Un produs Blogger.

marți, aprilie 21, 2020

Ce a propus medicul Streinu Cercel și ce a exagerat propaganda regimului liberal?

77 comments
Cea mai mizerabilă dezinformare este cea precum că reputatul specialist ar fi propus scoaterea persoanelor de peste 65 de ani din domiciliile lor și internarea lor în spații instituționalizate.
Pentru a nu cădea în propaganda declanșată încă de ieri și preluată în discursul lui Iohannis de astăzi, să citim ce a propus Streinu Cercel în documentul publicat ieri de  către Mediafax, deși documentul a fost elaborat în luna februarie.
În esență, Institutul Matei Balș propunea în luna februarie pentru persoanele de peste 65 ani instituirea carantinei, în condițiile pe care le vedem în prezent,  pe o perioadă de 3 luni și constituirea unei noi grupe de risc între 40-65.
Propaganda a pregătit mincinos timp de 24 de ore discursul salvator al președintelui leneș.

Acești noi Moș Teacă liberali vor fi constrânși de realitatea evoluției pandemiei să asculte de expertiza specialiștilor.

UPDATE
Minciuna celor de la Mediafax este demontabilă în privința datei acestui Plan și a faptului că se propun încă 3 luni de carantină pentru bătrâni.
Planul și cu  explicația că a fost pregătit de Institutul Bals cu mult timp în urmă sunt publicate pentru prima data pe 11 aprilie 2020 în Presa curată.
Citiți aici!
https://xn--presacurat-qgb.ro/2020/04/11/exclusivitate-programul-lui-adrian-streinu-cercel-de-salvare-a-tuturor-romanilor-oamenii-nu-trebuie-lasati-sa-se-imbolnaveasca/ 



77 de comentarii:

Leon spunea...

Reactiile au aparut mai degraba in urma unor declatatii recente ale ministrului PNL, Nelu Tataru:
https://www.stiripesurse.ro/video-nelu-tataru-se-contrazice-flagrant-neaga-varianta-trimiterii-persoanelor-de-peste-65-de-ani-i_1455245.

marvas66@yahoo.com spunea...

Am ascultat, cu atentie, pe antena 3 si romania tv ce spuneau de Cercel... Nu vad cum a putut gandi Cercel asa ceva decat daca ar fi fost plecat cu pluta... Dar de ce nu sunt pedepsiti ziaristii care publica aiurea? Dam vina pe Iohanis pentru niste posturi iresponsabile care sunt dependente de firimiturile aruncate de psd???

Leon spunea...

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.stiripesurse.ro/amp.php%3Farticle_id%3D1455245&ved=2ahUKEwiznfu60_noAhXb8qYKHR2ACSoQFjAAegQIBBAB&usg=AOvVaw28-mqhrZ5FoTl4uiJO4fLo&ampcf=1

Huhu Rezea spunea...

Cititi UPDATE la articol si vedeti cât de grosolan este acest Fake News rostogolit și de A3.
Media fax minte ca ar cuprinde măsuri după relaxare, când planul este elaborat cu mai mult timp in urma, poate chiar inainte de de instituirea starii de urgențâ. Măsura carantinări batrănilor a fost preluată probabil di acest plan. Cercel a vorbit deseori că masura carantinarii ar fi optima daca ar dura 12 luni, dela inceputul carantinei, nu după incetarea starii de urgentă.

Calinmihaib12 spunea...

Vedeti .la B.1 TV: la T. BARBU :.ce se intampla in SUA :..privind DECLARAREA MORTILOR ca ..avand drept CAUZA A MORTII prezența virusului Co-V.SARS 2= COV 19.. in corpul acestora : adica..ABUZUL ..spitalelor = pt. BANI MULTI.. de a afirma drept CAUZA A MORTII prezența virusului SI NU CAUZA REALA : ..BOLILE PRE-EXISTENTE,GRAVE,..UCIGATOARE..!

Huhu Rezea spunea...

Nota
Nu faceti abuz de linck-uri către alte publicații. Acest blog nu are rostul să facă publicitate altora.

marvas66@yahoo.com spunea...

Vorba romanului...daca toate posturile tv si toate publicatiile spun ca Cercel chiar a redactat documentul inseamna ca asa e... Dar cat de realist este acest document? Ce putem crede de cineva care arunca opiniei publice informatii nerealiste, care bulverseaza societatea???

Leo spunea...

Povești , nuvele , povestiri de Cercel...

Dibaciu spunea...

