Un produs Blogger.

sâmbătă, aprilie 03, 2021

Tot iraționalitatea l-a dus la pierzanie și pe Nelu Ploieșteanu.

14 comments

In ultima vreme cânta în fiecare seară la Restaurantul Cascada din stațiunea Slănicul Moldovei. I se oferise cazare lui si soției.


Mai jos aveți o înregistrare din reprezentația din 03 01 2020

   

 Nelu Ploieșteanu s-a infectat cu SARS-CoV-2 la o petrecere de 8 martie 2021... la care a fost invitat să cânte. 


- "Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat. Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: „Maestre, dar nu vă feriţi?”. „Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu”. Nu am avut nicio problemă", le-a spus atunci Nelu Ploieșteanu spectatorilor din restaurant.



Dumnezeu te ferește, dar cu lucruri pământene. Nu are ce să-ți facă dacă tu refuzi ajutorul, ca in parabola cu dezastrul inundaților, in care apa este înlocuită de virus si bărcile de salvare cu măsurile de prevenire a infectării cu SARS-CoV 2 și vaccinarea.

Satul era amenintat de viitura. Toata lumea alerga disperata sa-si salveze bunurile si pe ei insisi din calea prapadului, numai Ion, mai credincios din fire, nu se agita deloc. Vecinii lui il intreaba:

– Ce faci, Ioane? Nu vezi ca vin apele peste noi?!? Fugi, salveaza-te!

– Nici nu ma gandesc! Eu stau aici cuminte, ca ma salveaza Dumnezeu…

Vin suvoaiele peste sat. Ion, se urca pe acoperisul casei si sta si asteapta. Un grup de oameni trece pe langa casa lui intr-o barca de salvare.

– Ce faci, Ioane, acolo sus? Sari in barca, ca ai sa te ineci!

– Nu, raman aici! Dumnezeu e mare si puternic si ma va salva!

– Treaba ta!

Mai sta ce mai sta, trece si cea de-a doua barca pe langa el.

– Hai, Ioane, sari in barca si salveaza-te!

– Nu, nu! Dumnezeu e mare si ma va salva!

– Ma, Ioane, esti nebun, hai odata, ca te ia apa!

– Nu!

Pleaca si a doua barca. La cea de a treia barca, povestea se repeta. Apoi, Ion moare inecat si ajunge in Rai. Ajuns la portile Raiului, furios nevoie mare, bate cu putere si cere sa fie lasat sa vorbeasca cu Dumnezeu.

– Pai bine, Doamne! Eu ma rog atata la tine… iti dau toata increderea mea si tu ma lasi sa mor?!?

– Cum ziceai ca te cheama? intreaba Dumnezeu.

– Ion.

Cauta Dumnezeu in registrul lui si gaseste numele lui Ion.

– Mai, Ioane, nu stiu cum sa-ti spun… dar la mine aici scrie ca ti-am trimis trei barci!

                                                                       *                   *

Cam așa este și cu coronavirusul. Este informare, săpun, mască, vaccin, sunt medici adevărați și unii tot pe Dumnezeu îl așteaptă să se salveze când, de fapt, El săracu' tot trimite mijloace de protecție...

14 comentarii:

Leon spunea...

S-a dus langa prietenii sai, Stefan Iordache si Gheorghe Dinica !
Azi-noapte a plecat si Gabi Lunca !
DUMNEZEU sa-i aibă in paza Sa. !
https://www.google.com/search?q=gabi+lunca+10+copii+cuminte+nu+pot+tine+un+parinte+cantec&oq=gabi&aqs=chrome.1.69i57j35i39l2j46i131i433j69i60.5331j0j7&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#

Alkan spunea...

