Un produs Blogger.

vineri, februarie 28, 2020

Mediul vâlcean din care descinde Floooriiin Cîțu

21 comments
Nu au importanța acuzațiile pe care și le aduc Nicolae Minea (condamnat 8 ani cu închisoare) și Elena Cîțu(mama lui Florin) din Rm Vâlcea, acționari prin metoda MEBO ai fostului hotel Alutus, dar articolul preluat din săptămânalul Indiscret de Oltenia, nr. 112/2016,  descrie mediul în care a crescut și s-a format  candidatul lui Iohannis la funcția de prim ministru al României.
Interogarea Google după numele Elena Cîțu vă va dezvălui și alte surprize.
Cert este că, în prezent, Hotelul Alutus din Rm Vâlcea a devenit proprietate  a familiei Ion Tudor, fost ofițer la Scoala Militară de Geniu "Panait Donici" din Rm Vâlcea, între anii1981 şi 1996, a fost modernizat și face parte din lanțul hotelier Ramada.


Trei mahări ai Vâlcii, pârâţi la Parchet


Trei dintre numele sonore ale judeţului Vâlcea sunt acuzate de conducerea SC Batroscom SA , firmă care a preluat parţial o parte din activele fostei SC Alutus SA, de asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, ameninţare şi şantaj
de Cătălin Bunescu
Acuzele au fost materializate într-o plângere penală adresată recent noului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, Teodor Trancă. Potrivit acestei plângeri penale, deputatul de Vâlcea, Aurel Vlădoiu, Maria Tudor, cunoscut om de afaceri, şi Gheorghe Gogârnoiu, directorul executiv al Direcţiei Finanţelor Publice Vâlcea, se folosesc de poziţiile pe care le deţin pentru a menţine situaţii conflictuale între foştii acţionari ai SC Alutus, pentru a-şi însuşi direct sau indirect patrimoniul foarte valoros al celei mai cunoscute firme cu profil de turism din judeţul Vâlcea.
Indiscret în Oltenia, ca de altfel orice canal media, nu este în măsură să dea verdicte, acesta este apanajul instanţelor de judecată, doar informează cititorii despre un nou episod din acest scandal, vechi de câţiva ani. În mai multe rânduri, deputatul Vlădoiu, ca de altfel şi Gheorghe Gogârnoiu, a afirmat că nu sunt interesaţi de SC Alutus şi nu se fac vinovaţi de acuzele conducerii Batroscom. Numai că reprezentanţii acestei firme susţin contrariul. Unde să fie, oare, adevărul?

Surse bine informate susţin că, la sfârşitul săptămânii trecute, doi angajaţi ai DGFP Vâlcea au fost supuşi judecăţii comisiei de disciplină a acestei instituţii, sub învinuirea că ar fi ridicat, în mod legal, susţin ei, sechestrul de pe
casa de schimb valutar a Elenei Cîţu. Să fie aceasta o metodă a “strânsului curelei”, aşa cum susţine Batroscom?


DOMNULUI PRIM-PROCUROR AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA

Subscrisa SC BATROSCOM SA (fosta SC ALUTUS SA), cu sediul ales în Scuarul Mircea cel Bătrân nr. 2, judeţul Vâlcea, reprezentată prin Cristea Adin - administrator, formulează următoarea :

PLÂNGERE PENALĂ

Prin care va aducem la cunoştinţă o serie de aspecte, cu rugămintea de a dispune cercetarea şi sancţionarea, în măsura în care sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunilor prevăzute de art.323 Cod penal - asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, art 193 Cod penal - ameninţare, art.194 Cod penal - şantaj, a următoarelor persoane: Gogârnoiu Gheorghe, director al DGFP Vâlcea, Maria Tudor - om de afaceri din Râmnicu Vâlcea, Vlădoiu Aurel - deputat de Vâlcea şi Cîţu Elena - acţionar la SC BATROSCOM SA şi patroană la casa de schimb valutar.
În fapt, de multă vreme, Cîţu Elena, personal sau prin firmele pe care le deţine, se află în relaţii litigioase comerciale cu societatea BATROSCOM SA, dar şi penale cu conducătorii acesteia.
Aceste litigii sunt cunoscute de multe persoane «suspuse» care, în încercarea de a pune mâna pe activele societăţii BATROSCOM SA, se folosesc de orice situaţie conflictuală ivită între societatea noastră şi alţii.
Vă rugăm să verificaţi dacă ce se aude în ultima perioadă, adică faptul că Elena Cîţu este ameninţată şi şantajată de către Maria Tudor să facă plângeri penale şi să depună mărturie împotriva domnului Hrebenciuc Sorin, pentru faptul că acesta din urmă l-ar consilia pe Minea Nicolae (acţionar majoritar al SC BATROSCOM SA) pentru bani.
Totodată, vă rugăm să verificaţi dacă, aşa cum se aude, Maria Tudor i-ar fi promis Elenei Cîţu că, dacă face acest lucru, va primi de la ea active ale SC BATROSCOM SA (clădiri şi terenuri) în schimbul acţiunilor pe care aceasta, împreună cu Asociaţia Acţionarilor Minoritari ALUTUS, le deţin la societate.
Tot astfel, se spune că Gogârnoiu Gheorghe, vechi prieten cu Cîţu Elena, o sfătuieşte pe aceasta să facă plângere penală şi să depună mărturie, pentru că el o va ajuta pe Maria Tudor să obţină activele societăţii BATROSCOM SA şi astfel, aceasta se poate ţine de cuvânt.
Vă rugăm să verificaţi şi dacă este adevărat că Aurel Vlădoiu a ameninţat-o pe Cîţu Elena că dacă nu depune mărturie şi nu face plângere penală împotriva d-lui Hrebenciuc o să aibă de suferit fiul ei, care lucrează la ING Bank, pentru că el este prieten cu şeful acestuia, Negriţoiu Mişu.
Având în vedere toate aceste presiuni, se aude că Elena Cîţu este speriată şi nu ştie ce să facă.
Faţă de cele precizate, solicităm cercetarea aspectelor arătate şi, în cazul în care sunt întrunite condiţiile obiective şi subiective ale infracţiunilor prevăzute de art.323 Cod penal - asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, art 193 Cod penal - ameninţare, art.194 Cod penal- şantaj, să dispuneţi în consecinţă.
În drept, invocăm dispoziţiile art. 222 Cod procedură penală, art.323 Cod penal, art. 193 şi art. 194 Cod penal.
În dovedirea acţiunii înţelegem să ne folosim de orice probă cu acte şi de orice probă vom considera necesar.
SC BATROSCOM SA