Domnule HUHU REZEA, de ce manipulati? Ce interes aveti? Dati-mi o tema si va fac si eu un plan, "vacanta mica", care sa bage spaima in oameni. Cum puteti prezenta un asa zis document, fara antet, fara numar de intrare, doar asa sa destabilizati o stare care si asa este subreda? Nu stiam ca noi militarii, chiar ne pricepem la toate!

Calinmihaib12 spunea...

.1.daca cititi ..cu MARE ATENTIE ..veti OBSERVA O "AIUREALA": ..la începutul "măsurilor"..?: adică:"redefinirea grupurilor de risc..." (fără a stabili "exact" o.. anume prioritate)..,PRACTIC PUTEA !"FI DEFINITA MAI SIMPLU:.."TOATA POPULATIA: SANATOASA SI CEA CU BOLI CRONICE..!"...2..In ceea CE NI SE INTAMPLA...!!?.. NU E VORBA DE "PUBLICITATE."..FACUTA UNUIA (-EIA..) sau ALTUIA..,CI de VERIDICITATEA...STIRII =care = DACA SE CONFIRMA (...SAU NU...!??) = AR FI O SITUATIE FOARTE GRAVA , deoarece ar RELEVA ".. MANIPULAREA - PE SCARA LARGA - PRACTICATA .PRIN MEDIA ...IN LUMEA LARGA...!?

spiritul lui Haret spunea...

Nu va mai bateti pe scena politicii.Fiti cu mintea la purtator .Judecati fara partinire.Ce aveti de castigat implicandu-va intr-o lupta care nu e a voastra?Se merita sa judecati cu mintea altuia?
Daca si TV apropiate PSD confirma ca trasnaia apartine lui Cercel rezulta fara dubiu ca-i apartine.



Mihai spunea...

Evrika !
Am găsit drojdie uscată pe Emag.
Ma pot autoizola cat vrea mușchii lor.

Huhu Rezea spunea...

Inseamna ca d-ta nici nu ai citit tot articolul și ți-a fost lene să intri pe linkul dat.
Documentul este real, a fost dezbătut pe A3 prin luna februarie, dar se refera la masuri preconizate inainte de starea de urgrnta, nu cum insinueaza Mediafax că se referă la perioada următoare.

Huhu Rezea spunea...

Tu ești habarnist ca oricare bulmez! Citește răspunsul dat mai sus altui habarnist.

Iulian Mareș spunea...

Antecedente...

https://daniel-roxin.ro/index.php/2020/04/21/rise-project-fundatia-privata-a-lui-streinu-cercel-a-primit-1-milion-de-euro-intr-un-an-de-la-7-producatori-mondiali-de-medicamente/

Iulian Mareș spunea...

Pe certificatul medical scrie: stop cardio-respirator! Face cineva investigații medico-legale? Nu!
De ce?

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Este doar pr... simptomatic! Daca ar fi asimptomatic ar constitui un pericol iminent! Nici nu știu care diagnostic i se potrivește GP-istului!

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

M-iam trimis revoltele in peste 100 de grupuri nationale si diaspora, generand ieri o miscare de masa pe toate blogurile, cu mii de redistribuiri, cu atitudini si discutii inflacarate, cu zecile de mii, o actiune de care m-am tinut de dimineata si pana seara! Au mai fost si altii ca mine, si nu ma laud ca acum o ora Iohannis a iesit la TV sa anunte batranii sa ,,stea linistiti ca nu se va intampla nimic inuman!'' Nu ma aud cu lupta mea, dar cine nu ma crese sa intre pe grupurile militare, cele ale diasporei si toate cele nationale ca-mi vor gasi postarile cu sute si cu mii de like-uri, de la toate categoriile de romani! Serviciile nu au dormit si azi Iohannis a hotarat s-o dea cotita! Fusesem blocat ieri pentru 7 zile pe grupuri de catre fb, pentru actiunea mea de amploare, la cateva ore mi-au dat drumul astazi! Multumesc tuturor celor care m-au sustinut cu comentarii si like-uri!

spiritul lui Haret spunea...

Huhu Rezea ,imi atribui niste merite pe care nu le am..Bulmez imi e cunoscut .A fost comandant regiment artilerie antitanc,functie de col,comandant CMJ,functie de colonel,sef sectie OMPI la A2,functie de general.In concluzie .Pe scara ierarhica a depasit ca functie un comandant inspectorat judetean de securitate.Ma indoiesc ca ai fost cdt. inspectorat de securitate.

Huhu Rezea spunea...

Aaaa...de aia i-ai împrumutat tu numele lui Ion Bulmez? Ce te-ai face tu ...daca pe blog ar fi numai comentarii serioase? Te-ai atârna de Podul Mărăcineni.

Iulian Mareș spunea...

Planul-studiu al lui Cercel te-ar fi ajutat mult: cazat in hotel 3*, mâncare garantata! Făceai economii...👍😂🤣🙃

Iulian Mareș spunea...

-Iohanu știa despre pdv-ul lui Cercel din luna februarie!
-Media, parte a zgândărit subiectul la ordin, parte a plecat pe fentă.
-Batalia se da pt contracte de ekipamente și medicamente.
-Cauza scandalului: în afara celui precizat mai sus, câțiva oameni au crescut în imagine socială, peste limita suportabilă de Iohan: Arafat, Cercel și Tătaru; toți trei stânci de granit și cu priza la oameni.
Ridicolul sau comicul de situație: ăla minte de rupe că mai ieri a auzit, precum Ion, care-și ascuțea coasa să-l răzbune pe Mihai Viteazul, că el acum a aflat că l-au ucis ungurii și helveticii!
Concluzia: pârțag de presă! ... din care cel mai șifonat a ieșit Autistul, împins pe scări de maleficii subterani!

*Posibil ca școala să reînceapă după 15 mai sau 1 iunie. Elevi profesori vor purta obligatoriu mască și mănuși, pt că cineva le importă!
**Suspectă este ideea cu întârzierea reluării activităților economice! Oare de ce? Ca sa mancam sparanghel?

Iulian Mareș spunea...

Principalele manipulări pe tema COVID-19
B.
3. Se prezintă COVID-19 ca fiind o boală mult mai groaznică decât gripa obişnuită care provoacă epidemii în fiecare an. Există în jur de 100 de viruşi diferiţi care pricinuiesc infecţii respiratorii cunoscute cu numele general „gripă”, aceştia periodic suferă mutaţii. Noul coronavirus e doar unul nou descoperit (nu sunt sigur că e nou apărut) din familia coronaviruşilor, care are 300 specii (conform Wikipedia), o parte dintre ele prezente şi la oameni.
Un studiu publicat în 19 martie 2020 în „International Journal of Antimicrobial Agents” (SARS-CoV-2: „Frică versus informaţii”) arată: „În ţările Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică SARS-CoV-2 (virusul care provoacă COVID-19) nu pare să fie mai mortal decât alte virusuri aflate în circulaţie. Pe lângă coronaviruşi, sunt 16 virusuri endemice prezente în mod curent în ţările dezvoltate (adenovirus, bocavirus, cytomegalovirus, enterovirus, virusul gripal A H1N1, virusul gripal A H3N2, virusul gripal B, metapneumovirus, parainfluenzae virus 1, parainfluenzae virus 2, parainfluenzae virus 3, parainfluenzae virus 4, parechovirus, picornavirus, rhinovirus, syncytial respiratory virus). Anual, pe plan mondial sunt 2,6 milioane de morţi de infecţii respiratorii (excluzând tuberculoza). Sunt mici şanse ca răspândirea SARS-CoV-2 să schimbe semnificativ această statistică. Frica ar putea avea urmări mai mari decât virusul însuşi”. (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924857920300972).
Manipularea statisticilor s-a făcut la cel mai înalt nivel, de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, prin faptul că s-a declarat rata de mortalitate ca fiind cea rezultată între pacienţi morţi testaţi pozitiv la COVID-19 şi totalul celor testaţi. Dar fiind un virus nou descoperit, la care abia recent s-au pus la punct testele, aceste teste s-au făcut în primul rând între cei ajunşi în spitale în stare gravă. E firesc ca printre cei ajunşi la spital în stare gravă să existe o rată de mortalitate mai mare, dar ea nu e concludentă. Pentru socotirea corectă a mortalităţii trebuie avut în vedere totalul celor infectaţi, care nu se cunoaşte, fiindcă marea majoritate a celor infectaţi au simptome uşoare sau deloc, nu ajung la spital şi nu sunt testaţi.

