Un produs Blogger.

marți, aprilie 21, 2020

Virusache nu-i iartă nici pre Înalții prelați

11 comments
ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, a fost corfirmat pozitiv, după ce a oficiat Învierea alături de o mulțime de preoți și călugări la o biserică din Suceava.
Toți sunt obligați să intre în carantină.
Priviți-l citind Pastorala la sfârșitul slujbei, deși simptome avea din Joia Mare. Țiitorul de microfon o fi scăpat? Nu cred!
Virusul este o creatură pământească Se cuibărește în tot ce este omenesc.



Surse medicale au declarat pentru „Adevărul” că ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, s-a infectat cu COVID-19, are o formă medie a bolii şi urmează să fie transferat, cu un elicopter SMURD, la Institutul „Matei Balş” din Capitală. Tot la „Matei Balş” va mai fi transferat şi un alt tânăr care este intubat la Spitalul Judeţean Suceava. ÎPS Pimen a început să se simtă rău de joi, 16 aprilie. Atunci ar fi participat la o ceremonie religioasă în aer liber, cu toate că afară ningea. Totodată, arhipiscopul a oficiat, împreună cu alţi preoţi şi călgări de la biserica Sf. Gheorghe a mănăstirii „Sfântul Ioan”, din municipiul Suceava, ceremonia religioasă din noaptea de Înviere.

11 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Referitor la tinatorul de microfon: Lipsa date privin faptul ca ÎPS Pimen a stranutat sau tusit!
Oricum, de o amenda s-a facut, intrucat sunt grup de 4!

M spunea...

Si totusi de Pasti se intampla si minuni!

Ciutacu de la Guiță TV a explicat aseară pe larg cum cetățenii pașnici au fost căsăpiți de Poliție. Pe parcursul emisiunii in care intelectualul Spartacus a avut timp sa isi exprime toate cele doua idei pe care le poseda s-a intamplat o minune!

Unul din raniti s-a vindecat in direct!!!! 😂😂😂😂

https://xn--presacurat-qgb.ro/2020/04/20/minunile-de-la-rtv-galacticii-din-rahova-s-au-vindecat-in-direct/?fbclid=IwAR2xNR8AqmLe5v0VxoYwAXlHOeydZAqorWkzz5lMJxf1XXaR5uPuwjI3rwo

Iulian Mareș spunea...

WAW!...Traim asa ceva?

Luni, nivelul a ajuns la -6 dolari pe baril, informează presa internaţională, mişcare care arată cât de suprasaturată este piaţa americană.

Bogdan Chirieac, analist politic, a reacționat în direct la România TV după ce prețul barilului de petrol a ajuns la minus șase dolari.

”Este o informație răvășitoare, literalmente. Știți cât este barilul de petrol în acest moment? Minus șase dolari. Deci nu mai dai bani pe barilul de petrol, la un moment dat ajunsese la 145 de dolari, prețul său obișnuit era 60-70 de dolari la stație acum 2 luni, iar acum ți se dau șase dolari pe barilul de petrol numai să îl iei pentru că rezervoarele sunt pline și nu mai au unde să îl stocheze și nu se poate opri forarea. E ca și cum vă duceți la pompă, bagați combustibil și benzinăria vă dă niște bani. Nu dumneavoastră plătiți stației combustibilul pe care l-ați pus în rezervor, ci benzinăria vă dă niște bani fiindcă ați alimentat de la ei. Atenție! Eu nu știu în istorie să se fi întâmplat așa ceva, dar e o situație gravisimă din punct de vedere economic fiindcă energia este un fundament economic. Doar în criza din 1929-1933 laptele se arunca pe câmp și alte mărfuri se aruncau în mare, ca să nu se prăbușească prețul de tot. Nu te joci cu așa ceva”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

Seamana a supraproductie
"Petrolul a atins o nouă valoare minimă absolută. Astfel, producătorii au început chiar să plătească pentru a scăpa de stocuri.

Preţurile pe piaţa petrolului din SUA au scăzut sub 0 dolari, din cauza scăderii cererii. Astfel, producătorii au rămas fără capacitate de stocare şi au ajuns chiar să îşi plătească clienţii pentru a scăpa de marfă.

Scăderea preţurilor este ultimul indicator al adâncirii crizei din sectorul petrolier. Carantina impusă în multe dintre statele importante din punct de vedere economic a redus cererea de petrol cu până la o treime, iar industria se confruntă cu o criză severă.

Conform Financial Times, colapsul pieţei îl va afecta şi pe preşedintele Donald Trump, care a depus eforturi considerabile pentru a proteja industria petrolieră din SUA.

Luni, nivelul a ajuns la +37 dolari pe baril, informează presa internaţională, mişcare care arată cât de suprasaturată este piaţa americană. Conform Media pe Dow Jones a scăzut cu mai mult de 1 la sută, iar Chevron şi Exxon sunt companiile care au pierdut cei mai mulţi bani. "Va dura mult până ne vom reveni şi nu există garanţii că ne vom reveni fără ajutor", a declarat Jerry Braakman, ofiţer de investiţii la FIrst American Trust, fond de investiţii care controlează 1,8 miliarde de dolari, conform Bloomberg.

Guvernele încearcă în continuare să limiteze impactul economic al pandemiei, iar parlamentarii americani se apropie cu paşi repezi de un pact pentru ajutorarea micilor afaceri. Şi alte ţări fac asta, China oferind mai mulţi bani pentru garantarea împrumuturilor cu dobândă redusă."

