Un produs Blogger.

luni, iulie 06, 2020

Iohannis trebuie să intervină pentru apărarea ordinii constituționale în fața anarhistului Orban și a grupării sale infracționale

1 comments

Indemnul anarhist  adresat cetățenilor de premierul Ludovic  pentru a nu respecta deciziile CCR, în privința carantinei și internării obligatorii, trebuie sancționat declarativ de garantul Constituției.
In caz contrar,  PSD ar trebuie să urmeze exemplul Covidul-ui, care a reclamat-o pe Veorica, si să sesizeze Parchetul General pentru comiterea de către Orban a infracțiunii de incitarea cetățenilor  la comiterea de  infraciuni impotriva ordinii constituționale, prevăzută și sancționată de articolele 397 și 398 din Codul Penal .
Pentru un asemenea premier demiterea prin Moțiune de cenzură nu este suficientă.
Normal, ar trebui ca SRI-ul, în atribuțiunile căruia intră monitorizare amenințărilor la adresa ordinii constituționale, să sesizeze de îndată Parchetul General.
Acțiunea ar trebui îndreptată impotriva tuturor anarhiștilor liberali, inclusiv europarlamentarul Rareș Bogdan și deputatul Florin Roman, care au dat declarații revoltătoare despre Curtea Constituională, care a sancționat, printr-o recentă decizie luată cu voturile tuturor judecătorilor, chiar și ale celor numiți de liberali sau de Iohannis, stângăciile legislative referitoare la gestionarea pandemiei cu Covid -19.
Gruparea anarhistă ar dori să se folosească de pandemie pentru a acapara pentru sine puterea de stat în România.

Un comentariu:

Huhu Rezea spunea...

Polițiștii lui Vela i-au conytrazis periculos pe anarhiștii Orban, Tătaru, Rareș Bogdan, Florin Roman și pe propaganda nesimțită a asa ziselor autorități liberale care condamnau CCR și îndemnau populația să nu respecte deciziile CCR, care ar fi lăsat anarhiștii fără pârghii de luptă împotriva pandemiei.
Chia a doua zi după văicăreli polițiștii i-au amendat de nu s-au văzut pe parlamntarii PSD care intraseră în Șaormerie fără mască.
După cum sw vede, dacă vor și au interes politic, există pârghii pentru impunerea regulilor sanitare de protecție.