4. Se prezintă urmări ale măsurilor demente ale autorităţilor ca dovadă a gravităţii primejdiei COVID-19.
Toată lumea s-a emoţionat de imaginile televizate cu coşciugele din Italia morţi de COVID-19 aşteptând să fie încărcate şi cu camioanele armatei transportând morţi. Apariţia acestor imagini nu se datorează unui număr impresionant de morţi, peste cel obişnuit, ci măsurilor ticăloase luate de autorităţi sub pretextul stăvilirii răspândirii virusului. Li s-a interzis familiilor să-şi ridice singure morţii, firmele civile de pompe funebre n-au avut nici ele voie să se ocupe de problemă. Dar nici nu prea voiau ele să intervină, că dacă vreo maşină a unei firme de pompe funebre transporta un mort de COVID-19, maşina respectivă era considerată contaminată şi nu mai putea fi folosită timp îndelungat. Personalul de la pompe funebre dacă ar fi mânuit mortul ar fi fost obligat să intre în carantină. Ca urmare, doar armata a avut voie să ridice morţii din spitale şi coşciugele au trebuit să stea la rând până vin camioanele armatei să le încarce. Este o situaţie apărută artificial, nu datorită coronavirusului, ci a isteriei autorităţilor cu privire la coronavirus. Iar această situaţie, pe care autorităţile au provocat-o, este folosită ca dovadă că situaţia este într-adevăr extraordinar de gravă şi că măsurile autorităţilor sunt justificate.
Similar, apar imagini cu spitale copleşite de numărul de pacienţi, dar asta se întâmplă datorită măsurilor autorităţilor, care vor să interneze la spital toţi infectaţii cu COVID-19, deşi majoritatea n-au nevoie de internare.

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/16/principalele-4-manipulari-pe-tema-covid-19-interviu-al-meu-in-ziua-de-vest/

CEZAR spunea...

Ba dar prost ai fost !
Uite la m-Al cate oportunitati a gasit...!
Pensia o puneai la saltea.....:D...

Iulian Mareș spunea...

"Vă arăt pas cu pas toată diversiunea la care mulți români au pus botul. A avut trei scopuri: glorificarea lui Werner, mazilirea lui Streinu Cercel și un experiment sociologic. Asta pentru că oamenii nu pot citi decât titluri. S-a făcut și un studiu la nivel mondial care arăta că majoritatea oamenilor citesc doar titlul, nici nu mai intră pe articol.
Auzisem eu ceva, de documentul cu bătrânii de 65 de ani. Și azi m-am uitat la tv că se certa Stamule cu Teodorovici și, la un moment dat zice Stamule că documentul e din februarie. Și Werner iese pe 21 aprilie, ca un erou, zicând: bătrâni, vă apăr eu de doctorul cel rău". Ati citit tot felul de titluri, ati citit și documentul?
Titlurile din presă sunt fake-uri, 100% minciuni. Astea au fost peste tot. Uriașul aparat de propagandă securistoido-prezidențial a propagat acest fake-news ca să stârnească panică asupra populației României".

Iulian Mareș spunea...

Culmea lui Iohanis Troianis!

De la alegeri anticipate, la alegeri amanate!

*Pun prinsoare ca tare mult va sustine amanarea! Omul este plin de contradictii!

ION spunea...

Huhu Rezea sunt colonel ceeace tu nu esti.Mai sunt si ing. ceeace tu nu esti.Sunt absolvent UNAp.ceece tu nu esti.Sunt absolvent Institut politehnic ceeace tu nu esti.

vosi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Waw...👍😂🤣🙃

Iulian Mareș spunea...

Internetul cu site-ul de unde a fost descărcat materialul lui Cercel este al lui Gâdea?
Poți fi manipulat in multe feluri, cel mai ades prinde pe terenul sterp manipularea prin omisiune! Că să știi toate astea trebuie sa fi absolvit printre primii 500 școala de gradați, cu durata maximum 1 lună, prin cursuri intensive on-line!

Iulian Mareș spunea...

Te și vedeai la Marriott, etajul 3, ap. 307, cu cameristă tailandeză! 👍😂👏

Huhu Rezea spunea...

@vosi
Tu ești o scârbă care refuză să gândească. Nu esti capabil să sesizezi nici diferenta dintre titlurile fake news ale titlurilor Mediafax și continutul documentului propus de Cercel la începutul pandemiei.

Iulian Mareș spunea...

Nr de intrare era important..., Cercel este un expert în înregistrarea documentelor! Daca este pe net și nu are "Nr" documentul este NECLASIFICAT!...un studiu, un punctaj de idei, o analiză personală, kiar pertinentă, întrucât el scria de relocarea bătrânilor fara niciun sprijin!

Huhu Rezea spunea...

@Iceprule
Ceeace...că aști analfabet, aici trebuia să semnezi cu Haret...

Viss spunea...

Mares, tu vorbesti? Facut ofiter la apelul bocancilor direct de pe stradă?

Huhu Rezea spunea...

