Un produs Blogger.

vineri, aprilie 30, 2021

India: de la relaxarea iresponsabilă la crematoriile din piețele publice

8 comments

 



8 comentarii:

Leon spunea...

Si romii nostri se cred imuni la Covid 19 !
Poate imaginile dezastrului din India îi vor determina sa fie mai Precauti..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cu atatea ruguri o sa ramana Hindia fara paduri si cranguri, dar si fara bipedele care se roaga la vaci, maimute, sobolani si alte lighioane din intregul arsenal al regnului animal... Vina vine de la saracia globala, dar si din ierarhia socială, tribala, pe care se bazeaza si coordoneaza fosta tara colonială, nu in ultimul rand cursa inarmarii in van la intrecere cu rivala de moarte, Pakistan, cu care se afla in vechi litigii la chimir privind regiunea autonoma, Kashmir, dispută care stoarce de bani cele doua state, in loc s-o dea la pace pe o variantă penitentă sa ramana acea regiune total autonomă si independentă. In consecinta, se impune in mare urgenta purtarea mastii in aglomeratii si dinstantarea sociala la scara nationala si mondiala, dar mai cu insemnatate si prioritate fiind vaccinarile in zonele cele mai aglomerate, caci, cu rugaciunile la divinitate, sa ne dea imunitate, ne-am convins ca doar de saci de salubritate si scanduri de sicriu putem avea parte!

Leon spunea...

https://m.ziare.com/politica/varujan-vosganian-campanie-antivaccin-1676375

Andrei spunea...

Exemplu pentru a intelege ce inseamna UE, prin extensie NATO.

Iulian Mareș spunea...

Degeaba va vaccinați anticovid dacă aveți anticorpii legați!
Pentru dezlegare de anticorpi: 50€, la vestita dezlegătoare de anticorpi Hastra Zeneka, telefon pentru rezervare - 0723RAHOVA!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, dejaba ne-am rezerva, pentru ca deja au fost achizitionate la Rahova, mai hacana, toate dezlegarile la celule de catre cateva gorile, precum Anus Muiannus, Voiculescus Idiotus sau Arahat Calaus, asa ca sa ne purtam mastile cu sanatate si ei sa-si tina virusii in spate, mai va si otova, la Jâlava sau Rahova!

reddog spunea...

Hai s-o ajutam pe fata asta sa se marite!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=167933915220359&id=101845835162501

CEZAR spunea...

S-o intepe maKiSS..ca tot nu a facut-o la tinerete !!!