Un produs Blogger.

joi, decembrie 31, 2020

Cîțu îl făcu de rușine în fața Oștirii pe Ciucă al nost'

68 comments

Indexarea pensiilor militare și majorarea soldelor activilor, conform legii, 
nu sunt drepturi ale militarilor, d-le Ciucă?


Sunt câțiva lideri ai structurilor asociative din sistemul de apărare care se complac în rolul de oameni de serviciu ai ministrului Ciucă, acceptând să-i facă jocul ipocrit ori de câte ori generalul primește ordin să simuleze consultări pentru prostirea rezerviștilor pensionari.

Vedeți simulacrul de consultări pe care ministrul le-a convocat în scop politic, inainte de alegerile prezidențiale, locale și generale. Ultima a fost cea de zilele trecute când promitea, unor urechi credule, doar amânarea indexării pensiilor militare pentru anul 2021 .

Premierul Cîțu este astăzi, pe contul său fb, foarte tranșant cu ce vrea să facă în perioada următoare.

"În următoarea perioada se vor analiza  toate legile aprobate in perioada 2017-2019 prin care vom urmări echitatea, eficienta si sustenabilitatea acestor masuri (legea salarizării, legea pensiilor atât pe baza de contributivitate cat si cele speciale):

- se menține nivelul veniturilor personalului din administrația publică centrală și locală, inclusiv personalul care ocupă funcții de demnitate publică și funcții asimilate acestora, la nivelul acordat pentru luna decembrie 2020 . Impactul bugetar este de 12 mld lei.

- amânarea acordării indemnizației pentru limită de vârstă pentru primari, viceprimari, președinți şi vicepreședinți consiliilor județene. Impactul bugetar este de 600,0 milioane lei.

- neindexarea în anul 2021 cu rata medie anuală a inflației a pensiilor de serviciu, pensiilor militare de stat și indemnizațiilor pentru limită de vârstă ale parlamentarilor. Impactul 400,0 milioane lei. 

Cîțu ar citi cam așa propriul text, înghițind sunetele de la final de propoziții și fraze: "neindexarea în anul 2021 cu rata medie anuală a inflației a penslor de sericiu , a penslor mitare de stat și indmizaților petu limtă de vâstă ale parmetarilor. Impactu patsute mioane lei."

- menținerea în anul 2021 a indemnizației de merit la nivelul stabilit pentru anul 2020 (6.240 lei/lună). Impact bugetar este de 8,9 milioane lei

Continuam acordarea si în anul 2021 a voucherelor de vacanță în cuantum 1.450 lei pentru personalul plătit din fonduri publice."

68 de comentarii:

 1. CPS a MAI trebuie sa refaca urgent Taloanele de pensii pentru luna Ianuarie la cei peste 80.000 de beneficiari; cele tiparite deja, ajung la...topitorie..!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu are cine să le șteargă Comunicatul cu indexările de pe site.

   Ștergere
 2. Câțu, daca tot conduce un Guvern de sacrificiu, se gandeste si la majorari de Taxe si Impozite !
  O varianta luata in calcul este si IMPOZITUL PROGRESIV pentru Salarii si Pensii, cu aplicare chiar de la anul..!

  RăspundețiȘtergere
 3. Dacă nu protestează nimeni, e normal sa fii bătaie de joc. Bine activi nu pot protesta dar cine le lnterzice familiilor lor și rezervistilor sa iasă în strada și ar fi mulți mai mulți decât militarii activi. În toate tarile occidentale, deși militarii nu au ingradirile celor din România, familiile lor și rezervistii sunt primii la proteste pentru, motive insignifiant mai mici.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. D-ta nu întelegi că trebuie să-ți dai un pseudonim pe cont?