In mod normal, dacă Iohannis este un om onest, astăzi ar trebui să prezinte scuze pentru enorma gafă în care a fost impins ieri de o propagandă nenorocită, vârf de lance fiind Mediafax. Făcătura a fost demontată de ziarele serioase din România, doar stiristele de la A3 continuau să repete fake news-urile, deși Radu Tudor și Mircea Badea demontasera dezinformările.
Nu-l văd bine pe Tătaru după sedinta de azi de la Cotroceni.

Huhu Rezea spunea...

Institutul Matei Balș ar trebui să dea în judecată Mediafax pentru titlurile si subtitlurile scandaloase date în prezentarea documentului Vacanta Mare.

M spunea...

Cum se vede "vosi"?

”Ponderat,doritor de dreptate,echitate si ordine in orice,chiar si in politica.Apreciez bunul gust,onoarea si fair-play-ul in relatiile cu cei apropiati si colaboratorii."

Și ce discurs suburban, care incită la ură ieșit direct din voma pestilențială a mizeriei numită PDL-USR are acest domn!
Am scos Antena 3 din grila de programe dar când văd câtă ură stârnește în periferia societății parcă îmi vine să o introducă iar printre primele canale.

Apropos, ce președinte a spus mizeria aia? "Mi-e scârbă"?

Leon spunea...

Banuiesc ca acest plan de masuri propus inainte de starea de urgenta, se afla si in prezent in mapele membrilor acestui Comitet !
Ministrul Nelu Tataru nu cred ca trebuie sa si dea demisia, a facut treaba foarte buna si sunt convins ca la fel va face in continuare !
Altcineva ar trebui sa-si dea demisia..!

Leon spunea...

@ION, le ai pe toate !
Un blog personal iti mai trebuie..!

M spunea...

Am citit de doua ori materialul. Nu spun ca nu are numar si nici semnatura.... dar intreb: care e EXACT partea care deranjeza?

In plus eu faceam un site care sa elibereze "declaratii". Astfel incat declaratiile sa ramana inregsitrate si sa fi avut si un cod de bare (iar patrulele de OP cititoare) si verificarea sa fi durat exact cat face beep!

Leo spunea...

Țara e plină de "institute" , de "doctori" și de "savanți" bine plătiți și puși pe sinecuri , în timp ce România e plină de boli eradicate în ţările civilizate.
Iar la IC vor să facă vaccinuri cu doctori"doctori" tanchiști după ce au văzut că nu au reușit cu "doctori" artireliști.

Gigi spunea...

Propun şi în acelaşi timp îl rog pe dl.admin H,sã posteze un art.pentru a ne lãuda fiecare cu studiile avute de-a lungul vieţii,de la clasa a I-a pââânã am ieşit la pensie.
Mãi bãieţi,treziţi-vã la realitate!Nu vedeţi cã acum nu mai conteazã studiile,ce ai fost,ci numai ce eşti în momentul de faţã,adicã PENSIONAR,unde o tâmpitã îşi permite sã te ameninţe cã o sã vadã col.mai la toamnã ce o sã pãţeascã.Politica şi aleşii au prioritate,ãilalţi,D-zeu cu mila.
Nu conteazã ce ai fost,ce eşti,ci numai cine aduce voturi,aia conteazã!

Leon spunea...

"Doctorul Adrian Marianescu de la Institutul „Matei Balş” a făcut, în cadrul emisunii „Marius Tucă Show”, câteva dezvăluri referitoare la proiectul contovesat propus de Adrian Streinu-Cercel.

Medicul spune că documentul a fost redactat la începutul lunii martie, atunci când se preconiza că evoluţia crizei va fi mai gravă decât în alte state ale Europei.

„Se vorbea atunci despre un scenariu mai prost decât al Italiei şi că sistemul medical nu va face faţă. Erau doar ipoteze de lucru în varianta în care lucrurile vor merge prost (...). Nu ştiu care au fost discuţiile ulterioare. Lucrurile sunt acum mai mult decât echilibrate iar acum putem discuta doar anumite puncte din acel document”, a spus medicul Adrian Marinescu."(stiripesurse)

Iulian Mareș spunea...

Doar tu și cu inca unul că ține pot crede așa ceva?
Ce înseamnă "de pe strada" numai tu știi!
Și dacă ar fi așa, asta te doare pe tine? Păi, ai văzut tu facultate de miniștri?
Fii serios, căci ai o vârstă și nu cred că este timpul sa dai in mintea copiilor!
Am mai mulți ani de vacanțe, decât ai tu de școală!
In rest, căci doar restul a mai rămas, expresiile feisbuciste, latrina, ciuma roșie, te duc in jos doar..., în afara faptului că sunt de autobază!

Iulian Mareș spunea...

