Un produs Blogger.

miercuri, aprilie 14, 2021

Războiul dintre magistrați și avocați continuă

9 comments
....După condamnarea lui Robert Roșu, avocatul lui Paul Lambrino, în dosarul Ferma Băneasa.
Este greu de crezut că, la nivelul ICCJ, judecătorii sunt audiați ca martori împotriva propriilor hotărâri judecătorești pentru a recunoaște că au greșit... iar avocați sunt audiați ca martori pentru a spune cum și-au apărat clienții.
Și ...totuși....
 




Dr





9 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Un caz elocvent cu mafia din majistratura, in care se baga carpa in gura, ca la bal cand se pune batista pe țambal la ordinul unui milițian venal ca nu i s-a dat spaga de potential! Daca si advocatii sunt bagati la bulau sa se gace intr-o celulă la hârdau pentru pledoariile la bară, daramite pentru un pierde vara ajuns la Inalta Ogradă, pentru o amarata de penzie meletara, caruia i se zboara orice drept constitutional pe motivatii ce incalca dreptul civil si penal si nu are cui i se plange de aceasta mafie guleralta fara Dumnezeu si Lege... O Românica in pozitie de răsturnica, distrusa de o mâna de votanti cretini si idioți, care ne-u pus pe freze guvernari de dreapta intesate de acesti mafioti, de ne-au lasat fara dreptati, fara libertati si fără elastice la chiloti!

Unknown spunea...

da ....despre comisia aia pe tema de pensii de serviciu sau speciale ce se aude ? Țurcan tot spune de cei 9590 de beneficiari nebagand in seama pensionarii militari ...

Leon spunea...

"Razboiul dintre Câtu si USR (prima faza..!) s-a finalizat prin propunerea de Revocare a lui Voiculescu si interimatul asigurat de Dan Barna la Ministerul Sanatatii..!

Calugarul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Calugarul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/judecatorii-care-l-au-condamnat-pe-avocatul-robert-rosu-dau-bir-cu-fugitii-dupa-ionut-matei-si-florentina-dragomir-se-pensioneaza_1739505.html

Leon spunea...

"14 aprilie 2021
Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul sănătății."

Iulian Mareș spunea...

Nu s-a finalizat...Barna refuza interimatul...
Dacă ies de la Ciolan?

Iulian Mareș spunea...

Muie suedeză.
Ce, nu pot fi trași la răspundere tembelii?