Un produs Blogger.

luni, iunie 17, 2019

Verificați cum au votat vecinii dvs și dacă a fost încheiată corect cheia procesului verbal de numărare a voturilor

45 comments
Puteți verifica pe site-ul BEC AICI
Alegeţi mai întâi judeţul şi apoi sectia de votare. Ordinea numerică a secţiilor de votare corespunde ordinii alfabetice a localităţilor din judet-
Primele secţii sunt cele din reşedinţa de judeţ.

EU am verificat și am avut surpriza să constat că și vecinii au devenit #rezistenți, că le place să trăiască în grupuri, nu în cupluri, că nu mai doresc politicieni care promovează interese naţionale,sau care măresc pensii și salarii. DNA ţine de foame şi poate înlocui economia naţională. 
Cheia finală a procesului verbal nu se încheie corect.  Numărul voturilor utilizate  sau anulate este cu unul mai mare decât numărul voturilor albe primite.


1090 < 461 + 611 + 9
Cine a introdus în secţia de votare un buletin în plus? Vrem ca DNA să ancheteze cu Bibliile pe maşini!








45 de comentarii:

reddog spunea...

Iar cu cheile astea?
Unii ar trebui sa traga adanc aer in piept, sa expire, sa-si stearga lacrimile si sa mearga mai departe.
Cat o mai tinem cu bocitul asta? 😁

M spunea...

Ha, ha, ha! 😁 Dacă ieșea Ciuma Roșie erau acum în piață toate animalele!!! Dacă a numărat generalul lor..... E bine, mucles!!!! 😁

Iulian Mareș spunea...

Problema constă în a verifica dacă CNP celor care nu au mers la vot apare ca scanat in sistem!

Red....,
*Cu Biblia pe capota mașinii? Asta ți-a plăcut ție Red? Faci parte din cei ce uită repede și definitiv? Vezi că este o boala cu nume nemțesc pt asta...

reddog spunea...

Iulian Mares
Nu uitam! Si nici nu iertam! 😁
Da, cu Biblia si Codul Penal.
Ca in sala de judecata.
Pai la atata bagabonteala in scumpa noastra patrie uneori se impun si metode oarecum neconventionale si exotice. 😁

Stelian P. spunea...

*Cu Biblia pe capota mașinii?

"(1) In cursul urmaririi penale si judecatii, dupa indeplinirea dispozitiilor art. 119 si 120, organul de urmarire penala si presedintele completului solicita martorului depunerea juramantului sau a declaratiei solemne.
(2) Organul de urmarire penala si presedintele completului il intreaba pe martor daca doreste sa depuna juramant religios sau declaratie solemna.
(3) Textul juramantului este urmatorul: "Jur ca voi spune adevarul si nu voi ascunde nimic din ceea ce stiu. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!". Referirea la divinitate din formula juramantului se schimba in functie de credinta religioasa a martorului.
(4) In timpul depunerii juramantului, cu exceptiile impuse de credinta religioasa, martorul tine mana dreapta pe cruce sau pe Biblie."

Scrie undeva ca urmarirea penala se executa doar in birou ? Era mai bine daca sutele de martori erau chemati la oras in loc sa mearga procurorii la ei ? Nu exista evident pericolul ca in biroul procurorului sa fie torturati sau amenintati cu arma ca sa declare ce vrea procurorul ? ;)))

M spunea...

@Stelian P - va respect! Aveți grijă că mergeți pe un drum greșit. Nu se jură pe capota mașinii. Nu se jură în toaleta publică!!! Jurământul în sine este un act solemn. L-am depus și noi! Vă mai amintiți? Ați depus jurământul pe capota mașinii? 😁
Știți foarte bine că au fost abuzuri. Dacă era invers? Dacă abuzurile vă afectau pe dumneavoastră sau pe cineva apropiat?
Cu respect, dar chiar nu înțeleg!!! Cum se poate ca un om integru, cu opinii puternice să accepte abuzurile doar pentru că îi sunt convenabile politic?
De la reddog nu mai am pretenții.... 😀 Dar dumneavoastră?

reddog spunea...

Baiatul asta, Mandrake, a incercat un truc, exact ca Dragnake. 😁
Nu prea le-a iesit. 😁

https://m.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-magician-indian-care-a-incercat-trucul-celebru-a-lui-houdini-a-disparut-in-rau-1147885#ziarecom

M spunea...

O veste bună. Adrian Zuckerman va fi audiat pentru a putea prelua funcția de ambasador în România.
Mai mulți militari de rang înalt din SUA cărora le-am scris despre situația din România mi-au confirmat ca au contactat reprezentantul în cameră sau Senat atrăgându-le atenția cu privire la abuzurile din țara noastră făcute de Johannis și ai lui și mușamalizate de ambasada SUA!
😁 Poate a avut efect!!!!