   Ștergere
 4. Ca intre olteni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Putină istorie nu strică. Dacă vom face o comparație a vremurilor de atunci, cu cele de acum, vom ajunge la niște concluzii interesante.
   https://www.jurnalul-bucurestiului.ro/este-guvernul-meu-sau-tehnocratii-n-istoria-romniei/
   și similar
   https://www.art-emis.ro/editoriale/a-fi-roman-nu-i-totuna-cu-a-fi-cetatean-roman

   Ștergere
 6. Cum Dumnezeu poti pune la indoiala legitimitatea pensiilor militare care se acorda de 150 de ami.Am depus un juramant militar, zeci de ani am respectat acest juramant iar la urna sa mi se spuna ca pensia militara este "SPECIALA" si se considera furt din bugetul statului.Fain. Prin neindexarea pensiilor militare simt ca sunt furat de stat prin nerespectarea legilor sí a obligatiilor fata de mine.Si sa nu uitam ca altii dupa 4 ani de activitate au dreptul la pensie.Si asta e fain. Credeti-ma, simt ca suntem prostii Europei. Iertati-ma, sunt dezamagit. Dragi colegi va urez LA MULTI ANI CU SANATATE!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ��Clasa noastră politică confirmă faptul că am ajuns o țară plină de secaturi, aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii ce s-au vândut o viață întreagă, parlamentari contrabandiști. La multi ani cu sănătate tuturor!

   Ștergere
 7. La Mulți Ani stimați colegi, activi sau pensionari din toate categoriile Instituțiilor Publice de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, să fiți sănătoși și să trăiți în liniște și pace alături de familie și toți cei dragi în noul an care vine și mulți deacum înainte.

  RăspundețiȘtergere
 8. Legea 223 este din 2015,a fost promulgată chiar de actualul președinte

  RăspundețiȘtergere
 9. @ La multi ani cu sanatate ,voie buna si fericire !
  Urez tuturor celor ce citesc acest mesaj si-mi cer scuze daca uneori am iesit din tiparul bunei cuviinte ,n-am facut-o cu rautate ci din suparare si obida fata de toate nedreptatile ce ni se fac de catre politihotii actuali. Sper ca anul care vine sa ne revina si gandurile bune precum si cele de ridicare la lupta. Nu se mai poate fratilor, ajunge atata umilinta si nedreptate!
  Sa va bucurati de sarbatori alaturi de cei dragi!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa.s tractoristii
   Neamuri proaste..🤣😜😎

   Ștergere
  2. Pentru domnul tehnocrat.
   Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, afirmă, într-un mesaj postat joi pe Facebook, că 2020 a fost un an teribil, iar 2021 se anunţă un an al austerităţii, dar promite că în anul care urmează social-democraţii se vor întoarce pentru „a zdrobi definitiv” coaliţia de dreapta care a preluat guvernarea.
   CUM ȘI CU CINE MĂ ÎNTREB ? De noi nu a avut nevoie înainte de alegeri când solicitam și insistam să rezolve problemele pensiilor militare având majoritate în Parlament. Fără Partidul AUR și un partid al nostru nu fac nimic nici ei nici noi și atunci timp de 4 ani vom sta la mila lui KWI, Câțu și Ciucă. Pentru noi ar fi 2 variante: 1. Fie abordăm conducerea Partidului AUR prin domnul Gl. Mircea CHELARU și alți Gl. sau Of., le prezentăm solicitările noastre și abandonăm cu toții cele 52 de sindicate / asociații și ne înscrim în AUR (inclusiv cei ca mine care nu fac parte din nici o asociație), sau 2. Membrii de sindicate / asociații / liberi profesioniști ne înscrim în Partidul Național „Pentru Patrie” înscris deja în Registrul Partidelor Politice la Tribunalul București la nr. 75/2015. Un partid cu (facem ca Dan Diaconescu: ne înscriem soțiile, copii, vecinii, prietenii, amantele, etc.) 200-300.000 ar avea un cuvânt greu (chiar foarte greu de spus) la eventualele alegeri anticipate. Doar o ideie, bună, rea, eu am expu-s.

