Un produs Blogger.

joi, februarie 06, 2020

Guwerner a căzut!

29 comments
Procesiune liberal-pedelizată.

29 de comentarii:

Viorel spunea...

Domnule Huhu Rezea, maritați un OSKAR pe bune. Am 5 minute de când râd de unul singur. Probabil Rex crede că sunt nebun, se uită galeș la mine.

Viorel spunea...

Pentru ce am plătit și plătim de peste 30 de ani președinții, senatorii și deputații României cu indemnizații, diurne, mașină la scară, mobil, cazare gratuită, mese la preț redus, dacă ei nu fac nimic pentru noi sau aproape nimic.
Cu ce ne putem lăuda ca realizări din partea lor, cu intrarea în NATO și UE ? Oricum ne primeau, și dacă am fi avut politicieni mai bine pregătiți ar fi trebui să ne lăsăm rugați să intrăm în sistemele lor nu să le „deschidem noi ușile cu capul” vânzând tot ce a avut mai bun România din punct de vedere economic și cumpărând ciurucurile lor la prețuri exagerate. Nu mai vorbesc de alimente.
Ce condiții de preaderare și aderare când, pentru unii sunt într-un fel iar pentru noi în alt fel.
Acum se bat din nou pentru putere și culmea ironiei, în ultimii 4 ani puterea a “dat în cap” opoziției și invers, opoziția a dat în cap opoziției și puterea a dat în cap puterii. Ce mai urmează. Având în vedere că din punct de vedere numeric 465 (136 senatori și 329 deputați) sunt cât un Batalion Operațional, eu propun să execute o misiune de 6 luni în T.O. Afganistan pentru a vedea cu proprii ochi și simți pe propria piele rolul și privațiunile serviciului militar.
Cei cu afecțiuni medicale să fie încadrați în munca de birou cu zeci de situații de întocmit cu termen urgent de raportare. Poate așa ne bagă și pe noi în seamă.
Domnule Huhu Rezea, dacă (,) considerați că am exagerat, nu publicați comentariul.

brenda spunea...

ha ha

ifrim spunea...

Noi rezerviștii pentru înlăturarea discriminărilor avem nevoie de sprijinul politicului.Doar cu comentariile pe blog nu rezolvam mare brânza ci doar aducere la cunoștință a nemulțumirilor.Cineva cunoscător a politicii mari și de perspectiva să ne indrume cu un sfat asupra unui partid simpatizant al militarilor(ori macar să nu ne urască)și tot SNApOPSN (ce nu incalcă statutul activii) buluc pe el cu formulare de adeziune.Dar nu așa cu 2 la primărie,2 la prefectura ci unitate.Dacă nu-și poate asuma nimeni răspunderea sfatului (indrumării) o putem face singuri în urma unui sondaj de opinie in care ne dăm cu părerea să vedem opțiunea primă .Și nu in ultimul rând și puțină munca(lobby) cu cățel,purcel, prieteni de pescuit,vânătoare,colegi de șprit,rude,afini,membri de familie alfel nu dovedim.

M spunea...

@Huhurez
😂🤣😂🤣

pro anulare Oskar spunea...

O canalie ce bantuie pe aici sustinea cu ceva timp in urma ca nu este necesara asigurarea cu gaze naturale a populatiei.

Gogu Pintenogu spunea...

Nu stiam ca multinationalele au atatia angajati! Si la chestia cu "Sica nu plecaaaaaa!", trebuia completat cu "Sica nu pleca singuuuuuur! Ia-l si pe WC Iohanniiiiiis!".

mihaighiba@gmail.com spunea...

Atenție pesedei!!, după vorbele lui Werner urmează să vi se pună steluțe roșii în piept!!!!

radud spunea...

Pasiunea pentru chitară i-a adus lui Ludovic Orban un nickname frivol: Șică Mandolină. „Așa mi-au spus cei din familie până în prima parte a facultății“, a povestit liderul PNL.
În el există o dualitate aproape tragică: cântă la mandolină de mic, dar a făcut construcții. I-a plăcut să cânte, dar a ajuns s-o facă pe scena politică, de unde s-au auzit triluri din „Trec batalioane române carpații”, „Cântă cucu-n Bucovina” și versuri precum „Vai mândruță cum te-aș bate”, dedicate colegei lui de partid, Raluca Turcan, care a fost foarte impresionată.
Orban se remarcă printr-un chef de pomină în Regie, unde petrece o seară cu studenții. Nu lipsește chitara: „Sunt student la TCM, fac șuruburi din orice. Sunt student la Agronomie, cultiv soia pe câmpie“, răsuna vocea liderului PNL pe holurile căminului din Regie.
Liberalul gătește cartofi prăjiți, joacă ping-pong, se bagă la un billiard. Muzică și voie bună.
Ludovic când s-a trezit candidat PNL la Primăria Capitalei a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe afaceriștul T.Urdareanu.Ii cere,direct,50 de mii de euro ptr.finantarea campaniei electorale.
Dacă ajunge iar ,,șomer "ghici pe cine sună?

