Un produs Blogger.

sâmbătă, aprilie 25, 2020

Aceasta este "vinovăția" prof. Streinu Cercel, nu documentul Vacanța mare.

82 comments
Pe data de 11 aprilie,  prof. Adrian Streinu Cercel, președinte al  Comisiei speciale anti COVID 19 de pe lângă Ministerul Sănătății, a criticat dur la Antena 3, în emisiunea Oanei Zamfir, politica sanitară a guvernului liberal în contextul epidemiei cu Covid 19: nu a închis la timp granițele, nu testează suficient, nu protejează cetățeanul român, trimite muncitori la export.
Mitocănia Covidul-ui de la Palatul Victoriei este fără margini.

 

Când începe Parchetul General anchetarea celor care au răspândit știri false despre propunerile profesorului Streinu Cercel, știri care au indus teamă și îngrijorare în milioane de persoane vârstnice?

Streinu-Cercel acuză intrumentarea mediatică a planului său

Adrian Streinu-Cercel a reacţionat joi seară, printr-o scrisoare deschisă, după demiterea sa de la conducerea Comisiei de management clinic și epidemiologic al COVID-19, din Ministerul Sănătății.
„În ultimele zile, am fost întrebat de ce nu reacţionez, în contextul în care am fost ţinta unor atacuri fără precedent, urmare a interpretării eronate şi tendenţioase a documentului intitulat . Pentru că situaţia continuă să fie prezentată distorsionat, fac următoarele precizări. Acesta a fost un document de lucru elaborat la începutul pandemiei ca o propunere de intervenţie de sănătate publică adresată tuturor categoriilor la risc şi a fost propus spre dezbatere la momentul respectiv, astfel că este cu atât mai suprinzătoare apariţia sa în spaţiul public la acest moment, când, dată fiind evoluţia epidemiei, propunerile cuprinse în document în mod evident nu mai sunt de actualitate”, scrie Streinu-Cercel.
El acuză prezentarea tendențioasă a măsurilor pe care le-a propus în proiectul său cu privire la carantinarea persoanelor vârstnice și spune că modul în care a fost discutat proiectul său în spațiul public este „un exemplu clar de fake-news”.
„De exemplu, mesajul din presă legat de a persoanelor vârstnice, este profund eronat. Conceptul din materialul original specifica recomandarea ca vârstnicii să fie protejaţi prin izolarea la domiciliu singuri sau cu persoane de aceeaşi vârstă: <'indiferent cum se cheamă conceptul <> — propria locuinţă, locuinţa de vară, apartament închiriat etc., respectiv dacă nu au unde — instituţionalizaţi prin rechiziţionare de hoteluri etc>. De aici reiese clar că intenţia era de protecţie a persoanelor vârstnice care au nevoie de această protecţie socială, nicidecum ideile tendenţioase apărute recent în presă. Acesta fiind doar un exemplu de interpretare distorsionată a ideilor din acest material”, mai spune Streinu Cercel.
Potrivit acestuia, „modul în care a fost discutat acest document în spaţiul public este un exemplu clar de fake news”, deoarece măsurile au fost prezentate ca propuneri pentru perioada de relaxare, în condiţiile în care, din textul materialului „se poate vedea cât se poate de clar că el se adresa etapei de trecere de la transmiterea locală spre cea comunitară”.

                                                     *                             *
                                                                     *

Propaganda puturoasă a regimului Iohannis-Covidul a realizat și un montaj pentru discredirarea prof. Streinu Cercel, cu declarații din perioada anterioară declansării epidemiei în Europa și când China nu era transparentă cu ceea ce se întâmpla în Wuhan. Nici OMS și nici specialiștii occidentali nu comunicau altfel în acea perioadă.

82 de comentarii:

Leon spunea...

"Partidul Social Democrat face o analiză a afirmaţiilor făcute, în ultimul timp, de către premierul Ludovic Orban.
"Mincinosul-Șef de la Guvern dă cu România în gard!

1.”România are cea mai generoasă reglementare privitoare la suspendarea plății ratelor bancare”

Fals! Proiectul PNL obligă românii să plătească dobândă la dobândă!

2.”Am făcut un efort și în privința susținerii întreprinderilor mici și mijlocii prin programul IMMInvest”

Fals! Platforma ImmInvest NU funcționează la peste o săptămână de la lansare!

3.”Un proiect de lege cu aproape același conținut ca și proiectul nostru de lege din 2017 privind interdicția exporturilor la bușteni a fost aprobat de Camera Deputaților.”

Fals! PNL nu a depus niciun proiect privind exportul de bușteni!

4.”Noi am dat Ordonanță de urgență privitor la prelungirea mandatelor aleșilor locali, au sărit și ei cu un proiect de lege”

Fals! PNL a emis OUG după ce PSD, UDMR, Pro România și ALDE au depus la Parlament proiectul de lege privitor la prelungirea mandatelor aleșilor locali!", transmite PSD pe pagina oficială de Facebook."(dcnews)

Mihai spunea...

Nu vreti dvoastra sa dati si interviurile premergătoare acestui interviu cu Tătaru de pe B1 ,Digi ,char pe Ro tv in care dnul prof Cercel isi prezenta ideile din programul,care ulterior lumea a aflat că se numea Vacanta Mare.
Din respect pentru activitatea științifică aceste posturi nu au dat interviurile desi spuneau că pot incepe cu afirmațiile cu gripa aviara, spiritul medicinal, un virus de 10 ori mai slab ca si virusul gripei obișnuite,etc
Astea toate sunt înregistrate si vizionate de populatia care frecventează aceste posturi.
Dupa spusă lui nici eu nu am folosit spiritul medicinal vreo 3 zile ca dezinfectant pana cand l-am auzit pe Rafila spunand ca tot ce este peste 70* este bun ,inclusiv spirtul.
De ce nu dati si programul economic si administrativ din program?
Credeti ca era mai benefică izolarea cetățenilor români din străinătate in tabere la granițele Ro?
Cu ce sa fi testat daca stocurile erau goale si contracte de aproximare nu existau sau nu se onorau?
Era mai bine cumva ca in penuria de teste si materiale sanitare sa testeze tot Bucurestiul la ideea lui Firea-cercel si sa lase focarele si medicii netestati?
Oamenii de știință de la o anumita varsta mai dau si rateuri in exprimarile publice mai ales dacă acceptă să fie mingi de ping pong pe la partide.
Au mai patit-o si altii .
Marele chirurg Leon Danaila nu a semănat rumoare printre romani cand a propus in parlament legalizarea marijuanei in scop medical.
Ce sa mai zic de inventatorul Ulcosilvanilului ,prof dr Puscas ,care se stie bine pe ce cai a luat-o dupa un timp.
Sunt oameni de știință, le acorzi respectul cuvenit ,ii numești in functii cheie. Dar cand o iau razna cu repetate afirmatii publice care dau ingrijorare ii mai treci sa-si vada de meserie si atat.
Ideile lui de mare doctor l-influentat si pe Costache și pe Tătaru, atrăgând îngrijorarea populatiei conștiente.
Oana Zamfir a fost mare susținătoare a acordului cu BOR ,tot asa .....in scopuri pur benfice...,!!!!
Oricât vor încerca unii si altii sa manipuleze, nu vor putea scoate dn mintea oamenilor cele auzite cu urechile lor in spusele prof Cercel in interviurile date posturilor Digi ,B1, Ro tv ,tvr 1.
Vorba trece ,filmările raman!
Sunt plasate si pe youtube.