Ce te aștepți la un sgv ajuns sof, prin clocitoare? Facebook și atât!

Iulian Mareș spunea...

Neavând unul mai bun decât Tătaru, plus că i s-a demolat minciuna, plus gradul de încredere în creștere privind persoana ministrului, sper că Anarhistul sa nu o tina langa cu prostia lui, băgată pe gat de sfătuitorii malefici, care își dau coate și râd acum de botanist!

Iulian Mareș spunea...

Doar spiritul lui ...,,
în skimb mult Măgăret și ăla la categoria UJB!

marvas66@yahoo.com spunea...

IMB, sub conducerea lui Cercel, a executat ordinul primit de la Firea. Nu este suficient de clar? Vreti sa vedeti care sunt relatiile de "prietenie"???

Mihai spunea...

11.00-13.00
Spatiu pe blog pentru psd si "documentul științific"!

Moderator ; Huhurez

Huhu Rezea spunea...

Care ordin?
Streinu nu are voie să aibă prieteni? Nu vrei să ieși din vraja propagandei #rezist?

Leon spunea...

In sfarsit, in sedinta de plen de maine(ora 10.00) pe ordinea de zi figureaza si 79 de initiative legislative ptr.aprobare Tacita, printre care si L 38/2020.
In zilele urmatoare, Biroul permanent al CD il va inregistra si repartiza la comisii...!

Huhu Rezea spunea...

Să precizăm că este vorba de proiectul Les, cel cu indicii de corecție aplicați imediat, până la recalcualre.

Mihai spunea...

A fost promovat si el dupa ce toti cei capabili , dotati cu materie cenușie si cu realizari in spate au trecut in rezerva si s-au reorientat in cariera.
A urmat si el o "postliceala" cand se mai găseau cu greu candidati,toti urmau facultati.
La realizari isi poate trece "Oskarul" pentru ca s-a prezentat zilnic la program.
Pana acum nu a reușit sa-si dea seama ca este doar un civil oarecare.

brenda spunea...

ce bine ar fi ,ar fi cat de cat ceva dar dl generalCIUCA avea si o urgenta .....poate wc.

Leo spunea...

Recapitulând sunt 2 inițiative concrete şi una în aşteptare (analiză) astfel :
1. Proiectul L 120/2020 (al LADPM)
2. Proiectul L 38/2020 (al lui Leș)
3. Și promisiunea lui CIUCĂ de inițiativă cu scadența la 01.07.2020 (aceea cu Anexa 2)
Din cele vânturate până acum , cea ai bună ar fi a lui CIUCĂ , pe locul 2 a lui Leș și pe locul 3 , cam un fel de rebut cea alui LADPM.
Eu merg pe inițiativa lui CIUCĂ despre care am auzit eu că obișnuiește să-și țină cuvântul.

gheo spunea...

Domnule H, haideti sa privim si citim "toate declaratiile dr Cercel, sa lasam deoparte simpatiile politice", politica care a contaminat NOCIV intreaga societate romaneasca (ne referim doar la noi la Romania, restul este treaba lor), distrugand "pas cu pas" uneori credibilitatea, alteori importanta ... etc prin numiri politice a unor personaje nu numai dubioase dar si lipsite de profesionaloism ... etc, folosind fara scrupule institutile statului fara nici o umbra de responsabilitate sau urma de interes ca acestea apartin romanilor si nu clasei politice. Apoi sa analizam "in calitate de romani nu de ... cointeresati politic", TOATE declaratiile dr Cercel si alte "chestiuni tare interesante". Dr Cercel a fost ca si altii consilier a multor ministri ai sanatatii si ca "si altii" poarta o vina comuna pentru dezastrul sistemului de la aceasta ora. Sa lasam deoparte dansurile politice nenorocite ale "panaramelor politice indiferent de culoarea politica, care macina societatea romaneasca. O analiza corecta se face "la rece fara simpatii indiferent de natura acesteia" daca suntem in stare de asa ceva. Pentru mine "un om are valoare doar atunci cand face ceva pentru tara lui", clasa politica romaneasca nu intra in aceasta categorie si nici acolitii ei chiar daca o asemenea declaratie poate fi neplacuta. Cu stima.

BONIFATIE spunea...



Așa da!
Iată și o veste bună dată de d-l LEON care mă face să uit de viruși și de mască.
Este bun și LEȘ, d-le HUHU! Poate ne-or da cu stânga și ne vor lua cu dreapta (fără apropouri la partide).
Jos masca (pe la Crăciun, cu voia lui KWI), manipulatorilor!!! Care or fi?

Cezar spunea...