   Ștergere
  3. De ce ar trebui să fim PRO AUR sau s[ ne facem propriul partid:
   AUR dă lovitura în Parlament înainte de Anul Nou! Milioane de români sunt vizați. Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) dă marea lovitură chiar înainte de Anul Nou! AUR a solicitat crearea unei comisii de anchetă parlamentară privind un aspect important în care sunt vizați toți românii.
   Alianţa pentru Unirea Românilor solicită crearea unei comisii de anchetă parlamentară în privinţa modului în care a fost adoptată decizia privind liberalizarea totală a pieţei de energie electrică începând cu 1 ianuarie 2021, o decizie „care afectează în mod direct bugetul fiecărei gospodării din România”.
   AUR mai cere „destituirea urgentă” de către Parlament a conducerii actuale „ultra-politizate” a ANRE şi desemnarea unei noi conduceri „profesioniste, neînregimentate politic, precum şi interpelarea ministrului Energiei în condiţiile prevăzute de regulamentele celor două Camere ale Parlamentului”.
   „AUR îşi exprimă indignarea faţă de aşa-zisa liberalizare totală a pieţei de energie electrică începând din 1 ianuarie 2021. Această măsură şi felul în care este pusă în practică de către operatorii de pe piaţa de energie, sub oblăduirea directă a Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie (ANRE) şi a factorilor decizionali din Ministerul Energiei, este o bătaie de joc la adresa cetăţenilor români”, susţine AUR, într-un comunicat transmis joi presei.
   „Cu atât mai revoltător este faptul că anunţul oficial al ANRE privind scumpirea, între 13% şi 26%, a preţului la energia electrică a fost făcut public pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului (cu doar 7 zile înainte de intrarea în vigoare), o zi aleasă parcă deliberat pentru ca un astfel de anunţ să treacă aproape neobservat de către cetăţeni. Impunerea noilor preţuri, asimilate ‘serviciului universal’, este cu atât mai insultătoare în condiţiile în care în ultimii treizeci de ani în ţara noastră a fost construită o singură centrală electrică – cea de la Brazi, iar ANRE a aprobat toate majorările de tarife cerute de către distribuitori, fără să solicite realizarea de investiţii”, arată AUR.


   Ștergere
 10. „vreau să fie foarte clare câteva lucruri” ...
  Este clar deci, că nu câțu a luat aceste măsuri ci chiar ciucă, deoarece, cum reiese din postarea pe fb, el și doar el poate fi îndreptățit să facă și să dreagă în problemele armatei și ale militarilor. Astfel, el nu numai că inițiază?, promovează și susține astfel de măsuri, dar le și acceptă și justifică prin „constrângeri bugetare”.

  P.S.
  1. Poate totuși în al 12-lea ceas, face cel puțin o excepție în ceea ce privește pensiile militare de URMAȘ. Măcar pe acelea să le indexeze.
  2. Si totuși civilii ... (ne-)iubesc armata (interesant)
  https://www.art-emis.ro/editoriale/de-craciun-un-cal-troian


  RăspundețiȘtergere
 11. Javre au fost,javre sunt si vor fi mereu,cât va mai fi neamul romãnesc.
  Noi suntem de vinã ca-i schimbam odatã la 4 ani,dar în schimb sunt aceiaşi,vopsiţi in alte culori,dar dacã le dai jos culoarea de pe ei,se dau de gol!Se plimba de la un partid la altul pentru a apucã ciolanul,in schimb nu fac nimic pt.tara,pt.popor,ci numai pt.ei,pt.şleata lor de nemernici.
  Unde este Onoarea,Demnitatea de Osteni? De ce intra în politica un general sau altul? Cum îşi abandoneaza trupa dandu-se cu animalele de Prada? Prin asta se vede cã sunt neamuri proaste.Tradatori imputiti,care n-au mama,n-au tatã.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Gigi,
   Cred ca am fost primul care am avut reticențe privind persoana! ...

   Ștergere
 12. Ce e de neinteles?Pai cum crezi ca a ajuns general-chestor unul sau altul?Parca nu stiti. Prin numai supusenie,periere,slugarnicie.Nu te comporti ca atare iti pierzi scaunul
  .Metehne vechi.
  Gasiti modalitati de a va adresa activilor si politistilor in activitate.Fara ei suntem mana moarta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa nu exageram sau sa generalizam, totuși!