Huhu Rezea spunea...


Propagandistule, Cercel nu a negat afirmațiile lui din ianuarie, justificând ca acelea erau informațiile atunci. Vezi că pe blog este publicat tot planul Vacanta Mare, 9 pagini, dar ți-a fost ție lene să le citești.
Dacă te prinde Virusache pe drumul spre Păltiniș, la cine te duci să te tratezi, la Joha, la Covidul sau la profesorul Streinu Cercel?
Fiți mai responsabili când atacați medicii și oamenii de știință pe care îi mai avem.
Iohanis și Orban au fost niște ticăloși când au preluat toate stirile false despre niste documente de pe care s-au inspirat și ei când au redactat Ordonanțele militare.

Mihai spunea...

Am mai ras odata cu lacrimi ,ca si la postarea cu motanul.
Ar fi o replica binevenită pentru @Leon.

https://www.facebook.com/424058627941014/posts/1161329684213901/?vh=e

BONIFATIE spunea...


Am onoarea!
D-le AVIA, vă consider un om de spirit și, cred că ați observat, apreciez oamenii de spirit, dincolo de preferințele politice, dar prea insistați cu SPIRITUL MEDICINAL!

BONIFATIE spunea...

Un off topic (relativ).
O fi un fake news sau urmează calea din „cazul” dr.Cercel?!

„La adăpostul Ordonanțelor Militare emise tot de el, Marcel Vela a trecut la un val de execuții fără precedent la eșaloanele de conducere ale Poliției și Jandarmeriei. Însă ceea ce surprinde nu este neapărat faptul că ministrul de Interne nu își asumă bărbătește necesitatea acestor schimbări, ci modul absolut halucinant în care se forțează chiar în aceste ore ”ejectarea” de la conducerea principalelor structuri implicate în prima linie a luptei cu pandemia de COVID-19 a șefilor care s-au trezit pur și simplu sechestrați în câte o cameră, vineri, 24 aprilie! Este cazul anumitor județe unde s-a recurs la această șmecherie ieftină și fără precedent în toată activitatea MAI, cea a unei așa-zise evaluări de urgență!”
Cititi mai mult: https://www.national.ro/dezvaluiri/puciul-lui-vela-sefii-politiei-si-jandarmeriei-executati-documente-683412.html/#ixzz6KcViuOeI
National

Auzi domnule, să le ia celularele și să-i testeze cu O.M.! Țara arde...
și unii îți verifică memoria, nu calitățile de manager.
Nu prea rezultă care sunt județele cu pricina dar parcă ar fi de prin vest.

Mihai spunea...

Domnule Huhurez ,sper ca ati inteles ca nimeni nu contesta valoarea prof Cercel ca si om de știință și medic.
Lumea contesta ca prin ce a spus si pus pe hârtie a creat un curent de neîncredere si îngrijorare în societate.
Poate îmi faceti favoarea ,daca nu publicati sa trimiteți acel link ,drept replica din partea mea dnului Leon.
In lipsa ne putem descreti frunțile si cu altceva ,pana cand nu o luam si noi pe aratura.

https://www.facebook.com/105307794150926/posts/204660744215630/

Fost parasutist spunea...

1. "Spiritul medicinal" intuiesc ca se refera la alcoolul sanitar sau, popular, spirtul medicinal;
2. Trebuia ca toti cei ce au intrat in tara sa fie testati sau plasati in carantina pana la testare. Zici ca nu era capacitate, dar ce-au facut guvernantii, altceva decat sa se dea de ceasul mortii ca vor anticipate.
3.Cercel, ca specilist, a gandit un plan care s-a aplicat 80 - 90%. E drept, planul prevedea si acest aspect, dar pe nimeni nu a ingrijorat pana nu a iesit, dupa 2 luni, jegosul (ca si caracter) de Tataru sa spuna ca se gandeste la izolarea celor de 65+.... etc. Deci si-a insusit, de la inaltimea functiei lui, acel p v care, pana atunci nu aveea nici o valoare practica, ramanand o simpla parere (propunere) a unuia care nu avea viziune si anvergura politica. Abia din acel moment, pentru cetateni, aparea perspectiva sinistra caci venea de la un nivel cu putere de decizie.
4. Mai departe, jocul politic pe care l-au facut cel pe care-l lustruiesti d-ta (dezinteresat, oare?) si ceilalti jegosi penelisti il stii f b si il inteleg toti cei care mai au cativa neuroni functionali.
Deci, te rog, nu mai incerca sa ne imbrobodesti pentru ca-ti consumi neuronul degeaba!

Huhu Rezea spunea...

Nu ți-aș dori să ai nevoie de medicul Streinu Cercel!
Daca ai timp să citești și să-ți însușește proaganda de tip #rezist, ai răbdare să citești și răspunsul de mai sus al celui batjocorit de voi, dar și documentul Vacanta mare, ca să vezi diferența dintre ce a scris Cercel în plină pandemie , nu pentru perioada de relaxare, și ai să vezi diferența dintre document și ce au spus ticăloșii.

https://xn--presacurat-qgb.ro/2020/04/11/exclusivitate-programul-lui-adrian-streinu-cercel-de-salvare-a-tuturor-romanilor-oamenii-nu-trebuie-lasati-sa-se-imbolnaveasca/

Mihai spunea...

Acesta este doar o parte a programului.
Va ofer eu întreg programul,inclusiv partea economica si administrativă"absolut naucitoare"

Ce masuri ar fi trebuit sa ia cineva sau omul de rand dupa spusele la data respectiva de către domnul profesor pe posturile tv?
Eu chiar ,nu mi-am făcut probleme. Chiar credeam in spusele domnului profesor.
Viata este in mainile celui de sus !
Cum o vrea el!
Nu suntem toti " Pimen"!!!!

Mihai spunea...

@ Bonifatie
Foarte bine le-a facut.
Bine ar fi sa faca publice rezultatele .Sa vada lumea cat interes la oamenii care aplica legea sa -și însușească prevederile OM si sa instruiască subordonatii in spiritul aplicării corecte a lor.
Ministrul poarta dialog cu cetățenii pe pagina de fb ,răspunzând întrebărilor si reclamațiile la aplicarea abuzivă a legii mai ales fata de vârstnici peste 65 de ani.
Vedeti raspunsurile date in video clipul de pe fb pentru a lămuri unele aspecte ale ordonanței ,vizavi de aspectele semnalate de de zeci de cetățeni.
Probabil din aceste discuții o fi tras concluzia ca politistii nu aplica unitar prevederile OM ,datorita neinstruirii si necunoașterii corespunzătoare.
Ministrul spune ca persoanele peste 65 de ani se pot deplasa la casa părintească, de vacanta pentru lucrari agricole ,administrative ,etc in timp ce oamenii spun ca sunt amendati de politistii pentru nerespectarea OM 3 si 4.
Nici dupa aceste răspunsuri situatia nu este clară, oamenii cer ca raspunsurile la intrebari date de ministru sa fie aduse la cunostiinta politistilor si jandarmilor
Vedeti fb Ioan Marcel Vela

Leon spunea...

@T3, oare de ce nici Presedintele Iohannis n-a mai pomenit nimic de programul doctorului Streinu Cercel ?
Pentru ca si-a dat seama de gafa facuta cand a fost imbrobodit de consilierii sai !
Dumneata cand te convingi ca a fost un fake news..!
PS.M-a relaxat linkul cu glumele chinezesti ..)). Mersi!

