Un produs Blogger.

duminică, aprilie 05, 2020

Imagini incredibile din Wuhan

24 comments
Privind super-dezvoltarea provinciei Hubei,  cu capitala la Wuhan,   nu ai zice că este atât de mizeră încât, pe cale naturală,  ar putea să dezvolte un virus atât de ucigaș și de nestăpânit.
Este împotriva firii umane să introduci atâția inși în asemenea concentrații de locuit, când ai la dispozițe un teritoriu imens, precum China.
Natura poate să pedepsească extravaganța omului.


24 de comentarii:

Niky spunea...

Sa fie o coincidenta faptul ca acolo exista un laborator de virusologie de nivel 4 (care e autorizat sa manipuleze/studieze viruși cu potențial letal pentru om)? Unii ar spune ca nu cred în coincidente. Adevarul este ca este cea mai eficientă metoda de a reduce populația si e greu de dovedit ca a fost deliberat. Unii susțin ca bogatii lumii ne vor putini,maxim doua miliarde!

Alex spunea...

Zgarie-norii ,celelalte constructii si autosrazile suspendte intr-un mod ciudat,"impletite"uneori sub forma de petale de flori ma duc cu gandul la un film s.f .Imaginile de pe timpul noptii cu milioane de lumini colorate ,arata ca in comunismul-capitalist nu se face economie.Au cu ce se.mandri.Dezvoltarea aceasta accelerata cu o viteza care i-a pus pe ganduri chiar si pe americani,facandu-i sa se simta mici copii pe langa "uriasul"chinez ,le-,a.facut si multi dusmani.Am inteles ca materia prima ptr.toate medicamentele din lume ,provine din Wuhan in mare parte si tot aici functioneaza mai multe laboratoare experimentale ,unde se fac cercetari,lucrandu-se.cu virusi...
Daca intr-adevar pandemia pornita de la ei provine din laboratoarele existente in Wuhan? Chinezii mananca pisici,caini ,lilieci de pe timpul lui Confucius si de atunci pana in prezent ,nu au patit nimic.
Inte-adevar populatia lumii depaseste sapte miliarde patru sute de milioane.Cam multi!In urma cu 40.de ani eram patru miliarde.Pamantul a ramas acelasi,sursele de hrana sau imputinat;pentru a crea mai multa hrana legumele au fost modificate genetic,animalele sunt hranite numai cu concentrate care le fac bune de sacrificat in doar trei,patru luni.Nu se.stie cat o mai putem duce asa.Peste 30 de.ani vor fi 9-10 miliarde.Vor sta unii peste altii.In sfarsit! Poate acest Covid 19 a.fost imprastiat intentionat,singurul mod de a reduce populatia lumii nu mai este un razboi costisitor.Ai facut un virus si-i dai drumul unde trebuie.Apar.si victime colaterale ,dar este cam unica solutie in zilele noastre.

Burebista spunea...

Degeaba sunt super dezvoltați dacă obiceiurile alimentare moștenite i au adus în situația de față...
Este ca la țigani.... Au case ca niște palate, în are uneori parchează caii, dar do tot în niște camarute mici, cocioabe anexe sau corturi...

marvas66@yahoo.com spunea...

In acest moment, orice presupunere nu este binevenita. Mai bine ne rezumam la bancuri, ca in timpul comunismului.

spiritul lui Haret spunea...

Iulian Mares da pe gat mai putin alcool.La tine se face vizibila existenta delirium tremens.

Huhu Rezea spunea...

Cine spunea că @Don Corleone a dispărut?

Calinmihaib12 spunea...

Citiți ce teme s-au discutat LA FORUMUL ECONOMIC MONDIAL de la DAVOS (HELVETIA) -in ian. 2020..de către "mai marii".. lumii politice si economico-financiara..!

Burebista spunea...

Deja medicii de la Suceava sunt nemulțumiți de faptul ca noua conducere militară le cere disciplina, munca chiar și peste program….
SE vede treaba ca au fost obișnuiți doar sa ia șpagă pe lângă salariile maxime și sa nu prea facă nimic…
Mai mult ca sigur ca s au infectat unii de la alții pe la cafele și gargară în timp ce bolnavii sufereau prin saloane…
Oare la fel a fost și la chinezi?
Românii… Niște milogi.. Așteaptă de la alții..au uitat vremurile de dinainte de 1989…
A ți văzut în China ce mobilizare de forte și utilaje a fost făcută pentru construirea spitalului nou necesar Covid-19…
A ți văzut vre-o firma de construcții sa vina cu utilaje sa ajute la amenajarea spitalelor mobile de la Otopeni și Constanța??

Gigi spunea...