   Ștergere
  2. Nu exista padure fara uscaturi.Politica ii invata sa fie un pic centuristi(pe unii).Cinstea si corectitudinea nu caracterizeaza oamenii politici.Se bat cu caramida in piept ca ei nu au facut,nu fac si nu vor face nimic ilegal.Cei care fac politica o fac ptr.sine.Lor sa le fie bine .Nu au cuvant ,din aceasta cauza si-l dau in orice imprejurare.Nu au rusine si bun simt si acest lucru se vede de treizeci de ani.
   Va doresc tuturor un 2021 mai bun plin de impliniri si multa sanatate.Dupa cum incepe,nu suna prea bine dar speranta moare ultima.
   La multi ani!

   Ștergere
 13. Sunt măsuri menite:pe de o parte să "mențină"..sustenabilitatea încrederii: "personalului din administrația publică centrală și locală.., demnitari,.și chiar a primarilor..și președinților de consilii locale"..:cărora le vor fi amânate indemnizațiile pt. "limită de vârstă"=care oricum =NU ar fi plătite în cursul mandatelor acestora și practic este "simularea unei amânări".cu scopul ="păcălirii" =electoratului acestora..!,iar pe de altă parte,sunt măsurile preconizate ÎMPOTRIVA pensiona rilor militari și în mai mică măsură: a celorlalte pensii de serviciu; e de OBSERVAT că în mod TICĂLOS: au fost alăturate acestor restricții= la pensiile acestea:=și "indemnizațiile de limită de vârstă a parlamentari lor"=..de grijă cărora "săracii parlamentari"=nu mai pot trăi..! = și care ORICUM,sunt în număr mic și..cu "impact bugetar".. nesemnificativ..!

  RăspundețiȘtergere
 14. LA MULTI ANI!Sanatate si fericire !Sa fiti iubiti!🙏🍾🥂🥂

  RăspundețiȘtergere
 15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 16. 2020 a fost un an plin de provocări, dar se apropie de sfârșit.
  Luați-vă rămas bun cu stil! 😅😜
  La mulți ani, cu sănătate!

  RăspundețiȘtergere
 17. Sunt măsuri menite:pe de o parte să "mențină"..sustenabilitatea încrederii: "personalului din administrația publică centrală și locală.., demnitari,.și chiar a primarilor..și președinților de consilii locale"..:cărora le vor fi amânate indemnizațiile pt. "limită de vârstă"=care oricum =NU ar fi plătite în cursul mandatelor acestora și practic este "simularea unei amânări".cu scopul ="păcălirii" =electoratului acestora..!,iar pe de altă parte,sunt măsurile preconizate ÎMPOTRIVA pensiona rilor militari și în mai mică măsură: a celorlalte pensii de serviciu; e de OBSERVAT că în mod TICĂLOS: au fost alăturate acestor restricții= la pensiile acestea:=și "indemnizațiile de limită de vârstă a parlamentari lor"=..de grijă cărora "săracii parlamentari"=nu mai pot trăi..! = și care ORICUM,sunt în număr mic și..cu "impact bugetar".. nesemnificativ..!

  RăspundețiȘtergere
 18. La multi ani!
  Multa sanatate si noroc!

  Va multumesc pentru efortul facut in gestionarea acestui forum.
  Mi-a fost de mare folos in ceea ce priveste informatiile privitoare la pensionare.
  Imi doresc sa pot accesa in continuare continutul forum-ului.


  Cu stima,
  Octavian Ailoaie

  RăspundețiȘtergere
 19. La Multi Ani!
  s-aveti gust,s-aveti miros!!:)

  RăspundețiȘtergere
 20. Va urez un an nou cu mai putine griji si Dumnezeu sa ne dea fiecaruia dupa nevoi.