Se pare că pandemia se va termina mult mai repede decât era prevăzut.
În ultimele 24 de ore s-au petrecut următoarele:
– Ucraina atacă cu mortiere în Donbas.
– USA și NATO au ridicat nivelul de alertă și se pregătesc să susțină Ucraina.
– Submarine NATO încearcă sabotarea conductei North Stream 2.
– Rusia a început mobilizarea rezerviștilor ’93-2000 și adună unitățile la graniță.
– China a avertizat NATO SĂ NU INTRE în Ucraina.
Război o să fie absolut sigur.
Mai ales că rezolvă multe necazuri economice aduse de Covid și reașează geopolitica.
Două lucruri îmi sunt neclare.
1. Ce o să facă Germania care a picat la mijloc cu NordStream2?
Un sabotaj la conducta aia strategică e declarație de război din partea NATO.
2. România o să înceapă mobilizarea rezerviștilor?
Aici mă simt vizat direct și nu cred că aș merge la război pentru NATO.
Autor: Bogdan Ioachim

Alex spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca! Intocmai ca Ion a pierdut si a-3-a barca . Avea viata inainte.Un om pedant,imbracat permanent la patru ace ,politicos,respectuos ,atent cu cei din jur si permanent cu zambetul pe buze.Pacat!

Calinmihaib12 spunea...

Alkan:
..o fi vreun.."război"..."FAKE-MATIC" ..!
..un război "MILITAR..extins" .. ar cam fi..apocaliptic..!
..și ca o curiozitate..,când deschizi site-ul "WORLDOMETER" sub nume: apare "anunțul" care se referă la o prognoză privind numărul morților anual de..gripă sezonieră !;oare de ce:"tocmai" ..: acel "anunț"..??
..rămâne de văzut ce se va mai întâmpla..!
RĂZBOIUL cu..final "neprevăzut" ..și.."nesigur" (numai MOARTEA ..e sigură,mai devreme sau mai târziu !) NU REZOLVĂ NIMIC..!,ci naște noi "probleme"..care nici nu pot fi..măcar.."visate"..!

Cezar spunea...

Încă nu.i clar motivul decesului
S.a dispus autoopsiere
Daca aflam ca eroii...i.au bagat tevile alea..prea adinc...???

CEZAR spunea...

....si daca aflam ca 'eroii" i-au bagat furtunele alea mult prea adinc ..,etc ..etc..
S-a deschis dosar penal...s-a aprobat autopsiere...
Om mai auzi..
Dumnezeu sa-l odihneasca !

Leon spunea...

https://jurnalul.ro/timp-liber/jurnalul-tv/momente-speciale-in-memoriam-cornelia-catanga-gabi-lunca-si-nelu-ploiesteanu-la-te-cunosc-de-undeva-869688.html

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dumnezeu sa-l ierte pe valorosul lăutar menestrel si sa-l duca in pace la El, dar nu nervozat ca ajutor nu i-a dat, cand el cu toata lumea s-a imbratisat si pupat, parca stiind ce se duce de acu' in pa si pu din veșnicul, ,,BU!''
Referitor la bancul... de probă de vorbă ce se potriveste cu un pahar de Alexandrion baut sub becul de neon, deci cu Ion, acesta dandu-se in barci toata viața, e clar ca-l cuprinsese, de atata căcălau de ghizdă, lehamitea si greața de a mai merge cu barca sa-si salvete viața! Bancul nu spune ce s-a intamplat cu vaduvoaia, care s-a salvat cu copaia, daca nu cumva, vai si amarul, s-a imbarligat cu marinarul si, razand ca a murit prostanul, de Ion, au terminat impreuna sticloiul de Alexandrion, ca daca s-a lasat si cu asternutul tavalit, nu-i de glumit in pandemia de guvid, caci la amandoi e posibil sa li se cante prohodul intinsi in anvon, sa se duca dupa... Ion! Vedeti cat de simpla e o filozofie ca sa combati o ditai pandemie de isterie, generala, in care toti o combat dupa ureche si dupa cum li se scoală?

Calugarul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Sfintia Voastra calugareacă, oculta #rezistenta nu-i imuna sa mai traiască cu mici, bere si vin ghiurghiuliu de Valea Calugarească, daca guvidul, ca dihania, o sa le ia maul ca pestii pirania, fie ca-s ei din Hamerica, Oceania sau Haustralia, intrucat in orice soțietate pandemiile pot fonctiona perdante pe regula vaselor comunicante, sau dur sa-i muste si pe ei de gur, iar calculul lor ideatic si matematic nu a prevazut si principiul asimptomatic, care poate deveni o regulă sigură, precum mascaraua pe figură, ca omenirea sa devina imună si ei s-o ia in mana, sau in gură, la oha, cu perversa in moca, de la mine de la Targu Ocna!

y spunea...

Aștept listele cu decedații (dacă avem, să le dăm sau nu avem?):
Din cluburile de noapte, unde petrece toată crema cea vestită a societății și unde toți erau cu mască și păstrau distanța socială ... ăăă ... fizică ... sigur, nu-i așa?
Cu țiganii care nu au respectat nicio regulă (ne aducem aminte de la tv, nu?). Și atât trebuia, să moară unu la ati că era acolo toată șatra să-l plângă;
Cu eroii din „focare” atacați zi și noapte de pericol (atunci când nu făceau „sex on the beach” – unii, că alții erau dedicați trup și suflet). Eu mă întreb de ce mai au nevoie de sporul ăla de covid dacă au atâta conștiință.
Cu stomatologii care lucrează exact acolo pe unde intră virusul, sau cu ORL-iștii;
Cu factorii poștali, șoferii de autobuze sau taximetriștrii, care în starea de urgență transportau exclusiv personal medical;
Cu angajații de la saloanele de coafură, frizerie ... de la restaurante ...
Cu militarii care au participat la diferite aplicații militare, una chiar acum de curând;
Cu polițiștii sau jandarmii care sunt mai tot timpul afară să dea amenzi;
Cu politicienii noștri de toate zilele, parlamentari, guvernanți, primari, secretari, subsecretari, consilieri, secretare, prefecți, subprefecți, membri consilii județene și locale ... mai sunt?
Cu sportivii care joacă sporturi de echipă;
Cu angajații televiziunilor ...
Cu angajații din hypermarketuri sau vânzătorii de la chioșcuri, magazine de cartier, sau cu clienții lor;
Și lista rămâne deschisă.

Da, sunt regretabile morțile unor oameni (chiar dacă mulți sunt și în vârstă și mai au și co-morbidități), dar dacă sunt și persoane cunoscute publicului (mai ales artiștii), de ce să ratăm momentul și să nu inducem un pic de teamă, mai facem și un pic de reclamă la diferite produse medicale că deh, ne pricem, sunt sigure și superbe ... chiar unele sunt mai rapide decât altele. Mai ales când mass media își umple buzunarele cu sporul de gripă botezată covid, plătit culmea, din banii noștri. Și la fel cred aproape tot personalul medical, care, în plus, pe lângă bani, de curând primește și imunitate.

P.S. Și mai aștept și listele cu declarațiile de interese ale medicilor și cele cu sponsorizările BIG PFARMA făcute medicilor.

Iulian Mareș spunea...

Y,
privind ”listele cu declarațiile de interese ale medicilor și cele cu sponsorizările BIG PFARMA făcute medicilor” vei avea o mare surpriza cand vei constata ca exista deja acea lista (uriasa dealtfel) in care sunt trecuti medici romani, institutia/Big Pfarma care i-a sponsorizat, pe spitale si judete!
Am vazut acea lista, acum imi pare rau ca, de atata scarba nu am dat un Save-As si nici macar nu am pastrat link-ul!
Poate ne ajuta cineva din comunitatea blogului....

Dan B. spunea...

Subscriu!

M spunea...

CEDO: vaccinarea obligatorie nu încalcă drepturile omului❗