Mihai spunea...

@Bonifatie
Asa se mai intampla cand scrii de pe telefon si nu dai o revizuire.In loc de "spirt" scrie " spirit"!

Huhu Rezea spunea...

@avia
Eu te rugasem să citești documentul, nu ce a zis pe la tele, că doar pentru document l-au luat tefeliștii în derâdere și Covidul în șuturi.

Leon spunea...

@T3, omul intentionat a scris SPIRIT MEDICINAL, tocmai acum cand te lauda pentru Spiritul avut intr-un comentariu anterior..!
Of, Sibienii astia..:)).

M spunea...

@BONIFATIE

Au fost testați toți din dispozitivele de OP, iar mai apoi și alții, inclusiv de la RU și logistică (este în plan folosirea lor chiar mai mult decât acum în stradă)

Nu e nimic nou, asemenea teste se dau relativ des (ori de câte ori au loc schimbări majore în legislație)
Ex. După NCP și NCPP s-au dat teste în toate unitățile subordonate IGPR.

NU VĂD UNDE E GREȘEALA LUI VELA!!! DAR NICI MAREA DESCOPERIRE A LUI VELA CUM VOR SĂ O PREZINTE SPĂLAȚII PE CREIER! 😁

M spunea...

@Huhu

Celor de la PNL li se spune "spălați pe creier" pentru că sunt singurii incapabili să critice în vreun fel partidul. Ca nord coreeni, orice idioțenie spune liderul suprem ei o susțin.

La psd deseori am auzit simpatizanți criticând deciziile luate, la USR se ceartă ăștia cu Barna pe față.... Peste tot simpatizanții sunt vii, au spirit critic numai ai lui Johannis parcă sunt zombi.

Chiar dacă Streinu Cercel a spus ORICE la TV care e problema? Parcă știam că trăim într-o democrație, parcă ai dreptul la opinie... Nu și dacă ești spălat pe creier și gândești ca un nord coreean.

Ein Stein spunea...

Exact, foarte bine le-a facut, asemenea evaluari ar trebui facute periodic. Cum sa coordonezi activitatile in perioda de criza daca tu nu ai habar de reglementari. Cei care au fost seriosi si au aprofundat ordonantele cu certitudine au trecut testul si nu au de ce sa-si faca griji. Ar fi minunat daca astfel de evaluari s-ar face si la armata, un bun inceput ar fi sa dea iama printre doctorii de la CSP.

ION spunea...

In desbatere lipseste domnule draga M-alul.La ora asta il chinuie sevrajul.
Mai baieti pesedei, eu zic sa va calmati.Beti un pahar cu apa rece.Daca nu va place guvernul dati-l jos.Nu va place Iohannis demiteti.Lasati-o jos co macane.Daca era PSD la guvernare facea cacatul praf.Ati uitat evenimentul Colectiv?Nu in guvernarea pesedista s-a dus dracului industria si agricultura?.La voi functioneaza"la placinte inainte,la razboi inapoi".Dupa parerea voastra cei ce au votat Iohannis si PNL sunt niste prosti.65% nu vi se pare cam multi?Nu or fi liberalii cei mai tari din parcare dar nici cu voi nu mi-e rusine.
Acest blog fiind de esenta pesedista sunt sigur ca mesajul meu va fi dilit.Nu-i mare pierdere.

Mihai spunea...

@Huhurez
Documentul prevede de inceput printre altele ,formarea unui guvern antipandemie !!!!!!!!!,scutirea de plata TVA a agenților economici!!!!!!! ,pachete alimentare sociale pentru populatie!!!!!!!@ ,etc
Cred ca ajunge ......
Apoi la distanta apare ce ati publicat dvoastra.
Lumea se întreabă pana unde puteam merge cu scutirea de tva daca pandemia dureaza de la trei luni in sus ,etc
Dr.Tataru sau altcineva nu a facut vorbire despre document.
In momentul in care o ziaristă l-a întrebat in emisiune despre fenomen ce era sa faca.
De regula mediul academic ,științific inclusiv medicii nu se contrazic intre ei in public pe diverse teme.
Probabil că sa-l apere si sa nu-l puna in situatie jenantă pe colegul lui dr Cercel a dat raspunsul care-l auzim.
După ce presa a răscolit rahatul si a fost pus în situația în care a fost pus ,ce era sa mai faca.Lumea era speriată, peste tot numai asta discutau.
Pacat ca Orban nu a fost mai diplomat in declaratii.
Consider inadecvat si inacceptabil ca cineva precum @ parasutist sa-l faca pe Tătaru " jeg" dupa efortul supraomenesc al acestuia de a restabili cat de cat funcționarea spitalelor,trecand peste convingerile politice ,ba riscadu-si sănătatea și viața.

Ein Stein spunea...

Aici este vorba de bani, multi bani si se pare ca bandele nu s-au inteles la imparteala. Daca varstnicii ar fi fost scosi din sanul familiilor ar fi trebuit cazati si hraniti undeva. Hotelurile, pensiunile ar fi primit sume uriase de bani de la buget pentru serviciile puse la dispozitie pe perioada carantinarii. Se vede treaba ca ce se vorbisera la inceput a picat, ori nu s-au inteles la parandarat ori e nevoie de parale pentru alte "proiecte" ale ciumei galbene si ca sa tranteasca tot l-au bagat in fata pe Streinu. Doctorul Streinu e acarul Paun, sa zica mersi ca s-a ales doar cu reputatia terfelita, pe vremea cucuvelei era deja la Beciul Domnesc.
Baniiiii, baniiii. Astia trebuiesc urmariti si iti dai seama imdediat ce se afla in spatele oricarei actiuni, toti sunt morti dupa bani.

Leon spunea...

Pentru @T3, daca doreste sa-si aduca aminte:
https://www.stiripesurse.ro/din-parlament-se-cere-inchiderea-site-ului-administratiei-prezidentialepublica-numeroase-informati_1457338.html

Mihai spunea...

@Leon @Fost parasutist
Poate faceti efortul sa scrieti o recenzie la acest link.
As fi încântat!
As fi interesant sa aflu de la domniile voastre daca guvernul putea declanșa "anticipate "sau nu dupa " avertizarile" de la acea vreme a celui mai doct in domeniu ,respectiv domnul prof.dr docent Strainu Cercel .
Domnul Huhurez ,spre exemplu spunea că politicienii trebuie sa tina cont de sfatul specialiștilor.
Si daca ti se spune ca virusul este de 10 ori mai slab decât cel gripal......evident ca te poti culca linistit...
Apoi vezi cum te scoli ......

totoiany48@gmail.com spunea...

Acei 65% au multi ...zombi ,adica votantii tabletelor . PNLeprele nu stiu nici ce este ...parcarea ,dar sa mai si ...parcheze .
Daca in frunte au un subinginer mediocru, la ce va asteptati ? Balalaica are o cota mai slaba si decat boc . GHINION !

Huhu Rezea spunea...

@bulmezule
Social-demoxcratii nu au mai avut ce industrie să demoleze pentru a terminat treaba guvernul lui Ciorbea al PNT prin 1997-1998. Asta după ce Vacaroiu investise pentru industrializare.

