Un produs Blogger.

joi, iulie 02, 2020

Precautul a fost și mai precaaaut! Mircea Dogaru și generali săi au fost expediați către conselerii cotroceniști

0 comments
G-ral(r) Ion Oprișor
în loc de Werner este bun și Consilierul pe apărare și siguranțâ națională
Oprișor și mulți dintre membrii echipei sale de consilieri sunt pensionari militari înghețați și ei prin OUG 59/2017.
Vor mârâi și ei după ce Werner îi va lăsa la vatră.

joi, 2 iulie 2020


PRECIZARE



SINDICATUL  CADRELOR  MILITARE  DISPONIBILIZATE  (SCMD)
 LA COTROCENI, ASTAZI, 2 IULIE, A.C., INTRE ORELE 12.00-13.30
BREAKING NEWS
-         In atentia intregii media –
Doamnelor si domnilor,
Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) este unicul sindicat al rezervistilor proveniti din Armata, Interne si Seviciile Speciale, care de 11 ani lupta, cu mijloace specific sindicale, pentru dreptate sociala si nationala.
In calitate de presedinte al acestui sindicat, m-am adresat, oficial, Presedintelui Romaniei, in zilele de 16 si 22 iunie a.c., acuzand de neconstitutionalitate proiectele de legi  care ii includ, alaturi de civili, pe militarii si politistii in activitate si in rezerva, solicitand o intrevedere cu expertii prezidentiali pe problematica legislatiei militare.
Pe data de 29 iunie a.c., Seful Departamentului Securitatii Nationale, dl. consilier prezidential, gl.(r) Ion Oprisor, ne-a comunicat ca a primit ordinul de la dl. Presedinte al Romaniei de a ma convoca la discutii, pentru data de 2 iulie, impreuna cu doi experti ai SCMD.
Astazi au avut loc discutiile intre consilierii prezidentiali, coordonati de dl.gl.(r) Ion Oprisor si subsemnatul, insotit de dl. vicepresedinte si S.G.i. al SCMD, gl.fl.aer.(r) Balan Iosif si dl vicepresedinte SCMD, gl.mr.(r) Constantin Nastase. Discutiile s-au purtat pe baza unui punctaj reprezentand opiniile si propunerile membrilor SCMD. In mod deosebit, am solicitat, argumentat, excluderea, pe viitor, a militarilor si politistilor in activitate sau in rezerva din orice proiect legislativ care vizeaza Ministerele Muncii si de Finante si se refera la civili. De asemenea, stoparea tergiversarii discutarii, in comisiile Camerei Deputatilor, a amendamentelor care readuc Legea 223/2015 la forma initiala, promulgata.
Toate punctele de vedere au fost acceptate. Colaborarea SCMD cu Departamentul Securitatii Nationale va continuia pana la eliminarea oricaror ingerinte ale unor interese politice in problematica legislatiei militare, pentru care Presedintele Romaniei este garant al prevederilor incluse in cele doua tratate militare: de aderare a Romaniei la NATO si de realizare a Parteneriatului Strategic cu SUA.
In ceea ce ne priveste, ne declaram satisfacuti de rezultatul acestei initiative a SCMD, si numai a SCMD, de inaltul profesionalism si totala deschidere spre dialog, in sensul rezolvarii, concrete a problemelor, dovedite de reprezentantii Departamentului Securitatii Nationale.
 Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
         Col.(r)dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu: