Un produs Blogger.

miercuri, iulie 22, 2020

Iohannis nu este precaaaut în pandemie

23 comments
In pandemie... ori ești precaaut, ori ești prost! zicea prezidelul nostru.
Priviți-l la UE neechipat pandemic printre cinci sefi de stat sau de guvern...mascați... să nu ia virusul de la neprecaaut.



23 de comentarii:

Leon spunea...

Presedintele nostru si-a uitat Masca in Gentuta goala ramasa in camera de la hotel:
,,...Prin urmare, România suferă un eșec uriaș la Bruxelles nu fiindcă președintele Klaus Iohannis este incapabil să negocieze. Ci fiindcă nu a vrut să negocieze. Iar de ce nu a vrut, vom afla cu certitudine mai devreme sau mai târziu. Până atunci însă, eu avansez ipoteza conform căreia el și-a asumat în mod deliberat comportamentul de vasal al Germaniei. În numele poporului român. Fără să întrebe poporul român dacă este de acord. Iar acum, cei care l-au ales și cei care nu l-au ales culeg roadele.,,

Un comentariu de Sorin Roșca Stănescu, jurnalist(Stiri pe surse )

Alex spunea...

De aceasta data d-l Iohannis nu a putut fi si precaut.Se mai intampla.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa mai ierte audienta ca nu-l critic pe Presedinte, intrucat as fi ipocrit: Azi am patit-o si eu cand m-am dus la paine ca am uitat masca, iar doamna mi-a dat painea de la usa! Bine ca nu conduc o Tara sa ma fi facut de bacanie! E a trei-a oara cand o patesc, in celelalte doua cazuri m-am dus la farmacie de le-am cumparat cu 4,40 lei bucata... Deh, batranetile si grijile iti pot lua mintile, si de multe ori stau cu ochii in tavan sa-mi aduc aminte daca mi-mam luat medicamentele...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Stelica, Suceava e jegoasa, neprimitoare si mafiota politic. Cat despre varianta Ciuca, bine ca nu a trecut pentru ca aplicarea de la 1 DECEMBRIE ERA TACTICA SA NU MAI FIE APLICATA NICIODATA, URMAND A FI ATACATA CU UN OUG DE OPRIRE DIN LIPSA DE BANI SI DE PANDEMIE! De ce nu a facut ca Dogaru cu aplicare imediata? Varianta Ciuca era una liberala, capcana, abureala si de prostit si niciodata nu se mai aplica, daca liberalii castigau alegerile din toamna. I s-a pus cu aplicare tarzie, dupa alegeri, pentru a fi atacata, noi intre timp, incantati, le dadeam voturile pe izmenele de pe gard! Cand ai intentii reale, aplici legea imediat dupa aplicare, dupa publicarea in Monitorul Oficial, sa fie clar, restul intentiilor raman intentii si supuse paradelii cu oug! De aia nu am agreat varianta Ciuca!

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/cristian-vasilcoiu-comentariu-spumos-despre-klaus-iohannis-si-masca-de-protectie_1488019.html

monteoru spunea...

Daca vreti sa vedeti initiativa de primar pesedist veniti la Buzau.Parti din multe strazi inchiriate pe bani multi drept locuri de parcare.Si ca sa fie mai cu mot sunt si licitate.1000 lei lunar ultima oferta.Au ajuns oameni sa-si sparga capetele.

monteoru spunea...

Citeam discutia in contradictoriu intre Huhurez si D.Buz. privind tragedia de la Otopeni din dec.1989.
Ca unul care a participat la intocmirea de planuri de aparare si interventie la obiective de importanta deosebita constat la prima vedere ca planul initial nu a fost respectat.Suficient ca o rotita sa fie introdusa suplimentar intr-un mecanism si tot mersul angrenajului este deranjat.Asta in opinia mea a dus la tragedia de la Otopeni.Ca militienii in devenire de la Campina ar fi vrut sa ocupe aeroportul e o utopie.
Privind baietii de la USLA in opinia mea tragedia a fost efectul unui accident stupid.Ar trebui sa fie intrebat cel care a tras cu AG-9.Accidente de asemenea tip ,e adevarat de mai mica amploare,s-au intamplat si in alte localitati din tara.
Dan Buz.-indemnizatie de revolutionar?In acest caz cel putin jumatate de tara ar trebui sa primeasca.Pot fi catalogati ca revolutionari numai cei ce s-au manifestat ca opozanti pana la fuga lui Ceausescu.Atat si nimic mai mult.