Viorel spunea...

Domnule Ifrim, dumneavoastră trăiți în realitatea zilelor noastre sau (scuzați expresia) ați fost în comă indusă în ultimele 5 luni. Ne-am dorit ani de zile în fruntea M.Ap.N. ca ministru un fost general al Armatei Române (pentru că, un civil ce nu a făcut armata, nu cunoaște problemele din sistem) care să ne reprezinte cu cinste și onoare interesele. A venit generalul mult așteptat, intrat de la la 15 ani (1985-Liceul Militar „Tudor Vladimirescu”, Craiova / plecând de jos cum se spune) în sistem, cunoscând problemele și pe care, pe ultima 100 de metri (în acele 25 de OU) parte dintre ele (pensii) putea să le rezolve. L-am avut nu numai pe militarul Ciucă ci și pe OMUL POLITIC Ciucă (cum afirmați dumneavoastră/politicul...), unde este rezultatul. Prin barbutul pe care îl face domnul președinte KWI prin numirea din nou ca prim ministru a domnului Orban, PNL și partidele care îl susțin, dar în special PNL a pierdut tot. Să vedeți sondajele de opinie în perioada următoare.

mosmartin16 spunea...

Huhu,vezi ce ai facut dacă i-ai pus pe coreeni sa plângă după Sică??....l-au adus inapoi !!!...Ha, ha, ha...

Dan spunea...

@Viorel
Ciuca nu este un militar devenit politician pentru a apăra armata si pe militari...
Ciuca este un politician ce s-a ascuns printre militari, o vreme apoi si-a aratat adevarata fată...

M spunea...

Ma contraziceam cu cineva azi pe tema pensiilor militare si a sprijinului pe care il putem primi de la cele doua mari partide: PSD si PNL.

Adevarul e ca daca LOV in loc sa arunce cu noroi si sa isi dea ochii peste cap in emisiuni televizate venea cu o idee simpla: aceea a pensiilor minime pentru fiecare grad si cu propunerea ca pana in 2022 cei care au pensia sub minimul gradului sa le creasca accelerat iar cei cu pensii peste sa le fie inghetate (indexate doar cu inflatia) cred ca PSD ar fi castigat in ochii nostri!

Si PNL a aruncat cu noroi in noi dar parca mai .... cu rezerva - tinand cont si de cantitatea enorma de kkt disponibila trusturilor de presa inregimentate.

pro anulare Oskar spunea...

Mai curand secera si ciocanul.Steluta nu poarta orice prost.

Iulian Mareș spunea...

Cred că uneori citiți de la dreapta la stânga..., Ceea ce este scris de la stânga la dreapta!
Sau va referiți la biogaz?

spiritul lui Haret spunea...

Prostia pesedeilor.Uita ca Sica este si urmas a lui Attila.

Iulian Mareș spunea...

Adevar 100%! Insa, doar pt ca a fost avertizat, a inteles mesajul si a adoptat stilul "Fata Morgana": sa fi vazut si OUG Ciuca la cele 25 OUG si 31 HG, in 4 ore! Posibil ca Ciuca sa nu o fi dat la semnat pt ca, fiind mai corect, a recunoscut lipsa avizelor si nu si-a asumat riscuri!
*Cred ca rolul celor 56 de acte normative aruncate in piata s-au dorit a fi bombe si DEI pt PSD!

ifrim spunea...

Băi ăsta cu anulările vezi că scufunzi steluțele de grădiniță cu calificative, cu steluțele de imbarcare in trenuri spre lagărele de detergenți!

ifrim spunea...

Da moș martine dar îi ține ocupați căci vor trebui să plîngă de mai multe ori!

Militar de la 14 ani spunea...

Eu cred că Ciucă ne vrea binele. Așteaptă momentul oportun, nu se angajează în ceva care nu are finalitate.
1. AFOZ
2. A luat act de nemulțumiri
3. Plan de măsuri
4. Emitere act normativ
5. Avize
6. Așteptarea momentului oportun pentru lovitura finală
7. Explozia, lovituri nimicitoare în raionul inamicului
8. Adunarea tuburilor
9. Înscrierea victoriei în jurnalul acțiunilor de luptă și recensământul supraviețuitorilor
10.Raspândirea veștii privind victoria prin publicarea în MOf
11.Timp total alocat : 10 ani

M spunea...

