Un produs Blogger.

marți, aprilie 27, 2021

Rezerviștii francezi se revoltă împotriva islamizării Franței

19 comments

 Săptămânalul de dreapta  Valeurs Actuelles a publicat scrisoarea deschisă a rezerviștilor francezi, intre care 20 de foști generali, prin care se cere guvenanților apărarea țării impotriva "hoardelor islamiste" care încearcă scoaterea unor teritorii de sub jurisdicția Constituției Franței, acuzând forțele patriotice franceze de rasism și anti-islamism.

Ministresa franceză a apărării, doamna Florence Parly,  s-a văzut nevoită să condamne acțiunea rezerviștilor Armatei Franceze, declarând duminică:


''Acestea sunt acţiuni inacceptabile'' si a cerut sancționarea semnatarilor scrisorii.

Scrisoare, publicată de "Valeurs Actuelle" , în traducere google.

19 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Muzulmanii vor sa-l bage pe Allah akbar si in sfantul altar, sa-l scoata pe Hristos pe poarta din dos, in suturi afara din Santa Biserica si din Țară, ca de la ei din ograda muzulmană cu , asa ca rezervistii franțuzi, care nu sunt ca ai nostrii, niste obtuzi ursuzi si surzi cand e vorba de atitudine in discurs si actiune, merita aplaudati cu spor pentru actiunea si curajul lor, iar noi sa invatam de la ei ca patriotismul curat este cand vocea si pumnul ti-ai ridicat sa aperi mostenirea milenara de natiune si Tara, lasata de cei care s-au jetfit pentru glia strabună cu armele-n mana si dinții in țarnă! Vive la France, Viva Republigue Francaisse si duca-se la naiba in montange rousse cu cei care vor ca s-o bantuie cu repulsie, din pozitii infiltrate si aventuriste, cu actiuni dominante, ostile si teroriste! Cat despre noi, cei rezervisti târnositi si ramoliti, nu suntem decat niste indiferenti, in bocanci cazoni adormiti, pentru ca nici pentru penzii, sa ne facem dreptate, nu ne facem treziti!

Iulian Mareș spunea...

Traducere pe alocuri cu unele neconcordante; cred ca a fost facuta de o grefiera seralista...stiti voi in ce fel..., cum s-a putut intampla asta eu nu stiu a raspunde pt ca Biserica Catolica, kiar si prin ”puritatea inkizitiei” este situata valoric peste cea ortodoxa, de rasarit, zisa si pravoslavnica....si asta doar pt ca, majoritar, slavii sunt ortodocşi!
Insa stiu bine ca, in oglinda, ALAH a devenit cosmopolit, se da cu vestul si distruge catolicismul intrucat el nu este nici macar agnostic sau ateu ci un activist Neomarxist de Ziua a 7-a, unul intârziat!

Șoimul spunea...

De apreciat atitudinea rezervistilor și în special a generalilor.
Cinste lor!

Alexandru spunea...

La fel ca și la noi!😶🤭

y spunea...

Mă tem să nu fie prea târziu, iar ceasul al XII-lea deja să fi trecut.
Problemele menționate în scrisoare sunt valabile cam în toată europa și nu sunt de ieri de azi, ele sunt vechi și se cunosc (cu toată tăcerea complice a massmediei și a politicienilor și a cenzurii impuse de aceștia pe subiect), dar nimeni nu a luat sau ia vreo măsură. Vestele Galbene, vag amintite, au tras un semnal de alarmă (prin revendicările lor care nu au fost prezentate), dar atunci generalii au lipsit, nu le-am auzit glasul. Cum nu aud nici acum, nimic despre cum a fost posibil ca în 4 (ani), să ia foc și să ardă mai bine de 12 (dousprezece) catedrale franceze!
Curios de remarcat (poate are sau nu are vreo semnficație), lipsa semnăturii generalului Pierre de Villiers.

was spunea...

la DUNKEROUE in 40 un gen englez spunea unui amiral francez ,,am salvat tot ce se putea,, francezul a spus,, nu a mai ramas de salvat onoarea,, asta e diferenta intre noi si ei...

Alex spunea...