Mihai spunea...

ein stein
Corect !
Curios cati de la armata stiu nr legii dupa care funcționează mapn sau ce prevede legea.Ca sa nu vorbim de lucruri mai complicate.
Cel putin la aviatie ,la inceput de fiecare an treceai print-un examen scris si oral pe teme de pret militara generală si de specialitate si daca nu luai cel putin nota 7 la specialitate mai învățai pana te incadrai la nota 7 cel putin.
Dacă nu te incadrai erai trimis la trupa sau pe undeva la munca de birou.
Dacă se întâmplă un eveniment de zbor ,se sigila documentatia escadrilei si treceai in banca la explicatii in fata comisiei de cercetare si a procurorului.
Sa fi fost pe lângă faza in astfel de situatii insemna condamnare din start cu recuperarea pagubelor in cârcă.
Pe la altii stiu de examen pe la avansări în grad ,in rest vremea trece .......
Asa si la politisti si jandarmi.
Nu poti lucra cu publicul daca nu cunosti in amănunt legea.

Mihai spunea...

@Huhurez
Oare a cui opera sunt cel putin Galatiul ,Fagarasul, Calarasiul. etc
Stii cand întreba Tinu de la TM pe fb un "confrate" prins de interpol prin Dominicana " ma ,tu de unde ai facut milionul"? De € evident!
Si era dupa 98 bine de tot !

ifrim spunea...

@Ion.Imediat după intrarea în normalitate apare și moțiunea de cenzură!

M spunea...

Voi ați uitat de Costache care când a început pandemia și-a dat ca un laș demisia? Noi nu uităm! 😁

Tătaru e un jeg nu pentru că muncește ci pentru că se comportă ca un pnlist. L-a mazilit pe Cercel pentru că nu suportă ca altcineva să se bucure de mai multă încredere.

A fost o luptă politică, Streinu Cercel a pierdut. A făcut prostia să creadă că se poate lucra cu aceste jeguri. Nu îmi pare rău de el.

Faptul ca 65% din români l-au votat pe Johannis îl face președinte. Nu îl face nici deștept, nici cinstit, nici uman. Pe Kim Jong-un l-au votat 99,99% din coreeni, și?

"blog de esență psdistă" arată EXACT mizeria pe care Johannis v-a băgat-o în cap : dacă cineva critică mărețul conducător nu poate să fie decât un psdist nenorocit.

Nu, domnule, îl critic pe Tătaru că se poartă ca un jeg exact cum am criticat-o pe Olguța când se purta ca o centuristă. Așa, și?

Huhu Rezea spunea...

Avia
Citește omule documentul Vacanta Mare aici

https://xn--presacurat-qgb.ro/2020/04/11/exclusivitate-programul-lui-adrian-streinu-cercel-de-salvare-a-tuturor-romanilor-oamenii-nu-trebuie-lasati-sa-se-imbolnaveasca/

ca să vezi ce prostii ai putut scrie în comentariul de mai sus. Păi tu citești tot materialul trimis de propaganda?
Tătaru a fost neam de slugă și lipsit de fair play în conflictul cu Cercel.

Mihai spunea...

Va prezint "Motanul cacacios" plin de entuziasm in aplicația " fuga-i rușinoasă dar sanatoasa"!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3174272849270970&id=100000648578025&refid=28&_ft_=qid.6818997421448873530%3Amf_story_key.-5089872548087620944%3Atop_level_post_id.3174272849270970%3Acontent_owner_id_new.100000648578025%3Asrc.22%3Aphoto_id.3174272662604322%3Astory_location.5%3Astory_attachment_style.video_inline%3Aview_time.1587671087%3Afilter.h_nor&__tn__=%2As%2As-R

Mihai spunea...

@Ion
# Mares După ce a luat la cunostiinta de spusele dnului prof Cercel ca 80% se vor înfecta ( doamne fereste), a taiat-o intr un suflet sa-si sape si el pe la Giurgiu un bancar in care sa se adăpostească pe modelul celor de la Pentagon.
Ce sa-i faci ,daca atunci cand a fost activ a dormit in front sub neon.

Mihai spunea...

@ totoyan
Nu inteleg ce vreti sa spuneti ,dar va pot informa ca si coleg si absolvent si eu de ATM Fac de mecanica - ing aeronave ca Opris a absolvit Fac de electronică, ingineri ,ca sef de promoție pe facultate.
Imi pare rau ca va hazardati in astfel de afirmatii.
In alta ordine ,deși nu-l înghit pe Bloc, nu pot spune ca toti clujenii care l-au votat sunt iresponsabili.
Mai ales la cum arată si ce realizari are Clujul.

Iulian Mareș spunea...

Adauga-l și pe GP-istul de Buzău! Mai ieri era IcePar, acum este Ion, tot un fel de slugă. Asta este din naștere diliu; rugina i s-a depus în țeasta de la 14 ani!

Iulian Mareș spunea...

Kiar in ziua in care OMS a declarat pandemie, înaltul mut ne sfătuia să skimbam canalul de pe posturile care dezbăteau COVIDUL.
De aici se vede vinovatul Nr 1!
Lațul se strânge...

spiritul lui Haret spunea...

Eu nu va vorbesc ca penelist dar nici ca pesedist.N-am treaba cu nici un partid.Va vorbesc ca un observator echidistant.Nu toti specialistii intr-un domeniu au si calitati de comandanti.Inteleg ca dr.Costache este un bun chirurg cardio-vascular.E de laudat ca omul si-a dat seama ca nu face fata momentului.
M@cine sunt "noi nu uitam"?Vezi ca ai fractura in logica.
Compari Coreea de Nord cu Romania?In Romania votul e liber.Cred ca un militar fie el si subofiter gandeste cand face comparatie.
Tehnocrat@ ca egali in grad la tine am pretentii mai mari.Contributia la NATO inseamna cheltuieli pentru armata proprie.Numai arunca cifre la plesneala.
Ifrim@Odata trantit ,guvernul Orban e posibil ca la alegeri sa revina in forta.Analizele cam arata ca PNL ar fi peste PSD.
Privind starea de normalitate sa nu ne imbatam cu apa rece.Nimic nu va mai fi ca inainte.Vine valul doi .Inca nu exista un vaccin iar cand va fi va avea un cost enorm.

Mihai spunea...

Cand regele a inaugurat "Drumul regelui" peste munti catre Ardeal, s-a dat ordin tobosarilor de
de la Novaci mai jos sa bata tobele prin sate si sa anunte ca " Vine regele si augusta sa mamă ".
Ce au inteles si anunțat ei , cei de la Novaci mai jos " Atențiune,acum vine regele si in august mama-sa".
Tot asa pe invers au inteles si acum zicerile astea a lu prof Strainu Cercel.

Huhu Rezea spunea...

Iceparule, de 7 ani, de când combați politic pe acest blog, ai o singură constantă: ai fost antipesedist și ai chibițat cu orice javră de partid care era împotriva PSD.
Cum poți să mai spui că nu faci politică?

Calinmihaib12 spunea...

Ca medic- va spun ca sa fiti mai "reținuți" in sperantele realizării unui vaccin împotriva virusului Cov-2 -SARS = un virus ATAT DE "CONTROVERSAT":..adica:cand = foarte cunoscut,cand - cu prea multe =necunoscute ?(.. in functie de interesele..COMUNICATORILOR OFICIALI .?! si care după afirmațiile din MASS- MEDIA e un virus CREAT IN LABORATOARE (=fapt dovedit - printre altele=si de MODUL DE COMUNICARE al OFICIALITATILOR care vorbesc de:...UN RAZBOI...atunci cand pomenesc de virusul corona 2.si MASURILE LUATE ,ASOCIATE SITUATIEI PREZENTE..!