  RăspundețiȘtergere
 21. In Legea nr.5/2020, legea bugetului de stat, MApN la TITLUL IX-ASISTENTA SOCIALA, are aprobata suma de 3.836.359.000 lei, mai mare cu 7,79% fata de anul 2019.
  Facand un calcul sumar, rezulta o cheltuiala de 319.696.583 lei/luna; pentru 11 luni MApN a cheltuit la acest capitol suma de 3.415.892.231 lei(vezi Situatia plati efectuate in perioada 01.01- 30.11.2020 la MApN)!
  Pentru luna Decembrie au ramas de cheltuit 420.466.769 lei, mai mult cu 100.770.186 lei fata de media lunara..!
  Intrebare pentru Domnul ministru CIUCA:
  Ce veti face cu aceasta suta de milioane de lei ramasa la finalul acestei luni, dle ministru ?
  Nu cumva sunt banii prevazuti pentru cei 5%, reprezentand INDEXAREA/MAJORAREA din anul 2016, si puteati sa-i dati in acest an, dar nu ati avut acordul lui Jianu-Rosu-Andritoiu ?
  Sunt convins ca Premierul CATU va lasa fara acesti bani, dle ministru !
  Sunt la fel de curios daca in Bugetul anului 2021, la Titlul ASISTENTA SOCIALA, CATU mai aloca suma de 3.963.705.000 lei, estimata de guvernul ORBAN la inceputul acestui an, suma mai mare cu 3,3% decat in anul 2020, si care ar putea acoperi INDEXAREA de 3,8% acordata de Art.84 din OuG nr.114/2018..!
  Sa urmarim ,,coacerea ,, Bugetului pentru anul viitor !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnule Leon, asta pe lângă cele 2 miliarde returnate de M.Ap.N. la bugetul de stat prin rectificarea bugetară. S-a putut, dar nu s-a vrut.

   Ștergere
 22. MAESTRE dragă, te salut!
  Şi îţi doresc, ca vechi expert,
  Ani buni să ai măcar un sfert
  Din câte sticle am băut!
  Păstorel T.
  LA MULȚI ANI MAESTRE !
  LA MULȚI ANI TUTUROR !

  RăspundețiȘtergere
 23. La mulți ani domn Huhurez, la mulți ani tuturor. Sa avem parte de un an nou care sa ne aducă în primul rand multă sănătate, ca belelele o sa curgă gârlă.

  RăspundețiȘtergere
 24. Si totusi a vazut cineva forma finala a oug? In rest un an nou in sanatate si fericire alaturi de cei dragi! La multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 25. Este posibil ca ordonanța să aibă un nr=umăr predestinat: nr. 223/2020

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. M,
   Uniti o laie, tupeul este maximal! În preunivwrsitar sunt cam 3 sindicate...
   Se pare ca noul MF si ANAF le-a pus gând rău...Ghinion!
   Si ei se luptau pt 6-7 case...

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 26. L a mulți ani, dar nu inchidem anul până când cei de la MO nu publică Ordonanța "trenulețul lui Cîțu". In următoarele numere va apărea.

  RăspundețiȘtergere
 27. LA MULTI ANI !....domnule Huhurez, va multumesc respectuos pentru tot ce ati facut pentru noi prin acest blog. Ne-ati ajutat, ne-ati informat, ne-ati pus mereu la curent cu tot ce a fost bun si mai putin bun in domeniile atat de importante pentru noi, militar si politic. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si un an mult mai bun . Multumesc, am onoarea sa va salut !

  RăspundețiȘtergere
 28. Li se plimbă unora limba în gură cu sistemul național de apărare care ar fi afectat! Ce mai e de aparat de sistem' când nimic nu vă mai aparține nici măcar tradițiile strămoșești! Ultimul lucru rămas e limba română pe care
  alogeniii o vor interzice foarte repede! Apoi la fel ca cei din Sodoma și Gomora (cu care semănăm) vom dispărea și din istorie! Pentru rezerviști e important doar matul gros care 'îi umple de demnitate și onoare'!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @Călugăre
   Esti îngrozitor de pesimist: ca un pustnic.
   O limbă care a fost capabilă, prin unicitatea ei, să creeze un stat național și prin care peste 30 de milioane de oameni își exprimă găndurile, bucuriile și necazurile... nu dispare așa ușor. Această limbă i-a asimilat pe toți alogenii care s-au așezat printre noi. Peste 1000 de ani... și dacă toți locuitorii acestor locuri vor fi negri sau galbeni... vor vorbi și românește.