Alex spunea...

Este o vorba : "D-zeu iti da,dar...nu-ti baga in traista".Doar cu rugaciune ,fara a pune osul la treaba ,nu ti se arata nici un colt de paine.La fel cu sanatatea,el are grija de tine dar si tu.trebuie sa te pazesti.Gigi Becali spunea ca el nu se poate imbolnavi ptr.ca are inger pazitor.Naiv ,ca sa nu spun mai mult.La fel si cu acest prelat .A crezut ca o sungura rugaciune este suficienta ptr.a-l proteja si s-a inselat.Credinta nu trebuie dusa la absurd.Altul era discursul daca toti purtau masti de protectie,si pastrau distanta de 1,5 -2m. intre ei.
Au pupat icoanele pe rand si iar au gresit.Desi cred in D-zeu ,nu la limita maxima ,chestia cu pupatul icoanelor si al moastelor mi se pare o prostie.Problema este ca viata a devenit atat de grea ,stress-ul este atat de mare incat mai multa lume si-a intors ochii spre religie.Pentru unii singurul ajutor ar trebui sa vina de sus.Doar cu pupat icoane si rugaciuni nu se poate face nimic.D-zeu ,daca exista este omniprezent .Nu trebuie sa mergi la biserica sa te rogi.
I.P.S.Pimen are si o varsta foarte inaintata si poate va avea probleme mai mari.Am vazut totusi doua cazuri de bolnavi de Covid19 ,cu varsta de peste 90 de ani ,care s-au vindecat.Nu pot decat sa-i doresc sanatate.

Alex spunea...

Douazeci si opt de romani ,cretini,care locuiesc in Trieste -Italia,au vrut sa sarbatoreasca prima zi de Paste la biserica,impreuna cu doi preoti.Zis si facut.Au luat cosurile cu mancare ,s-au dus la biserica ,au intrat si au incuiat usa.Aceasta miscare a fost observata de vecinii vigileni,care au anuntat carabinierii.
Acestia din urma cand au sosit,au gasit usile incuiate,dar mirosul de tamaie care iesea pe sub usa i-a tinut locului.Ascultand cu atentie apoi au auzit cum cei dinauntru cantau de mama focului.Usa le-a fost.deschisa si probabil cu greu prin fumul din interior au distins 30 de fetze ,cu ochii rosii,cu masti pe figura,care in timp ce cantau tineau in mainile inmanusate cosuri cu pasca si oua rosii.
Desi atmosfera din inteterior era ireala si ar fi pus pe ganduri pe orice muritor,carabinerii nu au fost prea impresionati si i-au pus pe toti sa plateasca intre 300-3000 de euro,in functie de marimea cosului.
Credinciosii au plecat totusi multumiti ca si-au facut damblaua.

Mihai spunea...

Cam asta susțineau si niste nedotati cu soft performant care comentează pe aici.
La fel si muza de la A3 O.Zamfir.
Acum au confirmarea la îndemnurile de nesupunere la prev ordonanțelor.
Ba unii venerau pe aici spusele "inalt preasfintitului"Teodosie ,reper al ..............
https://m.facebook.com/dan.andronic.9?refid=17&ref=bookmarks&_ft_=mf_story_key.2479827848994802%3Atop_level_post_id.2479827848994802%3Atl_objid.2479827848994802%3Acontent_owner_id_new.100009028340368%3Aoriginal_content_id.10157565976754912%3Aoriginal_content_owner_id.633024911%3Athrowback_story_fbid.2479827848994802%3Aphoto_id.10157565973999912%3Astory_location.4%3Aattached_story_attachment_style.photo%3Athid.100009028340368%3A306061129499414%3A2%3A0%3A1588316399%3A-3247249896040299957&__tn__=CH-R

Iulian Mareș spunea...

Ieși din FB, pls! Te prostește prea rău!

mihaighiba@gmail.com spunea...

Astăzi e ziua holocaustului ,dar e și ziua actualizată a holocaustului Poporului român,popor care nu a afectat cu nimic economia mondială! Nimeni nu vorbește despre acest nou holocaust,de ce?Unde sunt evreii, sau e bine sa fie așa! Pentru mine holocaust,nu înseamnă neapărat morți ,dar distrugerea unui popor cum se întâmplă astăzi cu poporul român asta e! Să de-a Dumnezeu să schimbăm din temelii orânduirea crudă și nedreaptă existenta astăzi în România,a unui partid nazist liberal condus de marele român Orban, și de mai marele cancelar Johanis.Poate ne vom trezi ,acum cu ocazia marii sărbători creștinești.Hristis a înviat!

Iulian Mareș spunea...

M,
Cu cătușe și un oki de boxer ratat, țiganul nu mai era vioi, ba kiar tremura!
Un profesor universitar, fost col./MAI a explicat cum au disciplinizat britanicii țiganii: 200 de ani de bătaie!
Oricât am intoarce-o, părinții democrației planetare au dreptate!

Iulian Mareș spunea...

Eu nu pot crede in Holocaust! Nu în varianta circulată, întrucât se opune oricărei argumentații științifice și factual istorice!
Daca te referi la kinuirea poporului român între 47- 64, putem sa reliefăm adevăruri incontestabile!

Huhu Rezea spunea...

Cinci persoane din Administrația Arhiepiscopiei Sucevei, contacte ale IPS Pimen, au fost declarate pozitiv după testare coronavirus.