Calinmihaib12 spunea...

Din comentarii vad o îndârjire nefirească în atacul împotriva "bietului" .."guvern" Orban + Johannis, guvern: PUS = VOTAT de PSD + TOT "SPECTRUL" politic parlamentar! Și-in plus PNL = NU E PNL!(=inca de la Origine: e aripa "liberala" a FSN ului [ Quintus(..ce nume "ciudat" pt.un român..=începând cu "Q.."?! - INSUSI spunea că e din "aripa tatarasceana".antebelica a ..PNL, desprins din PNL-ul..lui BRATIANU..!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Uite așa, îl mănâncă pt că este cald!
IceParu daca ar fi mut și, și mai tont, adică să nu știe să scrie ar fi un om normal!
Un GP-ist rupt de viață și realități!
Mai vad 2 tantalai ce însăilează texte de Facebook, însă analiza trebuie inceputa cronologic!
Iar situația actuală i se datorează numai lui, Robotului!
Simplu... amintiți-va cine a demitizat COVIDUL! Un guvid!
Din alt pdv trebuie analizat cand, in ce guvernare nu am fost loviti, sau am fost loviti cel mai putin?
Cu ce va ajuta ca sotul lui Alexandru mananca o paine de la MApN si al lui Anisie de la MAI?
*Mai vad pe cate un derbedeu jalnic, xare cu tupeu de mitocan atac sistemul din care a facut parte si-i gaseste numai hibe! Pe langa faptul ca nu a reusit sa treaca de talpa sistemului, mitocanul arata cu degetul pe oricine in afara de el! Ca sa nu mai spun ca de 20 de cand a plecat din sistem, el, un fel de Mos Teaca, habar nu are de enormele transformari!
Este rușinos și vină îți aparține dacă ți-ai ales greșit meseria!

Iulian Mareș spunea...

Etnobotanice?

Iulian Mareș spunea...

Dar inkiderea unui ziar electronic (justitiarul.ro) de catre ANCOM, fara somatie, fara o hotarare judecatoreasca definitiva nu va produce indarjire?

*Ce-i drept multorara le-a trecut pe langa ureki, pt ca sunt fericiti ca nu li s-a intamplat lor! Astfel s-a deskis drumul abuzurilor in democratie, astfel am pus presei nu numai masca ci si botnita!
**Replica nu este neaparat pt dv ci pt toti, inclusiv pt Huhu Rezea!

Iulian Mareș spunea...

Afirmativ! .... asta s-a si dorit! Caz inkis!

Iulian Mareș spunea...

Mai nou aflam ca virusul are si un rest de ARN de HIV! Al drak de virus ce dotat a fost? Pe net circula patentul cu inventia virusului, marca Franta! Prea multe informatii, alambicate, fracturate, menite sa maskeze si sa ascunda adevarul! dupa nr de decese, cea mai nepregatita a fost cea mai puternica: US!

CEZAR spunea...

Intreaba-l pe m-Al si pe litlle "M"...caci te chinuiesti sa bei apa cainelui dupa ei ...din troaca !!

Leo spunea...

Nuțy a lansat Transalpina

ION spunea...

Mares Iulian acuzi la altii deficiente care iti sunt cu prisosinta proprii.Diminuiaza doza de tarie.Cu ceva timp in urma vorbeai de Parkinson.La cei in varsta e scuzabil.La varsta ta nu.
PSD a votat cu ambele maini inscaunarea guvernului Orban.Asta se cheama fuga de raspundere.
Doctorul a pus punctul pe "I".
Odata ce votezi faci politica doar ca cei ce nu sunt inregimentati politic isi permit sa faca gimnastica a mintii.Dogmaticii sunt incuiati la minte.Acestia neaga si adevarul evident.

Leon spunea...

https://www.libertatea.ro/stiri/expert-israel-cand-ajunge-epidemia-covid-final-2970628

Iulian Mareș spunea...

La Mall, o blondă bine se suie pe cântarul cu fise, unde introduce o monedă.

După prima monedă introdusă citeşte: 58 kg. Lasă poşeta lângă cântar: 56. Îşi scoate ghetuţele şi le pune lângă poşetă: 55Kg. Dezbracă hăinuţa şi-o aşează peste ghete: 52. Cling... şi cântarul se-nchide.

"Domnişoară, poftim fise!"... se aude un cor de bărbaţi din spatele ei.

*Numai pt "avia": pot retranscrie bancul de multe ori, ca sa-l intelegi! Oricum este mai facil decat textul Constitutiei, referindu-ma la un Robot contemporan, inca cu sursa de energie, dar software expirat!

Iulian Mareș spunea...

Pt ca ati adus vorba de Bratianu, iata ce a facut un Bratian inainte de Trianon!

"......
Alt argument decisiv, cu care delegația noastră i-a surprins pe unguri, a fost întrebarea cine sunt proprietarii majoritari ai pământului transilvan, ai terenurilor agricole și intravilane. La această întrebare răspunsul riguros documentat de români a fost ROMÂNII! Și au scos documentele, actele de proprietate funciară din care rezulta această magnifică realitate!
Ce s-a întâmplat?
În mare secret, Ion C. Brătianu și fiul Ionel, au conceput din timp, cu zeci de ani înainte de Trianon, o strategie de înființare a unor bănci sătești în mai toate ținuturile de peste munți. Aceste bănci au avut fonduri de rulment de la București, cu care i-au împrumutat pe românii ardeleni capabili să se implice în cumpărarea fiecărui joagăr de pământ pe care un proprietar maghiar îl scotea la vânzare. Sprijinul financiar venea, în mare secret, de la Banca Națională din București, unde Brătienii aveau cuvîntul decisiv. Strategia respectivă a fost concepută și urmată în mare secret, fără știința regelui Carol."

*Asta ca sa se stie ca, mereu sprijinul a venit de la Sud la Nord, nu cum scria mai ieri un idiot pitifelnic, citand din propaganda secesionista!

Gogu Pintenogu spunea...

Din nefericire lațul se strânge în jurul nostru, al românilor. În locul profesorului Cercel sigur este/va fi numit un alt PNL-ist prost (scuzați pleonasmul) așa cum s-a făcut de fiecare dată pentru a se pune stăpânire și pe sistemul sanitar de către cei care ne vând țara.
Și apropos de solidaritatea noastră a românilor, cei de etnie maghiară (Lucovid) sau germană (Ciolannis) rămân cu toți banii? Parlamentarii au primit și primesc toata acele sume de bani pentru cabinetele din teritoriu pe unde nu au mai trecut de atâta timp sau pe unde nu trec niciodată? Cred că mai bine era dacă intrau ei în șomaj tehnic pe perioadă nedeterminată.

Mihai spunea...

Si uite asa ,tot prin jmecherii ,furtisaguri si interpuși ajunseră bratienii stăpâni pe șlagărele ungurești.
Inventii romanesti ,cu oameni noi in zilele de apoi.

Leon spunea...

Ca sa vezi cum se intoarce roata,...acum Ungaria cumpara pamantul romanilor din Ardeal !
Oare Orban al nostru nu vede ce face Orban al lor ??

BONIFATIE spunea...



Apropo de dezbrăcat...
„ANUNȚ LA UNIVERSITATE: Având în vedere că din cauza pandemiei o parte din cursuri se vor ține online, îi rugăm pe studenți, ținând seama de obișnuința acestora, să nu se dezbrace.”