   Ștergere
 29. Dle H draga domnule . De mtanvreme va stiu neobosit ati suportat pe fiecate mai ales pe mine
  SA FITI SĂNĂTOS LA MULTI ANI FIE CA TOT EFORTUL DVS SA SE MATERIALIZEZE.

  RăspundețiȘtergere
 30. ÎN CE AN ACEASTĂ PRECIZARE VA FI VALABILĂ OARE:"NIMENI NU SE ATINGE DE DREPTURILE MILITARILOR"?https://www.realitatea.net/stiri/actual/ministrul-apararii-nicolae-ciuca-mesaj-pentru-militari-nimeni-nu-se-va-atinge-de-drepturile-militarilor-pe-mandatul-meu_5fa448c87c76f952992173b2

  RăspundețiȘtergere
 31. Anul nou, o bucurie
  Viața toată să vă fie!
  Bani, maşină, fericire,
  Sănătate și iubire,
  Nu-i de-ajuns să le dorești,
  Țipă, luptă, dă din coate,
  Așa le obții pe toate!
  LA MULŢI ANI!

  RăspundețiȘtergere
 32. La mulți ani, oameni buni !! Un 2021 cu zâmbete, râsete, bunădispozitie, speranță și sănătate !! La mulți ani, Huhu !!

  RăspundețiȘtergere
 33. URATURA COVIDATA:https://www.youtube.com/watch?v=SvfWdwRaS7g&list=UUIIHWorqGK1iitu0Vxsgfuw
  LA MULŢI ANI!

  RăspundețiȘtergere
 34. La multi ani d-le "H", la multi ani "tuturor", intotdeauna la un sfarsit de an calendaristic spunem ca ... poate anul care vine va fi mai bun !!!, da de unde ... poate cu amaraciune. In Romania, oriunde intrebi " DOAR decidentii politici hotarasc tot ce misca !!!", cine sunt ?, ii stim. In ultimii 30 de ani "au vandut, falimentat, distrus c-am tot ceau construiot romanii in 50 de ani de dinaintea acestor 30, pe motiv ca apartin lui Ceausescu, cand de fapt totul a fost construit prin "sudoarea, frigul, foamea si chinurile unui popor intreg. S-au dus pe apa sambetei peste 4 milioane de locuri de munca, valori economice "imense", pierderi pentru care intro alta tara sau vremuri cei vinovai ar fi fost trimisi la "ocna grea", poate ca noul capitalism cerea sacrificii dar NICI CHIAR asa, sa cedezi strainilor tot ce avea mai important economia Romaniei, sa falimentezi "cu buna stiinta aproape TOT. Dl. Citu - uitasa-iar numele, prin 2008 parca, a incercat ingenungherea financiara a romanilor prin niste inginerii financiare MURDARE in folosul si interesul bancilor straine. Nu sunt bani !!!!!!!, decidentii politici oare ce spun, unde se afla "industria famaceutica romaneasca" care care acum in "pande,ie" ar fi adus la buget sume imense si locuri de munca - a fost faloimentata cu buna stiinta si contributia decisiva a DECIDENTILOR politici care au ruinat Romania in ultimii 30 de ani. Institutul Cantacuzino - tacerea "porcului din porumb asupra vinovatilor care se stiu si stau in continuare pe fotoliile lor caldute si bine platite dar si cu buzunarele pline de "comisioanele grase primite de la straini sa falimenteze industria farmaceutica romaneasca, infractori aparati de "decidentii politici", ce sunt cei care ii apara pe infractori - complici, iar ei in comun trebuie pedepsiti de "codul penal " pentru ruinarea unei industrii, nu cocotati pe scaune caldute si bine platiti. Nu sunt bani ..., cu sau fara suparare, "proasta natie, hoti conducatopri !", avem ce meritam cu asemenea "decidenti politici".

  RăspundețiȘtergere
 35. La multi ani fericiti cu sănătate și multe bucurii!

  RăspundețiȘtergere
 36. La multi ani tuturor colegilor si multumiri gazdei noastre.

