Un produs Blogger.

sâmbătă, aprilie 24, 2021

Din cauza dosarelor cu șină, liberalii nu au putut majora valoarea punctului de pensie cu 40% 😀

6 comments
Cam așa rezultă din conferința de presă pe care ministresa Muncii a ținut-o la Rm Vâlcea. 
Pensiile speciale vor fi ajustate, iată un nou termen, intr-un an și jumătate.
  
Turcana a vizitat și oierii vâlceni din Băbeni.
In vizită la Căminul copiilor cu dizabilități din Băbeni.


6 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E o broblema serioasa cu capra raioasa care conduce institutie misterioasa, pentru ca a secretizat militar situatia de la sertar cum ca aceste șine au fost donate, fara plata, la CRF sa construiasca o noua cale ferata, din varful muntelui Venus si pana in pestera intunecata sa care mormanele de cotoare de varza murată, care au fost folosite cu flaimucăreală de fiecare data s-o pompeze pe trei schimburi ca s-o sature o singură dată in poartă!

Cristi spunea...

Ne-am obișnuit, fiecare guvern cu ,legile lor"...!
Să-i i-a dracu pe toți, niște nemernici..!
HAHALELE.

Gicu spunea...

Corect!

Ionel spunea...

Vrajeala de "popa de tara" !!! Prezinta ce mici sunt pensiile si ce valori au ! Asta ne ia de prosti. Pai din 2009 si pana in 2012 cand PDL a mai fost la putere, punctul de pensie a fost inghetat la 732,8 lei !!!! Nu tu inflatie, nu tu NIMIC ! Spune ca anul trecut a fost cea mai mare crestere de pensii din Europa ! Pai si cui se datoreaza, PNL-ului !? Multi fraieri care ii cred in tara asta,

Leon spunea...

"Pana pe data de 11 mai asteptam propunerile de la beneficiarii de pensii speciale. Fac aici mentiunea, cred eu necesara dupa toate informatiile aparute in spatiul public, ca atunci cand vorbim de pensii speciale nu ne referim la pensiile ocupationale din sistemul de aparare si ordine publica. Sunt sase categorii de beneficiari de pensii speciale si, dupa ce primim propunerile concrete din partea beneficiarilor, practic din partea sistemului, noi incepem activitatea. S-a constituit si un grup politic la nivelul coalitiei si vom pune la final o varianta care sa reduca din inechitatile din sistemul public de pensii per ansamblu", a declarat Raluca Turcan."(ziare.com)

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/stelian-ion-pensii-magistrati_1764643.html