Iulian Mareș spunea...

Ion-GP-sdul,
Cine se scuza se acuză....
Care va să zică, dacă votezi faci politicat?
De unde ai luat trăsnaia asta? Că ai simpatii, ei da asta pot înțelege, însă nu pot înțelege cum un hârb că ține, care are pensie de bugetar, în esență, se dă liberal?
Ori nu iei testul Pisa ori COVIDUL ți-a afectat neuronul încă viu!
Sau, vândutul țuicii prin card îți crează false iluzii de antreprenor?

Iulian Mareș spunea...

Nici nu sunt surprins că o persoană nu a înțeles cele postate de mine!

Leo,
Așa este, așa se întâmplă, în materialul găsit de mine era scris și faptul că s-a întors roata, însă nu am dorit să descurajez românii ci să luminez trolii și orcii!
Legea care le-a permis cumpărarea a fost creația Parlamentului și partidelor ce sunt reprezentate în forul legislativ!

Iulian Mareș spunea...

Doctore,
Situația fara guvern plin ar fi fost și mai periculoasă, în toată pandemia asta! În unele momente lași orgoliile și faci compromisuri!
Eu cred că așa au gândit!

Marian spunea...

Ce-ai inhalat ?

Marian spunea...

N-o sa ne dea nimic ! Luati-va gandul !

Marian spunea...

Va pierdeti timpul cu analfabeti functionali. Iarta-i Doamne ca nu inteleg cat rau fac !

Neacsu spunea...

Steinu nu este nici victima nici erou. Este o rotita din angrenajul celor care s-au jucat si se joaca cu vietile noastre. Nici el si nici Mandolina sau Mutu, nu s-au gandit si nu se gandesc la romani. Cercel s-a gandit la beheficiile lui si ale celor care ii sponsorizeaza fundatia, a venit cu declaratii aberante inca de la inceputul pandemiei, ca nu e nimic serios, ca nu ajunge la noi, ca se trateaza cu ciorba, ca sa bem apa de la robinet ca contine clor. Asta e atitudine de specialist responsabil ? Acuma, cand a vazut ca se impute treaba, si nu mai este el cel care dirijeaza, face pe dizidentul. De ce nu a spus de la inceput sa se faca testari, de ce nu a cerut de la inceput mai multe teste? Acuma s-a trezit, dupa doua luni? Cine a stabilit protocoalele? Cine a decis sa se primeasca in tara romani din zonele rosii fara sa fie testati, sa fie tinuti in carantina si sa fie epoi eliberati FARA A FI TESTATI? Cercel, cu cei din comisiile alea de specialisti. Acuma, cand planul a fost facut publicitatii, indiferent de cine si cu ce scop, face pe dizidentul ? Caracter infect, la fel ca si ceilalti.

Gigi spunea...

Așa este,bine spus! Banul primează,care este....ochiul dracului.

M spunea...

@Spiritul lui Haret
Când zic "noi nu uităm" suntem noi, ăștia care nu pupăm în cur PNL. Noi ăștia cu memorie. Noi care nu uităm că două săptămâni România a fost blocată pentru că Câțu s-a jucat de-a prim ministru și și-a bătut joc de țară. Mintea ta de pnlist poate să înțeleagă cum era acum România cu două guverne căzute? Cu obligația de a face alegeri anticipate?

Cumparația cu Coreea de Nord am făcut-o la procentele obținute care nu arată obligatoriu nici legitimitate nici alegerea unui președinte capabil. Apropo, mai știi o țară democratică in care în procesul electoral să fie implicat un serviciu secret?


@Neacsu - si totuși ce nu vă convine la propunerile lui Cercel? Propunerea este totuși o PROPUNERE!! Adică urmează a fi analizată!

V-ar plăcea evident să nu mai aibă nimeni propuneri? Singurul care are voie să propună și apoi să își aprobe propunerile fiind Johannis!
Și cineva mă întreabă că de ce compar statul lui Johannis cu Coreea de Nord?!?!

@Cezar - cum am mai spus poți să continui! Ești prea jos față de mine să mă atingă ce spui. Văd că stimatul Huhurez se amuză aprobând-ți mizeriile tocmai pentru că știe că te faci de râs! Zbate-te in țărână micuțule viermișor!!! 😂😂😂

Huhu Rezea spunea...

Marine, dar stii că ești bine? !!!
De unde era să știe Streinu în luna ianuarie ce și cum este cu virusul ăsta, chiar dacă este medic specialist? Până când nu a avut virusul în laborator, omul a vorbit ce spuneau și scriau mai toți specialiștii din lumea occidentală, în lipsa unor informații certe din China. S-a gândit cineva să-i demită pe specialiștii care au lăsat Italia, Spania, Franța, UK, să fie infestate de virusuri?
In lipsa măsurilor guvernamentale, oficialii se ocupau de alegeri anticipate, norocul românilor a fost că am avut oameni cu credibilitate ca Rafila, Arafat și Cercel care au iesit pe televiziuni in luna februarie și au povățuit preventiv oamenii cum să se comporte, bătrânii fiind sfătuiți de pe atunci să se autoizoleze. Probabil că d-ta ai ascultat sfatul lui Ioha de pe 11 martie să schimbi canalul când specialiștii sperie lumea cu un simplu guturai.
Se vede că nici n-ai ascultat clipul video din topic, în care Cercel acuza guvernanții că nu au ascultat sfatul specialiștilor de a închide granițele și de a testa masiv populația.
Nu ai auzit nici că Cercel a fost impiedicat de Covidul lui Iohannis să testeze masiv în București?
N-ai auzit nici când a spus pe 11 aprilie că politica sanitară a guvernului este greșită?
Ori ești neinformat și te-ai trezit scriind, ori d-ta gândești infect în această situație, denigrând un om de care România are mare nevoie în perioada următoare.
Ce ți s-a întâmplat, ai fost atenționat că îți cenzurează site-ul?

Leon spunea...

Zice Victor Ponta :
"Potrivit acestuia, nu se poate aştepta o reacţie de la Ludovic Orban, ”o slugă a tuturor intereselor din afară României, un individ care patronează înstrăinarea pădurilor şi grâului românesc, care vinde cetăţeni români că să muncească pentru Agricultură altora în timp ce în ţară noastră culturile sunt distruse de seceta şi de nepăsarea criminală a propriilor guvernanţi”.

”Îl cunosc însă pe Ambasadorul Lazurca - un diplomat care a reprezentat România şi românii cu demnitate şi profesionalism şi la Chişinău şi la Budapesta! Dacă Guvernul Orban de la Bucureşti este atât de laş încât nu îşi apară Ambasadorul de la Budapesta- este necesar să îl apărăm noi, românii”, a mai scris Ponta."(stiripesurse)

M spunea...

@Tehnocrat

Mi-a explicat cineva că, mai ales la gradele și funcțiile mici la care alocația de hrană constituie o parte majoră a soldei, pensiile at ieși ridicol de mici.

Eu sunt pentru contributivitate dar cumva, cu protecția celor cu funcții mici și/sau carieră incompletă din motive neimputabile lor!

"adaosul de cătănie" ne aduce înapoi în situația de "pensii speciale" - deci, ce-am făcut?