@Iulian Mareș

Parte din cele 25 de OUG sunt bune (ca subiect nu ca mod de adoptare).

NU avea cum OUG lui Ciuca sa fie adoptat! O parte semnificativa a suporterilor PNL este data de animalele de la rezist. O reglementare benefica militarilor ar fi indepartat un numar semnificativ din acestia.

Ca eficienta, ca intelegere a democratiei si ca jaf din banii publici guvernul Orban-Turcan se apropie de Ciolos ZERO.

M spunea...

Aseara madam Garbovan a nuantat pozitia fata de desfiintarea pensiilor magistratilor.
A evitat sa se mai ia de pensiile militare si a subliniat temele cunoscute: pensia ca si compensatie, pensia ca si asteptare indreptatita, pensia ca si platforma de independenta.

Viorel spunea...

Pro anulare Oskar, aveți perfectă dreptate, populația României are nevoie de gaze naturale cum afirmați, dar cu o singură condiție. Cele extrase din România (ca ex. / prețul este stabilit în funcție de consum) la 125 lei (fără TVA) / 1 MWh le dăm la populație iar cele cumpărate din Rusia la 500 lei (fără TVA) / 1 MWh vi le dăm dumneavoastră. Asta pentru că sunteți „Pro”, dacă ați fi fost contra, vi le dădeam la primul preț.

Viorel spunea...

Și dacă alunecați pe zăpadă și vă loviți cu capul de bordurile domnului Videanu și deveniți inconștient iar în momentul când vă reveniți vedeți în fața ochilor “Steluțe verzi” dar nu realizați unde sunteți și pe ce lume trăiți, cine vă vede și nu știe ce sa întâmplat ce părere are despre dumneavoastră, că sunteți deștept sau prost, neștiind pe ce lume trăiți (din cauza loviturii bineânțeles, nu de la frigul de afară.)

Viorel spunea...

Da, dar timpul trece și cei care vor suferi vom fi noi românii.
Ei jocă șotron și românii plătesc. Singura soluție care să ne dea speranțe că după viitoarele alegeri timp de 4 ani parlamentarii își vor face treaba este ca înainte de alegeri, selecția să se facă la Spitalul nr. 9 „Socola” din Iași și în celelalte spitale de profil din țară pentru a avea timp suficient pentru consultații, a nu sta prea mult la rând sau mai rău să nu se bage în față ca domnul CPT la permise sau C.I. (nu mai rețin exact).

CEZAR spunea...

....se estimeaza de catre departamentul de Hanaliza...* +5 Ani si 40 de luni...!!!

M spunea...

😁😁😁
Totuși, deși nu îmi place de Ciucă (mizeria făcută în complicitate cu Johannis pentru a rămâne șef SMA) înțelegeți că este membru într-un guvern politic.
Este imposibil ca înainte de potențialele alegeri să dea un oug care să nemultumească activul de partid radicalizat.

Dușmanii noștri nu sunt partidele politice (poate unii din personalitățile din acestea) ci grupurile extremiste, finanțate din exterior reunite sub titulatura generală de rezist. Eu nu uit cum au atacat cu sălbăticie militari români iar apoi ca niște javre s-au plâns că militarii s-au apărat.

Ciucă este, vrem nu vrem, în capul acestor bande extremiste.

Viorel spunea...

Domnule Militar de la 14 ani, la prima parte a comentariului vă dau perfectă dreptate, redau: „Eu cred că Ciucă ne vrea binele. Așteaptă momentul oportun, nu se angajează în ceva ce nu are finalitate”. Până aici cred că totul este în regulă.
Totuși, între punctele 10 și 11, introduceți un alt punct cu Recompense (trageri de FB) și Pedepse (rateuri, incidente în raionul de luptă). Nu poate fi chiar totul perfect.
Punctul 11 trebuie eliminat în totalitate sau modificat din 10 ani în 10 luni, perioadă în care obiectivele pot fi realizate la cote maxime, fără pierderi (nu mai moare nici un militar în T.O. sau pensionar militar, interzis prin OZU).
Ce, noi ne comparăm cu rușii în Afganistan să dureze 10 ani sau americanii în Afganistan care se caftesc de peste 18 ani. În cel mai rău caz trebuia să spuneți (după cum am fost obișnuiți) în următorul cincinal și atunci eram siguri că în 4 ani și 6 luni problemele sunt rezolvate. Nu, 10 ani nu se poate, e prea mult la cât de bine pregătiți suntem.

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/oug-114-2018-senatorii-au-respins-ordonanta-menita-sa-corecteze-impactul_728839.html