Gogu Pintenogu spunea...

Așa este. De data asta rămas doar prost.

Nicola f. spunea...

Da....„milițienii în devenire” erau militari în termen în Trupele de securitate, specialitatea Transmisiuni...„USLA- accident stupid”...păi când gen.Militaru cere ca grupa USLA să fie condusă de lt.col. Trosca - șef de stat major, fostul ofițer CI care a rezolvat cazul de tradător al lui Militaru în favoarea spionajului militar sovietice („Corbii”), putem să spunem că a fost o întâmplare?

Leon spunea...

Guvernul "mieu" o sa intre curand in Cartea Recordurilor,...pana astazi, 23 iulie 2020, a aprobat 124 de Ordonante de Urgenta, 9 aprobate in sedinta de Guvern de ieri...!

Viorel spunea...

Domnule C.F.Ifrim, mă mir că la vârsta, pregătirea și experie de viață pe care o aveți puteți afirma că Suceava este jegoasă și neprimitoare. Nici mafioată nu poate fi, plină de mafioți ca mai toate localitățile din țară da, doar așa vă dau dreptate. Orice colț de pământ din această țară este minunat dacă știi să-l apreciezi. Tocmai pentru că a fost, este și încă va fi frumoasă și bogată, asupritorii lumii (care se cred astăzi state bogate, democrate, europene, dar care de fapt s-au îmbogățit jefuind și asuprind alte popoare) au năvălit asupra ei cu gând de jaf și cotropire. Până și pustiul Saharei are o frumusețe deosebită, mirifică, deși nu este decât o întindere de pământ acoperită cu dune de nisip. Totul e frumos, dacă ești frumos la suflet.

Huhu Rezea spunea...

Accidentele sau erorile erau posibile și de înțeles, dar torturile de la Otopeni și Sibiu precum si profanarea cadavrelor luptătorilor USLA, lăsate în strada până miroseau a hoit, să se pisă prostimea pe teroriștii inventați de Militaru, Stanculescu, Gusă și structurile din subordinea lor, arată premeditarea și planul de a ameți noua conducere politică de civili cărora Stanculescu le-a predat puterea la recomandarea din exterior.
Buzescu recidivează cu asemenea stupidități demontate de analiștii independenți și cercetarea judiciară a evenimentelor.

Gigi spunea...

Dacã nu e precaut....este cum a spus chiar d.lui?
Eu am luat de bun ce a spus şeful suprem,sunt precaut!

Teo spunea...