Patrascioiu spunea...

Corul bocitoarelor.Chiar nu înțelegeți ca romanii nu mai accepta jumătăți de măsură? Au promis ca lichidează inechitatile din sistemul pensiilor militare și nu au facut-o.Cum naiba sa-i votez când similarul meu are o pensie dubla comparativ cu a mea?Cum sa-i voteze cel aflat în aceiași situație juridica cu a lui Mares dar ieșit la pensie în jurul anului 2000 care are o pensie de 4000 lei iar Mares 8000 lei?PSD pentru unii muma pentru alții ciuma.Asta-i dreptatea lor.

Arfy spunea...

De unde concluzia: vor să trăiască în cupluri etc? Mă surprinde o astfel de exprimare! Oamenii gândesc liber! Trebuie înțeles că este nevoie de schimbare! Mareș încă visează la luptele cu generații și nu dă doi bani pe tineri, dar vrea ca parlamentarii să presteze gratis! Sunt erori mici la procese verbale, erori care nu influențează deloc în calcul matematic! Dar să acuzi că ai pierdut alegerile europarlamentare(deși fie vorba intre noi, n-au pierdut nimic! Au scăzut numai în procente) prin furt, asta da tupeu! Eu am organizarea, eu echipa, eu arbitri etc iar după ce mai dau și autogol vin si spun că sunt furat! Mareș ai confirmat încă o dată că timpul tău a apus! Ești obtuz în gândire și ai sufletul îmbătrânit! Cum să acuzi că sunt tinerii naivi și manipulați? Cum să spui,dle M, de cei plecați că ei au ales să plece!? Ești aerian! Au plecat la muncă sacrificand totul! Iar dacă au plecat dincolo sunt tot cetățeni ai acestei Românii și beneficiază de drepturi! Suntem după 1989! Încercați să acceptați că partidul unic este dispărut! Dreptul la alegere este personal și trebuie respectat! Orice derapaj politic trebuie sancționat fără remușcări, chiar și atunci când beneficiezi în mod direct de avantaje! Aveți curajul și puterea de a da de pământ cu cel pe care l-ai votat dacă ti-a înșelat așteptările! Nu-i adulați! Vezi traseismul politic! Pt ei, tu ca om, contezi la vot! Nu pot crede că există oameni să regrete că sunt pedepsiți hoții și borfașii!

Stelian P. spunea...

@M
Respectul e reciproc. Nu confundati juramintul nostru care era un juramint pe viata, fata de tara, cu juramintul unui martor care declara ce stie si care uneori declara mincinos. Diferenta este enorma. Sigur ca nu s-a depus juramint in toaleta. Abuzuri ar fi fost daca nu se respecta legea dar Codul de procedura penala a fost respectat.
As fi incorect daca nu as recunoaste ca se mai fac si abuzuri (de exemplu procurorul ameninta martorul ca daca nu declara un anumit lucru va fi arestat). Sa nu uitam insa ca de la declaratia de martor pina la sentinta definitiva e cale lunga si martorul trece prin mai multe audieri in conditii diferite.
Daca eram eu abuzat stiam ce trebuie sa fac dar nu vad motivul sa fiu abuzat de organe. Am mai scris aici ca abia astept sa mi se faca si mie un denunt penal si in baza lui sa ajung in puscarie. N-am norocul asta.

Stelian P. spunea...

PS
Nu accept abuzurile pentru nimeni si nu am luat apararea niciunui condamnat definitiv indiferent de partidul din care facea parte. Daca Basescu a furat flota vreau sa-l vad condamnat si o sa-i doresc la multi ani cu executare. Daca Iohannis a vindut copii care erau folositi pentru transplant de organe (am auzit asta ieri la mitingul pro-Dragnea) vreau sa-l vad in puscarie pe viata dar dupa o sentinta definitiva. Pina atunci il consider nevinovat si nu cred in acuzele aruncate asa usor.

Huhu Rezea spunea...

@Arfi
Inainte de a te da în stambă cu idiotenii futuriste, înainte de a pune stampila pe un vot, documentează-te și gândește, că de aceea e dotat omul cu minte.
Nu eu, nu Mareș, am introdus în spațiul public modelul de conviețuire la comun, în grupuri.
Oana Bogdan, ideoloaga partidului lui Cioloș, a frapat românii cu o asemenea teorie comunistoidă. Ți-amintești de primele blocuri făcute de comuniști, cu bucătării și toilete comune?
Asemenea locuințe proiectează arhitecta Bogdan. Diferă doar confortul față de cele comuniste. Continuă însă ideea întoarcerii în timp, traiul la comum.

