Un produs Blogger.

vineri, decembrie 25, 2020

Crăciun fericit!

45 comments

45 de comentarii:

 1. Fie viata cat de grea, sau usoara, Craciunul sa ne aduca fericire, sanatate si nasterea Domnului in fiecare suflet dintre noi! La multi ani, onorabili amarazi!

  RăspundețiȘtergere
 2. Crăciun fericit alături de cei dragi!

  RăspundețiȘtergere
 3. @Craciun fericit !
  Acuma , de sfarsit de an imi cer scuze tuturor celor pe care i-am suparat, jignit sau informat gresit. Varsta nedreptatile si umilirea te fac sa reactionezi mai deosebit.
  Sper sa vina si vremuri mai bune si sa terminam cu ura si nedreptatea!
  La multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 4. Pentru dvs tot ce e mai frumos pe lume si multumim pentru rabdare Tot ce va doriti cu drag

  RăspundețiȘtergere
 5. Multa sanatate si fericire!Sa fiti iubiti!Craciun fericit!

  RăspundețiȘtergere
 6. Crăciun fericit, multă sănătate și toate cele bune !

  RăspundețiȘtergere
 7. Crăciun fericit din frumosul nostru Ardeal !🤣
  Am rugămintea la domnul admin sa-mi transmită daca am zi liberă sau concediu nelimitat.🤣🤣🤣🙆‍♂️

  RăspundețiȘtergere
 8. Sarbatori linistite tuturor colegilor si nu mor caii cand vor cainii.

  RăspundețiȘtergere
 9. Sarbatori fericite.Multa,multa sanatate ca e mai scumpa decat toate.
  Cat timp vom crede ca ne putem apara de adversari prin vociferari pe internet,cereri adresate guvernantilor actuali si viitori,procese prin tribunale si curti de apel vom fi perdanti.
  Cat timp veti alege in fruntea asociatiilor oameni in functie de grade acestea vor fi amorfe.Dece? Fiindca sunt conduse de oameni care au in obisnuinta a fi supusi mai marilor zilei.Va trebuie oameni neinfectati, cu sange in instalatie de tipul acelui locotenent pe nume Alexandru.Cat timp va mentineti departe de structurile de putere veti fi priviti ca indivizi neinsemnati.


  RăspundețiȘtergere
 10. Craciun fericit si sanatate la toata lumea!

  RăspundețiȘtergere
 11. Vă doresc un Crăciun frumos care să vă găsească sănătoși și să vă aducă tot ce doriți!

  RăspundețiȘtergere
 12. Crăciun fericit! ce părere aveți despre declarațiile doamnei Țurcan vor să ne scadă pensiile prin recalculare ? multumeec

  RăspundețiȘtergere
 13. Celor cu SUFLETUL CURAT și BUN le doresc numai bine ,SĂNĂTATE ȘI PACE .CRĂCIUN FERICIT ȘI NUMAI BINE !!!!
  IAR -Celorlați își vor primi SOARTA PRIN CHIN ȘI SUFERINȚĂ .

  RăspundețiȘtergere
 14. Sarbatori fericite
  Se pare ca cineva a vrut sa ne strice buna dispozitie.
  Rau am ajuns.Sa stam cu frica in san pentru un amarat de 3,8%.Ma intreb daca in Romania se merita sa fii cinstit.Cat timp stam pe margine vor prospera jigodiile.I-am zis prin 2013 lui Dogaru ca SCMD sa-l transformam in partid.Cu toate ca aveam structuri in toate judetele si chiar mai mult nici nu a vrut sa auda.Dece,el stie.Daca pentru mine timpul a trecut pentru multi dintre voi, nu.Puneti-l pe fuga pe Dogaru ,preluati conducerea SCMD si transformati-l in partid fara balaceni,bahareni etc.Priviti la AUR care din nimic a spulberat partide cu pretentii.