Baaa...nu fii idiot !
Asta...a fodt facut prin filiera indecenta PCR....

Gigi spunea...

Ce președinte a spus...,întreabă @ M.
Cum d-le,chiar nu bănuiți cine? Simpatia d-lui,adică fostul😎😀

Viorel spunea...

Având în vedere că pe acest blog se discută probleme ale pensionarilor militari cât și din alte structuri, propun (dacă următoarele persoane ne citesc) ca la ordinul domnului ministru al Ap.N. Nicolae-Ionel CIUCĂ, doamna Col. dr. ec. ANDRIȚOIU Mihaela în calitate de Director al Casei de Pensii, să ne prezinte o situație cu ieșirile din sistem (decese) pe zile de la începerea Covid – 19 și până în prezent. Fiind militari, instruiți și bine pregătiți, nu ne supărăm dacă situația ar fi detaliată și pe cauze (naturală, Covid-19, oncologice, cardiace, hepatice, etc.). Le cerem prea mult ? Nu cred la salariile pe care le iau comparativ cu ceea ce au făcut, fac și probabil (la fel) vor face în continuare. Un pic mai complexă (situația) decât cea prezentată de domnul Huhu Rezea “Criza Covid-19”.

ifrim spunea...

@Leon,Huhu.Așa ba' fratilor după atâta spălat pe måini face bine la cutiuța o veste bună!Să trăiți mult și frumos!

Iulian Mareș spunea...

CI-istule dovedit!
Daca erai așa capabil îți găseai o poziție prin SMFA, la logistica!
Așa că, lasă jos îngâmfarea și treci peste frustrări de căprar! Sau, cel puțin, pe cât de pregătit erai, la o bază aeriană!
Este ușor să pleci, mai greu este sa rămâi! Dar, fiecare are drumul său, probabil că de foștii CI nu mai avea nimeni nevoie și nici colegii nu-i mai agreau!

Iulian Mareș spunea...

Am cunoscut un 🐷 care a zis: Numai pe ăsta, că-i așa cald!
De cate X ai spus că pleci definitiv?

Iulian Mareș spunea...

Tibi,
Ai auzit sau știi? 😂🤣
Oare de ce râd?

Iulian Mareș spunea...

Lider pe domeniu este Grupul Strategic....

Calinmihaib12 spunea...

"VIATA" ..BATE ..FILMUL..:..dupa ..."iesirea" de azi a lui Johannis...cu:.."ELIBERAREA DIN CAPTIVITATE"... a..."BATRANILOR"...de 65 de ani...si peste...?!(..de ce ..TOCMAI:..65 de ani.. si NU..66,..70.. de ani..?.. raspuns probabil:..PT. CA..SUNT "PENSIONARI".,CARE ..=="NE.. COSTA..==BANI==..!!)..parca vad imaginile din..filme horror..cu..ZOMBII ..MASCATI..pe străzi..,mergând..si..STRIGAND ..UNII LA ALTII..ca sa SE AUDA.. si sa SE ÎNȚELEAGĂ,..MASTILE ..PERTURBAND ...SUNETELE..SI VOCILE...!

M spunea...

😂😂😂

Concepția despre lume și viață a spălaților pe creier, iubitori de cur nemțesc:
"Cine nu iubește UE, Johannis, Orban, Koveshy și PDL nu poate să fie decât Ciuma Roșie"

Huhurez prezintă un document care nu concordă cu poziția lui Johannis. Pe ei nu îi interesează adevărul, nu îi interesează dreptatea ci doar propaganda băloasă.
Privirea fixă, prezența abulică incapabilă de a ieșii din șablonul dictat. Îl vedem și la conducătorii lor din stradă, Ceaușescu și Dide. Orice spui, dacă nu e pe placul falsificatorului de Sibiu, atunci emit strigăte guturale: Dragniaaaaaa, Firea, ANTENA 3, Ciuma Roșie și, evident, m#ie - simbolul gândirii lor!

E bine că îi lăsați să comenteze. Ne dăm și noi seama de cât a decăzut acest popor! Să ne mirăm că susținătorii lor se bat cu poliția?😁

Huhu Rezea spunea...

Doctore, dacâ nu înțelegi să scrii citeț, fără semne grafice inutile, te rog nu te mai forța să scrii rețete ilizibile că nu te mai public. Ocupăm spațiul degeaba.

Huhu Rezea spunea...