Arfy spunea...

Dle Huhurezea! Nu generaliza și lua ca absolut afirmațiile unei necunoscute! Orice hotel de la 3* în sus are baia separată! Hai să nu fim conservatori! N-am verificat proiectele respectivei dar sunt convins că nu poți aduce argumente referitor la construcții cu băi și bucătării la comun! Nici comuniștii n-au făcut asemenea proiecte. Să nu facem confuzie între cămine sau locuințe sociale!

CEZAR spunea...

Patrascioiu spunea...

Esti prrrrost !
m-Alul are ..15000......

Iulian Mareș spunea...

2%,

Red & S (nici nu pot scrie prenumele),
a fost citat la botul mașinii?
FB! Asta este justiția mare; se face și în lanul de 🌽! Dar de ce nu i-au și împușcat pe loc, după modelul CEKA!

Arfy,
Tu nici nu înțelegi ce-i cu tine în viața ta! Balmajesti mai rău ca un puștan prost de 25 ani, cum ar fi Caramitru Jr!
Politica trebuie sa o facă oameni f bogați, pt interes public și national nu pt interes personal sau partizan!
Votați masiv din dorința de a amendă PSD, niște tineri s-au văzut cu un % bunicel, ajutați de Sg nu malefici, întrucât văd în ei plastilină!
Cine a primit ordin a defectat la UM Ponta!
Ei se realizează după interes tu tot fraier rămâi, că mereu in viață! De fapt ești un fel de mort viu, un "individ soveran"!


Eu vreau sa va vad okii vineti, după 1 an de guvernare, ce se conturează iliberala! Orban Premier, sau Cioloș sau Dide...nici nu contează! Este mare diferență?
Unii alcool, alții urină și altii prafuri pe nări!
Cine nu sare, ia condamnare!

M spunea...

@Stelian P - daca va vad revoltat sa Kovesi a luat la ea dosarul lui frate-su pentru a-l inchide atunci va cred!
Daca va vad revoltat ca pana la Johannis toti primarii membrii in CA au fost condamnati iar la el morisca condamnarilor s-a oprit - atunci va cred!
Daca va vad revoltat ca Ponta - prim ministrul Romaniei in functie a fost chemat la DNA chiar in ziua in care se dpepunea motiune de cenzura - atunci va cred!
Daca va vad revoltat ca cel care a facut falsul pentru ca Johannis sa ia casele a fost condamnat iar Johannis si nevasta-sa au fost "disjunsi" din dosar - atunci va cred!
Daca va vad revoltat de averea lui Johannis CARE A LUCRAT DOAR LA STAT spre deosebire de Dragnea care a lucrat ani si ani ca privat, cu firme, cu afaceri - atunci va cred!
Daca va vad revoltat de cheltuielile facute de Johannis, de Mercedesul pentru sotiuta lui care "trebuie sa fie exact ca cel prezidential" - atunci va cred!

Pana atunci..... vorbe!

Juramantul pe biblie este solemn la fel ca si declaratia data. Ce vedeti solemn in a pune biblia pe capota Loganului? Haide-ti!!!! Nu exagerati! Este evident ca a fost un abuz!!! Iar daca sunteti corect acceptati asta.
Dragnea a fost condamnat pentru folosirea datelor personale. USR a trimis scrisori ACUM, la ACESTE alegeri folosind datele personale - dosar ingropat! Va vad revoltat?
O intrebare insa: de ce frica asta de Sectia Speciala? Nu este sub bocancul lui Johannis? Aia nu sunt tot magistrati? Ei nu fac tot anchete? Cand erau la DNA erau puri ca crinii? Ha, ha, ha!!!!!

Stelian P. spunea...

@Iulian
Insistati prosteste fara sa va documentati.
"Art. 56 - Competenta procurorului

(2) Procurorul poate sa efectueze orice act de urmarire penala in cauzele pe care le conduce si le supravegheaza."

Repet numai pt. dvs. "ORICE ACT"
Modelul CEKA e in mintea dvs. Intre timp Romania a avansat.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Dvs. ati compus prostioara asta ?
"Cine a introdus în secţia de votare un buletin în plus? Vrem ca DNA să ancheteze cu Bibliile pe maşini!"
Un buletin in plus e de competenta DNA ?

Stelian P. spunea...

@M
Am sa fiu revoltat dar dati-mi macar un rechizitoriu. De exemplu sa incepem cu prima acuzatie, cea cu dosarul luat de Kovesi. Nu mai vreau sentinta definitiva, doar un rechizitoriu.