21 de comentarii:

Fost parasutist spunea...

Zic unii ca daca Catzu ajunge premier productia de iarba si cea de cuie vor creste vertiginos. De aici si expresia: Cuie Matzu!

Stelian P. spunea...

@Huhu
De mult nu am ris asa.
"Vă rugăm să verificaţi dacă ce se aude,..Totodată, vă rugăm să verificaţi dacă, aşa cum se aude,.. Tot astfel, se spune că,... Vă rugăm să verificaţi şi dacă este adevărat că......"
Probe zdrobitoare nu gluma. Si dvs. publicati asa ceva ?

Huhu Rezea spunea...

Razi d-ta, dar câța cântă !
Păcat! Păcat!
Să știi că este adevărat că hoteluln Alutus a ajuns la familia Mr. (r)Tudor Ion, cum se reclamă către Parchet, și că mama câțului l-a specializat pe fi-su în operațiuni valutare la Casele sale de schimb valutar.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Sincer sa fiu nu stiu nimic despre hotelul respectiv sau despre mama citului. Nu ma asteptam insa din partea unui jurist sa publice o asemenea "Plingere penala".

Iulian Mareș spunea...

Si hotii au profesori si antrenori....

Dem Radulescu și Dan Condurache - Maestrul și fușeristul

https://www.youtube.com/watch?v=NIAviy6ulYU

Leon spunea...

Stiati ca fam.Tudor, este si proprietara a SC.Riviera Olanesti SA ,iar in anul 2001 au concesionat pe o suma simbolica APELE MINERALE din statiunea Baile Olanesti iar bolnavii trebuie sa plateasca pentru apele tămăduitoare lasate de Dumnezeu ?

Huhu Rezea spunea...

@STelian
Păi de asta citești blogul, ca să stii!
Câțul asta poate să joace România ca la păcănele.
Este că ti s-a părut mult mai interesantă plăngerea penalăa lui Sică impotriva Vioricăi , cu ambasada la ...niște evreeei, ca să-l citam pe defazatul în vorbire?

M spunea...

Bai ce imi plac basistii astia!!!!
Dan Voiculescu a fost condamnat pe baza a doua plangeri!
1. „un cetăţean scîrbit” a depus la DNA o copie xerox a unui articol apărut în Curentul, ziar cunoscut pentru băsismul său deşănţat. Pe această copie xerox, cetăţeanul a scris, cu pixul, că „este cazul să se redeschidă dosarul” că „bate la ochi”.
2. O sesizare anonima care spunea:
– să-l investigheze pe Dan Voiculescu pentru că „a combătut vehement acuzele ce i s-au adus de către preşedintele Băsescu”;
– să investigheze „campaniile permanente ale lui Dan Voiculescu împotriva duşmanilor săi – Băsescu, PD şi susţinătorii săi”;
– să investigheze „agresivitatea premeditată a lui Mircea Badea”;
– să investigheze „aeroflota proprie” a lui Dan Voiculescu din primii ani de după 1990 şi aeronava din această aeroflotă cu care „se pare că zbura şi Ion Iliescu”;

Iar acum basistii vopsiti in liberali fac misto: "de mult nu am mai ras asa", "dvs. publicati asa ceva".

Oricum sa va intre in capatanile alea coapte sub cașchete: cat timp controlezi parchetele nu poti fi condamnat iar acum comanda e la Johannis cum inainte a fost la basescu!