  RăspundețiȘtergere
 15. Cum mai trec anii !!!
  De departe, pentru toți care îmi sunteți aproape în spirit, cuget și credință, vă doresc, sănătate, noroc, viață lungă și tihnită !!!
  Crăciun fericit tuturor !!!

  RăspundețiȘtergere
 16. Sărbători liniștite cu gust și miros... Și care nu consumați carne de porc merge și o turcana în proțap....

  RăspundețiȘtergere
 17. Sărbători fericite tuturor colegilor pensionari și activi.
  La Mulți Ani!

  RăspundețiȘtergere
 18. Crãciun Fericit,d-le H!
  Crãciun Fericit,tuturor comentatorilor şi cititorilor acestui Blog.
  Fericire,sãnãtate şi prosperitate titurora!La Mulţi ani!

  RăspundețiȘtergere
 19. Vă urez tuturor un Crăciun fericit, o viață lungă, o bătrânețe fără chinuri, dureri și suferințe. Dragostea, iubirea și înțelepciunea să fie mereu în sufletele și mintea dumneavoastră. Sărbători fericite.

  RăspundețiȘtergere
 20. Crăciun fericit cu sănătate tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 21. HUHU, ÎŢI DORESC SĂNĂTATE ŢIE ŞI FAMILIEI TALE ŞI SĂ NU ÎNCETEZI SĂ NE ŢII ÎN "PRIZĂ" CU ARTICOLE CÂT MAI INTERESANTE ŞI CAPTIVANTE.CRĂCIUN FERICIT!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ne tine in priza dar cu indemnul de a ne cauta rezolvari prin tribunale si CA nu am avut succes.Trebuie sa va invingeti scarba de politica.Politica se face in interiorul unui partid nu prin bloguri.

   Ștergere
 22. Crăciun fericit! Tuturor celor care scriu sau care doar citesc pe aici.. De la un bătrân Dac, dar mai tânăr pensionar militar.. Aceste sărbători sa va aducă numai bucurii, sănătate și fericire alături de cei dragi!

  RăspundețiȘtergere
 23. La mulți ani!Craciun fericit tuturor! Bunul Dumnezeu să ne ajute,să trecem cu bine peste aceste vremuri tulburi!Multă sanatate si fericire va doresc la toti,si nu în ultimul rand administratorului acestui blog!Toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere
 24. Craciun fericit dle administrator si dvs stimati camarazi un an mai bun cu sanatate si bucurii...

  RăspundețiȘtergere
 25. Craciun fericit alaturi de cei dragi va doresc tuturor.Ramane apoi sa vedem ce se va mai intampla dupa 28.12.

  RăspundețiȘtergere
 26. O CE VESTE MINUNATĂ!
  1.SE VA DA INDEXAREA
  2.VOM FI EXCLUŞI DE LA "CONTRIBUTIVITATE" CA ŞI CEI DIN MAGISTRATURĂ.
  CRĂCIUN FERICIT!
  Raluca Turcan, vicepremier (Emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, Digi24, 11.12.2020):
  "Pe bună dreptate că atenția este foarte canalizată pe PENSIILE SPECIALE. Există în momentul de față două proiecte de lege în dezbatere în Parlament. Cu cât opinia publică este mai concentrată pe subiect, cu atât dezbaterea va fi una mai bună.
  PNL a afirmat de la bun început că susține principiul CONTRIBUTIVITĂŢII în materie de calculare a pensiilor. Vom merge cu INDEXAREA pensiilor așa cum prevede legea, însă pregătim un proiect de lege care să conducă la o legislație pentru calcularea pensiilor bazată pe contributivitate. Atunci când legea actuală și legea bazată pe contributivitate se vor întâlni, cadrul legal va fi mai echitabil.
  Există două categorii pe pensionari care au STATUT SPECIAL: Partea de MILITARI care intră pe sistemul NATO și care trebuie să aibă același sistem de calculare a pensiilor ca în întreg ansamblul Alianței Nord-Atlantice și mai există o categorie, a MAGISTRAŢILOR.)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Atunci era într-un guvern interimar.