De schimbat trebuie să se schimbe ceva dar nu cred că în bine și nu cred că prea curând.
Trebuie o altă temă de campanie, care să galvanizeze prostimea și să fie simplu de realizat. Dacă zici "facem autostrăzi" îți măsoară opoziția cu centimetrul realizările. Dacă zici : tăiem "pensiile speciale" tot cretinul se bucură și apoi o lălăi ani de zile cu proiecte, cu amendamente, cu CCR, cu OUG, cu impozite eheiiiii.....

Calinmihaib12 spunea...

DOMNULE IULIAN M.:...am inteles ca esti ISTORIC (..=pasionat de istorie..!); in comentariul tau despre ROMANII ardeleni,finanțati de băncile sătești...ardelene = cu fonduri din ROMANIA ,pt. a cumpăra PAMANT agricol,(..pt. case..?)= in baza unei legi =NEDISCRIMINATORIE - pe criterii ETNICE= emisă de Parlamentul maghiar=in AUSTRO-UNGARIA..!,. MARE ATENTIE LA NUANTE:..1."INTR-UN FEL"..se: RELEVA UN ADEVAR (=IMPLICIT, LOGIC=care reiese din textul scris in comentariul tau:..cum ca ROMANII ARDELENI : nu erau atât de persecutați...pe cat se spunea -in trecut..!, din moment ce AVEAU DREPTUL SA CUMPERE PAMANT..! 2.."INTR-ALT FEL".." ADEVARUL ASTA : ..da apa la moara ..? = cui crezi ?!...=HUNGARIEI (.. + hungaristilor..interni=de la noi!).3.Cat priveste rock-and-roll - ul politic: FSN-ul: el cu el INSUSI,..a FUGIT DE PUTERE=!=RASPUNDERE=!= pt. ca:CHIAR ȘTIA: DE LA SURSELE PRIMARE:..CE SE ÎNTÂMPLĂ..!.[FSN-ul FUGE DE PUTEREA ABSOLUTA (la vedere !): din 1992: cand s-a "MULTIPLICAT" (TOT -LA VEDERE.! In cele 2 aripi..! + aripile multiple=toate celelalte partide existente..!

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/mesaj-viral-pentru-sustinerea-lui-streinu-cercel-el-este-prietenul-meu_745136.html

Leo spunea...

Leonnapoleo, tocmai pe puiemonta ți-ai găsit să-l dai reper de lumină ?

Calinmihaib12 spunea...

Ponta:in 2013 a redat PENSIILE MILITARE plătite în dec. 2010 si tăiate de Băsescu în 2012 (.. cele 10 %.., că GROSUL DE.. 90% =PENSII MILITARE LE-A MARIT !=cel puțin =afirmativ de către =M.Ap.N.); cat priveste: EXPORTUL DE GRANE- aici PONTA = O DA IN BARA(ca sa nu spun direct ca :MINTE): TOATE GUVERNELE RÒMANIEI AU EXPORTAT SI EXPORTA "EN GROSSSS"..printre altele : ȘI MILIOANE DE TONE DE CEREALE != de aceea ..si PAINEA NOASTRA -CEA DE TOATE ZILELE = ARE O "CALITATE"=EXECRABILA= DE NE-MANCAT..!(cel putin in Timisoara.!!)

Mihai spunea...

Si cand Huhurez aplica cenzura la ce nu bate cu politicile zis " social democrate" la ce se incadreaza😂🤣

Leon spunea...

Leo prietene, poate iti place mai mult pozitia altui Ex-premier:
https://www.stiripesurse.ro/dacian-ciolos-acuza-budapesta-dupa-ciocnirea-diplomatica-romano-ungara-derapajele-democratice-ale-guvernului-viktor-orban-sunt-deja-un-loc-comun_1457464.html
PS. Am condus acum cativa ani si un Seat LEON, asa ca hai sa ramanem la aceasta optiune..!!

Calinmihaib12 spunea...

DOMNULE TEHNOCRAT:in principiu,ai dreptate - la înșiruirea diferitelor cheltuieli- de luat in vedere/considerare = practic= la constituirea unui asa numit COS MINIM DECENT( ..si nu al SARACIEI..!)LUNAR.!dar = din acest coș, pachet,... după părerea mea=AR CAM TREBUI SCOASE (cu anumite exceptii-impuse de cazuri de .."forța majoră "..)următoarele tipuri de cheltuieli: diferitele CHIRII, IMPRUMUTURILE de la banci/ si dobânzile aferente= PLATITE DIN BANII DEPUNATORILOR =CARE ECONOMISESC..= DIN MUNCA LOR ONESTA -si-EVIDENT LEGALA !!, iar BANCILE : volens-nolens EXISTA LEGAL si fac afaceri - din care obligatoriu = trebuie să obțină un profit.!.Aceste EXCLUDERI: sunt cele ale unor CHELTUIELI OPTIONALE..!. Cat priveste partea a 2-a a comentariului = O.K.!, Numai ca e NEVOIE = ca in MEDICINA:..intai: de UN DIAGNOSTIC..CORECT AL SITUATIEI PREZENTE( dupa anamneza -adică aflarea si a trecutului SITUATIEI, ..ceva ANALIZE SI INVESTIGATII "SPECIALIZATE"..,etc.), si se aplica TRATAMENTUL= CAT SE POATE DE ADECVAT SITUATIEI RESPECTIVE..!

Mihai spunea...

@ Leonard
Cand au inceput lucrarile la drum ,neavând aparatura de precizie speciliastii nu reușeau să stabilească panta optimă a traseului.
Au apelat la un ing neamt care a trasat tot drumul folosindu-se de un măgar încărcat cu doi desagi cu greutate asezati pe spatele magarului.
Spillul ,cum se spune ,a constat în faptul că se stia ca măgarul urca pantele doar pe unghi de înclinate de 6 grade.
Asa au trasat traseul drumului.
Ce buna era Nuty sa tina frâna la măgar!

Calinmihaib12 spunea...

P.S.. D-le TEHNOCRAT: prin "cheltuieli opționale"(:chirii,dobânzi la credite bancare,...etc.), se înțeleg CHELTUIELI făcute PESTE POSIBILITATILE DE PLATA =REZULTATE DIN MUNCA SI VENITURILE PROPRII - ale unei persoane (familie..) angajate la vedere,legal..etc.(..asa -zisa:" bonitate", "capacitate de plata"= în vocabularul bancar.) ; de ex. : cum ar putea un angajat român sa plateasca - din veniturile medii nete din ROMANIA = în jurul sumei de 3000 de lei=622 €uro/lună =O CHIRIE de 200-300-400 €/ lună = pt. O LOCUINTA,;de chiriile pt.spatii comerciale = MAI SCUMPE, nici NU MAI VORBESC..!

Calinmihaib12 spunea...