Esti cumva dumneata mai specialist în boli infecțiose decât profesorul Streinu, ca să judeci declarațiile sale de specialitate?
Nici atâta nu sesizezi că mai mult de jumătate din măsurile dispuse prin ordonanțe sunt luate din acel document, pe care d-ta cred că nici nu te învrednicești să-l citești?
Incă de la începutul lunii februarie, când Iohannis și cohorta sa de activiști și propagandiști se ocupau de alegeri anticipate, românii au ascutat de sfaturile lui Cercel și Arafat. Eram ca Italia sau Spania, dacă acești specialiști nu aveau credibilitate și noi așteptam reactia tă-ră-gă--na-tă a lui Johannis, care a intervenit abia pe 14 martie. Incă de pe atunci, batrânii, trecuți prin multe la viața lor, au înțeles de la specialiști, nu de la demnitari, ce ne așteaptă și au început să facă provizii de alimente. pentru a ieși mai rar în aglomerații.

Calinmihaib12 spunea...

DOMNULE HUHUREZ: ..am "inteles" "mesajul.., cât privește ilizibilitatea unui text ="retete=?"cu semne grafice,te asigur ca scrisul meu de mana e lizibil ,inteligibil-(cu si fara ghilimele), (în anii studenției, unii colegi absenți de la cursuri,puteau copia ușor după cursurile mele.!).Semnele grafice= există pt. a nuanța ideile din text..! Daca acest fapt DERANJEAZA...procedeaza cum crezi de cuvinta.!,dar adevărurile trebuie spuse..!=chiar dacă ocupa "..spatiul"..inutil=cui?.(oferit multora - in exces fara nici o problemă.. )

Iulian Mareș spunea...

"Am venit sa demitizez puțin gripa asta."
Eu kiar cred că nu înțelege ceea ce citește în documentele care i se prezintă.
El este virusul pe 2 picioare!

Iulian Mareș spunea...

Maniere bune,
Știi cumva ceea ce scrie pe certificatul de deces al morților pozitivi COVID-19?
Știi cumva ce scrie in PV de investigație al medicilor anatomo-patologic? Știi cumva daca s-au făcut investigații medico-legale?

gheo spunea...

"miercuri, 22 aprilie 2020, HUHU REZEA. Sa dam fiecaruia ce merita, sa luam de la fiecare ce ii bun, sa ii spunem fiecaruia ce a gresit dar, sa nu "ridicam nimanui statuie pentruca reversul sa nu fie prea dureros !".

M spunea...

De tot balamucul cu coronavirusul trebuia să se ocupe Institutul de Sănătate Publică. Citiți domeniile de competență și înțelegeți de ce e de competența lor!!!

Șeful ISP este pnlista SIMONA PÂRVU. Ați auzit de ea? A spus asta ceva? Ați văzut-o la "luptă"?
Salariul domniei sale este de 22.000 lei. Nu face absolut nimic. Nici măcar un plan. Dar e din partidul care trebuie și pupă curul corespunzător! Și, evident, este din Sibiu!
Încep să mă satur de acești incompetenți promovați de Johannis. Știți că în unitățile SNAOPSN un criteriu de promovare este "originea sănătoasă din Sibiu"? Sibiul este noul Scornicești!!!

gheo spunea...

@M - New Scornicesti suntem noi, fara "noi", ei nu ar mai fi acolo sus unde se pare ca vom fi iubiti pentru mai multe motive, "existam ca new Scornicesti, au pe cine manipula, experimenta si orice altceva " pentruca, fara noi nu ar exista functiile lor inalte foarte bine platite si garnisite cu privilegii la care ... imensa majoritate a "scornicestenilor doar viseaza. An dupa an, promit pensionarilor militari, celor civili si oricui altcuiva "cu interes" orice stiu ca pot prosti si manipula mintea, dau doar atunci cand simt ca se apropie "implozia" propriilor promisiuni. De cat timp mint pensionarii militati "pas cu pas" fara a aduce nimic concret. Mai stim ce inseamna ceva "concret", nu cred pentru ca, din diversele promisiuni inselatoare emise de diverse partide si "entitati", s-a ales parful de pe toba" !!!. Atat de prosti am ajuns incat semanam cu un copil care vrea sa fure o bomboana din pomul de Craciun. Se urca pe un scaunel si tocmai cand crede ca a ajuns sa puna mana pe bomboana, scaunelul ii fuge de sub picioare restul ... . Sunt convins 99 % ca undeva in "spatele cortinei", exista o grupare de politicieni si nu numai care rand cu burta la gura de "comentariile insirate pe baza promisiuni desarte". New Scornicestiul suntem, "noi" din pacate, oameni care au invatat deja sa casca gura la promisiunile "zeilor damboviteni", proasta pasiune.