au înțeles și anume faptul că Augustin Lazăr este de condamnat!”, a mai spus Sorin Roșca Stănescu.

PS-Iata dovada:

https://www.dcnews.ro/rosca-stanescu-mi-a-dat-sms-marian-ceausescu_646551.html

Concluzia:
-Marian este mai inalt, imbracat si incaltat de la Dragonul Rosu!
-Lazar nu mai poarta sapca, dar este vopsit recent si nu are inca sos de rosii si mustar pe costumul Armani!

Iulian Mareș spunea...

"Procurorul general Augustin Lazăr este omul despre care am aflat cu toții din spațiul public că a refuzat pe bandă rulantă cererile justificate de eliberare din închisorile comuniste ale victimelor, oameni cu coloană vertebrală care au criticat și acționat împotriva politicii represive a regimului totalitar. Îi cerem procurorului general să plece. Să-și dea demisia din funcția în care s-a cocoțat călcând în picioare, schilodind destine umane. Și, dacă refuză, agățându-se atât de rușinos de clanța biroului său din Parchetul General, Augustin Lazăr trebuie demis!
De această dată dl Iohannis nu mai poate sta ascuns în munți sau în Palatul Cotroceni. Îi cerem să-l revoce de îndată pe Augustin Lazăr din funcția de procuror general al României. Îi solicităm președintelui să dovedească respect față de sutele de mii de eroi uciși în pușcăriile comuniste și în decembrie 1989, să nu mai continue să sfideze memoria martirilor români susținând un om ajuns în fruntea procurorilor care are un trecut pătat de poliție politică, cu mâinile și conștiința murdare de infracțiuni împotriva umanității.
Până când Augustin Lazăr își va da demisia sau până când președintele Iohannis nu-l va demite, vă propun să ne întâlnim în fiecare zi în fața Parchetului General și să- i cerem procurorului general să plece acasă!", transmite organizaţia TLDE.

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Stelian P. spunea...

@Iulian
Daca vi s-a pus pata incercati sa va spalati mai des. Daca dupa mai multe spalari nu iese atunci mergeti la medic.

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
O recomandare prietenească.
Aia care îti trimit ție sms-uri de postac sunt niște tembeli propagandiști anonimi. Tu nu esti un anonim pe acest blog și te faci de râs dacă difuzezi maculatura lor.
Muntean Ion este un deținut politic pentru că a făcut propagandă pentru Carta 77, dacă știi ce este aia, și pentru că dorea să treacă peste graniță. De aceea s-a mutat cu serviciul la Oravița.

M spunea...

@avianyk - sa moara Johannis ca daca era vorba de Tudorel Toader nu erati cu inaptul Dide in Piata Victoriei sa isi dea Toader demisia????
Ce dracu? Sunteti oameni maturi! Cum puteti sa va comportati ca niste copii? Incearca urmatorul exercitiu: ori de cate ori analizezi o situatie pune in locul celui analizat un personaj din tabara ailalta. Exemple:
"Presedintele Dragnea nu il demite pe procurorul general Tudorel Toader desi acesta a refuzat unui condamnat politic liberarea conditionata. Presedintele Dragnea spune ca nu il intereseaza!"
"Presedintele Dragnea in ciuda recomandărilor Comisiei de la Venetia va organiza un referendum in ziua alegerilor europarlamentare"
"Fratele lui Dragnea, Procuror sef DNA a cerut de la DNA Teleorman dosarul lui Liviu Dragnea si dupa ce l-a tinut in fiset un an a inchis dosarul scapandu-l pe acesta de puscarie!"
Ei? Cum iti suna?

Ein Stein spunea...

@avianyk
Colegule esti in postura de a nu vedea padurea din cauza copacilor. Tu nu pricepi ca nu are absolut nicio relevanta fie ca e vorba de Filip sau de Ioan Muntean? De unde stii tu ca Muntean a dezarmat granicerul? Din rechizitoriu? Fii serios, procurorul putea sa treca acolo ce-i trecea prin cap doar ca sa-l agata. Parca se intampla si in zilele noastre la fel. Trecand peste detalii nesemnificative, nu exista niciun motiv sau temei legal sa schingiuesti un detinut indiferent ce fapta a comis cu atat mai mult cu cat vorbim de dizidenti politici si nu criminali inraiti. Cine uita istoria risca sa o repete! Motivau niste indivizi pe aici ca asa erau vremurile si ca e normal ce s-a intamplat. Ai auzit! Iti garantez eu ca daca nu existau oameni ca Lazar nici vremurile alea nu existau, asta sa-ti fie clar. Pe astfel de indivizi se bazeaza orice regim totalitar, faptul ca tu "ti-ai vazut de treaba" si nu ai stat nitel la belciug nu-ti da dreptul sa judeci oamenii. Daca toti "isi vedeau de treaba" acum participai la al n-lea congres al PCR iar fiul natiunii si femeia de stiinta poate iti mareau ratia de paine pe cartela. Trezeste-te ca acum ai ratiune adormita si cine stie ce dracu mai naste. Mafia trebuie destructurata iar noi daca nu intelegem ca nucleul ei este tocmai ciuma rosie care acum s-au deghizat in luptatori pentru democratie, justitie si alte alea, nu ar fi de mirare sa ne trezim la belgiug, doar asa ca sa-si satisfaca unii niscai fetisuri.

Mihai spunea...

@ Huhurez
V-a starnit emotii commentariul cu dezarmarea militarului de catre un "erou" recidivist?
Propaganda d-voastra ieftina cusuta cu ata alba nu tine decat la lume nescolita!
Spre necazul d-voastra pe opinii contrare va asigur ca imi concep comentariile cu propriul soft cultivat din orizonturi largi ale viatii cotiniane interne si occidentale ,trecut si prezent.

Huhu Rezea spunea...

Cum să concepi tu acele comentarii de contrapropaganda cănd le citesc de n ori pe alte site-uri?
Se vede de la o posta ca sunt lucrate in laboratoare pentru postaci plătiți.
Am să-i trimit aceste comentarii lui Muntean Ion din SUA ca să-ți răspundă direct sau să acționeze pentru calomniere.

reddog spunea...

Huhu Rezea

Sa-l trimiteti si pe al meu.
Dar mai bine il postati aici. 😁😂😂

Hai, curaj! 😂

Mihai spunea...

ein stein
Daca unchiul Sam nu-l ”pacalea ” pe ”Gorbi-Perestroik_istul ” sanse putine de manevra prin teritoriile vestice. Revolutiile au ciclicitatea lor si factori favorizanti. Fara astea mai greu cu ”o floare” si doi gradinari instruiți.

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

M,
În situația descrisă de tine, cei 2-3 "cu tărâțe în pod" mergeau și spălau la cur calul lui Dide!...asta știu și asta fac! Este că un gest reflex, nu ai avut colegi pe post de "prostul comandamentului"?
Este un termen medical pt cei care încurcă realitățile, dar nu vreau să-l folosesc! Încă!

Iulian Mareș spunea...

S,
Mai, dar nu te speli tu pe dinți, că miroase urât de la bocul turcesc mâncat?