Intorcandu-ma in timp cu ceva mai multi ani,stateam la intrarea principala in moscheea albastra.Vroiam sa intru dar nu stiam cum sa procedez.Am vazut ca cei care intrau in curtea mare se opreau in dreptul fantanii,se spalau pe fata,dadeau cu apa si pe cap apoi se indreptau spre intrare principala .Ajunsi acolo se descaltau lasandu-si incaltamintea pe trepte.Mi-era sod ,as fi procedat la fel ,dar fiind singur parca nu aveam curaj sa pasesc.Dupa minute bune o tanara imbracata in negru din cap pana in picioare,cu capul acoperit s-a apropiat de mine si m-a intrebat: you are spanish,mexican or greek? Mirat m-am uitat la ea si i-am raspuns ca sunt roman si as dori sa intru in moschee ,dar imi este jena si mai bine fac ceva poze din exterior.Mi-a spus apoi ca este turcoaica de origine israeliana si este studenta in Spania la Madrid.S-a oferit apoi sa ma insoteasca ,sa-mi prezinte moscheea si sa-mi raspunda la orice intrebare legata de aceasta.M-am bucurat si dupa ce mi-am spalat picioarele,fata si am dat cu apa prin parul meu negru si cret(cum era atunci),descult am intrat in moschee.
M-am simtit coplesit de imensitatea ei.Pe pereti erau citate din coran.Desi au fost zeci fata mi-a tradus fiecare verset,cu rabdare ,intr-o engleza mult mai buna decat cea pe care o vorbeam eu.La un moment dat am ajuns in sala unde se studia Coranul.Pe masute mici de lemn inconjurate de bancute,se afla cate un exemplar din Coran.Mi s-a parut imens, cu coperti scorojite .Am luat un ul dintre ele si l-am rasfoit.Pagina si intrebarea.Fata mi-a raspuns.Am inteles apoi ca din tot ceea ce cuprinde nu exista nici un indemn la violenta,la varsare de sange.Este practic Biblia lor unde Dumnezeu este Allah.Mi-am facut cruce si am vrut sa-l sarut cum fac adesea cu biblia noastra.Fata m-a oprit mi l-a luat din mana si mi-a spus: Nu-l pupa deoarece gura este mai pacatoasa decat trupul.Pune-l in dreptul inimii tine-l cateva secunde si gata...deoarece noi pacatuim mai mult cu gura .Sufletul este curat.
Mi-a explicat apoi ca nicaieri in Coran nu se vorbeste de varsare de sange si ca cei care comit asasinate in numele lui Allah sunt extremisti.Coranul te indeamna la iubirea aproapelui exact ca Biblia noastra.Nu mai retin cat a durat plimbarea noastra.Cert este faptul ca la sfarsit iesind din moschee si mergand pe alee am observat o limuzina neagra .Cand am ajuns langa ea un barbat imbracat intr-un costum impecabil a coborat de pe scaunul dreapta fata.In spate am distins doua siluete un barbat si o femeie.Am inttebat: Cine sunt? Fata a spus ca sunt patintii ei si cel care a coborat era bodyguard-ul.Mi-a spus apoi un nr. de telefon fix cum era atunci.L-am memorat si i-am promis ca o voi suna.Pacat ca nu l-am notat undeva.

Simdum spunea...

jeneralii di carton din ce mai e armata ii zero cu ciuca a lor...

Iulian Mareș spunea...

Asa ratare? ....

anonim spunea...

Da se confirma inca odata.
Oportunistul n-ar fi "ratat"...vinde pe oricine si oricum,trecea si la islamism pt niste bani
Ce-i mai iese "caracterul" la iveala fara voia lui...asa a fost si in armata toata viata(e o afirmatie)...nu mai zic si "100%" ca e ridicol

anonim spunea...

Asta cu incendiile a 12 catedrale in 4 ani chiar ca ridica un mare semn de intrebare....e mult prea mult ca sa o numim "intamplare"

Iulian Mareș spunea...

Marea ta nepotrivire este ca musulmanii nu cad prin șanțuri din cauza de alcool incurgitat cu petul...
Sclavul secretar simbrie nu primește...

Alex spunea...

Imi amintesc adesea de fata superba care a explicat pe intelesul meu Coranul ,de ochii ei negri cu gene lungi si sprancene frumos arcuite ,de gura ei cu buze carnoase senzuale si de statura-i destul de inalta apropiata de a mea.Aveam doar treizeci de ani ,aproape tanar manz ,dar nu mi-a trecut nici o secunda prin minte alte ganduri.Probabil o idila s-ar fi nascut dar nu ar fi durat in timp.Problema cea mai ciudata este ca eu nici macar nu i-am cerut numarul de telefon.Mi l-a repetat de parru cinci ori pana am ajuns la autoturismul familiei.
Acum ,dupa atatia ani ,ma gandesc ca a ajuns si ea o frumoasa bunica.Poate o perioada destul de indelungata a asteptat sa fie sunata din Romania.A aateptat degeaba.

CEZAR spunea...

Fata avea si ea o norma de racolari la o noua religie...!!

Șoimul spunea...

Alex, scri cumva un roman, sau imaginația ți-o ia razna?
Te repeți obsesiv și nu dă bine.
Dacă chiar este reală povestea ta, atunci sigur ai fost victimă, erai ușor de manipulat și mult prea crud la minte!
Plastilina te făcea.
Oricum, continua sa visezi dar mai ieși și în lumea reală!

Leon spunea...

Realitatea cruda o descrie acest articol :
https://m.jurnalul.ro/cultura/carte/cumplitele-profetii-implinite-ale-lui-nicolae-vacaroiu-871280.html

Alex spunea...

Nu Soimule,nu este imaginatia mea.Ceea ce v-am povestit chiar s-a intamplat.D-le Tehnocrat nu am obicei sa fac copy-paste chiar asa a fost .Nu stiu si nu cred ca fata a incercat sa ma racoleze .Era mult mai cruda decat mine.Mai degraba o puteam eu racola daca as fi avut acest scop.

Fara scapare spunea...

Sunt convins ca asa s-a intamplat. Din pacate acum regretati ca nu ati sunat-o. Diriginta mea spunea:"Mai bine sa regreti ca ai facut un lucru decat sa regreti ca nu l-ai facut". Poate va ajuta de acum in colo.
P.S. Pentru haterii dvs: 1. In cate moduri poti descrie o femeie bruneta cu par negru si cret fara sa para copy-paste?
2. Cei care o acuza pe domnisoara respectiva de ganduri necurate fara macar sa o cunoasca o caracterizeaza dupa ce cunosc ...adica dupa chipul si asemanarea lor.

Fara scapare spunea...

SARBATORI FERICITE SI LINISTITE ALATURI DE CEI DRAGI! CU SENTIMENTE CURATE IN SUFLET, CU GANDURI FRUMOASE IN MINTE SI CUVINTE POLITICOASE PE LIMBA!!!