Un produs Blogger.

marți, august 04, 2020

Propaganda rusă, tip GRU, despre pandemia Covid19

32 comments
O astfel de propagandă  a scrântit mințile coronascepticilor de pretutindeni.



Virgil Musta e convins că vom depăși situația și că vom intra din nou pe o pantă descendentă dacă oamenii devin mai responsabili și respectă măsurile de protecție.
„Sunt vești bune însă: 80% din populaţie înţelege situaţia în care ne aflăm, înţelege dificultatea, înţelege că există virus, există pandemie şi că este important să fim acum mai mult ca niciodată să fim solidari, să respectăm cele trei reguli pentru că acestea satu la baza prevenţiei noastre de a nu ne îmbolnăvi şi anume: purtarea măştii, distanţarea socială şi spălatul pe mâini. Sunt convins că împreună vom putea depăşi şi aceste momente mai dificile!”, a spus medicul Virgil Musta.

32 de comentarii:

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/cum-functioneaza-propaganda-lui-putin-mai-nou-rusia-contesta-eficacitatea-tratamentului-remdesivir_763300.html

Calinmihaib12 spunea...

..acum vreo 2 zile: Prof.dr. SANDESC (medic ATI..) spunea la radio : că..dacă cel puțin 50% din populație ar purta mască..nr. contaminărilor ..ar scădea..!; IOHNNIS spunea - la ultima lui ieșire publică la tv...că 90 % din români..respectă regulile privin Covid 19..!,Prof.dr. MUSTA..vorbeste aici..de..= 80%..!
..Câte "ieșiri" publice ..= ALTE CIFRE..!de unde rezultă.."RELATIVITATEA CIFRELOR.."= în acest domeniu "sensibil"..al SĂNĂTĂȚII:publice și individuale..!

monteoru spunea...

Degeaba are parul alb.Observati ca vorbeste de sionism.Individul este antisemit.Aduce a nazist.Nu cred ca este reprezentativ pentru statul rus.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cu propaganda dezinformarii se pot grabi si castigarea razboaielor, avand priza la populatia indobitocita in delir mstic si lipsa unei educatii, mai ales scolare si de cultura generala. Vinovate sunt guvernele si serviciile, care la noi nu sunt vigilente, avand mai degraba grija de cetateanul inofensiv, Corneliu Ifrim, sa-l blocheze 30 zile pe fb ca a postat o caricatura in care un individ si-a prins boașele sub colacul de pe closet, pe cand se afla la ouat, iar altadata blocat tot 30 de zile ca a postat jumatati de coji de oua reale, care bagate unul in altul au luat forma unui ștremeleac natural, gasind ambele postari ca imorale, cand de fapt ele circula de cam cinci ani bine merci pe fb, dar fiind un motiv sa mi se astupe gura cu afirmatiile ca Romanistanul are cel mai scump dulap din istorie la Cotroceni si o guvenare lăbărală, mafiota, cretina si anti creștină, condusa de un martafoi betiv, cu numele de Limbric Organ! Aplaud postarile astea sovietice si simpatice, pentru ca demonstreaza ineficacitatea serviciilor inutililor cu ochi albastrii, cu zolde de nababi să... ce? Să ne indoape kazaciocii cu astfel de postari sa-i indobitoceasca si mai tare pe cei nascuti deja dobitoci? Astea cu guvizi sunt vax, pe langa ce se posteaza cu ineficacitatea NATO, puterea militara de distrugere a URSS cu armele energetice si electromagnetice, ultimile noutati nucleare sau avioane leniniste care, la o lovitura, pot spulbera jumatate din prezervativul globului pamantesc, sau ca scuturile de la Deveselu sunt mai ineficace decat cele de lemn ale geto-dacilor, sa nu mai zic cu glumele ca SUA ies din NATO si alte bombițe de slabire emotionala si morala... Stiati ca sovietul Suprem al URSS si KGB au strecurat oameni in presa si Guvărnul mău, ca si in tot Șparlamentul? Si nu pe bănițoaie de păpușoi sau bube de ruble simbria, ca de aia ii vezi pe unii cu viloaie cat Caza Boborului. nu-i asa Ghițâșor Fluture pe-o lambă, carele prin Sușeava te dai in stambă, si alti tradatori carele ati achizitionat masti contra guvizi neconforme ca sa ucideti plăieșii Romanistanului, fiind cea mai inteligenta arma de reducere a demografiei? Sa-mi mai dau drumul la gura ca KGB va decoreaza si pentru testele care scoate bolnava o intreaga legiune de pedestrii si calareti pe magarii de hier? Mi-e prea somn sa mai insir margelele sovietelor pe aici, dar dormiti linistite, natiune si politicieni, si dormiti serviciilor in bocanci, ca boul pe coadă, ca populatiunea romanistană pe nesimtite o sa scadă, pe cand zoldele voastre obeze din portharturi de greutate o să va cadă, fara ca ochii vostrii ceva sa vadă!