   Ștergere
  2. Deocamdata tinta P.N.L.& Co.sunt magistratii .Ca nu vor reusi sa le-o traga pe deplin ,este cu totul altceva.Probleme au si cu pensiile militare de zeci de mii de lei ,ingrosate artificial cu sporuri peste sporuri.Poate se va schimba modul de calcul in sensul ca se va tine cont doar de vechimea stricta ca militar,iar b.c. va fi stabilita doar de functie,grad,gradatii si I.C.cum ar fi fost normal.

   Ștergere
 27. RECTIFICARE:EMISUNEA DE LA DIGI24 DIN 11.12.2019/22:01:https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/turcan-despre-pensia-de-74-000-de-lei-de-neatins-si-una-obisnuita-simti-o-revolta-diferenta-este-una-greu-de-acceptat-1230334

  RăspundețiȘtergere
 28. Crăciun fericit cu pensii indexate !!!

  RăspundețiȘtergere
 29. Pe la geamuri cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, iar bradul e la locul lui, moșul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Crăciunul vine. Crăciun Fericit.

  RăspundețiȘtergere
 30. @Alex,"si IC" zici tusi eu zic asa:
  --de ce sa ia IC la pensie daca a detinut aceasta functie doar o perioada determinata? Sa se calculeze la paritate
  -n-ar fi drept pentru cei 80% care n-au avut functii de comanda deoarece pe langa comandanti erau si subordobati(vreo 10-15 intr-un Rg de 300 de cadre, la av)
  Legea 164 a apus demult"azi o vedem si nu e"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa faca ceva ,orice, numai sa indrepte lucrurile.Sunt de acord cu dvs.in ceea ce spuneti,dar nu depinde de dorinta noastra.Vom vedea in cel mai scurt timp ceea ce "marii ganditori" ,probabil tot din M.Ap.N pun la cale.Rodul gandirii lor va fi sustinut de al nostru ministru Ciomag la marea intalnire.Cu stilul lui de vesnic adormit si yesman veritabil va spune doar atat: "aaaaaaam inteles !"


   Ștergere
 31. CRĂCIUN FERICIT!https://www.facebook.com/ForteleTerestre/videos/139462151137887/

  RăspundețiȘtergere
 32. @Admin
  Mulțumim pentru efortul și resursele alocate blogului in acest an!
  @All
  Dragi camarazi, din suflet va doresc tuturor cititorilor și comentatorilor blogului, sa aveți Sărbători cu bucurie și împlinire, alături de familiile dumneavoastră!
  Am onoarea sa va salut!

  RăspundețiȘtergere
 33. IC.= indemnizația de comandă nu era prevăzută la toate funcțiile și la toate eșaloanele,si în plus: cam..era PERMANENTĂ,nu temporară..!(pierdeai: I.C.=dacă ..făceai prostii..!
  Funcțiile care erau prevăzute cu I.C-dă:în procente de 10-50 % din SOLDA de FUNCȚIE(pe gradul funcției, numit, sau:detașat, imputernicit,..)erau scrise în "Fi-3"= Norme de aplicare a legii 138/1999: a salarizării.!
  = % de I.C.-dă a fost MAJORAT prin 2006 cu câteva procente: atât în SOLDELE activilor cât și în SOLDELE BRUTE BAZĂ de CALCUL a PENSIILOR PLĂTITE până 31.12. 2015,..dar și după 01.01.2016 când a început recalcularea și apoi actualizarea pensiilor= până în prezent..!
  Singura situație în care I.C.-dă
  era temporară era în cazul deta șării,imputernicirii într-o func ție prevăzută cu indemnizația respectivă..!

  RăspundețiȘtergere
 34. Crăciun fericit si multă sănătate!

  RăspundețiȘtergere