  RăspundețiȘtergere
 37. A fost un an agitat,în special pt.noi,peste câteva ore o sã plece,o sà vinã altul şi altul.Sa sperãm cã mai buni,pentru binele acestui popor ratacit in jungla vremii,unde scutul de apãrare al ţarii este umilit şi lãsat de izbeliste.
  Dar,sã nu disperam,vã veni şi timpul,Maria-Sa poporul,vã avea nevoie de batranele Catane şi ne vor reda Demnitatea şi Onoarea cuvenitã,iar cei care ne umilesc vor fi aruncati la Lada de gunoi a istoriei,acolo unde le este locul.

  ***Personal,vã urez Un An Nou cu Fericire şi Sãnãtate.Sa va dea Dumnezeu Gândul cel Bun.
  LA MULTI ANI TUTUROR!***

  RăspundețiȘtergere
 38. Cu acest prim set de măsuri de austeritate, luate de șeful de promoție al școlii profesionale Rm Vâlcea se realizează:
  -soarta PNȚ-CD pentru PNL (lucru dorit și de Robot);
  -acoperirea în 2021 a unor gauri Fi făcute de Mutant în 2020;
  -marirea discrepantei intre ROU si majoritatea țărilor din UE, în condițiile în care noi avem resursele cele mai mari și mai acoperitoare, cu disponibilități de export.
  Pt fiecare trimestru în care economia ROU cobora trebuia încătușat de DNA câte un guvern, pentru Proasta Guvernare!
  Practic, nu există crize, ci doar guverne care nu știu sa conducă si funcția de predicție le este străină!

  RăspundețiȘtergere
 39. Un an mai bun,sanatate,bucurii si( putin ) noroc.La multi ani gazdei noastre, H si tuturor celor care au deshis poarta site-ului in 20 20.

  RăspundețiȘtergere
 40. Acum..și..peste puțin timp, când voi mai trece..un PRAG, împreună cu DUMNEAVOASTRĂ: COMENTATORII NEVĂZUȚI și GAZDA NOASTRĂ: D-NUL HUHUREZ,vă urez din inimă și suflet TUTUROR multă sănătate, speranță de mai bine în "vremurile" ce vin..și:
  LA MULȚI ANI !

  RăspundețiȘtergere
 41. Ciuca si altii...oameni de tinichea!
  Isi mai spun "ministru"...
  Ba Ciuca, macar elimina si asocierea "Am onoarea sa va ...". Este rusinos!

  RăspundețiȘtergere
 42. La multi ani fericiti, sanatosi si prosperi, @Onorabile! Fie ca si in anul care vine sa ne tineti cuplati si cu sufletul la gura cu realitatile de la pensiile militare si nu numai! Cand nu va mai exista aces blog o sa fim risipiti de-a binelea, dar si in necunostinta de cauza cu legislatia la zi, dar sper ca asta sa nu se intample, in celmai rau caz doar dupa ce se va face dreptate la pensiile militare, dar nici atunci, pentru ca dreptatea in Romania este o utopie! LA MULTI ANI IN 2021, ONORABILE, HUHU REZEA! LA MULTI ANI, ONORABILI CAMARAZI DE SUFERINTE, DAR SI DE MICI BUCURII, ATATEA CATE SUNT SI VOR MAI FI, SI SA DEA DUMNEZEU SA DISPARA NECAZURILE!

  RăspundețiȘtergere
 43. Ciuca s-a facut singur de rusine! Nu l-a fortat cineva sa accepte postul de ministru si sa permita implicarea politicului in activitatea sa. Oricum,e multumit. Este a doua personalitate recompensata de catre partenerul strategic pentru activitatea depusa in favoarea acestuia:primul-KWI a primit o sepcuta iar el o diploma.Probabil ca margele din sticla,oglinjoare si apa de foc au primit ceva mai inainte.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. asta e valoarea maxima a unor reprezentanti ai armatei
   acum vedeti ce eminente poate scoate armata-niste carpe ale istoriei

   Ștergere
  2. Functia asta nu e pe viata sa vedem cu va va privi in ochi,nesimtitul dracului

   Ștergere
 44. Și Silvică l-a "făcut"
  https://www.capital.ro/critici-dure-la-adresa-ministrului-apararii-nu-stie-ce-spune-sau-nu-i-pasa.html

  RăspundețiȘtergere