Ein Stein spunea...

Ar scadea pe dracu doctore, altul care-si da cu parerea. El sa-si vada de injectiile lui acolo si sa nu mai raspandeasca informatii false, a facut el calcule sau sondaje sa-si dea cu presupusul? Toate tarile care au rezultate notabile in lupta cu virusul practica testarea in masa, toate. Astia de la guvernare o tot trag ca au putine aparate de testare si putin personal, in fapt pe ei ii intereseaza sa-si ajute acolitii sa vanda stocurile de masti. Le-am dat eu solutia de testare in masa, sa subventioneze testele Covid iar fiecare cetatean care ar dori sa se testeze sa fie obligat sa transmita rezultatul catre institutiile interesate si sa respecte masurile ce se impun. Testele se pot face inclusiv in farmacii, care sunt puzderie, problema ca un test costa vreo 350 lei, ala trebuie subventionat si ai sa vezi cum se rezolva testarea in masa. Masca trebuie purtata insa ajunge o mica neglijenta si a zburat puiul cu ata. Cei infectati trebuiesc sa stea acasa sau in spitale nu sa umble creanga cu masca la gura, de cele mai multe ori purtata de forma. Daca aia mari procedeaza asa, noi de ce dracu tot vrem sa demonstram contrariul prin tot felul de voci care incep cu Prof.dr.

Iulian Mareș spunea...

Din ce in ce lumea medicală este mai scindată, mergând până la negarea virusului și atribuirea infecțiilor unei bacterii!
Medicii...? Dex-uri de rețete și atât!
Important este cuvântul lumii științifice din cercetare! Aceștia încă rac și muncesc...
Sa fiți convinși că doctorii nu sunt in stare sa să facă calcule matematice și să stabilească grafice! Ei pot fi analizați numai în scenariul: bolnav grav/decedat! Bătălia se da pt tipul de medicamente: scumpe sau ieftine!
Daca doriți să-i băgați în ceata trebuie sa li se pună întrebarea: decedați cu Covid19 sau De Covid19?
Vicepreședinte Societății Epidemiologice (Popovici): în ROU infecția este în scădere!
Iratiunea guvernului a vizat pe lângă tunuri financiare completarea bugetului prin amenzi!
Ce va face Guvernul cu măștile prăduite și Neconforme? Le va da gratis celor nevoiași! Va Va d seama ce pierdere in buzunarele acestor GOLANI?
Uitati-va la încadrarea SSP din fiecare județ și înțelegeți f multe!

ruach spunea...

nu pot fi toti ofiterii rusi atat de tampiti, altfel erau deja ocupati.

Viorel spunea...

Nu domnule Iulian Mareș, nu le va da gratis celor nevoiași, cică din septembrie pensionarii civili vor primi pe lângă pensia indexată cu 10% și câte un bax de măști „ Neconforme” având ca valoare echivalentul a încă 5%, deci creșterea reală a pensiei va fi cu 15% pentru că atât suportă bugetul. Un alt „ avantaj” al pensionarului este acela că masca fiind „Neconformă ”, într-un an de zile o „ Mierlește” și pleacă la „ Pătrunjelu”, astfel în anul următor numărul pensionarilor (scapă cine rezistă) ar ajunge la jumătate sau mai puțin. Atunci vor avea fondurile necesare pentru mărirea pensiilor nu după cum spune legea ci după pofta pensionarului, cât vrea fiecare pensionar, atât primește.

spiritul lui Haret spunea...

Ma toti va-ti facut destepti.Habar nu aveti cum se verifica o masca daca e conforma?
Fortati PSD-ul sa ia guvernarea ca o sa dea 40% din doua pe cea mai lunga.Totul e vrajeala .Voteaza-l ca dupa aia ti-o pune in mana.