Leon spunea...

@M, diferenta intre Basescu si Iohannis este ca actualul inca NU are Parlamentul Său ...!

Iulian Mareș spunea...

M,
Ai uitat ceva din acuze:
-Voiculescu are capacitatea extrasenzorială de a influența martorii la distanță, prin telepatie! 🤣😂
Asta era în argumentarea judecătoarei Bogdan, adusă în 24 h că să-l execute că o toantă! Femeia aia nevorbită clar, are ceva de domeniul psihiatriei, cum lesne s-a și observat. Le-a deskis colegilor și instituțiilor mai multe zeci de plângeri penale! Numai Spitalul 9 și Crucea Roșie Internațională au scăpat!

Iulian Mareș spunea...

Un genist deștept! Îl felicit!

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Să ne ferească Domnul sa îl aibă!
Kiar voi pleca definitiv în Malta...

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/florin-citu-l-a-dat-in-judecata-pe-eugen-teodorovici-decizia-instantei_732863.html

Leon spunea...

Iulica, mai amana putin !
Si eu imi propusesem sa plec in ...Noiembrie 2019 in China, si uite ce s-a intamplat..!

M spunea...

@Iulian Mareș & Leon
Eu vorbeam doar de denunturi inepte folosite de DNA sa deschida un dosar daca vor ei!

Diferenta dintre johannis si basescu scade pe zi ce trece.

Pe mine ma enerveaza duba masura, o unealta de propaganda folosita de basistii astia. Daca e vorba de unul al lor prins cu mana in punga cu bani:"sa vedem", "poate nu stia", "banii erau marcati?", "a gresit si el", "dar cine il acuza? ala de facea pipi in pat la 3 ani?"
Daca e vorba de psdisti:"vaca aia a luat banii din spaga si a lasat sugarii sa moara de foame!", "trebuie sa fi facut el ceva ca nu il luau organele noastre degeaba!".

Iulian Mareș spunea...

Și pe frate-sau l-a acționat în instanță, pt avere...

Gigi spunea...

Pt.ce şi pt.cine vã certaţi voi?
Pt.nişte...i şi...i?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pisicul asta jegos, ramolit si paduchios este in atentia mea pe fb, l-am facut de tot kk-tul!

Iulian Mareș spunea...

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, amuzat, relația Florin Cîțu - Ludovic Orban.

”Fiecare laudă adusă domnului Cîțu îi mai îmbolnăvește un pic ficatul lui Ludovic Orban” este de părere Ion Cristoiu, în contextul unui top realizat pentru Mediafax. Jurnalistul adăugă: ”Are o foarte mare problemă, deci dacă vreți să-i faceți în ciudă domnului Orban să scrieți pe Facebook că Cîțu este foarte mare. El pe asta a pariat, că nu va fi”.

Moment de cumpănă pentru Cîțu

Însă, Ion Cristoiu este de părere că prezența lui Florin Cîțu de premier desemnat a fost catastrofală: ”A fost catastrofal, am văzut când a intervenit, nici nu putea să citească. Am zis că e emoționat. Domnul Cîțu are în fața lui un moment de cumpănă. Sau se face de râs total, total, total și pică, nu numai că pică dar se face de râs în perioada asta, când vom auzi Cîțu vom începe să râdem fără să ne gâdile nimeni, sau ne dovedește în zilele următoare că e o stea și noi toți să zicem "băi, ia uite, Cîțu ăsta, nu mă așteptam să fie așa de bun". Dar atunci domnul Orban chiar se îmbolnăvește de ficat definitiv. Vom vedea. Oricum, în această perioadă, domnul Cîțu va fi vedetă și domnul Orban va sta pe undeva pe acolo prin spatele lui”.

Leon spunea...

"Furtuna perfecta” - si “tara condusa de incapatanati egocentrici ” ! zice Victor Ponta..!
Sa va fac un rezumat al problemelor grave din aceasta saptamana = epidemia de coronavirus se extinde la nivel mondial ( mai ales in Italia) + bursele din toata lumea se prabusesc la nivelul Crizei din 2008 + la granitele Bulgariei si Grecieu sunte zeci de mii de migranti care vor sa treaca in Europa ( in total in Turcia sunt peste 3 milioane) !
Ce face Romania in fata acestei “furtuni perfecte” ( o situatie in care mai multe cauze diferite dar concomitente duc la o criza inevitabila) - merge mai departe cu propuneri de GUVERN FAKE ( sau “la misto” sa inteleaga toata lumea) - si cu planuri fantasmagorice de alegeri anticipate pentru placerea PNL!"(stiripesurse).

Iulian Mareș spunea...

Ruta va fi pe V Jiului și a Oltului, spre Nord-Vest! Intrarea pe la frontiera de uscat cu Bulgaria! Acum a dat drumul la 75 mii, dar dacă vor fi 1-2 milioane? Bine că vor mărșălui spre frumușica de Merkel...

*Te bagi călăuză pe tronsonul Craiova-Sibiu? Nici nu ne mai trebuie pensie...👍😜