Iulian Mareș spunea...

Prost gândești tu și ești și mârlan. Eu nu te-am jignit până acum....mars mă la procurorii cu Biblia sub braț!
Exact ca niște comisari ai poporului sprijinind colectivizarea!
Ești kior de nu vezi asemănarea!
Mai exista un singur caz de asemenea hăituială?
Și să nu te obosești să-mi mai dedici postări căci sunt satul și nu mă interesezi! Liber, la mare!

Iulian Mareș spunea...

Niște limbrici nu țin minte că miniștrii jura cu mana pe Biblie, într-un cadru solemn, cum solemnă mi se pare și sala de judecată!

Iulian Mareș spunea...

M,
Daca îți place să convingi cretini....nu ai șansă cu ei!

M spunea...

Iar fac apel la verticalitatea dumneavoastră! Actele de urmărire penală nu se fac pe capota mașinii. Cum nici retinerea unei persoane nu se face în beciul vilei domnului procuror! 😁
Nu apărați aiurea pe cel care a greșit! Doamne Dumnezeule!!!! Ajungeți să spuneți că pedofilul nu e vinovat ci doar a fost împins la faptă de dragostea lui față de copiii.
Vă spun un secret : procurorii sunt oameni și pot greși. Problema e că ei acționau la ordinul lui Kovesi... Deci revenim la infracțiunea de instigare la cercetare abuzivă. Sunt nenumărate procese câștigate la CEDO pe folosirea simbolurilor religioase în mod impropriu în scopul umilirii persoanei supuse cercetării. Biblia este un simbol religios. Nasol!!!!

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Ce minte scurtă ai!
Dar pe Dragnea nu l-a cercetat DNA ? Si încă pentru procese verbale care se inchideau corect!
D-ta nu citesti presa că e vorba de mii de procese verbale trucate? CCR a amânat din nou validarea referendumului.

Stelian P. spunea...

@M
Haideti sa ne intelegem. Mai intii aratati-mi in Codul de procedura penala in ce loc se fac actele de urmarire penala, sau unde nu se fac si continuam.

Stelian P. spunea...

Actele comise de Dragnea, fiind inalt demnitar, intrau in competenta DNA. Cine a introdus un buletin in plus in urna ?

Stelian P. spunea...

Mii de procese verbale trucate inseamna mii de oameni care au semnat. Ei intra in competenta DNA ?

M spunea...

Păi domnul Stelian P - dacă i l-a închis soră-sa cum să ajungă la rechizitoriu? 😀
Deci procurorii sunt sub bocancul lui Johannis și domnia ta ceri rechizitorii? Dacă fratele lui Dragnea era procuror șef și îi închidea dosarul tot așa de Zen erai?
Mai încerc o dată!
Dumneavoastră nu aveți încredere în jandarmi. Eu sunt de alta părere.... Nu contează! Dumneavoastră puneți sub semnul întrebării toate masurile luate de jandarmi și îi vedeți pe aceștia ca fiind subordonați lui Carmen Dan.
Nu puteți să înțelegeți că cei care văd abuzurile procurorilor lui Johannis pun sub semnul întrebării faptele acestora?

Stelian P. spunea...

Actualizare 11:30. Judecătorii au amânat acest dosar pentru data de 27 iunie, pentru ca noii judecători ai Curții să poată participa la dezbateri. De asemenea, Curtea a primit și o contestație la una dintre întrebările formulate la acest scrutin, depusă miercuri.

Mihai spunea...

@ Huhurez
Când referendumul nu trebuie sa treaca se ung toate mecanismele in acest sens . Jocuri si jocuri !!!!!!!!!!
Oare dece in campania electorala staful psd si-a instruit primarii sa treaca din casa in casa si să convinga oamenii ca nu-i bine sa voteze pentru referendum ? Și multi primari chiar au respectat instructiunile batând din poartă-n poartă. O fi ceva cu pe viata si pe moarte la mijloc daca se validează ?
Se pare domn Huhurez că vă place să vindeti mereu blana ursului din pădure pe timp de iarnă !!!!!!!

M spunea...

Se zice că cel care a răspuns de partea tehnică a numărării este din Teleorman și se pare cu legături cu Dragnea.
Așa că eu nu cred că a fost fraudat.

Iulian Mareș spunea...

Daca cineva crede că este corect 1,5 mil de votanți pe liste paralele este ori cretin din naștere, pe cale maternă și paternă, ori este în cei 2%!
STS nu are ce căuta în activitatea electorală atât timp cât există AEP!