Ein Stein spunea...

Purtatul mastii, igiena si distantarea ar trebui sa fie pentru fiecare cetatean o prioritate. Problema e alta, am scris in nenumarate randuri despre meteahna romanului, o apetenta deosebita de a trata efectele si nu cauza, asta in toate domeniile nu doar in cel medical de criza. Masca, igiena, distantarea trateaza cu efecte. Prioritatea ar trebui sa fie eliminarea pe cat posibil a aparitiei focarelor de infectie, testarea in masa ar identifica zonele in faza incipienta si a nu da voie sa se dezvolte un focar. Dar probabil e o politica a clanurilor mafiote de la conducere, cum si-ar mai muia ciocul in borcanul cu miere. Cetateanul ca o prada, asta suntem.

Calinmihaib12 spunea...

1.D-le I. MAREȘ:.medicii..care "ȘTIU" =..tac,fac,..și..merg mai departe....=..pt.a-și PĂSTRA..LOCURILE DE 6MUNCĂ..,de TEAMĂ,.,să-și"conserve"salariile..și.."alte venituri";..sunt..in "zona noastră"..medici..și..concomitent:..pensionari (..DREPT LEGAL..!) cu pensii militare.."ciuntite"..,dar care:TAC,..FAC..și..merg mai departe..,NECONTESTAND..TĂIEREA PENSIILOR LOR LEGALE..pt.a nu intra in..conflict cu..ministerele care ..ÎI..PLĂTESC...! (..nu au veleități de...EROI..!)
2.Filmul = interviu..TV. datând din 25 martie 2020 e "intresant" dar "e dat"..(..!..) CAM TÂRZIU..,DUPĂ ce..s-au produs..EFECTELE DORITE.(..o parte din ELE,...căci..GROSUL LOR..E IN..DESFĂȘURARE..!)..de către ..DEȚINĂTORII filmului (..care se referă la fenomenul Covid 19 = ca fiind o OPERAȚIUNE de...STRATEGIE GLOBALĂ ..a marilor puteri..!).
Acest FAPT=adică.."întârzierea"
publicării filmului intr-un fel:.. trădează INTENȚIA clară DE MANIPULARE a..NOASTRĂ : a privitorilor..!!.= de către deținătorii ..filmulețului..!, = AICI = pe plan INTERN.., în ROMÂNIA..!!?!( ..oare..vreo televiziune românească.a difuzat filmulețul respectiv..care pare "taiat" ..pe ici pe colo..!)
3.RUACH:..crezi că rușii..își permit..:să pună un "tâmpit"..= ca..MESAGER/ COMUNICATOR .=despre o astfel de "temă "= .la O televiziune PUBLICĂ,.. RUSĂ..?(..după cum ai pus intrebarea,..d-le RUACH...ți-ai răspuns singur...:..că..= NU..!=NU...par tâmpiți..!= din moment CE.. NU SUNT OCUPAȚI..!..(..?..)

Iulian Mareș spunea...

Tie ti-au dat masca conforma, uscata, marca Libresse!

Iulian Mareș spunea...

Cetateanul ca o victima! ...mai corect!

Iulian Mareș spunea...

"Sistemul se va pravali in final – dupa pravalire vor iesi si actele la iveala! Chiar pe toate n’or sa apuce sa le distruga pentru ca exista mereu mai multe susrse istorice!!!

In Berlin, pe 1 si 2 August, a inceput apocalipsa: CE NU SCRIU ZIARELE SI NICI TV DE STAT NU TRANSMITE:
-1.300.000 cetateni ai Germaniei a carei economie au ditrus-o Merkel si satanistii ei, s-au adunat week-end in jurul celor mai importante cladiri de stat din jurul Portii Brandenburgului pana a venit politia si i-a imprastiat, arestandu-le unul dintre liederi, pe Thorsten Schulte (profil bancar!...ah, nu DIDE!). Thorsten a promis ca data viitoare vor fi dublu la numar!
Dr Bodo Schiffmann („nu exista nicio pandemie”!), si el lieder, a facut politia sa planga!
Le-a strigat:
„Eu sunt crestin iar voi sunteti fratii mei”!!!, „asta-i protest pasnic contra guvernului care a distrus tara , in primul rand economia, cu carantinarea si cu atatea altele, inainte de carantinare , mai ales cu invazia emigratiei necontrolate, un tzunami, peste Europa!
In final Merkel a trimis o alta politie, constituita EXCLUSIV(!!!) din alogeni – niciun bio-neamt care sa planga, nu mai era in randurile ei! Astia l-au arestat brutalizandu-l pe Thorsten Schulte – desi masele purtau portretul lui Gandhi de dimensiune gigantica, cu ei! In semn pasnic.
Thorsten a refuzat sa se amestece cu radicalii de vreun fel.
Urmeaza sa se judece cu politia pentru arestare injusta!

