Un produs Blogger.

miercuri, februarie 12, 2020

Roxen, vocea din Cluj care ne va reprezenta la Eurovizion 2020

15 comments
Aceasta a fost piesa aleasa
 

Special pentru ea, au fost compuse cinci melodii din care, pe 01 03 2020,  va fi aleasă melodia cu care  va concura în prima semifinală a concursului Eurovizion 2020 de la Roterdam, din luna mai.


15 comentarii:

BONIFATIE spunea...


D-le HUHU! Vreți să fim melancolici la jumătatea săptămânii!?
E bine, sănătate să fie și viață lungă, că bele... pensiile curg lunar.
Alte vremuri, altă muzică.
Oricum, fata este frumoasă, are glas și „se mișcă” bine.
Noi cu fetele, în sport, muzică etc. ce mai avem noroc pe mapamond.
Merită, la timpul ei, o pensie suplimentară dacă nu o să mai prindă, peste vreo 50 de ani (unde om fi noi atunci), indemnizația pentru drepturi de autor.
Apropo de timpuri și vremuri:
„...Post iucundam iuventutem.
Post molestam senectutem.
Nos habebit humus...”
Mai prin alt secol, să fie prin anii `70, rula un film, „Splendoare în iarbă”, regizat de Elia Kazan, care se încheia cu îndemnul, după o iubire împărtășită dar neîmplinită cu o căsătorie, de a lupta până la sfârșitul zilelor: „Chiar dacă slava ierbii acelui ceas s-a stins pe veci, noi nu vom pregeta și vom căuta puteri în ce-a rămas”. Natalie Wood, actrița din rolul principal care a murit mult prea devreme, le-a frânt inimile multora dintre spectatori.
Veți spune, unii, că nu are nimic comun cu noi această postare, numai că și noi (poate mai ales noi) suntem oameni și trebuie să luptăm până la capăt. Roxen este abia la început dar și noi mai trăim.
O zi bună tuturor!

Leon spunea...

Ar fi de dorit sa-si refaca videoclipul, fara "Fumurile" astea...!
Lasa impresia ca este un indemn pentru adolescente sa se apuce de fumat ! Pacat, deoarece are o voce placuta !

BONIFATIE spunea...


De acord cu d-l LEON dar să nu scoată și „căderea la pat”. În rest, toți avem păcate. Eu m-am lăsat, numai de fumat, de vreo 25 de ani.

brenda spunea...

SANTETI ADMIRABIL ,VRETI SA NE TRIMITETI CU GADUL UND2VA SA NU MA AVEM DE COMENTAT TAMPENIILE ASTORA ......MULTUMIM .....TOTUSI ..

Leon spunea...

"Mihai Trăsitariu a atacat-o pe Roxen, artista care va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Rotterdam. Iată ce spune cântărețul.
"Deci nu cred așa ceva! ROXEN e Larisa Giurgiu din Cluj. I-am dat Premiul " Mihai Traistariu " pe la 14 ani și i-am promis un duet cu ea. Eram în juriu la un concurs ! Iar eu am dat acest premiu NUMAI VOCILOR FENOMEN. Nu mai rețin cum canta dar ... chiar mă simt aiurea de tot acum.

Of, Doamne...Am o jenă teribilă față de situația creată și, totuși, încă îmi mențin părerea că la Eurovision TREBUIE să trimitem voci experimentate, consacrate și colosal de bune", a scris Mihai Trăistariu pe pegina de Facebook în urmă cu puțin timp.

"E mare risc. Am țipat și am urlat în gura mare"


"E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experiență. Că a avut trei concerte, că a avut avut un hit la radio. Nu are experință. Ea nu știe ce e cu ea", a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.

"Întodeauna am țipat și am urlat în gura mare, trimiteți oameni pregătiți la Eurovision, nu copii la plesneală. Este un test ce face televiziunea acum. Tu faci probe pe o fată lansată acum trei luni. Are trei luni și o piesă. Nu știe ce înseamnă o competiție", a mai spus el. "(Dcnews

M spunea...

Eu nu stiu de ce dracu cheltuim bani sa trimitem pe cineva la șușaneaua numită Eurovision?

Huhu Rezea spunea...

Nu fi Moș nesuferit🤫

Gigi spunea...

Nu am nimic cu aceastã fãtucã.E frumuşicã,se ìmbracã ca tnierii din ziua de azi,este ìn pas cu moda,dar nu cred cã va face ceva,mai ales cã se voteazã între ei,vecinii.
Eu,ca bun român ìi urez,multã Baftã!

mega2005 spunea...

Da cum naiba tocmai pe fatuca asta le-a casunat?? Altadata se faceau preselectii televizate . Anul asta nu am stire sa fi fost vreun concurs. De parca ar mai conta... oricum eurovisionul e o mare susanea inter-tari in care si-a bagat coada geopolitica. Spuneti-mi si mie, de exemplu, ce treaba are israelu' cu eurovisionul? E-n Orientul Mijlociu....Ce treaba au ei cu calificarile la europene si mondiale in grupele de calificari europene?? Si noua venita Kazahstan, la fel.... Armenia, Azerbaidjan si astea numai europene nu sunt.

Gigi spunea...

Aţi uitat Australia!

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/eurovision-2020-a-fost-aleasa-piesa-care-va-reprezenta-romania-roxen-show-total-e-uluitor-ealtceva-video_733072.html

Iulian Mareș spunea...

Mega,

EU pana unde tine? Cumva Muntii Urali?

Iulian Mareș spunea...

Leon,
voi raspunde ca un oracol elen:

Va fi o surpriza mare!.... :))

CEZAR spunea...

Noroc cu...tigara...face toti banii....sic!!

Leon spunea...

Aseara, la Buzau, NU s-a mai fumat..!