No comment!Uitându-te la imagini,ai impresia că ești pe altă planetă.
Și când te gândești că acum 40-50 de ani erau vai ei.
Îmi povestea un inginer,civil cam cum o duceau,carne nu prea vedeau,orezul era baza.Erau sub noi în multe domenii.Acum....ce să mai discutăm,suntem la ani lumină în urmă.Păcat!Puteam fi noi înainte,dar nu s-a vrut.Ei făcură un spital în 10 zile,noi avem vreunul în 30 de ani?

Alex spunea...

La inceput ,cel mai mult probabil au inceput sa manance toate felurile de animale si insecte de nevoie.De-a lungul secolelor sau obisnuit cu gustul
iar acum o parte mananca de placere toate tampeniile din lume,iar o parte mananca de nevoie.Am vazut in filmuletele de pe youtube multe reportaje despre pietele din China.Multa mizerie,aglomeratie grozava,muste cat cuprinde ..ceea ce nu-i impiedica pe comercianti sa vanda marfa si pe clienti sa o cumpere.Se.mananca mult caine,deoarece carnea de porc este mai scumpa de 6-7 ori decat cea de caine.Adevarul ca in afara de caine ,care este cat de cat mai comestibil,mananca chestii pe care un om cu bun simt si cu minte la cap ,nici nu i-ar trece prin gand asa ceva.

Burebista spunea...

Corect Alex..

Cezar spunea...

La ultima analiza i.au gasit ...usoare urme de sange in alcool
Vroia permis de conducere betivanul
😂😂😂😂😂😜😛😜😛😎😎

Calinmihaib12 spunea...

...progresul economic al CHINEI este relativ simplu de inteles: TOATE MARILE FIRME SI CORPORATII MONDIALE SI-AU "EXTERNALIZAT" PRODUCTIA = LA PRETUL FORTEI DE MUNCA -probabil:"minim pe economie" din țară cu regim comunist -are CONTROLA TOTUL.. inclusiv " SECRETELE TEHNOLOGICE" de"varf"..., fapt ce a PERMIS după -"OARECE.." ACUMULARI (=MASIVE..!) FINANCIARE ...LUAREA DEZVOLTARII -PE CONT PROPRIU

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Cerșetorul ăla de se dădea deștept in cap la interviu? Vai steaua lui ce prostii debita... Un damblagit care se poticnea in vorbe și nu lega fraza!

Iulian Mareș spunea...

Diferente culturale...

Iulian Mareș spunea...

Exact!
Acesta este un sistem pt sine însuși nu pt cetățean!
Ce sa spun? Nu-mi place stilul de arhitectura,a a la Dubai!

Iulian Mareș spunea...

Despre Deep state:

1) "Poporul de sinteză (2%) o să asimileze schimbările fără nici un fel de opoziție, iar poporul real o să fie persecutat și vânat la sânge. Nu voi insista mai mult pe acest subiect, românii conștienți știu despre ce este vorba în linii mari, să caute informațiile/legăturile lipsă cât mai este posibil!"
Incorect Politic

2) „Evenimentele la care asistăm pasiv în prezent, ascund de fapt o luptă finală care se dă între două tabere: SUVERANIȘTII și GLOBALIȘTII. În cele din urmă, toate imperiile mor și suntem în faza terminală a Noii Ordini Mondiale, care va pierde războiul…
Sylvain Laforest

ION spunea...

China s-a dezvoltat cu ajutor strain.Multa si ieftina forta de munca.Fabrica pentru toate buzunarele dar si falsifica la greu.Nu va luati dupa aparente.Sunt zone unde nu s-a depasit stadiul de feudalism.

Iulian Mareș spunea...

Și asta-i adevărat...o țară a controverselor!
Kiar și mai rău!
Sunt articole care conduc spre sclavi și stăpâni de sclavi in unele regiuni!

marius spunea...

https://jurnalul.info/sorina-matei-dragi-papagali-pnl-mintiti-mintiti-si-nu-va-mai-opriti/?fbclid=IwAR1BAkd0JIiN4ouKGCUJ6HI-Ma0KImejzlWdAZizwHuQJPBtAAK-iH9cxRw

Gigi spunea...

I.Mareș
Întradevăr,peste tot găsești,în toate țările sunt și părți bune și mai puțin bune,dar și multă propagandă negativă unde au unii interesul.

Calinmihaib12 spunea...

Mariuse:..baietii ăștia: TOTI=.."joaca..miuta"...cu..NOI: astilalti...si nu de-azi-de-ieri, ci de mult mai mult TIMP..!

Viorel spunea...

Care pe care se acuză, apoi se scuză și nu prea. Pe FileList găsiți filmul american False Colors (2020), subiectul=viruși creați în laboratoare americane și vânduți în 1980 lui Saddam Hussein, ca apoi să fie acuzat de crearea acestuia și începerea războiului din Irak (banii, petrolul și ardelenii). Subiectul este interesant, regia și actorii slabi, fără mimică (,) convingătoare, tineri debutanți.

Iulian Mareș spunea...

Nu cred in scenarită...