Toti sunt de parere ca numarul protestatarilor se va dubla in zilele care urmeaza!"

Iulian Mareș spunea...

Oare de ce?

"ATENTIE PANA UNDE PERG ASTIA CU AROGANTA LOR DE PROFITURI CU ORICE PRET :
-Zuckermann a declarat acum trei zile ca va sterge din internet absolut toate siturile care lauda hidroxiclorochina !!!"

Iulian Mareș spunea...

BOTNITA si LESA!

Tudor Ciuhodaru a vorbit despre cât de bune sunt măştile textile dar şi cele chirurgicale, spunând şi pe care dintre ele o alege el.

"Între o mască textilă şi una chirurgicală eu aş alege cea de-a doua variantă. Însă indiferent de ce tip de mască folosim, esenţial este ca aceasta să fie purtată şi înlocuită corect. Dacă nu sunt spălate corect mâinile înainte de a atinge masca, dacă nu este fixată corect şi scoasă corect, înseamnă că eficienţa ei e pusă sub semnul întrebării.

Iar în ceea ce priveşte măştile reutilizabile, textile, este foarte important un lucru: nu le dezinfectaţi cu produse pe bază de alcool sau clor. Aceste substanţe distrug textura materialului, iar eficienţa măştii scade. Dacă e o mască textilă se pune în chiuvetă, se spală bine cu detergent şi, eventual, poate fi şi călcată cu fierul înainte de utilizare", subliniază Tudor Ciuhodaru.

Iulian Mareș spunea...

Așa cum am mai scris, pe mine mă interesează pdv al celor din cercetare: ing. biologi, geneticieni, bio-kimisti! Cei care lucrează în laboratoarele de investigații și cercetare științifică! Dar, ..și ei tac!

spiritul lui Haret spunea...

Mai asta care nu ai facut scoala militara vezi ca iar ai bagat plutonul in gard.Indirect contesti existenta Covid-19.Cine e boul care te-a facut ofiter?Sper ca nu eu.

Iulian Mareș spunea...

Ți-am zis că ai mari probleme de a înțelege un text la prima vedere...
Boii care te-au făcut pe tine ofițer ți-au anulat capacitatea de a gândi, de a-ți pune întrebări, te-au lăsat că pe vită, captivul șabloanelor!

Cezar spunea...

@/SPrițul lu Harrier!!??
Tu l.ai facut ofiter..categoric
De aia ii asa..bolovanos in exprimarea militara..😛😛😎😎

Calinmihaib12 spunea...

D-le "Spiritul" lui HARET:..:.NU e vorba de "NEGAREA ..EXISTENȚEI VIRUSULUI ..SARS-2...;această ideee= "a inexistenței virusului.." = e o DIVERSIUNE ..ca o CONTRAPONDERE a ideii de ORIGINE ARTIFICIALĂ =adică de PRODUCERE IN LABORATOARE.. a unui VIRUS CORONA "..multipotent.."..?=prin "prelucrarea" diferitelor tipuri de virus corona NATURAL =SĂLBATIC..,cu scopuri MULTIPLE..=POSIBIL..și..fabricarea ..unor VACCINURI PROTECTOARE..!?
..De ce au.. simțit..NEVOIA UNEI DIVERSIUNI..?..Posibile răspunsuri:
-Spunând ADEVĂRUL...:să nu
"supere.."puterile implicate..!
..din multiple motive:interese
comune..etc.
-..să manipuleze ..lumea..!..
În film = RUȘII = spun că virusul Covid 19 = E CREAT de CHINEZI =IN LABORATOARE...,fapt RECUNOSCUT CA ATARE chiar de ei=CHINEZII, recent..!!
N.B.=..e "drăguț".. și..autoironic..!..= finalul comentariului adresat d-lui I.M.