La câtă ură nutrește d-nul maior (rez.) Buzescu Dan față de cadrele M.AI. nu mă miră că atunci a încercat să curețe cât mai multe cadre. Noroc că în Codul Penal există și o prevedere care spune că nu poate fi tras la raspunedere pentru acest incident pentru ca nu avea discernamant în momentul în care a comis fapta.
Spicuim ……
În executarea ordinului primit de la generalul Rus Iosif, generalul Drăghin Dumitru, i-a desemnat pe maiorul Buzescu Dan şi pe lt. maj. Ionescu Constantin, pe primul să facă recunoaşterea subunităţii de securitate pe D.N. 1 şi pe al doilea să preia subunitatea respectivă şi să o conducă la locul destinat. În acest scop, cei doi ofiţeri au primit ordin să aştepte în şosea - lt. maj. Ionescu C. şi la punctul de control al U.M. 01913 - mr. Buzescu D., sosirea subunităţii de securitate.
Compania de securitate de la Câmpina s-a pus în mişcare din cazarma Băneasa în jurul orelor 5,30 îmbarcată în 3 camioane militare acoperite cu prelate. Pînă în zona aeroportului Otopeni, coloana a mai fost oprită de două ori, de baraje ale forţelor M.Ap.N., primul în dreptul serelor fostului CC al PCR, iar al doilea la podul situat la intrarea în com. Otopeni.
La fiecare dintre aceste baraje, după stabilirea identităţii şi misiunii subunităţii, s-a permis continuarea deplasării.
(...) După staţionări, mai mult sau mai puţin îndelungate la cele două baraje subunitatea de securitate a ajuns pe D.N. 1 în dreptul aeroportului Otopeni, în jurul orei 6.40, Coloana a oprit în dreptul D.N. 9, respectiv şoseaua care duce din D.N. 1 spre aerogara Otopeni. Observând sosirea coloanei respective, maiorul Buzescu i-a ieşit în întâmpinare, luând ca măsură de siguranţă o grupă de 6 militari pe care i-a dispus în mod discret de o parte şi de alta a şoselei.
Din cabina primului camion a coborît colonelul Patraş, care nu era aşteptat şi după el maiorul Popovici, cel care de fapt era anunţat că va conduce subunitatea de securitate (...).
(...) Într-adevăr, cele trei autocamioane, după ce lt. maj. Ionescu C-tin a luat loc în cabina celui din faţă, alături de colonelul Patraş, s-au pus în mişcare şi au pătruns pe D.N. 9. spre aerogară, acolo unde nu îi aştepta nimeni. Această gravă eroare nu va mai putea fi lămurită deoarece atât lt. maj. Ionescu, cât şi lt. col. Patraş şi maiorul Popovici, şi-au pierdut viaţa în incidentul care a urmat. Şi-a pierdut viaţa şi conducătorul primului camion, salariatul civil Oncioiu Vasile. În prezent nimeni nu mai poate relata ce anume s-a discutat între ocupanţii cabinei primului autocamion şi nici care au fost motivele în virtutea cărora s-a adoptat decizia alegerii itinerariului pe D.N. 9 şi nu pe D.N. 10 care era prevăzut în planul unic de intervenţie.
…..locotenentul major Ionescu Constantin a fost împuşcat în cap în timp ce autocamioanele rulau pe D.N. 9 către aerogară. În sprijinul unor astfel de susţineri, s-a utilizat şi argumentul potrivit căruia ofiţerul a fost găsit cu calota craniană deschisă, ceea ce a pledat pentru o împuşcare executată din apropiere. O leziune asemănătoare localizată la nivelul neurocraniului cu desprinderea consecutivă a calotei craniene, prezenta de altfel şi colonelul Patraş Ioan. Dumnezeu nu doarme! Toate se plătesc pe lumea asta!

totoiany48@gmail.com spunea...

In gentuta avea ...butonul nuclear !

Cezar spunea...

Teo
La proces..ce s a stabilit?
Verdictul final...ce spune??

Viorel spunea...

Domnule Teo, așa cum afirmați în finalul comentariului dumneavoastră „Dumnezeu nu doarme! Totul se plătește pe lumea asta”. Asta când ești vinovat că ai făcut vreun rău cu intenție (vreun păcat). Dar tot pe lumea aceasta poți face și bine (ce va atârna favorabil în balanța judecății de apoi). Motiv pentru care, rugați-l pe domnul Col. (Rz.) dr. Mircea Dogaru să-i transmită domnului deputat Adrian Solomon, în calitatea dânsului de Președinte al Comisiei pentru muncă și protecție socială și domnului deputat Ion Mocioalcă, în calitatea dânsului de Președinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională că noi, pensionarii militari din toate structurile afectați mai mult sau mai puțin (depinde de mărimea pensiei, depinde dacă îți ajunge de la o lună la alta sau trebuie să te împrumuți, depinde de „Coșul minim de consum lunar pentru un trai decent” al domnului președinte Iohanis) de modificările aduse Legii nr. 223/2015 prin O.U.G., îi rugăm să fie deacord și să convingă membrii comisiilor ca la întocmirea și aprobarea raportului comun să țină cont de toate doleanțele prezentate dumnealor de cei ce cu bune intenții ne-au / ne reprezintă. Să ne susțină și la votul final în Camera Deputaților. Astfel, prin acțiunile dumnealor în folosul oamenilor, Dumnezeu va avea grijă de dânșii și pe lumea aceasta și pe cealaltă. Poate pentru unii pare ridicol comentariul meu, faptul că ne rugăm ca Dumnezeu să le lumineze mintea și să le dea înțelepciune pentru a lua deciziile cele mai bune în cele ce vor urma, dar ce mai poți face când ani de zile stai cu mâna întinsă așteptând un drept ce ți se cuvine legal, obosești, și nu-ți mai rămâne decât să te rogi. Dacă totul va ieși după dorința și speranța noastră sper ca și domnul președinte KWI să fie în asentimentul nostru la promulgarea legii, să țină cont de inițiativa dânsului (schimbarea denumirii) și valoarea „Coșului minim de consum lunar pentru un trai decent”. Pentru foarte mulți dintre noi nu mai există nici coșul și nici traiul decent.