*Oricum și mâine mai este o zi! Pt "Ciuma roșie" sau "Găinațul galben"?
MOȚ_iunea are șanse <0 să treacă!
Daca diferența cu care moțiunea pică este ≥15-20 de voturi, Orban este trimis iar la DNA! 😂🤣🤔

Stelian P. spunea...

@M
Vad ca la intrebarea cu locul unde se fac sau nu se fac actele de urmarire penala nu imi raspundeti. Eu v-am dat citatul din lege si apoi am argumentat ca audierea se poate face si pe botul masinii si ca procurorul poate emite orice act de urmarire penala deci si citatia draga domnului Mares.
Daca nu imi dati nici macar un rechizitoriu pe ce va bazati afirmatia ca Kovesi a luat dosarul fratelui ?

Stelian P. spunea...

@Huhu
Am periat internetul si singura presa care pomeneste de mii de PV trucate este credibila SPUTNIK in baza unor afirmatii ale doamnei Renate Weber care daca nu gresesc a pierdut locul de europarlamentar.
Asa spunea si Vadim dupa ce pierdea alegerile "Fraude masive". Probe ioc.

Stelian P. spunea...

@M
In legatura cu jandarmii sunteti in eroare. Ii vad si pe ei asa cum ii vad pe toti militarii, categorie din care am facut si eu parte timp de 32 de ani. Stiu ce rol au in societate dar in clipa in care vad un om cu miinile ridicate si un jandarm care il loveste nu cred ca a procedat corect. Asta nu inseamna ca sunt un dusman al lor sau ca nu am incredere in ei. Pur si simplu nu vreau sa loveasca oameni care stau cu miinile ridicate. Daca acolo sunt si inconstienti care vin cu copiii vreau ca jandarmii sa-i protejeze, adica sa-i ocoleasca nu sa-i mature din calea lor cu scuturile. Daca in procedurile lor se permite asa ceva (eu nu le cunosc) atunci cred ca trebuie schimbate.

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/numaratoare-paralela-alegeri-26-mai-daniel-zamfir-a-izbucnit_664619.html

Iulian Mareș spunea...

Nimanui...
Numai în lupta poți ridica mâinile, de bunăvoie sau somat!
În relația jandarm-protestatar execuți somația de a elibera zona sau îți asumi ceea ce va urma!
Adică, nu ai executat degajarea pietii și ai aruncat în jandarmi și acum: Bai, stai că mă predau! Ai creieri când susții prostii ca un besmetic!
Ce tot freci prostii pe aici!

Cezar spunea...

Arunca sticla incendiară în capul jandarmului...apoi ridica mâinile..!!
CE FACI..TU JANDARM CARE AI VAZUT??

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Face copy/paste a articolelor de lege despre modul de acțiune al procurorilor!😂🤣

Stelian P. spunea...

@Cezar
Ii pun catusele sau il las in seama rezervei care ar trebui sa fie in urma mea.

M spunea...

@Stelian P - dar nu ar fi mai simplu că ăia care încalcă legea să o respecte?
Ăia de au venit cu copiii au avut ore întregi să plece de acolo dar dacă vaca nu înțelege să-și protejeze vițelul....
Ăla de a ridicat mâinile trebuia doar să plece, cu mâinile sus, în buzunare sau în nas, nu conta!! Trebuia să plece!!! Punct!
Da, nu știți procedurile! Dar știți să ii acuzați pe cei care le știu și își fac treaba!
V-ați întrebat oare câți oameni au murit din cauza creșterii timpului de răspuns al ambulantelor ca urmare a blocării străzilor de către animalele rezist? Dacă era fiica sau fiul tău într-o ambulanță blocată? Jandarmii au acționat exemplar. Uluitor de calmi și profesioniști. Nu mai apărați infractorii!!!! PSD-iștilor!!!! 😁

Iulian Mareș spunea...

M,
Mai poți dialoga cu 🙉🦍🐪🐫🐧🦆🐄🐑🐂🐃🐑🐏🐐🐒?
Nu îți este clar că sunt mai jos decât mancurții?

M spunea...

Ma străduiesc, Mareș! 😁
1. Regula este să nu lași pe nimeni în spate.
2. In timpul intervenției în forță nu se fac rețineri.
3. Dar chiar nu ți se pare mai usor ca animalul ăla să fi plecat de acolo pur și simplu?
4. Bastonul de cauciuc este o armă neletală care nu poate fi folosită decât de la mică distanță. Chiar și cel mai mare bou înțelege că dacă stă la distanță nu își ia bătaie!!!! Dar dacă plăvanul e complet idiot!? 😀

Iulian Mareș spunea...

M,
parca numai plăvanul e complet idiot!? 2%!!!