Calinmihaib12 spunea...

D-le EinStein:..e o idee"nepotrivită".."ca fiecare persoanaă testată ..să trimită rezultatul.."..
Spitalul in care se face testarea are toate datele pe care le va centraliza..și le va trimite..la structurile desemnate..prin instrucțiuni..!

Iulian Mareș spunea...

Prof. Rafaila râde de celebrul kirurg galben-portocaliu de Huși, stăpânul prețurilor prstilir neconforme:

https://youtu.be/ZlPPL7EY60Y

Calinmihaib12 spunea...

D- le MAXX:..ai grijă..la dantură (dacă mai ai..ceva dinți..!)...când ..îți dai pumnii..! Repararea lor..e SCUMPĂ..!(..nu te supăra: mai glumesc si eu un pic..!=îți doresc multă sănătate!).
Tastatura telefonului e setată..pt.limba română,..cu toate semnele de punctuație (și diacritice) din dotarea limbii române..!; =..am mai fost chestionat pe ..aceasta temă..!

mega2005 spunea...

Rusnacul nu spune in niciun moment ca virusul nu exista. Asa ca nu a "scrantit" nicio minte coronasceptica...Restul declaratiilor, sunt un fapt binecunoscut. Vreti sa spuneti ca la butoanele finantelor mondiale nu sunt evreii?? O tot dati unii ca rusnacul este antisemit. Nu, el doar spune cine dirijeaza si trage sforile acestei "afaceri", pe langa dimensiunea ei pur medicala.
Nu vad nicio propaganda.Propaganda pot numi in schimb, citatul cu declaratia dr. Musta al realizatorului paginii si care se vrea o palida contralovitura la cele spuse de rusnac. Pe dr. Musta l-au facut sa inteleaga ca trebuie sa mearga cu "valul", el initial iesind in media cu niste scheme de tratament care au deranjat, probabil, la nivel inalt. Asa ca propaganda e in gradina noastra, lasati cliseele ieftine cu GRU, KGB si alte asemenea...

Calinmihaib12 spunea...

.La " diverse "..nivele ..ale autoritățior ..noastre..nu s-a înțeles ..motto-ul= prezent..undeva..pe frontispiciul UNIVERSITĂȚII ..JOHNS HOPKINS.."
="VERTAS VOS LIBERABIT"=
..ca urmare..și ATITUDINEA și "ACȚIUNILE"..acelora...reflectă = IGNORAREA principiilor și "filozofiei"..care izvorăsc din ..PROFUNZIMEA..acestui motto..!,
în orice domeniu al vieții românilor : social-economic-cultural-politic..etc...!

Huhu Rezea spunea...

Felcere,
Incearcă să vorbești ce scrii, respectând beția de semne ortografice de care abuzezi.
Să vezi ce bâlbâit iese!

Calinmihaib12 spunea...

"..HUHU":..crezi că:..MI-AI ZIS-O..!
Dacă ar fi să vorbesc în "cheia ta"..,aș putea spune că,făcându-mă pe mine felcer, și eu aș putea să..te fac eventual..portărel,..portar..și nu jurist..!cum crezi că esti..!
..te înțeleg:..esti supărat din cauza..REACȚIILOR..care nu-ți..plac..!= pentru că ai o MISIUNE..!,în afara dezbaterilor privind strict ..pensiile militare..! și atunci - ataci "persoana"..!(..cu scopul de a jigni..!),în loc de argumente =la subiect..!=.."mijloc" clasic din..arsenalul..asupritorilor..!
Nu am să fac analize caracteriale..!, LE-AU făcut alți comentatori AICI..!
..Să te văd..,(cu sănătate..!)

Nicviorel spunea...

Rusul bate campii bine. Dar luati de aici. Astia sunt medici si nu vorbesc prostii: https://www.youtube.com/watch?v=FD3JGbghjak

Viorel spunea...

Viorel, înainte de a posta un comentariu, specific faptul că ești Viorel 2 dacă tot ăsta îți este prenumele altfel confundăm comentariile.

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/replica-mapn-viral-pe-facebook-ce-spun-militarii-despre-masca_764365.html

Leon spunea...

https://m.jurnalul.ro/stiri/social/statistica-numara-mai-putini-morti-in-anul-pandemiei-decat-in-2019-853276.html