Huhu Rezea spunea...

Viorele, se vede că nu ai prea înțeles la ce prosteală au aderat liderii sindicali.

Dan B. spunea...

Dar căruța de consilieri de ce o mai cară după el? Și dacă-i punea una bucată mască-n geantă (sau era a Angelei?), tot era bine, dar așa a rămas doar prost!

Viorel spunea...

Domnule Huhu Rezea, nu știu, dar dacă aveți dreptate vă întreb ca pe un om pe care îl respect, apreciez și țin cont de părerile dumneavoastră. Acești lideri de sindicat au aderat la această prosteală din neștiință, prostie, sau cu intenție (chipurile camuflată pentru a nu ne prinde noi de jocurile lor murdare / dacă sunt). Domnul Gigi Becali are și bune și rele, o vorbă mi-a rămas în minte de când am auzit-o prima data. „O strângere de mână (într-o afacere) contează mai mult decât o semnătură pe niște documente”. Când un Gl., Col., lider de sindicat îți promite ceva, se angajează într-o acțiune să-ți reprezinte interesele (ca și avocatul la tribunal) dă rateu (gen Ciucă cu Planul dânsului), atunci ce să mai crezi, în cine să te mai încrezi.

Dan B. spunea...

@Monteoru:

Am spus eu că militarii de la Câmpina ar fi trebuit să ocupe aeroportul? Nicidecum, cei destinați pentru așa ceva erau masați în lizieră, de unde s-a inițiat focul asupra aerogării după focul de avertisment. Tot din liziera din dreapta, s-a ciuruit autobuzul Tarom, rănind mai mulți salariați, cel sărit din el în lizieră fiind găsit ulterior, dar mort.
Dacă esalonul s-a pus în mișcare la 05.30 din curtea CTS, ce crezi că aș fi căutat eu în DN 1 de la 22.12 22.00? Eu am fost trimis în grabă în șosea, caci eram abia venit din dispozitiv, gata echipat, și pentru că respectiva călăuză nu avea timpul necesar ajungerii In DN 1. Pe timpul nopții, numele capitanului-sef de eșalon s-a modificat de două ori, însă, existând imposibilitatea transmiterii în timp oportun a numelui Ionescu în locul lui Buzescu, chiar dacă călăuza ajunsese la 22.20 la mine, eu am rămas pironit acolo în baza ordinului cdt MUAv.
Rămâne de deslușit misterul „muțeniei” călăuzei la apelurile disperate ale sefilor din Dn 85, apeluri recepționate în întreg dispozitivul. Culmea este că i-am găsit stația radio, în cabină, intre picioarele ofiterului Ionescu, stația fiind funcțională.

Pe Ionescu l-am găsit pe poziția din mijloc a cabinei primului camion și am văzut rana din cap, decalotarea producându-se la tentative mea de extragere, trăgându-l de diagonal în prezența lt col Varzare (sef tură PC); calota craniană s-a menținut cu pielea frunții.
Așa-zisul „Patraș” apucase să sară din cabină cu pistolul în mână, iar șoferul Bucșe (fratele viitorului sef al SMFA) sărise-n stânga, dar ambii morti.
Incearcă să-l ignori pe tembelul Teo (SCMD), căci diagnosticul lui nu se susține, din moment ce am fost numit să particip la întreaga anchetă desfășurată în cele două comandamente și la reconstituiri.
Sper că ai realizat nivelul meu de implicare în eveniment.
Iar dacă și dta crezi că aș beneficia de o indemnizație de revoluționar, sunt gata să ți-o cedez!

Huhu Rezea spunea...

@Viorel
Unii fac jocul funcționărimii care gestionează bugetele instituțiilor de apărare, alții sunt bâtă...dar cu coada pe sus.

Leon spunea...

O fi adevarata acest mesaj al USR ?
https://m.dcnews.ro/codrin-stefanescu-iese-la-atac-liviu-dragnea-a-fost-condamnat-pentru-asta-dar-la-usr-e-ok_762091.html