Il vad pe Băsescu- scos- la TV DIGI 24 pledand - fara nici o motivație argumentata stiintific: pentru O NOUA ORDONANTA DE URGENTA DE 30 de zile= până la: 15 iunie; NIMENI dintre PROPAGANDISTII = PRELUNGIRII ARESTULUI LA DOMICILII a persoanelor vârstnice: +- PENSIONARI + SISTATI SOCIALI= NU SCOT NICI ..PAS (cu : î ) =nici o vorba despre BOLILE CONTRACTATE,AGRAVATE,..SI CHIAR MOARTEA ..PROVOCATA ..de IMOBILIZAREA PRELUNGITA in LOCIUNTELE = MICI =DIN MIILE DE BLOCURI din beton, cu o alimentație precară (alimente ..chimizate, de PROASTA CALITATE,PROVENITE din te miri ce surse INCERTE ! si :CULMEA TUPEULUI SI IPOCRIZIEI, se recomanda INTENS : "CONSUMUL PRODUSELOR ROMANESTI".=FRUCTE SI LEGUME ROMANESTI,ca și cum nu s-ar sti ca ACESTEA NU SE GASESC in magazine,! (cel putin in Timisoara, si - in situatia ca s-ar gasi in magazine,tot de calitate PROASTA sunt= provenite din seminte/ plante MODIFICATE GENETIC: INODORE, DE CULORI DUBIOASE,INSIPIDE,FARA VITAMINE SI SARURI MINERALE = NATURALE= NE-CRESCUTE/CULTIVATE PE PAMANT NATURAL, INSORIT NATURAL,UDAT NATURAL.si mai ales: DE O CONSISTENTA EXCESIV DE FIBROASA= ..chiar spre : LEMNOASA= încât ti-ar trebui SA AI: IN CURSUL VIETII =cel putin 2-3 PERECHI DE DANTURI COMPLETE NATURALE pt. a rezista la:RONTAIREA acestor "LEGUME SI FRUCTE" din piața românească etc...!

Iulian Mareș spunea...

Cam da!
Fara sa am simpatii fata de personaj, dar daca numai un enunt este valabil, este extrem de grav:

"Lovitură pentru Iohannis și Orban! Au fost numiți criminali, după ce Florin Cîțu a postat un mesaj asemănător, pe Facebook. Acum, Ciolacu a răbufnit și a lansat acuzații extrem de dure.

„Pentru vremelnicii care conduc astăzi #România, luați o foaie de hârtie și notați. Iată ce reprezintă o crimă asupra poporului român:

– crimă este să lași pe drumuri peste 1 milion de români și să-i pui apoi să plătească dobândă la dobândă, dacă vor să își amâne ratele. Să lucrezi pentru profitul prietenilor și nu pentru INTERESUL SUPREM al cetățeanului, așa cum ai jurat – tu, SLUJBAȘ AL STATULUI. ASTA E CRIMĂ!

– crimă este să știi că în fiecare oră se închid 90 de firme în România și tu să blochezi la Curtea Constituțională tocmai legile care ar fi salvat IMM-urile, dar și locurile de muncă. ASTA E CRIMĂ!

– crimă este să risipești 35 de miliarde din ianuarie până acum, să toci aproape toată rezerva din buffer, să împrumuți miliarde de euro și ACUM să nu acorzi nici cel mai mic ajutor firmelor și populației afectate de criză. ASTA E CRIMĂ!

– crimă este să dai ZERO LEI în majoritatea județelor administrate de PSD pentru achiziția de echipamente de protecție, teste și aparate medicale. Asta e politică meschină, nu este grijă pentru oameni. Pe oameni te răzbuni, nu pe PSD! Iar ASTA E CRIMĂ!”, a transmis acesta.

Acuzații dure
„- crimă este să lași medicii să devină carne de tun in fața virusului, în timp ce tu și șleahta faceți achiziții de milioane și milioane de euro cu tot felul de buticuri obscure. ASTA E CRIMĂ!

– crimă este să te folosești de necazul unor oameni pe care îi scoți din carantină să-i plimbi prin toată țara și apoi să-i trimiți la muncă peste hotare. ASTA E CRIMĂ!

– crimă este să-ți bați joc de pensionari și să le spui că pentru ei nu sunt bani. Să te joci cu viața unor oameni în etate care ți-ar putea fi părinți… ASTA E CRIMĂ!

Și da, cel care fuge ca un laș din Parlament, atunci când virusul era deja în România, pentru că prioritatea sa și a partidului său erau anticipatele, da, ACELA ESTE UN CRIMINAL!

Iar cea mai mare CRIMĂ pe care o comiteți zi de zi este să nu #testați populația! Să vă bateți joc de români, mințindu-i și ascunzându-le adevărul! Da, voi sunteți CRIMINALI! Și, da, veți plăti pentru toate acestea!”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook"

M spunea...

Daca vreti sa va cruciti intrati pe baricada.tv (site apropiat puterii pnliste deci intangibil).

Ce scrie despre Streinu Cercel?

"Cercel ceruse izolarea totala a romanilor din grupa 40-65 de ani si separarea batrinlior de familii"
Guvernul PNL-Iohannis respinge categoric.


Hai, Vela, inchide cloaca pentru fake-news!!!

Viorel spunea...

Ioane, îți prezint liderul liberalilor din oraș încălcând OM atât el cât și alți aleșii ai neamului.
Dacă greșesc ca fost militar prezentând un caz cu și despre militari (Veterani de Război) îmi cer scuze față de ei, vreau doar să prezint cum se respect O.M. de către cei ce le fac și le încalcă [Primarul sectorului 3 Robert Negoiță la plimbare pe bicicletă cu gagica prin parc (10.000+10.000 gagica, o nimica toată pentru ei, plăcerea contează), Șeful CJ Bihor la pescuit (5.000+10.000/2 prieteni, nu contează mărim taxele)].
Îi las pe ei și trec la elita politrucilor din oraș, au și măști, nu sunt câte 3, respectă distanța regulamentară, nu primesc amenzi deși au organizat (bravo lor pentru intenție, dar unde sunt măsurile de securitate) evenimentul încălcând O.M. (omul de rând primește amenda pentru o pâine cumpărată în afara timpului alocat) și atunci ne întrebăm, de ce mor atâția oameni zi de zi, ăsta este exemplul personal sau de grup / partid politic ? Orașul aproape este un al doilea focar Suceava, pentru ei nu contează, fotografia de imagine pentru viitoarele alegeri.
https://botosaneanul.ro/stiri/eveniment-de-amploare-in-centrul-orasului-varstnici-premiati-si-aplaudati-de-toata-spuma-orasului-fotovideo/

M spunea...

@Viorel

Ai văzut că poza e de anul trecut!!! Nu???😂

Știi personal pe cineva amendat ca a luat o pâine în afara "timpului acordat"?

Viorel spunea...

Aveți dreptate domnule M, este de anul trecut, dar privind și citind linkul de mai jos prezentat în ziarul de astăzi, cu fotografii și texte de anul trecut și dumneavoastră ați fi fost indus în eroare. Cunosc ziarul și apartenența politică, orice comentariu puțin mai dur la PNL sau domnul Flutur, este publicat dar dispare după o oră pentru a nu fi citit de prostime. Are 3 mandate de primar, are bani iar Teatrul Mihai Eminescu este o ruină în așteptare de 5-7 ani, Biserica Sfântul Gheorghe ctitorită de doamna Elena Rareș în anul 1551 (monument istoric) stă de peste 20 de ani cu schelele pe exterior. De 2 ani au primit peste 2 milioane E de la UE pentru restaurare, dar primăria nu se înțelege cu comisionul de la licitații altfel nu văd motivul pentru care nu intră în renovare. În rest gargară politică. Legat de pâine, mi-am amintit de acea bătrânică ce se ruga de la geam să-i dea cineva o pâine până ia pensia că moare de foame și ma apucat sila față de acest guvern și grija pe care o are față de bătrânii singuratici. Ei cu burțile mari și pline, dorm în Guvern și Parlament și poporul tace. Până când ?
https://botosaneanul.ro/stiri/mesajul-presedintelui-filialei-anvr-botosani-cu-prilejul-zilei-veteranilor-razboiului/